Sorozatok a TV-ben 2021. november 29. és december 12. között

 • 12.03 – M2 : Botcsinálta boszi 2. évad premier
 • 12.05 – Life TV: Spanok a pácban premier
 • 12.05 –TV2 : A Nagy Ő premier
 • 12.06 – Duna TV: Kísért az éjszaka premier
 • 12.12 – Life TV: Férj, aki nincs premier

Jelenleg nézem

 • A tanár 4. évad
 • Farm VIP 2. évad
 • Farm, ahol éltünk 2. évad
 • Nagy Vagy
 • Szépítők
 • The Bigfam

Áttekerve nyomon követem

 • A nagykövet lánya
 • Dancing With The Stars 2. évad
 • Elárulva
 • Ninja Warrior Hungary 3. évad
 • Totem – magyar

Sorozatok előzetesei

A fülszövegek spoilert tartalmaznak.

Angol sorozatok

A salisburyi mérgezések

4/4
Bár Nick újra a családja körében lehet, a mérgezés utóhatásai miatt rémálmok gyütrik és képtelen visszatérni a munkába. Tracy számára világos, hogy a fertőzés köre ezúttal sokkal szélesebb, mint az első esetben volt. Akkor világosan tudni lehetett, hogy Szkripálék voltak a merénylet célpontjai, most azonban a méreg véletlenszerűen bukkant fel és ártatlanok váltak az áldozataivá.

Botcsinálta boszi

2. évad

1
Teknős bajok

Mildred és a többiek a nyári szünet után elkezdik az új tanévet. Ethel nagy bajban van, mivel otthon hagyta a házi feladatát, és nem kizárt, aminek vélhetően Miss Hardbroom nem fog örülni. Mildred viszont egy nagyon eredeti és ötletes varázsigét alkotott. Bemutatni azonban nem tudja, mivel Ethel ellopja az ötletét, és mint a sajátját mutatja be. Az iskola épületével sincs rendben minden, úgy tűnik a falak között rekedt valami, amitől az épület leomlik. Miss Cackle és a többi tanár igyekszik megtudni, hogy mi az.
2
A barátságcsapda

Senki nem nyúlhat a titokzatos varázskőhöz, amit az épület falai között találtak. Sybil, Beatrice és Clarice azonban egy véletlen során mégis hozzányúlnak. A lányok nagyon szeretnék visszacsempészni, ám az ötlet, amit kitaláltak, hogy eltereljék a tanárok figyelmét nem veszélytelen. Mildred és Ethel örökös civódásának meglesz az eredménye; egy barátságcsapdába kerülnek, és mindaddig benne is maradnak, amíg nem tanulják meg, hogy legyenek kedvesek egymással.
3
Ethel mindenhol

Mildred legrosszabb rémálma válik valóra, amikor Ethel egy bűbájitalnak köszönhetően megsokszorozódik. Ám pillanatnyilag még nagyobb baj, hogy eltűnt az alapítókő Sybil szobájából is. Miss Cackle attól fél, hogy a kő eltűnése a Mágiatanács tudomására jut, és akkor az iskolát bezárják. Aggodalma csak fokozódik, amikor Mrs. Hallow, aki a tanács tagja, megjelenik az iskolában. Őt Miss Mould hívta el, hogy enyhítse Sybil honvágyát. Hecatenak egyre gyanúsabb az új tanárnő.
4
A szenzációs Esper Vespertilio

Miss Bat egy koncertre invitálja a diákokat, de egyelőre senki nem lelkesedik az ötletért. Mildred nagyon szeretne varázsbotot használni, de Miss Hardbroom nem engedi, mivel az csak a varázslók számára lehetséges. A kislány lázad a hagyományok ellen, azt állítva, hogy azok elavultak. Így kapóra jön Olivér, aki álruhában lopakodik be az iskolába, hogy meghallgassa a szenzációs Esper Vespertilio előadását. Oliver ugyanis a Nagy Varázsló unokája, aki támogatja a hagyományokat. Addig, míg meg nem hallja az unokáját énekelni.
5
Mildred családfája

A tanulóknak el kell készíteni a saját családfájukat, ehhez pedig egy igazi varázslat kell élő fával. Mildrednek ez szöget üt a fejébe, és szeretné tudni, ki is az igazi apja valójában. Ethel csúnya tréfát űzve, becsapja Mildredet, de a csalás gyorsan kiderül. Eközben Miss Drill sportnapot rendez az iskolában, amitől Maud retteg a legjobban. Szeretné elkerülni a részvételt, de nem a legjobb megoldást választja, hogy kimaradjon.
6
A denevérlány

A diákok izgatottan készülnek a pályaválasztó napra, amit ezúttal az anyukák tartanak. Enid még boldogabb, mint a többiek, és nagyon várja, hogy az édesanyja is eljöjjön. Érthető csalódottsággal veszi tudomásul, hogy Mrs. Nightshade mégsem lesz ott. A kislány úgy dönt, mindent elkövet, hogy ez ne így legyen. Ezzel azonban nemcsak magát, hanem Mildredet is bajba sodorja. Ethel pedig kihasználja az alkalmat, hogy egyszerre két ellenségétől is megszabaduljon.

Downton Abbey

7/7
Downtonban mindenkit az osztrák trónörökös elleni merénylet foglalkoztat. Amikor kiderül, hogy Cora terhes, Robert húga, Lady Rosamund Painswick azt tanácsolja Marynek, hogy ne mondjon igent Matthew-nak a házassági ajánlatára, amíg nem tudni, hogy Corának fia születik-e. Matthew megunja, hogy Mary halogatja a döntést, ezért visszavonja az ajánlatát. A közelgő háború hírére Thomas úgy dönt, jelentkezik önkéntesnek a hadsereg egészségügyi alakulatához és felmond Downtonban. O’Brien egy félreértés folytán azt hiszi, hogy Cora új komornát keres magának, ezért bosszúból otthagyja a földön a szappant, amit a nő leejtett mosdás közben. Amikor Cora kilép a fürdőkádból, rálép és az esés következtében elvetél. O’Brien megbánja a tettét, de már későn. Granthamék kerti partit rendeznek, amelyen Robert aggasztó hírt kap: az ország háborúban áll a németekkel, vagyis kezdetét veszi a világháború.

2. évad

10/1
A világháború kitörése Downton életére is hatással van, Matthew a somme-i csatában harcol, miközben Robertet kinevezik az Északi Lovas Önkéntesek ezredesének. William is szeretne bevonulni, de az édesapja nem engedi. Sybil ápolónőképzőbe készül, hogy a kórházban dolgozhasson. Matthew hazalátogat a menyasszonyával, ami érzékenyen érinti Maryt. Bates úgy érzi, hogy végre elválhat a feleségétől és megkéri Anna kezét, de Vera felbukkanása keresztülhúzza számításait.

Kísért az éjszaka

4/1
Nathan látszólag boldog ember – van szerető felesége, kényelmes háza, rendes munkája, – mégsem lel nyugalmat. Soha nem felejtheti el azt az éjszakát, amelyen egy szilveszteri buli egy fiatal nő váratlan halálához vezetett. Elise, a fiatal nő a felesége húga volt. Hogy pontosan mi történt, azt csak Nathan és Bob, egy régi ismerős tudja, és közösen úgy döntöttek, hogy jobb, ha ez így is marad. Egy este Bob váratlanul feltűnik Nathan házánál azzal, hogy az erdőt, ahol Elise holttestét eltemették, építkezés miatt fel fogják bolygatni, és sürgősen ki kell ásniuk.

Francia sorozatok

Miénk a holnap

55
Továbbra is Sandrine a rendőrség első számú gyanúsítottja Beltram tanárnő meggyilkolásának ügyében. Dylan fenyegetést kap a kihívásos játék kitalálójától.
56
Sandrine múltjából feltűnik egy rejtélyes alak. A rendőrség tovább folytatja a nyomozást Audrey halálának ügyében. Lucie és Alex között izzik a levegő.
57
Lucas előkerül és vallomást tesz a rendőrségen. Victoire átveri Bastient, Emma ajándékát illetően. Joachim kimenti Lucast a rendőrségen. Maxime és osztálytársai között kezdenek egyre veszélyesebbé válni a kihívások.
58
Joachim egyre inkább beférkőzik Sandrine családjába. Alex olyan ajánlatot tesz Lucie-nak, amely izgalmasabbá teheti a kapcsolatukat.
59
Laurence nem érti, hogy Sandrine miért akarja Lucas-t távol tartani Joachim-tól. A férfi Karim nyomozónak is gyanús, ezért kihallgatja. A kihívásos játék pedig tovább durvul…
60
Laurence megtudja, hogy Joachim Lucas apja. Tristan visszaveszi Enzo-t a bárba pincérnek. Maxime nagy veszélybe kerül a kihívás miatt.
61
Lucie és Alex tisztázzák, hogy csak egymással akarnak lenni kettesben. Margot és a többiek a rendőrség figyelmeztetése ellenére is folytatják a játékot. Lucas megtudja az igazat az apjáról. Bilel rátapad lányára és annak barátjára.
62
Lou-t felveszik arra a helyre, ahova régóta vágyott. Lucas megkéri Joachim-ot,hogy maradjon. Renaud-ot megpróbálják megölni.
63
A rendőrség rájön, hogy szoros összefüggés van Audrey meggyilkolása és Renaud gyilkossági kísérlete között. Lou-t csalásra utasítják új munkahelyén. Lucas fél, hogy akaratlanul is cinkos lett az orvos elleni támadásban.
64
Sarah bevall mindent, ám a nyomozók arra gyanakodnak, hogy csak fedez valakit. Flore, Chloé és Sandrine elmennek a Mester által megadott találkozóra. Bastien kínos helyzetbe kerül.

Lengyel sorozatok

Koronás sas

3. évad

262
Helena bevallja Zawisza püspöknek, hogy a férje hosszú távolléte miatt annak testvérével folytat bűnös viszonyt. Mindez vágyat ébreszt Zawiszában is. Leselkedik a lány után, de lezuhan, és összetöri magát. Lajos király rendelkezik a szentkép sorsáról, amivel megsérti Opolei Ulászló herceget. A kép végül a pálosokhoz kerül. Julianna, Algirdas özvegye nehezen viseli a fogságot. A fia, Jagello mindent megtesz annak érdekében, hogy kiszabaduljanak.
263
Zawisza végül meghal a szerencsétlen balesetben. Viszont Mikolaj felfigyel a Kleparzi Jan gyógyító tehetségére, érzékére, tanítani szeretné. Opolei Ulászló megígéri a pálos rendnek, ha felépítik az új kolostort Częstochowában, megkapják a gyógyerejű Madonna-képet. Hanul harcra, Vilnó visszafoglalására bíztatja Jagellót.
264
Jagelló elfoglalja Vilnót a helyi polgárok segítségével. A krakkói kereskedők képviseletében Wierzynek tolmácsolja a várnagynak, hogy a király közbenjárása nélkül az áruik a litván polgárháború miatt nem jutnak el a városba. Eközben Kleparzi Jan megkapja birtokát a krakkói nemességtől, és Grzymek kíséretében igyekszik eljutni az Erzsébet királyné által ráhagyott falujába.
265
Budán Lajos király egyre inkább gyengélkedik, azonban továbbra is ellátja feladatait, melyekbe szertné bevonni lányait is, azonban Mária inkább csalódást okoz neki. Pełka követségbe érkezik a királyhoz a lengyel nemesek és kereskedők kérésével. A litván polgárháború folytatódik, de Jagellónak sikerül meglepnie óvatlan nagybátyját.
266
Niemierza megszökik Jagelló udvarából, és sikerül bejutnia Kestutis tömlöcébe Krevóban. Lajos király egyre betegebb, azonban ereje fogytával is kénytelen birodalma ügyes bajos dolgait intézni. Francia követ érkezik a budai udvarba, hogy meggyőzze a magyarokat arról, Hedviget inkább a francia király fiához adják feleségül. Lajos király lánya házasságával az országot szeretné megerősíteni, így nem támogatja a franciák kérését. Felesége azonban, aki vágyik a hatalomra és a csillogó aranyakra, bátorítja a francia követet. Lajos király próbál erős lenni és dacol asszonyával, de egyre gyengül.
267
Niemierza megszökik Jagelló udvarából, és sikerül bejutnia Kestutis krevói tömlöcébe. Lajos király egyre betegebb, azonban ereje fogytával is kénytelen birodalma ügyes bajos dolgait intézni. Francia követ érkezik a budai udvarba, hogy meggyőzze a magyarokat arról, Hedviget inkább a francia király fiához adják, ne pedig a Habsburg hercegségbe házasítsák be.
268

1382 szeptember. Kotromanics Erzsébet a korábbi tervek ellenére úgy dönt, hogy Máriát koronázzák Magyarország királyává. A döntést meghallván Hedvig összeomlik. Férje halála után Algirdas lányán, Marián úrrá lesz a kétségbeesés, megpróbálja elrabolni Vytautas kislányát. Niemierzát kézre kerítik a litván katonák, Pełkaazonban a segítségére siet és kiszabadítja.
269
A lengyel királyság király nélkül hanyatlik, a széthúzás üti fel a fejét az udvarban. Az érsek Sienowitet szeretné a trónon látni, de végül győz a krakkói vajda álláspontja, nem szeghetik meg a lengyel nemesek a Lajos királynak tett esküjüket, Mária lesz a lengyel királynő. Ám az utolsó pillanatban jön a hír, hogy Máriát végül magyar királynővé koronázták. Vitautas álruhában szökik meg a várból, szégyenszemre asszonynak öltözve Jagelló őrjöng emiatt.
270
Luxemburgi Zsigmondot nem engedik be Krakkóba, és az uralkodó lengyel urak nem akarnak vele egyezkedni. Nemierza megérkezése felbolygatja a családja békéjét. Miközben Vitautas a megkeresztelkedés ígéretével próbálja maga mellé állítani a lovagrendet, Jagellónak is hasonló tervei vannak, csak még azt nem tudja, hogy a lengyel királynőt vagy a moszkvai nagyherceg lányát vegye feleségül, célja elérése érdekében.
271
Vitautas a litvánokat jagello ellen akarja fordítani. Közben Krakkóban a lengyel urak megegyeznek abban, hogy Jagello litván fejedelmet szeretnék a lengyel trónon látni, a jövőbeni királynő, Hedvig férjeként. Pelkát követségbe küldik Vilnóba, hogy az ajánlatot megismertesse a nagyfejedelemmel. Urszula pénzt kér Helenától és Cudkától a hallgatásáért, és az asszonyok kénytelenek fizetni. Opolei Ulászló is bejelentkezik a lengyel trónra.

Magyar sorozatok

A tanár

4. évad

8
Néhány hétig Nikol nagymamája, Ági mama helyettesíti a lebetegedett iskolatitkárt. Nikol örül, hogy a mindig tettre kész, de nyugdíjazása óta tétlenül unatkozó expedagógus nagymamája végre lefoglalja magát. Szilárd azonban megdöbbentő felfedezést tesz: a szimpatikus, szórakoztató, kissé bogaras nőnek Alzheimere van. Nikol könyörgésére Szilárd belemegy, és közös erővel próbálják eltitkolni mindenki előtt Ági mama betegségét.

9
Lilla és Szilárd néhány napra befogadják Mihály lányát, Kálát. Eleinte nagyon örülnek a „szülői tesztüzemnek”, de a tökéletesnek tűnő, fegyelmezett lányról hamar kiderül, hogy nem is olyan egyszerű eset. Közben Emő a DÖK-ös bulit szervezi, és segítségül Szilárd Lórit jelöli ki mellé. A két nagyon eltérő vérmérsékletű fiatal elkezd egyre közelebb kerülni egymáshoz – csakhogy Kálának is megtetszik Lóri.

Mintaapák

3. évad

71 (281. epizód)
Szellemidézés

Verát kellemetlen meglepetés fogadja az iskolában, a szülők és a gyerekek is megnehezítik a dolgát. Zsuzsi és Ádám azon mesterkednek, hogy Áginak egy kicsit jobb legyen a kedve. Juli különleges programot szervez a házába, ami hamar rémisztővé válik.
72 (282. epizód)
Két jelmez

Dani megtudja, hogy mégis lesz Halloween buli, de problémák merülnek fel a jelmezzel. Emma és Bálint kapcsolata új szintre lép. Ági és Nándi randiznak, Zsuzsi szurkol nekik, Ádám féltékeny. Fruzsin és Norbin eluralkodik a Halloween hangulat.
73 (283. epizód)
Romantikus nyaralás

Bálint egy romkocsmába hívja randizni Emmát, a találkozás váratlan fordulatot vesz. Matyi és Hédi elmennek a wellness hétvégére, szép lassan ráébrednek, hogy a hely nem az, aminek képzelték. Közben Géza egyedül van otthon a gyerekekkel, gondja akad, segítőtársat keres.
74 (284. epizód)
Családlátogatás
Szabi és Dani megismerkednek Anna szüleivel, Szabi mindenáron jó benyomást akar tenni rájuk. Szabi megismerkedik egy újfajta életfelfogással. Nándi elhívja gombászni Ágit és a gyerekeket. Alíz segédkezik Julinak kibékíteni Tamást.
75 (2585 epizód)

Telt ház Miki az ígéretéhez híven igyekszik levezényelni a bulit, ám hamar technikai nehézségek adódnak. Tamás nem tudja, hogyan segítsen az elkeseredett Julin, Alíz siet a segítségükre. Anna elrohan egy interjúra, útközben szembe találja magát az ellopott autójával.
76 (286. epizód)
Csákány

Vera ki van akadva Alízra Tamás miatt. Petra gondban van az álláskereséssel, ráadásul Muki felügyeletét is meg kell oldania. Géza panaszkodik Ritának, hogy a csoportfoglalkozás nem segít, Rita alternatív terápiát ajánl. Máténak pénzre van szüksége.
77 (287. epizód)
A gombászás
Szabi furcsán viselkedik, ami Daninak, Katának is feltűnik, Emmát pedig kifejezetten megrémiszti. Miki megtudja, hogy Petra Spanyolországba készül. Ági és a gyerekek elmennek gombászni Nándival, a gyerekek megpróbálják tönkretenni a kirándulást.
78 (288. epizód)
Csabinnyó szülinapja

Miki depressziós Petra és Muki miatt, Vera a kezébe veszi az ügyet. Petra is segítőtársat keres. Csabinak szülinapja van, egyetlen vágya, hogy együtt legyen a család, de sajnos folytatódik a dráma. Tamás és Alíz megbeszélik az első hivatalos randit.
79(289. epizód)
Gyerekelhelyezés

Miki teljesen maga alatt van, Vera azt tanácsolja, töltsön minél több időt Mukival. Petra kemény lépésre szánja el magát. Tamás megrökönyödve tapasztalja, hogy a kórházban nem törődnek vele, nehezen hiszi el, hogy ne lenne semmi baja.
80 (290. epizód)
A tékozló fiú
Hédi azt hiszi, Géza randit szervez Ritával, miközben Máté a testvéreivel tölti a napot. Ádámnak nem tetszik, hogy Nándi egyre fontosabb szerepet játszik Ági és a gyerekek életében. Alex szeretné szorosabbra fonni a dolgokat Csengével, áthívja magához az üres lakásba.

Spanyol sorozatok

Marokkó – Szerelem háború idején

13/11
Az igazság néha fáj

Egy reggel Melilla városa ágyúdörgésre ébred. A felkelők felfegyverkezve készülnek a megtorlásra Nador bevételéért. Vicente kiürítené a kórházat, de ezt Carmen kerek perec elutasítja, az Ápoló Hölgyek pedig kitartanak a Hercegné mellett. Mióta visszatértek a kórházba, Julia és Fidel igyekszik fátylat borítani a történtekre, és vágyaikon uralkodva próbálnak inkább saját jegyeseik felé fordulni. Susana boldogan készülődik, és meghívja az esküvőre az összes Ápoló Hölgyet, még Juliát is.Magdalena hiába keresi a helyét Madridban, édesanyja hiába próbálja őt kimozdítani egy kicsit, egyre csak Melillába vágyódik. Daniel mindezt figyelmen kívül hagyva készül az esküvőre, de Magdalena csak Larbira tud gondolni. Minden bátorságát össze kell szednie, hogy véget vessen ennek a helyzetnek egyszer s mindenkorra. Guillermo élvezi Gloria kedvességét, melynek köszönhetően visszatér a jókedve. Verónica ferde szemmel nézi testvére közeledését Guillermóhoz. Luis tisztázza a helyzetet Pilarral, és komoly döntésre jut a házasságával kapcsolatban.
13/12
Csak egy életünk van

Andrés Fidel szemébe vágja, hogy gyáva, amiért nem volt őszinte Susanával, és elárulja, hogy ő már felvilágosította. A két férfi közt egyre nő a feszültség, Julia pedig egyre jobban összezavarodik. Melillában elszabadult a pokol, most már a Kórház is veszélyben van. Amint tudomást szerez a támadásról, Susana azonnal odarohan. Luis kerüli Raquelt, és nem akarja, hogy mások előtt kimutassa vonzalmát. Ám Raquel mindenáron versenyezni akar Pilarral, és még a látványos jelenetektől sem riad vissza. Guillermo fürdőzik saját hőstörténeteiben és Gloria rajongásában. Egy hirtelen ötlettől vezérelve még randevút is ígér Gloriának, Verónica füle hallatára, és rosszallása ellenére.

Török sorozatok

A nagykövet lánya

138
Halisze meghívja Mavit vacsorára az Efeólu villába, hogy kifaggassa a nőt, ami Mavinak cseppet sem tetszik. Sancar attól fél, édesanyja túllőtt a célon és megsértette Mavit.
139
Karaman még mindig próbálja megszerezni Mügétől a részvényeket, de Sancar megjelenik a megbeszélésen. Sancar vitába kezd Mavival, mert dühös rá az új munkája miatt. Mavi aggódni kezd, megtalálja Melek rajzfüzetét benne a kislány hajcsomójával…
140
Karaman végre a karjában tarthatja újszülött fiát. Mavi szembesíti Sancart a kis Melek betegségével. Sancart bűntudat gyötri, hogy nem figyel eléggé a lányára. Melek elszökök otthonról a nagyapjához, aki megpróbálja kihasználni a helyzetet és hazudik a kislánynak.
141
Sancar megakadályozza, hogy Güven hajóra szálljon Melekkel. Güven feljelentést akar tenni Sancar ellen. Melek elolvassa a levelet, amit Nare neki hagyott hátra. Duduhoz váratlanul betoppan egy régi ismerős.
142
Sancar kivizsgálásra viszi Meleket a kislány hajhullása miatt. Güven minden erejével azon van, hogy megszerezze a kis Melek felügyeleti jogát. Sancar Müge segítségét kéri lányával kapcsolatban, mert Melek viselkedése egyre aggasztóbb.
143
Halise megkapja a DNS teszt valódi eredményét. A követ hazugságokkal tömi tele Melek fejét, azt hazudja unokájának, hogy Mavi miatt nem tér haza édesanyja. A rendőrség bírósági végzéssel érkezik az Efeólu villához. Mavi elbúcsúzik Sancartól.
144
Güven megszerzi Melek felügyeleti jogát és a kislányt elszakítják családjától. Sancar minél hamarabb vissza akarja kapni lányát. Güven el akarja hitetni a gyámhatósággal, hogy Melek boldog és a legjobb kezekbe került, ám ez korántsem így van.
145
Mavi elmeséli Sancarnak a szörnyű autóbalesetet, amiben a kislánya életét vesztette. Zehra úgy érzi eltávolodtak egymástól Ömerrel. Sancarnak végre sikerül beszélnie Melekkel.
146
Ahmet kényszeríti Dudut, hogy készítsenek apasági tesztet, mert biztos benne, hogy a nő az ő fiát hordja a szíve alatt. A gyámhatóság kihallgatja a családot Melek nevelésével kapcsolatban. Yahya megtudja, hogy Dudut egy másik férfivel látták. Elvan az üzletnyitást tervezi.
147
Güven partit rendez a kis Melek tiszteletére. Bora és Elvan közelebb kerülnek egymáshoz. Mavi megszökteti Meleket a partiról. Halise megfenyegeti Ahmetet. Yahya azonnali magyarázatot vár Dudutól a titokzatos férfivel kapcsolatban.

Az idő sodrásában

24
Necati kigúnyolja Mete-t a fél iskola előtt, amiért szerenádot próbált adni Inci tanárnőnek. Mete nem reagál jól a helyzetre és nekimegy a fiúnak. Cemile keresi Alit, de sehol sem találja. Carolin régi társa pénzt követel tőle. Ahmet megpróbál beszélni Berrinnel, de a lány nem hallgatja meg.
25
Cemile megtalálja Alit, megpróbálja meggyőzni, hogy térjen vissza a házba, amíg az állapota nem javul. Ali dühbe gurul, és bosszút esküszik saját családja ellen. Berrint elrabolja egy szélsőséges politikai csoport, és váltságdíjként Ahmetet követelik…
26
Carolin elintézi az áthelyezését a Hollandiai tartózkodása során. Hasefe asszony elárulja Alinak, hogy Berrint elrabolták. Hakan felajánlja a segítségét Ahmetnek. Az emberrablók a túszcserénél cselhez folyamodnak…
27
Berrint és Ahmetet végül megmenti Hakan. Carolin eközben megpróbál elszökni volt bűntársa mellől a pénzével. Soner elviszi Aylint a házukhoz, ahol bemutatja öccsét: Muratot. Mint kiderül Murat és Aylin egy iskolába jártak. Mete ellen fegyelmi eljárás indul, Incit is beidézik…
28
A bíróság a gyermekeket az anyjuknál helyezi el, Ali erre ki akarja lakoltatni a családját a házból. Cemile megtalálja Somer drága ajándékait és kérdőre vonja lányát. Ennek kapcsán felkeresi Mesude-t, aki kitálal Somerről és Mete ügyeit is elmondja Cemile-nek. Carolin hazatér Hollandiából…
29
Berrin titokban találkozik Ahmettel. Cemile rajtakapja Aylint, ahogy beszélget Sonerral az autójában. Metét is előveszi, amiért kicsapták az iskolából. Soner komoly ajánlatot tesz Aylinnak…
30
Amina bevallja Ahmetnek, hogy valóban szereti őt, hiába csak érdekből köttetett házasságuk. Cemile és a gyerekek elmennek megnézni az épülő házat, de kiderül, hogy csak szerkezetkész. Mire visszatérnek, Ali a családi ház előtt várja őket…
31
Metét annyira feldühíti apja könyörtelen viselkedése, hogy beszökik a házba és kizárja a rendőröket. A konfrontáció során felgyújtja a házat és elmenekül a rendőrség elől. Megérkeznek a tűzoltók, a ház így nem ég le teljese, de Ali és Carolin nem tudnak beköltözni…
32
Mete Incinél húzza meg magát, aki szívesen befogadja és segít rajta. Cemile megkeresi Alit, aki nem hajlandó fia ellen visszavonni a feljelentést. Inci vőlegénye megtalálja Metét a nő lakásán és rögtön a rendőrségre siet…
33
A család szomszédai és Berrin barátai is segítenek lakhatóvá tenni a félkész házat. Metét a rendőrség továbbra is keresi, meg vannak róla győződve, hogy látták bemenni a házba. Ahmet és társai azonban fellépnek a rendőrség ellen, nem könnyítik meg a dolgukat. Ali egyezséget ajánl Cemile-nek…

Fogd a kezem

2. évad

42
Miközben Azra boldog és a várandósság minden pillanatát átéli, Cenk képtelen az orvos által felállított diagnózist elfogadni. Felkeresi a család orvosát, aki egy specialistát javasol. Baris csalódott, hogy nem jönnek haza a lányáék vacsorára, és Sumru vigasztalja. A nő felhívja Damlát és meggyőzi, hogy otthon a helye. Baris boldog, hogy Azra babát vár, és úgy tűnik, ők ketten végre kibékülnek.
43
Cenk elviszi a feleségét Türkan doktornőhöz, az ország egyik legjobb specialistájához, de ő sem szolgál jó hírekkel Azra állapotát illetően. A doktornő figyelmezteti, hogy a lánynak minél hamarabb meg kell tudnia az igazságot, vagyis, hogy egy ritka immunbetegségben szenved. Azra elmondja Cenknek, hogy Baris nem fogadja el a megállapított kártérítést. A férfinak azonban nagyobb gondja is van ennél: Türkan doktornő szerint a baba veszélyezteti Azra életét, mivel a betegség a saját szervezetét támadja meg.
44
Serap mindenképpen szeretne egy kiegyensúlyozott kapcsolatot Damlával. A lány átadja az apja ajándékát Azrának és úgy tűnik, mindenki örül az új kis életnek. Cenk képtelen bevallani, hogy Azra beteg, és nem tudja elviselni, hogy mindenki boldog tudatlanságban él. Ezért elviszi a feleségét egy meglepetés útra, hogy elmondja neki a szomorú valóságot. Hulya megtalálja Damla naplóját Sumru táskájában és rájön, hogyan befolyásolt mindenkit a barátnője. Legnagyobb meglepetésére Gürkan és Serap is Sumru pártját fogja. Baris megtudja, ki sikkasztott a cégnél.
45
Hulya mindent kitálal Sumruról Barisnak, aki egyébként sincs jó passzban. A férfi szakít Sumruval, aki rádöbben, hogy valójában szerelmes volt Barisba, de most mindenki elhagyta és úgy tűnik, mindent elveszített az életben. Baris kérdőre akarja vonni Gürkant a sikkasztással kapcsolatban, és a férfi sejti, hogy lebukott. Ő viszont nem szeretne bukni, ezért mindent előkészít… Azra és Cenk elutaznak, a férfi pedig szeretné elmondani a szomorú valóságot. Ám erre már nincs ideje, mert Azra rosszul lesz és nem is tér magához. Az orvosok Cenk engedélyét kérik a terhesség megszakításához. A kétségbeesett férfinak nem marad választása…
46
Azra a kórházban magához tér és szembesül azzal, hogy a babát elvették. A lány kiborul, főleg amikor megtudja, hogy Cenk döntött így, ráadásul régóta tudja, hogy baj van. Hulya kiteszi Sumrut a házból, aki szeretne Barisszal beszélni, ám helyette csak Gürkant találja. A férfi Arda jelenlétében visszaadja Damlának a naplót, és elmondja, hogyan használta ki Sumru őt. Ardáben felmerül a kérdés, vajon kettejük házassága is a nő ötlete volt?
47
Gürkan egy levelet hoz Damlának; a lányt behívták egy elbeszélgetésre a bécsi zenei főiskolára, Arda beszéli rá. Azra szeretne Barisszal beszélni, de Gürkan azt mondja, amit mindenkinek: A férfi Dél-Afrikába utazott. A férfi szeretne segíteni Azrának, ezért elviszi egy orvoshoz, hogy megvizsgálja a lányt. A doktor viszont csak arról tájékoztatja, hogy a beavatkozás következményeképp nem biztos, hogy valaha még teherbe eshet… Sumru megtalálja az irodai asztal fiókjában Baris telefonját és gyanakszik, hogy valami történt a férfival. Arra kéri Damlát, hogy mindenképpen próbálja meg utolérni az apját.
48
Azra úgy érzi, nem tud megbocsátani Cenknek, amiért az nélküle döntött a babáról. A lány felkeresi Gürkant, hogy szóljon Barisnak, utánamegy Afrikába. A férfi megpróbálja lebeszélni a tervéről, de úgy tűnik nem sikerül. Damla elutazik Bécsbe, Arda pedig a családdal marad. Cenk elmondja a nagymamának, hogy Azra betegsége mennyire súlyos. Feride asszonyt megrázza a hír de nem adja fel.
49
Azra eltűnt, pedig Türkan doktornő sürgeti a kezelés elkezdését. A lányt Baris nem viszi el a reptérre, helyette a Celen-villába mennek. Amikor Cenk és Azra összevesznek, a férfi dühében elmondja, mekkora a baj. Az egész család megrendül, de Azra végre hajlandó elkezdeni a kezelést, és beismeri, tudja mi vár rá, mivel az édesanyja is ebben halt meg… Sumru rájön, hogy Gürkan csinált valamit Barisszal, és megzsarolja vele a férfit. Amikor Gürkan mindenbe belemegy, még Sumru is sejti, hogy ez túl könnyen ment.
50
Feride asszony is próbálja meggyőzni Azrát, hogy kezdje el a kezelést. A lány azonban úgy érzi, nincs ereje végigcsinálni. Cenk és Azra elutaznak, hogy kettesben legyenek. Ersoy próbálja elmondani Sirinnek, mit érez iránta, de valaki mindig megzavarja, ráadásul Sirin kihallgat egy beszélgetést és mindent félreért. Serapnak megszólal a lelkiismerete.

51
Cenknek elfogy a türelme és ráijeszt Azrára, hogy elkezdje a kezelést. Elmondja azt is, hogy Mert mit mondott neki a halála előtt, Azra pedig kénytelen belátni, hogy meg kell próbálnia legyőzni a kórt. Ersoy Arda segítségével szeretné megkérni Sirin kezét, de végigügyetlenkedik az egészet. Cenk megtudja, hogy Baris nincs Dél-Afrikában, és érzi, hogy valami nincs rendben. Amikor beszél Sumruval, a nő is megerősíti ezt, így Cenk kénytelen megkeresni Gürkant. A két férfi egy elhagyatott helyen találkozik, ahova Gürkan fegyverrel érkezik meg.

Elárulva

53
Faruk úr továbbra is látogatja Asyát, a doktornő nem szívesen nyit neki ajtót, nem akarja fogadni a közeledést. Volkan meglátja őket és rögtön dühbe gurul, féltékeny minden férfira, aki Asya közelében van. Derin meglepő dolgot tesz, ami miatt Volkan aggódni kezd érte.
54
Derin gyanakvó Volkannal szemben, egyre többet kutakodik férje után. Ali ragaszkodik ahhoz, hogy apja náluk vacsorázzon, amibe persze Volkan rögtön belemegy. Ez csak olaj a tűzre Derinnek. Haluk megtudja, hogy Selcuk pert indít ellene.
55
Fokozódik a feszültség Derin és Volkan közt, a férfi válni akar, és ebből nem enged. Gönül megfogadja, hogy nem hagyja, hogy elváljon a lánya, ennek érdekében mindent megtesz. Selcuk meglátogatja édesanyját, hogy az utolsó napjait együtt tölthessék még.
56
Nemcsak a magánélete, de a karrierje is veszélybe kerül Asyának. A nyilvánosságra került videó legnagyobb áldozata így Asya lett. Volkan mindent meg akar oldani, de Derin nem hajlandó elválni és nem is akar botrányok nélküli szétválást.
57
Volkan elsiet Asyához, hogy elmondja neki, szerelmes belé, de a vallomás közepén Derin felhívja Volkant, úgy hallatszik, hogy valaki megfenyegette a nőt. Asya és Volkan rögtön siet Derin megmentésére, de már nem találják ott a nőt. Az egész várost megrendíti a hír, hogy Derin eltűnt. A nyomozás során viszont minden nyom arra utal, hogy Volkan a tettes.
58
Az egész Güclü család összeomlott Derin eltűnése miatt. Melih részt vesz a nyomozásban segítőként és Volkan kihallgatásánál is jelen van. A rendőrség Selcukot is beviszi, miután Haluk megvádolja őt, hogy akár ő is lehet a tettes. Asya volt betege egyre jobban jelen van a nő életében, már kezdi átlépni a határvonalat.
59
A különböző nyomok egyre inkább azt sejtetik, hogy Asya áll Derin eltűnésének a hátterében. Természetesen ez csak csapda, Asya mellett Selcukot és Volkant is rossz színben akarják feltüntetni. Ezen az sem segít, hogy Volkan Ali kedvéért elviszi Zeynepet Asya házába.
60
Nem találják Derint továbbra sem, az elrablás körülményei nem tisztázottak. Asya kap egy csomagot, amiben kamerafelvételek láthatók az ő házáról. Volkan meglátogatja Selcukot, tisztázni szeretné Asya nevét, cserébe, hogy Selcuk segít neki, ellátja őt egy hasznos tippel Haluk úr ellen.
61
Gönül egyre nehezebben viseli lánya hiányát, ráadásul Volkan haza akarja vinni Zeynepet. Asya egyre nehezebben viseli a körülötte kialakult helyzetet, úgy dönt, egy kis időre egyedül szeretne maradni, nem szeretné, ha Ali így látná. Selcuk egyre közelebb jár ahhoz, hogy megtudja, mi is történt pontosan Derinnel.
62
Nagy titokra derül fény Derinnel kapcsolatban, amit egyelőre csak pár ember, köztük a rendőrség tud. Bahar és Melih egyre közelebb kerül egymáshoz, de nem csak náluk szikrázik a levegő, Derya és Türgay között is kialakulóban van a szerelem.

Isztambuli menyasszony

3. évad

64
Adem megható szeretettel veszi körbe az újszülöttet. Esma gyanakszik, hogy a fiai megint nem mondanak el valamit. Ráadásul zavarja, hogy a villában már a szolgálók is egyre jobban elfogadják Süreyya vezetését. Anastasia egyre közelebb kerül a Boran családhoz, és kétségtelen, hogy Osmannal is jól kijönnek. Günes igyekszik megértően viselkedni Adem megváltozott élethelyzetével kapcsolatban.
65
Bár Esmának vannak kétségei azzal kapcsolatban, hogy mennyire jó ötlet Ademet újra bevenni a cégbe, kénytelen elfogadni Faruk döntését. Anastasia és Osman között megtörik a jég, és egyértelművé válik, hogy vonzódnak egymáshoz. Dilara és Umut hazamennek a kórházból, Ademnél pedig nincs is boldogabb. Özgür egyértelműen félreérti Faruk barátságos viselkedését, és egyre nyíltabban próbál a főnöke kedvére tenni. Fikret megkapja a válókeresetet. Okan elutasítja, hogy Ademnek adja a részvényeit.
66
A fiúk boldogan ünneplik Umut születését. Fikret szeretne kibékülni Ipekkel. A házaspár adna maguknak még egy esélyt. Az asszony viszont eközben lakást keres, amiben Okan segít neki, ez pedig félreértésre ad okot. Faruk és Süreyya pedig szerelmüket ünneplik, amikor felkeresik a kávézót, amiben megismerkedtek.
67
Ipek boldogan mondja el Okannak, hogy újrakezdi Fikrettel. Fikret azonban megtudja, hogy Ipek és Okan együtt néztek lakást, és félreérti. A férfi a bíróság előtt már nem akar békülni. Günes próbál megbékélni a helyzettel, hogy Adem életében a fia az első, de be kell ismernie, ez nem könnyű. Okan továbbra sem bízik Ademben. Kiymet jelenetet rendez a villában.
68
Esma is kénytelen elismerni, hogy Fikret nem jól döntött. Felkeresi Ipeket, aki próbál új életet kezdeni, hogy térjenek jobb belátásra. Dilarát kicsit bedarálja a szülés után kialakuló rutin, és nem sokat törődik magával. Senem szerint épp ideje ezen változtatni. Kiymet gondoskodik róla, hogy egész Bursa megtudja Esma betegségét. Özgür egyre jobban belehabarodik Farukba.
69
Dilara, Senem és Süreyya jól érzik magukat a bárban, miközben a babára Adem vigyáz. A férfi szeretné megbutatni a fiát Günesnek, ezért odahívja a nőt. Dilara ezalatt hazaér… Özgür egyre nyíltabban legyeskedik Faruk körül. Kiymet rájön, hogy nem kevés szerepe volt a lánya boldogtalanságában. Osman és Anastasia egy pár, igaz erről még csak ők tudnak.
70
Fikret Süreyya segítségét kéri, hogy láthassa a gyerekeit. Ipek próbál berendezkedni, amikor megérkezik Okan, és szerelmet vall a nőnek. Ezt a beszélgetést azonban más is hallja. Faruk majdnem elfelejti a házassági évfordulójukat, szerencsére Akif ezt nem engedi.
71
Süreyya és Faruk is elfelejti a házassági évfordulót, ráadásul a férfit egy szülinapi vacsorára hívják, amire nem mondhat nemet. Ipek elmondja az anyjának, hogy Okan szerelemes belé, mire Kiymet találkozót kér a férfitól. Dilara nem tudja elviselni a gondolatot, hogy Adem új életet kezdett, ő viszont nem hagyhatja ki a férfit a sajátjából. Kiymet ügyvédje megjelenik a villában, kezében a válóperes papírral.
72
Osman megpróbálja jobb belátásra bírni Ademet Dilarával kapcsolatban. Süreyya izgatottan készül az évfordulójuk ünneplésére, miközben Faruk egy kolléga születésnapján vesz részt. Fikret elviszi magával a villába a gyerekeket, és időt sem hagy Ipeknek, hogy megmagyarázza a történteket.
73
Faruk nagyon elkésik a házassági évfordulós vacsoráról. Süreyya közben rájön, hogy a férje egy étteremben van a kollégákkal, köztük Özgürrel. Okan felkeresi Ipeket, az asszony pedig tőle szokatlan őszinteséggel és nyíltsággal mondja el az érzéseit. Akrácsak Günes, aki nem tudja elfogadni a saját szerepét Adem, Dilara és Umut kapcsolatában.

Megtörve

16
Demir el sem hiszi, hogy ilyen nagy szerencséje van, amikor Cemre magára hagyja a sérült Keremmel. Végre meg tud szabadulni a lelepleződéstől, és majd úgy állítja be Kerem halálát, mint aki belehalt a sérülésébe. Zeynep kettős játékot játszik, amivel veszélyezteti Kadirt és a tervet is, amit Gallip közreműködésével eszeltek ki. Veli sejti, hogy csapdába akarják csalni.
17
Meral felhívja Cemrét, hogy megtudja, Kerem túlélte-e lövést. Az információért cserébe felajánlja, hoyg megmutatja a videót az apja feleségéről és titkos szeretőjéről. Közben Kerem megszökik Demirtől, aki biztos benne, hogy a sérült fiú megszökik. Zeynep követi Kadir tervét, ám arra nem számít, hogy Gallip nem követi a tervet, és mindent elront. Veli megkedveli Zeynep kislányát, aki megmenti az életét. Szelim a rendőrkapitányságon hivatalos panaszt tesz Kadir ellen.
18
Szemir bevonja Cemre vőlegényét, Demirt a közös munkába, és mostantól ő tartja a kapcsolatot Velivel. Kadir arra kéri Keremet, Cemrét és Zeynepet, hogy egy csapatként álljanak össze, miután a rendőrkapitány leveszi az ügyről. Cemre elvállalja, hogy megszerzi apja titkos mobilját, Kerem beszél Merallal a videó miatt, Zeynep pedig elhiteti Velivel, hogy vonzódik hozzá. Kadir nem érti, hogy Szelim miért csak most jelentette fel a viselkedése miatt, hat héttel később.
19
Veli bevallja Zeynepnek, hogy azért nem adja vissza Aylint, mert akkor többet nem láthatja. Kadir sikeresen tőrbecsalja Szemírt és Velit, és Cemre számára bebizonyosodik, hogy az apja mindvégig tudta, hol van Aylin, és összejátszik a bűnözőkkel. Szemir kétségbeesik, amikor megtudja, hogy Veli súlyosan megsérült, ez ugyanis egy láncreakciót indít el, amiben mindenki, aki részt vett az ügyben, az életével fog fizetni. Cemre bevallja Keremnek, hogy valójában örül a találkozásuknak.
20
Zeynep boldog, hogy végre visszakapta kislányát, Kadir azonban nem tud megnyugodni, Veli ugyanis elárulja neki, hogy tudja, hol van Kadir anyja. Yakup nem tett le a pénzről, és újra felkeresi Demir és Belma irodáját. Kerem megtalálja Yakupot az autójavítóban, hogy megfizessen az árulásért. Ezúttal azonban Kadir is vele tart, hogy segítse a barátját. Meral féltékenységében elfogadja Belma ajánlatát, aki titokban ötmillió eurót ajánl fel azért, hogy ő és Yakup megöljék Cemrét.
21
A rendőrkapitány megdöbben, amikor megtudja, hogy Velit megszöktették a kórházból, és a mellé kirendelt rendőrök mind halottak. Kadir figyelmezteti a csapatot, hogy bosszúhadjáratra kell számítaniuk, és ettől a perctől fogva állandó készenlétben kell lenniük. Szemir megbízza Demir, hogy nyomozza ki, hogy ki és hogyan csalta őket csapdába. Zeynep aggódik a kislánya miatt, aki időközben túlságosan megszerette Velit.
22
Veli a kezdeti bizalmatlanság után megállapodik Demirrel, aki a videóért cserébe beleegyezik abba, hogy teljesíti Veli egyik aljas megbízását. Semír próbál kibékülni a lányával, Cemrével, ezért visszautasíthatatlan ajánlatot tesz Zeynepnek. Arra kéri a nőt, hogy vállalja el a cégnél az egyik igazgatói posztot. Kadir felkészül a visszavágásra, és felkészíti Keremet a várható lehetőségekre. Belma titokban megbízza Merált, aki igent mond Cemre megölésére.
23
Kadir mindent elkövet, hogy megtalálja a besúgót a rendőrségen, ezért megbízza az újoncot, Meltemet, hogy figyelje meg legbizalmasabb emberét, Ádemet. Ugyanis biztos benne, hogy ő Veli téglája a rendőrségen. Veli felhívja Zeynepet, és közli vele, hogy úgy szereti Aylint, mint a saját kislányát, ezért újra találkozni akar vele. Meral egyezséget köt Velivel, és olyan helyzetbe hozzák Kadirt és Keremet, amelyből nem tudnak kikeveredni.
24
Kerem teljesen kiborul az anyja miatt, akit Veli elrabolt. Meral azonban ügyesen lép közbe, és kijátssza Velit és Demirt. Sőt, még Kerem anyját is félrevezeti, aki elhiszi minden szavát. Zeynep megdöbben, amikor kiderül, hogy Kadir az anyja helyett végül őt választotta. Egyedül Cemre nem tud mit kezdeni a helyzettel, ugyanis Meral, Kerem egykori barátnője az emberrablások után, amelyben ő is részt vett, mégis beköltözik a csapat otthonába.
25
Veli besúgója felhívja Kadirt, és felajánlja neki, hogy elárulja az anyja lakcímét, ha cserébe megvédi. Kadir és Zeynep elmennek a megadott címre, ahol rájönnek arra, hogy az egész átverés, és egy akcióról próbálják elterelni Kadir figyelmét. Hamarosan kiderül, hogy épp abban az időpontban szállítják át a rendőrségről a bíróságra a Gallip által ellopott tízmillió eurót. Veli új játékba kezd, és megkörnyékezi Zeynepet, aki segíteni akar Kadirnak.

Nehir – A szerelem arcai

60
Nehir terve sikerül és Bahar megtudja, hogy a rendezvény után Nazimnál járt. Bahar féltékenységi jelenetet rendez. Nehir bejelenti, hogy összeházasodnak Tarikkal és a közelgő esküvőjüket szervezik.
61
Zahra megtudja Meryemtől, hogy Tarik elvált Fulyától. Zahra megfenyegeti Tarikot, hogy feladja magukat a rendőrségen. Nazim nem bírja elviselni, hogy Nehirt Tarikkal látja. A kis Mert véletlen meghallja az igazságot Hakanról…
62
A kis Mert nagyon rosszul viseli apja halálhírét, az egész család azon van, hogy segítsen a kisfiú fájdalmán. Bahar talál egy régi ultrahang fotót Mertről, ami miatt kételkedni kezd, hogy valóban Hakan-e az apja a kisfiúnak. A kíváncsiság nem hagyja nyugodni, ezért DNS tesztet készíttet, aminek az eredményére nem kell sokat várnia…
63
Nehir elmondja Nazimnak, hogy ő a kis Mert édesapja, de a férfi nem hisz neki. Bahar titokban újabb DNS tesztet csináltat. Nehir és Tarik esküvői ruhapróbát tartanak, amikor Tarik majdnem lebukik Zahra előtt.
64
Nazim megtudja a DNS teszt eredményét. Nehir és Nazim között óriási veszekedés tör kis a kis Mert miatt. Bahar kihallgatja Nazim beszélgetését Nehirrel. Zahra egyre rosszabb helyzetbe kerül, kénytelen újra munkát vállalni.
65
Bahar keresztbe tesz Nehirnek és módosítja a szerződést. Nazim megfenyegeti Nehirt, hogy elveszi tőle Mertet. Zahra kezd kételkedni Tarik ígéretében. Nehir szeretné, ha Tarikkal minél hamarabb összeházasodnánk.
66
Nehir és Tarik az esküvőre készülnek. Zahra megtudja, hogy Tarik hazudott neki, ezért bosszúból feljelenti a férfit, így az esküvő kudarcba fullad. Nehir kideríti, hogy Bahar módosította a szerződést.
67
Nehirnek nem sikerül bizonyítania, hogy Bahar írta át a papírokat. Nehir a fejébe veszi, hogy visszaszerzi Nazimot. Bahar hamis vádakkal pert indít Nehir ellen, hogy elvegye tőle Mertet.
68
Bahar Tarikkal akar szövetkezni Nehir ellen. Meryem bizonyítékot talál testvére halálával kapcsolatban. Zerrin figyelmezteti Nehirt, hogy Bahar tervez valamit ellene, de Nehir nem hisz neki.
69
Bahar terve Tarik segítségével sikeresen végződik. Nazim félreérthető helyzetben találja Tarikot és Nehirt, emiatt újra nem tud bízni a nőben. Meryem felkeresi Bahar irodáját. Nehir megkapja a bírósági levelet a gyermekelhelyezési perről.

Perzselő szenvedélyek

15
Ali megtalálja Atlas rajzát Cicek sírjánál. Celebi egy sajtótájékoztató keretén belül mossa magát tisztára a nagyközönség előtt. Nyilatkozatán felbuzdulva Cemre elindul, hogy láthassa végre kislányát. Günes sarokba szorítja apját, aki kénytelen a kislányhoz engedni feleségét. Miután anya és lánya végre együtt távozik, Celebi a háttérben intézkedik.
16
Mikor Rüya ki akarja fizetni a Cemrének lefoglalt hotelszobát, rájön, hogy bankszámláját zárolták. A két nő így szállás és pénz nélkül marad. Összefutnak Ozannal és Ömerrel, akik biztosítják őket támogatásukról. Ozan felajánlja elhagyatott, sötét kis lakását, ahol Cemre meghúzhatja magát. Ömert az utcán támadás éri, Iskender bosszúból ráküldi embereit, majd ismét megfenyegeti. Az elkeseredett Cemre meglágyítja Seher szívét, akinek eszébe jut egykor gyilkosság áldozatává vált fia, Ozan halott testvére. Iskender kétségbeesik, mikor egyik kezét nem tudja mozgatni.
17
Celebi azzal zsarolja meg Kenant, hogy ha nem állítja le Rüyát, teljesen tönkreteszi. Mivel lányával nem tud beszélni, Kenan személyesen jelenik meg Ömernél és megfenyegeti, hogy tartsa magát távol Rüyától. A verekedés áldozatává vált Ömer azonban nem ijed meg, és fejébe veszi, hogy megbuktatja Iskendert, Celebit és az egész családot. Ozan barátjával látogatást tesz Sultannál, a tűzeset egyik szemtanújánál, aki megerősíti, hogy a tűz idején Salim zárta be előttük a kijáratot, a hallgatásért pedig pénzt fizettek nekik.
18
Miután Bülent gyanakszik, hogy feleségének és Alinak viszonya van, Tomris visszautasítása ellenére felveszi Alit sofőrnek. Ali jelenlétében Cicek nehezen küzd az érzelmeivel. Tomris kitart terve mellett és mindent megtesz, hogy távol tartsa Ciceket Bülenttől és Alitól, míg el nem éri célját. Cemre, Rüya, Ömer és Ozan tudják, hogy csak összefogással nyerhetik meg a Celebi és Iskender ellen indított harcot. A két barát Selimet használja fel, hogy elvezesse őket a Kayabeyli fivérek titkos találkozóhelyére.
19
Rüyának sikerül megállítania apját, mielőtt meghúzná a ravaszt. Ciceket Ali szobájába húzza a szíve. Épp Atlas rajzát nézegeti, mikor Ali betoppan. A kisfiú rajzát továbbra is rejtély övezi. Miután Celebit és Iskendert elvitték, Cemre belopakodik Güneshez. Biztosítja a kislányt, hogy hamarosan újra együtt lehetnek. Miután elkobozták a házat, Kenan és Rüya új otthont keres, ahol meghúzhatják magukat. Cemre ajtaján kopogtatnak.
20
Cemre meggyőzi Kenant, hogy az életnek van értelme, és ha néha el is esünk, meg kell tanulnunk felállni. Ali Tomris házába hívja Iskendert azzal az ürüggyel, hogy Simal szeretné látni. Cicek beszél Alival, aki elmondja neki, akit ő Simalnak vél, hogy bármit megadna azért, hogy Cicek életben legyen. A lány közli az örömét Tomrisszal, aki rögtön lelombozza azzal, hogy csak áltatja magát, és Ali biztosan új barátnő után nézne. Rüya eladja a régi ruháját, hogy segíteni tudjon Cemrének, aki eközben munkát keres, hogy valahogy vissza tudja szerezni a lányát.
21
Rüya éppen Cemrével, Ozannal és Ömerrel ünnepel, amikor döbbenetes hívást kap. Cicek keresi, de csak személyesen mondhatja el neki, ami történt. Rüya és Ömer azonnal autóba ülnek. Tomris házát ellepték a rendőrök, miután Ali leszúrta Iskendert. Az esetet nem rögzítette kamera, így csak Tomris és Cicek tudja, hogy ki az elkövető. Cemre és Ozan egyre közelebb kerül egymáshoz. Ali úgy dönt, hogy elmenekül a baj elől, Tomris pedig azt vallja, hogy Bülent követte el a gyilkosságot, a gyilkos fegyvert pedig gondosan elrejtik Bülent szekrényébe.
22
Ömert a kaszinóban támadás éri, menekülés közben lelövik, életveszélyes állapotba kerül. Rüya talál rá az utcán, aki azonnal mentőt hív. Elérkezett a nap, hogy Cemrét meghallgatja az orvosi bizottság. Gyanakvó orvosok kereszttüzében őszintén próbál válaszolni kérdéseikre. Celebi a várakozás perceiben is fenyegetően, megfélemlítéssel fordul a nő felé. A rendőrök kirángatják Bülentet a házból és lskender leszúrásával gyanúsítják. Iskender a kórházban magához tér és visszaemlékszik a támadásra, amint megpillantja Alit maga mögött.
23
Miután Cicek Rüya segítségét kérte, a lány meglátogatja a kórházban Iskendert. Volt vőlegényét arról akarja meggyőzni, hogy ne árulja el a rendőröknek, hogy a késelés elkövetője Ali volt. Mivel Rüya nem jár nála sikerrel, Ciceknek nincs más választása, mint személyesen próbálkozni. A Simal bőrébe bújt nő elmeséli Iskendernek, hogy mit látott a tűzeset során. A fenyegetésre Iskender visszafogja magát, ám, hogy Cicek terve sikerült-e, a rendőri kihallgatásig rejtély marad. Bülentet közben a bíróság előzetes fogságra ítéli, amibe nem hajlandó belenyugodni.
24
Miután Bülentet letartóztatták, Tomris kezd megnyugodni, hogy Atlas hivatalosan is lányához, így a saját gondjaiba kerül. A kisfiú zavaros lelki állapotában azonban újabb tűzesetet idéz elő, ami felbolygatja a család nyugalmát. Ömer nem tudja feldolgozni, hogy Rüya akarta Iskendert jobb belátásra bírni. Önérzete vitát szít kettejük között. Ozan rávilágítja Ömert féltékenységére, aki végül bocsánatot kér Rüyától a hangnemért és meghívja egy vacsorára magához. Ozanék pénzügyi helyzete válságba kerül…

Remények földje

3. évad

18(219. epizód)
Yilmaz és Demir között a feszültség nem enyhül annak ellenére sem, hogy Adnan állapota javul, és hazaengedik a kórházból. Saniye megpróbálja kímélni Fadikot, miután félreértésből azt hiszi, hogy a lány állapotos. Fekeli és Hünkar asszony megpróbálják rábírni Demir-t és Yilmaz-t, hogy békés úton tisztázzák a konfliktusukat. Behice szembesíti Müjgan-t az információkkal, amiket kinyomozott Fikretről. Fekeli tűzesetről kap telefonhívást, és azonnal a helyszínre siet.
19 (220. epizód)
Fikret-et és Fekeli-t váratlan támadás éri. Yilmaz a Yaman birtokra tart, miközben Demir a sajtó képviselői előtt tart beszédet. Gülten kellemetlen helyzetbe kerül, miután Adnan nyomtalanul eltűnik a házból. Saniye szemtanúként nehezen viseli a történteket. Demir fegyverrel felszerelkezve indul Yilmaz felkeresésére. Fekeli aga katonákkal keresteti Fikretet.
20 (221. epizód)
Yilmaz ismét feltűnik a Yaman birtokon, hogy Adnan-t visszaadja Züleyhanak. Behice nagy lépésre szánja el magát Fikrettel kapcsolatban.Demir komoly szankciókat vezet be a jövőre nézve. Sermin véletlen elszólalása felkelti Behice érdeklődését.
21 (222. epizód)
Fekeli aga és Hünkar asszony komoly lépésre szánják el magukat. Behice asszony szembesíti Fikretet az útlevelével kapcsolatos gyanújával. Züleyha haragja Yilmaz iránt nem csitul. Hünkar bizalmas információkat tud meg Behice-ről, ezért találkozóra hívja.
22 (223. epizód)
Gaffur kétségbeesik, mikor a birtokon katonák tűnnek fel. Behice súlyos tettet hajt végre. Demir egyre idegesebb amiért sehol sem találja édesanyját. Fekeli aga értesül Hünkar asszony gyanús eltűnéséről.
23 (224. epizód)
Mindenkit aggodalommal tölt el Hünkar asszony eltűnése. Fekeli megérkezik a birtokra Demirrel, hogy együttműködésben kezdjék meg keresését. Gaffur felszabadul, miután kiderül, hogy a katonaság nem azért keresi őt, mint amiért hitte. Yilmaz az utcán, Müjgan és Fikret a kórházban értesül Hünkar eltűnéséről.
24(225. epizód)
Hünkar asszony halálhíre hamar elterjed a városban, a birtokra gyászolók érkeznek kifejezni együttérzésüket. A virrasztáson többen részt vesznek, sokak meglepetésére egy váratlan személy is feltűnik. Müjgan erős gyanakvást érez Behice viselkedése miatt.
25(226. epizód)
A katonaság emberei megzavarják a temetési szertartást. Sevda gyanúba keveredik Hünkar asszony megölésével kapcsolatban. Müjgan Behice után siet, hogy bocsánatot kérjen tőle. Azize asszony a temetés utáni estén váratlanul eltűnik.
26 (227. epizód)
Müjgan gyanús borítékot talál, ezért számonkéri Yilmaz-t. Züleyha megpróbálja támogatni Demir-t a nehéz időkben. Sevda tárgyalása megkezdődik Hünkar asszony halálával kapcsolatban.
27 (228. epizód)
Sevda az ítélet kihirdetése után komoly lépésre szánja el magát Demirrel kapcsolatban. Cukurova lakói nem hisznek Sevda ártatlanságában, ezért többen bosszút forralnak ellene. Fekeli és Demir eltökélt szándéka, hogy megtalálják Hünkar asszony gyilkosát. Fekeli meghatározó döntést hoz.

Szerelem van a levegőben

70
Este Serkan megint Edát várja, azonban Balca megy át hozzá, munka ürügyén. Serkan behívja, és dolgozni kezdenek. Eda közben úgy dönt, hogy nem váratja tovább Serkant, és teljesíti az első kívánságát. Átmegy, és ott találja Balcát. Balca elmegy, de Eda számára nyilvánvaló, hogy el akarja csábítani Serkant. Másnap Aydan úgy dönt, megpróbálja valamivel befolyásolni Aydant, mert szerinte miatta nem tudja összehozni Edát és Serkant. Úgy dönt, hogy elmegy hozzá.
71
Suzi azt javasolja Balcának, hogy tegyen valamit a Serkan és Eda közti bizalom ellen. Engin elmondja Serkannak, hogy a tájépítész cég, amellyel társultak a pályázathoz, kilépett a projektből. Serkan azonnal összehív egy értekezletet, hogy új társat találjanak. Eda felajánlja, hogy majd ő kiválasztja a legjobbakat. Megérkezik Alexander ajándéka Ayfernek, egy szakácskést küldött neki. Aydannak az a terve, hogy beszervezi Alexandert, hogy segítsen a társaságnak, és így meggyőzheti Aydant is, hogy ő is dolgozzon velük, azonban nem tudja elérni Alexandert.
72
Engin megpróbál beszélni Pirillel az esküvőről, de Piril nem akar találkozni Engin millió családtagjával. Azt javasolja, házasodjanak össze titokban. Melo elmondja Edának, hogy Suzi Balca mentora, ő adja a tanácsokat, hogyan csábítsa el Serkant, ám Eda nem akar tenni ez ügyben semmit. Elmondja Melónak, hogy el kell mennie az új főnöke házába, mert Efe megkérte, hogy vigyen virágokat. Meló vele megy. Serkan és Balca elmennek az interjúra, és utána még ott maradnak egy darabig, hogy a magazin lefotózza Serkant. Balca készít magával és Serkannal egy szelfit, amit ki is posztol.
73
Eda elviszi Ayfert korcsolyázni szülinapja alkalmából, és mindenki ott van, hogy felköszöntse Ayfert. Eda és Serkan arról beszélnek, hogy mit fognak csinálni Párizsban. Balca titokban visszateszi a hiányzó lapokat a jelentésbe. Másnap Piril elmondja az apjának, hogy férjhez megy. Kiderül, hogy a holding nyert a pályázaton. Serkan elmondja, hogy ugyan a jelentés nem mutatott semmi gyanúsat, de Eda mégis utána nézett a cégnek, és kiderült, hogy perek folynak ellene, ezért a másik céget választották. Megérkezik Serkan új társa, és kiderül, hogy Semiha az, Eda nagymamája.
74
Engin felhívja Serkant, és elmondja neki, hogy aggódik Alptekin miatt azért, amit Semiha mondott. Serkan és Eda felhívják Aydant és Ayfert, és átmennek Aydanhoz, amikor megtudják, hogy mindketten ott vannak. Ayfer közben megpróbálja megbeszélni Aydannal, hogy hadd találkozzanak a társaság klubjában Alexanderrel, de Aydan elmondja, hogy szilveszter miatt zárva van. Az az ötlete támad, hogy szilveszterezzenek együtt ők, Alexander, Serkan és Eda, de Ayfernek ez nem tetszik.
75
Ferit tiszta lappal akar újra kezdeni, ezért eljátssza Cerennel, hogy akkor találkoznak először. A vezetőség megbeszélést tart, és Semiha azt javasolja, hogy állítsanak össze egy új programot az alkalmazottak válaszai alapján, hogy min szeretnének javítani. Szerinte Serkan mindig egymaga dönt, és ez nem helyes. Serkan elfogadja. Eda négyszemközt beszél a nagymamájával, aki elmondja, hogy nem akarja, hogy Serkan és Eda együtt legyenek, és ha mégis összejönnek Serkannal, ő akkor tönkre teszi a holdingot és az egész Bolat családot.
76
Másnap Semiha megtudja, hogy Eda Serkannál töltötte az éjszakát, és azonnal odamegy. Ayfer és Aydan is elindul, hátha sikerül előbb odaérniük. Eda el akar jönni Serkantól, ám ekkor megjelenik Melo és Fifi. El akarják bújtatni Edát, de még mielőtt sikerülne, megérkezik Semiha, nem sokkal később pedig Ayfer és Aydan is. Később még Alexander is odamegy, mivel Ayfer nincs otthon. És mivel mindenki ott van nála, Serkan úgy dönt, hogy az otthonában tartja a szilveszteri bulit, hogy Edával lehessen. Engin és Piril titokban összeházasodnak.
77
Másnap reggel Eda elmondja a lányoknak, hogy milyen egyezséget kötött Semihával, de megígérteti velük, hogy nem mondják el senkinek. Úgy döntenek, hogy egy csajos napot tartanak. Semiha utasítja Tahirt, hogy kövesse Eda minden lépését. Serkan továbbra is hiába keresi Edát, nem tudja elérni őt. Másnap Piril majd’ szívrohamot kap, amikor meglátja a rendetlenséget, amit Engint hagyott a nappaliban előző este, de sietniük kell az irodába, ezért mindent úgy hagynak. Tahir javasolja Melónak, Leylának és Erdemnek, hogy legyenek barátok…
78
Ayfer növényeket mutat Alexandernek, amikor Aydan megérkezik. Feltámad köztük egy kis versengés Alexander kegyeiért. Semiha bejelenti, hogy talált egy leendő ügyfelet a cég számára. Melih urat, a világ tíz leghíresebb családja közül az egyik örökösét, aki házat szeretne építtetni Isztambulban. Serkan végül elfogadja, hogy hívják meg az irodába. Ferit arra gyanakszik, hogy az a cég akarja besározni Serkan jó hírnevét, amelyikkel végül nem dolgoztak együtt, amikor pályáztak. Melih úr megérkezik, és Melónak feltűnik, hogy bámulja Edát.
79
Ayfer és Aydan külön-külön izgatottan készül a randevúra Alexander séffel, azonban az étteremben kellemetlen meglepetés éri őket. Melih nagyon meg van elégedve Eda és a vállalat munkájával. Mindenkit megdöbbent a hír, hogy Alptekínt letartóztatják a Bahamákon – azonban ez Semihának köszönhető, aki így akarja megmutatni Edának, hogy mennyire befolyásos. Melih meghívja Edát és Serkant a házába megünnepelni az együttműködésüket; Semiha kényszerítésére Eda szakít Serkannal azzal az ürüggyel, hogy képtelen túllépni a szülei halálán.

Tiltott gyümölcs

3. évad

59 (198. epizód)
Caner és Emire folytatják a nyomozást Leyla után, azonban tervük nem a várt szerint alakul. Yildiz vendégeként érkezik Enis, hogy felvételt készítsenek új csatornájára. Sitki tájékoztatja Halitot, hogy Nadir egyik volt kulcsembere szeretne kapcsolatba lépni vele. Kaya és Yigit meglepetést tartogat Ender számára.
60 (199. epizód)
Sitki Halit kérésére nyomozásba kezd Nadir volt embere után. Leyla színjátékba bonyolódik a cégnél Sahika utasítására. Yildiz bajba keveri magát, és kétségbeesve Ender segítségét kéri. Halit megpróbálja sarokba szorítani Nadir-t.
61 (200. epizód)
Emir kétségbeesve hívja Caner-t segítségül. Yildiz lelkesen készül a születésnapi partijára. Halit irodájába ékszerész érkezik, azonban a drága ékszerek láttán kétségek ébrednek Leylaban. Sahika hatást gyakorol Kayara Yigittel kapcsolatban.
62 (201. epizód)
Leyla tervet eszel ki, hogy elbizonytalanítsa Halitot. Caner folytatja a megfigyeléseit. Halit nagy haragra ébred Yildiz iránt. Ender elhatározza, hogy tájékoztatja Yildiz-t a nyomozási eredményeikről.
63(202. epizód)
Yigit izgatottan készül utazására Svájcba. Zerrin úgy dönt, hogy beszél Yildizzel gyanújával kapcsolatban. Ender és Kaya nászútjukra készülnek, azonban az utazás előtt váratlan problémába ütköznek. Leyla tervei nem várt fordulatot vesznek.
64 (203. epizód)
Halit megpróbálja kibékíteni Yildiz-t, azonban felesége hajthatatlan. Ender új ötlettel áll elő Yildiz számára, hogy felhasználhassa Halit és Leyla ellen. Zehra, Erim és Lila magukra haragítják édesapjukat.
65 (204. epizód)
Erim feldúlt állapotban komoly elhatározásra jut. Kaya átadja a válási papírokat Halitnak. Yildiz jelenetet rendez a cégnél, a szemtanúk hamar pletykálni kezdenek róla. Zehra és Lila egyre nehezebben viselik el apjuk viselkedését.
66 (205. epizód)
Halit a kialakult konfliktushelyzet miatt elszomorodik. Yildiz interjút ad házasságáról, és a kapcsolatukban történtekről. Sahika utasítására Leyla újabb lépésre szánja el magát. Nadir váratlan ajánlatot tesz Yildiznek.
67 (206. epizód)
Yigitet lelkesen várják haza távolléte után, azonban váratlan meglepetést tartogat. Halit egyre nehezebben viseli Yildiz és HalitCan távollétét. Leyla újabb trükköt vet be, hogy felkeltse Halit figyelmét. Elérkezik Yildiz első napja új munkahelyén.
68 (207. epizód)
Halit megdorgálja Yildiz-t a televíziós szereplése után. Apja kérésére, Erim visszatér otthonába. Aysel értesíti Yildiz-t, hogy vacsoravendég érkezik a házhoz, ezért úgy dönt, hogy lépést tesz annak érdekében, hogy megzavarja az otthoniak nyugalmát. Sahika újabb cselszövéssel hozza kellemetlen helyzetbe Ender-t.

Spanok a pácban
(YOL ARKADAŞIM)

Onur mindent megtesz sikerei érdekében, mint gyógyszeripari képviselő, de képtelen megbirkózni a rázúduló terhekkel. Az év legfontosabb ünnepe előtt elhatározza, hogy elutazik barátnője családjához és visszaszerzi a munkahelyét, ahonnan elbocsátották. A hosszú úthoz útitársat keres, akit az interneten talál meg Seref személyében. A két útitársban csak egy közös van: az úticéljuk. Ám a hosszú autózás többet tartogat számukra egy gondtalan sétakocsikázásnál.

Férj, aki nincs
(KOCAN KADAR KONUS)

Efsun kedves, szép és sikeres nő, mégis 30 éves koráig sem volt képes tartós párkapcsolatot kialakítani. Mikor váratlanul találkozik középiskolai szerelmével, nagyot fordul vele a világ. Családtagjai unszolására – akik már nagyon szeretnék, ha megházasodna – végül úgy dönt, végre férjhez megy.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt szereti: