Sorozatok a TV-ben 2022. január 10. és január 23. között

  • 01.20 –Life TV : Édes kis hazugság premier

Jelenleg nézem

  • A Mediciek hatalma 2. évad
  • Botcsinálta boszi 3. évad
  • Exatlon Hungary All Star
  • Jóban Rosszban utolsó részek

Áttekerve nyomon követem

  • A nagykövet lánya
  • Nagy Vagy

Sorozatok előzetesei

A fülszövegek spoilert tartalmaznak.

Amerikai sorozatok

A fehér hercegnő

8/4.: A trónkövetelő
Miután Jasper eredmény nélkül tér vissza Burgundiából, a további politikai és katona kihívások komoly döntések elé állítják a királyt. Burgundi Margit flamand zsoldosokkal háborút indít a Tudorok ellen, kihasználva a trónkövetelő Teddy hasonmását, a vonuló sereg élére állít egy vétlen gyermeket. Amikor Henrik király visszatalál a harctérre, hogy megvédje birodalmát, Lizzie attól fél, hogy az őket fenyegető fenyegetések lerombolhatják otthonukat. Ráadásul az összeesküvő anyjában sem bízhat többé. Közben húga, és unokahúga is York-házból való férjet kap a rózsák egyesítése érdekében.
8/5.: Felségárulók
Lizzie védelmébe veszi elszánt anyját, akit a York-ház híveinek lázításával vádolnak. Burgundiában egy magát Richárdnak, a fiatal yorki hercegnek valló fiú megjelenése azzal fenyeget, hogy a lázadók összefogásával gyengíthetik Henrik király uralmát. Ezért a király elküldi Maggie-t Burgundiába, hogy azonosítsa a trónkövetelőt. A lány bizonytalan a találkozáskor, de álhercegnek vallja és a lázadó nemesek pecsétjeit átadva, a király kivégezteti az árulókat. Lady Margaret nem akarja, hogy fia megtudja a York gyerekek elleni bűntettét, ezért még arra is képes, hogy beteg szerelmét, Jaspert megölje.

Angol sorozatok

Botcsinálta boszi

3. évad

6
A játék

Új játék hódít az iskolában, amibe a legtöbb diák, sőt a tanárok is beszállnak. Azonban, egy bizonyos játékmennyiség után a tanulók kezdik elveszíteni a varázserőjüket. Sőt egyre többen tűnnek el! Mildred, Enid, és Maud nyomozni kezdenek, a szálak pedig egy Ivy nevű lányhoz vezetnek. Valami azonban továbbra sem stimmel. Ivy ugyanis nem tűntette el az embereket. Maud megpróbálja kibogozni ezt a rejtélyes csomót, és legnagyobb döbbenetére Mildred édesanyja köthető a legtöbb elveszett diákhoz és tanárhoz.
7
Rossz varázslat

Miután Maud rájön, hogy Julie áll az eltűnések mögött, a kislánynak is nyoma veszik. Mildred nehezen hiszi, hogy az anyja ilyen gonoszságra képes, ám amikor a saját szemével látja, Julie hogyan varázsolja el Miss Cackle-t, kénytelen belátni, nagy a baj. Miss Hardbroom maga meséli el, hogy nem ez az első eset, amikor egy varázstalan visszaél az újonnan kapott erejével. Mildred az egyik őséhez fordul, hogy megmentse az anyját, mielőtt túl késő.
8
A Cackle-verseny

Mildred feloldozza az átkot, amely Indigot szoborrá változtatta. Az újraéledt lánynak fogalma sincs, hogy eltelt harminc év, és keresni kezdi Joy-t, miközben boldogan tér vissza a Cackle-be. Miss Cackle nem örül, hogy a lányokat mostanában nem a tanulás foglalta le. Clarice orrán egy pararagya nő, és a kislány nem tudja, hogyan szabaduljon meg tőle.
9
Sztárcsinálók

Indigo úgy érzi, hogy nem tartozik az iskolához, ezért a varázstalan világban keresi a boldogulást. Nem is tudja, hogy ezzel milyen bajba sodorja Mildredet, aki kezességet vállalt érte Miss Hardbroom előtt. Maud és Milly a nyomába erednek, súlyosan megsértve ezzel az akadémia boszorkánykódexét. Enidet meglátogatja az édesanyja, a kislány pedig hamarosan rájön, hogy a szülei miért iskolába küldték, ahelyett, hogy velük turnézhatna.
10
Megtalálni Joy-t

Indigo nem nyugszik, nagyon hiányzik neki régi barátnője Joy. Mivel Mildred nem mondhatja el, hogy a hiányolt személy valójában Miss Hardbroom, úgy dönt, hogy ő bújik Joy bőrébe. Bár Indigot sikerül átvernie, a tanárnő viszont átlát a szitán, és Mildred lebukik. Miss Tapioca nem jön ki a lányával, és Mabel is haragszik az anyjára. Beatrice azonban rádöbbenti őket, milyen szerencsések, hogy együtt lehetnek.
11
A seprű-lázadás

Indigonak vizsgáznia kell, ha maradni akar a varázslóiskolában. A felkészülésben Mildred segítene neki, ám Miss Hardbroom a labor takarítására kötelezi. Indigo így magára marad, és nem remekel. Közben Mildred a seprű segítségét kéri a takarításban. Az elvarázsolt eszköz a többi seprűt is életre kelti, és nem csinálják, amit a kislány kér. Milly azonban megegyezik velük. Ethel megint nem bír magával, és elárulja Indigonak, ki is Miss Hardbroom valójában.
12
Ethel Hallow, a megmentő – 1. rész

Mindenki Miss Bat és Mr. Webb esküvőjére készül. Miss Drill arra kéri Beatrice-t és barátnőit, hogy menjenek az anyakönyvvezető elé. A lányok azonban a varázsló helyett, egy idegen, varázstalan embert visznek az Akadémiára. Mildred úgy dönt, hogy Indigo után megy, Ethel pedig szeretne neki segíteni. Milly elfogadja, és Ethellel közösen szőnek tervet.
13
Ethel Hallow, a megmentő – 2. rész

Ethel ismét bebizonyította, hogy ő semmit nem változik. Miután faképnél hagyja Mildredet, saját önös céljaira használja fel a Kívánságcsillagot. Egy ál-Indigot teremt vele, aki azért, hogy ne rombolja le az iskolát, Miss Hardbroomot kéri cserébe. Mildred rájön, hogy ez a lány csak a képzelet szüleménye, de ezt be is kell bizonyítania. Akkor ugyanis a látomás eltűnik, és Ethel is lebukik.

Downton Abbey

2. évad

10/6
Egy katonatiszt azt állítja, hogy a család rokona, és engedélyt kér, hogy Downtonban lábadozhasson. Mikor megérkezik, kijelenti, hogy ő Patrick Crawley, Lord Grantham örököse, akiről eddig azt hitték, hogy életét vesztette a Titanicon. Mivel az arcát hegek borítják, szinte lehetetlen felismerni, Roberték csak arra hagyatkozhatnak, amit állít. Edith-et kivéve azonban szinte senki sem hisz neki, így a titokzatos alak egy idő után elhagyja Downtont. Mary kitartóan ápolja Matthew-t, ami nyugtalanítja Sir Richardot, így a férfi meggyőzi Corát, hogy hívják meg Laviniát Downtonba. Időközben Carlisle megveszi Haxby Parkot és felajánlja Carsonnak, hogy legyen a komornyikjuk, ha Maryvel összeházasodnak. Ethel megtudja, hogy Bryant őrnagy elesett. Violet fondorlatos módon ráveszi Isobelt, hogy mondjon le Downton vezetéséről és foglalkozzon inkább a háborús menekültekkel. Mindenki legnagyobb örömére véget ér a világháború. Bates felmegy Londonba, hogy rábeszélje Verát a válásra, de rossz hangulatban tér vissza Downtonba. Másnap táviratot kap, hogy a feleségét hajnalban holtan találták.
10/7
Miután az utolsó kórházi ágyat is elviszik Downtonból, a házban mindenki megpróbál visszatérni a régi kerékvágásba. Matthew különös bizsergést érez a lábában, és egyik este váratlanul feláll a tolószékből. Nem sokkal később bejelenti, hogy elveszi Laviniát. Violet elmondja Matthew-nak, hogy Mary még mindig szereti őt, de Matthew úgy érzi, kötelessége feleségül venni Laviniát, hiszen a nő akkor is kitartott volna mellette, ha élete végéig kerekesszékben marad. Carlisle megpróbálja rávenni Annát, hogy kémkedjen Mary után, de a szobalány visszautasítja a felkérést. Miután Carson értesül a dologról, úgy dönt, mégsem megy Haxby Parkba, mert képtelen lenne olyasvalakinek dolgozni, akit nem tisztel. Bryant őrnagy szülei Downtonba látogatnak, és Ethel elmondja nekik, hogy a fiuktól gyereke született. Mr. Bryant azonban nem hiszi el, hogy a fia elhanyagolta apai kötelességeit, és hallani sem akar a gyerekről. Thomas kockázatos vállalkozásba fog, amellyel minden pénzét elveszíti. Sybil megszökik Bransonnal, hogy összeházasodjanak, de Mary utánuk megy és rábeszéli a húgát, hogy jöjjön vele haza.

Magyar sorozatok

A tanár

4. évad

2
Szilárd pártfogásába veszi a szertelen Lórit, akinek a felelőtlen viselkedése veszélybe sodorja az osztálykirándulást.
3
Szilárd rájön, hogy kosárcsapatának üdvöskéje eladta a bajnoki meccset az ellenfélnek.

Jóban Rosszban

4219
Gábor újabb titkára derül fény. Brúnó elmeséli Áronéknak, hogy kivel ismerkedett meg. Gabi és Szlávik beszámol Garainak a betöréssel kapcsolatos nyomozás állásáról. Charlie új trükkel próbálkozik. Bob megpróbál bejutni a rendőrségi rendszerbe.
4220
Adél és Bob elmondja Gabiéknak, hogy Szlávik jól sejti, valóban összejöttek. Gábor titkai hullámokat vernek a kórházban. Charlie segíteni próbál a szomszédnak. Bob megoldja a Roland által rábízott feladatot.
4221
Liza további bajba sodorja Brúnót. Charlie és Zsófi segít a szomszédnak. Garai eligazítást tart, mostantól Müllerék is bevonódnak a rendőrgyilkossági ügybe. Roland megérti, hogy Zsombor hazudott az apjának.
4222
Luca elmondja Péternek, hogy Gábor teljesen ellehetetlenítette Brúnót. Brúnó szerelmet vall Patríciának. Péter szembefordul Gáborral Brúnó miatt. A rendőrök megkezdi Zsombor kihallgatását, majd Szlávik bizonyítékot szerez Zsombor ellen.
4223
Bandi és Laci befurakodik Charlie randevújára. Simon újabb szívességre kéri Rolandtól, majd megérti, hogy nem tehet semmit a fiáért. Szlávikék pontot tesznek az ügy végére. Brúnó elbúcsúzik Csillagkúttól.

4224
Gábor megkérdezi Lizát, hogy mi történt közte és Brúnó között, majd megérti, hogy a lánya hazudott neki. Adélnak leesik, hogy Meli elpletykálta Natasának, hogy összejött Bobbal. Natasának titkos hódoló írogat. Alex csajozási tanácsokat kezd osztani.
4225
Alex tovább oktatja Bandit és Charlie-t. Natasa rajongója komolyabb fokozatra kapcsol. Adél tanácsot kér Müllertől és Blankától a kéretlen e-mailekkel kapcsolatban. Gábor bocsánatot kér Brúnótól.
4226
Adél és Bob megtalálja Natasát, aki furcsa állapotban kerül elő. Liza újra botrányosan viselkedik. Bandiék eldöntik, ki hívhatja randira Zsófit. Gábor közli a lányával, hogy nem vállalhatja érte a felelősséget.
4227
Müller és Blanka attól tart, hogy Natasa zaklatója még nem érte be ennyivel, majd később újabb atrocitás éri a nőt. Dóra befeszül Nóra jelenléte miatt. Vera és Enikő állást ajánl Nórának.
4228
Nóra küszöbönálló felvétele indulatokat kavar a klinikán. Dóra bevallja Kardosnak, hogy rossz érzése van Nóra miatt. Gyöngyi önbizalmat csepegtet Bandiba. Müllerék megfejtik, ki zaklatja Natasát.

Keresztanyu

3. évad

6
Édes kísértés

Bonifác atya különleges módszert eszel ki, hogy visszacsábítsa az elfordult híveket. Tivadart ismét felkeresi az érzékenyítő tréner, hogy fontos feladatot bízzon rá. Zozó családi látogatásra viszi Laurát, Lajos pedig Róza mamánál ebédel, ahol azonban nem ő az egyetlen vendég…
7
A kötényszerzés
A püspök újabb híreket hoz Bonifác atya ügyében. Krisztina élete nagy versenyére készül. Petra és Róza mama is új tervvel áll elő Mariann kiszabadítására. Timikének ki kell lépnie a szakmai komfortzónából, Lajosnak pedig meggyűlik a baja a sírkövessel…
8
A betolakodó

Miránál kedves látogató bukkan fel. A rendőrök a szekta után nyomoznak, Sótonyi pedig bosszúra készül. Babosék és Huba az örökség nyomában ellátogatnak egy állatfarmra. Damil pedig igyekszik jó apaként feltűnni…
9
A DNS-teszt

Szemereki jó hírekkel érkezik Róza mamához. Petra az apja ballépését igyekszik helyrehozni. Zénóék egy vérfolt alapján próbálnak az elkövető nyomára bukkanni. Eközben Huba új házikedvence felbolydulást okoz Makkosszálláson.
10
Zűrös szerelmek

Damil nagy randevújára készül az egész fogadó népe, de vajon sikerre viszi a találkozót a romantikus hangulat? Klárika Zsigától kér segítséget a barátnője eltűnése miatt. Igorhoz váratlan látogató érkezik, aki válaszút elé állítja a férfit. Gina meglátogatja az apját, Petra pedig nem tud letenni a tervéről…
11
Az alku

Babos és Huba életében nagy változás következik be, de Mariann sorsa is meglepő fordulatot vesz. Róza mama megpróbálja csitítani a kedélyeket a hálózaton belül, hogy eredményesen folytathassák az új bizniszt, de nem mindenkinek tetszik az új munkamegosztás, Timike megpróbálja visszaszerezni a férjét, de nagy meglepetésben lesz része, Tivadarék pedig tovább nyomoznak Anatolij után.
12
Kém tréning

Míg Sótonyi egy nagyszabású akcióba vonja be Tivadart, a járőrök önálló bevetésre készülnek. Eközben Ludmilla váratlanul felbukkanó hódolója bekavarhat az esküvői tervekbe, és az is kiderül, hogyan sikerül a kém tanonc első bevetése.
13
A tűz martaléka

Róza mama alkut ajánl Sótonyinak, Igor pedig a püspöktől kap egy meglepő ajánlatot, ami kihatással lehet a jövőjére. Zozó és Laura elkezdik közös életüket, ami izgalmasabban indul, mint azt hitték, Huba is új életet kezd valahol máshol, amit Babos nem néz jó szemmel. Jani ki akarja engesztelni Petrát valahogy a nagy bejelentése után, de hirtelen egy másik bajjal találják szembe magukat.
14
Próbavacsora

A hálózat tagjainak legnagyobb meglepetésére új főnököt neveznek ki a makkosszállási bánya élére. Ludmilla esküvői próbavacsorát szervez a fogadóba. Márk és Zénó a márványtolvajok után nyomoznak. Damil meglátogatja Tatjánát, a templomban pedig eldurvul egy barátinak indult találkozó.
15
Testvéri ölelés

A Harangozó családban megváltoznak az erőviszonyok, amit nem mindenki visel jól. Jóska kezelésbe veszi a hálózat új tagját. Pityke fél, hogy elveszti Vikit, ezért nagy ötlete támad, Krisztinának pedig most már élesben kell helyt állnia a nagy versenyben.

Olasz sorozatok

A Mediciek hatalma – Lorenzo, a tündöklő

2. évad

2
A család feje
Giuliano nem ért egyet fivére döntésével, hogy leváltsák apjukat a bank élén, és Pietro is árulásnak érzi fia tettét. Lorenzo és anyja Rómába mennek, hogy haladékot kérjenek a pápai kölcsön visszafizetésére, miközben a Pazzik éppen azon dolgoznak, hogy ők szerezzék meg a Szentszék számláit. Lorenzo Rómában megismeri az egyik befolyásos bíboros unokahúgát, a gyönyörű és okos Clarice Orsinit. A vele kötött házasság megoldást jelenthetne jelen helyzetükre és megerősíthetné a Medicik hatalmát.
3
Akadályok és lehetőségek

II. Pál pápa meghal, és helyét IV. Szixtusz veszi át. A Pazzi család tagját, Salviatit nevezi ki Pisa püspökének, ezzel tudatva, melyik oldalon áll, ám nem hajlandó nyíltan szembe szállni velük. Lorenzo a milánói hercegséggel kötött szövetségét kívánja megerősíteni, és cserébe hajlandó meghosszabítani a Galeazzo Sforzának nyújtott kölcsönt. Eközben megérkezik Clarice is Firenzébe, hogy megejtsék a frigyet. Bianca megszökik Guglielmo Pazzival, de még a botrány kitörése előtt sikerül őket visszahozni. Giuliano egyre közelebb kerül Botticelli gyönyörű modelljéhez, a férjezett Simonetta Vespuccihoz.

Török sorozatok

A nagykövet lánya

162
Mavi hangfelvétele eljut a rendőrséghez, így Sancar bizonyítani próbálja ártatlanságát. Sedat megjelenik a rendőrségen, hogy vallomást tegyen. Mavi állapota gyorsan javul, Ömer viszont, a műtét ellenére is életveszélyben van.
163
Elvant roszullétek gyötrik. Mavi és Sancar újabb veszekedés után rendezik kapcsolatukat. Güven és Sedat szövetkezni akar Halise asszonnyal Mavi ellen. Ömert kiengedik a kórházból és meghallja, amint Halise és Zehra miatta veszekednek.
164
Zehra az esküvőjére készül a villában. Sedat új ötlettel áll elő Güvennek Mavi és Sancar ellen. Bora csalódást okoz Elvannak. Halise továbbra sem fogadja el Zehra és Ömer házasságát, a szertartáson sem hajlandó részt venni.
165
Halise asszony elfogadja Sedat és Güven ajánlatát. Mavi ledöbben a terhességi teszt eredményén. Zehra és Ömer nászútra mennek. Yahya és Sancar fellázadnak édesanyjuk ellen.
166
Halise megtalálja Mavi terhességi tesztjét, amit elvisz Sancarhoz. Sancar ledöbben, amikor meglátja a teszt eredményét. Mavi titokban megy el a nőgyógyászhoz. Elvannak kellemetlen találkozóban lesz része Bora egyik volt feleségével.
167
Hosszas beszélgetés után Mavi és Sancar úgy döntenek, nem tartják meg közös babájukat, ám azóta mindenhol a baba témával találkoznak. Dudu, Halise asszony segítségével munkát vállal Güvennél. Sedat és Güven terve alakulóban van, a színész találkozót beszél meg Mavival.
168
Güven és Sedat terve balul sül el, Sancar jelenik meg az étteremben. Mavi meggondolja magát a születendő babájával kapcsolatban. Sancar és Mavi közlik Melekkel az örömhírt, hogy kistestvére fog születni. Elvan megtudja, hogy családi kötelék fűzi Karamanhoz és el kell döntenie, hogy elfogadja-e a kis Gediz baba gyámságát.
169
Mavi újabb esélyt szeretne adni Halise asszonnyal való kapcsolatának. Sancar nem érti anyja viselkedését, azt, hogy egyik pillanatban rosszat mond Maviról, másikban a villába költöztetné. Elvannak sikerül döntést hoznia, hogy elvállalja-e Gediz baba gyámságát.
170
Sancar, Mavi és Melek egy időre visszaköltöznek a villába. Gülszije rájön, milyen gyógyteát készül adni Halise asszony Mavinak. Bora arra kéri Elvant, utazzanak el vele a kis Gedizzel és kezdjenek új életet. Halise elkészíti a teát, amit oda is ad Mavinak…
171
Halise asszony békülni szeretne Zehrával. Sedat túszul ejti Zehrat és Ömert. Mavi a segítségükre siet, azonban Sedat megfenyegeti őt. Sancar is megérkezik a helyszínre, ahol Sedat súlyosan megsérül.

Az idő sodrásában

48
Elérkezett Ali és Carolin esküvőjének napja. A vőlegény azonban késlekedik a nagy eseményről, elintéznivalója van még az öreg halásszal. Carolin egy régi ismerőse is megjelenik a lagzin, akit a háta közepére sem kívánna a nő…
49
Ali és Carolin nászútra indulnak. Közben Cemile úgy dönt, hogy felmond a halpiacon, hogy elkerülje a jövőbeli atrocitásokat. Ahmet édesanyja megpróbálja helyrehozni a fiatalok kapcsolatát…
50
Aylin és Murat találkoznak Soner jelenlétében. Amina ismét visszatér Törökországba, természetesen a lehető legrosszabb pillanatban. Cemile elmegy az interjúra, amit tudtán kívül Ali szervezett, de nem váltja be a hozzá fűzött reményeket…
51
Inci tanárnő egykori vőlegénye ismét közeledik hozzá. A halász személyazonosságára végre fény derül. Ali ismét felbolygatja a kedélyeket, Aylint pedig komoly bejelentésre kényszeríti. Ekber egyszer csak betoppan Aliékhoz…
52
Cemile újabb lehetőséget kap egy cégtől, ezúttal is arra gyanakszik, hogy Ali intézte az interjút. Ekber rá akarja venni Alit egy üzleti lehetőségre, Carolin figyelmezteti, hogy vigyázzon a férfival. Murat meglátogatja a családot, hogy hivatalosan is megkérje Aylin kezét…
53
Eckber egy üzleti lehetőséget kínál Alinak. Alit érdekli a dolog, de pénz hiányában csak hitelből tudna beszállni az üzletbe. Aylint nem érdekli, hogy a családja nem támogatja házasságát, ő mindenképp hozzá szeretne menni Murathoz. Cemile elkezdi a munkát a Karci vállalat új üzemében…
54
Mete egy koncertre látogat barátaival, ahol érdekes dolognak lesz szemtanúja. Ali felveszi a hitelt, amivel be akar szállni Ekber üzletébe. Az iskolában Mete leblokkol a próbán, ami miatt az igazgató ismét Necatit akarja indítani a versenyen. Aylin az esküvőre készülődik…
55
Ali képtelen elfogadni, hogy Cemile nélküle is boldogul, ezért ismét beleüti az orrát a dolgába. Cemile újabb felfedezést tesz a halásszal kapcsolatban. Aylin gyanúsan viselkedik és elbúcsúzik a családjától…
56
Ali ismét beleavatkozik a családja életébe, először Cemile új munkahelyén majd Mete iskolájában jelenik meg. Az igazgató elrendeli, hogy Inci tanárnő nem taníthatja Mete-t semmilyen tanítás utáni foglalkozáson, beleértve a zenekari próbát is. Hakan apja felbérel egy bérgyilkost Ahmet ellen…
57
Ali a Karci vállalatnál jár és minden áron meg akarja találni Hikmet Karcit. Soner és Aylin épp a házassági szerződést írják alá, amikor Murat betéved a szobába Aylint keresve…

Isztambuli menyasszony

3. évad

92
Egyre gyakrabban fordul elő, hogy Esma nem emlékszik az emberekre, így Anastasyára sem. Kitudódik a hír, hogy Faruk felállt a Boran cég vezetői székéből, ezért sajtótájékoztatót hív össze. Süreyyát rémálmok gyötrik. Akif úgy dönt, hogy marad a cégnél.
93
Süreyya és Senem nem alaptalanul gyanakszanak, hogy Dilara vonzódik Merthez. A férfi egy buliba hívja Dilarát, és Adem is észreveszi a volt felesége megváltozott viselkedését. Faruk megmutatja Süreyyának, hogy a jövőben mihez szeretne kezdeni. Esma rájön, hogy Osman és Anastasya között milyen kapcsolat van, és nekiesik az orosz lánynak.
94
Süreyyának egyértelműen nincsen jó érzése Faruk leendő éttermével kapcsolatban. Dilara úgy dönt, hogy megpróbálja Merttel. A férfi távozásának pillanatában érkezik Adem, így megtudja, hogy a volt feleségének új kapcsolata van, és kérdőre vonja Dilarát. Fikret és Akif az új üzlettársakkal próbál tárgyalni, ám Adem távolléte miatt a megbeszélés kínosan alakul
95
Adem képtelen véka alá rejteni a dühét, amit Dilara és Mert miatt érez. Fikret döbbenten veszi tudomásul, hogy emiatt az üzleti partnerek is felállnak. A Boran család egyre kíváncsibb, hogy Faruk milyen új munkába kezd. Anastasia szeretne visszamenni Moszkvába, de Osman nem engedi. Süreyya egyre többször látja ugyanazt az álmot, és érzi, hogy jelent valamit, ráadásul a hangulatát is tönkreteszi. A válaszokat Senemtől kapja meg.
96
Süreyya döbbenten veszi tudomásul, hogy egy Fatma nevű nő nevelte igazából, míg Senem azon csodálkozik, hogy az unokahúga nem is emlékszik rá. Süreyya felkeresi az idős asszonyt, ahol sok már dolgot is megtud, illetve megkapja a szülei kis dobozát. Ebben azonban olyan dolgokat talál, amik szíven ütik. Faruk meghívja a családot az étterembe, igaz, nem árulja el a meglepetést.
97
Miután Süreyya megkapja Fatmától a dobozt, elolvassa anyja naplóját is, és keserűen veszi tudomásul a benne leírt érzelmeket. A nő nem találja önmagát, és az ágyból sem képes kikelni, láthatóan depressziós, miután rájön, hogy amit eddig gondolt a gyerekkoráról és a szüleiről, semmi nem igaz. Mindenki segíteni próbál, miközben senki nem érti, mi történik, és nem is tulajdonítanak neki nagy jelentőséget. Ipek és Fikret olyan boldogok, mint eddig talán soha, és a cégnél is érezni a jó hangulatot. Dilara és Günes véletlenül találkoznak, és leülnek egymással beszélni.
98
Miután Esma meglátogatja a céget, kénytelen beismerni, hogy Fikret kézben tartja a dolgokat. Süreyya továbbra sem hajlandó kikelni az ágyból, a gyermekkori emlékektől depresszióba esik. Annak felismerése, hogy az általa idealizált álomvilág a szüleiről igen távol áll a valóságtól, teljesen összetöri az asszonyt. Újra felkeresi Fatmát, és megtudja, hogy Senem is ott volt az autóbalesetben, amiben a szülei életüket vesztették.
99
Miután Süreyya megtudja az igazságot Fatmától a szüleiről, és az egész gyerekkoráról, rádöbben, hogy egy álomvilágban élt eddig. Ráadásul az idős asszony Senemmel kapcsolatban is elszólja magát, így a nagynéninek színt kell vallania. Süreyya összeroppan. Dilara és Mert randija jól indul, amikor azonban a nő meglátja Umutot a közösségi oldalon Ademmel és Günessel, mint boldog család, a nő dühös lesz. Mertet is odarángatja a volt férjéhez.
100
Mivel a család is érzékeli Süreyya szomorúságát, összefognak, hogy megmutassák a nőnek, mennyire értékes. Még Adem is felkeresi, hogy segítsen neki. Gülistant rosszullétek kínozzák. Esma felnyitja a régi ládáját, hogy átadja az emlékeit a szeretteinek.
101
Miután Esma úgy dönt, hogy átadja a család és a villa vezetését a menyeinek, elmegy otthonról. Senem döbbenten veszi tudomásul, hogy az idős asszony nála kötött ki. A két nő beszélgetés meghitten indul, ám Esma állapota hirtelen romlani kezd. Süreyya a nagynénjéhez rohan, és eljátssza az anyósa által képzelt szerepet. A villa többi lakója sem tesz másképp.

Megtörve

46
Veli nem tudja eldönteni, hogy az oroszokat gyűlölje jobban, akik végeztek a családjával, vagy Kadirt, aki miatt nem tudta megmenteni a családját. Végül úgy dönt, hogy két legyet üt egy csapásra. Olyan tervet készít, aminek a segítségével nemcsak az oroszoktól és Kadirtól szabadul meg, hanem Canzistól is.
47
Cemre rájön, hogy az apja akarja megöletni a börtönben Keremet, és ezért rendőröket fizetett le. Demir újabb megbízást kap Szelimtől, el kell tennie láb alól Yakupot, aki egyre kiszámíthatatlanabb. Zeynep meggyőzi Meralt, hogy rossz oldalon áll, és ha feladja Yakupot, azzal megmentheti Keremet, akibe még mindig szerelmes.
48
Veli nem tudja megbocsátani Canzisnak, hogy megölette Ademet, családja utolsó tagját. Úgy dönt, ráveszi Kadirt, hogy végezzen az apjával úgy, hogy tudja, Canzis az apja. Cenzis figyelmezteti Velit, hogy neki is csak 28 órája van megtalálni a magnószalagot, amit Adem ellopott.
49
Miután letelik a 48 óra Kadir elmegy a megadott helyre, hogy végezzen Canzisszal. Közben Canzis azt próbálja elhitetni Kadirral, hogy Szelim az, akit keres, abban reménykedve, hogy végeznek egymással. Az utolsó pillanatban azonban Zeynep eléri Canzist, és elárulja neki, hogy Kadir a halottnak hitt fia, Yusuf.
50
Canzis megdöbben a hír hallatán, hogy Kadir a fia. Zeynep félelem nélkül szembeszáll Canzisszal, amivel eléri, hogy a férfia ne bántsa Asiyét, Kadir anyját se. Veli megmutatja a videót Szelimnek, aki dühében azonnal Belma nyomába ered, hogy megfizessen a megalázásért. Demir szemtanúja lesz a leszámolásnak.
51
Kerem kiszabadul a börtönből, miután Kadir, Zeynep és Cemre összegyűjtik a bizonyítékokat, amivel az ártatlanságát bizonyítják. Szelim megbánja, amit Belmával tett, de már nem tudja az eseményeket megváltoztatni. Veli megzsarolja Canzist, aki nem akarja, hogy Kadir rájöjjön az igazságra vele kapcsolatban.
52
Szelim számára már nincs kiút, miután Belmát is megpróbálta megölni, ráadásul rálövetett Kadirra. Canzis alkut ajánl neki, amivel legalább a lánya, Cemre életét megmentheti. A rendőrség megjelenik Zeynepnél, hogy sikkasztás miatt őrizetbe vegye. A rendőrkapitány figyelmezteti Kadirt, hogy orosz bérgyilkost küldtek rá és Velire.
53
Veli felkészül az oroszok támadására, és kisebb sereget mozgósít maga körül. Canzis is kénytelen felkészülni, amikor megtudja a bérgyilkostól, hogy Kadirra is vadásznak. Megbízza az embereit, hogy az életük árán is védjék meg a fiát. Zeynepet nehéz lesz tisztázni a sikkasztási ügyben Szemir halála miatt.
54
Az oroszok kudarcot vallanak Velivel és Kadirral is, emiatt nagyon dühösek. Felkeresik Canzist, és megvádolják, hogy titokban védelmezi őket. Demir megszökteti a kórházból Belmát, aki kiborul, amikor megtudja, hogy Szemir semmit sem hagyott rá. Kadir megígéri, hogy elárulja Velinek, kik végeztek a családjával, ha cserébe segít Zeynepet kihozni a börtönből.
55
Zeynep érzi, hogy a cellában lévő orosz nő veszélyes rá, ezért megteszi a kellő lépéseket, hogy megállítsa. Demir azt ígéri Cemrének, ha megosztozik vele és Belmával az örökségen, akkor átadja neki azt a bizonyítékot, ami segíthet Zeynepen. Veli szövetségre lép Kadirral, hogy elkaphassa a családja gyilkosát, Ivánt.

Nehir – A szerelem arcai

84
Zerrin és Nehir kiderítik, hogy Nazim hova utazott Merttel. Nehir a helyszínre siet, azonban nem ott találja magát, ahol Nazimék tartózkodnak. Hayriye asszony férjhez akarja adni Zahrát, méghozzá Halithoz. Nehirt rosszakarója bezárja és a lángoló épületben ragad…
85
Nazim megmenti Nehir életét, ami újra közelebb hozza őket egymáshoz. Bahar furcsállni kezdi Azra kéréseit és viselkedését. Zahrának döntenie kell, hogy hozzá megy-e Halithoz, vagy sem.
86
Bahar átköltözik Nehirékhez, mert Nazimnak időre van szüksége, hogy tisztázza magában érzéseit. Bahar felkeresi Zahrát a lakásán, hogy Meryemről faggassa. Azra barátja, Demir éjszaka betör a villába és kirabolja a házat, valamint Nehir legértékesebb kincsét is magával viszi…
87
Demir elrabolja Mertet és váltságdíjat követel érte a szüleitől. Zerrin nyomozni kezd Azra után, ugyanis gyanús neki a lány viselkedése. Nazim és a rendőrség a kis Mert megmentésére siet. Nazim nem hisz Nehirnek, azzal kapcsolatban, amit Baharról állít.
88
Zahra és Ibrahim megpróbálnak időt nyerni az esküvővel, de Hayriye asszony új ötlettel áll elő. Azrának és Demirnek sikerül pénzt kicsalni Bahartól. Nehir megismerkedik Mert új csoporttársának apjával, Alihannal.
89
Nehir egyre több időt tölt Alihan úrral, ami Nazimnak egyáltalán nem tetszik. Hayriye asszony és Halit megtalálják Meryem holtestét és megtartják a lány temetését.
90
Nehir, Alihant és Bahart egy asztalnál látja a vacsora után, ami miatt bizalmatlan lesz, de Baharék kimagyarázzák magukat. Nazimot továbbra is zavarja, hogy együtt látja fiát Alihannal. Zahra felbontja az eljegyzését Halittal, a férfi pedig bosszút forral.
91
Alihan továbbra is hazudik Nehirnek. Zerrin próbálja összeboronálni Nehirt Alihannal. Nazim jó nyomon jár, hogy kiderítse ki zárta be Nehirt a raktárba, azonban Demir közbelép. Halit megfenyegeti Zahrat.
92
Tarik nyomozni kezd Alihan után és Nehirrel meglátogatják a férfi otthonát. Nazimnak sikerül átnézni a mappát és megtudja, ki zárta be Nehirt az épületbe. Halit rájön, hogy Tarik Zahra szerelme és le akarja lőni a férfit. Nazim rajtakapja Nehirt Tarikkal.
93
A kis Mert felismeri Demirt, ezért a férfi megpróbál elszökni. Halit a mágia segítségével próbálja “kigyógyítani” Zahrat a szerelemből, amit egy másik férfi iránt érez. Nehir követi Demirt, majd a férfi elrabolja őt és váltságdíjat kér érte. Azra beismeri Nazimék előtt a Nehir elleni tettét.

Perzselő szenvedélyek

39
Iskendernek nem jön be a terve, nem tudja Rüyát megzsarolni apjával. Rüya mindenesetre dühöng, amiért senki nem szólt neki, hogy az apjának is szerepe volt a műkincslopásban. A két Kayabeyli fivér így nem tehet mást, mint valamilyen módon elhallgattatni Kenant. Ozannak nincs más választása, mint rég nem látott bácsikájához fordulni segítségért. Megkapja a pénzt, de megegyeznek, hogy Ozan addig dolgozik nála ingyen, míg a béréből le nem tudják a tartozást.
40
Ozan elkezd dolgozni bácsikája építkezésén, már az első nap szembesül a problémákkal. Kenan és Tomris a fiatalokkal együtt összedugják a fejüket, hogy kitalálják a további lépéseket. De mire megoldásra jutnának, a rendőrség megjelenik Tomrisnál és beviszik DNS-tesztre, miután Bülent feljelenti anyósát. Kenant biztonságos helyre viszik, ahol Iskenderék nem találhatják meg. Mivel arra készül, beismeri minden bűnét, Ömert azzal bízza meg, hogy vigyázzon Rüyára.
41
Miután Cemre Günes betegsége miatt néhány napig kislánya mellett maradt, Celebi azt hitte, felesége meggondolta magát és visszaköltözik. Cemre továbbra is kitart döntése mellett, ami igencsak feldühíti férjét. Celebi kihúzta Tomrist a bajból, kicserélte Simal DNS-mintáját, így semmit nem tudtak Tomrisra bizonyítani. Egyezségük szerint Tomrisnak el kellene árulnia, hova dugták a műkincseket, de Celebinek csalódnia kell, ezért bosszút forral.
42
Iskender külföldre akarja menekíteni Kenant Celebi elől, de Celebi rájuk küldi az embereit és elrabolják a férfit. Rüya, Ozan és Ömer utánuk erednek, azt is megtudják, hova viszik Kenant, de sajnos már későn érkeznek. A tragédia Iskendert is megviseli. Rüya hetekre bezárkózik, végül Ömernek sikerül kimozdítania. Celebi újra indul a polgármester-választáson, aminek viszont elengedhetetlen feltétele a rendezett családi élet. Nem vállalhatja a kockázatot, ezért Günest hetekre elviteti, Cemrének pedig két lehetőséget ajánl fel.
43
Ömer megpróbálja Rüyát kimozdítani a négy fal közül, így megmutatja neki gyerekkori világát. Rüya ideig-óráig fellélegzik, majd újra sötétbe burkolózik. Kenan halála óta Cicek először találkozik Iskenderrel. Mardossa a bűntudat és mindent szeretne bevallani Rüyának. Altan meglátogatja Ozant, hogy elmondja neki, mennyire csalódott benne. Ozan nehezen birkózik meg helyzetével. Miután Tomris megtudja, hogy Rüya és Cemre is kezdi feladni a küzdelmet, a kezébe veszi az irányítást.
44
Ozan és Cemre egyre közelebb kerülnek egymáshoz, de Celebi mindig közbelép. Ezúttal újabb választás elé állítja Cemrét: vagy elmegy vele a rendezvényre, ahol bejelentik, hogy indul a polgármester-választáson, vagy évekig nem láthatja viszont kislányát. Iskendernek senki nem hiszi el, hogy ő tényleg Kenant akarta megmenteni a haláltól és ezt nehezen viseli. Ciceket mardossa a bűntudat, amiért ő árulta el Iskendernek, hol van Kenan.
45
Miután Iskendernek senki nem hisz, teljesen egyedül maradt, ezért úgy dönt, hazaköltözik és ismét bátyja mellé áll. Celebi készül a bejelentésre, hogy indul a polgármester-választáson. Bár Cemre megjelenik a rendezvényen, Celebi még nem tudja, felesége mire készül. Celebi neve ismét a hírekbe kerül, Cemre és barátai győzelmet ünnepelnek, ám csak óvatosan. Tudják, hogy a pszichopata férfi itt nem áll meg, hanem a végsőkig küzd, hogy makulátlan hírnevére ne vetüljön árnyék.
46
Celebi és Iskender minden hatalmát beveti, hogy bosszút álljanak azokon az embereken, akik megpróbálták hírnevüket befeketíteni. Iskender kizárólag Ömer után kutat, saját kezével tervezi elintézni ellenfelét. Cemre kétségbeesetten keresi Günest, de ezúttal sem jár sikerrel. Ezért a rendőrséghez, majd Rüyával a gyámügyhöz fordul. Miután Tomris Atlas szeme láttára rúgta ki Iskendert a házból, a kisfiú bezárkózik a szobába és éhségsztrájkba kezd.
47
Celebi fenyegetésének következtében Simge a kamerák előtt nyilatkozva vonja vissza a Celebi ellen tett feljelentést. Bár a férfi így is könnyen elvesztheti a lehetőséget, hogy induljon a polgármester-választáson. Cemre kétségbeesve keresi lányát. Celebi csúnya játékot űz vele és a joghézagot kihasználva elviszi otthonról a kislányt, akinek kegyetlenül összezavarják lelki világát. Ozan a sarkára áll és kiáll az építkezésen dolgozó emberek mellett.
48
Miután Celebi elhúzza a mézesmadzagot Iskender előtt, hogy egyszer ő lehet az utódja, a férfi nem hazudtolja meg magát, Iskendert megalázó helyzetbe hozza. Bosszúból Iskender megadja Ciceknek a címet, ahol Celebi Günest bújtatja. Cemre egy percet sem vár, elhozza a kislányt a víkendházból. Az építkezésen Ozan figyelmeztetése és kérése ellenére sem történnek meg a biztonsági intézkedések, aminek eredményeként meg is történik a tragédia.

Remények földje

3. évad

42 (243. epizód)
Züleyha és Yilmaz búcsút vesznek otthonuktól, hogy új életet kezdhessenek. Sevda és Saniye közti feszültség nem enyhül, ezért Saniye komoly lépésre szánja rá magát. Cetin és Gülten adnak új otthont Yilmaznak és Züleyhanak. Yilmaz váratlan telefonhívást kap Nazire asszonytól.
43 (244. epizód)
Demir és Züleyha szemtanúja lez Yilmaz súlyos autóbalesetének. Müjgan kétségbeesetten rohan a kórházba Kerem-Alival. Fekeli váratlan telefonhívást kap. Saniye és Sevda között kiéleződik a konfliktushelyzet, ezért komoly elhatározásra jut Gaffurral.
44 (245. epizód)
Fikret és Müjgan vidáman térnek haza az együtt töltött nap után, mikor Behice asszony számonkéri őket. A kórházban mindenki Yilmazért aggódik. Müjgan és Züleyha békét kötnek, ahogy Fekeli is köszönetét fejezi ki Demir számára. Saniye továbbra is neheztel Sevda asszonyra.
45 (246. epizód)
Demir és Yilmaz megbocsátanak egymásnak. Yilmaz állapota miatt Demirre bízza Züleyha-t és Adnan-t. Behice Fikret autójában kutatva lát megy egy dokumentumot. Züleyha mindvégig Yilmaz mellett van, mikor váratlan fordulat következik be. Fekeli-t és a többieket éjszaka egy váratlan telefonhívás zavarja meg.
46 (247. epizód)
Yilmaz halálhírére Demir, Fekeli és Müjgan is a kórházba siet, hogy búcsút vehessenek tőle. A városban mindenki a temetésre készül. Sermin szembesíti Behice-t a gyanújával. Fekeli fiaként látja vendégül Demir-t a virrasztáson.
47 (248. epizód)
Züleyha fájdalma nem enyhül szerelme elvesztése után. Gaffur nagy bejelentésre készül Demir számára. Üzüm megpróbálja vigasztalni a kis Adnan-t. Züleyha döntést hoz jövőjével kapcsolatban.
48 (249. epizód)
Gaffur útnak indul egy új élet reményében, azonban váratlan akadályba ütközik. Yilmaz távozásának hetedik napján a mecsetben emlékeznek meg rá. Züleyha átveszi Hünkar asszony helyét a birtokon, és nagy bejelentést tesz.
49 (250. epizód)
Müjgan izgatottan várja, hogy kinevezzék a kórház új főorvosának. Züleyha átveszi Hünkar asszony szerepét a birtokon, és jótékonykodásba fognak Saniyevel. Fikret és Müjgan közös főzésbe kezdenek az éjszaka közepén.
50 (251. epizód)
Züleyha segítséget kér Hünkar asszony nyomozásában egy régi ismerősétől. A kórházba megérkezik az új főorvos, Müjgan meglepetésére a helyébe lépő személy egy hölgy, Ümit. Züleyha és Demir, Sevda asszonnyal egy estre tartanak, ahova Fekeli és Fikret is hivatalos. Az összejövetelen Demir nagy bejelentést tesz. Fikret szembenéz fájdalmas múltjával.
51 (252. epizód)
Demir értesül apja sírkövének megrongálásáról. Behice bejelentést tesz a női egylet előtt, eközben Nazire képtelen tovább tűrni a viselkedését. Fekeli mély szomorúságot érez, mikor úgy érzi, hogy mindent elveszített. Züleyha egyre erősebb az őt ért veszteségek után.

Szerelem kiadó

11
Sinan és Defne elmennek közösen kávézni. Neriman és Koray bosszút tervelnek ki Yasemin ellen. Defne olyan dologgal szembesül reggel, ami miatt elhagyja Ömer házát. Nerimannak összejött a terve, miszerint Defnének kell Yasemin helyett elmennie Ömerrel a konferenciára.
12
Defne azt hiszi, hogy Yasemin és Ömer egy párt alkotnak. Sinan szembesül Yasemin valódi énjével és rájön mennyire félre ismerte őt. Defne és Ömer jól szórakoznak az utazás során.
13
Defne nem emlékszik arra, hogy az este miket mondott Ömernek és fél, hogy felfedett valami titkot. Serdart felvették egy munkahelyre, ahol első napját tölti. Yasemin zsarolja Nerimant, ugyanis van egy képe, amin Necmi egy modell lánnyal mutatkozik.
14
Neriman megtiltja férjének, hogy vele aludhasson az éjszaka folyamán. A cégen belül nagy a felhajtás, ugyanis Ömer születésnapjára készülnek. Neriman megkeresi a lányt, akivel férje találkozgat és jól elrettenti a további ismerkedéstől.
15
Defne rátalál az ajándékra, amit már mindenhol keresett, de eddig nem járt sikerrel. Mivel nagyon drága, ezért ledolgozza az árát, ám végül nem ő adja át főnökének. Nihan elmondja Isonak, hogy csak baráti viszont szeretne vele ápolni. A hajón megkezdődik a buli.
16
Ömer megbetegedik, így Defne ápolja. Váratlan vendég érkezik a házba, ami miatt Defne inkább hazamegy. Ömer és asszisztense megpróbálnak beszélni, ám félreértik egymást. Az alkalmazottak úgy tudják, Ömer üzleti útra utazik.
17
Nihan nem tudja túltenni magát a visszautasításon. Defne tisztázza testvérével a félreértést. Neriman összejövetelt szervez, ahova meghívja Defnét is. Ömer megtudja, hogy a szülinapi ajándékát valójában Defnének köszönheti.
18
Defne fel szeretne mondani, de tudatosítja vele főnöke, hogy a felmondási időt le kell dolgoznia. Yasemin hazatér az üzleti útról és első útja Ömerhez vezet. Neriman nem sejti, hogy a tervétől eltérően alakulnak a dolgok.
19
Iso és Serdar próbálnak beszélni, hiszen nem szeretnék, ha megromlana gyermekkori barátságuk. Ömer és Defne között továbbra is feszült a viszony. Serdart munkahelyén meglátogatja Esra és Türkan mama. Serdar meglepi szerelmét. Koray kiválaszt egy számára megfelelő lányt lábmodellnek.
20
Jó a hangulat a fotózás közben Koray és Defne között. Yasemin és Defne együtt töltik a napot egy megbízás miatt, ami nem alakul fényesen. Mikor Ömerék meglátják a kész képeket, alig jutnak szóhoz. Beszervezi Defne Iso-t, mint új sofőr. Ömernél tölti asszisztense az estét.
21
Ömer reggelivel várja ébredés után Defnét és a viselkedése is teljesen megváltozik. Yasemin nehezen viseli el, hogy Ömer kedvesen bánik asszisztensével. Ömer és Sinan összeszólalkoznak. Defne nem tud főnökén kiigazodni.
22
Neriman egy újabb tervet eszel ki, amibe több embert is beavat. Iso továbbra sem engedelmeskedik Yasemin parancsainak. Defnét hazaviszi Sinan, aki ezáltal be is mutatkozik Türkan mamának. Ömer és Defne közösen golfoznak a kertben, mialatt nagyon jól szórakoznak. Serdar és Nihan között egyre jobban alakulnak a dolgok.
23
Yasemin bezárja Korayt és Nerimant a mosdóba, hogy ne tudják véghez vinni gondosan kieszelt tervüket. Sinan rábeszéli Defnét hogy legyen az ő asszisztense. Mine es Necmi tartanak Neriman viselkedésétől.
24
Ömer továbbra is neheztel Defnére. Feryal-al való találkozáshoz magával viszi Defnét, ahol a lány nagyon kellemetlenül érzi magát. Neriman igazi énje kis idő után felszínre tör.
25
Necmi is a cég dolgozója, de nem igazán veszi komolyan az ottlétet, viszont örül annak, hogy nem kell egész nap a feleségével lennie. Serdar külsején változtatnak, hátha Nihan édesanyja így majd könnyebben elfogadja őt. Ömer szembesül a nyers képek láttan, hogy ki van valójában a képeken.
26
Defne elmeséli Isónak, hogy hogyan került a jelenlegi élethelyzetébe. Ömer jelzi a többieknek, hogy Defne a modell a képeken, amik nagyon nagy sikert arattak. Yasemin mielőbb el szeretné távolítani Defnét a cégtől. Nihan és édesanyja meglátogatja Serdart a munkahelyén.
27
Ömer asszisztensei nagyon csinosak, ám Defne nem örül a látványnak. Neki a feladata betanítani a munkakörre az új lányt. Neriman találkozik Türkan mamával az otthonukban. Yasemin felbosszantja Defnét, ami nem marad következmények nélkül.
28
Ömer kirúgja Yasemint a cégtől, amit a lány nem képes elfogadni. Necmi csapatépítő hétvégét szervez a dolgozóknak, hátha jobb kedvre tudja őket deríteni. Yasemin és Iso közelebb kerül egymáshoz. Ömer falaz Necminek felesége előtt.
29
Sinan megtudja, hogy Yasemin el lett bocsájtva a cégtől. Emiatt Nerimannak nagyon jó kedve támad és felhívja ellenségét, hogy bosszanthassa. Yasemin és Iso egyre több időt töltenek együtt. Koray berendezkedik Yasemin irodájába. Esra testvérének próbál segíteni lánykérésben.
30
Ömer és Sinan leülnek Yaseminnel beszélgetni és döntenek arról, hogy mi legyen a sorsa. Sinan szeretné, ha Defnével egy párt alkotnának. Defnét bemutatják Hulusi papának, mint Ömer leendő felesége. Serdar meglepetéssel készül a kikötőben szerelmének.

Szerelem van a levegőben

94
A hétvégi kiruccanás senkinek nem úgy alakul, ahogy tervezte. Ceren és Ferit szakítanak. Ceren úgy látja, Ferit még mindig nem tudta elengedni Selint, másrészt rájön, hogy – egykori tiniszerelmük után – még mindig fülig szerelmes Denizbe, és ezt őszintén be is vallja neki. Ceren érzi a férfin, hogy Edára vetette a szemét, ezért tehetetlenségében és dühében nekiesik Edának, aki értetlenül áll a helyzet előtt. Serkannak továbbra is villannak be képek a régi életéről, de nem tisztul ki a teljes kép.
95
Eda továbbra is mindent megpróbál bevetni, hogy Serkannak felelevenítse az emlékeit, de amint Serkannak beugrik egy-egy régi emlékkép, azt azonnal el is hessegeti. Selin ujjára eközben gyűrű kerül. Mikor Eda ezt észreveszi, eltökéli magát, hogy Serkant féltékennyé teszi, ezért beveti Denizt. Serkan és Selin kapcsolata után most minden hír Eda és Deniz jegyességéről szól.
96
Engin nem emlékszik arra, hogy másnap Valentin-nap lesz, és ettől Piril ideges lesz. Serkan megtudja, hogy Eda elvitte Szíriuszt Deniz kávézójába, ezért odamegy, hogy elhozza a kutyáját. Deniz meghívja egy kávéra, és ők hárman arról beszélgetnek, hogy Eda és Deniz milyen szerelmesek voltak gyerekkorukban. Deniz mindenféle történetet kitalál a régi időkből.
97
Selin meghívja Edát és Denizt egy közös vacsorára Serkan hajóján. Valószínűleg ott akarja bemutatni a felvételt Melo és Ceren beszélgetéséről. Ferit aggódik Cerenért, és Melótól kérdezgeti, hogy mi baja van. Melo elmondja neki, hogy Ceren 20 éves kora óta gyógyszereket szed, de most leállt velük. Alex megemlíti Ayfernek, hogy egy nőhöz megy, aki mézet árul, de nem akarja, hogy Ayfer vele menjen. Ayfer el akarja mondani Edának, hogy együtt vannak Alexszel, de kiderül, hogy Eda már tudja.
98
Engin és Piril babaváró buliján Deniz is megjelenik és váratlanul bejelenti a hírt, ami mindenkit lesokkol: kitűzte az esküvő dátumát, amikor Edát feleségül veszi és még a meghívó is elkészült. Szerepét tovább játszva Eda alig várja a menyegzőt. Közben kiderül, hogy Deniz megkereste Selint és a háttérben együtt kezdenek el dolgozni azon, hogy megakadályozzák Eda és Serkan szerelmét.
99
Eda és Deniz kitűzött esküvőjéről Ayfer is tudomást szerez, ami nem tetszik neki, így Eda 1 hetet kap a taktikai játék folytatására. Serkan séta közben rátalál kedvenc kávézójára, bár nem tudja, miért húzott oda a szíve és nem érti, miért van saját asztala. Miután Eda meggyőzte egyik fontos ügyfelüket, hogy folytassák a projektet, egy prezentációt készül előadni Yildirim úrnak. Az anyagot lementi a szerverre, közben Yildirim úr meghívja az egész csapatot szállodájába.
100
Serkan faképnél hagyja a csapatot a hétvégi házban és visszasiet az irodába Edához, ahol segít neki elkészíteni a prezentációt. Vonzalma a lány iránt tagadhatatlan. Együtt utaznak vissza a panzióba, ahol Selin dühöngve veszi tudomásul a történteket. Serkan és Eda minden lehetőséget megragadnak, hogy beszéljenek és folyton keresik egymás társaságát. Aydannak és Ayfernek fogalma sincs, hogy Alexander mindkettejüknek egyszerre csapja a szelet.
101
Melo nem találja Edát, és ezt elmondja a többieknek is. Ők Serkannal együtt a keresésére indulnak, csak Selin marad ott. Serkan megtalálja Eda nyakláncát, és később Edát is, aki elesett, és fáj a lába. Elviszi egy közeli kunyhóba, majd felhívja Engint. Azonban csak annyit tud elmondani neki, hogy jól vannak, és egy kunyhóban húzták meg magukat, ezután lemerül a telefonja, ahogy Edáé is. Deniz próbálja Selint nyugtatgatni, de Selin őt okolja azért, hogy Serkan Eda után ment, viszont dühében megcsókolja.
102
Piril egész nap ideges a hormonok miatt, és emiatt egyszer majdnem meg is verik Engint az egyik parkban, mert azt hiszik, hogy zaklatja Pirilt. Ceren meghallja, hogy Deniz szerint régebben jobb volt a frizurája, ezért, úgy dönt, visszafesti. Aydan és Ayfer azon gondolkodnak, mi történt Alexszel. Később Seyfi is megérkezik, és együtt elmennek Alex éttermébe, hátha megtudnak valamit. Valaki felad egy borítékot Serkannak, amiben fotók vannak arról, hogy Selin és Deniz csókolóznak.
103
Aydan, Ayfer és Seyfi kétségbeesetten próbálják kideríteni, hol lehet Alexander. Selin nagyon dühös lesz, amikor rájön, hogy Eda és Serkan együtt vannak a virágárus boltban, és magára vonja Serkan figyelmét, eljátssza, hogy autóbalesete volt. A rendőrség külön-külön felkeresi Ayfert és Aydant, hogy megtudják, van-e információjuk a két napja eltűnt Alexanderről.

Tiltott gyümölcs

3. évad

83 (222. epizód)
Halit javaslatára Ender nagyobb százalékot kér Sahikától a hallgatásáért. Kerim nem tudja elfelejteni Yildiz-t, ezért komoly lépésre szánja rá magát. Ender és Kaya vacsorázni invitálja otthonába Kerimet. Yildiz megpróbálja jobb belátásra bírni Zehra-t, mikor váratlan vendégük érkezik. Yigit fültanúja lesz, ahogy Lilaval megalázóan beszélnek a kávézóban.
84(223. epizód)
Halit elbeszélget Zehraval az állapotáról. Erimet váratlan meglepetés éri az iskolájában. Ender és Sahika lelkesen készülnek az esti vacsorára, ahol Kerimet látják vendégül. Sahika megdöbbenésére egy meglepetés vendég is érkezik. Halit nagy lépést készül megtenni.

4. évad

1 (224. epizód)
Halit meglepetéssel készül Yildiz számára. Yigit váratlanul rosszul lesz otthonában, Sahika gyanúba keveredik. Yildiz vacsorázni készül Bülent úrral, mikor váratlanul feltűnik Kerim is az étteremben. Ender és Sahika közötti feszültség nem enyhül, ezért Kaya nehéz helyzetbe kerül.
2 (225. epizód)
Halit ünneplésre készül új otthonuk tiszteletére, ahova Yildiz-t is várják. Ender kárörvendő, mikor Sahikának új irodába kell költöznie. Kerim feldúlt lesz, miután úgy érzi tervei nem a várt szerint alakulnak. Halit visszatérése napján bejelentést tesz.
3 (226. epizód)
Halit új otthonában lelkesen folynak az előkészületek egy nagyszabású partira. Sahika nehezményezi, hogy rajta kívül mindenki jelen lesz. Yildiz zavarba jön, mikor a vendégek között megjelenik Kerim is. Halit nagy bejelentést tesz az est folyamán, azonban váratlan személyek tűnnek fel.
4 (227. epizód)
Kaya és Halit dühösen kéri számon Sahika-t a történtek után. Ender kellemetlen helyzetbe kerül, mikor egy titka kiderül. Emir és Yildiz meglepetés születésnapot terveznek Caner számára. Yigit komoly elhatározásra jut Lilaval kapcsolatban. Kerim és Halit egyszerre lesznek fültanúi Yildiz egyik kijelentésére.
5 (228. epizód)
Ender újabb tervet eszel ki, hogy Sahika-t csapdába csalja. Yigit meglepetéssel készül Lila számára. Yildiz Emirtől kér tanácsot szerelmi ügyével kapcsolatban. Asuman a tettek mezejére lép Halit lakberendezőjével szemben.
6 (229. epizód)
Yildiz és Kerim együtt mennek ebédelni. Yigit és Lila bejelentésre készülnek szüleik számára. Az esti partira mindenki lelkesen készül, azonban az események nem várt fordulatot vesznek.
7 (230. epizód)
Halit féltékenykedni kezd Yildizre Kerim miatt. Asuman képtelen tovább tétlenkedni, ezért úgy dönt, hogy ellátogat a céghez. Kaya szívességet kér feleségétől a részvényekkel kapcsolatban. Az Argun-házban lelkesen készülnek Yigit és Lila hivatalos eljegyzéséhez. Kerim kellemetlen helyzetbe kerül Halit előtt.
8 (231. epizód)
A lánykérő este nem várt fordulatot vesz. Ender döntést hoz a részvényeivel kapcsolatban, kiváltva Sahika nemtetszését. Emir segíti Kerimet egy tervének megvalósításában.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt szereti: