Sorozatok a TV-ben 2021. október 18. és október 31. között

 • 10.18 – RTL Klub: Nyerő páros 5. évad premier
 • 10.18 – AMC: Fear The Walking Dead 7. évad premier
 • 10.19 – ATV: Géniusz premier
 • 10.24 – LifeTV: Deliha akcióba lép premier
 • 10.25 – TV2: Ninja Warrior Hungary 3. évad premier
 • 10.31– LifeTV: Ölj meg ha mersz, drágám! premier

Jelenleg nézem

 • Dancing With The Stars 2. évad – magyar
 • Sebzett szív– török
 • Szépítők – magyar
 • Sztárban sztár leszek 2. évad – magyar
 • The Bigfam – magyar
 • Zöld gömb– magyar

Áttekerve nyomon követem

 • A nagykövet lánya – török
 • Álarcos énekes 3. évad – magyar
 • Elárulva – török
 • Jóban rosszban – magyar
 • Totem – magyar

Sorozatok előzetesei

A fülszövegek spoilert tartalmaznak.

Dán-svéd sorozat

A nyomozás

6/5
Amikor a gyanúsított a nyomozás előrehaladtával állandóan változtat a vallomásán, a nyomozócsoport kénytelen újra és újra teljesen elölről átgondolni a rendelkezésre álló tényeket és az összefüggéseket. Időközben a búvárok erősítést kapnak, és nagy erőkkel folyik a víz alatti kutatás. Áttörő eredményt azonban azok a megdöbbentő bizonyítékok hoznak, melyek a gyanúsított számítógépéről kerülnek elő.
6/6
Az “in dubio pro reo” elv azt jelenti, hogy kétes esetben a vádlott javára billen a mérleg, illetve minden felmerülő kétség az ő javát szolgálja. A nyomozócsoport újra és újra nekifut, hogy kellő bizonyítékot szolgáltasson ahhoz, hogy a vádlottat emberölésért bíróság elé állíttassák, és súlyosbító körülményt ahhoz, hogy az ítélet életfogytiglani szabadságvesztésre terjedjen ki. Az áttöréshez végül Maibritt állhatatossága is hozzájárul, akinek meggyőződése, hogy nem tökéletes bűnténnyel van dolga, ezért energiát nem kímélve nekilát, hogy az ügy teljes anyagát áttekintve megkeresse azt az összefüggést, ami felett korábban elsiklottak.

Francia sorozatok

Miénk a holnap

26
A kórházban egyre több beteg produkál Judith-éhez hasonló tüneteket, az egyikőjük pedig meg is hal. Eközben a meglőtt polgármestert is a helyi kórházba szállítják. Karim pedig a tettes után kezd nyomozni.
27
Judith veséje leáll és az állapota óráról órára romlik. Lou és Karim megbeszélik, hogy miután szétmentek, hogyan neveljék közös gyermeküket. A kómában fekvő Vallorta polgármester helyét ideiglenesen Flore veszi át.
28
Leonard Vallorta túléli a gyilkossági kísérletet és az orvosa utasítása ellenére visszatér a birtokra. Karim tovább folytatja a nyomozást az elkövető ellen. Judith állapota továbbra is válságos.
29
Anna tovább folytatja a nyomozást a Vallorta birtokon használt illegális növényvédő szerek ügyében, de közben támadás áldozata lesz. Chloé és Alex elhatározzák, hogy átszállíttatják Judith-ot egy másik kórházba, ahol elvégezhetik a transzplantációt.
30
Miután kiderül, hogy a fegyver amivel meglőtték Leonard a birtokról származik, Karim meggyanúsítja Flore-t. Victoire visszaadja Frank-nak az eljegyzési gyűrűt, aki nem fogadja jól a hírt. Kiderül, hogy egyik családtagja sem tud vesét adni Judith-nak.
31
Már szinte mindenki Bart-ot keresi, amikor a fiú csak úgy felbukkan. Judith állapota folyamatosan romlik és az utolsó esélye a transzplantációra, az Bart. Eközben tovább folyik a nyomozás Vallorta gyilkossági kísérletének és a tiltott növényvédő szerek ügyében is.
32
Anna tovább folytatja a nyomozást és bebizonyosodik, hogy Vallortáék szennyezik a környék ivóvízét. Bart pedig hosszas gondolkodás, de belemegy, hogy az egyik veséjét odaadja Judith-nek.
33
Eljött Bart és Judith műtétjének a napja, de komplikáció lép fel. Anna és Karim egyre több bizonyítékot talál Vallortáék ellen.
34
Judith-nek fogy az ideje, ezért Marianne törvénytelen szerzőktől sem riad vissza annak érdekében, hogy megmentse az unokáját. Lou és Karim pedig harcba szállnak a lányuk felügyeleti jogáért.
35
Egy csoda folytán Judith új vesét kap. Anna egyre közelebb kerül, hogy kiderítse honnan szerzik be Vallortáék a növényvédő szereket, ám ekkor valaki leüti hátulról.

Magyar sorozatok

Jóban rosszban

17. évad

4200
Gábor benéz Brúnóra, aki elismeri neki, hogy profin leszerelte a jogásznőt. Emőke nekitámad Gábornak. Zseni nem nyughat és nyomoz Fanni után. Bandi belelátna a kórház munkafolyamataiba.
4201
Fanni elmeséli Gyöngyinek, hogy mit tudott meg Norbitól, majd Fanni komoly döntést hoz. Bandi érkezik Alexhez és előadja az egymás munkakörének megismerését szolgáló ötletét, amihez Alex is kedvet kap. Kardos és Dóra közös pácienst kap.
4202
Fannit az új élete máris új kihívással szembesíti. Alex kalandja a beteggel nem sikerül túl jól. Vera nem járul hozzá, hogy Kardos a klinikán szervezzen jótékonysági estet Jeles Anna javára.
4203
Fanni nem tud segíteni Kristófnak. Alexék a műtőben is bonyodalomba keverednek. Kardosék Péter segítségét kérik, aki azt tanácsolja Kardoséknak, hogy magánemberként fogjanak gyűjtésbe.
4204
Áron és Brúnó felajánlják a segítségüket Kardoséknak. Alex a kisboltban gyakorolja megszerzett orvosi tudását. Kardos külső segítséget vesz igénybe az adományok érdekében. Zseni megsejti, hogy Fanni kapcsolatba lépett Kristóffal.
4205
Zseni elmondja Fanninak, hogyan jött rá, hogy Kristóf a téma, majd megígéri, hogy segít a lánynak. Vilma érkezik és interjút kér Alextől, aki le is aratja sikere babérjait. Kardos és Dóra újra egymásra talál.
4206
Dóra azt javasolja Kardosnak, hogy béküljön ki Verával. Charlie váratlan adakozásba fog. Brúnó örömmel újságolja Patríciának, hogy összerakták az adománygyűjtő oldalt. Zseni csalást szimatol. Kardosék nem biztosak abban, hogyan tovább.
4207
Zseniék segítséget kérnek a rendőrségtől, majd lebuktatják Norbit. Kardosék közös utazást terveznek Verával, majd bevallja a nőnek, hogy Dórát szereti. Laci elmondja Charlie-nak az igazságot.
4208
Charlie Pepéről kérdezgeti Melit, majd megpróbálja felvenni a kapcsolatot Rolanddal. Vera nehezen lép túl Kardoson. Roland azt tanácsolja Pepének, hogy óvatosan bánjon Kozmával. Szabit megpróbálják megvesztegetni.
4209
Emőke szervezkedni kezd Vera és Gábor ellen. Alex és Enikő elmondja Rolandnak, hogy Charlie kereste. Dóra elmondja Kardosnak, hogy Vera kikészült miattuk Charlie maga mellé állítja Rolandot. Réka kifejezi háláját Szabinak.

Keresztanyu

2. évad

50
Az üveg víz
Viki és Anatolij közösen próbálják kideríteni, hogy ki áll a tómérgezés mögött, Tivadar új szövetségesre, Petra pedig meglepő nyomra talál. Márk agyafúrt tervet eszel ki Sótonyi bepoloskázására, amibe Borikát is bevonja.
51
Hipnózis

Sótonyi ezredes Makkosszállásra küldi az érzékenyítő trénert, hogy tegyen rendet a rendőrök fejében. Babos és Huba váratlan ismerősbe botlanak a tónál. Róza mama számon kéri Oleget és Lajost, majd egy új feladattal bízza meg őket. Közben Gina anyja Makkosszállásra látogat, de olyasvalakibe fut bele, akibe nem szeretett volna.
52
A Nagygyűlés

A Harangozó család otthonában egy bizarr látogató jelenik meg, Damilra hidegzuhanyként ömlik rá egy merőben új információ. Igor és Bonifác egy különös gyűlés közepén találják magukat, Krasznahorkai pedig meglepő fordulatot tud meg Róza mama egyik emberéről Sótonyi poloskáján keresztül.
53
A randi vacsora

Jani elszánja magát, hogy kibéküljön a legjobb barátjával, Pityke pedig köszönővacsorára invitálja Ludmillát. Bonifác atya és Igor tanácstalanok, hogyan léphetnének fel a szekta ellen, de Ildinek van egy ötlete. Jóskához váratlan vendég érkezik a rendelőbe. A betegszabadságról visszatérő Zénót döbbenetes dolog várja az őrsön.
54
A tó megmentője

Damil és Szemereki új családi kapcsolatot kezdenek el ápolni, Márk titkos küldetést kap Róza mamától. Tivadar fülest kap egy csempészszállítmányról és a feleségéről is, Annabella és az Érzékenyítő tréner pedig döbbenetes dologra hívják fel Sótonyi figyelmét.
55
A lesifotós

Krisztina nagy vacsorát szervez, de vajon mi célból, és kik a meghívottak? Lajost nem hagyja nyugodni a Mariannról készült fotósorozat. A rendőrség folytatja a borostyán utáni nyomozást, Gina szívhez szóló üzenetet kap, Bonifác atya pedig a lebukástól tart.
56
Önkéntes tűzoltás

Annabelláék új módszerekkel folytatják a borostyán utáni nyomozást, Márk és Petra pedig Sótonyi mesterkedéseit próbálják megakadályozni. A piacon Elza néni és Klárika bódéját rejtélyes támadás éri, az érkező vodkaszállítmány pedig nem várt sorsra jut.
57
Az áruló

Tivadart hatalmas meglepetés éri a munkahelyén. Zsigát egy szokatlan veszélyre figyelmeztetik. Timike gyanakodni kezd a férje furcsa viselkedése miatt. A faházban lakókhoz vendég érkezik. Bonifác atya pedig az egyik hívő miatt kezd aggódni.
58
Az olasz meló

Makkosszálláson egyre több női polgármesterjelölt jelenik meg, amit nem néz mindenki jó szemmel. A határon új románc van kialakulóban, Márk titkos művelete tovább folytatódik, Szapári Miklós egyedi módszerekkel hallgatja ki a fogvatartottakat, Zénó pedig civil ruhásként próbál meg beépülni a helyi olaszok közé.
59
A leánykérés

Klárika Bárány Jóskát hibáztatja, amiért Babosék börtönbe kerültek. Új információkra derül fény Pálinkás Györgyről. Tatjana születésnapi zsúrján két szokatlan vendég is felbukkan. Ludmilla Sótonyihoz fordul segítségért. Petra megtudja, hogy kicsoda igazából Tatjana apukája.

Mintaapák

3. évad

41 (251. epizód)
Kiscserkész

A másnapos Tamáshoz váratlan vendég toppan be. Levi elszökött, az erdőben próbál „túlélni”, a családnak feltűnik, hogy nem aludt otthon. Petra továbbra is gyanakszik Albertre, egyre meredekebb lépéseket tesz annak érdekében, hogy lebuktassa.
42 (252. epizód)
A nyaklánc

Szabi lefekszik Olgival, a lány tippjeit követve új területen próbálja ki magát. Ádám és Lili átveszik a DNS vizsgálat eredményét, de Ádám csak egy hatalmas buli keretei között hajlandó megnézni azt. Anti megtalálja Zita Mátétól kapott nyakláncát, Zita magyarázkodásba kényszerül.
43 (253. epizód)
A modellügynökség

Juli meghallja, hogy Alíz az oka Linda távozásának, tervet eszel ki a bosszúra. Csenge népszerűsége hatalmas a klip miatt. Próbálja eltitkolni a szülei elől, kitől érkezett munkaajánlata. A suliban is nagy figyelmet kap, Alextől pedig újabb felkérése érkezik.
44 (254. epizód)
Az ellenfél

Géza új tervet eszel ki a focicsapat felfuttatására, de nehézségekbe ütközik. Levinek meglepetés látogatója érkezik. Máté pletykák kereszttüzébe kerül. Alíz próbálja megbékíteni a gyerekeket, úgy érzi, jó úton halad.
45 (255. epizód)
Felelőtlen szülők

Petrának és Emmának nem megy zökkenőmentesen az együttélés, Emma új ismeretséget köt. Szabi plázázni viszi Danit. Gézán és Mátén ugyanott virít Anti ökölnyoma, Zitát kikészíti a pletykaáradat. Petra biztos benne, hogy Albert visszafogadja.
46 (256. epizód)
Az új pincér

Petra leltárt készít az Alberttől visszakapott cuccaiból, hiányra lesz figyelmes. Bálint elkéri Szabitól Emma telefonszámát. Csenge elmegy a modellügynökséghez portfóliót készíteni, ahova a kotnyeles Vera is elkíséri. Zsuzsinak nem tetszik, ahogy Ádám viselkedik Lilivel.
47 (257. epizód)
Randi indiai módra

Hédi lázasan szervezi Matyi hatvanötödik szülinapját, kijelöli a családtagok feladatait. Vera helyettesíti Lindát, Verát pedig Miki. Bálint Szabihoz fordul segítségül, hogy hogyan tudná lenyűgözni Emmát.
48 (258. epizód)
A kiscica

Vera egy kuratóriumi tagot fogad az iskolában, Miki addig otthon a frontot. Ági megtudja, hogy Szabi tőzsdézni kezdett, őt is érdekli a téma. Tamás megvizsgálja a kiscicát, Norbi nehezen fogadja el, hogy elvették tőle a macskáját.
49 (259. epizód)
A bankkártya

Tamás gyanakszik, hogy Juli keze is benne volt a kiscica eltűnésében. Alíznak állatorvoshoz kell fordulnia. Miki titkolózni akar a modellkarrierre vágyó Csenge előtt. Emma kezd besokallni attól, hogy Petra soha nem vásárol be, Petrát kellemetlen meglepetés éri.
50 (260. epizód)
Kihívás

Vera, Miki és Hanna leutazik vidékre Matyi születésnapjára. A családi együttlét egyre meredekebb fordulatokat vesz. Csenge eközben Alexszel tölti a napot, aki a fotózás után felmegy Csengéék lakására is, és szokása szerint vonzza a bajt.

Spanyol sorozatok

Marokkó – Szerelem háború idején

13/5
A szabadítás

A mentőosztag megérkezik Batelhez, ahol a spanyol foglyok vannak. Somarriba megtalálja Andrést, de a felkelők a vártnál nagyobb ellenállást tanúsítanak. Az egységből sokan elmenekülnek, Fidel, Andrés és Somarriba pedig csapdába esnek. Időközben a Parancsnokságon Julia és Susana szorongva várják vissza vőlegényüket.Carmen hálás az ápolónők odaadó gondoskodásáért, és lehetővé teszi Juliának, hogy újra ápolónőnek álljon. Larbinak is visszaadja az állását, amiért visszaszerezte a létfontosságú morfiomot. Larbi visszatérése komoly kihívás elé állítja Magdalenát.
13/6
Az ápolónők királynője

Victoria Eugenia királyné villámlátogatásra érkezik Melillába. Ellátogat a Vöröskeresztes Kórházba, biztatja a csapatokat, és megpróbálja meggyőzni Carment, hogy tartson vele Madridba, és kezeltesse magát. A Hercegné azonban ellenáll. Fidel és Andrés visszatértéve helyreáll a béke. Julia végül elérte célját: megtalálta bátyját is, és a vőlegényét is. Andrés visszamenne Madridba, de Julia maradni akar, mert úgy érzi, hogy a kórházban nagyobb szükség van rá. Susana ultimátumot ad Fidelnek: vagy egybekelnek, vagy örökre elválnak útjaik. Fidel vívódik, hogy vajon Susanát jegyezze el, vagy Juliának valljon szerelmet?Az egész kórház azt várja, hogy Somarriba magához térjen. Azonban mikor ez végre megtörténik, nem tudja eldönteni, hogy Silva parancsnok ellen valljon-e, vagy tagadjon inkább mindent. Román, Raquel előző partnere, nem elégszik meg a korábban kapott pénzzel, és újra megzsarolja Dámasót. Pilar megtudja, hogy valójában kitől vár gyermeket Raquel, de nem tudja, elmondhatja-e Luisnak.

Török sorozatok

A bosszú csapdájában

3. évad

101 (245. rész)
Reyyan választás elé állítja Miran-t, a családja vagy a bosszú? Ennek ellenére Miran továbbra is próbál válaszokat találni a Hazar halálát övező kérdésekre, amiben Azize is szerepet vállal magára.
102 (246. rész)
Miután elrabolják Umut-ot és nem sikerül azonnal kiszabadítani az emberrablók karmai közül. Reyyan kikelve magából még a szeretteit is átokkal fenyegeti. Mindeközben Miran is megtudja, hogy ki áll eme megbocsáthatatlan tett mögött, ami még Cihan-ra is hatást gyakorol és meglepő fordulat áll be a hozzáállásában.
103 (247. rész)
Miran végrehajtja Füsun feltételét, Mahfuz segítségével és egyúttal Cihan kárára, Umutért. Azonban Azize is hasonló eszközhöz nyúl, mint Füsun. Így keresztül húzza mindenki számítását. Mindeközben Cihan és Nasuh ismét megbékélnek és Reyyan is útnak indul, hogy megtalálja gyermekét.
104 (248. rész)
Miran és Cihan megtalálják Umutot, majd hazatérnek vele és úgy tűnik, hogy minden rendeződik. Ám Reyyan eléggé hűvösen viselkedik szerelmével, aki viszont közben kibékül a nem rég elhunyt édesapja testvérével. Mindeközben Cihan tisztázza magát Azize előtt is, majd tervet szőnek, hogy végleg leszámoljanak Füsun Aslanbey-val.
105 (249. rész)
Reyyan nem tud megbocsátani szerelmének, viszont ettől ő is ugyanúgy szenved. Mindeközben Cihan és Azize azt tervezik, hogy végső elégtételt vesznek Füsun Aslanbey-n, és Yaren is valami szörnyűségen kezd komolyan elgondolkodni.
106 (250. rész)
Füsun Aslanbey a rács mögött sem nyugszik és azt tervezi, hogy újabb elviselhetetlen fájdalmat okoz Azizének, amibe reményei szerint, bele is hal majd az ellensége. Persze ezzel egy időben, Azize is valami hasonlót tervezget Füsun számára. Mindeközben Yaren viselkedése egyre aggasztóbb és úgy tűnik, Zeynep is érzi, hogy veszélyben van.
107 (251. rész)
Firat szeretne családot alapítani, viszont Zeynep reakciója megijeszti őt. Mindeközben Azra úgy dönt, hogy hamarosan elköltözik Berlinbe. Yaren egy újabb szörnyű „lépést” tesz annak érdekében, hogy Firat az övé legyen és a bosszúszomjas Füsun Azize páros is újabb játszmára készül.
108 (252. rész)
Füsun életben marad, viszont járni és beszélni nem fog tudni többé, így Azra úgy dönt, hogy magával viszi Berlinbe és gondoskodni fog édesanyjáról élete végéig. Mindeközben az Aslanbey birtokon a boldogság és a tragédia is megjelenik szinte egy azon percben. Umut-ra pedig vár a körülmetélés, amitől Reyyan nagyon félti gyermekét.
109 (253. rész)
Nagy ünnepségre készül a Sadoglu család, Umut körülmetélésének alkalmával. Miran a szertartás során felkéri Cihan-t, hogy legyen Umut Kirvéje. Cihan-t megérinti ez a felkérés és az esti ünnepségen egy felbecsülhetetlen értékű tárgyat hagy Umut-ra. Mindeközben viszont először Azize kavarja fel a port és viselkedik vészjóslóan, majd később, Yaren veszti el teljesen az eszét az ünnepség során.
110 (254. rész)

Handan belátja, hogy férjének igaza volt Yaren korábbi hibáival kapcsolatban, így meghozza élete talán legnehezebb döntését annak érdekében, hogy megmentse lányát egy kilátástalan jövőtől. Mindeközben Azize/Ayse csendben elhagyja a családját, hogy így vezekeljen korábbi bűneiért. Amit viszont szerettei nem fogadnak el és a keresésére indulnak.

A nagykövet lánya

109
Dudu felkeresi Elvánt, hogy kérdőre vonja, miért nem vált még el Jahjától. Gediz odaadja a papírokat Sancarnak a részvények átadásáról. Nare féltékeny lesz annak hallatán, mennyire boldog volt Sancar a Menekse babájáról készült ultrahang fotót látva.
110
Nare és Sancar kapcsolata tovább bonyolódik, az eljegyzési gyűrűk vissza kerülnek gazdájukhoz. Halisze megtartja a hennaestet, annak ellenére, hogy Nare nem jelenik meg.
111
Nare megtudja, hogy hangrögzítőket helyeztek el otthonában. Sancar követni kezdni Narét és Gedizt. Elvan továbbra sem árulja el az igazságot a családnak Nare és Sancar kapcsolatáról, Halisze azonban ki akarja deríteni…
112
Halisze megtudja az igazságot Naréról. Gediz megpróbálja meggyőzni Sahrát, hogy árulja el, mivel zsarolja őt Karaman, eközben pedig egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Sancar elmeséli a róla és Naréről szóló legendát a kis Meleknek.
113
Ceylan kihallgatja Meneksét, amint azon ötletel, milyen gonoszságokra készül a baba születése után. Sancar nyomozni kezd Sahra után és nagyon meglepő üzenetet talál a nő telefonjában. Menekse kénytelen bevallani az igazságot Sancarnak.
114
Ceylan megszökik Meneksétől és egyenesen Naréhoz siet. Nare megtudja az igazságot a babáról. Sancar megfenyegeti Meneksét. Elvan saját vállalkozásba akar kezdeni Feride tudásának segítségével, amit Nese rögtön elpletykál Dudunak.
115
Halisze asszony továbbra is rosszul érzi magát, amit megpróbál arra használni, hogy Elvánt és Jahját együtt lássa. Sancar, Nare és a kis Melek a kunyhóban szállnak meg. Gediz kideríti, hogy Sancar hová záratta be Sahrát.
116
Sancar megengedi, hogy Ceylan a villában maradhasson a születendő babájával. Sahra bevallja Gediznek, hogy érzéseit és szeretné, ha a férfi is viszonozná. Sancar bosszút áll Meneksén. Sahra rátámad Sancarra.
117
Nare békülni próbál Sahrával. Nare arra kéri Sancárt, kösse meg az egyezséget Karamánnal, de a férfi hallani sem akar erről. Ömer elszólja magát Nare előtt a házzal kapcsolatban. Sancar új ajánlatot tesz Karamannak.
118
Sancar továbba is Karaman eltűnt testvére után nyomoz, hogy elkerülje a börtönt. Menekse elszökik a családjától és félő, hogy a villához tart. Jahja és Sancar egymásnak esnek Dudu miatt.

Fogd a kezem

2. évad

12
Tanemnek elmondja az apjának, hogy Damla mit mesélt neki Azráról, így Baris és a lánya összevesznek. A férfi egyébként is nagyon félti Azrát, hogy a villában töltött idő újra padlóra küldi. Ersoy rossz hírt közöl Cenkkel, a központ alapjául szolgáló földet Baris szerezte meg. Sumru és Feride véletlenül találkoznak. A nő legszívesebben kitálalna az idős asszonynak, ám észreveszi, hogy Hulya a közelben van. Arda egyre többet legyeskedik Damla körül. .
13
Feride asszony meghívja Barist vacsorára, ahol ő is érzékeli a férfi és Cenk közötti feszültséget. Cenk kérdőre vonja Barist a földdel kapcsolatban. Arda és Damla egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Azra őrlődik Tanem és Feride asszony betegsége között. Sumru arról próbálja meggyőzni Hulya-t, hogy semmi oka kételkedni benne. .
14
Cenk arra kéri Azrát, hogy Feride asszony miatt hordja a gyűrűt. Baris és a lány között szóváltásra kerül sor, mivel a férfi úgy gondolja, hogy Azrát a Celen család irányítja. Celen titokban elintézi, hogy egy – éppen Isztambulban tartózkodó – híres séf behívja Azrát próbamunkára. Amikor a lány elfogadja a lehetőséget, Gürkan egyáltalán nem örül. Feride asszony felkeresi Barist, és kitálal Sumruról, a mit a nő is kihallgat. .
15
Hulya felkeresi Serapot és arra kéri, hogy bízzon Sumruban. A beszélgetést Sirin is hallja, így megtudja, hogy mindenki színlel Feride asszony előtt, és Azráék házassága véget ért. A lány nem késlekedik: a hírt elmondja Feridének. Baris elmondja Azrának, hogy a munkalehetőség mögött Cenk áll. A lány így visszautasítja az ajánlatot. Cenket felhívják a rendőrségről, hogy lezárják a baleset aktáját. Azra döbbenten értesül arról, hogy karambol okozója egy ismeretlen autós, akit nem sikerült megtalálni. Pedig közelebb van, mint gondolná…. .
16
Feride asszony egyre jobban gyanakszik, hogy a család nem őszinte vele, és Merttel kapcsolatban sem mondanak igazat. Ezért Sirinnel az oldalán repülőjegyet vesz Bécsbe, amiről nem szól senkinek. Hulya szeretné, ha Baris nem lenne hinne el minden rosszat Sumruról, ezért elmondja a maga véleményét is a barátnőjéről. Sumru sem késlekedik, ő is kiosztja a férfit, de korai az öröm, mert Azra kínos dolgokat talál a kávézó könyvelésében. Tanem eltűnik, és Cenk találja meg. Így elkerülhetetlen, hogy találkozzon Damlaval, aki a bűntudata miatt képtelen a férfi szemébe nézni. Baris véleménye Cenkről kezd megváltozni.
17
Mivel Feride asszony kérdőre vonja őket, Azra és Cenk együtt mennek egy üzleti vacsorára. Damla viselkedése mindenkinek feltűnik, Arda pedig megpróbálja a lányt megnyugtatni. Azra megvádolja Sumrut, hogy pénzt vesz el tőlük. Bár a lány – látszólag – téved, valójában Sumrunak tényleg piszkos ügyei vannak. Sőt úgy tűnik, a nő egyre nehezebben viseli a kialakult helyzetet, és Cansu halála miatt bosszút esküszik.
18
Damla és Arda az utcán balhéba keverednek, így mindkettő a börtönben köt ki. Damla, aki nem akar az apjával beszélni, Sumrut hívja fel segítséget kérni. A nő pedig kapva kap az alkalmon. Feride asszony Baris házához megy, ahol ő veszi át Azra válóperes idézését. Az idős asszony felháborodottan vonja kérdőre Serapot, aki, amikor megtudja, hogy az anyósa Bécsbe készül “meglátogatni Mertet”, bődületes hazugsággal áll elő, hogy megakadályozza a repülőutat.
19
Baris egyre idegesebb, mert Damla nem válaszol a hívásaira. Sumru próbálja meggyőzni a lányt, hogy beszéljen az apjával. Végül maga hívja fel az aggódó férfit, és viszi haza Damlát. Feride nagyival madarat lehetne fogatni a ” jó hírtől”, míg mindenki más kínos feszengéssel áll Serap kitaláció közepében. Azra szeretné elmondani az igazságot, ahogy Cenk is, ám a nagymama előtt egyiküknek sincs szíve bevallani a valóságot. Arda is kiszabadul a fogdából, ám a hír hallatán, ami otthon várja, legszívesebben visszafordulna.
20
Sumru kihallgatja Baris és Feride beszélgetését, amikor az idős asszony elmeséli, hogy “dédunokája lesz”. Ersoy ráébreszti Cenket, hogy amennyiben végig csinálja a válást, végleg elveszíti Azrát. A lány eközben gyanakszik, hogy Sumru összejátszik a könyveléssel, és a múltkori hiba nem véletlen. Arda és Kivanc nem nyugszik, összezárják Damlát és Gamzet, hogy kibéküljenek.
21
Feride asszony megtudja, hogy Mert meghalt, és lassan eszébe jutnak az elmúlt egy év történései. Az idős nő csalódottságában úgy dönt, hogy elhagyja a családját. Így már Azrának sincs oka a villában maradni, Arda pedig marasztalni próbálja. Sumru megpróbálja magát jó színben feltüntetni Baris előtt, a férfi pedig – bár hálás neki Damla miatt -, úgy tűnik nem engedi magához közel

Elárulva

24
A volt házaspár, Asya és Volkan versengése egyre inkább elfajul. A férfi mindent elkövet, hogy Asyát rossz fényben tüntesse fel mindenki előtt és folyamatosan provokálja volt feleségét. Gönül megfenyegeti Volkant, ha a férfi továbbra is Asya közelében marad, akkor nem lesz jó vége a kapcsolatuknak.
25
Deryának a lelkiismerete nem engedi, hogy kibabráljon Asyával, de Hakan úr próbálja meggyőzni őt, hogy várja ki a végét és fogadja el Volkan feltételeit. Ali összeverekszik Demirrel, ami miatt Volkant és Asyát is behívják az iskolába. Peline meghallja, hogy Derya és Hakan úr mit tervez Asya ellen, és persze azt is, hogy ez mind Volkan ötlete.
26
Derin nem érti, hogy Bahar miért viselkedett ellenségesen vele a közös vacsorájukon. Ráadásul Bahar meghallja, hogy Derya lesz a főorvosa a kórháznak és nem tartja etikusnak, hogy Asyát kitúrják a helyéről. Selcuk kémkedik Turgay doktor után, amit rögtön megoszt Volkannal, persze pénz ellenében.
27
Ali édesapjánál tölti az estét, de a fiú aggódik édesanyjáért, ezért felhívja, de a nő nem válaszol a hívásra. Ali mit sem sejt, hogy édesanyjához betörtek és megtámadták, szerencsére Bahar és Turgay a közelben volt. Derin ideges, amiért Volkan nem veszi fel a telefont és eltűnik egy egész éjszakára.
28
Volkan megszállottja Asyának, főleg miután meglátja, hogy egyre közelebb került volt felesége az egyik orvos kollégájához. Haluk dühöng, miután Asya meglátogatja őt és elmondja, mi Volkan terve a kórháznak szánt adománnyal. Bahar jótékonysági vásárra készül, de nem úgy alakulnak az események ahogy eltervezte. A háttérben Gönül asszony áll.
29
Türgay doktorhoz egy ismerős érkezik, mint beteg. Persze ez az ismerős Volkan, aki egyre féltékenyebb arra, hogy Asya közelebb került hozzá. A jótékonysági vásár elkezdődik, Gönül asszony szervezése persze hagy kivetni valót. Selcuk megjelenik a vásáron és neki támad Asyának és Volkannak.
30
Nil átveri Selcukot, elhiteti a férfival, hogy készen áll arra, hogy megbocsásson neki. Derin rájön, hogy Volkannak még egy telefonja van, erre érkeznek azok az üzenetek és fotók, amik bizonyítják, hogy Volkan figyelteti Asya minden lépését.
31
Mert felveti Baharnak, hogy kivizsgáltatja magát, mert már a férfi is nagyon szeretne gyereket. Volkan nem hajlandó fizetni Selcuknak, mert nem a kért feladatot teljesíti. Ali lopási kényszere most az iskolában jön elő, ami után megszökik az intézményből.
32
Volkan őrjöng, amiért Selcuk képes volt és követte Alit, a férfi azt hitte, hogy a volt bűnöző bántani fogja egyetlen fiát. Bahar továbbra is haragszik Mertre és Deryánál tölti idejét. Mert rájön, hogy minden mögött Volkan állt.
33
Mert csalódott és próbál mindent megtenni azért, hogy visszaszerezze Bahart. Asya egy visszautasíthatatlan ajánlatot kap. Selcuk továbbra is követeli a megígért pénzösszeget.

Isztambuli menyasszony

3. évad

34
Faruk megnyugtatja Emirt, hogy ugyanúgy szeretik, mint Yazt. Eközben arra is marad ideje, hogy meglepetést szervezzen Süreyyának. A férfi lehetőséget teremt egy új iskola létrehozására. Esma megmutatja magát Bursában, ahol mindenki a visszatérésükről beszél. Az idős asszony azonban döbbenten hallja, hogy az emberek Ademet, mint jótét lelket emlegetik. A nő estére partit szervez, ahol Kimet rokona beállít Osman szobájába. Fikret féltékenyen figyeli Ipek és Okan kapcsolatát.
35
Esma estje váratlanul végetér, amikor Adem beállít a villába. Dilara sem bírja a feszültséget, és hazamenekül. Adem azonban nem provokálni jött, Faruk meghívására érkezett. A legidősebb Boran ugyanis ajánlatot tesz, Adem részvényes lehet az új cégben, amíg a tartozásukat részletekben vissza nem fizetik. Fikret és Esma ezt elfogadhatatlannak tartja, így az idős asszony átruházná a saját részét Garipra. Osman megismerkedik Ipek különc unokatestvérével, ám az este nem várt fordulatot vesz kettejükkel kapcsolatban.
36
Faruk és Fikret elkezdik a munkát a Boran cégnél, utóbbit viszont nagyon zavarja Ipek és Okan közti meghittség. Süreyya megmutatja Dilarának az új iskola épületét. Esma, tőle szokatlan módon nem emlékszik arra, amit mondott. Gülbin újra megjelenik Osman életében. Emirt piszkálják az iskolában, ami felbőszíti a kisfiút.
37
Esma visszatér az alapítványhoz, amelyet ő alapított, ezt pedig Kiymet keserűen veszi tudomásul. Fikret és Ipek között feszült a helyzet, amit már Okan is észlel. Özgür folyamatosan Farukot hívja, ami eléggé zavarja Süreyyát. Senem rájön, hogy Adem és Günes között kapcsolat van. Emirnek, bár próbálja titkolni, nagyon hiányzik az édesanyja. Fikret és Faruk ismét összevesznek, amikor kiderül, hogy az idősebbik Boran meghívta Ademet a cég nyitóbulijára.
38
Fikret nagyon dühös Farukra, hogy bevette Ademet a cégbe. Képtelen megérteni a bátyja érveit, és a dühe sem csillapodik. Inni megy, ahová odahívja Ademet is. A két férfi szóváltásba keveredik, és amikor ezzel zavarják a többi vendég szórakozását, verekedés tör ki. Adem és Fikret életveszélyes sérülésekkel kórházba kerülnek. Eközben Faruk és a család igyekszik a megnyitóra koncentrálni. Az este a kórházban ér véget.
39
Ibrahim doktor általános kivizsgálást javasol Esmának. Fikret és Adem is kórházba kerül, az utóbbi azonban az intenzíven marad. Ipek unokatestvére megjelenik a villában. Günes nem érti, hogy Adem hova tűnt. Amikor Fikret magához tér, kiderül, hogy Adem valójában neki próbált segíteni.
40
Emir nem találja a helyét a villában, úgy érzi, rá nem figyel senki. Dilara miközben arra vár, hogy Adem magához térjen, rájön, hogy még mindig érez valamit a férfi iránt. Süreyyát zavarja, hogy Faruk új asszisztense egy fiatal lány. Adem magához tér, de az orvos rossz hírt közöl vele: a lába lebénult.
41
Adem mindenkit elzavar maga mellől, és egyedül távozik a kórházból. Günes azonban nem hagyja magát, és felkarolja a férfit. Amikor Dilara Ademet keresi, szembesül azzal, hogy a férje egy másik nő oldalán hagyta el a kórházat. Özgür mindenhol ott van, amit Süreyya kissé nehezen visel. Fikret magát hibáztatja a történtekért. Esma egyre furcsábban viselkedik, az orvosa pedig arra kéri, menjen be. A diagnózis: Alzheimer kór…
42
Esma nagyon összezavarodik a hallottaktól. Garip is észreveszi, hogy valami nincs rendben az asszonnyal, és amikor Esma arra kéri, hogy halasszák el az esküvőt, rossz néven veszi. Emir eltűnik, Faruk pedig a keresésére indul, így lemarad egy fontos tárgyalásról. Günes mindent megpróbál, hogy segítsen Ademnek, ám a férfi nagyon elutasító. Dilara kiborul, mivel sejti, hogy a férjének van valakije.
43
Faruk megtalálja Emirt, és rádöbben, hogy mennyire hiányzik a fiának az anyja. Süreyya megpróbálja pótolni, bár tudja, hogy egy anyát nem lehet. Okan felkeresi a villát, ahol döbbenten szembesül Naziffal, aki Esma asszony gyógyszerét vette be tévesből. A hatás pedig leírhatatlan. Faruk megpróbálja helyrehozni az üzleti kapcsolatot a céggel, akit elveszítettek. Esma felkészül arra, hogy egy nap elveszti az emlékeit.

Meryem

80
Oktay Meryem házában bujkál, és amikor Savas elmegy, leszúrja Selmát és elrabolja Meryemet. Burcu folyamatosan elutasítja Güclüt, leginkább azért, mert tudja, hogy volt férje megölné előbb-utóbb, amiért együtt van vele. Savas embere meglátja Oktayt, ezért az ügyész egy kissé aggódik, mert felfedte a világ előtt, hogy életben van. Savas kórházba szállítja Selmát. Selma egy pillanatra magához tér, és elmondja Savasnak, hogy Oktay szúrta le, tehát biztos ő rabolta el Meryemet.
81
Oktay szeretné eltitkolni anyja elől, hogy Meryemet is a búvóhelyére hozta, mert tudja, hogy az anyja gyűlöli a lányt. Meryem a szobájába zárva sírdogál, és attól fél, hogy sosem látja újra szerelmét. Suzan dühöng, amiért az ügyész felfedte, hogy életben van, és Derint okolja, amiért nem akadályozta meg a történteket. Derin viszont örül, hogy Meryem már nincs Savas mellett, bármit megtenne, hogy elválassza őket. Savas elkapja Oktay emberét, Gozit, és kényszeríti, hogy vigye el Oktayhoz. Berk és Beliz megdöbbennek azon, hogy Oktay életben van. Meryem elszökik, Oktay az erdőben üldözi, és azt hazudja, hogy Savas már nem él.
82
Meryem fegyverrel fenyegeti Oktayt, aki azt állítja, foglyul ejtette Savast, aki meghal, ha őt megöli. Yurdal és Savas kényszerítik Derint, hogy vigye el őket Oktay rejtekhelyére. Oktay embere leüti Meryemet, akit visszavisznek a titkos rejtekhelyre. Yurdal arra kéri Savast, engedje, hogy ő végezzen Oktay-jal, mert őt már így is körözik gyilkosság miatt. Oktay Suzan életével zsarolja Derint, így a lány nem mer segíteni Savasnak. Beliz nem hajlandó belebonyolódni Oktay ügyébe, és kéri Berket, hogy utazzanak el Angliába. Berk titokban felhívja Suzant, kész segíteni neki.
83
Berk megállapodik Yurdallal: elküldi az ügyész címét, amennyiben Yurdal feladja magát a rendőrségen apja meggyilkolásáért. Yurdal fia boldogságáért megígéri, hogy feladja magát. Suzan Sahika elárulja Berknek Oktay tartózkodási helyét. Berk kioson Beliz tudta nélkül, és fotót küld Savasnak a helyszínről és Oktayról. Nurten folyamatosan zaklatja Meryemet. Yurdal besétál a rendőrségre, és feladja magát. Oktay lelövi Berket.
84
Jasmine haragszik Suzanra, amiért feláldozta Berket a bosszúja miatt. Derin ekkor értesül arról, hogy anyja halálos beteg, már nincs sok hátra az életéből. Savas megígéri Meryemnek, hogy többé nem hagyja magára, és jó hírt is közöl vele: Selmát Németországba szállították további kezelésekre, és minden valószínűség szerint fel fog épülni. Güclü továbbra is nyomoz Kaan után, Casper kideríti, hogy Oktay emberei voltak a lövöldözők, akik miatt Kaan kicsúszott a kezükből.
85
Oktay Burcu volt férjével szövetkezik. Savas, Güclü és Burcu megtalálják Kaan házát, de az ügyész elmenekül. Savas és Güclü utána erednek, Burcu Kaannal marad. Kaan azt állítja, elő tudja keríteni Sadikot, ezért Burcu futni hagyja. Jasmine felkeresi Meryemet, és elmondja neki, hogy ő Savas féltestvére. Arra kéri Meryemet, segítsen neki közelebb kerülni a bátyjához.
86
Oktay szökni készül, ezért arra kéri anyját, keresse meg a hátsó kertben elrejtett pénzét. Nurten megtalálja, ám ekkor érkezik Beliz, aki el akarja venni tőle, mert tudja, ha Oktay elutazik, akkor nem tud bosszút állni Berk meggyilkolása miatt. Savas és Meryem időpontot kérnek az anyakönyvvezetőtől. Naz Valentin napi üzenetet vár Berktől, még nem tudja, hogy Oktay meggyilkolta a szerelmét. Derin elviszi a pénzt Oktaynak, és arra kéri, most már hagyja el az országot, de Oktay Meryem nélkül nem hajlandó elutazni. Burcu Kaant követi, mert azt ígérte, elvezeti Sadikhoz, Beliz és Savas Oktay nyomába erednek.
87
Derin azt állítja Meryemnek, hogy tudja, hol van Savas, és elviszi hozzá. Ám Savast Oktay egy tengerparti kunyhóban a gerendához kötözte, ő pedig arra készül, hogy magával viszi Meryemet. Burcu meglövi Kaant, még mielőtt megölné Güclüt. A helyszínre érkező Cevdet felügyelő Burcu tiltakozása ellenére magára vállalja a szökésben lévő bűnöző lelövését, hogy ne induljon vizsgálat Burcu személyes érintettsége miatt. Amikor Oktay magával akarja vonszolni Meryemet, Güclü és Burcu a helyszínre érkeznek, Oktay börtönbe kerül. Naz vigasztalhatatlan, miután elmondják neki, hogy Berk meghalt.
88
Oktay nehezen viseli, hogy rácsok mögé került. Naz úgy érzi, nem képes elmenni az esküvőre, Berket gyászolja. A családi összejövetelre Savas elhívja Jasmine-t, és mindenkivel közli, hogy ő a féltestvérük. Yurdal megdöbben, mert nem tudott a létezéséről, Tülin dühöng, mert Jasmine akkor foganhatott meg, amikor Yurdal neki udvarolt. Beliz felkeresi Oktayt a börtönben, mert végezni akar vele egy szikével.
89
Oktay azt állítja, Burcu nyomozónak mindent bevall. Szeretne a kihallgatóba kerülni, hogy megszerezze a szék lábába eldugott szikét. Yurdal próbál közel kerülni Jasmine-hoz, azt bizonygatja, hogy nem tudott a létezéséről, ezért nem gondoskodott róla. Burcu igent mond Güclünek, akivel madarat lehetne fogatni, annyira boldog. Oktay mindent elkövet, hogy kiszabaduljon, mindenáron meg akarja akadályozni Savas és Meryem esküvőjét.

Nehir – A szerelem arcai

31
Nazim megcsináltatja az apasági tesztet. Mindenki az eredményre vár, hogy kiderüljön, valóban az ő lánya-e a kis Ayse. Zerrin teljesen ledöbben, amikor Nehir elárulja neki, hogy beleszeretett Nazimba. Tarik és Zahra egyre nagyobb bajba sodorja magát, ugyanis arra a helyre terveztek egy új építkezést, ahova eltüntették Halilt. Nermin titkos telefonbeszélgetéseket folytat egy személlyel…
32
Zerrin sejti, hogy Nermin hátsó szándékkal kereste fel Nazimot és titkol valamit a férfi elől. Ayse elszökik, de hamar a keresésére indulnak. Tarik elmegy az építkezésre és mindvégig attól retteg, hogy kiássák Halil holttestét. Nazim megtudja a DNS teszt eredményét.
33
Nermin nem titkolózik tovább és elmondja Nazimnak, hogy súlyos beteg, ezért kereste fel őt és szeretné otthagyni nála a közös lányukat. Nehir nem akar Nazim útjában állni és arra kéri engedje el őt, a férfi azonban továbbra is össze akarja kötni az életét Nehirrel, aminek az az akadálya, hogy Nazim hivatalosan még nős. Az étkezdében váratlanul betoppan Halil húga, Meryem.
34
Nermin hazudik Nazimnak a vizsgálati eredményeiről. Zahra és Tarik névtelen üzenetet kapnak Halillal kapcsolatban, emiatt újra tervezni kezdik a szökést. Nazim kezd megbarátkozni a gondolattal, hogy van egy lánya és egyre kedvesebb Ayseval.
35
Nazim és Nermin beindítják a válókeresetet, de Nermin jelenetet rendez és kijelenti, nem hajlandó elválni. Meryem megtudja, hogy Zahra terhes, ezért gyanakodni kezd, hogy testvére, Halil bajba került. Zahranak és Tariknak nem sok ideje marad a szökésre, a rendőrség is tud Halil eltűnéséről. Nehir elhagyja Nazimot.
36
Nazim összeverekedik Tarikkal az irodában. Tarik kórházba kerül, Nazimot a rendőrségre viszik. Ibrahim elviszi Zahrat és Meryemet a rendőrségre, hogy bejelentést tegyenek. Nehir visszatér a szélhámos élethez.
37
Nazim Isztambulba megy Nehir után. Tarikot kiengedik a kórházból és Fulyaval ők is Isztambulba mennek. Zahra kap ismét egy fenyegető levelet, így elmond mindent Ibrahimnak.
38
Nermin volt szeretője elrabolja a kis Aysét. Meryem és Fulya meglátja a Zahráról és Tarikról készült felvételt, amitől teljesen kiborulnak. Zahra Isztambulba menekül Tarikhoz, de férfii látni sem akarja.
39
Ayse kisebb sérülésekkel kórházba kerül. Tarik és Zahra majdnem lebuknak Fulya előtt, de sikerül megszökniük és elindulnak a gátra, hogy hamis bizonyítékokat gyártsanak. Nehir és Zerrin ebéd meghívást kaptak Hakan úrtól, amit Nehir nem szívesen fogad…
40
Zerrin próbálja összeboronálni Nehirt Hakin úrral, a lánynak azonban ez egyáltalán nem tetszik. Tarik és Ibrahim kiássák Halil sírját. Nehirt támadás éri és menekülni kényszerül…

Szerelem van a levegőben

41
Serkan és Eda úgy dönt, elmondják végre a családjuknak, hogy együtt járnak; a kétségbeesett Aydan és Ayfer szövetkezik a fiatalok szétválasztására. Ayfer különleges szóbeli szerződést köt Serkannal, Aydan pedig arra kényszeríti Edát, hogy mindenféle furcsa társasági eseményen helyettesítse. Melo kezébe veszi Erdem és Fifi szerelmi életének intézést, aminek következtében Erdem elmegy a vakrandira. Ferit elég sok mindent elmesél Efének a vállalatról; Efe láthatóan nagyon örül a sok friss információnak. Pirilt bosszantja, hogy Engin egyáltalán nem jelentkezik.
42
Alptekín úgy dönt, megmondja Serkannak, hogy ki is Eda valójában, és őt magát milyen kapcsolatban fűzi a lány családjához. Amikor Fifi meglátja Erdemet a vakrandin, dühében elrohan. Serkan elújságolja Edának, hogy vele megy Olaszországba: vett ott egy házat és kibérelt egy irodát is. Efe egy titokzatos idegennel egyezteti a terveit. Alptekín elmondja Serkannak az igazat; a fiú úgy dönt, egyelőre nem osztja meg Edával, amit megtudott. Serkan rettentő dühös lesz, amikor rájön, hogy Efe a háta mögött – Selin segítségével – megtart helyette egy értekezletet a cégnél.
43
Eda elmondja Serkannak, hogy közvetve a nagymamája tehet a szülei haláláról, és ezt nem bocsátja meg neki. Serkan aggódik, hogy ha elmondja, mi történt, Eda neki sem fog megbocsátani. Ferit panaszkodni akar Cerennek arról, hogy Selinnel kell dolgoznia, de Ceren elhajtja. Később Efe elmondja Feritnek hogy reggelit szeretne szervezni az egész irodának, hogy jobban megismerjék egymást. Efe szerint egy kicsit keményebbnek kéne lennie Serkannal, hogy komolyan vegye őt. Serkan elmondja Enginnek, mi történt. Engin szerint ez nem Serkan hibája, de Serkan akkor is aggódik, mi lenne, ha Eda megtudná. Engin elviszi bowlingozni Pirilt. Eda és Serkan elmennek moziba. Serkan el akar mondani mindent Edának, de végül nem meri.
44
Serkan tanácstalan, ezért dühében az asztalra üt, mire az eltörik, és megvágja Serkan kezét. Másnap Eda épp elindulna a reggelire, amikor Selin felhívja, és elmondja, hogy ő nem megy. Eda érzi, hogy valami baj van vele, ezért elmegy hozzá. Rábeszéli, hogy ne bujkáljon Ferit elől, hanem húzza ki magát, és nézzen szembe vele. Cerent felkérik, hogy legyen a holding ügyvédje, de megbántja Feritet, amikor bemegy a céghez. Aydan elküldi Seyfit Ayferhez, hogy tudjon meg valamit Eda szándékairól. Seyfi körülnéz a házban, de amit talál, az arra utal, hogy Eda és Serkan szeretik egymást. A reggeli egészen jól sikerül, azonban miután Ceren bocsánatot kér Ferittől, ők ketten annyira jól elbeszélgetnek, hogy az már idegesíti Selint. Eda és Melo kérdőre vonják Cerent, hogy mondja el, mi van közöttük, de Ceren állítja, hogy csak barátkoznak.
45
Efe egyre magabiztosabban mozog a vállalatnál, amit nem mindenki néz jól szemmel. Ferit azt tervezi, hogy eladja a részvényeit és kilép a cégtől; ezen Ceren nagyon meglepődik. Edát megdöbbenti, hogy Serkan milyen heves szócsatába bonyolódik Efével, és végül a saját munkája is veszélybe kerül. Serkan a munkájára hivatkozva végleg szakít Edával, amitől a lány teljesen összeomlik; nem tudja, hogy Serkan milyen titkot őriz magában a szüleivel kapcsolatban. Eda rádöbben, hogy az olaszországi ösztöndíjat a nagyanyján keresztül titokban Ayfer intézte.
46
Miután Eda és Serkan szakítottak, Efe úgy dönt, maga mellé veszi a lányt asszisztensnek, így Eda újra naponta bejár a céghez. Az iroda munkatársai két táborra szakadnak, így Efe és Serkan csapata között versengés alakul ki. Aydan kétségbeesetten próbálja kibékíteni Alptekínt és Serkant. Selin és Ceren viszonya meglehetősen feszült, mivel Selint bántja, hogy Ferit ilyen jóban van az ügyvédnővel. Alptekín ellátogat Ayferhez, de képtelen felfedni látogatása valódi okát.
47
Serkan elmondja Aydannak, hogy el fog költözni, ami érzékenyen érinti Aydant. Eda elhatározza, hogy beszél az egyetem rektorával, hátha ad neki kedvezményt a tandíjból. Az ötlete bejön, amikor megemlíti neki, hogy Efével dolgozik. Visszamehet az egyetemre tanulni. Figen és Ceren elmondják Edának, hogy Ayfernek pénzügyi gondjai vannak. Eda úgy dönt, beszél Ayferrel, és kibékülnek. Serkan és Eda bemutatják a kikötői projekt prezentációját az ügyfélnek, és Serkan úgy ügyeskedik, hogy az ügyfél az ő épületeit, és Eda tájépítészeti terveit válassza.
48
A csapat még mindig a táborban van, amikor Eda eltűnik. Serkan megtalálja egy gödörben eszméletlenül. Orvoshoz viszi, aki szerint nem kéne aludnia az este az agyrázkódása miatt. Azonban Eda nem emlékszik arra, hogy szakítottak. Serkan el akarja vinni őt a nyaralóba, hogy vigyázzon rá, és a kocsiban Eda ráhajtja Serkan vállára a fejét. Serkan azt mondja, bárcsak örökké tartana az a pillanat. Azonban Eda emlékezni kezd.
49
Eda megfogadja, hogy kideríti, mi volt Serkan valódi oka a szakításra. Serkan gyanakodni kezd Efére, ezért megkéri Engint, hogy nyomozzon utána; Engin érdekes dolgot tud meg. Ferit figyelmezteti Cerent, hogy Selin és Efe ellene szavaztak, amikor az ügyvédi kompetenciájáról kellett nyilatkozniuk. Aydan mindenképpen szeretné valahogy kibékíteni Serkant és Alptekínt. Pirilnek születésnapja van, és azt hiszi, hogy Engin meglepetéspartit készít elő neki, holott a férfi csak Serkanék házába szervez estére egy videojáték-partit a barátoknak.
50
Piril és a lányok nagyon jól érzik magukat a születésnapi bulin, ahogy a fiúk is Serkanék házában, azonban Piril alaposan beolvas Enginnek, aki elfelejtette a születésnapját. Alptekín kijelenti, hogy tudja, hogy a fia sosem fogja megbocsátani neki, hogy felelős volt a balesetért. Eda megfogadja, hogy történjen bármi, kideríti, hogy Serkan miért szakított vele. Aydan egy terapeuta segítségét kéri, aki arra biztatja, hogy vegye fel a kapcsolatot Edával.

Tiltott gyümölcs

3. évad

30 (169. epizód)
Halit-nak gyanús látogatója érkezik, miután mérgezés gyanújával kórházba kerültek. Ender a történtek után megpróbálja felnyitni Kaya szemét Sahika-val kapcsolatban, hogy megóvja fiát, Yigit-et. Halit aggódni kezd, hogy régi ismerőse, Nadir újra megjelenhet.
31 (170. epizód)
Nadir titokzatos módon tűnik fel Ender és Yildiz közelében. Yigit megpróbálja tisztázni a történteket Lila-val. Akin és Zehra egy újabb könyv ötletével járulnak Halit elé. Ender-t otthonában látogatja meg Yigit és Erim.
32 (171. epizód)
Halit és Yildiz hosszú idő után kettesben töltik az estét. Kaya vacsoravendégeket vár Leyla, Caner és Emir személyében. Yigit Erim közreműködésével próbálja meglepni Lila-t. Yildiz Leyla segítségét kéri, hogy eldöntse Halit mellett maradjon e a jövőben. Halit irodájában egy váratlan személy tűnik fel.
33(172. epizód)
Halit ledöbben, mikor szembesül vele, hogy Ender és Nadir közreműködnek egymással. Leyla-t felkavarja, mikor megtudja, hogy Yigit Kaya fia. Zehra könyvének dedikálásán részt vesz Emir és Caner is. Yildiz feldúltan keresi fel Ender-t, hogy számonkérje Halit elleni tettét.
34 (173. epizód)
Ender hívatlanul jelenk meg Kaya otthonában, megzavarva őket Leyla-val. Halit cégében váratlan fordulat következik be a szavazás során. Yigit nem adja fel, hogy Lila-t kiengesztelje. Yildiz kellemetlen helyzetbe hozza Halit-ot.
35 (174. epizód)
Halit és Ender vacsorája közben feltűnik Ender és Nadir. Lila váratlan meglepetést tartogat Yigit számára. Zehra és Yildiz eközben megpróbálnak falazni neki. Halit és Ender között fokozódik a feszültség, miután Ender ajándékot visz Erim-nek. Yigit tervet eszel ki szüleivel szemben.
36 (175. epizód)
Halit váratlan meglepetést tartogat Nadir és Ender számára. Egy személy feltűnése a múltból felkavarja a többiek életét. Kaya gondterhelt azok után, amit Yigit kért tőle Ender-rel kapcsolatban.
37(176. epizód)
Yildiz haragos Sahika visszatérése miatt. Yigit-nek feldúltan nyoma veszik, miután Ender megpróbál elbeszélgetni vele Kaya-val való kapcsolatáról. Lila és a többiek kétségbeesetten indulnak keresésére.
38(177. epizód)
Sahika Halit tiltása ellenére felkeresi Erim-et. Ender és Yigit kellemetlen helyzetbe kerül. Leyla döntést hoz munkájával kapcsolatban. Yildiz és Zehra részt vesznek egy kiállításon, ahol egy gyanús festményt fedeznek fel. Caner, Emir közös vacsorán találkoznak Yildiz-zel és a többiekkel, mikor váratlan személyek tűnnek fel.
39 (178. epizód)
Ender és Kaya teljesíti Yigit akaratát. Leyla munkaügyben találkozik Halit-tal. Sahika egy számára fontos dologgal fenyegeti meg Ender-t. Yildiz pánikba esik, mikor megtudja, hogy Halit lehallgatókészülékek után fog nyomoztatni a dolgozószobában.

Sebzett szív

85
Azize, Hassibe és a gyerekek elhagyják Izmirt, ahogy Vasili parancsolta, ám ők is a parancsnok csele áldozatául esnek. A férfi megbizonyosodik róla, hogy Cevdet a törökök oldalát erősíti, és alkut ajánl neki a családja életéért.
86
Charles megkegyelmez Tevfik-nek, egyezséget ajánl neki. Vasili megtalálja Cevdet végrendeletét és megtudja az igazat Ali Kemal-ról. Lucy gyanúja egyre erősebb, hogy Charles-nak köze van a háborús kegyetlenségekhez.
87
Jakup tudomást szerez Cevdet küldetéséről, megpróbálja megakadályozni, hogy kiadja a Nemzeti Erőket. Vasili meg akar bizonyosodni róla, hogy Ali Kemal valóban az, akinek Cevdet állítja. Chevdet elmondja az igazat Veronica asszonynak és Ali Kemal is megtudja az igazat kilétéről.
88
Cevdet tőrbe csalja Vasili-t, ezzel végleg romba dönti egész katonai pályafutását. Ennek a cselnek köszönhetően Ali Kemal és az egész család megmenekül.
89
Veronika és Leon kénytelen elhagyni a villát a történtek után. Tevfik és Charles aljas tervre készül, Cevdet és Jakup a nyomukban van, hogy kiderítsék mire készülnek. Ali Kemal-nak nehezére esik az igazság elfogadása, nem tudja mi tévő legyen. Cevdet azt ígéri Azize-nak, hogy elviszi őket Izmirből.
90
Ali Kemal Vasili halála után némileg megenyhül velük kapcsolatban. Azize elmondja a lányoknak, hogy babát vár, és hogy emiatt el kell hagyniuk Izmirt. Tevfik elindul a Charles által kitervelt küldetésre. Cevdet ezt a megbizatást, és az új görög parancsnokságot is kicselezi.

Deliha akcióba lép

Deliha akcióba lép, méghozzá rendhagyó módon. Törökország legnagyobb komikája önmagát alakítja a képernyőn. Deliha egy kissé őrült, szeleburdi, de őszinte és jólelkű fiatal nő, akinek kalandos az útja az igaz szerelem megleléséhez. A történet akkor kezdődik, amikor egy nap jóshoz megy barátaival. Ugyanazon a napon Cemal és gyönyörű külsejű testvére, Cemil megnyitnak egy fotós stúdiót a környéken, és mikor útjaik keresztezik egymást, az események felgyorsulnak és egyre bonyolultabbá válnak.

Ölj meg ha mersz, drágám!

Hogyan hat egy lottó főnyeremény egy házasságra? Megmentheti az elhidegülő szerelmet, vagy nehezebbé teszi a közös életet? Deme és Okan középiskolás koruk óta szerelmesek, de a házasságuk egyre romlik. Az unalmat megtöri egy váratlan lottó nyeremény, melyen közösen kell osztozniuk ugyan, de nem biztos hogy ezt a megoldást akarják választani.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt szereti: