Sorozatok a TV-ben 2022. január 24. és február 6. között

01.24 – Duna TV : A legendák hivatala 5. évad premier
01.26 – Duna TV : Jó reggelt, Anya! premier
01.29 – Duna TV : A Dal 2022 premier
01.29 – Duna TV : Magyarország, szeretlek! premier
01.31 – RTL Klub : Hotel Margaret premier
02.04 – TV2 : Fazilet asszony és lányai premier
02.04 – Izaura TV : Reménysugár premier
02.06 – TV2 : Sztárban Sztár 8. évad premier

Jelenleg nézem

  • A Mediciek hatalma 2. évad
  • Exatlon Hungary All Star

Áttekerve nyomon követem

  • A nagykövet lánya
  • Jóban Rosszban utolsó részek

Sorozatok előzetesei

A fülszövegek spoilert tartalmaznak.

Amerikai sorozatok

A fehér hercegnő

8/6
Angol földön angol vér

VII. Henrik király és Lizzie Spanyolországba utaznak, hogy megpróbálják biztosítani Arthur fiuk jegyességét a gyermek aragónia Katalin személyében. Richard feleségül vesz egy skót lányt, aki teherbe esik, biztosítva így a York-ház trónkövetelését. Eközben Burgundiában egyre nő a szervezkedés, amely az angolokkal való csatához vezet, maguk mellé állítva a skótokat. Az özvegy Erzsébet súlyosan megbetegszik és meghal, utolsó pillanatban meglátogatja az őt megtagadó lánya. Lizzie megható szavakkal visszahódítja a király elpártolt seregét, ám közben megszületik Richárd fia, aminek hírére csapatai visszavonulnak, s ez nyugtalanítja Henriket.
8/7
Két király

Elfogják Richárdot és London körül vonszolják végig, hogy megszégyenítsék. IV Edward és Erzsébet fiának vallja magát és nem hajlandó lemondani a trónigényről. Lady Margaret a palotába hozatja a fiú feleségét és fiát, hogy egyszerre szabaduljanak meg a trónkövetelő családtól. Lizzie nem akarja beismerni, hogy felismerte öccsét, de mivel Henrik féltékennyé akarja tenni Kathie-vel, úgy érzi, meg kell mentenie a családját. Maggie egyre bátrabban áll ki a megalázott család mellett, ezért Lizzie is merész lépésre szánja el magát. Mivel a király üldözési mániája egyre súlyosabb, Lizzie tüzet okoz, hogy a felfordulásban elmenekülhessen az öccse, ám Richárd nem futamodik meg.

Angol sorozatok

Downton Abbey

2. évad

10/8
Robert nem akar hinni a fülének, amikor Sybil bejelenti, hogy hozzá akar menni Bransonhoz. Megfenyegeti, hogy kitagadja a lányát, de Sybil hajthatatlan. Bates és Anna összeházasodnak. Downtonban többen is elkapják a spanyolnáthát. Először Cora betegszik meg, majd Lavinia is ágynak dől. Matthew néhány percre kettesben marad Maryvel és megcsókolja a lányt. Lavinia meglátja őket, de ezt csak Matthew-nak mondja el. Robert ismét megcsókolja Jane-t, de ezúttal majdnem rajtakapják őket, ezért a lord megmondja a szobalánynak, hogy véget kell vetniük a viszonyuknak. Jane így másnap beadja a felmondását. Cora szerencsésen átvészeli a betegséget, Lavinia azonban belehal. A halálos ágyán arra kéri Matthew-t, hogy legyen boldog nélküle is. A férfi azonban fájdalmában azt mondja Marynek, hogy köztük mindennek vége. Batest letartóztatják a felesége meggyilkolásáért.
10/9
1919 karácsonyán Downtonban folynak az ünnepi előkészületek. Lady Rosamund ellátogat Robertékhez és magával hozza a komornáját, Shore-t is. Rosamund megkéri Robertet, hogy szilveszterre hívja meg egy ismerősét, Lord Hepwortht. Cora elmondja Robertnek, hogy mi történt Mary és Pamuk között. Downton lakói vadászatra mennek, ahol Mary csúnyán összeveszik Carlisle-lal, de Matthew a segítségére siet. Robert tanúskodik Bates mellett, az esküdtek azonban bűnösnek találják a lakájt, akit így a bíró halálra ítél.

Francia sorozatok

A legendák hivatala

5. évad

10/1
Az a hír jelenik meg a Figaróban, hogy a CIA meggyilkolt egy francia titkosügynököt 2018-ban, a Francia Titkosszolgálat beleegyezésével. A meg nem erősített hírek állítólag Malotru-re vonatkoznak, aki a vád szerint az oroszoknak is kémkedett. A titkosszolgálat szerint Malotru Ukrajnában, a szeparatistákkal való összecsapásban vesztette életét. Teljes a bizonytalanság. Marina kamunak minősíti a hírt. Marie-Jeanne egy kairói szállodában dolgozik a biztonsági szolgálat tisztjeként, miután JJA átvette tőle a A legendák hivatalának irányítását. César, a zseniális informatikus továbbra is Moszkvában dolgozik, az Orosz Titkosszolgálatnál. Amikor értesül Malotru haláláról, bepánikol. Menekülni próbál, ám a repülőtéren egyenesen az orosz kémelhárítók karjaiba szalad…
10/2
Malotru egy Moszkva környéki katonai kórházban tér magához. Egy magasrangú orosz elhárító tiszt, Karlov közli vele, hogy Pável Lebegyev néven orosz állampolgárságot kapott és azt várják tőle, hogy mostantól nekik dolgozzon. Eközben Marie-Jeanne Egyiptomban, a Sinai félszigeten találkozik egy beduin törzsfőnökkel. A párizsi irodában nagyon aggódnak Césarért, akiről még mindig semmi hír, amióta a moszkvai repülőtéren lekapcsolta az orosz titkosszolgálat. JJA elmondja Sisteronnak és Sylvain-nek, hogy Malotru valószínűleg él és az oroszok próbálják beszervezni. Malotru felkeresi régi szerelmét, Samarát, akitől megtudja, hogy egy francia már értesítette, hogy valószínűleg fel fog bukkanni….

Magyar sorozatok

A tanár

4. évad

4
Szilárd rájön, hogy az iskolai takarító múltja sötét titkot rejt.
Felfedezése Barbara kémkedése nyomán hamar elterjed.
5
Guszti, aki rapper karrierről álmodik, megismerkedik a népszerű előadóval, aki meghívja őt a klubjába fellépni.
A fellépés azonban botrányba fullad…

Hotel Margaret

1
Váratlan ajándék
Magyarország kedvenc influenszerei érkeznek Tihanyba neves díjátadóra, hogy kiderüljön ki lett közülük az év legsikeresebb videósa. A Hotel Margaret teljes személyzete készül a sztárok méltó fogadtatására, élükön a tulajdonossal, Margaret asszonnyal és Dénessel, a szálloda igazgatójával, és az éppen 18. születésnapját ünneplő lányával, Kírával. A díjátadó közben azonban egy elhibázott konfettiágyú kilövése után összeesik a nyertes a színpadon. Vajon véletlen baleset, vagy szándékos gyilkosság történt? A fő kérdés azonban az, hogy pár lájk minden áldozatot megér?
2
Se ki, se be

A szállodát tilos elhagyni. Tordai és Dóra megkezdi a nyomozást és a kihallgatásokat a szállodában, berendezkednek a 206-osban. Karesz egész nap az eltűnt konfetti ágyút keresi, amit végül Tordai talál meg Gyulánál, aki épp el akarta azt rejteni. Bözsi megtalálja a sörnyitó alakú pendrive-ot a színpadon, és zsebre teszi.
3
A titok nyitja

Dóra számonkéri Gyulát a konfettiágyú kapcsán, de ő igyekszik elkenni az esetet. Niki egyre jobban aggódik, hogy lebuknak Dave-vel, amiért titkolják, hogy a díjátadó idejében a 206-osban jártak. A rendőrök rájönnek, hogy Hackman laptopja eltűnt, Herceg pedig megtudja, hogy a lopott gép Dave-nél van. Hackman meghal. Tordai Bözsit és Almát hallgatja ki, és Bözsi átadja neki a sörnyitó pendrive-ot. Dénes Dórának adja a díjátadón készült videót.
4
Piszkos kis titkaink

A videósok eldöntik, hogy el kell tüntetniük a Hackman laptopján talált, őket leleplező videókat. Előbb Dóra, majd Tordai is kihallgatja Dénest.
5
A vallomás

A rendőrség keresi Hackman laptopját, amit a videósok sajátos ötletekkel akarnak eltüntetni, megsemmisíteni. Végül VR Dani törli róla a videókat, és Herceg elrejti a bűvésztáskájában. Mirát kihallgatják a rendőrök, és kiderül, látott egy lézerfényt Hackman mellkasán a díjátadó estéjén. A ballisztikus vizsgálat során kiderül, hogy gyilkosság történt, Hackmant valaki lelőtte.

Jóban Rosszban

4229
Vera elmondja Gábornak, hogy Péter megvétózta Nóra felvételét. Müllerék attól tartanak, hogy Szabi újra veszélybe kerül. Rolandékat új ellenfél találja meg. Nóra bevallja Gábornak, hogy miért jött Csillagkútra.
4230
Gábor figyelmezteti Nórát, hogy óriási törést okoz a gyerekeknek, ha elhagyja őket. Vera szembeszáll Péterrel a kutatással kapcsolatban. Bandi csak rövid ideig érezheti nyeregben magát. Roland úgy dönt, elteszi láb alól az új ellenfelét.
4231
Gábor próbálja meggyőzni Pétert, hogy támogassa a kutatást, majd Péter végül beleegyezik. Kardos békülni próbál Verával, de nem jár sikerrel. Gáborhoz megérkeznek a gyerekei. Roland merényletet követ el Bardócz ellen.
4232
Bandiék próbálnak kibékülni Zsófival. A rendőrök nyomoznak Bardócz halála ügyében. Luca elmeséli Petrának és Áronnak, hogy Gábor új kutatásba akar fogni. Péter Petra bevonásához köti a kutatás engedélyezését.
4233
Laciékat ki akarják vásárolni a Kisboltból. Pepét utoléri a múltja, majd Roland érdeklődésére elmondja, hogy egy régi, nevelőotthonos ügyét akarják újra elővenni. Petra beszáll a kutatásba, és Liza kipécézi magának Verát.
4234
Vera elmondja Gábornak, hogy nem tud részt vállalni a kutatásban. Bandi nem akar eszköz lenni Vilmos és Laci vitájában. Kardosék közelgő esküvője többeknek rossz érzést okoz. Szlávikék Enikőt is hozzákötik a Pepe-féle gyilkossághoz.
4235
Enikő hazudik Alexnek. Gyöngyi felveszi a harcot Laciék ellen. Gábor Patríciát és Verát is felvidítja. A rendőrök kihallgatják Enikőt. Patrícia úgy érzi, neki kell bocsánatot kérnie Dórától.
4236
Dóra, Fanni és Patrícia az esküvőre szánt ruhát válogatja. Laci meggyőzi Charlie-t, hogy támogassa. Kardosék megértik, hogy új szerelmi háromszög alakul. Pepe nyugtatja Enikőt és felelevenítik közös ifjúkorukat.
4237
Pepe Alex és Enikő kapcsolatáról kérdezgeti Rolandot. Vera egyre inkább része lesz Gábor életének. Vilmos ellencsapást indít Laciékkal szemben. Alex féltékenykedni kezd Enikőre. Liza közli Verával, hogy Gábor csak ki akarja használni őt.
4238
Gabi és Szlávik kihallgatja Szandrát, aki elmondja, hogy Pepe Enikő miatt ölte meg Béla bát. Charlie nem adja meg magát. Pepe tudni akarja, hogy Enikő boldog-e Alex mellet. Enikő és Pepe újra összejön. Kardosék esküvője meghiúsulni látszik.

Keresztanyu

3. évad

16
Kém tanonc bevetésen

Míg Sótonyi egy nagyszabású akcióba vonja be Tivadart, a járőrök önálló bevetésre készülnek. Eközben Ludmilla váratlanul felbukkanó hódolója bekavarhat az esküvői tervekbe, és az is kiderül, hogyan sikerül a kém tanonc első bevetése.
17
A gyanú

Bonifác nagy elhatározásra jut, amihez Mariannak is lesz egy-két szava. Pityke jól megkavarja a vizet a Bárány házban, Róza mama gyanúja egyre erősödik, ami miatt magához hívatja Krasznahorkait.
18
Három nővér

Anatolij nagy bejelentésre készül a három lánya előtt. Zsiga gyanakodni kezd, hogy az ukránok megint mesterkednek valamiben. Damil újabb kém megbízást kap, Babos pedig ellátogat egy régi ismerőshöz. Ludmilla olyat tesz, amire senki se számít…
19
Ágy alatti kalandok
Új, meglepő név bukkan fel a polgármester választás jelöltjei között, emiatt Ludmilla kénytelen felkeresni a volt férjét, Jani és Petra pedig úgy összevesznek, hogy Jani hirtelen, de végzetes döntést hoz. A Harangozó családban egyre nagyobb a feszültség, amit egy örömteli esemény szervezése old fel, Gina pedig sajátos módon oldja meg a problémát, amit a levelével kavart.
20
Társkeresés

Babos kellemetlen helyzetbe kerül Klárika előtt. Zénó kilátogat a határra, Ildi és Bonifác uzsonnára várják a püspököt. Róza mama új feladattal bízza meg Márkot és Petrát. Timike szembesül vele, hogy a házasságát nehéz lesz helyrehoznia…
21
Páratlan páros
Damil szomorú hírrel keresi fel Róza mamát, ennek következtében Petra olyan feladatot kap, amihez nagyon nem fűlik a foga. Laura segít Timikének, hogyan hódítsa vissza a férjét, Elza néni és Klárika szerelmi élete fordulatokat rejteget, Gina másra keni a felelősséget, hogy ne bukjon le Tivadar előtt, a CSI Makkosszállás-Vologya pedig új akcióba lendül, aminek vicces vége lesz.
22
A kertész

Márk Petra őrült tervét igyekszik végrehajtani. Babos besokall, és különös módon akar megszabadulni a hívatlan vendégtől. Olegnél titkos gyűlést tartanak a hálózat férfitagjai.
23
Egyenes adásban

Zozó kiakad a szüleire. Szemereki meglepő ajánlatot kap. A püspök ismét látogatást tesz Bonifácnál. Petra szomorú búcsú elé néz. Miközben az egész család érte szurkol a tévéképernyő előtt, Krisztina nem várt nehézségbe ütközik a főzőversenyen.
24
Az újonc

Janit meglepetés éri az új munkahelyén. Róza mama döbbenetes dologra jön rá. Ludmilla pedig a rendőrséghez fordul, hogy bosszút álljon a volt férjén.
25
Nyom nélkül

Krisztina bosszúra szomjasan indul Makkosszállásra. Babos nyugalma nem tart sokáig. Damil újabb kémmegbízást kap, de vajon elvállalja? Márk furcsa dolgokat talál a bányánál, miközben Mira is aggasztó híreket visz a határőröknek.

Olasz sorozatok

A Mediciek hatalma – Lorenzo, a tündöklő

2. évad

4
Vért vérrel

Volterra területén jelentős timsóbányát fedeznek fel, ami igen fontos alapanyaga a textiliparnak. Lorenzo egyik barátja segítségével igyekszik megszerezni a kereskedés jogát, kikerülve a pápai monopóliumot. A Jacopo Pazzival való konfliktus viszont rémes vérontássá fajul Volterrában. Bianca esküvőjén Lorenzo közli fivérével, hogy házasságra kellene lépnie a velenceiekkel kötött szövetség érdekében, ám ő erre nem hajlandó. Clarice felismeri a lehetőséget és Francesco Pazzit hozza össze a kiszemelt fiatal lánnyal. Lorenzo felfedezi feleségében a szövetségesét.
5
Kötelékek

A Medici családba az új örökös érkezésével beköszöntött a béke. Clarice és Lorenzo elsőszülött gyermekének, Pieronak Francesco Pazzi lesz a keresztapja, ezzel is erősítve a két család szövetségét. Imola a Sforzák fennhatósága alá kerül, és Lorenzo ettől is nyugodt, hogy sikerült egy erős és befolyásos politikai tengelyt kialakítania Milánóval és Velencével. A béke azonban nem tart sokáig. A Pápa kiátkozással fenyegeti meg Milánót és Jacopo Pazzinak is sikerül aláásnia Francesco bizalmát a Medicikkel szemben.

Jó reggelt, Anya!

Család csak egy van – szokták mondani, és ez értékesebb mindennél. Megtart, támogat, fejleszt, de mindenek előtt nagyon szeret. A 12 részes olasz filmsorozatban a Borghi család különös történetével ismerkedhetünk meg, akik minden körülménnyel és mindenkivel dacolva bebizonyították, hogy ők igenis egy boldog család és együtt rendkívüli dolgokra képesek.
Adott a múltban valamikor egy szorgalmas és tehetséges egyetemista fiú és egy gazdag, befolyásos családból származó fotós lány, akik egymásba szeretnek. Bár akadályokba ütköznek, de érzelmeiknek senki és semmi nem állhat útjában, tudják, hogy egymás mellett a helyük, hisznek egymás tehetségében, és szerelmük mindennél erősebb. Házasságuk után az élet gyönyörű gyermekkel áldja meg őket, akiket szeretetben nevelnek. Francesca, a legidősebb immár felnőtt, házasodni készül, Jacopo érettségi előtt áll, Sole 17 éves és egy külföldi ösztöndíj várományosa, míg a legkisebb, Michele nemrég kezdte az iskolát. És az édesanyjuk? Anna Della Rosa nem sokkal legkisebb gyermeke születése után egy napon összeesik és kómába kerül. A betegség visszafordíthatatlannak látszik, családja azonban nem hagyja el. Felismerve azt, hogy egy család nem működhet anya nélkül, hazaviszik otthonukba és közösen, idejüket megosztva ápolják. Bár ez a helyzet mindegyik családtagtól sok áldozatot követel, és a környezetük sem mindig támogató, de ők kitartanak. Úgy tekintenek édesanyjukra, és Guido is a feleségére, mint valakire, aki mindig ott van, ha örömüket vagy éppen bánatukat szeretnék megosztani vele, aki mindig megértően hallgat, aki a puszta jelenlétével is tanácsot ad, irányt mutat. Egyszóval ő az összetartó erő, a család lelke.

A filmsorozat, bár számos fikciós elemet tartalmaz, és a dramaturgia kedvéért egy izgalmas, a rejtélyes múlttal kapcsolatos nyomozós szál is belekerült a történetbe, valós eseményeken alapul, és egy valós olasz család, Moroniék történetét meséli el. Angela és Nazzareno Moroninak csupán 10 boldog, eseményekkel teli év adatott meg. Ezalatt 5 lányuk született, majd a feleség egy agyvérzés következtében kómába esett. Férje és családja 29 éven keresztül ápolta otthon. Mint mondta, egy olyan feleséggel és édesanyával éltek együtt, aki nem beszélt, nem simogatta meg gyermekei fejét, nem készített ebédet, de minden egyes nap a puszta jelenlétével, az életével szeretetet adott. És ez a szeretet kölcsönös volt, hiszen mindig ott volt a lányai életében életük minden fontos pillanatában. Az apa döntésének helyességéről mi sem árulkodik jobban, mint hogy soha egyetlen perce sem bánta meg akkori döntését. Mára már tíz unokájuk született a három idősebbik lányuktól, a negyedik, aki meddőséggel küzd egy Down-szindrómás kislányt fogadott örökbe, a legkisebb pedig még tanul. Csodás család, igaz hittel és rengeteg szeretettel, ami egy férfi és egy nő őszinte fogadalmából született: holtomiglan, holtodiglan, jóban, rosszban, gazdagságban, szegénységben, egészségben, betegségben.

12/1
Guido Borghi iskolaigazgatónak négy gyermeke van: a már felnőtt Francesca, a kamasz Jacopo és Sole, valamint a kis Michelino. Felesége, Anna Della Rosa, gazdag családból származó fényképész, egy agyvérzés következtében hét éve kómában fekszik otthon, szerettei körében. A családtagok mégis nem betegként tekintenek rá, hanem egy teljes értékű anyaként, akinek ugyan át kell vállalni a feladatait a hétköznapokban, de mindig ott van, hogy meghallgassa és osztozzon mindenki örömében és bánatában. A család tagjai felváltva vigyáznak rá egy szakképzett ápoló segítségével, ám mivel ezt már nem tudják fizetni, kénytelenek beérni Agatával, aki ki tudja miért, nem nyíltan közelít a családhoz.
12/2
Apáról fiúra

Guido megismerkedik az új fejlesztőpedagógussal, Miriam Castellanival. A legjobbkor jön egy kedves idegen közeledése, hiszen mind családi, mind anyagi gondokkal kell szembenéznie. A lázadó Jacopo egy iskolatársa védelmében drogügybe keveredik. Bűntetésül, apai nyomásra egy kerekesszékes lányt, Gretát kell kísérgetnie mindenhová. Guido a család anyagi problémái miatt úgy dönt, megpróbálja felhasználni az Anna által a gyerekeik számára létrehozott befektetési alapot, de kellemetlen meglepetés éri. A bankban nincs semmi pénz, Anna az ő tudta nélkül már korábban kivette.

Török sorozatok

A nagykövet lánya

172
Sancar börtönbe kerül Sedat miatt. Mavinak nyoma vész és Meleket is magával viszi. Zehra és Ömer Maviék keresésére indulnak. Halise bosszú esküszik Mavira, amiért a nő elvette tőle unokáit. Güven ismét megkapja Melek felügyeleti jogát, már csak a kislányt kell megtalálnia.
173
A bíróság szabadlábra helyezi Sancart, így Mavi és Melek kereséséhez ő is társul. Güvennek sikerül lehallgatnia Sancart Dudu segítségével. Elvan és Yahya egyre több időt töltenek együtt a kis Gediz felügyelete miatt. Zehra kételkedni kezd az Ömer iránti érzéseiben.
174
Sancarnak sikerül megtévesztenie Güvent, amitől a férfi mérhetetlenül dühös lesz. Halise továbbra is nagyon rosszul viseli unokája, Melek hiányát. Sancar végre találkozik Mavival és Melekkel a búvóhelyükön.
175
Sancar és Mavi megpróbálnak megoldást keresni a helyzetükre és amellett döntenek, hogy Melekkel továbbra is rejtőzködniük kell. Güven minél hamarabb meg akarja találni unokáját. Yahya szeretné, ha újra egy család lennének Elvannal, de a nő hallani sem akar róla. Sedat vacsorázni viszi Dudut, ahol kifaggatja a lányt.
176
Ömer megtudja, hogy Zehra külön szeretne költözni, ezért kijelenti: váljanak el azonnal. Sedat túszul ejti Dudut, hogy információt szedjen ki belőle. Sancar és Yahya furcsállják Dudu eltűnését és a segítségére sietnek. Sancar úgy véli, Sedat túl könnyen megadta magát…
177
Elvan és Yahya hosszas beszélgetések után kibékülnek és a férfi rögtön meg is kéri Elvan kezét. Ömer és Zehra a válási papírjaikat intézik. Sedat megszökik a rendőrségről és Sancart követve rátalál Mavi búvóhelyére. Mavinak menekülnie kell Melekkel, de közben beindul a szülés.
178
Güven megmenti Sancar és Melek életét. Mavi nehéz szülés után világra hozza a legkisebb Efe fiút, Mehmet-et. Elvan és Yahya titokban összeházasodnak. Zehra és Ömer véglegesítik válásukat a bíróságon. Güven elmondja Sancarnak, hogy Nare látni szeretné lányukat, Meleket, de Sancar dühösen elviharzik a helyszínről.
179
Az Efeólu család serényen készül az ünnepi vacsorára, ahol mindenki nagy bejelentést tesz. Sancar nem akarja újabb fájdalomnak kitenni Meleket, ezért nem egyezik bele a találkozóba, Güven viszont arra kéri a férfit, ne kövesse el ugyanazt a hibát, amit ő Nare nevelésekor. Zehra és Ömer fájdalmas búcsút vesznek egymástól.
180
Mavi meggyőzi Sancart, hogy a kis Meleknek szüksége van az édesanyjára és látogassák meg Narét közösen. 1 év elteltével az egész család élete megváltozott. Elvan babát vár, Zehra sikeres a vállalkozás vezetésében, Sancarék pedig boldogan térnek vissza a szülőföldre a látogatás után.

Az idő sodrásában

58
A megnyitó után megjelenik a hajó igazi tulajdonosa, és Ali rájön, hogy Ekber átverte. Amint elkezdenek dulakodni, Carolin kihasználja a felfordulást és elrakja Ekber pénzét. Aylin és Murat nászútra indulnak. Berrin és Ahmet találkoznak a ciprusért zajló tüntetésen.
59
A Ciprusért zajló tüntetésen tragédia következik be. Mesude kihasználja a helyzetet, hogy Aylin nászúton van és meglátogatja Soner-t. Cemile levelet kap a banktól, amiben értesül róla, hogy a házat elárverezik Ali tartozása miatt…
60
Ali anyagi segítséget kér Aylintól. A jelzálog és a fizetési kötelezettség elmulasztása miatt a bank árverésre bocsájtja Ali és Cemile nevén lévő házat. Ali biztosítja a családját, hogy megoldja a helyzetet…
61
Megkezdődik a zeytinli ház árverése. Carolin licitál a saját nevében, így akar tulajdonjogot szerezni és megkeseríteni Cemile és a család életét. Mindenki meglepetésére Aylin is megjelenik az árverésen és licitháborúba kezd Carolinnal…
62
Elérkezett a középiskolai táncdalfesztivál napja, ahol Mete és zenekara képviseli az iskolájukat. Inci tanárnő sajnos nem tud részt venni a rendezvényen, ugyanis az pont az esküvője napjára esik…
63
Hikmet meglátogatja Cemile-t a munkahelyén, amire Ali ismét hevesen reagál. Mesude egyre jobban rátelepszik Soner-ra, már csak azért is, hogy Aylint idegesítse. Ali és Carolin vállalkozása kezd beindulni…
64
Ali teljesen részegen jelenik meg a családnál az éjszaka közepén, Cemilével akar beszélni. Mesüde ellopja Soner dolgozószobájához a kulcsot és megtalálja Aylin házassági szerződését. Hakan továbbra is bujkál…
65
Ahmet követi Kürsat-ot, hogy megtudja hol rejtőzködik Hakan. Ali beszélgetésbe elegyedik a karci vállalat futárával. Sok mindent megtud Hikmet Karciról, majd beállít Cemiléhez, pont a lánykérés pillanatában…
66
Hikmet Karci megkéri Cemile kezét Ali jelenlétében. Ali persze nem bírja magában tartani és rögtön továbbadja a hírt Nerimannak, így az egész város megtudja másnapra. Aylin nagyon unja, hogy Mesude ráakaszkodott Soner-ra…
67
Carolin el akarja adni a hajót. Mesude ráveszi az anyját, hogy látogassák meg Aylint, persze igazából Soner-ral szeretnének találkozni. Hakan apja megtudja, hogy kérdezősködnek a bérgyilkos után, akit felbérelt. Inci tanárnő rosszul lesz az órája közben…

Fazilet asszony és lányai

1
Az özvegy Fazilet két fiatal lány édesanyja. Hazan és Ece nehezen jönnek ki pénzéhes anyjukkal.
Fazilet, Ece modell-karrierjével szeretne pénzt keresni, az álma az, hogy a lánya híres lesz.
A sportedző Hazan munka közben összefut a jóképű, elkényeztetett és gazdag Sinan Egemennel, akin rögtön megakad a szeme.

Isztambuli menyasszony

3. évad

102
Dilara érzi, hogy helytelenül viselkedett, és bántja. Süreyya jelentkezik Senemnél, a nagynéni pedig érzi, hogy nevelt lánya valójában megbocsájtott. Gülistan csodálatos hírt közöt Naziffal.
103
Dilara találkozik Merttel, hogy megmagyarázza az érzéseit, és adjon egy esélyt a kapcsolatuknak. A férfi elfogadja a bocsánatkérést, Dilara pedig Faruk éttermébe viszi, hogy bemutassa Süreyyának és a sógorának. Adem szintén a bátyjához tart Günessel együtt, így kénytelen találkozni Merttel. Az ebéd Adem kellemetlenkedése miatt nagyon kínosan telik, Günes pedig a végén elhagyja a férfit. Nazif elviszi Esma asszonyt, hogy megnézze az új könyvtár lehetséges helyét. Miközben az idős nő nem figyel, Nazifra rázáródik a régi romos épület egyik szobájának ajtaja, a megzavarodott Esma pedig mindent hátrahagyva elindul. Egy összetörő gázlámpa pedig lángra lobban.
104
Nazif bent reked az épületben, és térerő hiányában senkinek nem tud szólni, miközben a lángok terjednek. Gülistan megtudja, hogy ikreket vár, és boldogsága határtalan. A család nem érti, hogy Nazif és Esma hová tűntek, amikor pedig az idős asszony egyedül ér haza, Gülistan aggódni kezd. Faruk és Fikret a kórházba mennek, és megtudják, mi történt Naziffal. Amikor Esma magához tér, és rádöbben, hogy mi történt, önmagát hibáztatja.
105
Miután Nazif magához tér, Gülistan nem tudja magában tartani a jó hírt. A férfi balesete mindenkit rádöbbent, hogy nem szabad haragot tartani, így Süreyya is megenyhül Senem irányában. Esmának továbbra is bűntudata van, és csendes beletörődéssel szemléli a körülötte levő világot. Adem szeretné megmagyarázni Günesnek a helyzetet, a nő azonban nem válaszol a hívásaira.
106
Senem és Süreyya meglepetésbulival készülnek Dilara szülinapja alkalmából. Adem szenved, amiért Günes elhagyta. Felkeresi Dilarát, és őszintén elmondja a félelmeit, az asszony pedig végre megérti a férfit. Esma elkezdi szétosztani az emlékeit, és úgy gondolja, Fevzi órája Ademet illeti. A két ember között végleg megtörik a jég.
107
Dilara születésnapja meghitt és vidám hangulatban telik, főleg miután Esma asszony is elfogadja Osman kapcsolatát Anastaciával. A bulin megjelenik Adem is, másnap pedig Senem elmondja, hol találja Günest. Úgy tűnik, végre mindenki révbe ért, ám másnap jön a hideg zuhany. Esma úgy dönt, hogy nem szeretné, ha a családja végig nézné a leépülését, ezért mindent hátrahagyva bevonul egy idősek otthonába. A fiúkat idegesíti a hír, míg Garip összetörik.
108
A család az első sokk után meglátogatja Esmát, és tüntetően úgy tesznek, mintha elfogadnák a helyzetet. Garip viszont kitalál valamit. Első lépésként válóperes papírokat küld Esmának, másodikként pedig beköltözik az idősek otthonába. Esma bosszúsan veszi tudomásul a férje húzását, ráadásul nehezen viseli, hogy az otthon összes női lakója el van ájulva a férfitól. Günes bevallja Ademnek, hogy nem lehet gyereke, és faképnél hagyja a férfit.
109
Esma egyre féltékenyebben figyeli, hogy Garip milyen jól beilleszkedett, és mennyire népszerű a nők között. A Boran fiúk sűrűn látogatják az anyjukat, ami az intézményvezetőnek is feltűnik, és arra kéri őket, hogy csak látogatási időben jöjjenek. Egy hamarosan megrendezésre kerülő est az idősek otthonában, jó ürügyet szolgáltat, hogy a család végre pontot tegyen Esma makacsságára. Az esemény szervezésére ugyanis Senemet kérik fel. Adem szeretné, ha Günes is átélné az anyaságot, ezért felveti az örökbefogadás gondolatát.
110
A balul sikerült este után Esma végre belátja, hogy nincs semmi keresnivalója az otthonban, és Garippal együtt visszatér a villába. Emir is hazajön külföldről. Dilara felkeresi Günest, és elmondja, örül, hogy a másik nő is része lesz Umut életének. A Boran család boldogan készül az anyák napi grillezésre, ahová már nemcsak Adem megy, hanem Dilara kérésére Günes is.
111
A család vidáman piknikezik, Faruk pedig elmondja Garipnak, milyen sokat jelent nekik. Az idős férfi kissé fáradtan, de boldogan pihen le. Ám ebből az alvásból többet nem ébred fel.

Megtörve

56
Kadir megdöbben, amikor megtudja, hogy a bomba, amit az autójára szereltek, már ártalmatlanítva volt. Tudni szeretné, hogy ki az a személy, aki folyamatosan megmenti az életét. Veli betartja a szavát, és segít Zeynepen. Demir kihasználja Cemre jószívűségét, és kicsalja tőle az örökség felét.
57
Kerem szeretne segíteni Merálnak, akit Yakup fogva tart és összevert, ám fogalma sincs, hol keresse. Cemre felajánlja a segítségét, ám Kerem habozik, ehhez ugyanis Demirrel kell egyezséget kötniük. Kadir rájön, hogy valaki védelmezi őt a háttérben, és először Velire gyanakszik.A két egykori barát szövetséget köt Ivan ellen.
58
Kadir furcsálja, hogy a gazdasági osztály vezetőnyomozója nyomtalanul eltűnt, méghozzá egyidőben azzal az orosz nővel, akit Zeynep cellájába zártak. Nyomozást indít a nő után abban bízva, hogy így megtalálja Ivant még azelőtt, mielőtt az orosz bérgyilkos el kezdene vadászni a családjára. Ivan közben foglyul ejti Velit, nem is sejtve, hogy ki mozgatja a szálakat.
59
Kerem és Cemre elkapják Yakupot, és kiszedik belőle, hol tartja fogva Merált. Az összevert lányt kórházba viszik, és elhatározzák, hogy jogi úton rásc mögé juttatják Yakupot, aki halálosan megfenyegeti Demirt. Kadir és Veli kis híján belehalnak a találkozásba Ivannal. Az utolsó pillanatban avatkozik közbe Canzis az embereivel. Kadir megdöbben az öreg feltűnésén, és felébred benne a gyanú, hogy talán ő lehet Canzis.
60
Meral szeretne megváltozni, és viszonozni Cemre segítségét, de azért ezt gondolni könnyebb, mint megtenni. Kadir megtalálja Ahmedet, a gazdasági osztály vezetőnyomozóját, akit kis híján megölnek Canzis emberei. Zeynep váratlanul megjelenik a rendőrségen, hogy a kapitány segítségét kérje, aki megdöbben, amikor megtudja, hogy Canzis nem más, mint Kadir apja, ráadásul Kadir épp fogva tartja.
61
Canzis elégedett, mert egy ügyes cselnek köszönhetően sikerül megőriznie az inkognitóját, így továbbra sem tudja senki, kivéve Zeynepet és Velit, hogy ki is ő valójában. Cemre az apja temetése után elárulja Belmának és Demírnek, hogy ne reménykedjenek az örökségből semmire, mivel bizonyítékai vannak arra, hogy összejátszottak, és ezt elküldi a bíróságra. Demír dühében Belmát okolja mindenért, aki cserébe megfenyegeti. Váratlanul Yakup a segítségére siet. Ahmed a kihallgatáson bosszúból azonosítja Canzist.
62
Canzis fotóját az összes újság lehozza, ezért taktikát kell váltania. A rendőrség megtalálja Yakupot az égő házban, aki a halálán van. Kadir arra gyanakszik, hogy Meral gyújtotta fel a házat, ezért behozatja a lányt kihallgatásra a rendőrségre. Canzis ügyfelei megrémülnek a nyilvánosságtól, és megpróbálják megszakítani az üzleti kapcsolatukat. Veli kezd becsavarodni, ezért Zeynep figyelmezteti, hogy keressen másik orvost. Kerem és Cemre boldogok együtt, és közös terveket szőnek.
63
Zeynep aggódik Kadirért, aki megszállottan üldözi Canzist. Egy trükkel ráveszi, hogy este látogassa meg abban bízva, hogy elmennek együtt közösen vacsorázni. Demir végleg lemond Belma segítségéről, és meggyőzi Meralt, hogy ha szövetkeznek, együtt elérhetik a céljukat. Meral visszaszerezheti Keremet, ha sikerül félreállítani Cemrét, ami Demirnek is jól jönne. Canzis felkeresi Asiyét, hogy számon kérje, miért hazudta azt Kadirnak, hogy az apja elhagyta. Kerem és az apja között egyre jobb a viszony.
64
Kadir lenyomoztatja az anyja múltját, és rájön, hogy mit titkolnak előle. Teljesen felhergeli magát, amikor kiderül, hogy az apja volt az, aki elrendelte a családja halálát. Úgy tűnik, hogy Meral segíteni próbál, és elárulja Keremnek, hogy mit tervez Demir. Cemre észreveszi, hogy egy férfi már a temetés óta követi őt, és találkozni akar vele. A férfi azt állítja, hogy jól ismerte Cemre anyját, és az a gyanúja, hogy Cemre nem is Szelim lánya. Demir túszul ejti Cemrét az autójában. Veli és Kadir ugyanabba a csapdába esnek.
65
Kadir idegösszeomlást kap, amikor Canzis a szeme láttára lelövi az anyját, Asiyét. Veli értesíti a rendőrkapitányt Kadir állapotáról, aki kétségbeesett helyzetében Zeynep segítségét kérje. Nem is sejti, hogy Canzis őt is túszul ejtette, hogy ő és Veli bebizonyítsák, melyikük szereti jobban Zeynepet. Veli elárulja Kadirnak, hogy Szelim azért ölte meg magát, hogy Canzis az élete végéig védelmezze Cemrét. Kadir úgy véli, ha sikerül megtalálniuk Demirt és Cemrét, akkor rajtuk keresztül eljutnak Canzishoz, mielőtt letelik a 24 óra.

Nehir – A szerelem arcai

94
Demir túszul ejti Nehirt egy erdei faházban. Nazim Azra segítségét kérni, hogy rátaláljon az eszement férfire. Tarik is Nehir keresésére indul. Bahar útnak ered a váltságdíjjal, amit Demir követel, azonban sietnie kell, mivel Demir azzal fenyegetőzik, hogy megöli Nehirt és Nazimot…
95
Nazim súlyosan megsérül menekülés közben. Nazimnak veseátültetésre van szüksége, hogy életben maradjon, a megfelelő donor hozzá pedig a felesége. Tarik és Bahar egyezséget kötnek Nehir és Nazim ellen, emiatt Nehir kénytelen lesz házasságot kötni Tarikkal.
96
Nazim és Bahar műtétje sikeresen végződik. Nazim furcsállni kezdi, hogy Nehir nem látogatta meg őt a kórházban az ígéretük ellenére. Nazim dühös lesz, amikor megtudja, hogy Nehir hozzáment Tarikhoz, ám sejti, hogy a nő titkol előle valamit.
97
Nazim gyanakszik, hogy Tarik kényszerítette Nehirt arra, hogy házasodjanak össze. Zahra váratlanul betoppan Nehirhez, hogy elmondja nekik az igazat Halil gyilkosságáról. Tarik próbálja menteni magát, de Nehir nyomozni kezd utána. A videófelvétel napvilágra kerül.
98
Tarik megfenyegeti Bahart, hogy álljon ki a védelmében, különben Nazim megtudja, milyen feltétellel vállalta az életmentő műtétet. Tarik kihasználja Zahra szerelmét és elhiteti vele, hogy őt választja Nehir helyett. Zahra visszavonja a Tarikról tett vallomását Nehirék előtt.
99
Nazim meghallja, amint Bahar és Nehir az egyezségük miatt veszekednek és kérdőre vonja mindkét nőt, miféle megállapodásról van szó. Nazim nem hisz Baharnak, ezért követi a nőt. Nehir és Nazim kibékülnek. Azra lebukik a hazugságával Bahar előtt.
100
Nehir és Nazim azon vannak, hogy rendezzék kapcsolatukat és minél több időt töltsenek együtt. Bahar kideríti, hogy kicsoda valójában Azra. Bahar súlyos sérülést szenved Demir által, ám a rendőrség Nazimot gyanúsítja. Tarik megpróbálja kihasználni a helyzetet, hogy visszaszerezze Nehirt. Bahar élete a kórházban sincs biztonságban.
101
Nehir megmenti Bahar életét, amiért a nő örökké hálás lesz neki. Bahar belemegy a válásba, nem akar többé Nehir és Nazim útjában állni, Tarik viszont nem hajlandó lemondani Nehirről…
102
Tarik teljesen Nehir megszállottja és minden áron maga mellett akarja tartani. Halit megtudja az igazságot testvérei haláláról. Zahra rájön, hogy Tarik ismét hazudott neki és bosszút áll rajta. 9 hónap elteltével Nehir és Nazim boldogabbak mint valaha, már nem tud senki sem közéjük állni. A család egy újabb taggal bővül, Nehir egy gyönyörű és egészséges kislánynak ad életet.

Perzselő szenvedélyek

49
Miután Celebi nyilatkozatot tett ország-világ előtt, hogy ő az a kisbaba, akit egykor a szemétbe dobtak, a magabiztos férfi teljesen összetört. Iskender döbbenten szembesül a ténnyel, hogy anyja és bátyja egy egész életen át hazudtak neki. Mikor Celebi megtudja, hogy Cemre elvitte Günest magához, ráront feleségére és a kislány szeme láttára fojtogatni kezdi Cemrét. Günes biztosítja édesanyját szeretetéről és úgy dönt, hogy nála marad. Günes nagy örömére Cemre visszaviszi a kislányt az iskolába, ám a beiratkozásnál csüggedten veszi tudomásul, hogy a szükséges tandíjat nem fogja tudni kifizetni.
50
Ozan kész tények elé állítja nagybácsiját, Hikmetet. Kijelenti, sztrájkba kezdenek a munkásokkal, és addig nem tágítanak, amíg bácsikája nem veszi komolyabban a biztonsági intézkedéseket az építkezésen. Ömer titokzatosan viselkedik Ismet asszony megsegítésével kapcsolatban, és kíváncsivá teszi Rüyát. Iskender tovább folytatja az Ömer ellen folytatott hadjáratát. Az anyjáról kérdezősködik, ami Ömert is cselekvésre és nyomozásra készteti. Cicek megpróbálja megértetni Iskenderrel, hogy Celebi csak kihasználja, és megvezeti őt. Iskender komolyan átgondolja, és fejébe veszi, hogy letaszítja Celebit a cég éléről.
51
Celebi behálózza Hikmetet, felajánlja neki segítségét az építkezés körül folyó botrány kezelésében. Uzunék rájönnek, hogy Hanim szokott ételt vinni nekik, és szembesítik vele. Iskender elkezd intézkedni a cég igazgatói székének elfoglalása érdekében, és maga mellé állítja Ciceket, hogy együtt tegyék tönkre Celebit. Ömer értetlenül áll, amikor meglátja őket egy autóban. A bíróság pedagógusokat küld Cemre és Celebi házába is, hogy véleményt formálhassanak a felügyeleti jog odaítélésével kapcsolatban. Cemre egyre erősebben küzd kislányáért. Rüya féltékeny és bizalmatlan Ömerrel szemben, és rákérdez szerelménél Ismet lányára.
52
Iskender tovább hajszolja a hatalmat, és megfenyegeti Celebit, aki érthetetlen módon önként átadja öccsének az igazgatói széket. Viszont egy kis ajándékkal tudatja öccsével, hogy sokkal hatalmasabb ember, mint gondolná. Ömer elmondja Rüyának, hogy együtt látta Ciceket és Iskendert, a lány pedig kérdőre vonja Ciceket, aki nem mond neki igazat. Cicek elhatározza, hogy megvezeti Iskendert, és bosszút áll rajta Kenan bácsi haláláért. Cemre felzokog örömében, mert mellette döntött a bíróság, tehát kislánya vele maradhat. Tomris közös vacsorát szervez ennek megünneplésére. Celebinek kezd elege lenni a helyzetből, és bekeményít.
53
Hanim szörnyű hírt kap – porrá égett az étterme. Mindenki számára egyértelmű, hogy Celebi keze van a dologban. Következő célpontja Ozan. A behálózott Hikmet gondatlanságért bepereli unokaöccsét. Rüya és Ömer meglátogatja a megsérült munkást, Hüseyint, és megkérik, hogy ejtse az építőipari cég elleni vádakat, mert csak így megtetik meg Ozant a börtöntől. Több év börtön helyett hatalmas pénzbírságot szabnak ki Ozanra a bíróságon, de ő túl büszke, és inkább börtönbe vonulna, minthogy fizessen a gazembereknek. Cemre próbál lelket önteni Hanimba, és magát okolja a történtekért. Tomris kibérel egy helyet Hanimnak, hogy újranyithassa az éttermet.
54
Ozanék próbálnak megoldást találni a pénzbírság kifizetésére, de nem enged büszkeségéből és senkiről sem fogad el szívesen pénzt. Cemre és Seher is megpróbálja észhez téríteni. Fény derül arra is, hogyan veszítette el Ozan a testvérét gyerekkorukban. Saját magát hibáztatja. Rüya félti Ömert, nem akarja, hogy veszélybe sodorja magát, csak hogy segíthessen Ozannak. Tomris tovább küzd utálatos veje ellen, de Celebi megnehezíti a dolgát fenyegetéseivel. Cemre ezt megelégeli és ellátogat Celebihez, hogy a szemére olvassa, hagyja békén a barátait, de azzal nem számol, hogy Celebi ismét elveszít az önuralmát.
55
Hikmet kizsarolja Seher asszonytól, hogy adja el neki a lakást. Ő nagy nehezen beleegyezik, majd ezután Hikmet átadja az egész tulajdon jogát Celebinek. Eközben Iskender ejti a panaszait Ali ellen, aki ennek következtében hamar kiszabadul. Cemre megpróbál felmondani a munkahelyén, nem szeretné, hogy bántalmazzák a környezetében élőket. Eközben felhívja őt Celebi, aki megfigyeli őt, és elárulja neki, hogy Seher asszony bajban van. Odarohan, majd ott megbeszélést tartanak a többiekkel.
56
Egy családi vacsora közben Celebi megpróbálja lebeszélni Iskendert egy pályázat elfogadásáról. Rüya és Ömer ezután összeköltözésüket ünneplik. Ömer és Cemre találkoznak az utcán és hosszasan beszélgetnek. Az Iskender által kiszabadított Ali elmegy Cicekhez, aki nagy örömmel fogadja. Ali azzal az ötlettel áll elő, hogy költözzenek el minél hamarabb, ami Ciceknek és Tomrisnak is nagyon meglepő. Eközben Cemre és Hanim új lakás után néz. Iskender végül nem fogadja el a pályázatot, Bülent pedig elveszti Tomris asszonnyal szemben a pert, mert Ismail eljött számára tanúskodni.
57
Rüya munkát kap régi barátja ügyvédi irodájánál. Cemréék új otthon után néznek, de anyagi helyzetük bekorlátozza őket. Tomris sarokba lett szorítva. Celebi előszedte a korábban eltusolt ügyéből a bizonyítékokat, ezért az asszony Cicekre íratja vagyonát, hogy gondoskodni tudjon Atlasról. Ali ezt nem nézi jó szemmel, és ultimátumot ad a lánynak. Ozan és Altan nem hagyják ezt annyiban, és segíteni kezdenek az asszonynak. Rájönnek, hogy van egy ismerősük, aki többet tudhat a műkincsek lopásáról. Iskender azzal tesz keresztbe Celebinek, hogy beleszól a kampánya finanszírozási ügyeibe. Cemre is megtudja, milyen szörnyűség történt Hanim kislányával.
58
Günes felügyeleti joga Celebit illette meg. Cemre nem tud ebbe belenyugodni, félti kislányát, és megkéri Fatmát, hogy értesítse őket, bármi is történik, de a házvezetőnő nem körültekintő Celebi közelében. Hamis információkkal hívatja fel vele Cemrét, azzal a céllal, hogy az családja újra együtt legyen. Ozan próbálja marasztalni Cemrét, de ő hajthatatlan. Celebi rájön, hogy Iskender visszatartott egy nagyobb, a kampányára szánt összeget. Cicek nehéz szívvel úgy, dönt, elutazik Alival, de végül képtelen magára hagyni Atlast.

Remények földje

3. évad

52 (253. epizód)
A Yaman-birtokon mindenki izgatott Züleyha bejelentése után, és az esküvőre készülnek. Behice ledöbben, mikor megtudja az összeget, amit Yilmaz halála után örökölnek. Züleyha Sevda javaslatára intézkedik a földjükkel kapcsolatban. Müjgan szembe megy Behice akaratával, és segítséget kér megszorult helyzetükben.
53 (254. epizód)
Müjgan felkeresi Züleyha-t, hogy tisztázzák a történteket. Demir segíti Ümitet új otthonhoz jutni. Fikret a temetőben jár, ahol kifigyelik. A Yaman-birtokon lelkesen készülődnek a rászorulók számára megtartott esküvőkre.
54 (255. epizód)
A birtokon megkezdődnek az esküvők, azonban Fadik örömét egy váratlan fordulat árnyékolja be. Fekeli-t nem hagyja nyugodni amit Fikretről hallott. Züleyha meglepetéssel készül Saniye és a többiek számára. Fikret rejtélyes üzenetet hagy Demirnek.
55 (256. epizód)
Züleyha elolvassa a rejtélyes levelet, amit Demir irodájában talál. Behice dühösen kel ki magából a személyzettel szemben, ezért Fekeli aga komoly elhatározásra jut. Müjgan kellemetlen helyzetbe hozza magát a főorvos és társai jelenlétében. Fekeli megpróbálja kideríteni mi állhat Fikret tette mögött.
56 (257. epizód)
Züleyha-t nyugtalanítja a levél, amit Demir asztalán talált. Fikret ultimátumot ad Ümitnek tervük megvalósításának érdekében. Müjgan rossz hírrel érkezik Gültenhez.
57 (258. epizód)
Züleyha gyanakvása felébred, miután Demir az éjszakát nem töltötte otthon. Gülten és Cetin kipakolnak a házból, amit Yilmaz adott nekik. Sermin és Züleyha emlékestre készül Hünkar asszony tiszteletére.
58 (259. epizód)
Behice a régi erdészházhoz siet, ahol Yilmaz elrejtette vagyonát, azonban váratlan dolgoknak lesz szemtanúja. Züleyha megharagszik Müjganra, így a kórházba siet, hogy számonkérje. Ümit érzelmeket kezd el táplálni Demir iránt.
59 (260. epizód)
Müjgan tisztázza Fikrettel való kapcsolatát. Behice megzsarolja Gaffur-t, hogy kéréseit teljesítse. Fekeli támogatásáról biztosítja Züleyha-t a jövőben. Demir haragra ébred Behice miatt, és összetűzésbe keveredik Gafurral. Müjgannak komoly döntést kell meghoznia.
60 (261. epizód)
Fadikot váratlan meglepetés éri Rasit személyében. Züleyha és a nyomozó továbbra is próbálják kideríteni Hünkar asszony gyilkosának kilétét. Fekeli aga meglátogatja Cetin-t és Gülten-t új otthonukban. Fikret távolságtartóan kezd el viselkedni Müjgannal.
61 (262. epizód)
A Yaman-birtokon feltűnik egy férfi, aki Hünkar asszony halálával kapcsolatos információkat ad át. Behice folytatja Gaffur zsarolását, aminek Saniye fültanúja lesz. Fekeli tisztázza Fikrettel a Müjgannal történteket. Saniye megelégeli Gaffur furcsa viselkedését, ezért megpróbálja szóra bírni férjét.

Reménysugár

1
A gyönyörű és jólelkű Ipek átélte azt, ami minden édesanya legnagyobb félelme, elvesztette újszülött kislányát, Meleket akit azóta is gyászol.
Egy családi viszály miatt szerelmével és gyermeke apjával, Ömerrel külön váltak útjaik, ám Ömer, így sok idő elteltével bosszút forral az Azimoglu család ellen.

Szerelem kiadó

31
Defne végül Sinannal megy a céges rendezvényre. A közös vacsora eltelte után Sinan beszélni szeretne kiszemeltje érzéseiről, ám Necmi kitalál egy programot, ami miatt ez nem tud megvalósulni. Ömer reggel felkelti Defnét és közös sétára indulnak kettesben. Neriman és Koray is ellátogatnak a céges rendezvényre, hogy beszéljenek Sinannal.
32
Neriman és Koray elindulnak, ám a kölcsön autó megnehezíti a dolgukat. Eközben a cég dolgozói csónakázáson vesznek részt, ami nagyon jó hangulatban telik. Türkan mama el akarja vinni Nihant fürdőbe, hogy lássa a testén látható esetleges hibákat. Yasemin meglátja az üzenetet, amit Defne írt Ömernek.
33
Türkan mama és Esra nagyon készülnek az esti fürdőzésre. Ömer kabátzsebébe bújtatott üzenet félre értést szül, így a hídon többen is megjelennek a megbeszélt időpontban. Ömer és Defne számára összejön a rég várt közös program kettesben. Türkan és Endam összevesznek.
34
Ömer elviszi Defnét a szülei házához, ahol nagyon jól érzik magukat egymás társaságában. Neriman aggódik, mert egyikük sem veszi fel a telefont. Serdar és Nihan között feszült a hangulat a korábban történtek miatt. Korayt meglátogatja Arzu barátnője.
35
Türkan mama attól tart, hogy Defne megszökött egy férfival. Sinant furdalja a kíváncsiság, hogy Defne és Ömer vajon miért nincsenek az irodában. Sinannal egy halálhírt közölnek. Necmi szeretné, ha Neriman befejezné a taktikázást így, hogy már összejött Defne és volt főnöke.
36
Sinan ellátogat Defne otthonába, hogy lássa ott tartózkodik e. Türkan és Endam próbálnak közös nevezőre jutni. Defne a Nerimantól kapott ajánlat miatt úgy dönt, nem folytatja Ömerrel való viszonyát, hiszen neki már valódi érzései vannak a fiú iránt. Neriman viselkedése bosszantja Necmit, ezért elhagyja őt. Defne szerint lehet jobb lenne, ha Ömer megtudná az igazat. Yaseminnek hiányzik Iso.
37
Defne a történtek ellenére bemegy dolgozni. Yasemin és Iso együtt töltik a napot. Defne beszélni próbál Ömerrel, de ő nem vevő rá. Nerimant meglátogatja lánya, aminek nagyon örül, hiszen Necmi nélkül nagyon magányos. Deniz nagy szívességet kér Yasemintől, ugyanis kieszelt egy tervet, miszerint a konkurenciát eltüntetné a piacról.
38
Sude be szeretne menni a céghez, azonban Ömer nem engedi neki, hogy ne szakítson fel régi sebeket. Végül nem hallgat rá és Sinan irodájába várja a férfit. Ömer éjszaka meglátogatja barátját, hogy kosarazzanak, mert nem tud aludni. Yasemin nem tudja melyik oldalra álljon. Neriman nagyon rosszul érzi magát Necmi nélkül.
39
Sinan és Sude kettesben töltenek egy kis időt. A lánynak a legfőbb célja, hogy meghódítsa őt. Mindenki izgatottan várja a díjátadót. Defne félrehívja Ömert, hogy elmondja neki az igazságot, de Sinan közbelép és nem hagyja neki. Necmi és Neriman továbbra sem békül ki.
40
Ismail úgy dönt, szüksége van pár nap szabadságra, hogy átgondolja a vele történteket. Deniz találkozóra hívja Yasemint. Defne jelentkezik egy kurzusra, amit Sükrü ajánlott neki, később kiderül, hogy egy hozzá közel álló személy lesz az oktató. A téli kollekciót bemutatja Ömer a dolgozóknak.
41
Neriman át szeretné operáltatni magát, hogy visszafogadja ő férje. Ömer és Sinan osztálytalálkozóra mennek, ahova Ömer volt barátnője is hivatalos. Koray próbálja meggyőzni Necmit, hogy menjen haza feleségéhez. Ömer és Sinan üzleti ebédre megy Denizzel.
42
Deniz egyesülni szeretne Ömerékkel, mert szerinte közösen legyőzhetnek minden konkurenciát. Sinannak tetszik az ötlet, ám Ömer továbbra sem bízik vetélytársában. Sude egyetlen célja, hogy régi szerelmét, Sinant meghódítsa. Iz mégsem repül még haza, ami újabb vitákat szül.
43
Sinan felhívja Denizt, hogy elfogadják az ajánlatát, ám ezt még Ömerrel nem beszélte meg. Koray nagyon boldog Iz érkezése miatt, gyönyörűnek és tehetségesnek találja. Hulusi papa meglátogatja Nerimant és unokáját és szóba jön a közeledő esküvő..
44
Derya randizni szeretne Isóval, amit el is mond Yaseminnek. Serdar érdeklődni kezd a pénz iránt, amit Defne szerzett neki, de nem árulja el neki senki az igazat. Neriman bulit szervez lányának, aki nagyon szeretné, ha édesapja is jelen lenne. Yasemin eldöntötte, hogy végül kinek az oldalára áll. Sinan felelőtlen dolgot tesz az új kollekcióval kapcsolatban.
45
Necmi meggondolja magát és ellátogat lánya bulijára, ahol változik a Nerimannal való viszonya. A cég dolgozói meghívót kapnak Tranba kollekció bemutatójára, amin az általuk tervezett cipő szerepel. Ömer szerint Yasemin árulhatta el a céget, de Sinan elárulja, hogy ki a valódi tettes.
46
Mindenki kétségbe esik, mert lehet, hogy a cégnek befellegzett Trunba gonosz húzása miatt. Sinan magát gyötri a kialakult helyzet miatt, megbánta, hogy hitt a férfinek. Defne hatására a Passionis dolgozói összefognak és nagy erővel azon dolgoznak, hogy megmentsék a céget. Sude próbálja kibékíteni Ömert és Sinant.
47
Sinan bemegy a céghez, ahol értesül az új ötletről és egyből munkához lát, hogy megpróbálják teljesíteni a lehetetlennek tűnő feladatot. Koray és Yasemin a közös munkának köszönhetően közelebb kerül egymáshoz.
48
A Passionis dolgozói végig dolgozzák az éjszakát a siker érdekében, ám Necmi kap egy hírt, miszerint hiába a sok fáradtság. Neriman nagyon unatkozik egyedül, ezért Minét kéri meg, hogy szórakoztassa. Iso nagy elhatározásra jut Yaseminnal kapcsolatban. Deniz értesül a bemutatóról és megjelenik a rendezvényen. Ömer külön szeretne válni partnerétől, Sinantól.
49
Defne részletesen elmeséli testvérének, hogy hogyan került a jelenlegi helyzetbe. Iz felkeresi Defnét, hogy beszéljen vele Ömerről. Necmi próbálja meggyőzni Ömert, hogy mondja vissza az ügyvédet és ne bontsák fel Sinannal az együttműködésüket.
50
Korayt meglepetésként éri mindaz, amit az ügyvéd közöl vele és nem tudja ki mellé álljon, mint kisrészvényes. Defne átmegy Ömerhez rajz leckéket venni, ahol kis idő után megjelenik Iz is. Yasemin mindent bevall Ömernek a tetteiről, a férfi pedig úgy dönt, ha ő lesz a cég tulajdonosa, nem alkalmazza tovább.

Szerelem van a levegőben

104
Melo csak nagy nehezen tudja lebeszélni Ayfert, hogy velük tartson a meglepetés-vacsorára, amit Serkan szervezett Edának. Ceren nagyon elkeseredik, amikor felveti Deniznek, hogy melegítsék fel egykori kapcsolatukat, és a férfi azzal utasítja vissza, hogy Edába szerelmes; a lány bosszúból elárulja Serkanna, hogy Eda és Deniz félrevezetik. Amikor a menekülő Ayfert és Aydant előállítja a rendőrség, és beviszik őket kihallgatásra, a civakodó Eda és Serkan is megérkezik, hogy kimentsék őket.
105
Az orvos, akit Ferit ajánlott Cerennek, felhívja Feritet, és elmondja neki, hogy Ceren nem ment el a terápiára. Ates úr felhívja Feritet, és elmondja, hogy az Art Life nyerte meg a pályázatot, és később bemegy hozzájuk. Alex csőbe akarja húzni Aydant és Ayfert, ezért megkéri az egyik barátját, Metint, hogy hívja fel Aydant, és mondja el, hogy tudja mit tett. Metin meg is teszi, és elmondja, hogy később majd még felhívja.
106
A párkapcsolati teszten Eda és Deniz a könnyű kérdéseknek hála jól teljesít, de amikor a közös álmukat kéne leírniuk, gondban vannak. Azonban Melo lekapcsolja az áramot, és az este véget ér. Eda átadja Serkannak a borítékot, ami Melónál volt eddig. Még egy virágot is rajzol rá, mert boldog, ugyanis azt mondja Serkannak, hogy Sevim fogja megtervezni az esküvői ruháját.
107
Engin nem érti, mi baja Pirilnek, aki teljesen kiborult a névtelen telefonüzenettől. Melo ügyeskedésének köszönhetően Eda partnere a jótékonysági divatbemutatón nem Deniz, hanem Serkan lesz. Aydan, Ayfer és Seyfi elviszik a pénzt, hogy átvegyék Alexander holttestét, de kínos meglepetésben van részük. Amikor a társaság Ates úr hajóján vendégeskedik, Eda beleesik a vízbe, és egy arra járó hajó kapitánya, Kemal menti ki. Serkan rájön, hogy Eda valóban arra készül, hogy hozzámenjen Denizhez, eközben Selin és Deniz próbál rájönni, hogy ki küldözget a lánynak fenyegető üzeneteket és fotókat.
108
Amikor Aydan rádöbben, hogy Seyfi volt az, aki feljelentette őket a rendőrségnél, kirúgja a férfit és elkergeti a házból. Serkan torkig van már azzal, hogy Eda az irodában intézi az esküvői előkészületeit, sőt még a ruháját is ott próbálja fel. Melo és Eda elhatározzák, hogy az esküvőig hátralévő két napban Eda mindent megtesz, hogy visszaszerezze Serkant; Ceren bocsánatot kér tőlük, és felajánlja segítségét, azonban hiába Eda szétlocsolt parfümje és Melo jóslása, Serkan nem emlékszik semmire a közös múltjukból.
109
Seyfi, Aydan és Ayfer elkészítik a gyógyfüves sütiket, és a tervüknek hála este Serkan és Eda is csatlakozik hozzájuk. Ráveszik őket, hogy egyenek a sütiből, és magukra hagyják őket. Azonban hiába közeledik egymáshoz Serkan és Eda, Serkan még mindig nem emlékszik rá. Selin és Ferit találkoznak, és Selin elmondja, hogy megtalálta az aktát. Figyelmezteti, hogy ne üsse az orrát a dolgába, de Ferit szerint pedig neki nem kéne másokat boldogtalanná tennie. Másnap eljön Eda és Deniz esküvőjének a napja. Aydan megpróbálja rábeszélni Serkant, hogy menjen el, és akadályozza meg a házasságot.
110
Serkan Enginnel beszélget egy kocsmában, amikor egy férfi beléjük köt, és végül verekedés tör ki. Serkan a fejére mért ütések hatására ismét emlékezni kezd Edára. Engin megpróbálja rábeszélni, hogy menjen el az esküvőre, és mondja el Edának, hogy emlékszik rá, de Serkan szerint már túl késő. Eda hiába várja, hogy Serkan eljöjjön. Végül el kell kezdeniük a szertartást, amelyről Eda úgy tudja, hogy csak színjáték. Serkan végül úgy dönt, elmegy, de amikor megérkezik, Eda már kimondta az igent, és kiderül, hogy Deniz átverte, és egy valódi anyakönyvvezetőt hívott. Aydan megfenyegeti Denizt, hogy ha nem hajlandó elválni, az ügyvédei börtönbe küldik, ezért Deniz beleegyezik.
111
Mivel összesen nyolc órájuk marad aláíratni Denizzel a házasság érvénytelenítéséről szóló papírt, Serkan, Eda és barátaik számára megkezdődik a versenyfutás az idővel – valamint Denizzel, aki Selin javaslatára bujkál előlük, mivel azt akarja elérni, hogy inkább hivatalosan nyújtsák be a válást, így Eda csak háromszáz nap múlva mehessen férjhez. Aydan nagyon megdöbben, amikor váratlanul meglátogatja első szerelme, Kemal, aki értesült arról, hogy Aydan elvált, és szeretné feleleveníteni a kapcsolatot. Serkant feldühíti, hogy Selin nem hajlandó bocsánatot kérni Edától; Ferit nyomatékosan megkéri Selint, hagyja békén Serkant és Edát.
112
Amikor Ayfer és Aydan értesül arról, hogy Deniz szökésben van, úgy döntenek, Seyfivel együtt a férfi felkutatására indulnak. Erdem egy félreértés miatt bezárja Edát és Serkant egy garázsba, miközben Deniznek sikerül elmenekülnie és a kávézóban bújik meg, ahol viszont Ayferék felfedezik és megkötözve hazaviszik. Seyfi véletlenül altatót tesz a férfi italába, és amikor váratlanul megérkezik Kemal is, együttes erővel próbálkoznak magához téríteni Denizt, hogy még időben aláírhassa a papírt. Eda és Serkan természetesen megrémülnek, amikor meglátják az ájult Denizt, de szerencsére Melo megmenti a helyzetet. Melo kulcsfontosságú információt tud meg Selinről.
113
Kemal elmondja Serkannak és Edának, hogy szeretné kibővíteni a társulásukat. Serkannak gyanús Kemal. Engin azt hiszi, hogy Pirilt, elütötte egy autó, de kiderül, hogy nem ő volt az. Piril és a kisbaba jól vannak. Aydan áthívja Kemalt magához, és megkéri, hogy többet ne találkozzanak. Kemal azt válaszolja, hogy ő békén fogja hagyni Aydant, de lehetséges, hogy még így is összefutnak majd. Eda elhívja Kemalt a buliba. Készülődés közben Melo nem bírja tovább, és elmondja Edának, hogy Selin terhes. Eda azonnal elmegy Selinhez, Melo és Ayfer pedig a buliba. Selin megkéri Edát, hogy ne mondja el Serkannak, mert el akar utazni, hogy egyedül nevelje fel a gyerekét.

Tiltott gyümölcs

4. évad

9 (232. epizód)
Kerim meglepetéssel készül Yildiz számára. Eközben Sahika egy újabb csellel kelt kétséget Ender gondolataiban. Kerim bejelentést tesz Mertnek, ami próbára teszi a barátságukat. Yildiz csalódottságában elhatározásra jut Halittal kapcsolatban.
10 (233. epizód)
Yildiz és Kerim kellemetlen helyzetbe kerül az étteremben, ahol párjaikkal vacsoráznak. Sahika olyan információhoz jut, amit Ender ellen próbál felhasználni. Yildiz az interneten szeretné népszerűsíteni termékét, azonban terve nem várt fordulatot vesz.
11 (234. epizód)
Sahika terve beteljesülni látszik Ender ellen. Yigit váratlan hírt kap, mikor új élete kapujába érkezik. Yildiz nehezen felejti el Kerimet, ezért úgy dönt, hogy átköltözik Halit villájába.
12 (235. epizód)
Ender megpróbálja tisztázni magát Yigit és Kaya előtt. Yildiz kellemetlen helyzetbe kerül a vacsorán, amelyiken Kerim is részt vesz. Zehra új barátokra tesz szert. Sahika új célpontjává Yildiz válik.
13 (236. epizód)
Kerim gyanakodni kezd, miután meglátja Yildiz-t Mert irodájában. Sahika felajánlást tesz Yigitnek, hogy maga mellé állítsa. Yildiz Halit segítségét kéri, hogy Kaya-t és Ender-t kibékítsék egymással.
14 (237. epizód)
Yigit meglátogatja Ender-t, hogy tisztázzák a történteket. Emir és Caner állásinterjúra érkeznek új munka reményében. Yildiz találkozik Zehra új barátaival, hogy jobban megismerhesse őket. Sahika újabb tervet eszel ki Ender ellen.
15 (238. epizód)
Ender felkeresi Kaya-t a szállodában, miközben Sahika újabb csapással készül számára. Zehra és Asuman egy hirtelen ötlettől vezérelve új munkára vállalkoznak, azonban a dolgok nem várt fordulatot vesznek. Ender neheztel Yildizre, miután rájön, hogy hazudott neki Kayaval kapcsolatban.
16 (239. epizód)
Sahika meglepetés partit tervez Kayanak, ahová Kerim és Mert is hivatalos. Halit neheztel Yildizre a házban történtekért. Ender maga alatt van, miután elváltak Kayaval. Yildiz rossz hírt kap bírósági ügyével kapcsolatban. Merttől kér segítséget, mikor váratlanul megzavarják őket.
17 (240. epizód)
Kerim és Mert között nagy a feszültség, miután összekülönböznek Yildiz miatt. Sahika megpróbálja elbizonytalanítani Halitot. Kaya és Sahika vacsorára érkezik az Argun-villába. Ender bosszút forral Yildiz ellen.
18 (241. epizód)
Yildiz és Ender összekülönböznek, aminek Halit is fültanúja lesz. Yigit elhívja szüleit, hogy szembesítse őket a Lilaval történtekkel. Sahika újabb cselszövést eszel ki Yildiz ellen, hogy Ender-t feldühítse.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt szereti: