Sorozatok a TV-ben 2022. március 7. és 20. között

  • 03.19 – RTL Klub: A séf meg a többiek
  • 03.19 – RTL Klub: A mi kis falunk 6. évad folytatás

Jelenleg nézem

  • A Mediciek hatalma 3. évad
  • Árnyék és csont
  • Exatlon Hungary All Star
  • Jóban Rosszban utolsó részek
  • Jó reggelt, Anya!

Hallgatom, vagy áttekerve nézem

  • A Dal 2022
  • Sztárban Sztár 8. évad
  • Hotel Margaret
  • Fazilet asszony és lányai

Sorozatok előzetesei

A fülszövegek spoilert tartalmaznak.

Amerikai sorozatok

A spanyol hercegnő

8/3
Katalint, a spanyol hercegnőből lett fiatal angol királynőt súlyos tragédia éri: Arthur, a férje rövid házasság után betegségben meghal. A kialakult helyzetben sokan megkérdőjelezik jogos igényét a trónra, ám Katalin elhatározza, hogy nem mond le a hatalmáról, ha törik, ha szakad, Anglia jövőbeni királynője lesz. Úgy tűnik, hogy a halott férje helyébe annak öccse, Harry herceg léphetne, ehhez azonban először érvényteleníteni kell Katalin házasságát, másodszor pedig pápai engedély kell hozzá.

Angol sorozatok

Downton Abbey

3. évad

10/4
Anna sokáig nem kap levelet Batestől, és nem is látogathatja meg. Attól fél, hogy a férje így akarja rávenni, hogy új életet kezdjen, ám végül kiderül, hogy Bates büntetésből nem küldhet levelet a börtönből. Írországban felgyújtják egy arisztokrata család házát, és Bransonnak menekülnie kell. Roberték legnagyobb megdöbbenésére azonban Sybil nélkül érkezik Downtonba. Később Sybil is megjön, és Robert elintézi, hogy amíg Branson Angliában marad, ne tartóztassák le. Új inas érkezik a házba, aki azonnal a szobalányok kedvence lesz. Daisy végre segédszakács lesz, a konyhalányi teendőket pedig ezentúl a személyzet legújabb tagja, Ivy látja el. Ethel megkéri Charlie nagyszüleit, hogy neveljék fel helyette a fiát. Edith a női választójog mellett kardoskodó levelet ír a Timesnak.
10/5
Anna bizonyítékot szerez arra, hogy Vera azután mérgezte meg magát, hogy Bates elhagyta a házát. Isobel munkát kínál Ethelnek a házában, hogy segítsen a lánynak, de Mrs. Bird nem tudja elfogadni az új helyzetet és inkább felmond. Matthew amiatt aggódik, hogy a balesete miatt talán soha nem lehet gyereke. Robert ragaszkodik hozzá, hogy Sir Philip Tapsell segítsen világra hozni Sybil gyermekét, de Cora ragaszkodik Dr. Clarksonhoz. A két orvos nem ért egyet a diagnózisban, a szülés után pedig komplikációk lépnek fel.

Francia sorozatok

A legendák hivatala

5. évad

10/7
JJA Oroszországba utazik, hogy Malotru-vel találkozzon és előkészítse Karlov beszervezését. Bejelenti Malotrunek, hogy ha sikerül ez az akciója, akkor nyugdíjba vonul. JJA Szaud-Arábiába küldi Marinát, hogy közölje Rossebbel, fejezze be Malotru keresését. A Francia Titkosszolgálat megszervezi Pacemaker Kambodzsából való kivonását. Kairóban az egyiptomi titkosszolgálat éjszaka azzal ébreszti Marie-Jeanne-t, hogy az ISIS terrortámadást készít elő a szálloda ellen. Marie-Jeanne feladata a vendégek védelmének biztosítása. Csak később jön rá, hogy az általa felvett fiú is a terroristák oldalán áll…

Magyar sorozatok

A mi kis falunk

6. évad

7
A tejmelegítő

Miután kitették az albérletéből, Saci váratlanul felbukkan a faluban, ám rá kell döbbennie, hogy nem is olyan könnyű lakhatást találnia. Még szerencse, hogy Laci a segítségére siet.
Erika szülei egy Pajkaszegen hagyott apróság megkeresése miatt érkeznek, ám jobban foglalkoztatja őket kihűlt házasságuk felmelegítése.
Répa Sándor úgy tűnik, váratlan módon jut pénzhez…

A Séf meg a többiek

1
Döme, az étteremtulajdonos, egy vidéki laktanya menzáján felfigyel Milán szakácstudományára, és Budapest legjobb éttermében, a Monet-ban ajánl neki munkát.
A Séf nem akar új beosztottat, ezért különböző próbatételek és akadályok elé állítja Milánt.
A fiú helyzetét tovább bonyolítja, hogy egy fatális véletlen folytán pont az a Viki az étterem üzletvezetője, akivel Milánnak viharosan végződő egyéjszakás kalandja volt.

A tanár

4. évad

10
A balul elsült DÖK-ös bulit követően az iskolára felfigyel a tankerület – úgy tűnik, Rácz igazgatói állása forog kockán.
Szilárd, Szeverin és Barbara, hogy mentsék a helyzetet, jó szándékkal ugyan, de egyre nagyobb slamasztikába keverik magukat.

Hotel Margaret

26
Az ismerős ismeretlen

Herceg és Dave Harry-nek adnak interjút a díjátadón történtekről, ami után Harry Gyula nyomába ered. István és Judit találkoznak. István két dolog miatt is előveszi Juditot, de Judit visszazsarolja: megmutatja a közösségi médiában a fotókat, ahol Kira írja, hogy még keresi az anyját, mert hiányzik neki. Szonja érkezik a hotelba. Tordait nem hagyja nyugodni, hogy mit keresett Hackman korábban Tihanyban, és miért hívta a líbiai telefonszámot? Margaret bowling versenyt hirdet a videósoknak.
27
A sejk fia

Tordai találkozik a líbiai attaséval, és megtudja tőle, hogy Hackman a líbiai sejk fia volt. Ginger és Fred Szonja után nézelődik, és kifigyelik, amint ő névtelen levelet szerkeszt Nikinek. Teo és Gabi Tihanyba csalja Istvánt egy találkozóra, de amikor Teo felismeri a férfit (a hotel korábbi vendége, aki eddig más néven jelentkezett be), jobbnak látja, ha nem mennek oda hozzá. Maxim és Borisz eladja Harrynek a konfetti ágyút a piacon, amit Tordai rögtön lefoglal, amikor meglátja nála.
28
Ki evez a végén?

Tomi és Feri bá megleckéztetik Gyulát. Gabi bűvészgyakorlás közben célozgat Hercegnek, hogy nem is biztos, hogy Hackman nyerte a Like-bajnokságot. Dénes és Mira a nagy Balaton-vitorlásversenyre nevez, István kiadja parancsba: Dénes nem fejezheti be a versenyt. Harry Bettynek dicsekszik el az új konfetti ágyúval. Zoli G, Fred és Brúnó rappelnek.
29
Bújócska

Betty előző napi fotói napvilágot látnak. Dóra ennek következtében megtalálja a konfetti ágyút, amit a valós gyilkos fegyvernek vél, és lefoglalja. Darabos János profilozó megérkezik a babaszoba tulajának profiljával, amiből Tordai Juditra következtet. Számonkéri, Judit pedig beismeri, hogy övé volt a szoba. Borisz és Maxim léket vág Dénes hajóján, amit azonban Almáék kifigyelnek és jelentenek Dénesnek. Feri bá kideríti, hogy Szonja orosz származású. István személyesen jön el Gingerért a szállóba, de Fred még időben elbújtatja a lányt.
30
Anna örök

Dénes és Tamás Judit hajóját festi át a másnapi versenyre, hogy azzal induljanak a léket kapott hajó helyett. A videószövetség elnöke ismét ellátogat a szállodába, ezúttal a rendőrség hívására. Tordaiék számára kiderül, hogy Alexa volt az igazi nyertes. Fred megtudja, hogy Mira is tudott Judit babaszobájáról, és Judit is meglátta az arra járó Mirát. Niki és Karesz megtalálja Judit fiókjában a Nikiről készített összemontírozott képeket.
31
A bajnok

Dénes és Tamás megnyerik a vitorlás versenyt. Betty fenyegető üzenetet kap Hackmantől. Alma és Bözsike körbevezetik Zarát a hotelen, aki közben mindent fotóz. Tordainak jelenti Niki, hogy Juditnál találta meg a bullying fotókat. Feri bá és Ginger betörnek Judit irodájába, a fegyvert keresik, de nem találják meg.
32
Tituszka

Herceget felkeresi egy csúnya lány, hogy terhes tőle. Zoli G ismeretlen feladótól sms-t kap: tegye fel Gingert egy hajóra, vagy kikerül róla a Hackman-féle leleplező videó. A személyzet megünnepli Dénest és Tamást, és nyíltan Juditnak támadnak, azzal vádolva őt, hogy ő bérelte fel Boriszékat. Margaret mérgezés áldozata lesz, Dóra ez ügyben kezd nyomozni. István kikötő projektjét megfúrják a líbiaiak.
33
Kettő lett, maradhat?

Maxim és Borisz elmondják Juditnak, hogy eladták a rájuk bízott konfetti ágyút. Margaret meglátogatja Istvánt. Niki elmondja Dave-nek, hogy Judit lökte le az erkélyről. Tordai összerakja hogyan is történt a gyilkosság. Kiderül, hogy Tamás hazudott, mert ő is ott volt a díjátadón.

Jóban Rosszban

4261
Adél letámadja Szlávikot, amiért kirúgatta Bobot és közli, hogy Gabiban is csalódott. Bandi és Charlie aggódik, hogy Zsófit túldolgoztatják, majd Zsófi felmond a Gimiben. Áronék betörnek Gábor levelezésébe. Roland nagy leszámolásra készül.
4262
Áron megtalálja a bizonyítékot Gábor levelezésében. A Bandival érkező Zsófi munkára jelentkezik Melinél, majd az első munkanapján rögtön konfliktusba kerül. Lucáék Péterhez fordulnak gyanújukkal. Roland csapdába csalja Zemplényit.
4263
Zemplényi túljár Roland eszén, majd elbeszélget a megkötözött Rolanddal és Hegyessel. Gábor tisztázza magát. Zsófi első napján hírnévre tesz szert. Müller szerint Péteréknek sürgősen szabadalmaztatniuk kell a molekulát.
4264
Áron barátilag elbeszélget Lizával. Patrícia beismeri, hogy nem szerelmes Ivánba. Bandi Gyöngyinek aggodalmaskodik, amiért Zsófival a jövőjükről készülnek beszélgetni. Roland megígéri Zemplényinek, hogy megbuktatja Szabit.
4265
Áron megpróbál befurakodni a kutatásba. Charlie megígéri Zsófinak, hogy beszél Bandival. Roland kiszabadítja Pepééket, de Zemplényi szoros felügyelet alá vonja. Bandi belátja, hogy Zsófinak igaza lehet.
4266
Réka elmondja Rolandnak, hogy meglátogatta az apját. Luca Péterrel való kapcsolata tovább romlik. Laci nem kér az életközépi válságból. Liza és Dani elmondja Áronéknak, hogy hiányzik nekik az anyukájuk. Roland ellentámadást indít.
4267
Az ügyvéd felhívja Rolandot, aki megpróbálja rávenni Szekerest, hogy valljon Zemplényi ellen. Gábor nem akarja feladni a harcot a gyógyszerért. Charlie váratlan vallomással rukkol elő. Roland megkörnyékezi Szabit.
4268
Szabi rendkívüli sajtótájékoztatóra készül. Gábor Isztambulba utazik. Charlie bevallja Lacinak, hogy nem könnyű a gyerekéről beszélnie, majd új hobbit javasol maguknak. A rendőrök csatlakoznak Roland akciójához.

Keresztanyu

3. évad

46
Kakasviadal

Igor megdöbbenve fogadja Viktor hirtelen felbukkanását a templomban, aki biztos, hogy nem imádkozni jött… Ludmilla és Pálinkás új tervet eszelnek ki Sótonyi ellen. Imiék az ukrán oldalon nyomoznak a balesetet okozó furgon után, Tivadar pedig lehűti kicsit a kakaskodó embereit.
47
A házkutatás

Új szórólapok árasztják el Makkosszállás utcáit. Szemereki meglepő reakciót ad a hírekre, amikből Róza mama és Abigél levonják a megfelelő következtetést. A rendőrök alapos házkutatásokba kezdenek, hogy megtalálják végre a szökött rabot, Babos és Huba pedig új módszert találnak ki a csempészésre.
48
A tanmese

Viki egy értékes fogollyal állít be Pálinkás Györgyhöz, aki sajátos módszerekkel hallgatja ki az illetőt. Damil és Karlo összefognak, hogy új vállalkozást indítsanak be Zozó edzőtermében, ám egy váratlan jelentkező szeretne betársulni hozzájuk. Tivadar minden korábbinál keményebb intézkedéseket vezet be, hogy Szkander nyomára bukkanjon. Róza mama olyan szívességet kér a Püspöktől, ami óriási kockázatot jelent az egyház számára. Vajon Róza mama képes lesz meggyőzni őt?
49
Lőgyakorlat

A Püspök Igor mellé helyeztet egy furcsa szerzetet a templomba. Mariann Tivadartól várna segítséget, de végül Jani mutatja be valakinek, akivel megtalálják a közös hangot. Damil és Babos eszement tervvel rukkolnak elő, hogy tudnának minél többet keresni a kávébizniszen, Sárikát lekenyerezik, Pityke pedig egészen új módon adja ki magából a feszültséget új barátja társaságában.
50
A tréning

Oleg nagyon furcsán viselkedik, ami szemet szúr Krisztinának, és utánajár, mitől változott meg így a férje. Gina kellemetlen helyzetbe kerül a fogadóban, a magyar rendőrök rászállnak Pitykére, Timike bokszedzése meglepő véget ér, Sótonyi és Anatolij pedig új alkut kötnek, de hirtelen úgy tűnik, megfordult a kocka a korábbiakhoz képest…
51
A cinkosok

Tivadar célkeresztjébe új gyanúsított kerül. Róza mama azonnali hatállyal a bányába rendeli a hálózat legfontosabb tagjait. Klárikáék megpróbálják kinyomozni, hogy miben mesterkedik a különc Zarathustra. Abigél búcsúzik, de nem hagyja cserben Szemerekit, a templomban pedig megdöbbentő gyónási titok hangzik el.
52
A szoboravatás

A templomkertben szobrot avatnak Pálinkás Györgynek. A ceremónia meglepő bejelentéssel zárul. Sótonyi felbukkan a makkosszállási őrsön, hogy egy titokzatos műveletet hajtson végre. Tivadar Ludmilla Lugasában tart eligazítást, Gina pedig mindent megtesz, nehogy lebukjon a férje előtt az új munkájával. Imi és Zénó kihallgatják Mirát a saját házában, ahol egy rejtélyes erdei kisállat zavarja meg őket a munkában. Jóska féltékenységi rohamot kap, Timike minden női leleményét beveti, hogy lenyugtassa. Ildi üzenetet kap Bonifáctól, ami felszínre hozza a vele kapcsolatos érzelmeit… Vajon mit válaszol neki?
53
A suhancok nyomában

Krisztina kinyomozza, mitől viselkedik olyan furcsán a férje és nem tetszik neki, amit talál, úgyhogy átszervezi Oleg titkos programját. Szkander visszaél a gyónási titokkal, a hálózat alaptagjai pedig lesből támadnak a suhancokra… Vajon ezúttal sikerül őket elkapni?

Olasz sorozatok

A Mediciek hatalma – Lorenzo, a tündöklő

3. évad

2
A Tízek Tanácsa

Firenze és a Pápai Állam közötti háború már hónapok óta tart, a Prioriban pedig egyre több a Medici ellenes hang. Bruno Bernardi, Lorenzo tanácsadója, azt javasolja, állítsák fel a Tízek Tanácsát, ezzel megkerüve a szavazást. Közben Firenzében himlő járvány van, ezért Lorenzo feleségét és gyermeit Carlóval és Polizianóval együtt biztonságos helyre, Pistoiába küldi. Riario katonái azonban ott sem hagyják őket békén. Sőt Giuscardit is maguk mellé állítják. Lorenzo úgy dönt, saját maga megy el a nápolyi királyhoz.
3
Bizalom

Lorenzo megérkezik Bernardóval a Nápolyi Királyságba, hogy szövetséget ajánljon Ferrante királynak. Girolamo Riario is megjelenik Nápolyban, hogy támadási parancsot szerezzen. A király mindkettejüket ott tartja, a Mediciért pedig váltságdíjat kér. Végül Lorenzónak egy régi kedvesének, Ippolita Maria Sforzának, a király menyének segítségével sikerül kikerülnie a fenyegető vendégszeretetből, amikor figyelmezteti a királyt a rá leselkedő veszélyre.

Jó reggelt, Anya!

12/8
Csattanás

Guido megmondja Agatának, hogy amint talál másik ápolónőt, elküldi a háztól. Agata reménykedik, hogy meggondolja magát, de Guido Miriam segítségével hamar új munkaerőhöz jut. Vincenzo Colaprico elmeséli Agatának, hogy Guido titkos viszonyt folytatott Mauriziával, de Agata nem hisz neki. Francesca úgy dönt, beszél Piggivel, Sole pedig rajtakapja Federicót Ludovicával és zokogva elszalad. Vincenzo Colaprico egy gyönge pillanatában megcsókolja Agatát, aztán bevallja, hogy kapcsolata volt az anyjával. Guido és Miriam között szorosabbra fűződnek a szálak.
12/9
Kétszer született

Sole válságos állapotban fekszik a kórházban. Agata könnyebben sérült, magára vállalja a balesetet, de Colaprico visszanézi a biztonsági felvételeket és megmondja a lánynak, hogy tudja, nem ő okozta a balesetet. Elmondja minezt Guidónak is, de megnyugtatja, hogy nem jelenti fel Solét, inkább őt szeretné elkapni. Agata elhagyja a várost, de útközben megtudja, hogy Solénak vérre van szüksége. Csak ő lehet alkalmas donornak, ezért visszarohan vért adni. Guido megkéri, hogy térjen vissza hozzájuk.

Török sorozatok

Az idő sodrásában

88
Inci tanárnő állapota egyre romlik, az orvosok már semmit nem tudnak tenni érte. Hikmet véget akar vetni az Alival való csatának, ezért egy találkozóra hívja őt, ahová fegyverrel érkezik. Az igazgató és a diákok egy része meglátogatja Inci tanárnőt a kórházban, ahol több fontos bejelentés is elhangzik…
89
Mete egy nagy meglepetéssel készül Inci tanárnőnek, de a tervéhez előbb ki kell juttatnia a kórházból. Aylin és Soner is elmenekülnek a mindennapok problémái elől a tengerpartra. Hakan egy fontos feltétellel hajlandó segíteni Berrinnek…
90
Ekrem emberei megtámadják a kórházat, amelyben Ahmetet őrzik. Aylin és Soner egy csodálatos estét töltenek el a tengerparton. Ali megkapja a bíróságtól az idézését Cemile ügyében, amiről persze Carolin is rögtön tudomást szerez…
91
Berrin drasztikus döntést hoz, hogy megmenthesse Ahmet életét. Mete fellépését mindenki nagy lelkesedéssel várja, az összes családtagja és Inci tanárnő is hallgatja a rádión. Selma búcsút vesz Hikmettől és elhagyja a birtokot…
92
Ahmet szöktetését megszervezik, de senki nem tudatja vele, hogy mekkora árat kell fizetnie a szabadságáért. Cemile torkig van Alival, aki ismét megfenyegeti őt. Soner úr készen áll, hogy elutazzon…
93
Aylin nem hagyja búcsú nélkül elmenni Soner-t. Cemile bejelenti a családnak, hogy átgondolta Hikmet lánykérését, és hozzá megy. A hírt örömmel fogadják és el is kezdik szervezni a szertartást.
94
Cemile és Hikmet lagzijára váratlan és hívatlan vendégek is betoppannak, ami súlyos következményekkel jár…
95 (2. évad, 1. rész)
Mete és zenekara egy elegáns szórakozóhelyen kap állandó lehetőséget fellépőként. Selma asszonynak udvarlója akad, azonban a férfi szándékai nem teljesen tiszták. Osman iskolás korú lett, és a tanára egy régi ismerős lesz. Egy amnesztiatörvénynek köszönhetően Alit idő előtt szabadlábra helyezhetik…

Az érzelmek tengerén

11
Deniz nem szeretné elveszíteni a lányát, ezért úgy dönt, hogy lemond a babáról. Hulya boldogan segít neki, és nem felejti el tudatni Sebnemmel a híreket. Mirat bemegy Ece iskolájába, és segít, hogy egyelőre ne rúgják ki a lányt. Amikor azonban meghallja, hogy Deniz orvoshoz ment, a nő után ered. Fikriye gyanítani kezdi, hogy valami nincs rendben Diyar és Mirat házasságával.
12
Mirat figyelmezteti Diyart, hogy mutasson több tiszteletet Denizzel szemben. Hulya dühös, amiért Mirat lebeszélte Denizt az abortuszról, és kérdezősködni kezd a férfi után. Sebnem érzi, hogy Alihannal való felhőtlen boldogságába a múlt egyre inkább betolakszik. Deniz arra kéri Hulyát, hogy ne avatkozzon a lánya életébe.
13
Nejat sejti, hogy feleségét nem a jóindulat vezérli Denizzel kapcsolatban. Deniz újra munkába áll, ám sokáig nem folytathatja, mivel munkaadója férje hazaér. A férfi visszaél a helyzettel, és letámadja a nőt. Fikriye teljesen belebonyolódik a saját pletykáiba, és arcul csapásként éri, hogy Mirat milyen ellenséges vele. Ece belátja, hogy tévedett Mustafával kapcsolatban, akit viszont apja figyelmeztet, hogy nem lesz jó vége, ha a lánnyal kezd.
14
Müge rájön, hogy Ecevel valami nem stimmel, és tovább provokálja a lányt. Mirat észreveszi, hogy Deniz tetszik Orhannak. Selin asszony elmondja Fikriyenek, hogy a férjét és Denizt rajtakapta. A pletykás szomszédasszony kiteregeti a hallottakat a családnak, Mirat pedig megkeresi a férfit.
15
Fikriye addig hergeli a szomszédságot Deniz ellen, míg mindenkivel elhiteti, hogy az asszony veszélyt jelent a jó erkölcsre. A megvezetett emberek Mirat házához mennek, hogy elkergessék a családot, ám a hazaérkező férfi és a rendőrség véget vet a balhénak. Diyar attól fél, hogy lebukhat, ha a rendőrségre kell mennie, ám a lány végül Ozannal marad, és egy új arcát mutatja meg.
16
Miután Mirat és Deniz távozik a rendőrségről, az asszony úgy dönt, hogy elköltöznek, Orhan pedig felajánlja a házát. Mirat azonban egyértelműen nem szeretné, ha a nő tovább állna. Diyar retteg, hogy kiderül, ő is hibás a történtekért. Fikriye körül fogy a levegő, egyre többen fordulnak ellene, köztük a lánya, és Cemile néni is őt hibáztatja a szomszédok magatartásáért.
17
Deniz keres egy másik lakást, és elköltözik a gyerekekkel, Miratnak azonban nem szól, mert sejti, hogy a férfi nem engedné. Nejattól kér kölcsön, Hulya is tőle tudja meg, hogy a barátnője odébb állt. Mirat elindul megkeresni, Fikriye pedig ünnepel, hogy megszabadult a nőtől. Cemile nehezen bírja a butaságát, ráadásul látva Diyar megváltozott viselkedését, felkeresi a szomszédokat.
18
Hulya rátalál Denizra, és döbbenten tapasztalja, hogy barátnője – az ő véleménye szerint – milyen mélyre csúszott. A nő nem tartja magában a címet, így hamarosan Mirat is megjelenik. Ece Figen segítségével fenntartja a látszatot az iskolában. Sebnem fél, hogy elveszíti Alihant, mivel egyértelmű, hogy a férfinak hiányoznak a gyerekei. A nő ezért azt hazudja, hogy várandós.
19
Ece egyre jobban belegabalyodik az iskolai hazudozásba. Deniz megpróbál munkát találni, és a szomszédok figyelmeztetik, hogy a főbérlővel sem járt túl jól. Fikriye nem tudja túltenni magát azon, hogy még mindig szerelmes Miratba, és mindent megtesz, hogy felhívja magára a férfi figyelmét.

Fazilet asszony és lányai

22
Yasin súlyos sérülést szenved, azonban orvost nem mernek hívni, nehogy rájuk találjanak Ecével. Nil dührohamot kap, amikor megtudja, hogy Sinan vette meg Fazileték házát. Fazilet kétségbeesve keresi lányát, de nem jár sikerrel. Yagiz siet Yasin és Ece segítségére.
23
Ece menekülni próbál Yagiz elől, végül elfogadja a férfi segítségét. Hazan nem hisz Sinannak és otthagyja őt az étteremben. Selin elárulja Hazim úrnak, hogy Sinan vette meg Fazilet asszonyék házát. Hazannak végre sikerül találkozni húgával.
24
Hazan hazaviszi Ecét. Fazilet alig hisz a szemének, hogy végre épségben láthatja és biztonságban tudhatja kiskorú lányát. Hazan elutasítja Sinan ajánlatát. Fazilet asszony meglátogatja Hazim urat és a férfi felajánlja neki, hogy dolgozzon ismét a villában…
25
Sinan és Yagiz fogadást kötnek Hazanra. Sinan eléri a cégnél, hogy Hazan fotója kerüljön a reklámplakátokra. Sükriye meglátogatja Hazim úrat, mert sürgősen beszélni akar vele Saliha asszonyról.
26
Ece rettenetesen féltékeny testvérére, amiért Hazan arca szerepel a reklámplakátokon. Hazim úr szigorúan megbünteti fiait a botrány miatt. Yasin megszökik a börtönből és szerelméhez siet, azonban hatalmasat csalódik Ecében. Fazilet eléri, hogy a vállalat nagy összeget fizessen neki, de Hazan közbelép
27
Fazilet Hazant hibáztatja, hogy miatta nem fordul jobbra a sorsuk, de nem marad sokáig tétlen. Sinan bevallja apjának, mit érez valójában Hazan iránt. Fazilet felkeresi Kerimét, hogy többet tudjon meg a nő Hazim úrral való kapcsolatáról. Yasemin és Gökhan kínos helyzetbe kerülnek az étteremben Yasemin egy régi ismerőse miatt…
28
Kerime asszony követi Faziletet és megtudja az igazságot. Sinan és Hazan egy különleges estét töltenek el kettesben a városban. Fazilet kifaggatja Sükriyért a megállapodásukról. Hazim úr, családja és Fazileték előtt meglepő kijelentést tesz.
29
Saliha asszony visszatér a villába, hogy beszéljen Hazim úrral. Güzidének gyanús lesz Saliha és Fazilet viselkedése. Yasin ügyében döntést hoz a bíróság. Nil egy hazugsággal eléri, hogy Hazan meglátogassa őt. Selin ismét megalázza Ecét, mely után Yagiz próbálja vigasztalni a lányt.

Perzselő szenvedélyek

79
Zeyno Ozannal beszélget, mikor kézen fogva meglátja Rüyát és Ömert. Mikor odalépnek hozzájuk Zeyno meglátja a gyűrűt. Ekkor hazamegy és hirtelen felindulásból elmondja Sehernek, hogy Cemre miatt majdnem megölték Ozant. Seher szívrohamot kap. Eközben Cemre elmegy a kórházba, hogy megbizonyosodjon Celebi haláláról. Nagy vita alakul ki Hülya és közte.
80
Seher és Ozan tisztázzák nézeteltérésüket, mindketten elnézést kérnek egymástól. Rüya és Ömer összeköltöznek és lakásukat csinosítgatják. Cicek kihallgatja Hülya telefonbeszélgetését, majd Iskender információi miatt úgy gondolja, Celebi életben van. Megpróbálja elmondani Rüyának, de ő nem hallgatja meg. Elmondja Cemrének is, aki egyből a rendőrségre megy, de ők csak, követni tudják Hülyát.
81
Az esküvő folytatódik, Celebi pedig felszáll a hajóra. A kapitányt megkéri, hogy hadd láthassa a feleségét, de a képen meglátja Ozant és leszáll a hajóról. Celebi elmegy az esküvőre és követni kezdi Ozant, ám megjelenik Korkut nyomozó, ezért elbújik. Így Celebi kihallgatja Ozan és Cemre beszélgetését, ahol Cemre elmondja Ozannak, csak a lánya a fontos számára.
82
Korkut nyomozó elmondja Ozanéknak, hiába a kislány vallomása a bizonyítékok híján nem tudnak semmit tenni. Cemre hazamegy és Günessel bezárkózik a lakásba. Ömer és Rüya hazasietnek a nászútról, egyenesen Cemréhez. Celebi betör a saját házukba és pénzt illetve fegyvert lop onnét. Iskendert érzelmileg manipulálja anyja, így nem hisz Ciceknek.
83
Uzun otthona felgyullad de a fiú még időben ki tud szabadulni. Celebi figyelemelterelésnek szánta a gyújtogatást, hogy Ömer, Ozan és az egész lakóközösség ne legyen a közelben, mikor megpróbálja elrabolni Günest. Ám Hülya embereivel közbe avatkozik és megállítják Celebit. Ám Celebi meggyőzi anyját, hogy segítsen neki Günes megszerzésében.
84
Celebi megérzi a veszélyt, így a pályaudvaron bujdosni kezd. A rendőrök már sikertelennek könyvelték el a titkos akciót, de Ozan és Ömer még egy rövid ideig a pályaudvaron maradt. Ekkor Ozan megpillantja Celebit. Rövid szóváltás után Celebi mellkason lövi őt. A mentő a kórházba szállítja őt. Tomris operálja. A lövést nagy sajtóvisszhang övezi, mindenki megtudja, hogy Celebi él. A rendőrség újra nyomozni kezd. Hülya elmondja Erdemnek, hogy mindent tagadniuk kell, ám ekkor betoppan Celebi, aki a hajóskapitánnyal próbál még mindig az országból elszökni.
85
Hülya végül segítséget próbál nyújtani Celebinek. Ömer fegyvert kér egyik ismerősétől, és Iskender nyomába ered, gondolja ő elvezeti Celebihez. Eközben Ozanból kioperálják a golyót, de helyzete nem javul. Rüyának feltűnik Ömer hiánya, és elmondja a rendőröknek, hogy fegyver van nála és veszélyes dologra készül. Cemre szerelmet vall az eszméletlen Ozánnak, akinek a szíve leáll, de defibrillálás után újra indul. Ömer megtalálja Iskendert és együtt kifaggatják Erdemet. Cemre Seher miatt elmegy a kórházból, tart egy sajtótájékoztatót, majd mivel a rendőrségen nem segítenek neki, leül az épület elé.
86
Ömer és Iskender megtalálják a hajóskapitányt, ő pénzért cserébe elmondja, hogy mikor vinnél el Çelebit. Közben megjelenik ő is, és Ömerék üldözőbe veszik. Celebi elmenekül és egy boltból felhívja az anyját, hogy segítséget kérjen. Eközben Iskender és Ömer visszamegy a kórházba, mert Ozannak vérre van szüksége, Iskender ad neki. Cemréről azt hiszik, hogy tüntet a rendőrség előtt. Lefényképezik és több nő követni kezdi, mozgalom indul mellette. Eközben Ozan felébred. Iskender megcsókolja Çiçeket, de ő elhúzódik tőle. Cemre mellé sok nő gyűlik, hazakísérik és a háza elé állnak.

Remények földje

3. évad

82 (283. epizód)
Fekeli rossz állapotba kerül, eközben Fikret nagy bejelentést tesz az újság hasábján keresztül. A hírek hamar terjednek a városban, Demir pedig felbőszül. Cetin és Fikret között feszült helyzet alakul ki. Züleyha gyanús beszélgetés fültanúja lesz, ezért kockázatos lépésre szánja el magát. Fikret komoly döntést hoz.
83 (284. epizód)
Fikret útnak indul Németországba, azonban Demir újabb lépést tesz, ami felbőszíti. Müjgan megpróbálja jobb belátásra bírni a férfit. Lütfiye kialakult feszültségétől próbálja óvni a lábadozó Fekeli agát.
84 (285. epizód)
Müjgan becsempészi Ümit karkötőjét Demir autójába, azonban illetéktelen kézbe kerül. Sevda asszony szomorú, miután úgy érzi, hogy csalódott egykori szerelmében, Adnanban. Gaffur kellemetlen helyzetbe kerül önfejűsége miatt. Gülten őszintén vall Fadiknak bánatáról, azonban ennek más is fültanúja lesz.
85 (286. epizód)
Demir tisztázza Ümittel a kapcsolatukat. Gaffur szorító helyzetbe kerül, miután Gülten úgy dönt, hogy őszintén vall tetteiről. Ümitet otthonában váratlan meglepetés éri. Demir gyanús telefonhívást kap az este, ezért váratlanul elviharzik.
86 (287. epizód)
Gaffur megdöbbenve szembesül a ténnyel, hogy száműzetésbe került a birtokról. Ümitben kétségek ébrednek Fikrettel eltervezett tettük után. A Yaman-birtokra rejtélyes borítékot kézbesít a postás. Sevda múltjának egy fájó emlékével szembesül.
87(288. epizód)
Sevda rossz állapotba kerül, miután megpróbálja tisztázni a múltban történteket Ümittel. Fekeli gyanakvása miatt nyomozni kezd Fikret után. Ümit találkozóra hívja Demir-t, hogy jobb színben tüntesse fel magát a férfi előtt. Gaffur megpróbál érvényesülni a birtokon kívül.
88(289. epizód)
Fikret gyanakvóvá válik Ümit viselkedése miatt. A birtokon lelkesen készülődnek a kis Adnan születésnapjára. Gaffur nehezen talál nyugalmat és menedékhelyet magának az este során, ezért váratlan események sorozatának esik áldozatául. Fikret az éj leple alatt további bosszúságokon munkálkodik. Adnan születésnapi rendezvénye váratlan véget ér. Demir és Fekeli között feszült viszály alakul ki.
89 (290. epizód)
A városban mindenki Fekeli és Demir közt történtekről beszél, aminek Züleyha is fültanúja lesz. Fikret nehezen tudja türtőztetni magát a hírek hallatán. Ümit kellemetlen helyzetbe kerül, miután átadta a fotókat tartalmaz borítékot Demirnek. Gaffur átmenetileg visszatér a birtokra.

Reménysugár

22
Filiz hazudik anyjának Ipekről. Ozan és Peri közösen elkészítik újra a beadandójukat. Meliha asszony aggódik Ipekért. Bahar meglepetést készít Ipeknek, amiben Süheyla segít neki. Süheyla egy ismeretlen cég papírjait találja Ipek szobájában, ami miatt kételkedni kezd a nőben.
23
Süheyla rájön, hogy Ipek hazudik a családnak ezért számonkéri őt, Ipek pedig kénytelen elmondani neki az igazságot. Peri továbbra sem mond igazat Ozannak, de félő, hogy hamarosan színt kell vallania. Ömer újra megbántja Ipekre és egyikőjük sem érti, hogyan jutottak el idáig.
24
Süheyla egy véletlen folytán megtudja, hogy Ipek és az ő Ömere egy és ugyanazon személy. Ipek és Ömer bent ragadnak a raktárban és a nőt pánikroham gyötri. Süheyla teljesen maga alatt van, amit a család többi tagja is észre vesz. Az éjszaka folyamán furcsa zajra ébrednek a villában, amit Bahar okozott.
25
Ömer meglátogatja édesanyját, mert segíteni szeretne családjának a rossz viszony ellenére. Ömer hosszú idő után végre látjra rég nem látott húgát, Perit. Mindenki a kis Bahar állapotán aggódik.
26
Peri és Ozan egy színdarab meghallgatásán vesznek részt. Halil kérdezősködni kezd Neslihan és Kadir ismeretségéről, mert furcsállja, hogy felesége titkolta ezt előle. Ipek bajba kerül a hotelben, ugyanis az ő táskájában találják meg az elveszett pénzt…
27
Ömer leleplezi az igazi tolvajt. Süheyla hazudni kényszerül a család előtt Ipek miatt. Selma és Bahar meglátogatják Kadirt a börtönben. Ozan egyre féltékenyebb Perire.
28
Süheyla megpróbálja elérni, hogy Ipek ne dolgozzon Ömernél. Ömer újra meglátogatja édesanyját. Selma arra gyanakszik, hogy Bahar édesanyja Neslihan. Halil egyre biztosabb abban, hogy Neslihan hazudik neki.
29
Neslihan próbálja megakadályozni, hogy Halil beszéljen Selmával. Süheyla terve nem úgy alakul, ahogy szeretné, ezért arra kéri Ipeket, mutassa be őt volt férjének. Neslihan megfenyegeti Selmát.

Szerelem kiadó

71
Elérkezett a verseny vége, ma derül ki, hogy melyik cég dolgozhat az angol partnerekkel. Ömer érzi, hogy valaki csőbe akarja húzni és el akarja lopni a terveit, ezért csapdát állít.
72
Miután a Passionis új megbízást kap egy nagy cégtől, Yasemin segítségét kérik, hogy ki tudják szolgálni a megbízót. Cserébe Yasemin újévi ünnepséget rendez, amin titkos ajándékhúzás is lesz.
73
Mindenki el van foglalva, hogy a lehető legjobb ajándékot találja annak, akit húzott. Koray Ömer-t húzta, de elcseréli őt Defnével.
74
Sude bocsánatot kér Defnétől, aki nehezen, de meg is bocsájt neki. Ömer azonban nem hajlandó elfogadni a lány bocsánatkérést. Ezután Sude elhatározza, hogy a konkurens Chérie-nél akar dolgozni
75
76

Yasemin és Sinan ötlete után Defne és Ömer úgy tesznek, mint akik még sosem találkoztak, hátha így jobban tudnak együtt dolgozni. Yasemin mérgében nagyon megsérti Ismailt.
77
Defne és Ömer tovább folytatja a játékot, miszerint a közös munka érdekében úgy tesznek, mintha nem ismernék egymást. Yasemin bánatában Sinan-hoz fordul segítségül, eközben pedig elcsattan egy csók, amit másnap már mindketten bánnak.
78
Defne és Ömer végre elkészülnek a két cég közös kollekciójával. Neriman szeretné minél hamarabb nyélbe ütni a tervét, miszerint áramszünetet generál a cégben, ami talán jobban összehozza Defnét és Ömert.

Szerelem van a levegőben

134
Eda sikeres prezentációt tart az olaszoknak – nagyon szeretné, hogy megkapja egy renoválás alatt álló olasz kastély tájépítészeti projektjét. Aydan és Ayfer egymással versengve szervezik a születésnapi partit Kiraz számára – Aydan még Pinát is elküldi kémkedni. Az olasz bizottság egyik tagja és a felesége elhívja Edát és Serkant vacsorázni. Piril és Engin továbbra is küszködik azzal, hogy miként osszák meg a munka-gyereknevelés arányát egymás között.
135
Serkan Can segítségével megtalálja Kirazt, és megtudja tőle, hogy szeretné, ha visszajönne az apja. Elviszi a szülinapi buliba, ő pedig elmegy. Később megjelenik egy űrhajósruhában, és elmondja Kiraznak, hogy ő az apja. A buli után Kiraz meg akarja mutatni Serkannak a szobáját, ezért ő is hazamegy Edáékkal. Később megtudja, hogy Buba szokta lefektetni Kirazt, ezért féltékeny lesz, és elhatározza, hogy megpróbál tökéletes apja lenni Kiraznak.
136
Mivel Eda és Serkan is vizesek lettek a locsolók miatt, lezuhanyoznak, és éppen mindketten törölközőben vannak, amikor Melo belép, és félreérti a helyzetet. Később Serkan megkéri Edát, hogy hadd töltse kettesben a napot a lányával. Eda belemegy. Ayfer megpróbálja rávenni Edát, hogy menjenek el egy ügyvédhez, de Eda elutasítja, ezért Ayfer Melót viszi magával.
137
Eda épp Serkannal, Enginnel és Pirillel ebédel, amikor felhívják, hogy ő kapta az olasz megbízást. Ayfer tanácsára Melo megpróbálja megvigasztalni Burakot, aki nem veszi észre, hogy a lány milyen érzelmekkel viseltetik iránta. Kemal nem teljesen biztos benne, hogy őszinte szívvel tud segíteni Aydannak Kiraz felügyeletének megszerzésében.
138
Engin bevallja Pirilnek, hogy nem tudja kezelni a munkát, ezért Piril felajánlja neki, hogy térjenek vissza a régi kerékvágásba: Piril dolgozik, Engin marad otthon Cannal. Engin elfogadja. Eda megpróbál beszélni Aydannal, Serkan pedig Ayferrel, hogy kezdjenek tiszta lappal. Azonban Eda és Serkan rájön, hogy a másik család bizonyítékokat gyűjtött ellenük, ezért dühükben beleegyeznek, hogy bíróság elé vigyék az ügyet.
139
Másnap reggel Aydan, Seyfi és Ayfer átmennek Edáékhoz, mondván, hogy vigyáznak Kirazra, amíg Serkan és Eda munkában vannak. Aydan elmondja, hogy talált egy dadát Kiraz számára. Később Serkan elmondja Edának, hogy élhetnének együtt Olaszországban, egy családként. Melo izgatottan várja Burakot, de ő olyan másnapos, hogy inkább egyből lefekszik aludni. Deniz kirúgja Keremet, mire Eda is felmond. Erre Serkan sem akar többé ott dolgozni. Hazamennek, és látják, hogy teljes a felfordulás Aydan és Ayfer versengése miatt.
140
Engin véletlenül elküld egy üzenetet Pirilnek, amit nem neki szánt, ezért Piril még inkább féltékeny lesz. Eda Melóval telefonál, és bevallja neki, hogy örül, hogy Serkan ott van. Serkan ezt meghallja, és mivel Eda hazudott neki, megnyeri a fogadást. Még két hétig maradhat Edánál. Azonban Eda este kizárja Serkant az erkélyre, nehogy vele kelljen aludnia. Másnap Serkan egy kicsit meg van fázva, de legalább volt ideje elintézni, hogy legyen gyermekmegőrző az irodában. Eda eleinte ellenkezik, de végül bemegy Serkannal és Kirazzal az irodába. Piril is beviszi Cant a gyermekmegőrzőbe.
141
Erdem titokban édességet ad Cannak és Kiraznak. Melo rábeszéli Ayfert, hogy menjenek át a másik étterembe dolgozni. Ugyan nem mondja el Ayfernek, de nem akarja látni Burakot. Engin elmondja Serkannak, hogy nem mondott el valamit Pirilnek, hogy egy catering céget alapított az egyik szomszédnőjével. Serkan segítségét kéri, hogy Piril ne jöjjön rá, de Serkan szerint el kéne mondania neki. Piril elmondja Edának, hogy szerinte Engin megcsalja őt, de Eda úgy véli, csak egy félreértésről van szó.

Tiltott gyümölcs

4. évad

39 (262. epizód)
Ender felnyitja Haluk szemét, ezért bosszút áll Sahikan. Feride felkéri bejárónőjét, hogy hozza kellemetlen helyzetbe Yildiz-t. Cagatay egyre bizonytalanabb az érzelmei irányításában, ezért elhatározásra jut.
40 (263. epizód)
Yildiz kellemetlenül érzi magát, miután Burcu szomorú Cagatay miatt. Hasan Ali nagyszabású vacsorával készül, Yildizen és Asumanon kívül többen is hivatalosak lesznek. Güler javaslatára Feride megpróbálja rendezni kapcsolatát fiával.
41 (264. epizód)
Cenk új praktikát eszel ki Yildiz meghódítására, kételyt ébresztve ezzel Cagatayban. Emirnek váratlan látogatója érkezik a mosodába. Hasan Ali megpróbálja behálózni Ender-t. Feride bosszús, ezért Yildiz ellen kezd el munkálkodni.
42 (265. epizód)
Yildiz és Cagatay nézeteltérésbe keverednek egymással. Sahika megpróbál Feride asszony közelébe férkőzni. Burcu összetalálkozik Cenkkel, kellemetlen helyzetbe hozza Cagatay-t és Yildiz-t.
43(266. epizód)
Ender rejtélyes követőre lesz figyelmes, Caner segítségét kéri a nyomozáshoz. Asuman és Zehra lelkesen készülnek üzletük fellendítésére, ehhez Yildiz közreműködését kérik. Feride elhatározza, hogy bemutatja Sahika-t fiának, Cagataynak.
44 (267. epizód)
Caner követni kezdi Sitki-t, hogy több információt derítsen ki róla. Cagatay lelkesen készül vacsorázni Yildizzel, azonban váratlan vendége érkezik. Ender egyre erősebb gyanút érez Sitki titkolózása miatt. Feride tántoríthatatlan céljában, ezért súlyos szavakkal illeti Yildiz-t.
45 (268. epizód)
Zehra és Mert vacsorát tartanak otthonukban, ahová többen, köztük Hasan Ali és Cagatay is hivatalos. Sahika és Yildiz hitetlenül állnak Ender állításai előtt. Cagatay egyre nehezebben tudja elviselni Feride cselekedeteit Yildizzel szemben.
46 (269. epizód)
Feride megpróbálja megvesztegetni Asuman-t. Sahika kellemetlen helyzetbe kerül vásárlás közben. Yildiz és Cagatay baráti vacsoraestre készülnek Caner és Emir társaságában. Caner folyatja Sitki megfigyelését. Yildiznek nehéz döntést kell meghoznia, miközben ellentámadásba lendül.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .