Paranormális könyv infók

J. R. Ward

Már nagyon várom a nyári megjelenést.

Vélemény John könyvéről.

3 novellát ( Rhage & Mary, Wrath fia,  Qhuinn & Blay)  szintén  várom. Remélem amint angolul megjelennek, utána magyarul is olvashatjuk majd őket.  Azért is lehet drukkolni, hogy Ward találjon megfelelő producert, akkor tévében is nézhetnénk a kedvenc sorozatunkat. 🙂

Sok érdekes infó.

Gena Showalter

3. kötet (Éjsötét bosszú) már előjegyezhető.

Érdemes, mert ha jól szerepel az előjegyzési listán , majd az eladási listákon, akkor idén nagy az esély arra, hogy  a 4. kötetet is olvassuk.

Remélem az extra kötet is megjelenik majd magyarul. Sok érdekesség lenne benne, interjúkon meg sokat lehetne nevetni.

Into The Dark extra kötet

Angolul már megjelent Aaron története is, már  most olvasnám.

Aaron története

Showalter másik sorozata is nyárra várható, az sem lesz rossz. 🙂

Atlantisz Előjegyezhető itt.

Kresley Cole

4. kötetet júniusra ígéri a kiadó. Anyukám pont ma olvasta ki  a fantasy történet 3. részét. Nem bírta letenni. Végig izgalmas és vicces.

Lara Adrian

5. kötet előjegyezhető. Sajnos nem tudni még mikor fog megjelenni, kiadó  előbb júniust mondott, majd augusztust, aztán októbert. Még várni kell az izgalmas történet újabb részére. 😦

Jeaniene Frost

3. kötet előjegyezhető. Ha minden jól megy akkor júliusban már olvashatjuk az akciódús történet újabb részét.

Christine Feehan

2. kötet előjegyezhető Itt. Megjelenés júliusban.

Sherrilyn Kenyon

3. kötet a napokban fog megjelenni. Itt előjegyezhető.

Történet: ( Forrás: http://romantika.media-online.hu/forum.html)

A kelta gyermek Speirr, hatéves forma volt, amikor az anyját is elvesztette. Ha életben akarta tartani a gondjaira bízott csecsemő húgát, nem volt más választása, vissza kellett vinnie a klánhoz, amely kitaszította szüleit. Nehéz volt az a gyermekkor, ahol a gúnyolódást elhallgattatni, és az elfogadást kivívni, csak kemény harccal lehetett, és persze barátok sem születnek így. Egy kivételével. A halkereskedő lánya Nynia volt az egyetlen, akivel önmaga tudott lenni, akiben megtalálta mindazt a törődést és gondoskodást amire mindig is vágyott, és akinek a szerelme képes volt elfeledtetni minden rosszat. Az élet azonban ritkán igazságos. A várva várt gyermek halva született, és Nynia sem élte túl a szülést. A bajt tetézte egy bosszútól való félelemnek álcázott hatalmi harc, ahol a férfit becsapva a húgát is feláldozták.
A lelkét vesztett férfi immár Talon néven, évszázadok óta létezik a világban, álmok és vágyak nélkül. Sötét vadászként minden éjjel megvívja harcát a démonokkal.
Amikor összetalálkozik azzal a lánnyal, még nem tudja, hogy mennyire felkavarodik minden. Ki ez a lány, akivel annyira egyszerű együtt lenni, akinek nevetése, vibráló életenergiája, úgy elbűvöli, és millió emléket ébreszt benne a múltból. Akinek mozdulatai kísértetiesen emlékeztetik halott feleségére, aki képes a gyermekkori nevén szólítani. Múlt és jelen lassan összecsúszik.
A történet azonban ennél bonyolultabb, a New Orleansi karneválon a Mardi Gras-on, az emberek mellett démonok, kelta és görög istenek, katagariai farkasok is kavarognak a jelmezes tömegben sötét terveket szőve, vagy éppen szövetséget nyújtva a sötét vadászoknak, akik között szintén ősi ellentétek feszülnek. Gyűlölet, árulás, hazugságok, fájdalmak, testvérharc, remény, hit, becsület, bosszúvágy, és hataloméhség mozgatja a szálakat, és a valódi célpont Acheron, a sötét vadászok vezetője. S, hogy ki kapja azt az ölelést? Ő, a végtelenül titokzatos, zárkózott Archeron, egy tizenegyezer éves férfi, akinek démoni erejét, csak egy baráti ölelés képes megfékezni, és akinek minden visszaszerzett lélekért nagyon drágán kell fizetnie.

4. kötet július körül fog megjelenni. Már ez is előjegyezhető.

Zarek a Sötét vadászok legveszélyesebbike. Megélt egy emberi életet római rabszolgaként, és századokat számkivetett Vadászként. Mivel állhatatosan ellenáll a parancsok teljesítésének, Alaszkába száműzték, ahol igen csak behatároltak a lehetőségei. Sokan félnek attól, hogy képességeit a vámpír démonok után az emberek ellen is használni fogja. Igaz lenne, hogy helyrehozhatatlanul gonosz a lelke? Bár Artemis holtan akarja látni, de kelletlenül beleegyezik, hogy Astrid, egyike az igazság istennőinek hozza meg a döntést felőle. Astrid még sosem talált senkit ártatlannak, de most Zarek kapcsán a szívébe nyilal valami. Zarek minden apró kedvességet meglepődve és gyanakodva fogad. S mialatt Astrid elfogulatlan döntésének meghozásán igyekszik egyre növekvő vonzalma ellenére, egy kivégző útnak indul…

5 hozzászólás to “Paranormális könyv infók”

  1. Petra Says:

    Éjsötét bosszú és Síri csendben előjegyezve. 🙂

  2. Petra Says:

    Áh, bocsa a dupláért, de nem bírtam magammal és elolvastam Angelika blogján Lover Mine bejegyzését, spoilerestől, mindenestől. Pár szavas hozzáfűznivalóm van: Jelenjen már meg magyarul!!!

  3. Elhaym Says:

    Köszi. 🙂

    Remélem hamarabb kiadják mint augusztus .

  4. Petra Says:

    Halhatatlan szerető lett a Lover Mine-ból. Szerintem jó 🙂

  5. Elhaym Says:

    Szerintem is jó lett. Fordító LadyA egyébként a Néma szerető címet adta volna.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .