Sorozatok a TV-ben 2021. november 15. és november 28. között

 • 11.15 – RTL Klub: A Konyhafőnök VIP 6. évad premier
 • 11.19 – Duna TV: Virtuózok 7. évad premier
 • 11.21 – Life TV: Pünkösdi köztársaság premier
 • 11.22 –TV2: Farm VIP 2. évad premier
 • 11.22 – TV2: Farm, ahol éltünk 2. évad premier
 • 11.22 –Duna TV: A tengeralattjáró
 • 11.26 – Izaura TV: A Korona hercege
 • 11.26 – Izaura TV: Esperanza premier
 • 11.28 – Life TV: Sógornők réme premier

Jelenleg nézem

 • A tanár 4. évad
 • Elárulva
 • Nagy Vagy
 • Sebzett szív
 • Szépítők
 • The Bigfam

Áttekerve nyomon követem

 • A nagykövet lánya
 • Dancing With The Stars 2. évad
 • Ninja Warrior Hungary 3. évad
 • Sztárban sztár leszek 2. évad
 • Totem – magyar

Sorozatok előzetesei

A fülszövegek spoilert tartalmaznak.

Angol sorozatok

A salisburyi mérgezések

4/2
Miközben Tracy azon van, hogy azonosítsa a mérgezés kiindulópontját és megakadályozza annak további terjedését, a rendőrség és a katonaság teljesen lezárja a város egyes részeit. Az intézkedések költségesek, Tracy népszerűtlen intézkedések meghozatalára kényszerül, eközben még férjével sem oszthatja meg a gondjait. A Szkripálék házában készült videofelvétel alapján megállípítják, hogy Nick Bailey nyomozó kezéről került a méreg a házba, így azt valószínűleg magával vitte a rendőrség épületébe és saját otthonába is. Nick állapota a kórházban eközben válságosra fordul.
4/3
A városházán tartott lakossági fórumon Tracynek újabb támadásokkal kell szembenéznie, tekitet nélkül az eddig végzett áldozatos munkájára. Miután Nicket kiengedik a kórházból, Sarah-val visszatérhetnek lakásukba, amelyet azonban biztonsági okokból kiürítettek, ingóságaikat pedig megsemmisítették. Salisburyben az élet lassan visszatér a régi kerékvágásba. Az alkoholfüggő Charlie, aki azon van, hogy barátnőjével, Dawn Sturgess-szel új életet kezdjen, egy konténerben bontatlan parfümös üveget talál. Ajándékként viszi el Dawnnak, aki rögtön magára is fújja, percek múlva azonban összeesik. Túladagolás gyanújával szállítják kórházba, hamarosan azonban Charlie is rosszul lesz. Amikor a hír elér Tracyhez, úgy érzi, rémálma vált valóra, a méregtől mégsem sikerült megszabadítani a várost.

Downton Abbey

7/5
Thomas ellop egy üveg bort, Mr. Bates azonban rajtakapja. Az inas fél, hogy a lakáj jelenteni fogja Mr. Carsonnak az esetet, ezért megpróbálja befeketíteni Mr. Batest, de a terve visszafelé sül el. Daisy nem tudja tovább magában tartani, hogy látta, amikor Lady Mary, Cora és Anna átvitték Kemal testét a férfi szobájába. Amikor Edith megtudja, mi történt, azonnal ír a török nagykövetnek. Az évente megrendezésre kerülő virágkiállításon a zsűri mindig Violetnek ítéli az első díjat, az özvegy grófné azonban úgy dönt, hogy ezúttal átengedi az elsőséget az öreg Bill Molesley-nak.
7/6
Sybil, szembeszállva apja akaratával, aktívan részt vesz a politikai életben és elmegy a szavazatszámlálásra, ahol megsérül a kirobbanó dulakodásban, Matthew menti meg. Az eset után Mary és Matthew még közelebb kerülnek egymáshoz, Matthew megkéri a lány kezét. Violet tudomást szerez Mr. Pamuk esetéről. Thomas és O’Brien továbbra is Bates ellen szövetkeznek, aki nagy bejelentést tesz Mr. Carson, Mrs. Hughes és Anna előtt.

Francia sorozatok

Miénk a holnap

45
Lou találkozóra hívja Anna-t és megpróbálja meggyőzni, hogy hagyja békén Karimot. Mathieu-ről pedig kiderül, hogy nem az akinek mondja magát.
46
Marianne és Renaud közelebbi kapcsolatba kerülnek egymással. Audrey alkotásai felkerülnek az internetre. Mathieu beszélni akar Leonarddal, de a férfi kidobja.
47
Victoire-nek nem tetszik, hogy Bastien-nek új barátnője van. Marianne az együttlétük után bújkál Renaud elől. Az igazi Mathieu betör a Vallorta villába és fegyvert fog Elisabethre.
48
Leonard új végrendeletet ír, amelybe Gregory-t is bevenné, ám végül a férfi nem él az ajánlattal. Bart megpróbálja megtalálni az arany középutat a szenvedélye és barátnője között.
49
Lou, habár szereti Karim-ot inkább elengedi, hogy a férfi boldog lehessen. Gregory úgy dönt végleg elhagyja a Vallorta birtokot, de Flore az utolsó pillanatban közli vele, hogy nem akarja, hogy elmenjen. Eddy nem tartja magát a szökési tervhez és Flore nyomába ered.
50
Eddy megsebesíti Gregory-t. Beltram tanárnő öngyilkosságot kísérel meg. Victoire-t érzékenyen érinti, hogy Bastian kezd bele szeretni új barátnőjébe.
51
A rendőrség holtan találja Beltram tanárnőt. A nyomozás során kiderül, hogy valaki zaklatta őt és ez vezethetett az öngyilkosságához.
52
A diákoktól írásmintát vesznek, hogy fény derüljön Beltram tanárnő zaklatójának kilétére. A kórházban pedig fogadásokat kötnek arra, hogy ki lehet az igazgatónő titkos szeretője.
53
Dylan a kihívásos játéknak “köszönhetően” bevallja, hogy ő volt Beltram tanárnő zaklatója. Lucy és Alex kapcsolata kezd egyre jobban elmélyülni.
54
Dylan ki akar szállni az egyre durvuló kihívásos játékból. Tovább folyik a nyomozás Beltram tanárnő halálának ügyében. Az új bizonyítékok alapján pedig feltételezhető, hogy Sandrine-nak viszonya volt vele.

Lengyel sorozatok

Koronás sas

3. évad

252
1378 júniusa. Zajlanak Anjou Hedvig hercegnő és Habsburg Vilmos herceg esküvőjének előkészületei. A várkápolnában gyülekeznek a vendégek és a papság. Sor kerül a sponsalia de futuro, vagyis a jövőbéli házasság szertartására. A szülők úgy tervezik, ha majd a gyerekek elérik a 12-14 éves kort, elhálják a házasságot. Egyelőre Trisztán kutya párnáján töltik együtt az éjszakát. Erzsébet úgy dönt, megfosztja Opolei Ulászlót a helytartói címtől és az azzal járó jogoktól. Budán meghal Katalin, Hedvig legidősebb nővére. Miközben tart a gyász, igyekeznek kideríteni, mi okozta Katalin titokzatos halálát. Jan Radlica mérgezésre gyanakszik.
253
A kis Hedvig Bécsben megtudja, hogy nővére, Katalin meghalt. Magát okolja nővére haláláért. Lipót herceghez és feleségéhez, Viridishez is eljutnak ezek a hírek. Csak arra gondolnak, hogy fiukból király lesz. Eközben Litvániában dúl a háború. Jagelló szövetséget keres Nagy Lajossal, Magyarországra küldi öccsét, Skirgailát és annak bajtársát, Cyrylt. A követeknek egyességre kell jutniuk Lajos királlyal és ki kell váltaniuk a hadifoglyokat. Opolei Ulászlónak nem sikerül megvesztegetnie Erzsébet királynét. Elveszíti a helytartói címét és be kell érnie a dobrzyni területek birtoklásával. A Wawelben felbukkan Kleparzi Jan. Beszélni akar Erzsébet régens királynéval.
254
Opolei Ulászló egyre több kölcsönt vesz fel, és éppen egy lakomát szervez, ahol híveket akar toborozni magának. A Kleparzi Jant, aki Kázmér fiának tartja magát, alaposan elpüfölik, hiába próbálja a kocsmáros felesége, Esterka egyengetni a sorsát. Niemierza Cyryl álnéven beépül Skirgaila környezetébe, ahol egyetlen célja, hogy bosszút álljon édesapja és nagyapja gyilkosán, Kestutis litván fejedelmen.
255
A visegrádi udvarban mindenki szenved Katalin halála miatt. Julianna, Algirdas özvegye dühöng, mert a gyermekei nem engedelmeskednek neki. Hogy elképzelését érvényesítse, a lányát megzsarolja. A litvánok felvennék a keresztséget, de Lajos nemet mond nekik, gyásza miatt képtelen a polotokával foglalkozni. Niemierza bosszút forral, és ezt bevallja testvérének, Pelkának.
256
Lajos Kassára készül, hogy feleskesse a lengyel nemeseket jövendő királynéjukra, Máriára. Azonban kiderül, hogy cserébe a lengyelek nem várhatnak semmit, hiszen Lajos király Magyarországhoz csatolná Ruténiát. Eközben Litvániában Jagelló férjhez adja húgát, és hívatlan vendégként nagybátyjuk megzavarja a lakodalmat. A Wawelben megjelenő, magát Kázmér király fiának mondó ifjú felkelti Erzsébet királyné érdeklődését.
257
A krakkói és a nagy-lengyel nemesség nem tud kiegyezni a Lajos királynak tett esküt illetően. Jagelló különbékét szeretne kötni a Lovagrenddel nagybátyja ellenében, mivel Litvánia egyre sikertelenebb a folyamatos háborúkban. A nagyfejedelem kap egy furcsa és vészjósló jövendölést, melyben látomásként koronás országalma jelenik meg előtte. Erzsébet egy falut adományoz öccse fattyú fiának.
258
Skirgailát megtámadják, miközben budai követségéből térne vissza. A lengyel nemesek pedig Zawisza püspök felszentelésére készülődnek a Wawelban, azonban a leendő püspök bajba kerül és egy nem várt szövetséges siet a segítségére. Hedvig és vőlegénye szerelme tovább lángol, azonban komor árnyék vetül jövendő életükre.
259

1380 Erzsébet magányosan hal meg a klarisszák kolostorában. Lajos úgy dönt, hogy teljesíti anyja végakaratát és elküldi Krakkóba Hedviget. A királylánynak lelkiismeret furdalása van a nagymamájával kapcsolatban, hogy nem látogatta meg a halála előtt. Jagelló litván nagyfejedelem azon gondolkodik, hogy elvegye-e a moszkvai fejedelem lányát és felvegye-e a keleti kereszténységet. Melsztyni Jasiek még nem szerzett tudomást Erzsébet haláláról és azon gondolkodik, hogy vajon a királyné visszatér-e Krakkóba.
260

Magyarországon vegyesen fogadják Erzsébet végakaratát. Kotromanics Erzsébet dühét növeli, hogy férje, anyja akaratának megfelelően Lengyelországba akarja küldeni Hedviget. Melsztyni Jasiek és Spytko megérkeznek a temetésre. Este mesélnek Hedvignek az ifjú Jagelló bátorságáról. Margit, a királylány komornája elmondja a lengyel uraknak, hogy a bátyja az 1376-os krakkói mészárlás során halt meg. Eszter elhatározza, hogy új, nemesi rangjának megfelelő ruhát varrat Kleparzi Jannak. A férfi úgy dönt, hogy Urszula férjével együtt a szegényeket támogatja. Jagelló nem szándékozik megszegni a Lovagrenddel kötött békeszerződést, ezért nem támogatja nagybátyját, aminek súlyos következményei lesznek. Kenstutis bosszúra készül!
261
Hedvig királylány fiatal kora ellenére nagyon határozott és célratörő, ugyanakkor mélyen vallásos. Sokat tanult édesapjától, a királytól és nagymamájától, Erzsébettől. Kestutis nem tartja igazságosnak, hogy bár ő a család rangidős tagja, aki csaták sorában bizonyította tehetségét, egy zöldfülű tacskó, mint Jagelló lett a nagyfejedelem. Megtámadja Vilnót, és elűzi Jagellót és családját a várból. Krewóba vonulnak vissza. Jasiek váratlanul meghal. Spyteket kinevezik krakkói vajdának.

Magyar sorozatok

A tanár

4. évad

5
Szilárd a késes baleset következményeképpen kórházba kerül. Lilla meglátogatja, amitől a férfiban felébred a remény, hogy talán mégis lehet köztük valami. Lilla azonban félreérti Szilárd gesztusait, egészen addig, amíg rá nem jön, hogy az anyja beavatkozásának volt köszönhető Szilárd távolságtartó viselkedése. Közben Guszti, aki rapperkarrierről álmodik, megismerkedik a népszerű előadóval, Kicsi Prince-cel, aki meghívja őt a klubjába fellépni. A fellépés azonban botrányba fullad…

6

Szilárd egyik diákja, a diszlexiás Dominika váratlanul kiemelkedő eredményeket produkál. Szilárd eleinte serkentőszereket sejt a javuló teljesítmény mögött, ám kiderül, hogy a lány összejött a tanulási nehézségekkel küzdő gyerekek felkészítő tanárával. Szilárd és Lilla konfrontálódnak a férfival, aki úgy tűnik, hajlandó lenne feladni a karrierjét is azért, hogy a lánnyal lehessen. Ám Dominika szülei feljelentik, ezzel pedig maguk ellen fordítják a lányukat. Szilárd és Lilla próbálják megoldani a helyzetet.

7
Szilárd rájön, hogy az egyik diákja, Karesz, rendszeresen elköti jómódú iskolatársa apjának a menő oldtimerét. Elhatározza, hogy a saját gondolatmenete nyomán leckézteti meg a srácot. Közben Lilla szeretné élvezni a terhességet és a várakozást a baba érkezésére, de az anyja folyamatos megjegyzései megkeserítik az életét. Rácz és Szilárd érzékelik a két nő közötti állandó feszültséget, és mindent megtesznek, hogy helyreállítsák a családi ebédek békéjét.

Mintaapák

3. évad

61 (271. epizód)
Defekt

Mindenki bujkálni kényszerül: Szabi magyarázatot követelő nők elől, Ági a titkos hódoló elől, Géza Máté elől. Szabi teljesen szétesik a tőzsdei bukás után, Géza egyre jobban összebarátkozik Ritával, Ádám pedig próbálja rászánni magát egy nagy lépésre.
62 (272. epizód)
Műveltségi vetélkedő

Miki részegen, megviselten megy be dolgozni az iskolába az Alberttel töltött este után, ami persze nem jár következmények nélkül. Tamás már biztos benne, hogy van egy titkos rosszakarója, Miki tippet ad neki, ki lehet az. Emma szeretné, ha Bálint műveltebb lenne.
63(273. epizód)
Ádám tulajdona

Szabinak és Áginak kellemetlen vendégei érkeznek, mindketten a maguk módján próbálnak megbirkózni a tőzsdekrach utáni helyzettel. Ádám begyűjti a tulajdonát. Levi kelletlenül elviszi magával Csabit bandázni, Csabi nehéz helyzetbe hozza.
64 (274. epizód)
Ismeretlen szám

Vera és Petra számára egyre terhesebbé válik Miki és Albert barátsága, azt szeretnék, hogy a két férfi számára is azzá váljon. Csenge radikális lépéseket tesz, hogy helyt tudjon állni a modellvilágban. Tamás bosszút szeretne állni a rosszakaróján.
65 (275. epizód)
Telt ház

Ágiék beköltöznek Ádámékhoz, ami már most sem megy konfliktusmentesen. Tamás újabb randija váratlan fordulatot vesz. Szabit nehéz helyzetbe hozza Anna, ráadásul egyre meglepőbb látogatók érkeznek hozzá az üres lakásban.
66 (276. epizód)
Jegyeket, bérleteket!

Szabira rájár a rúd, ráadásul Dani elől sem titkolhatja el többé, mi történt. Kétségbeesett lépésre szánja el magát. Tamás kínos információhoz jut egy kávézóban. Zsuzsi konfliktusba keveredik Ágiék macskájával.
67 (277. epizód)
Tripla X visszatér
Csenge klipszerepet vállal TriplaX-nél, ennek kapcsán meglepő dolog derül ki Alexről. Az iskolában Szabi fizetésképtelensége a téma, a hír olyan fülekbe is eljut, ahova nem kellene. Rita váratlanul felbukkan Gézáéknál.
68 (278. epizód)
Az olvasóterem rejtelmei

Emma és Bálint közösen fognak életmódváltásba, de a céljuk egész más. Szabinak vissza kell szolgáltatnia az Annának ajándékozott autót, ehhez rögtönöznie kell. Ádám kitüntetett figyelemmel bánik Zsuzsival, Ági megtudja, mi hiányzik az életéből.
69 (279. epizód)
A technika ördöge

Miki felajánlja, hogy segít Tamásnak leszedni a tangás fotókat az internetről, de a dolgok nem a várt módon alakulnak. Máté megtud Héditől valamit az apjáról, ami mindent megváltoztat. Ági randizni megy.
70 (280. epizód)
Lomisok
Szabi bútorokat gyűjt az üres lakásba, Miki meglepő helyre viszi. A gyerekek fellelkesülnek az iskolában a Halloween hallatára. Máté és Géza között fokozódik a konfliktus, amibe Zita is belekeveredik.

Spanyol sorozatok

Marokkó – Szerelem háború idején

13/9
A végső búcsú

A Parancsnokságra rossz hír érkezik a frontkórházról: a felkelők véres támadást indítottak, amely rengeteg áldozatot szedett. Elesett egy zászlós és egy ápoló hölgy is. Andrés annyira aggódik, hogy Juliáról van szó, hogy minden követ megmozgat, hogy a helyszínre jusson. . Márquez ezredes, vállalva a felelősséget a tragédiáért, felmentését kéri posztjából. Ennek következtében Susana meg akarja sürgetni az esküvőt Fidellel. Mindeközben váratlanul megjelenik Daniel, Magdalena vőlegénye, azzal a határozott céllal, hogy hazavigye menyasszonyát. Magdalena körbevezeti őt a kórházban, és közben kiderül, hogy nem érkezett meg a levél, amelyben felbontotta az eljegyzést. Larbi és Daniel közt első pillanattól óriási a féltékenység, és megkezdődik a versengés, amely még verekedéshez is vezet. Luis és Pilar közt is egyre nő a feszültség, mikor Luis féltékeny lesz az ifjú fényképszre. Pilar kapja a megbízást, hogy segítse Alejandrót a kórházról szóló újságcikk megírásában, a férfi pedig igyekszik kihasználni a helyzetet.
13/10
A jegyesség

Nagy az öröm Melillában, mikor a spanyol hadsereg visszafoglalja Nadort. Az ünneplés közepette érkezik a hír, hogy egy Vöröskeresztes mentőautót üresen találtak az úton. Juliát és Fidelt egy súlyosan sérült felkelő ellátására kényszerítik. Julia felismeri Abd el-Karimot, a felkelők vezérét. A kezükbe kerül a legfőbb ellenség élete, rajtuk múlik a háború kimenetele.Mindeközben Melillában Susana és Andrés is aggódik jegyeseik miatt. Susana gyanút fog, hogy Julia és Fidel talán megszöktek együtt. Magdalena úgy dönt, hogy visszatér Madridba, hogy személyesen rendezze el a dolgokat. Daniel abban reménykedik, hogy odahaza Magdalena majd észhez tér, és minden rendben megy tovább.Pilar fontolgatja, hogy a nyakába veszi a nagyvilágot Alejandróval, napról napra nehezebben áll ellen az újságírónak. Guillermo megkéri Verónica kezét, és kitartóan várja a választ, még akkor is, ha az időzítés a lehető legrosszabb.

Török sorozatok

A nagykövet lánya

128
Dudu megmutatja a vizsgálati eredményét Jahjanak, ami miatt a férfi kételkedni kezd a lány hűségében. Refika békülni próbál legjobb barátnőjével, Halisze asszonnyal. Gediznek döntenie kell, hogy elindul-e Nare keresésére. Sancar szeretné újjáépíteni a kunyhót.
129
Sancar fel akarja számolni a Gedizzel közös cégét. Elvan megkapja a válási papírokat. Gediz súlyos balesetet szenved. Elkészül a kunyhó a kis Melek számára.
130
Gediz életét veszti a súlyos autóbalesetben, az egész családja gyászolja őt. Sancar meglepődik, amikor egy ismeretlen nőt talál a kis faházban…
131
Sancar megengedi a titokzatos nőnek, hogy a kunyhóban töltse az éjszakát az óriási vihar miatt, azt azonban, hogy kicsoda ő nem sikerül kiderítenie. Melek megtudja, hogy a családja milyen tragikus hírt titkolt el előle.
132
A bíróságon megtartják Elvan és Jahja válóperét. Elvan összetörik, mert megtudja, hogy Dudu terhes. Ömer bevallja érzéseit Zehranak. Sancart nem hagyja nyugodni a titokzatos nő eltűnése.
133
Halisze tanácsot kér Refikától, mert szörnyű bűntudat gyötri. Sancar épségben megtalálja Mavit és egyre csak azon van, hogy segítsen a nőnek. Elvannak nem tetszik Sancar viselkedése.
134
Sancar Mavi mellett tölti az éjszakát a kunyhóban, de úgy érzi rossz döntés volt. Melek hiányolja az édesapját. Halisze meglátogatja Jahját és Dudut, hogy megfenyegesse a lányt.
135
Sancar megtudja, hogy hova tűnt el Mavi. Dudu váratlanul megjelenik az Efeólu villában. Halisze megpróbálja rábeszélni Jahját, hogy készíttessen apasági tesztet. Elvan rátalál arra a kiadó üzletre, ahol szeretné elindítani saját vállalkozását.
136
Jahja úgy érzi, Dudu születendő gyermekének apja biztosan ő. Ceylan világra hozza gyermekét. Dudu és Jahja megcsináltatják a DNS tesztet Halisze asszony kérésére.
137
Halisze egyezséget akar kötni Karamannal. Jahja és Dudu megtudják a terhességi teszt eredményét, azonban Halisze túljár az eszükön. Mavi elmeséli Sancarnak azt, amit eddig titokban tartott a múltjával kapcsolatban.

Az idő sodrásában

14
Carolin beköltözik a családi házba, Mete el akarja állni az útját, de az apja erőszakkal elrángatja. Ismét a nyílt utcán zajlik a perpatvar, hamarosan mindenki az esetről beszél. Hasefe asszony szerencsére ott van, hogy segítsen rajtuk.
15
Hatice megpróbálja meggyőzni Cemile-t, hogy váljon el. Aylin az éjszaka közepén felhívja Sonert, hogy segítsen az anyján. Mesude meghallja, hogy kioson és beárulja az apjának. Kemal bácsikája megfenyegeti az egész család előtt amiért kiszökött és egy idősebb férfival beszélt. Mete dühbe gurul és elhagyják bácsikájuk házát is. Hasefe elviszi őket Süheyla asszonyhoz, aki szívesen látja őket.
16
A gyerekek és Hasefe asszony meglátogatják Cemile-t a fogdában. Ali is bemegy hozzá és ismét megkéri, hogy egyezzen bele a válásba. Ahmet bojkottot szervez az egyetemen, amiből hamar tömegverekedés lesz. A korábbi merénylő belekeveri Berrint is az ügybe…
17
Cemile ügyvéd jelenlétében aláírja a válókeresetet. Cserébe Carolin visszavonja a vallomását. Cemile ügyét aznap újratárgyalják és hamarabb otthon lehet, mint azt bárki gondolná. Mete egyre jobban kötődik zenetanárjához…
18
Ali és Carolin nincsenek felkészülve arra, hogy Cemile megjelenik este az otthonukban. A szomszédok még épp időben szólnak Hasefe asszonynak és a gyerekeknek. Ali elhagyja a házat és testvérénél Kemalnál találnak menedéket. A gyerekek végre édesanyjukkal lehetnek a családi házban. Berrin aggódik Ahmet miatt és felhívja az anyját, aki elviszi őt a rejtekhelyükre. Azonban valaki titokban követi őket…
19
Necati eltépte Mete hangszerének húrjait, amiért Mete ismét elpáholta a fiút. Aylin iskola után találkozik Soner-al. Ali egy méregdrága gyűrűt vesz Carolinnak, ami összetöri Hasefe asszony szívét.
20
Cemile és Ali az ügyvédnél találkoznak, Cemile ragaszkodok a ház birtokjogához. Ali egészségügyi állapota romlik, a tárgyalás napján összeesik. Hasefe és Cemile is a kórházba sietnek a hír hallatán, ahol persze összeszólalkoznak Carolinnal. Berrin ismét elutasítja Hakant, aki ezért kicsinyes módon Ahmetet keveri bajba. Soner egyre inkább érdeklődik Aylin iránt.
21
Aylin egyre több időt tölt a titokzatos Soner úr társaságában. Carolin telefonhívást kap Amszterdamból, Neriman követi őt és kihallgatja a beszélgetést. Ali a betegágyán Cemile-vel szeretne beszélni. Carolin nem akarja, hogy kettesben legyenek, de Ali kiküldi a kórteremből. Mete szerenádot próbál adni a tanárnőjének…
22
Carolint kísérti a múltja. Végleg Törökországba akar költözni, de előbb hazautazik Hollandiába, hogy elrendezze a dolgait. Mete szerelmi bánatban szenved. Berrin meglátogatja Ahmetet, pont amikor a rendőrség razziát tart a házban. Kiderül, hogy a fiú titkolt valamit előle…
23
Kemal és Neriman nem akarják Ali gondját viselni amig Carolin távol van. Hasefe asszony könyörög Cemile-nek, hogy fogadja vissza Alit a házba. Mete nem mer bemenni az iskolába, de édesanyja nem hagyja, hogy otthon maradjon, így kénytelen szembenézni félelmeivel.

Fogd a kezem

2. évad

32
A Celen villában mindenki izgatottan készülődik Damla és Arda esküvőjére. Azra arra kéri Barist, hogy tegye túl magát a sérelmeken és legyen ott este. A férfi képtelen a megbocsátásra és dühösen elmegy az eseményre, ahol jelenetet rendez. Miután Damla dacol vele és a Celen családot választja, Baris bosszút fogad. Ráadásul Gürkan sincs mellette… Gürkan ugyanis rátalál egy fehér autóra és kérdőre vonja Gamzét, aki zokogva bevall neki mindent.
33
Gürkan rájön, hogy a lány milyen bajba keverte magát, amiért segített Damlának, így Gamzét külföldre menekíti. Serap felkeresi Damlát, hogy biztosítsa a Celen család mellette van. Cenk megismeri az új partnerét, aki nem más, mint Baris Yaman. A két férfi már elején nem ért egyet a szerződést illetően, és úgy tűnik, nem kerülhetik el a pert. Feride asszony úgy dönt, hogy egy kis bepillantást enged Ardának és Damlának, hogyan is kellene erős házasságot építeni. Azra titokzatos üzenetet kap egy bizonyos fehér autóról, a garázs címe pedig Gürkan házához vezet.
34
Feride asszony úgy dönt, hogy megpróbálja megmutatni a fiataloknak, hogy mitől működőképes egy házasság. Így Arda és Damla együtt tanulják a nagymamától a mindennapok nehézségeit. Feride meghall egy beszélgetést és gyanús lesz neki, hogy Sumru miért érdeklődik Damla felől. Cenk Fellebbezést nyújt be Baris ellen. Sumru nem hagy ki egyetlen alkalmat sem, hogy a férfi körül legyeskedjen.
35
Úgy tűnik Damla és Arda jól megvannak Hüsnyie házában, Feride asszonnyal együtt. A harmónia azonban nem tart sokáig, Baris ugyanis találkozni szeretne a lányával, de amikor megérkezik a házhoz, ott találja Fatmát. A férfi meggyőződése, hogy a Celenek a nőt használták arra, hogy információt szerezzen róla. Dühében megfenyegeti a lányát, hogy tönkreteszi a családot és Damlát is, ha nem megy haza. A lány lelkiismerete egyébként sem tiszta a gyors házasság miatt, ezért eltűnik a Celen villából. Arda úgy hiszi, Damla ezzel bebizonyította, hogy nem szereti, csak eszközként használta, hogy meneküljön Baris elől.
36
Damla eltűnése felforgatja a Celen villa életét. Arda arra gyanakszik, hogy Baris keze van a dologban. Amikor azonban kiderül, hogy a lány az apjához sem ment, Azrának van egy ötlete. Sumru szerez egy új dadát Barisnak, Gürkan pedig átlát a nőn. Ersoynak egyre jobban tetszik Sirin, de képtelen jól udvarolni.
37
Mindenki Damlát keresi, és úgy tűnik, senki nem tud róla semmit. Baris a Celen céggel kötendő szerződésen akar bosszút állni Cenken, ezért olyan feltételeket írat bele, amivel már Gürkan sem ért egyet. Cenk és Ersoy megszerzik Damla híváslistáját, és úgy tűnik, az utolsó, akivel a lány beszélt: Sumru. A nőt más is vádolja, Gürkan sem hisz Sumru ártatlanságában. Arda egyre nehezebben viseli a felesége eltűnését és a bizonytalanságot.
38
Arda kétségbeesetten keresi Damlát és nagyon dühös Cenkre. Úgy érzi, a kialakult helyzetről egyedül a bátyja tehet. Baris és Sumru is a lányt keresi, miközben nem is sejtik, hogy Damlát valaki olyan bújtatja, akiben Baris teljesen megbízik. Arda felkeresi a férfit, hogy békejobbot nyújtson, Baris pedig látszólag elfogadja és hajlandó a Celen villába menni, hogy közösen találjanak ki valamit. Viszont, miután megérkezik, megérkeznek a rendőrök is, és olyan történik, amire senki sem számított.
39
Miután Feride asszonyt kihallgatják a rendőrségen, rosszul lesz. A Celen család, köztük Azra is, számon kéri Barist a feljelentésért. Sumru követi őket a rendőrségre, ahol a férfi faképnél hagyja. Az elképedt nő kénytelen belátni, hogy kezd beleszeretni Barisba. Azrát egyre többször rosszullétek gyötrik, Sirin pedig a maga módján megállapítja, hogy a lány babát vár.
40
Baris végig sérti Serapot, a megbántott nőt pedig Gürkan vigasztalja. Gürkan egyébként sem tudja már magában tartani, hogy mi a véleménye a barátja viselkedéséről, így keményen a szemébe mondja. Baris, miután maga is rádöbben, hogy mindenkit elveszíthet, beleegyezik, hogy Arda és Damla nála lakjanak. Serap összeomlik, mikor rájön, hogy éppen, hogy az egyik fia hazaköltözött, a másik elmegy. Azra elmondja a jó hírt Cenknek.
41
Gürkan segít Serap asszonynak, hogy találkozzon a fiával. Azra és Cenk elmondják a jó hírt a családnak. A lány boldogan készül Cenk születésnapjára, a férfi pedig elmondja, hogy kártérítést kell fizetnie Barisnak. Azra mérgében számon kéri Barist, ám amikor a lány összeesik, minden másodlagos lesz. A doktor Cenknek mondja el a szomorú igazságot: Azra nem hordhatja ki a babát.

Elárulva

43
Hicran elhatározza, hogy őszinte vallomást tesz Selcuknak. Derya bizonytalan önmagával kapcsolatban, amit Asya visszatérése csak fokoz. Derin rossz fénybe tünteti fel Asyat az alapítványon belül.
44
Volkan élete kezd széthullani, miután egy megosztó cikket írnak róla. Derya eltökélt és kész új országban munkát vállalni. Bahar Ali érdekét figyelve, felajánlja, hogy menjenek el egy közös kirándulásra.
45
Sinan megjelenése örömmel tölti el Asyát, a férfi már régóta az ismerőse, de kapcsolatuk Asya házassága miatt és a férfi utazása miatt nem teljesedhetett ki. Hicsran megelégelte azt, hogy Haluk folyton irányítja őt, ezért egyenesen Gönülhöz megy, hogy elmondjon neki mindent.
46
Sinan meggyőzi Asyat, hogy menjenek el kirándulni Isztambulba. Volkan beteges viselkedése és kötődése volt feleségéhez egyre rosszabb. Nil szeretné megváltoztatni Selcuk gondolkodását édesanyjával kapcsolatban.
47
Volkan tetteinek következménye, hogy Asya mellett Derint is elveszíti, aki visszaköltözik szüleihez. Gönül megfenyegeti Volkant, hogy minél hamarabb béküljön ki feleségével vagy tönkre teszi őt. Asya egyik régi páciense felbukkan.
48
Derin és Gönül izgatottan várják az üzlet megnyitóját. Volkan szeretné tisztázni és helyrehozni azt, amiért követte Asyat Istanbulba. Hicran célja továbbra is változatlan, fiának szeretne normális életet biztosítani.
49
A bolt megnyitó ünnepsége rendkívül feszült hangulatban zajlik le. Asya kísérője Sinan, ami nem csak Volkant, hanem Türgayt is kiakasztja. Selcuk pedig feltárja a nagy titkot mindenki előtt.
50
Bahar próbálja összeszedni magát lelkileg a válási tárgyalásra. Javidan kíváncsisága nem lankad és ki akarja deríteni, hogy ki lehet Selcuk édesanyja. Demir nem tudja elfogadni, hogy apja ennyi ideig titokban tartotta, hogy van még egy fia.
51
Nil megkapja a papírokat Hicsrántól és megmutatja Asyának, Selcuk anyjának sajnos nincs sok ideje hátra, haldoklik. Gönül lejárató hadjáratot indít Asya ellen, ami nem csak Asya életére hat ki, de fiáéra is. Volkan rögtön elmegy Asyához a kórházba, ahol jelenetet rendez. Bahar bevallja édesanyjának, hogy elvált Merttől, de nem kapja meg azt a támogatást, amit szeretne.
52
Selcukot megfenyegeti Gönül, ha nem megy el a városból, pokollá teszi az életét, a férfi nem hagyja magát és otthagyja Gönült. Azonban Haluk felesége nem adja fel és ellátogat Hicranhoz, aki rosszul lesz a beszélgetés közepén. Gönül nem csak Selcuk miatt idegeskedhet, de Asya miatt is, aki meglátogatja őt.

Isztambuli menyasszony

3. évad

54
Dilara nagyon megharagszik Süreyyára és Senemre, amiért eltitkolták előle Adem barátnőjének a kilétét. A nő úgy dönt Isztambulba költözik, hogy új életet kezdjen. Süreyya nem tudja elfogadni, hogy elveszti a barátnőjét, és amikor Faruk is Adem álláspontját védi, úgy érzi nagyon nincs egyenlőségjel ebben a kérdésben a nők és férfiak között. A vita addig fajul, míg kiderül, hogy Özgür is szúrja a nő szemét. Ipek egyre magabiztosabb a munkában, ez viszont Fikretnek nem tetszik… Adem nagyon boldog az új kapcsolatában.
55
Farukkal való veszekedés után Süreyya rájön, hogy eltúlozta a dolgot a férjével szemben. Dilara az idegességtől begörcsöl, és az éjszakát a kórházban tölti. Ademet az orvosa értesíti, hogy fennáll a koraszülés esélye. A férfit Günes viszi be. Nurgül beszél Fikrettel, és meggyőzi, hogy próbáljon meg megértő lenni a feleségével. Esma és Garip visszatér a villába, kissé zavarba hozva ezzel a családot.
56
Fikret izgatottan készül, hogy meglepje Ipeket. Mustafát kéri meg arra, hogy vigye el a feleségét a meglepetés helyszínére. Miután Okan viszont egy üzleti megbeszélésre hívja, a nő odamegy a munkamegbeszélésre a szállodába. Az este verekedéssel ér véget, Fikret pedig dühösen elviharzik… Esma és Garip nagyon boldogok együtt, bár még szokniuk kell, hogy a család többi tagjával együtt laknak…
57
Nurgül elmondja Ipeknek, hogy Fikret valójában küzd érte, és egy meglepetéssel készült. A nő boldogan fogadja a magyarázatot és a férje közeledését, ám másnak reggel – amikor Ipek munkába készül – újra kitör a háború. Günes rájön, hogy Adem lakást bérel Bursában, hogy a szülésig Dilara közelében legyen. Garip megpróbálja távol tartani Esmát minden stressztől, és arra kéri, bonja ki magát a veszekedésekből. Adem és Dilara házasságának vége, kimondják a válást.
58
Nem csillapodnak a kedélyek a Boran villában. Ipek elköltözik, Fikret képtelen bocsánatot kérni Okantól, Esma brossa pedig Yaz kiságyába esik, ami megsérti a kislányt. Süreyya úgy gondolja, hogy itt az ideje segítséget kérni, ezért Anastasyat a villába hívatja. Okan szeretné eladni a részvényeit, miközben Ipek továbbra is vele tervez dolgozni.
59
Amikor Fikret megtudja, hogy a felesége elköltözött, felkeresi az asszonyt. A férfi azonban még mindig nem érti, hogy Ipeket nem Okan, hanem a munka érdekli. Fikret úgy érzi, mindent elvesztett. Esma sértődötten veszi tudomásul, Süreyya ötletét, hogy a házba hívta Anastasiat. Günes szakítani akar Ademmel, ezért őt lepi meg a legjobban, amikor a férfi romantikus gesztussal várja haza.
60
Fikret igent mond Adem üzleti ajánlatára. A közös vállalkozáshoz azonban pénz kell, így a férfi megvásárlásra felajánlja a részvényeit Garipnak. Anastasia megérkezik a házba, ahol a személyzet nem várja tárt karokkal. Gülistan egyenesen személyes sértésnek veszi a nő jelenlétét, és úgy érzi, Süreyya átveszi a hatalmat a villában. Faruk gyanakszik, hogy Fikret rosszban sántikál, ezért arra kéri Mustafát, hogy kövesse az öccsét. Ipek dönt, és válni akar. Süreyya arra kéri a nőt, hogy menjen a villába. Dilara szívszorító pillanatokat él át, amikor meglátja Ademet és Günest együtt. Az új barátnő ráadásul beszélni szeretne a volt feleséggel.
61
Ipek rádöbbenti Süreyyát, hogy kezd pont úgy viselkedni, mint Esma. Nemcsak úgy beszél, hanem már a személyzet is benne látja az idős asszony utódját. Faruk megpróbálja jobb belátásra bírni Fikretet, de a férfi hajthatatlan. Senem felkeresi Dilarát, ám a várandós asszony nem kíváncsi rá. A nagynéni megtudja, hogy Günes és Adem továbbra is egy pár, ráadásul Dilara teljesen elzárkózik mindenkitől.
62
Günes nagyon boldog, hogy Adem vele képzeli el a jövőjét. Fikret próbálja meggyőzni Ipeket, hogy a válás nem jó ötlet, ám az asszony hajthatatlan. Süreyya szeretne hinni Adem jóindulatában, ám Faruk már nem ennyire optimista. Ezért a férfi felkeresi féltestvérét, ám idejük sem marad a vitára, Dilarának ugyanis fájásai vannak, miközben bent ragadt egy mosdóban.
63
Faruk és Adem együtt viszik be a kórházba Dilarát. A szülés megindult, a két férfi között pedig megtörik a jég. Mindketten úgy döntenek, hogy bizalmat szavaznak a másiknak. Eközben Günes hiába várja vissza Ademet. Ipek szeretne a saját lábára állni, és önállóan élni. Okan sejti, hogy Özgür gyengéd érzelmeket táplál valaki iránt, amikor azonban rákérdez, a lány csak sejtelmesen mosolyog. Megszületik Umut, Dilara és Süreyya pedig kibékülnek.

Megtörve

1
A gyönyörű Zeynep rádöbben, hogy férje, Galip megcsalja. Galip megfenyegeti a nőt, ha be meri adni a válókeresetet, soha nem fogja látni a lányát. Ráadásul az országot is el kell hagyniuk, Galip ugyanis hatalmas adósságot halmozott fel. Kadir, a népszerű nyomozó mindenben segít frissen szabadult barátjának, Keremnek, akit apja miatt csuktak le. Cemre, az egyik legbefolyásosabb isztambuli család lánya abban reménykedik, hogy hamarosan Demir felesége lesz.
2
Zeynep megdöbben, amikor férje, Galip 10 millió eurós tartozását tőle követeli egy alvilági banda. Veli, a főnök elviszi magával Zeynep kislányát biztosítéknak, és arra kényszeríti Zeynepet, hogy törjön be a bank széfjébe, ahol dolgozik. Kadir az egyik meccsen öngyilkos merénylőkre figyel fel, ám csak az egyiket tudja megállítani, és ez a családja életébe kerül. Kerem hiába kér segítséget Kadirtól, ezért elvállal egy kétes rablást, ahol véletlenül leszúrja a gyönyörű Cemrét.
3
Zeynep megdöbbenve ismeri fel Kadirt a karambolban, és bár megpróbál rajta segíteni, a kislánya miatt elhajt a helyszínről. Kadír nem törődve a saját életével üldözőbe veszi, amivel elriasztja Velit és bandáját, akik fogva tartják Zeynep kislányát. Hamarosan azonban mind a négy balesetet szenvedett ember, Kadir, Zeynep, Kerem és Cemre a kórház intenzív osztályán köt ki.
4
Kadír kis híján beleőrül családja elvesztésébe, ezért a rendőrfőnök beleegyezik kollégái ötletébe, akik szerint Zeynep az egyetlen, aki segíthet rajta. Kerem megdöbben, hogy mindenféle felelősségre vonás nélkül elhagyhatja a kórházat. Nem is sejti, hogy időközben Delim és a szeretője, Belma minden nyomot eltüntettek a házban, hogy ne derüljön ki a titkos viszonyuk.
5
Cemre megdöbbenve ismeri fel támadóját a baleset egyik áldozatában, és nem érti, hogy lehetséges az, hogy jól ismert ügyfele, Zeynep bankrablás miatt börtönben van. Kerem rájön, hogy a barátnője, Meral összeszűri a levet Yakuppal. Kadír nem tudja, hogy segíthetne megtalálni Zeynep kislányát, akit egykori barátja, Veli tart fogva.
6
Cemre a rendőrségen elvállalja Zeynep védelmét, és egy fotón megmutatja Kadírnak, hogy ki késelte meg. Kadír megdöbbenve ismeri fel Keremet, de nem adja ki az elfogatóparancsot ellene. Kerem nyomozni kezd Meral és Yakup után, akik titokban szövetkeztek egymással, míg ő börtönben volt. Belma retteg attól, hogy kiderül a viszonya Demirrel.
7
Kadir betartja az ígéretét, és elintézi, hogy Zeynep kijusson a börtönből és háziőrizetbe kerüljön. Belma és Demir mindent elkövetnek, hogy ne derüljön ki a titkuk, és ezért arra is készek, hogy Cemrétől megszabaduljanak. Keremet fűti a harag amiért Yakup elárulta őt, és nyomozni kezd utána. Hamarosan azonban durván összeverik, és az utcán Kadir talál rá, aki magyarázatot követel.
8
Kadir hiába faggatja Keremet, hogy mondja el az igazat a rablásról, Kerem azonban nem hajlandó válaszolni. Ezért Kadir kénytelen letartóztatni és átadni a rendőrségnek, hogy a kihallgatás után Cemre azonosíthassa. Közben Kadir megtudja, hogy Veli azért szabadult korábban a börtönből, mert titkos egyezséget kötött Szemirrel, Cemre befolyásos apjával, amit elhallgat Cemre előtt. Cemre beszélni akar Keremmel, hogy megtudja, mi volt a férfi valódi célja.
9
Szemir, Cemre apja próbál megszabadulni Velitől, aki a kislány elrablásával megszegte az egyezségüket. Cemre, apja és vőlegénye, Demir tudta és beleegyezése nélkül, felkeresi Keremet az előzetesben és közli vele, hogy mindent elkövet annak érdekében, hogy egész életében börtönben maradjon. Kerem azonban alkut ajánl. Közben Yakup megkeresi Belmát, és megzsarolja a videóval, amit a rabláskor vett fel. Három millió eurót követel a felvételért, amit Demir nem akar kifizetni.
10
Cerem úgy érzi, hogy Kerem valójában ártatlan, ám ezt semmivel sem tudja megmagyarázni, ezért felkeresi Kadirt. Kadir kiáll a barátja ártatlansága mellett, de közli Ceremmel, hogy addig nem tud segíteni, amíg a nő kételkedik ebben a lehetőségben. Belma és Demir úgy döntenek, hogy elteszik láb alól Yakupot, aki három millió euróval zsarolja őket. Hamarosan rá kell jönniük, hogy időközben Cerem is tudomást szerzett a videó létezéséről, ami nagy leleplezést rejt mostohaanyja titkos szeretőjéről.
11
Zeynep nem árulja el Kadirnak, hogy Veli felhívta. Titokban beleegyezik egy találkozóba, azt remélve, hogy visszakaphatja a kislányát. Cemre úgy érzi, hamarosan összeomlik, ha nem változtat gyökeresen az életén. Nem tudja eldönteni, hogy mindent maga mögött hagyva Amerikába utazzon, vagy higgyen Keremnek, aki leszúrta, és a segítségével nyomozza ki az igazságot.
12
Yakup futárnak álcázva magát beállít az ügyvédi irodába, Belma legnagyobb rémületére. Egyértelműen jelzi, hogy hamarosan lejár a fizetési határidő, és amennyiben Belma és Demír nem fizet, a szexvideó felkerül az internetre. Kadír megtalálja Zeynepet, aki beleegyezik Veli ajánlatába. Meral megtudja az anyjától, hogy Kerem keresi őket.
13
Cemre és Zeynep váratlan húzása a médiában felgyorsítja és teljesen felforgatja az eseményeket. Közben Cemre közbenjárásának köszönhetően Kerem kiszabadul a börtönből. Az egyik fegyőrtől azonban megtudja, hogy a fiatal cellatársát, akinek a védelmére kelt, megölték. Demír tárgyal Yakuppal.
14
Beválik Zeynep és Cemre terve, akik a médián keresztül üzennek Gallipnak, hogy segítsen az elrabolt lányát megmenteni. Veli életében először összezavarodik, mert nem tudja eldönteni, hogy Zeynep végül kinek az oldalán áll. Kadir, a rendőrfőnök beleegyezésével titkos akciót tervez, amihez szükség van Gallip szövetségére.
15
Yakup és Meral elszöknek, miután meglőtték Keremet, aki Cemrét védte. Kerem arra kéri Cemrét, hogy semmiképp ne hívjon mentőt, inkább meghal, de a börtönbe mégegyszer nem megy vissza. Kadir biztos benne, hogy Veli mindent megtesz annak érdekében, hogy félrevezesse Zeynepet. Cemre rábízza Demirre a vérző Keremet.

Nehir – A szerelem arcai

50
Tulay asszony esküvői ruhapróbát szervez Baharnak. Meryem túljár Zahra eszén. Bahar óriási összetűzésbe keveredik a családjával Nazim miatt, amikor is Nehir megtudja az igazságot…
51
Hakan megfenyegeti Nehirt, ha nem rendezik kapcsolatukat, elveszi tőle a kis Mertet. Fulya folyamatosan aggódik, hogy Zahra visszatér az életükbe. Nazim furcsállja Bahar viselkedését. Nehir minél hamarabb találkozni szeretne Nazimmal.
52
Nehir Nazim bocsánatáért esedezik. Hakan ismét követni kezdi Nehirt, mert őrülten féltékeny és nem bízik feleségében. Nehir attól fél, hogy elrabolták kisfiát. Nazim váratlanul betoppan a családi vacsorára…
53
Zerrin teljesen ledöbben, amikor megtalálja Hakan titkos szobáját. Fulya üzenetet kap Tarikkal kapcsolatban egy ismeretlen személytől. Bahart súlyos autóbaleset éri.
54
Nazim rájött, hogy mit tett Hakan a kocsijával. Tarik újabb hazugsággal próbálja menteni magát Fulya előtt. Bahart az őrületbe kergeti Hakan féltékenysége. Hakan rátámad Nehirre…
55
Az alapítványi bálon Nazim és Tarik díjat kapnak, így Tariknak sikerül kimagyaráznia magát Fulya előtt, addig, amíg Meryem keresztbe nem tesz neki. Nazim hivatalossá szeretné tenni szerelmével az eljegyzését, Nehir azonban óriási jelenetet rendez.
56
A rendezvény után családi dráma tör ki Nehir viselkedése miatt. Fulya kihallgatja Tarik és Zahra beszélgetését. Tulay asszony kirúgja a házból Nehirt, aki rögtön Nazimhoz siet. Fulya újabb titkos üzenetet kap a férjével kapcsolatban.
57
Nazim a Nehirrel töltött éjszakai után is Bahar bocsánatáért esedezik. Fulya válni készül Tariktól. Hakan megfenyegeti Nehirt. Nazim meglepetéssel várja Bahart.
58
Nazim és Bahar titokban összeházasodnak. Hakan halálának híre mindenkit váratlanul ér. Nehir meglepő kéréssel fordul Tarik felé. Tulay asszony jelenetet rendez fia búcsúztatóján, amikor is Nehir megtudja, mit titkolt előle a férje éveken keresztül.
59
Nehir bosszúja kezdetét veszi, amiben Tarik és Zerrin lesznek a segítségére. Nehir megpróbálja féltékennyé tenni Nazimot, azzal, hogy Tarikhoz közeledik. Zahra továbbra sem nem hajlandó lemondani Tarikról.

Perzselő szenvedélyek

5
Atlas nagyon szeretné már látni az anyukáját, de Tomris senkit sem enged be a szobába az ápolónőkön kívül. Rüya képtelen elfogadni a történteket, és a volt vőlegényére, Iskenderre rá sem bír nézni. Egyik este elmondja apjának, hogy Cicek Iskender miatt halt meg. Hulya nem bírja tétlenül nézni fia, Iskender szenvedését. Kenannal összefogva megpróbálja kibékíteni a fiatalokat. Celebi a hullaház dolgozóinál puhatolózik az ékszerekkel kapcsolatban. Ömert a múltkori cikke miatt meglátogatja néhány rosszfiú és alaposan helyben hagyják.
6
Tomris megkéri Ciceket, hogy lépjen a lánya helyébe. A nő hallani sem akar róla, és szabadulni próbál Tomris házából. Nagy nehezen kijut a kertbe, ahol meglátja Alit. Az égési sérülései miatt a volt vőlegénye azonban nem ismeri meg, és azt hiszi Simal áll előtte. Rüyát folyton a Cicekkel kapcsolatos emlékek kísértik. Szeretne igazságot tenni, ezért feljelenti a rendőrségen Iskendert. Adnan rátalál Cemrére, és azonnal értesíti Celebit. Cemrének sikerül elmenekülnie és kimenekíti lányát a férje házából.
7
Rüyát továbbra is ostorozzák az újságírók, de Ömernek szerencsére sikerül kimentenie. Elhatározzák, hogy csinálnak egy közös napot. Ömer megmutatja a kedvenc éttermét és a boltját. A kórházban fekvő Cicek feleleveníti a napot, amikor még Alival az esküvői meghívókért mentek. Cemre és Günes bérelt egy autót, hogy elmenekülhessenek a városból. Útközben megállnak enni, de Celebi és Adnan a nyomukban van. Cemrének támad egy ötlete, amivel sikerül leráznia a két férfit.
8
Rüya elmegy egy pszichiáterhez, hogy kiderítse, mennyire befolyásolhatnak a gyógyszerek egy egészséges embert. Ozan tovább nyomoz a tűzesetben. Bekir elmegy Ömer üzletéhez, hogy közölje, Celebi kihallgatta. Ozan aggódni kezd Cemréért, és elhatározza, hogy megkeresi. Tomris közli Cicekkel, hogy még jó ideig a házában kell laknia, és egyetlen esélye, ha továbbra is Simalnak adja ki magát. Ömer megszerzi a szálloda nevét, ahová Cemre és Günes bejelentkezett.
9
Bülent elmegy Tomris házához, hogy magával vigye Simalt és Atlast. Tomris éppen hazaér, és elzavarja a házból. Taner átadja a végső jelentést Korkutnak, amiből kiderül, hogy a tűz nem baleset volt, hanem valaki szándékosan gyújtogatott. Günes lázas lett, ezért Cemre kórházba vitte. Ismét rosszullét tör rá, ezért megkéri az egyik nővért, hogy vizsgálják meg, terhes-e. Amikor Celebi megjelenik a kórházban, Ozan kimenekíti Cemrét, aki nem éppen így képzelte a helyzetet.
10
Rüya vállalta Ömer védelmét, de úgy tűnik a rendőrség megtalálta a bűnbakját. Kenan megtiltja Rüyának, hogy segítsen Ömernek, és hogy egyáltalán találkozzon vele. Cicek tudja, hogy Atlas rájött, nem ő az anyja. Elmondja Tomrisnak, de ő arra biztatja, hogy játsszák tovább a játékukat. Ozan ismét hazaviszi Cemrét, aminek Seher nagyon nem örül. Celebi megtudja, hogy Cemre Seheréknél bujkált, ezért elmegy hozzájuk. Rüya figyelmezteti Ozant, hogy Ömert letartóztatták.
11
Ali eltemeti halottnak hitt szerelmét. Tomris abban mesterkedik, hogyan távolítsa el a gyanakvó Bülentet a házból. Miután Rüya elvállalja Ömer védelmét, kutatni kezd a rendőrségi akták között. A tanúvallomásokból kiderül, hogy van még egy tanú, aki bizonyítani tudja Ömer ártatlanságát. Mivel Iskender könnyen gyanúba keveredhet, Celebi azonnal intézkedik és Ömer szabadlábra kerül. A rendőrség közben tovább nyomoz a tűzeset után. Cicek idegösszeroppanást kap, nem tudja elfogadni a történteket. Cemre szenved kislánya hiányától. Tudja, hogy valamit tennie kell…
12
Bülent közeledni kezd a feleségének hitt Cicekhez, miközben gyanítja, hogy valamit eltitkolnak előle a házban. Cicek ijedtségében távozni akar, de Tomris visszatartja és ígéretet tesz, hogy megszabadítja a férfitól. Tomris visszautasíthatatlannak tűnő ajánlatot tesz Bülentnek, akinek a reakciója azonban nem az, amire számít. Cemre erőt gyűjtve elmegy Ozanék házából, de olyan lépésre szánja el magát, amire férje a legkevésbé sem számít. Iskender látogatása során Ciceknek beugranak a tűzeset emlékképei, majd Tomris tudtára hozza, hogy sorsát valójában a férfi pecsételte meg.
13
Cemre bizonyítékot próbál felhozni Celebi ellen, ám hamar rájön, hogy falakba ütközik. A nő lopva keresi fel kislányát, ám Celebi felnyitja a szemét, hogy ha meg akarja szerezni a gyermek feletti felügyeleti jogot, pénz nélkül labdába sem rúghat. Hulya megérzései azt súgják, hogy Cemre veszélyes lehet, ezért óvatosságra inti fiát. Ozan – Seher intelmei ellenére – továbbra is segíteni akar a magára maradt nőn, akinek esze ágában sincs feladni a kislányáért folytatott harcot. Atlas együttérzéssel fordul Cicek felé. A két sorstárs bizalommal kezd fordulni egymás felé. Bülent továbbra is gyanakszik, érzi, hogy valami nem stimmel a házban.
14
Cemre meglátogatja Kenan bácsikáját, hogy az őt jogosan illető családi örökségből némi pénzre tegyen szert, de falakba ütközik. Miután Kenan elmondja, hogy a pénznek már nyoma sincs, Cemre gyanítja, hogy férje keze lehet a dologban. Cemre élő adásban tett nyilatkozata Rüya tudomására jut, aki azonnal fel is ajánlja segítségét. A videó megosztásával nagy port kavar. Cemre támogató közösségre talál, ami erőt ad neki a folytatáshoz. Iskender felkeresi Ömert és megfenyegeti. Cicek és Atlas között egyre szorosabb a viszony. Ali úgy dönt, Cicek nélkül nincs maradása a házban

Remények földje

3. évad

8 (209. epizód)
Behice gyanakvása nem enyhül a váratlanul feltűnt férfi, Fikret miatt, ezért úgy dönt, hogy nyomozásba kezd. Yilmaz és Züleyha titokban találkoznak a régi házban, azonban időközben váratlan személy tűnik fel a birtokon. Demir megveszi Hatip aga régi otthonát Sevda számára. Hünkar asszony haragja nem csillapodik fia iránt.
9(210. epizód)
Gülten fültanúja lesz, ahogy Behice asszony Züleyha-ról beszél a háta mögött. Hünkar asszony felkeresi Yilmaz-t, hogy személyesen beszéljenek. Sermin látogatást tesz a birtokon, ahol bizalmas párbeszédnek lesz fültanúja. Hünkar olyan döntést hoz, ami kihozza Demir-t a sodrából. Müjgan nehéz helyzetbe kerül.
10(211. epizód)
Demir elhatározásra jut Mügjan-nal szemben. Fekeli aga szembesíti Behice-t az igazsággal. Yilmaz és Züleyha az utazásukat tervezik. A kórházban megjelenik a katonaság, miközben Müjgan életében váratlan fordulat következik be.
11 (212. epizód)
Katonaság emberei tűnnek fel Yilmaznál és a Yaman birtokon. Müjgan szembesítésre kerül Züleyha-val. Demir haragos lesz, miután úgy hiszi Sermin hazudott neki. Hünkar asszony és Fekeli aga közel kerülnek egymáshoz. Sevda édesanyja ellen fordítja Demir-t, ezért komoly elhatározásra jut.
12 (213. epizód)
Züleyha titokban az utazásra készül, miközben Yilmaz és Hünkar asszony tisztázzák a múltat. Behice látogatást tesz Serminnél, ahol Füsszun információkkal látja el Fikretről. Demir csalódott, miután Züleyha úgy döntött, hogy a birtokon marad gyermekeivel.
13 (214. epizód)
Züleyha Hünkar asszony jóváhagyásával készül Yilmaz-zal útra kelni. Behice asszony aggódni kezd, miután Yilmaz hosszabb időre eltűnik Kerem-Alival. Müjgan a gyártelepre siet, hogy utánajárjon mi történhetett fiával. Züleyha boldogságát egy váratlan esemény árnyékolja be. Cetin gyanúja nem enyhül Fikrettel kapcsolatban. Yilmaz bosszút esküszik Hünkarral szemben.
14 (215. epizód)
Yilmaz-t teljesen elvakítja a dühe, és meggondolatlan lépésre szánja el magát. Sevda asszony megvédi Züleyha-t Demirrel szemben. Züleyha úgy hiszi, hogy Hünkar asszony áll a történtek hátterében, ezért bosszút forral ellene.
15 (216. epizód)
Yilmaz továbbra is kételkedik Hünkar asszonyban. Fekeli megoldást szeretne találni Yilmaz és Züleyha számára. Mügjan bizalmas gondolatokat oszt meg Fikrettel. Demirnek döntést kell hoznia, hogy visszatér e a Yaman birtokra. Züleyha egyre nehezebben viseli a kialakult feszültséget.
16 (217. epizód)
Yilmaz értesül arról, hogy ünnepségre készülnek a Yaman birtokon, ami Adnan-t is érinti. Behice Fikmet szobájában kutat bizonyítékok után. Fadik nagy bajba kerül, mikor Azize asszonyra kell vigyáznia. Yilmaz feldúltan jelenik meg a birtokon, ahol váratlan baleset történik.
17 (218. epizód)
Fadik és Rasit kétségbeesetten keresik Azize asszonyt az erdőben. Züleyha dühösen utasítja el Yilmaz-t, és Demir-t a kórházban a történtek után. Behice megpróbálja jobb belátásra bírni Müjgan-t, azonban Nazire váratlan lépést tesz vacsora közben. Saniye félreértésbe keveredik, miután kihallgatja Fadik és Rasit beszélgetését. Demir és Hünkar békét kötnek egymással.

Szerelem van a levegőben

60
Eda átmegy Serkanhoz, Serkan pedig hazaküldi Selint, hogy nyugodtan tudjon beszélni Edával, de annyira részeg, hogy nem tudja elmondani neki, amit akar. Selin hazamegy, és dühében tombolni kezd. Szétszórja az újságcikkeket is, amelyeket Melo gyűjtött össze, és hirtelen meglátja az, amelyik Eda családjáról szól. Másnap Eda még mindig Serkannal van, és Serkan ismét megpróbálja elmondani neki, hogy miért haltak meg a szülei, amikor Selin betoppan, és elmondja Serkannak, hogy mindent tud Eda szüleinek a haláláról.
61
Alptekin elmegy egy időre, mert úgy érzi, Serkannak igaza van, és ő tényleg csak árt a családjának. Serkan napokig ki sem lép a házból, még dolgozni sem megy be. Eda és a lányok hazamennek a vakációból. Eda megkéri Leylát, hogy hívja be Serkant az irodába, mert ő is bemegy. Piril behívja Aydan asszonyt is az irodába, hogy megbeszéljék az oktatási kampány részleteit. Nesrin, Derya testvére sejti, hogy Aydan készül valamire, ezért ráakaszkodik, nehogy lemaradjon valamiről, és Aydan nyerje meg az elnöki választást.
62
Selin nagyon meglepődik azon, hogy Melo kilép a munkahelyéről. Eda álnéven felhívja azt a vállalkozót, aki felelős a szülei haláláért, és szembesíti tettével. Ayfert felkérik a jótékonysági szervezet árverési estjén a vendéglátási feladatok ellátására, azonban a nagy rendelésszám miatt Ferit siet a segítségére. Ceren elutasítja Ferit békülési kísérletét. Seyfi kompromittáló helyzetben látja Alptekínt, és nem tudja eldönteni, szóljon-e róla Aydannak. Eda titkon visszaadja a gyűrűjét Serkannak.
63
Eda a barátnői tanácsára levélben írja meg Ayfernek, hogy ki a felelős a szülei haláláért. Selin bevallja Pirilnek, hogy már annyira gyűlöli Edát, hogy alig tudja elviselni a jelenlétét; Piril aggódik barátnője miatt. Seyfi minden terelési kísérlete ellenére Aydan váratlanul megjelenik a szállodában, és rájön, hogy Alptekín megcsalja. Az árverés nagy siker, és a divatbemutatón modellek hiányában a lányok lépnek fel. Serkan vacsorázni hívja Edát, de Selin, aki kihallgatja a beszélgetésüket, féltékenységében meghiúsítja a randevút.
64
Piril megrémül, amikor Engin bejelenti, hogy szeretné bemutatni az édesanyjának. Melo és Erdem versengenek, hogy melyikük segít többet Enginnek. Eda és Serkan elvállalják, hogy a jótékonysági kampány arcaként szerepeljenek, bár még mindig feszült köztük a viszony az éttermi eset miatt. Efe úgy dönt, rábíz Edára egy vevőt, aki régi ismerőse, és megígéri: ha a lány beválik, a hölgy továbbra is alkalmazni fogja őt. Ceren nyomozni kezd az után, hogy ki lehetett Fatma hírforrása.
65
Nagyon jól sikerül a kampányfotózás, azonban Serkan féltékeny lesz a jóképű fotósra, akit Selin szerzett. Miután Ceren kérdőre vonja Fatmát, az újságírónő megkéri Selint, hogy intézze el: senki ne nyomozzon utána. Efe megkörnyékezi Selint, majd Feritet is: szeretné megvenni a részesedésüket a cégből. Engin kitalálja, hogy mielőtt bemutatná Pirilt az édesanyjának, a lány Aydanon gyakoroljon egy kicsit. Ferit bevallja Cerennek, hogy ő és Kaan áll a szerződés kiszivárogtatása mögött. Efe pénzt ajánl Fatmának.
66
Ayfer nehezen viseli, hogy ennyi ember van nála, de ekkor ráadásul még Engin és Piril is megérkezik. Nincs idejük arra, hogy elmondják, próbálni szeretnének Aydan asszonnyal, mert Ayfer azt hiszi, azért gyűlt ott össze mindenki, hogy Serkan megkérje Eda kezét. Végül kiderül az igazság. Serkan rájön, hogy valaki kicserélte a borítékot, amiben leírta Edának, hogy melyik étteremben találkozzanak, és ezért hiúsult meg a közös vacsorájuk. Kérleli Edát, hogy adjon neki még egy esélyt.
67
Alptekin elmegy Aydanhoz, és kölcsönösen elmondják egymásnak, hogy válni akarnak. Amikor Eda és Serkan visszamennek az irodába, Ceren, Ferit és Selin összegyűlnek Serkannál. Selin kezdi a mondandóját, és úgy adja elő, mintha ő lenne a legártatlanabb az egészben, bár azt beismeri, hogy mindenki mással együtt ő is eltitkolt valamit Serkan elől. Majd azzal zárja, hogy felmond, és Serkannak adja a részvényeit. Serkan épp valami „büntetést” akar kitalálni Eda számára, amiért hazudott neki, amikor Seyfi hívja, és elmondja, hogy Aydan nincs jól.
68
Balca elmegy az interjúra. Eda meglepődik, hogy Balca nem is hasonlít a képre az önéletrajzán, ugyanis sokkal szebb, de végül Eda ráveszi Serkant, hogy vegyék fel, és hogy még aznap kezdjen is. Selin bevezeti Balcát a cég dolgaiba, és Serkanról is elmond neki mindent. Nesrin Aydanra szabadítja a riportereket, hogy a válásáról kérdezzék. Aydan Serkant hívja segítségül, aki Edával és Balcával érkezik. Balca elküldi az újságírókat. Aydan megkéri őket, hogy segítsenek a kampányban
69
Serkan otthon várja Edát, de ő nem megy el. Helyette megérkezik Engin, és tanácsot kér Serkantól Pirillel kapcsolatban. Serkan azt javasolja, kérje meg a kezét, de Engin nem tudja, hogyan. Balca elintézi, hogy a másnapi elnökválasztás előtt tartsanak egy vitát a jelöltek, ahol a többiek kérdéseket tehetnek fel nekik. Másnap reggel Aydan panaszkodik, hogy 500 sütit kellett készítenie, és kiderül, hogy Melo 50-et írt le, utána rajzolt egy mosolygós fejet, de azt nullának nézte Ayfer. Fifinek az az ötlete támad, hogy adják el a társaság elnökválasztásán a maradékot, és az összeget ajánlják fel adománynak.

Tiltott gyümölcs

3. évad

49 (188. epizód)
Kaya gyanús dologra bukkan Sahikával kapcsolatban, és fontos döntést kell meghoznia. Yildiz Ender segítségét kéri, miután Halitról és Leylaról kapott fotókat. Lila és Yigit titokban újra randevúzni kezdenek.
50 (189. epizód)
Caner és Emir Ender megbízásából megpróbálják kellemetlen helyzetbe hozni Leyla-t. Erim bemutatja barátnőjét otthon, azonban nem várt fogadtatásban részesül. Yigit és Lila titokban találkoznak. Leyla a megaláztatások után úgy dönt, hogy felhagy munkájával Halitnál.
51 (190. epizód)
Halit haragosan tér haza, miközben Akin, Aysel és Yildiz új felvételt készítenek Zehra csatornájára. Sahika feltűnően viselkedik egy szórakozóhelyen, ahová Yigit és Akin is betér. Leyla váratlanul új lépésre szánja el magát.
52 (191. epizód)
Erim megpróbál hatni Halitra Lilaval kapcsolatban. Kaya felkeresi Sahika-t, miután Yigit beszámol a szállodában látottakról. Caner és Yildiz Emir otthonában beszélgetnek, mikor váratlan személy tűnik fel.
53 (192. epizód)
Ender és Yildiz Leyla ellen munkálkodnak, aki mindeközben Sahika támogatását élvezi. Halit új büntetés talál Lila számára. Az Argun házban feltűnik egy régen látott ismerős. Kaya megpróbál vezekelni, amiért Sahika visszaköltözött otthonába. Ender kellemetlen helyzetbe kerül Nadir irodájában.
54 (193. epizód)
Ender Caner segítségét kéri, hogy kiderítsék, kit rejthet a titokzatos hölgy személye, akivel Nadir beszélt. Yildiz megpróbálja kellemetlen helyzetbe hozni Leyla-t, ezért Halitot ráveszi egy váratlan programra. Zehra új beszélgetőpartnerre lel Zerrin személyében, amiért Yildiz neheztelni kezd.
55 (194. epizód)
Yildiz Akin és Zehra társaságában egy televízió székházába látogatnak, ahol Yildiz váratlan helyzetbe kerül. Caner és Emir minden praktikát bevet, hogy új ismeretségeket köthessenek. Lila és Yigit a szüleik háta mögött szervezkednek.
56 (195. epizód)
Halit súlyos szavakkal illeti Yigitet a családi vacsorán, ezért feldúltan távozik. Zerrin kételyt ébreszt Zehraban, ezért elhatározza, hogy beszél Leylaval. Yildiz megbeszélésen vesz részt Selim úrral az új munkaköréről, azonban váratlan meglepetés éri. Halit rossz híreket kap Metintől.
57 (196. epizód)
Nadir felkeresi Halitot az irodájában, hogy ajánlatot tegyen számára. Ender nemtetszését fejezi ki, mikor Sahika és Yigit közös vacsorára készül. Yildiz aggódni kezd, mikor Halit bőrönddel távozik otthonról.
58 (197. epizód)
Nadir és Sahika bizalmasan találkoznak, hogy megbeszéljék a következő lépésüket Halittal szemben. Zerrin gyanakodni kezd Leyla-ra, ezért Ender és Caner elkezdik megfigyelni. Yigit egyre bizalmasabb kapcsolatba kerül Sahikaval. Yildiz találkozik egy hírességgel, és megpróbálja elindítani saját csatornáját.

Pünkösdi köztársaság

Peker Mengen, a frissen megválasztott polgármester nagy tervekre tör, győzelmét a miniszterelnök meghívásával ünnepli. A nagyszabású ünnepség során váratlan események történnek és a várost független országgá nyilvánítja, melynek Amerika hadat üzen. Az országalapító polgármester felkészül arra, hogy az ötezer lakosú városával megbirkózzon a világ legerősebb hadseregével.

Sógornők réme

Yeliz nagyon szereti testvérét, Ahmetet, akivel együtt élnek. Anyja helyett anyja, minden lépését felügyeli, támogatja, szeretetével szinte burkot képez körülötte. Egy napon Yelizre döbbenetes meglepetés vár, Ahmet ugyanis beleszeretett egy lányba. A szerelem szárba szükken és Ahmet össze akar házasodni szerelmével. Ezt hallva Yeliz világa darabjaira törik, de reménykedik, hogy Ahmet szakít ezzel a lánnyal is, ugyanis Yeliz eddig minden kapcsolatát ellehetetlenítette. Menyasszony és sógornő viszonya ilyen fergeteges fordulatokban még nem bővelkedett soha.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt szereti: