Könyves álompasik párbaja 2012 – 3. forduló – Szavazzatok Barronsra, Bonesra és Rhagere!

Minden blogomra látogatót megkérek, hogy szavazzon Barronsra, Bonesra és Rhagere! Hogy miért? Ők férfiak, igazi álompasik, ellenfeleik viszont csak fiatal srácok. Biztos vannak akik nem ismerik őket, ezért lentebb be is mutatom őket. Ha valaki segít nekem és szintén kampányol értük, azoknak előre is megköszönöm a segítséget.

Ha ők nyernek azzal Rufust, Lencsit, Ödönt és Boo cicát is nagyon boldoggá tennétek, meg persze minden más cicát,  kutyát és sok – sok  lányt is. 🙂

A szavazásokat Július 11-én 23:59-kor lezárjuk!!!

Egy karakterre mindenki csak egyszer szavazhat.

Jacob vs. Barrons

Szavazzatok Barronsra!

Rufus szintén nagy Barrons rajongó. 🙂 Számít a szavazataitokra.

Jericho Z. Barrons

Innen ismerheted: Karen Marie Moning – Tündérkrónikák sorozat
Először feltűnt: Keserű Ébredés
Természetfeletti státusza: bár tudnánk…
Kampányának vezérei: wilwaren @ Nem harap a… & Wee @ .:Wee blogja:.

Köszönöm nekik, hogy kitehetem a kampánybeszédüket.

Ha már feladtad, ha már úgy érzed, minden kártyádat kijátszottad, ha már nem tudod, merre tovább, mert mindent felfalt a Sötétség – tudd, hogy Ő eljön érted.
A remény erőssé tesz. A félelem megöl.
Ő mindig rád talál….

Jericho Z. Barrons a mezőny legtitokzatosabb alakja. Származása éppolyan rejtély, mint mibenléte, hiszen a harmincas, veszettül jóképű, arany bőrű és sötét hajú Barrons lehet ugyanúgy mediterrán származású, mint valami ősi civilizáció gyermeke. Erőteljes felépítését és vad, állatias kisugárzását szofisztikált öltözködéssel próbálja ellensúlyozni, sikertelenül.

„Jericho Barronsszel kapcsolatban csak az biztos, hogy vele kapcsolatban semmi sem biztos.”

 – Karen Marie Moning: Álom és valóság, 208. oldal

A Barrons önmaga egy enigma. Ha már úgy gondoltad, hogy kiismerted meglep egy újabb hihetetlen képességével, amitől tátva marad a szád. Mindegy, hogy vámpír, végzetes tündérherceg vagy gonosz szárnyas Vadász, Barronst az éjszaka összes iszonyú teremtménye féli. Kétségtelenül ő áll a tápláléklánc tetején, de ezt ő csak laza eleganciával veszi tudomásul.

„Akit Jericho Barrons kedveskedve megérint, az úgy érzi magát, mintha ő lenne a legkülönlegesebb ember a világon. Olyan ez, mint odamenni a dzsungel legnagyobb, legvérszomjasabb vadállatához, lefeküdni mellé, a szájába tenni a fejed, és ahelyett hogy megölne, megnyalogat és dorombol”.

 – Karen Marie Moning: Álom és valóság, 273.oldal

Egyértelmű erőfölényéhez szarkasztikus, érdes és szókimondó modor társul, és soha nem tudhatod, hogy megbízhatsz-e benne, de akkor is őt, a csúcsragadozót akarnád magad mellett tudni, ha leomlanak a falak a világok között. Tőle nem fogsz romantikus szavakat hallani, de mindig ott lesz, ha szükséged van rá, akár hívod, akár nem. Barrons nem jó, Barrons nem rossz, Barrons nem sorolható kategóriába, hiszen ő maga egy külön kategória. Talán soha nem is fogjuk megérteni micsoda is Ő, hiszen nem engedi magát kiismerni. Ezek után van-e valaki, aki ki mer állni az éjszaka veretlen urával? Senki? Gondoltam…

Az első körben Barrons Jacobbal mérkőzik meg! Róla itt olvashattok! Ha ti is úgy gondoljátok, hogy a kiismerhetetlen könyvesbolttulaj lazán legyűri a vérfarkast ti is szavazzatok Barronsra!

És terjesszétek az igét másoknak is!

Ha ő nyer miénk lehet az év legjobb könyve a Shadowfever is. 🙂

Barronsra  itt lehet szavazni:

Wilwaren blogja

Wee blogja

Folt Vs. Bones

Szavazzatok Bonesra!

Köszi FFG, hogy kitehetem  a kampányszöveget.

Bones

Miért szavazzatok Bonesra? Ez egyszerű: ő a tökéletes jelölt.
Tudjátok, ki is ő valójában? Teljes nevén III. Crispin Phillip Arthur Russell, röviden Bones.
1766 november 20 óta tudhatjuk a világon, és 1790 -ben, 24 évesen változtatta át vámpírrá Ian valahol Ausztráliában, meglehetősen távol Angliától, ahol Bones valójában született.
Bones ezer arcú: a nők egy érzelmes, erős szépfiút, a férfiak konkurenciát látnak benne. Mikor először találkozik Cattel, ő így jellemzi a Félúton a sírhoz részben:
” A fények és árnyak közt egy előrehajló férfi feje búbját láttam. A haja szinte hófehér volt a villódzásban, de a bőre ránctalan. A mélyedések és körvonalak arcvonásokká álltak össze, amikor felpillantott és észrevette, hogy nézem. A szemöldöke határozottan sötétebb volt világosszőkének tűnő hajánál. A szeme is sötét volt, túl sötét ahhoz, hogy láthassam a színét. Pofacsontját mintha márványból metszették volna, és inge hasítékából makulátlan gyémántszín bőr kandikált elő.”
Noha nem csillog a napfényben, emberek vérét issza, mert Bones egy vérbeli vámpír, akin meglátszik az idő nyoma: méghozzá a bölcsességében, az átgondoltságában és a megfontolt, precíz lépéseiben – egy szalmaszálat sem tesz keresztbe megfontolás nélkül.
Mondanunk se kell, a lány nem rajong túlzottan a vámpírokért, így Bones sem a szíve csücske, viszont nekünk nagyon is azzá vált. Bones ért a nők, és úgy általánosságban az emberek nyelvén, ezért töri meg Cat ellenállását is, és végül igazi férfiként elrabolja a lány szívét/lelkét/testét, mint már korábban oly sok lányét, amiből látszik, hogy valódi férfi.
Csípős nyelvű, szarkasztikus, és magabiztos személyiség, aki nem bírta Síri csendben megállni, hogy ne védje meg Catet, mikor Vlad Tepes, Bram Stoker legendás vámpírja verbálisan inzultálta volna a lányt:
“- Bones, lehet, hogy inkább egy szelíd kis konyhatündért kellett volna elvenned!
– Dugulj el, nem vagyok kíváncsi a poénjaidra – csattant fel Bones. – Beszélgess inkább egy íróval, aki népszerűbb színben tüntethet fel.
– Mi van, Anne Rice nem hívott vissza, haver?”
És nem csak Vladtól, de minden más rossztól védelmezi azt, akit szeret, mert a keménynek tűnő gránitszív mögött egy érző lélek lapul.
A Catek mind Bonest választják!
A Timu(cica)Cat, Cat(herine Crawfield), és Lencsi cat!
A macskák Bonesra szavaznának!
És ahogy Jeaniene Frost írta a Karó és sírhant című könyvében: “Mindannyiunknak meg kell hozni olyan döntéseket, amelyekkel együtt élünk.” Hozzatok jó döntést, és szavazzatok Bonesra!
És van még valami, amiért érdemes Bonesra szavazni:amennyiben Bones nyer a játék legvégén, akkor azok között, akik rá voksoltak kisorsolunk egy Once Burned példányt.

Bonesra itt lehet szavazni:

FFG blogja

Damon Vs. Rhage

Szavazzatok Rhagere, Boo cica nagy örömére! Szavazásnál azt se felejtsétek el, hogy itt nem a filmes Damonra szavaztok, ott én is kedvelem, de a könyvben más, ne vegyétek egy kalap alá őket.

Rhage

Innen ismerheted: J.R.Ward – Fekete Tőr Testvériség sorozata
Először feltűnt: Éjsötét szerető
Természetfeletti státusza: A legdögösebb vámpír a paratörténelemben…

Kampányának vezére: Javíthatatlan@Javíthatatlan világa & Tempy@Magnolia

Köszönöm nekik, hogy kitehetem a kampányszöveget.

Tempy kampánya:

Egy átok, mely lényeddé vált.
Egy szörny, mi örök időkre társad már.
Egy érzés, mi korábban lelkedbe vájt.
Egy lány, ki egyszerűségével hat rád.
Egy társ, ki sosem hagy el, mindig megvár.
Egy szerelem, mi végzeteddé vált.
(Luminita verse, köszönjük!)

Tohrture fia, a maga 165 évével, simán megérdemli az álompasi címet! Álneve a Hal. E. Wood, amiből sejteni lehet milyen egy szépfiú 😉

Mottója: Mangia bene! azaz Egyél jól!

— De nem… csúnya?
— Nem. Nekem nem. — Egy csókot nyomott a férfi mellkasára. — Félelmetes, rémisztő, erős és lenyűgöző.
Ha valaki megpróbált volna ártani nekem, az egész környéket letarolta volna. Hogyne lennék elbűvölve?
Amellett, miután láttam azokat az alantasokat harc közben, hálás is vagyok érte. Biztonságban érzem magam.
Ha te és a sárkány mellettem vagytok, nincs mitől tartanom.

Ward megteremtette nekünk Rhaget, aki igen impozáns jelenség, lenyűgöző egy férfi. Erősebb, gyorsabb mint bármelyik másik harcos vámpír. Két méter magas, hatalmas izmos teste pont a te eseted, ha szereted a paratörténeteket. Szőke haja, neon kékeszöld szeme elvarázsol minden embert.

— Gyere ide, Mary! — Megmozdította a csípőjét. — Azt hiszem, nem jól csinálom. Sokkal jobb érzés,
amikor te érintesz meg.
— Javíthatatlan vagy.
— Dehogy! Csak segítségre van szükségem.
— Na persze, mintha rászorulnál! — mormolta a lány, és levette a kardigánját.

Gyönyörű az egész lénye, hiszen álompasi ő mindenkinek. Tekintete akár a mágnes többé nem ereszt, de ha felbosszantod dühe katasztrofális is lehet. Lenyűgöző, színes karmossárkány tetoválás van a hátát, ami kedvenc fegyvere is egyben.

— Rhage (…) Ez csak egy részed, nem az egész, ami te vagy. Szeretlek. Vele vagy nélküle.
Tökéletes, eszményi védelmezője az embereknek. Gigantikus étvággyal megáldott T-Rex. Imádja a gyerekeket, eddig Nalla a kis kedvence. A sötétlila GTO-ja nélkül félember, és imádja a vicces történeteket. Ő maga is egy nagy mókamester, megeshet, hogy ez néha életveszélyes is lehet, ha két legjobb barátja, Butch és V kikezd vele.

“Kérlek, ne kelljen még mennem! Ne kelljen még itt hagynom őt! Kérlek…
Istenem, hadd maradjak még vele, hadd szeressem még egy kicsit! ígérem, nem fogok elpazarolni egyetlen pillanatot sem!
Ölelni fogom, nem engedem el.. Istenem, kérlek! Állítsd meg ezt…”

Hamisítatlan hollywoodi szépfiú, akibe sokan beleszeretnek olvasás közben. A fekete cuccok bőrszerkó kedvelője, de Rhage szíve csak Mary-ért dobog a testvériségben, ezért néha egy hawaii mintás inget is elvisel. A legdrágább gonosztevők egyike, akit valaha is megismertünk. Ezért kérünk Titeket Javíthatatlannal, hogy szavazzatok Rhage-re!!!

— Ugyan már, olyan szeretnivaló!
Persze csak olyan godzillás módon. Úgy tekintem, mintha egyet kértem, de kettőt kaptam volna.

Javíthatatlan kampánya:

Tohrture fia, a maga 165 évével, és több mint 2 méteres magasságával, szőke hajával, neon kékeszöld szemével, és sötétlila GTO verdájával, simán megérdemli az álompasi címet!
 Mottója: Mangia bene! azaz Egyél jól! S tényleg nem viccel, imád enni. Rengeteget enni! Ha szeretsz főzni, minimum szavaznod kell rá, mert neki főzhetnél mindenfélét! S a köszönő szavak és pillantások megérnének minden tűzhely mellett töltött pillanatot! Garantálom!

Vishous, Butch és Rhage a legelvetemültebb poéngyáros trió ebben a sorozatban, s bármikor felbukkannak, mosoly nélkül nem ússza meg az olvasó. A nyalókamániát említettem már? Nyami… mármint a nyalókára értem…természetesen! Tegye fel a kezét aki nem csak a nyalókára hümmögné hogy “Nyaaaaami!”

Adott ugye, ez a bőrszerkós, harcos pasi veszélyes fegyvertárral. A titkos fegyvere a legizgibb! Tényleg! Újra, kezeket fel, ha imádod a sárkányokat! A hátán található egy szédítő sárkánytetkó. Ami néha, mintha mozogna. S mozog is!

Fiatalon, elég sok bajt kevert, igazi rossz fiú volt, s büntetésképp, kapott egy még sötétebb oldalt. Ha ingerült, képes sárkánnyá változni. Egy dühöngő, öldöklő, kezelhetetlen sárkánnyá. Ugye, milyen aranyos?!?

                                                       ” – De nem …csúnya?

  – Nem. Nekem nem. – Egy csókot nyomott a férfi mellkasára. – Félelmetes, rémisztő, erős és lenyűgöző. Ha valaki megpróbált volna ártani nekem, az egész környéket letarolta volna. Hogyne lennék elbűvölve? (…) Biztonságban érzem magam. Ha te és a sárkány mellettem vagytok, nincs mitől tartanom.” 
(529.oldal)

A fenevadat, csak Rhage párjának, Marynek sikerült egyedül megszelídítenie. Hogy, hogyan sikerült, azért olvassátok el a könyvet. Pár parázsló jelenet, és megtudjátok 🙂

Visszatérve Maryhez, Rhage bebizonyította, milyen is az, mikor egy vad, nőcsábász férfi szíve megdobban azért az egy nőért, aki neki lett rendelve. Mindent elkövetett, csak hogy megkaparintsa. A legnagyobb áldozatot hozta azért, hogy Mary élhessen. Lemondott róla, cserébe a lány gyógyulásáért!
Önzetlen, hűséges, odaadó, igaz barát és szerető férfi, aki az utolsó leheletéig harcol azokért akiket tiszta szívéből szeret! Az egyik legnemesebb lélekkel megáldott pasi, akiről olvastam eddig!

“Ó, Rhage (…) ez csak egy részed, nem az egész, ami te vagy. Szeretlek. Vele vagy nélküle.”

 Nem szívesen vallom be, (hiszen lazán követelném magamnak is) de egy igazi, szerető nő lett a párja, s örülök a boldogságuknak is…
 Kérlek, ne kelljen még mennem! Ne kelljen még itt hagynom őt! Kérlek…
Istenem, hadd maradjak még vele, hadd szeressem még egy kicsit! Ígérem, nem fogok elpazarolni  egyetlen pillanatot sem! Ölelni fogom, nem engedem el… Istenem, kérlek! Állítsd meg ezt… 
(Mary – 541. oldal)

Szóval kérlek titeket, – kérünk Tempyvel,- hogy segítsétek ezt a pasit győzelemre, hisz megérdemli! Ráadásul ő is pont olyan mint én, egy igazi Javíthatatlan!

(Felnőtt tartalom…)
” – Gyere ide Mary! (…) Azt hiszem, nem jól csinálom. Sokkal jobb érzés, amikor te érintesz meg.
  – Javíthatatlan vagy.
  – Dehogy, Csak segítségre van szükségem!
  – Na, persze, mintha rászorulnál! – mormolta a lány, és levette a kardigánját…”
(536.oldal)

A záró mondattal a könyvből köszönjük a figyelmeteket, s hogy segítetek nekünk;
” – Már mondtam, hogy nincs ellene kifogásom. – Elmosolyodott – Ugyan már, olyan szeretnivaló! Persze csak olyan godzillás módon. Úgy tekintem, mintha egyet kértem, de kettőt kaptam volna.

  – Örülök, hogy kedveled. (…) Mert mindketten a tiéd vagyunk. Amíg elfogadsz minket.
  – Vagyis örökre.” (564.oldal)

Rhagere itt lehet szavazni:

Javíthatatlan blogja

“Szavazzatok Barronsra, Bonesra és Rhagere, máskülönben harapok!”

Ha szavaztatok a 3 legjobb karakterre, akkor utána még vár rátok 5 párbaj. Ott már rátok bízom kire szavaztok.

Cortez Vs. Dimitrij

Szavazni itt lehet:

Andie blogja

Mirez blogja

Egyik karaktert sem ismerem, de a család Dimitrijre szavazott. Ő legalább nem tini.

Edward Vs. Gale

Szavazni itt lehet:

MFKata blogja

Lindsey blogja

Edwardot utálom, Galet nem ismerem, de utóbbira szavazunk, Edwardnál bárki jobb.

Peeta Vs. Eric

Szavazni itt lehet:

Kristine blogja

Ericre szavaztam, nem kedvelem, de ő legalább férfi.

Jace Vs. Alex

Szavazni itt lehet:

Zsani blogja

Lylia Bloom blogja

Itt volt a legnehezebb a választás. Alexre szavaztunk végül.

Finnick Vs. Ian

Szavazni itt lehet:

Gretty blogja

Roni blogja

Ianra szavaztunk. 🙂

7 hozzászólás to “Könyves álompasik párbaja 2012 – 3. forduló – Szavazzatok Barronsra, Bonesra és Rhagere!”

  1. Roni_olvas Says:

    Köszönöm a szavazatotokat és a bizalmatotokat Ian nevében! Igazán kedvesek vagytok – és tudom, hogy nem ismeritek, mert nem olvastátok a könyvet, de higgyétek el, megérdemli a szavazatotokat, igazán! 🙂

  2. Dinky Says:

    Na, szavaztam, ajánlom, hogy nyerjek 😀

    Barrons, Bones, Rhage, Dimitrij, Gale, Peeta, Alex, Finnick

    Amúgy Dimitrij-re azért szavaztam, mert így is úgy is, Cortez fogja megnyerni.

  3. Elhaym Says:

    Roni_olvas: Szívesen. Egyik szereplőt sem ismertem, ezért kampányszövegek alapján döntöttünk. Ian jobban megfogott minket. 🙂

    Dinky: Köszi. Én is. 🙂

    Cortez szerintem nagyon erős, kíváncsi leszek most mennyi szavazatot fog kapni,

  4. Rose Woods Says:

    Barrons, Bones, Rhage, Dimitrij, Eric, Edward, Ian. Utóbbi kettő, ha ló nincs, jó a szamár is alapon 🙂 Alex meg csak azért, mert őt választottad te is. Amúgy fogalmam sincs, ki ő. Mármint, olvastam a kampányt, de a könyvet nem.
    Elég fura párok születtek. Sok szereplőt nem is ismerek. Persze, ez az én hiányosságom. De ez inkább álomfiú, mint álompasi szavazás, nekem viszont (már csak a koromnál fogva is), a pasik jönnek be inkább :-))) Viszont egy jó játék!

  5. Elhaym Says:

    Köszi, hogy szavaztál.

    “De ez inkább álomfiú, mint álompasi szavazás, nekem viszont (már csak a koromnál fogva is), a pasik jönnek be inkább 🙂 )) ”

    Szerintem is. Főleg a 20 év alattiakkal van bajom, ők a gyerekeim is lehetnének, nem tudok rájuk pasiként tekinteni, de mondjuk 15 évesen sem vonzottak a tini fiúk. Majd csinálok egy teljesen más típusú szavazást, ott nem lesznek tinik.

  6. Rose Woods Says:

    Én is ugyanebben a cipőben járok. Ha elég korán kezdem, már ilyen idős fiam lehetne. 🙂
    Kíváncsian várom a “más típusú” szavazást.

  7. Elhaym Says:

    Héten elkészítem. 🙂

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .