Jeaniene Frost: Karó és sírhant 2. kötet

1. kötet

Cat miután leszámolt egy veszedelmes emberkereskedő bandával és fájdalmas búcsút vett vámpír szerelmétől, új névvel és személyazonossággal él tovább. Az FBI egyik különleges és szupertitkos csoportjának vezetőjeként küzd a gyilkos vámpírok ellen.  4 évvel később minden oka meglehetne az elégedettségre, de a sötét múlt árnyai újra kísérteni kezdik. Cat aktuális áldozata Ian, aki Bonest változtatta át vámpírrá, a lány elengedi aminek még váratlan következményei lesznek. Megváltozott élete új szerelmet is tartogat, de Bonest nem bírja elfelejteni . Egy esküvőn váratlanul ismét Bones mellé sodródik, akinek nagyobb szüksége van rá, mint eddig bármikor…
Cat és Bones vajon egymásra fognak találni? Cat-et vajon ki szeretné holtan látni? Minden ki fog derülni  ebből a részből.

2. kötetre sokat kellett várni, de megérte, sokkal jobb lett az első résznél. Akciódús, izgalmas, humoros, nem lehetett letenni. Végig pörögnek az események , ami lehetett volna hosszabb is. Más hangulatú mint  a többi paranormális könyv , de ez is pozitívum, változatosság jót tesz a sorozatoknak. Háttértörténet kidolgozottabb, jobban megismerjük  a vámpírtársadalom szabályait, szemtanúi lehetünk ghoullá változtatásnak, kiképzéseknek, harcoknak és vámpíresküvőnek is.

Szereplők is egyre szimpatikusabbak. Bones aki most szőke helyett barna hajjal pompázik humoros, kedves nagyon szerethető. 32. rész legerotikusabb jeleneténél szerintem sok lány lett volna Cat helyében.  🙂 Mencheres, Spádé és Ian is szimpatikus . Jó lenne ha Iannak is lenne saját könyve. Spádénak már van, Mencheresnek is lesz lassan, remélem ezeket is olvashatjuk majd magyarul minél hamarabb. Ami jó, hogy ezek  a könyvek végre harmadik személyben lesznek írva. Érdekel, hogy Spádé és Denise hogyan fog egymásra találni, hisz Denise ebben  a kötetben másik férfinak lett a felesége.

Két dolog viszont mindig zavart. Csak egy szemszögből látjuk a történetet, meg túl sok benne a vérívás. Jó lett volna Bones és  a többiek szemszögéből is látni  a cselekményt. Véres harci jelenetekkel nem volt bajom, az hozzá tartozik az akciódús sztorikhoz.

Ennek ellenére ez a sorozat is kihagyhatatlan. Nagyon várom  a folytatást , amit  a kiadó júliusra ígért.

3. kötet története:

És megnyílik a föld… síri csendben.
Cat Crawfield és élőhalott szerelme, Bones összeszokott párost alkot. Számos csatát nyertek a halandók oldalán az elvetemült vámpírok ellen, de most fordult a kocka. Cat hiába él rejtőzködő életet, ellenségei leleplezik, és ez akár az életébe is kerülhet. Eközben Bones egykori szerelme, a fekete mágia ismerője is a nyomukban liheg, és Cat ügyessége és esze ez egyszer kevésnek bizonyul a gonosz hatalma ellen. Csakis vámpírösztönében bízhat, ha meg akarja menteni szerelmét a síron túli sírtól.

Vélemény a 3. kötetről.

Előjegyezhető itt.

10/9

Amikor olvastam, hogy Cat vörös hajú és harcos, onnantól kezdve csak így tudtam elképzelni:



3 hozzászólás to “Jeaniene Frost: Karó és sírhant 2. kötet”

  1. Petra Says:

    Jó lett a bejegyzés 🙂 Nagyjából nekem is ez a véleményem. Elnézegetnék ebből egy élőszereplős sorozatot, na. 😀 Ja és végül: Bones (L)

  2. Angi Says:

    tényleg jó lett. 🙂 a képeket hogy csináltad, milyen progival?

  3. Elhaym Says:

    Köszi.

    Élőszereplős sorozatnak én is örülnék. 🙂

    Képek az egyik kedvenc RPG-mből vannak. Amikor olvastam a Félúton a sírhoz könyvet akkor Cat-ről egyből ő ugrott be, ezért nem tudtam másképp elképzelni.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .