Mennyei dallamok 2-Death Note 4

mennyeidn

Mennyei dallamok 2

4. fejezet Futó ismeretség

A Nung Hszia Fang-i démon csapdát állít Caj Sengnek, amibe a lány majdnem bele is sétál. Huj  Niang és Cu Csiu arra kéri Caj Senget tartsa távol magát a halandóktól, ők csak kihasználják.

5. fejezet A halhatatlanság füve

Caj Seng  és Jün Si elindul a kilenc szellem hegyére, hogy megkeressék a  halhatatlanság füvét. Caj Seng szeretné, ha Jün Si és Ping kisasszony örökké élne.

6. fejezet Hang a ködben

Caj Seng szomorú , klánja fennmaradása miatt nem szülhet annak gyereket akit szeret. Huj Niang végleg halandóvá akar válni, hogy boldogan éljen férjével és gyerekeivel. A gonosz Jü Niang Caj Seng isteni vérét akarja. Fény derül Cu Csiu múltjára is.  Jün Si démonvadászat közben eljut Huj Niang házához, ami előtt vért talál.

2. kötet hiba mentes, jól olvasható. Grafika gyönyörű, szereplők szimpatikusak. 4. fejezetben a kiscica nagyon aranyos volt. Kötet vége cliffhanger, nagyon lehet várni a folytatást.

Aki szereti a misztikumot és a romantikát ne hagyja ki, nem fog benne csalódni. Akiknek tetszett a Makrancos hercegnő, azok főleg ne hagyják ki. Sztori izgalmasabb és fordulatosabb.
Mennyei dallamok nálam már bekerült a kedvencek közé, megérdemli a 10 pontot.

Szép idézet a kötetből.

” Nem akarok futó ismeretség lenni az emlékeidben. A társad akarok lenni örök időkre.”

Death Note 4

26. fejezet Fordul a kocka

Feltűnik a 2. Kira. L meghívja Lightot a nyomozócsoportba.

27. fejezet Szerelem

Rem elmeséli Misának, hogyan lehet megölni egy halálistent.

28. fejezet Ítélet

Misa Aoyamában megtudja Light nevét.

29. fejezet Fegyver

Misa felkeresi Lightot.

30. fejezet Bomba

Rem megfenyegeti Lightot , ha Misának baja esik megöli.

31. fejezet Gyerekjáték

Light ráveszi Remet, hogy ölje meg L-t.

32. fejezet Fogadás

Light megcsókolja Misát. Misa találkozik L-el.

33. fejezet Helyzetváltozás

L elkapja Misát. Rem közli Lighttal, ha nem menti meg Misát akkor megöli.

34. fejezet Önfeláldozás

Light önként feladja magát, így L őt is bezárja.

2 szó fordítása nem tetszett. Halálisten szeméből Halálisten látása lett, Zaklató úrból meg Rajongó úr. Mangában nincs olyan jelenet, amikor Misa és Light egy kávézóban van, de nem látják egymást és Misa sem teperi le az utcán Lightot. Ezek helyett voltak más plusz jelenetek, amik kár, hogy az animéből kimaradtak.
– Ellehet olvasni Misa naplójának teljes lapját.
– Sayu megjegyzi, hogy Misának kilátszik a bugyija.
– Light nem ismeri Watarit és Mogit. L Watarit másik L-ként mutatja be, ugyanis amikor Watari laptopon jelentkezik, neki is L betű a jele.
-Misa rajzolva bemutatja mikor látja és mikor nem egy fényképről a nevet.
-Amikor Light börtönbe kerül, akkor azt mondja az ő képességeivel kihagyhat egy évet az egyetemen. Anyjának azt mondják majd, hogy Light Misával akar élni, de apa túl konzervatív, így megharagudott és kitagadta Lightot.

Misa és Light a mangában is nagyon szimpatikus. Grafika a Mennyei dallamokhoz és a Suikodenhez hasonlóan a legszebb. Manga most is nagyon olvastatta magát, nem lehetett letenni. Nagyon várom a köv kötetet. Magyar mangák közül DN-t tartom  a legjobbnak. Izgalmas, fordulatos, nincs időhúzás, tele van szimpatikus szereplővel. Érdemes elolvasni.

10 pont

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .