Augusztusi Animax és Con újdonságok

Végleges lista

Fumax hír: “A Conra megjelenő két kötetünkben (D a vámpírvadász 3., Démonnapló 5.) már benne lesz az októberre tervezett seinen mangánk reklámja, de ebből is csak az fog rájönni mi a kötet címe aki tud japánul.”

Conos újdonságok:

mondo_0908

Mondo magazin 2009/08

Ár: 700 forint

Fullmetal Alchemist 2. dvd-vel 1450 forint

Tartalom:

feature

Agytorna Conannel • Bania • Final Fantasy – A harc szelleme • Gungrave • InuYasha pillanatok • Kinoto kincse • Speed Grapher look Android Ana Maico 2010 • CGI-műhelytitkok • Liar Game • Mad Bull 34 • Mangaka: Mizushiro Setona • Stúdiók: J.C. Staff • Tezuka: MW • Vampire Knight

jkult

Dasis macurik • Japán receptek • Japán–magyar rokonság •

Könyv- és dvd-ajánló

otaku Cosplay • Girl Queen of Darkness • Ne nézz több animét!! • Otaku-szótár sound Kiyoharu community Amondó • Nosztalgia 98 • Térítés

Mangattack

Mangattack nem hoz most ki semmit a Conra, később fognak megjelenni a sorozataik következő részei. Mivel más elfoglaltságok miatt nem tudták megoldani a direkt részvételt a rendezvényen, úgy néz ki, hogy Vladiék fogják árusítani a köteteiket.

Delta Vision

berserk_borito_300

Berserk 5

Gutsot születése óta nem szerette senki. Ő viszont tisztelte a kegyetlen Gambinót, aki magához fogadta és felnevelte. Az ifjú azonban önvédelemből mégis nevelőapja gyilkosává vált. Később a harcossá cseperedő árva találkozott a híres Sólyom alakulattal, és csatlakozott hozzájuk. Elnyerte vezetőjük, Griffith bizalmát, és most megmutatja, mire képes igazán. Sorozatunk újabb kötetében bepillantást nyerhetünk minden idők legnagyobb harcosának ifjúságába!

Ár: 1990 Ft

Dangu_I_300

Dangu 1

Khugai határvidékének kietlen pusztaságából két titokzatos harcos bukkan elő: Jarang, a misztikus erőknek parancsoló mansin és hűséges csatlósa, Batu. Királyuk parancsára fontos küldetésben járnak, ám még csak nem is sejtik, miféle szövevényes intrikák veszik körül őket – noha azok egyszer s mindenkorra megváltoztatják az életüket. S midőn kettejük körül mozgásba lendülnek a kérlelhetetlen erők, Batu esküjéhez híven kénytelen magára hagyni mesterét, aki végső, halálos harcában felfedi a sámánharcosok titkát.

Minden idők egyik legsikeresebb és leglátványosabb manhwája, azaz koreai képregény sorozata immár magyarul is olvasható kiadónk gondozásában!

Ár: 2490 Ft

Fumax

Dav3_borito.indd

D. a vámpírvadász 3

Dn5_borito.indd

Démonnapló 5

Mangafan

dnDeath Note 5

Egy hétnyi bezártság után Light készen áll a döntésre: lemond a listáról, és az emlékeiről. Mivel a gyilkosságok abbamaradtak, L minden eddiginél biztosabb abban, hogy Light a bűnös. Ám rövidesen új halálozási hullám söpör át a világon – valaki átvette a listát, aki nem fél használni… És a gyilkosságok ezúttal nem megtisztítani akarják a világot, hanem céges érdekeket szolgálnak!

Nana 5

nar

Naruto 8

Elkezdődik a selejtező a Csúninválasztó harmadik köre: a nindzsatanoncok sorsolás
alapján párokra oszlanak, és megküzdenek egymással. Hiába a testét felemészteni
készülő billog, Szaszuke beszáll versenybe… kérdés, vajon jól döntött-e? Hiszen legjobb technikáit nem tudja használni, és az ellenfele egy Hangrejteki nindzsa!

Bleach 3 DVD

Death Note 3 DVD

Pesti Könyv

Pesti Könyv sem vállal most folytatást – náluk a terjesztők jelentős adóssága a halasztás fő oka. A Lángoló Hold kedvelőinek további türelmét kérik.

Vad Virágok Könyvműhely

usagi07

Usagi Yojimbo 7

A sorozat hetedik kötetében a véletlen találkozásoké a főszerep. Gen múltjáról és gyermekkoráról egy idős koldusasszony segítségével lebben fel a fátyol. Gen és Usagi pedig banditák elől menekülve bukkan a régi ismerősre, Zato Inora, aki mint már annyiszor, most is a segítségükre szorul. Az utcai mutatványoslány, Kicune több történeten keresztül bűvöli a szereplőket, az elmaradhatatlan természetfeletti lények pedig éppúgy kísértenek sűrű erdőkben, mint Usagi múltjában. A kötetben Bayer Antal bevezetője olvasható a sorozat és az amerikai képregényes-filmes hagyomány kapcsolatáról.

cover_yasc2

Annyira király vagy! 2.
Ár: 1890 forint

Tartalom:

Nanu nagy bajban van… Szung-Ha úgy döntött, hogy a saját szórakozására szigorúan a markában fogja tartani újdonsült “barátnőjét”. De ha csak ennyi az egész, miért vicsorog azzal a ragyogóan fehér, tökéletes fogsorával Cshan-Kjura, aki még mindig vonzódik Nanuhoz, és szeretné megszerezni  magának?

cover_watergod3

A vízisten menyasszonya 3.

Ár: 1890 forint

Tartalom:

Humor, dráma és egy cseppnyi horror színezi az eseményeket, amikor az emberi menyasszony, Szoa megpróbálja felfedni az igazságot különös férje állapotáról és arról, hogy mi rejlik az előző feleség korai, erőszakos halála mögött. Míg Huje széptevéssel vonja el Szoa figyelmét, a szörnyűséges istennőt, Murát pedig egyre jobban elönti a féltékenység, az erős akaratú Szoa elhatározza, hogy kideríti, miért kell hatalmas és szeszélyes férjének nappal egy kisfiú testében élnie, és miért csak éjszaka öltheti fel igazi, felnőtt alakját. Szoa lelkiereje és eltökéltsége korábban megmentette a faluját a szárazságtól és az éhezéstől, most pedig egy kiszámíthatatlan elemi istenség ellenében kell összeszednie minden bátorságát és ravaszságát, hogy megtalálja a boldogságot abban az új világban, ahol csapdába esett.

Szerzői kiadványok

Dharma 3

Az antológia honlapján rövid közlemény tudatja a látogatókkal, hogy a kötet kiadása “anyagi és egészségügyi okokból elmarad”. Az egyik, eredetileg az antológiába szánt, kb. 30 oldalas képregényt a dolgok jelen állása szerint Nero Blanco fogja megjelentetni az őszi képregényes események alkalmából (börze, fehérvári con).

kzv2

Keretbe zárt világ 2.

Ár: 1800 forint

Tartalom:

A sűrű sötét erdőben néha a gonosz farkas az utolsó, amitől tartani kell. Te mit tennél, ha a lelki társad egy karnyújtásra lenne tőled? A különös látogató macska képében kísérte a lányt. A gonosz boszorkány helyett ezúttal egy róka rabol gyereket. A kiszabadítása pedig embertpróbáló feladat. Ha pénzszűkében vagy, és nagyi az utolsó esélyed, talán jobb, ha nem találkozik a furcsa lakótársaddal. A hercegnő nagyon magányos. Végül érte jön a szőke herceg?

A Keretbe zárt világ második kötete ezúttal 10 történettel állt elő. A különböző stílusú, műfajú és hangulatú képregények között mindenki megtalálhatja a kedvére valót.

Augusztusi Animax újdonságok

Miket láthatunk ebben a hónapban az Animaxen?

Augusztusban minden hétköznapi premier sorozatunk folytatódik újabb epizódokkal:
hétfőnként a Bleach második évadát sugározzuk,
keddenként a Ghost in the Shell – Stand Alone Complex második évadát láthatjátok augusztus 4-től,
csütörtökönként a Conan, a detektív izgalmasnál izgalmasabb esetei,
péntekenként a NANA új részei láthatók 21:15-kor és 21:40-kor!

A hétvégék sem maradnak premierek nélkül, hiszen 20 órakor A dinoszauruszok királya, míg 20:50-kor a Nodame Cantabile új részeit láthatjátok, és egy vadonatúj reality is indul augusztusban a csatornán!

Augusztus 22-től minden szombaton és vasárnap 22 órakor a Szuperhős kerestetik (Who wants to be a superhero?) első évadát sugározzuk – Stan Lee szuperhős képző showjának mindkét évada, összesen 14 rész kerül képernyőre hangalámondással az Animaxen!

A két sorozatpremier és az új részekkel jelentkező szériák mellett a már jól ismert kedvencek is veletek lesznek a képernyőn: Tsubasa kapitány, Naruto, Inuyasha, Yu Yu Hakusho, Fullmetal Alchemist, Méz és lóhere, Chrno Crusade, Bleach első évad, Ayakashi Ayashi, Digimonok – Az új kaland – csak az Animaxen!

33 hozzászólás to “Augusztusi Animax és Con újdonságok”

  1. andicilin Says:

    Mangafan kiadványokról nem lehet már tudni valamit, hogy mi jelenik meg a conra?

  2. Elhaym Says:

    Sajnos nem. 😦 Mangattack is csak annyit válaszolt, hogy még nem tudják.

  3. Wagner Says:

    Speed Grapher van a címlapon??? Nekem nagyon tetszett az az anime

  4. Takumi Says:

    Eddig semmi érdekes.

  5. butyok13 Says:

    Eddig egyik se fogott meg. A Mangafan és a Mangaattack kiadványokra várok, náluk mi jelenik majd meg… 🙂

  6. Wagner Says:

    detto

  7. bviktor Says:

    Szerintem se eddig nagy durranás. Én is a mangafan megjelenéseit várom.

  8. Elhaym Says:

    Wagner: igen az van a címlapon.

    Feltettem a végleges listát. Én ezeket várom nagyon.

    Démonnapló 5
    Vízisten menyasszonya 3
    Death Note 5
    Nana 5

    Sajnos CC és Mennyei dallamok nem lesz. 😦

  9. Peti Says:

    Elhaym, biztos hogy ez a végleges lista? 😦
    mert a legútóbbi con-on pl csak vasárnap volt angyalok menedéke 4, és azt pedig nem is reklámozták sehol. O.O

  10. A mordályos nyul Says:

    Esküszöm, téged érdemes inkább olvasni, naprakészebb vagy, mint a Con saját honlapja! 😉
    Eddig a Nana és a Démonnapló érdekel, a Berserket majd úgyis kölcsönből olvasom el. A Dangu végülis lehet hogy érdekelne, de 9 kötetes, és már nem igazán van kedvem új sorozatba belekezdeni.
    (Jah, és szomorúan láttam, hogy a Mangafan csak a húzósorozataiból ad ki. A Kensint és az Árnybírót is eléggé elhanyagolja; mostanában főleg az előbbit.)

  11. Peti Says:

    Igen, Kensint én is hiányolom. Meg tényleg jó lett volna már egy Árnybíró 13 is 😦 Remélem ősszel azért lesz..

  12. Catrin Says:

    Ami engem és páromat ezekből főleg érdekelne az Usagi, DN, Nana, Naruto, D3, Dharma… de passz mit fogunk megvenni.

  13. Barbara-chan Says:

    Ne már túl gyorsan haladnak NanávalXD Ideje lesz megvenni a 3. kötetét…
    Vízistent viszont tuti megveszem:D
    Vhogy bekéne hozni a Nana lemaradásomat:S Bár annak örülök, hogy nem jött ki új Gravi manga meg Angyalok menedéke se:D

  14. hirotaka1 Says:

    Most ami engem érdekel, az a DN5 más nem nagyon. Talán megveszem a Nana 2-t.
    Kenshinnek, vagy Árnybírónak én is örültem volna. Ez utóbbival amúgy is nagyon belassultak. 😦

    A mordályos nyul:

    én már egy ideje csak Elhaym-ot kérdezem meg ha valami megjelenés vagy hír érdekel, mert Ő mindent előbb tud. Már azelőtt tudja, mi fog megjelenni, mielőtt a kiadó egyáltalán eldöntené, hogy megveszi-e a mangát.:D

    Barbara-chan:

    Én még a 2. kötetet sem vettem meg szóval nem vagy lemaradva.;)

  15. Elhaym Says:

    Peti : Kiadók szerint igen.

    Vladi ezt is írta:jelenlegi állás szerint egyáltalán nem szabad haragudni bármelyik kiadóra sem, ha jóval a szokásosnál lassabban hoz ki kötetet. Csak futunk a pénzünk után és lutri, hogy valaha megtérülnek e ezek a befektetések. Amellett, hogy a terjesztők nem akarnak vagy tudnak fizetni a fogyások is jelentősen visszaestek az utóbbi hónapokban tavalyhoz képest, tavasszal ezt még nem is lehetett annyira érezni, de a nyár az már nagyon durva.
    Teljesen megértem a Mangafant, hogy most a legnagyobb címeiket hozzák ki erre a rendezvényre, ez a leglogikusabb lépés amit tehettek.

    A mordályos nyul , hirotaka1: Köszi.

  16. Barbara-chan Says:

    Elhaym: így érthető, hiszen ezek tényleg jobban fogynak(legalábbis gondolom), amúgy ne csodálkozzanak:D nyáron mindenki bulira spórol sztemXD(persze vannak kivételek, én pl egész évben híján vagyok a pénznek:D)

  17. Elhaym Says:

    Sajnos, főleg most, hogy senkinek nincs munkája nálunk. Nanával azért nem baj ha gyorsan haladnak, azt várom , hogy elérjenek a 42. fejezetig.

  18. gergoking Says:

    “Agytorna Conannel”
    WTF? Ez olyan lesz mint a Happy Meal dobozán oldalt a játék? Juttasd el Pókembert a legrövidebb úton a gonoszhoz, vagy mi? XD
    Ahogy nézem a képeket inkább manhwa-kat hoznak.

  19. Barbara-chan Says:

    Elhyam: én nem várom, még nehozzák be annyira, mert az életbe nem érem utól magam benneXD

  20. Elhaym Says:

    gergoking: Nem. 🙂 Leírják az egyik rész történetét majd ki kell találni ki a gyilkos.

    Barbara-chan : ha vége lesz az animének akkor már te is várni fogod nagyon a folytatást, vagyis a 43. fejezetet. 🙂

  21. Andicilin Says:

    Na és a Mangattack nem írta, hogy mégis mikorra terveznek kiadni és konkrétan mit? Kíváncsi vagyok, hogy A bárány panasza miért éri meg nekik? Nekem nagyon úgy tűnik, hogy mellényúltak.

    A Pesti Könyv csak egy kötetet adott ki eddig, nem? És mi van azzal az új kiadóval? Ők nem lesznek kint? Nem emlékszem most így hirtelen a nevükre, de valami egykötetest adtak ki. Nyári eső volt talán a címe.

  22. butyok13 Says:

    Úgy látom nem lesz Gravi. Akkor még itthon sem vigasztalódhatom vele, ha nem jutok el a conra. 😦

  23. Peti Says:

    Annyira szomorú, hogy most, mikor Magyarországon is fellendülésnek indulhatna az anime és a manga, teljesen kilátástalan a helyzet a kiadókkal meg minden 😦
    Na mindegy, azért várom a cont. Legfeljebb most végre megveszek mindent, amiről lemaradtam ^^

  24. Elhaym Says:

    Andicilin : nem írták, de szerintem az őszi börzére majd az őszi Conra .

    A bárány panasza : szerintem sem nagy szám, de egy kis réteg szereti. pl a kiadó tagjainak is a kedvence.

    >A Pesti Könyv csak egy kötetet adott ki eddig, nem?

    Csak egyet.

    Nyári esőt szerintem más kiadó árulná, bár amilyen kicsi körülötte a reklám lehet nem is lesz kapható a conon.

    Peti : Talán ha majd az Alexandra és a Bookline időben tud majd fizetni akkor a manga piac is fellendül. Én már várom, hogy véget érjen a válság.

  25. Peti Says:

    Hát már én is nagyon várom hogy véget érjen a válság. Vajon meddig fog tartani? Mit gondolsz Elhaym?

  26. Barbara-chan Says:

    Én is várom már, talán ha véget ér végre nagyobb címeket is láthatnánk nem csak manwhuákat, pl én szívesen látnék Yuu Watase mangákat, sztem sok lánynak tetszene, jó szerelmes mangái vannak:D

  27. Elhaym Says:

    Én is várom, hogy vége legyen, mert emiatt sok kedvenc könyvem folytatása szünetel. Egyedül az Ulpius ad ki nagyon sok jó könyvet, de ők meg emelték az árakat.

    Szerintem nálunk csak akkor lesz vége, ha a családok anyagi helyzete rendeződik, ha az emberek találnak munkát, akkor újra tudnak majd sok mangát és könyvet venni.

    Yuu Watasének én is örülnék. de főleg ezeknek:

    Suikoden, Meine Liebe, Wild Rock,
    07-Ghost
    Ayashi no Ceres –
    BioHazard Umbrella Chronicles: Prelude to the Collapse’s –
    Crimson Spell
    Fullmetal Alchemist
    Mirage of Blaze
    Natsume Yuujinchou
    Pandora Hearts
    Persona
    Star Ocean: The Second Story –
    Tales of Destiny –
    Tales of Eternia –
    Tales of the Abyss
    Valkyria Chronicles
    Vampire Knight

  28. Ayumi Says:

    Asszem innentől kezdve én is itt fogom olvasni a híreket…:D Ezek közül most engem egyik sem hat meg nagyon, a Mondót már megvettem, Árnybírónak örültem volna nagyon…:(

  29. Elhaym Says:

    Köszi. Csak az Árnybírót veszed?

  30. Pulpycandyfloss Says:

    ^^ Én is ezt a honlapot fogom olvasni, minden naprakészen van~ Nagyon jó 🙂
    Teljesen le vagyok maradva. Két dolog érdekel csak: A vízisten menyasszonya és a Keretbe zárt világ, mivel a többihez vagy volt szerencsém, vagy pedig nem érdekel.

  31. Elhaym Says:

    Köszi. 🙂

    Már csak a Nana borítóját nem lehet tudni. Remélem holnap azt is feltudom tölteni.

  32. Kuchiki Rukia Says:

    van egy kérdésem a naruto shippuden 150.-töl nem tudom tovább nézni léci segítsetek

  33. Elhaym Says:

    Azok a részek még japánban sem mentek le.

    150. rész márc 3.tól lesz elérhető.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .