Sorozatok a TV-ben 2021. szeptember 20. és október 3. között

 • 9.20 – TV2 Séfek séfe 3. évad premier
 • 9.20 – Duna TV A nyomozás premier
 • 9.24 – Izaura TV Kegyetlen város
 • 9.25 – TV2 Dancing With The Stars 2. évad premier
 • 10.03 – LifeTV Szemérmes házasság premier
 • 10.03 – LifeTV Activity premier

Jelenleg nézem

 • A mi kis falunk 6. évad – magyar
 • A vörös ajtó – olasz
 • Sebzett szív– török
 • Survivor – magyar
 • Totem – magyar

Sorozatok előzetesei

A fülszövegek spoilert tartalmaznak.

Amerikai sorozatok

Red Line

1
Végzetes lövés

Dr. Harrison Brennan a helyi kórházban dolgozik. Boldog házasságban él férjével, és örökbe fogadott lányukkal, Jirával. Egy este, munkából hazafelé tartva betér a sarki boltba, amit pillanatokkal később kirabol egy fegyveres. Brennan a megtámadott eladó segítségére siet, a kiérkező rendőrök azonban őt nézik a rablónak, és lelövik. Daniel és Jira fél évvel később egy újabb sokkoló hírt kap: az intézkedő rendőrök ellen felhozott összes vádat ejtik.
2
A harag

A férjét gyászoló Daniel Calder polgári peres eljárást indít Paul Evans, a rendőr ellen, aki lelőtte a fegyvertelen Harrisont. Eközben Daniel örökbe fogadott lánya megpróbálja felvenni a kapcsolatot a biológiai anyjával, Tia Younggal.
3
Az ajánlat

Chicago városa hárommillió dollárt ajánl Danielnek kárpótlásként, és hogy lemondjon a további jogi lépésekről. Jira találkozik Tiával, aki nem tudja, hogy a lány erről nem szólt Danielnek, ezért jóhiszeműen felkeresi a férfit. De a nő a választások miatt sem lehet nyugodt, főként mert Nathan Gordon személyesen keresi fel az irodájában.
4
A nap hőse

Paul Evans rendőr megment egy nőt, akit egy tömegverekedés közben a vonatsínekre löknek. Ez egy csapásra megváltoztatja a helyzetét, és a város hőseként kezdenek cikkezni róla. Daniel úgy dönt, hogy segít Jirának, ezért meghívja Tiát vacsorára, ám az nem úgy sül el, ahogy mindenki szerette volna. Ezenfelül Tiának a választási kampányára is összpontosítania kell. A nagygyűlését követően, amelyen a rendőri túlkapásokról is beszélt, felkeresi két rendőr…
5
Senki sem szent

Tia a választási vitára készül, Jira pedig úgy dönt, hogy elmegy meghallgatni. Ezzel pedig nem várt irányba tereli az egész kampányt. Paul felkeres egy ügyvédet, aki segítene neki benyújtani egy ellenkeresetet Daniel ellen becsületsértésért. Daniel kénytelen szembesülni azzal, hogy Harrison sem volt olyan szent, mint hitte, ezért egy elég merész lépésre szánja el magát.
6
A tüntetés

Jira diáktüntetést szervez az apja emlékére, hogy ezzel is felhívja az államügyész figyelmét a rendőri túlkapásokra. A tüntetéshez Tia, Daniel és Liam is csatlakozik. Paul és Jim az apjuk temetését és a virrasztást szervezik, de a kapcsolatuk egyre feszültebb, ahogy Abby hozzáállása is megváltozik Paulhoz.

Dán-svéd sorozat

A nyomozás

6/1
Kim Wall újságírónőnek rejtélyes módon nyoma vész, miután egy házi készítésű tengeralattjáró tervezőjével interjú reményében kihajózott. Míg a tengeralattjáró elsüllyed a Dánia és Svédország közti tengerszorosban, a tervezőt hajósok kimentik a vízből. Ugyan nincs bűncselekményre utaló egyértelmű bizonyíték, Jens Moller nyomozó a férfi letartóztatása mellett dönt. A tengeralattjáró kiemelésének hírére a tervező megváltoztatja vallomását kezdeti állításaihoz képest. Az eltűnt újságíró aggódó szülei a sajtóból szereznek tudomást a történtekről.
6/2
Sorra jelennek meg újabb és újabb kapcsolatok, kerülnek elő nyomok a tengeralattjáróról, merülnek fel újabb elképzelések, Jens mégis úgy érzi, hogy sötétben tapogatóznak. Eközben az ügyész bizonyítékot vár a vádemeléshez, a búvárok pontos helymeghatározást a kereséshez, a szülők pedig válaszokat a kérdéseikre.

Finn sorozatok

Múmin-völgyi kalandok

26
November

Múmin-völgy lakói értetlenül állnak a völgy névadóinak távolléte előtt. A váratlanul felbukkanó Vándor társaságában épp a rejtélyes eltűnésen merengnek, mikor különös látogató kopogtat a múminház ajtaján.

Francia sorozatok

Miénk a holnap

6
Chloe elszántan segít testvérének, hogy többet tudjon meg a magánéletéről. Soraya nehezen tudja túltenni magát azon, hogy Liez megcsalta barátnőjét.
7
Martinról kiderül, hogy nem az, akinek látszik. Maxime elleni gyenge vádak alapján szabadulhat a börtönből. Victoire életében a titokzatos férfi egyre nagyobb problémát jelent. Karim nyomozó új gyanúsítottat talál az ügyben.
8
Anna volt élettársa elviszi a nőt egy eldugott helyre, hogy újraépítsék kapcsolatukat. Chloe közben kideríti, hogy Martin nem az, akinek mondja magát, ezért hogy húgán segítsen elmegy a rendőrségre.
9
Maxime konokul ragaszkodik elveihez, Anna próbálja lebeszélni arról, hogy újabb akcióban vegyen részt. Betty szülei megtudják, hogy lányuk verseket költ, amiben kitűnik társai közül. Chloe és Alex egyre közelebb kerül egymáshoz.
10
Maxime újabb balhéba keveredik, aminek Anna szemtanúja lesz ezáltal pedig egyre több régi emlék tisztul számára. Victorie készen áll arra, hogy lezárja a kapcsolatát a titkos férfival. Margot próbálja tehermentesíteni Karim nyomozót, ezért ő vigyáz a kisbabájára.
11
A titokzatos férfi felfedi arcát Victoire előtt és kapcsolatuk új irányt vesz. Anna újabb régi emléket próbál felidézni. Bart neve is gyanúba keveredik, miután Margot-val kerül konfliktusba.
12
Anna úgy érzi, hogy Chloe és édesanyja is átverte. Karim nyomozó és társa új bizonyítékot találnak egy régebben lezajlódó bulival kapcsolatban. Betty elhatározza, hogy fellép a tehetségkutatón.
13
Yasmine dühös és nagy fájdalomként éli meg, hogy volt barátja, Lyes megcsalta őt. Martin és Chloe önálló nyomozásba kezdenek, hogy kiderítsék ki a boríték feladója.
14
Alex féltékenysége egyre csak nő, és nehezen tudja magában tartani érzéseit. Betty szülei aggódnak lányuk sorsáért, ezért korlátozzák. Bart ártatlansága csak nagyobb fejtörést okoz Karim nyomozó számára.
15
Anna továbbra is abban a hitben él, hogy a fiatalkorában szült gyermeke életben van. Margot erőszaktevőjét megtalálja a rendőrség. Yasmine váratlan döntést hoz a jövőjét illetően.

Magyar sorozatok

A mi kis falunk

6. évad

5
Fő az egészség!
A Doktor edzőterembe viszi a Polgármestert, miközben Szifon és Baki a technikai okok miatt a kocsmán kívül reked.
Gyurinak rá kell döbbennie, hogy a gyerekekkel együtt már nem férnek el a kocsijában…
6
Rezső-utalvány

Gyuriék sehogy se férnek el Erika szüleivel és a kicsikkel a házban, így sürgős megoldást kell találniuk.
Saci újra visszatér a faluba, és végre-valahára közelebb kerülnek egymáshoz Lacival.
Baki rájön Szifon titkára…

Jóban rosszban

17. évad

4180
Kardos megjegyzi, hogy jó ez a nyugalom Dórával. Viktor belekezd a focista műtétjébe. Pepe Szabi további lejáratását szorgalmazza Rolandnál. Csapos Laci bátyja bejelentkezik. Szabi késlekedését tragédia hangsúlyozza ki.
4181
Viktor hallgat Petrára és Gábor javaslata mentén folytatja Marcell műtétét. Viktor leadatja a sikeres műtét babérjait. Megérkezik Laci bátyja, Charlie. Adél gyanút fog, hogy a baleset nem a véletlen műve volt.
4182
Adél elmondja Müllernek és Blankának, hogy gyanúsnak találja a gázolás körülményeit. Kardos Vera helyett Dórával tölti az estét. Charlie egyre mélyebb elkeseredésbe taszítja Lacit. Kiderül, hogy a barlangrajz eredeti.
4183
Charlie megígéri, hogy segít Lacinak. Viktor elmondja Verának, hogy Petra elutasította az összeköltözést. Rolandék megértik, hogy Szabi gyanakszik rájuk. Viktor féltékennyé válik Gáborra.
4184
Szabi elmondja, hogy mi alapján írják ki az új pályázatot az elkerülőútra. Rolandék új tanúval tisztázzák magukat. Charlie komoly veszteséget csinál Lacinak. Dóra randival bizonyítaná, hogy nem érdekli Kardos.
4185
Roland felkeresi Szabit az új pályázat kapcsán. Dóra megismerkedik a randipartnerével, Kornéllal. Roland erőt demonstrál. Laci kétségbeesve kéri Bandi segítségét. Viktor féltékenysége miatt magándetektívet fogad.
4186
Dóra egyre jobban megnyílik Kornélnak. Luca hatására Petra felhívja Viktort és bocsánatot kér, amiért nem jelentkezett, végül Viktor találkozik a magándetektívvel. Bandi munkát ajánl Charlie-nak. Pepét megzsarolják.
4187
Charlie megpróbálkozik a biztonsági őrködéssel. Szemes nyomozni kezd. Dóra elmeséli Patríciának, hogy Kornél milyen pozitív meglepetés volt számára. Roland felfedi magát Balázs előtt.
4188
Charlie munkát keres a Macsekban, de Meli és Zseni elutasítja. Pepe Szabira, Roland Balázsra helyez nyomást. Petra bevallja Áronnak, hogy miért találkozgat Gáborral. Charlie újra összeakasztja a bajszát Alexszel.
4189
Petra részletesen elmondja Áronnak, hogy min dolgoznak Gáborral, majd Áron beszervezi magát a kutatásába. Szabi megkéri Bobot, hogy védje le a levelezését. Dóra hoppon marad. Balázs átáll a sötét oldalra.

Keresztanyu

2. évad

30
Az ukrán balhé

Damil felkerekedik, hogy tisztázzon egy furcsa pletykát. Timike találkozója nem úgy alakul, mint várta. Tivadarék szökevényeket üldöznek a határban. Bonifác atya hazatér. Oleg megbízást kap a mestertől, de vajon sikerül-e időben véghez vinni a küldetést?
31
Rács mögött

Róza mama próbálja egyben tartani az egyre jobban széthulló hálózatot; Laura új tervvel rukkol elő Petrának; Mirella nem titkolhatja tovább a rally csapatban, hogy ki is ő valójában, Tivadarék pedig új híreket kapnak Nyíregyházáról, ami miatt több szálon is beindulnak a nyomozások. Vajon ezúttal sikerrel járnak a makkosi rendőrök?
32
A szembesítés

Laura nagy bajban van, ezért Harangozóék családi kupaktanácsot tartanak. Róza mama jogi tanácsot kér. Tivadar kettős kihallgatást tervez, Krisztina a férjét akarja kiszabadítani bármi áron, Zozó pedig meglepő híreket kap és döntenie kell, vajon kihez húzza jobban a szíve?
33
A vonatrablás

Tivadart megviselik a kudarcok, ezért kezelésbe veszik a visszatérő dühkitörései miatt. A többi rendőr Sótonyi vezetésével hajtóvadászatot indít; Márk és Petra kapcsolata új fordulatot vesz Laura ügye miatt; a vasútállomáson pedig Anatolij élete eddigi legnagyobb dobására készül.
34
A titkos hódoló

Míg Tivadar dühkezelési tréningen vesz részt, Márkék az őrsön egy szökevény után nyomoznak. Jóska és Szemereki az autópálya ellen szervezkednek. Lajosék végre hírt kapnak az eltűnt lányukról. Zsigának Pityke mellett egy előkelő segítsége is akad a meglepetésrandevú előkészítéséhez. Vajon ezúttal kiderül, ki a titkos hódoló?
35
A zsarolólevél

Klárika összehívja az öreg tyúkok egyesületét. Sótonyi ezredes egy régi ismerősénél tesz látogatást. Zozóék megdöbbentő dolgot tudnak meg Damiltól. Igor furcsa üzenetet kap. Mindeközben Mikola romantikus gesztusa még fejfájást okozhat a makkosszállási rendőröknek.
36
A mentőakció

Tatarenkóék a Keresztanyutól kérnek segítséget, aki cserébe egy feladattal bízza meg őket. A rendőrök a zsarolólevél után nyomozva egy komoly akcióba cseppennek. Mikola gyanút fog, hogy a nők összejátszanak ellene. Petra és Ildi kibeszélik a pasiügyeket. Sótonyi ezredesnél pedig ismét felbukkan egy kellemetlen látogató…
37
Tejtestvérek

Makkosszálláson letartóztatások és körözések híre terjed. Laura a hazatérésről álmodozik, a rendőrök pedig meglepő dolgot vesznek észre az adatbázisban. Róza mama újabb családi titokba avatja be Petrát. Janitól egy kedves ismerős kér szívességet. Oleg pedig nem tud ellenállni a kísértésnek, hogy kilesse mások titkait.
38
Házimozi

Ludmilla új hajmeresztő ötlettel áll elő arra, hogyan csináljon a lányából polgármestert; Tivadar a tréner kíséretében Ukrajnába utazik, hogy megtalálja Ginát, de mást talál helyette; Timike és Zénó titkos találkozója pedig lelepleződik, mégpedig nem is akárkik előtt…
39
Tisztítótűz

Ildi meglepő dolgokat hall a templomban. Krisztinának támad egy ötlete Oleg titkos videójával kapcsolatban. Jani ráébred, hogy az orránál fogva vezették. A határban eközben katasztrófahelyzet alakul ki, de vajon ki a felelős, és ki segít megfékezni?

Mintaapák

3. évad

21 (231. epizód)
Az árulás

Csenge szobafogságot kap, Miki és Vera is egymásnak feszülnek Csenge hazugsága kapcsán. Tamásra kínos vizsgálat vár, Linda nem tud uralkodni a féltékenységén. Szabi lerázza Karolát, Anna randira hívja Szabit, ami a nem várt módon alakul.
22 (232. epizód)
Veruska

Szabi próbál visszafordítani egy visszafordíthatatlan helyzetet. Vera és Miki összevesznek Csenge balesetén, Vera Petra ellen fordul, ám váratlan meglepetés éri. Ádám nem tudja, Ági vagy Zsuzsi pártjára álljon a két nő konfliktusában.
23 (233. epizód)
Késő bánat

Anna nagyon össze van törve a botránya miatt, csak Szabi támaszára számíthat. Petra elmondja Mikinek, hogy Vera és Albert ismerik egymást. Ági és Zsuzsi egymás agyára mennek, a konfliktus meglepő fordulatokat vesz.
24 (234. epizód)
Csak barátok

Ági, Ádám és Zsuzsi kapcsolata a pizzériában és a magánéletben is egyre bonyolultabb. A lábadozó Csengét meglátogatja Robi, Vera és Miki új esélyt kapnak. Linda vizsgálatra megy, ami testileg és lelkileg is kikészíti. Máté balhéba keveredik, amibe Zita is bevonódik.
25 (235. epizód)
Duplarandi

Miki szembesíteni akarja Verát, Petrának azonban ravaszabb terve van. Linda rossz hírt kap a nőgyógyászától, Tamás váratlan helyen önti ki a szívét. Ági és Zsuzsi között fokozódik a konfliktus, Zsuzsi döntés elé állítja Ádámot.
26 (236. epizód)
Emberek a múltból

Albert elhívja golfozni Mikit, Vera mindent megtesz, hogy ez a találkozó ne jöhessen létre. Csenge osztályába visszatér Alex, a problémás zenész, aki felkavarja az állóvizet. Anna nyomozni kezd a videója ügyében, meg is van az első számú gyanúsítottja.
27 (237. epizód)
Janó mindent tud

Linda új bizalmast talál, Tamás és Juli kellemetlen titokra derítenek fényt. Miki és Albert újabb golfozása nem várt fordulatot vesz. Vera fontos információkhoz jut. Zita lerázza Mátét, aki csalódottságában elhívja Dorkát a nagyszülői házba.
28 (238. epizód)
Látogatás vége

Dorkának sokkal kellemetlenebbül alakul a vidéki látogatása, mint számította. Anna videója kapcsán szülői értekezletet tartanak az iskolában. Linda konfliktusba keveredik Pannival és Alízzal, háromszoros csalódás éri.
29 (239. epizód)
A szakítás

Dorka lelép, a család találgatásba kezd. Dorkát nem csak Máté, hanem Csenge részéről is meglepetés éri. Zita kerüli Mátét. Ádám mediátorhoz fordul Ági és Zsuzsi ügyében. Szabi felajánlja Annának, hogy beszél Karolával a videóról.
30 (240. epizód)
Casting

Éva félreérthető magyarázatot ad Lindának, Szabi igyekszik jobb belátásra téríteni Annát. Alex és a bandája castingot tart a következő videoklipjükhöz, ami felkavarja a gimi mindennapjait. Kihirdetik a főszereplőt, a döntés sokak számára meglepő.

Olasz sorozatok

A vörös ajtó

12/11
Raffaelét holtan, megfagyva találják a városon kívül. Rambelli fiáról, Davidéről kiderül, hogy jól ismerte az áldozatot, sőt a Mexikói szállította nekik a “redet” egy bulis éjszakán, ahol a megölt lány is velük volt. Cagliostro lassan rájön, ki mozgatja a szálakat a háttérben, aki lehet, hogy a gyilkosa is volt egyben. De a hazugságok köre egyre szövevényesebb. Anna nyomozása is veszélyes terepre téved.
12/12
Visszapereg a film. Amikor a fiatal lány, Ambra holttestét megtalálták, a mexikói megzsarolta Rambelli felügyelőt, aki a fia védelmében rossz döntést hoz. Anna rájön sok összefüggésre, és épp Rambellivel osztja meg a sejtéseit. Így amikor Leo fülest kapott a Mexikóiról, Anna szerint közülük értesítette valaki a drogdílert és ezért kellett a férjének meghalnia. Vanessa megpróbálja átadni az információkat Paolettónak és Stellának, amit Cagliostro megosztott vele, csakhogy megmentsék Anna és a baba életét. Vajon, ha megoldódik az ügy, Vanessa végleg elszakad Leótól, és a férfi lelke elhagyja-e a Földet,átlép a ‘vörös ajtón’, vagy még köztes állapotban marad?

Spanyol sorozatok

Marokkó – Szerelem háború idején

13/2
Mindnyájan hősök

Calderón doktor megoperálja Silva őrnagyot, aki bekerül a vöröskeresztes kórházba. De Pedro és az ezredükből odakerült többi katona, nyíltan kimondják, hogy áruló. Pedro, aki Juliával együtt úgy tudja, hogy Andrés meghalt, elhatározza, hogy bosszút áll. Pilar az elszenvedett támadás után szinte sokkos állapotban van, amihez Luis vallomása is hozzájárult. A táborba visszaérve azonban egy új meglepetés is várja. Luis nős. Larbi magához veszi a kórházban kallódó kis Ahmeded, és ezzel újabb jó pontot szerez Magdalenánál.
13/3
A szabadulás reménye

A szökési kísérlet még rosszabb helyzetbe hozza Pedrót. Rögtönítélő bíróság elé kerül, ahol már nemcsak gyilkossági kísérlettel, de hazaárulással is vádolják. Bár Julia magára vállal minden felelősséget a szökésért, Larbit mégis kidobják a kórházból. Magdalenát ezért lelkiismeret-furdalás gyötri, és elhatározza, hogy felkeresi a fiút. Pilar nyomására Luis elmondja Raquelnek, hogy valaha jegyben jártak.

Török sorozatok

A bosszú csapdájában

3. évad

81 (225. rész)
Reyyan és Miran megnyitják saját alapítványukat. Az est folyamán megjelenik Azra és Füsun és bejelentik, hogy Füsun az édesanyja. Firat megkéri Zeynep kezét, aki boldogan igent mondd neki. Elnökválasztás van a cégnél, Miran lemond Firat javára. Dilsah felfedi Reyyan előtt, hogy tudja a titkát.
82 (226. rész)
Miran meghallja, amint az anyja Reyyan halálát kívánja, de Dilsah végül nem árulja el neki az igazságot. Hazar kiáll Dilsah mellett, amit Zehra nem vesz jó néven. Azra és Azize tovább mesterkednek, hogy bosszút álljanak Füsun-on. Esma fél, hogy a fiából igazi Aslanbey válik.
83 (227. rész)
Firat új tervvel áll elő a vállalat érdekében, de Miran nem támogatja. Reyyan új orvosa Azra lesz, így ő is megtudja a titkot. Reyyan nem tágít a terve mellől, próbál minél több emléket hagyni a fiának. Füsun elmondja Cihannak, hogy Azat és Gönül szeretik egymást.
84 (228. rész)
Zehra megtudja Reyyan titkát, rögtön véget akar vetni az őrületnek, de Reyyan nem hagyja magát. Azat és Gönül titokban összeházasodnak, csak Reyyan és Miran tud róla. Elérkezik Reyyan és Miran esküvőjének éjszakája…
85 (229. rész)
Reyyan és Miran megtartják az esküvőjüket. Azize felbukkan, Reyyan viszont nyilvánosan megbocsát neki. Dilsah ismét megzsarolja Reyyan-t. Füsun elmondja Cihannak, hogy Azat és Gönül összeházasodtak, ezért beront az esküvőre és összeverekszik Mirannal. Azat és Gönül elhagyják a várost…
86 (230. rész)
Cihan mindent megtesz, hogy haza hozza Azat-ot, Miran-t okolja, hogy megszökött a fia. Reyyan-t továbbra is zavarja Dilsah fenyegetőzése, de nem hagyja magát megfélemlíteni. Hazar nem hajlandó elfogadni, hogy Reyyan megbocsátott Azizénak.
87 (231. rész)
Miran nem támogatja Firat céges terveit. Azra megtudja, hogy Reyyan-t megmérgezték és ezért elvetélt, a jelenlegi terhessége pedig kockázatos. Dilsah mindent elkövet, hogy Miran és Azra egy pár legyenek Reyyan halála után. Cihan megkapja Azat búcsúlevelét, és úgy dönt, hogy nem hozatja haza. Zehra megtudja, hogy Füsun mérgezte meg lányát és ezért rátámad.
88 (232. rész)
Azize és Nasuh megbeszélik, hogy bármi áron is megvédik a családjukat Füsun ellen. Azra és Miran berendezik Umut gyermekszobáját Dilsah ötletére.Hazar lemond fia javára cég részesedéséről. Firat és Zeynep titokban összeházasodnak.
89 (233. rész)
Reyyan születésnapi meglepetést készít Mirannak. Cihan úgy intézi, hogy Miran megtudja az igazságot Reyyan vetélésével kapcsolatban. Miran megakarja ölni Füsun-t, ezért Reyyan kénytelen elmondani az igazságot. Miran eldönti, hogy mindenáron megmenti a családját.
90 (234. rész)
Miran kétségbeesésében felkeresi Azizét és az ő vállán sírja ki magát. Ezt Hazar megtudja és azonnal kérdőre vonja a fiát, így kénytelen elmondani az igazságot Reyyanról. Sükran megtudja, hogy Dilsah bosszút akar állni Reyyan-on és megakarja akadályozni. Füsun egyezséget akar kötni Cihannal, viszont ő elutasítja az ajánlatot.

A nagykövet lánya

89
Melek abban a tudatban él, hogy Nare és Sancar nem válnak el egymástól és egy családként fognak élni. Zehra nagy fájdalommal nézi végig, ahogy szerelme, Ömer Nesével köt házasságot. Az elnökválasztás alatt nem várt vendég bukkan fel.
90
Sancar készen áll bosszút állni Karamanon, összehívja embereit, hogy a Gediz által rendelt őröket kiiktassák. Müge véletlenül meghall egy beszélgetést, amiből megtudja, hogy Akin nem a rendőrségen van, hanem Sancar foglya. Halisze aszzony váratlanul rosszul lesz, így az egész család a kórházban imádkozik érte.
91
Zehra megnyeri az elnökválasztást, ami elkeseríti Gedizt. Sancar és Akin komoly sérüléseket szenvednek el, ezért Nare és Ömer kétségbeesetten próbál segíteni. Gülsiyét faggatja családja, hogy árulja mivel zsarolták meg.
92
Nare továbbra is titkolja Sancar hollétét, és próbál egyezséget kötni Karamannal. Halissze boldogan veszi tudomásul, hogy Melek nem utazott el. Refike minden erejével azon van, hogy Gedizt kihozza kihozza a rendőrségről.
93
Ömer talál egy gyógyítót, közben Nare sarokba szorítja Cemillét Sancar érdekében, akinek az állapota egyre csak romlik. Gediz a pénzért folytatott küzdelem miatt váratlan lépést tesz. Gülsiye mindent elárul Halisének.
94
Elvan mély fájdalomként éli meg, hogy férje megcsalta, ráadásul közeli barátnőjével, Duduval. Akin holttestét továbbra is keresik a rendőrök. Ömer és Nare minden erejükkel azon vannak, hogy Sancart biztonságosan elszállítsák a kórházba.
95
Halise és családja megtudja, hogy Sancar lezuhant a szikláról. Karaman, felgyógyulását követően a Nare által örökölt vagyonra szeretne lecsapni. Akin testvére alattomos tervre készül.
96
Elvan érzelmileg eljut arra szintre Gülsiye támogatásával, hogy képes elválni Jahjatól. Sancar minden erejével azért küzd a fizikoterápián, hogy képes legyen talpra állni.
97
Sancar gyors gyógyulása mellett, egy meglepetéssel is készül Nare számára. Sarah megtudja az igazságot a testvéréről, Halise pedig nehezen veszi tudomásul, hogy fiát elhagyja Elvan.
98
Nare próbálja háttérbe szorítani saját boldogságát, így Elvannak próbál segítséget nyújtani. Gediz szövetséget köt Sarahval, akivel megosztja piszkos tervének a részleteit.

A szerelem csapdájában

133
Volkan kitalálja, hogy szereznek egy színészt, aki eljátssza, hogy orvos és megerősíti a terhességet. Ceyda azonban hoz magával egy igazi orvost és kiderül, hogy Ayse valóban terhes. Kerem és Ayse próbálnak hozzászokni a gondolathoz, hogy szülők lesznek, de megjelenik Ceyda orvosa és elmondja Aysénak, hogy nem terhes, csak segíteni akart rajtuk.
134
Hülya el akarja terjeszteni, hogy elválnak Samettel, így ők kerülnének a középpontba. Kerem mindent megtesz Ayséért a terhesség miatt, ezért Ayse nem meri elmondani neki az igazat. Ceyda elintézi, hogy bulvárhír legyen Ayse terhességéből, amiben megkérdőjelezik Kerem apaságát.
135
Kerem és Ayse nyilatkoznak a sajtónak. Kerem elviszi Aysét párterápiára. Muhsin kihozza Rizát a rendőrségről. Kiderül, hogy Volkan nem szeretne gyereket. A két család szeretné, ha a fiatalok ismét összeházasodnának. Kerem lesi Ayse minden kívánságát, Ayse ezért nem tud őszinte lenni vele.
136
Megérkeznek az amerikai üzlettársak, akik felakarják bontani az együttműködést. Ayse bevall mindent Keremnek, de kiderül, hogy ő már tudott arról, hogy nem terhes és ettől függetlenül is megkéri a kezét. Ceydát Európába küldik. Kerem és Ayse mindent bevallanak a családjaiknak. Ezt követően összeházasodnak és a két család ismét eggyé válik.

Fogd a kezem

143
Sumru megkeresi Serapot, hogy megmutassa Feride asszony végrendeletét. Serap nagyon meglepődik, és a fotót megmutatja Cenknek. Cansu szembesíti az apját azzal, hogy nála van a felvétel. Burhan arra kéri a lányát, hogy hallgassa meg őt is, ezért hazaviszi. Cenk bizalma megrendül Azrában a végrendelet miatt, amit a lány rosszul visel, és összevesznek. Zerrin megtudja, hogy ki vette meg a házát.
144
Cenk kérdőre vonja Azrát a nagymamájával és a végrendelettel kapcsolatban. Mivel a lány úgy érzi, hogy a bizalom elveszett köztük, ezért szakít Cenkkel. Burhan bezárja Cansut, aki elkeseredésében azt mondja, hogy Azra gépén van másolat a hangfelvételből. Burhan Azrát is a házába hívja egy hazugsággal, a lánynak pedig semmi oka kételkedni. Zerrin és Serap között éles szóváltásra kerül sor, mivel az idősebbik asszony nem hisz Feride önzetlenségében. Kadir a Celen villához megy, hogy beszéljen Melisszel.
145
Feride nagymama megpróbál beszélni Cenkkel Azra miatt. Közben a lány gyanútlanul Burhan házához megy. A férfi leüti és bevonszolja Cansu mellé, aki bevallja, hogy ki ölte meg Kemalt. Serap elmondja, hogy ki készítette és tette közzé a felvételeket Ferideről. Zerrin távozik a Celen villából.
146
Cenk egy kis segítséggel ráakad a házra, ahol az a férfi lakik, aki eladta az eljegyzési gyűrűt az ékszerésznek. Nem tud róla, de nagyon közel kerül Cansuhoz és Azrához, akiket továbbra is Burhan tart fogva. Cansu kiszabadul, és elrohan, hogy segítséget hívjon, ám nem jut messzire… Cenk még a környéken van, így látja mi történik. Sumru és Hulya is Burhan házához tartanak, ám Cenk telefonja visszafordítja őket. Azmim és Mesut szép lassan összerakják Faruk és Burhan kapcsolatát. Kadir a villához megy, hogy beszéljen Melisszel.
147
Cenk Burhan házánál köt ki, bár nem tudja, hogy valójában kinek az otthona. Azrát elhallgattatják, és elviszik a házból. A kórházban mindenki feszülten várja, hogy mi lesz Cansuval. Hír hamarosan a Celen villába is eljut. Azmi és Mesut nem száll le Burhanról, egyre biztosabbak abban, hogy a férfinak köze van az eseményekhez. Cenk megtalálja a helyet, ahova Azrát vitték, és menekülni próbálnak, ám elkapják őket, így már mindketten Burhan túszai.
148
Cenk megpróbálja Azrában tartani a lelket és közben kitalálni, hogyan meneküljenek. Feride asszony Kadirhoz fordul, hogy segítsen megtalálni Cenket és Azrát. Cansu eközben haldoklik, amikor pedig az orvos közli a rossz hírt, Sumru összeomlik…Hulya vele marad, hogy támogassa, de a megtört asszonyt nehéz lesz talpra állítani.
149
Azmi és Mesut követik Burhant, és segítenek Cenknek és Azrának kiszabadulni. Burhant letartóztatják. Cansut eltemetik, Sumru viszont eszét veszti a fájdalomtól. A temetési szertartás alatt elrabolja Mertet, és a kisfiúval együtt akar a halálba rohanni… Azra észreveszi, hogy az öccse eltűnt, és a rendőrség segítségével megtalálják Mertet. A megzavarodott Sumruval pedig egyre nyilvánvalóbb, hogy komoly gond van.
150
Három hónap elteltével a villában mindenki izgatottan készül az esküvőre. Ferhat séf ezúttal sem kíméli a konyhán dolgozókat. Sumru a pszichiátrián van, az orvosa szerint sokkal jobban van. Bár úgy tűnik, valóban felfogta a valóságot, kérdés, hogy mennyire fogadta el Cansu halálát… Amikor a nő megtalálja Azra és Cenk esküvői meghívóját Hulya táskájában, a bosszúvágy ismét eluralkodik rajta. Orvosnak álcázva elszökik az intézetből.
151
Cenk és Azra kimondják a boldogító igent. Talán nincs is náluk boldogabb ember…. Miután Sumru megszökik a kórházból, Cansu sírjánál bosszút esküszik. A következő útja a Celen villába viszi, ahol belopózik Azra szobájába, és őt teszi felelőssé a lánya halála miatt. Amikor előkerül egy pisztoly és a két nő közti dulakodásban elsül, egyikük megsebesül. Mert nagyon szeretné megajándékozni Azrát az esküvőre, de a rajzot, amit készített otthon hagyja. Melis és Cenk a kisfiúval együtt elmennek érte Azra házához, ám a villába már nem érnek vissza…

2. évad

1
Miután Azra meglövi Sumrut börtönbe kerül, onnan pedig csak Mert temetésére engedik ki. Cenknek hatalmas bűntudata van a kisfiú halála miatt. Sumru kórházban van, és a Celen családot hibáztatja mindenért. Hulya tartja benne a lelket, és próbálja nyugtatni. Feride asszony felkeresi Sumrut, ahol a nő egyértelművé teszi, hogy mindent megtesz azért, hogy Azra a rácsok mögött maradjon. A tárgyaláson viszont visszavonja a vallomását… Azrát felmentik. Sumru azonban soha nem tesz semmit önzetlenül…

Elárulva

4
Derin zaklatja Volkant, hogy tálaljon ki a feleségének a viszonyukról vagy ő fogja azt megtenni. Nil rossz helyzetbe kerül, amikor volt barátja felkeresi őt, a férfi minden pénzét elveszi a nőnek. Altan doktor alkohol problémája már a betegeknek is feltűnik, ezért a nővérek rögtön jelzik a vezetőség felé, hogy a doktor úrral problémák vannak.
5
Nilt sikeresen kimenti rosszul működő kapcsolatából Asya. Derin ledöbben, hogy várandós és mielőbb meg szeretné beszélni ezt Volkannal. Ráadásképp a lány édesanyja egyre többet kérdezősködik a titokzatos kapcsolatról. Bahar elkeseredetten próbálkozik, hogy közelebb kerüljön férjéhez, de a férfi elhidegült a nőtől.
6
Derin döntésre jutott a babával kapcsolatban, úgy tűnik emiatt Volkan mégis a feleségét választotta, de persze ez nem igaz. Asya elmegy egy válóperes ügyvédhez, aki azt javasolja neki, hogy vagy szerezzen bizonyítékot a megcsalásra vagy fogadja el a sorsát. Nil segíteni akar Asyán, de a nő még továbbra sem tudja, mit tegyen a férjével.
7
Volkan folytatja viszonyát Derinnel, közben sejti, hogy valami nincs rendben feleségével. Mert szinte biztos benne, hogy Asya mindent tud, Bahart megkéri, hogy ne szóljon bele Volkan ügyeibe. Derint gyötrik a reggeli rosszullétek és ez már a lány szüleinek is feltűnik, emiatt aggódnak.
8
Volkan édesanyja hosszú betegsége után elhunyt. A férfi teljesen összetört a hír hallatán. Asya viszont megnyugszik, bár sajnálja, hogy anyósa már nincs köztük, de így nem kell betartania a felé tett ígéretét. Mert már biztos abban, hogy Asya tudja a férje titkát.
9
Bahar lebuktatni készül Ayát Volkan előtt, de Mert idejében érkezik, így a nő nem tudja elmondani, amit szeretett volna. Nil siet vissza lakására, mert meg kell figyelnie Derint és Volkant, de arra nem számít, hogy volt barátja követni fogja.
10
Derin és Bahar összetalálkoznak közös edzésükön, Bahar figyelmezteti Derint, hogy Asya biztosan bosszút fog rajtuk állni. Nil volt barátja megfenyegeti Asyát, pénzt követel tőle. Asya végre beadja a derekát és elmegy Merttel vacsorázni. Derin fontolgatja, hogy nem tartja meg a babát.
11
A bosszúhadjárat folytatódik, Asya összefog Merttel, aki elkezd Volkan után kutakodni. Persze Mert nem puszta kedvességből segít. Derin azt hazudja Volkannak, hogy elvetette a babát, a férfi teljesen összetör a hír hallatán.
12
A zsarolás továbbra is tart, Mert nem hagyja Asyát és folyamatosan zaklatja őt. Nil barátját kirúgják, a haragját pedig Nilen szeretné kitölteni. A kórházba új orvos érkezik, aki megmenti Asyát egy erőszakos betegtől. Ha még nem lenne elég baja Asyának, a fiával is problémák vannak.
13
Ali nagyon aggódik édesanyjáért, akiről semmit nem tudnak, merre lehet. Asya kiborult a történtek miatt, amik az utóbbi időben megestek vele. Selcuk még abban a hitben van, hogy Nil várandós a gyermekével, de hamar kiderül az igazság, amiért a férfi dühös lesz szerelmére.

Isztambuli menyasszony

3. évad

14
Ipek nem bír magával, és úgy dönt, hogy kideríti az igazságot Farukról és Garipról. Akif követi Fikretet, aki Halim hajójára megy. Amikor a férfi értesíti Farukot erről, a férfi a helyszínre siet. Azonban arra, amit ott talál, nem számít. Halim halott, Fikret pedig önkívületi állapotban van. A fiatalabbik Boran fiú pedig elszólja magát Garippal kapcsolatban. Süreyya felkeresi Ülfetet, aki boldogan veszi tudomásul a nő látogatását. Garip megpróbálja jobb belátásra bírni Esmát.
15
Faruk nem tér magához attól, amit Fikrettől hallott. Süreyya órákon át keresi a férjét, és Senem segítségével megtudja, hogy Faruk és Fikret hol jártak. Amikor rátalál a férjére, Faruk elmondja, lehetséges, hogy Garip az apja. Dilara és Adem válóperes tárgyalását kitűzik. Süreyya megismerkedik Günessel.
16
Adem a villába hívja vacsorázni Günest. A nő pedig éjszakára is marad. Kiderül, hogy ki a felelős Halim haláláért. Ipek osztálytalálkozóra megy, ahol ott van Okan is, és a két ember jól láthatóan megérti egymást. Emir féltékeny a húgára, ennek pedig vannak jelei is a kisfiú viselkedésében.
17
Ipek megjelenik Faruk munkahelyén, ahol a férfi megtudja, hogy Okan munkát ajánlott a sógornőjének. A nő kihasználja az alkalmat, és odaadja a DNS teszt eredményét. Dilara és Adem válóperének, és ezzel a házasságának is vége. Günes magának is nehezen ismeri be, de miután a férfival töltötte az éjszakát, várja, hogy Adem felhívja. Esma gyanakodni kezd, hogy fiai megtudtak valamit Ülfet gyanújáról.
18
Esma véletlenül meghallja, hogy Faruknál egy DNS teszt eredménye van. Az idős asszony a gyerekei bizalmatlanságát látva, összeomlik és Gariphoz menekül. Úgy érzi, az élete teljesen értelmetlen volt. Eközben Fikret Ipeket vonja kérdőre, miközben a nő továbbra is úgy érzi, jól döntött. Esma eltűnik, Faruk pedig magát hibáztatja. A Boranoknál megjelenik Ülfet, aki megpróbálja megértetni a saját álláspontját is a családdal.
19
Esma egy kisebb idegösszeroppanás miatt a villába megy. Jól láthatóan nem tud magáról, és mintha azt is elfelejtette volna, hogy mi minden történt az elmúlt hónapokban. Adem találja meg, Gullistan és Nazif pedig szól a Boran családnak. Esma nem akar hazamenni, annyit kér Faruktól, hogy vigye szállodába. Senem éppen a Boranoknál van, amikor találkozik Günessel. A két nő láthatóan ismeri egymást. Ipek munkát vállal, és izgatottan készül az első napjára.
20
Mindenki megdöbbenésére Ipek komolyan gondolja, hogy munkát vállal. Süreyya felkeresi az anyósát, és meggyőzi, hogy igenis meg kell ünnepelni a születésnapját. A szervezést Senem vállalja, bár mindenki kételkedik, hogy mennyire jó ötlet. Esma végül beleegyezik, és a lányok bulizni mennek, miközben a férfiak otthon maradnak meccset nézni – a babákkal. Egészen addig, míg Faruk nem kap egy telefonhívást, hogy a családja nőtagjait a rendőrség vitte be. Günes és Adem találkoznak, ahol a férfi őszintén elmondja az érzéseit. Günes azonban nem épp erre számít.
21
Meglehetősen viccesre sikerült szülinapi buli lezárásaként Garip megkéri Esma kezét, aki boldogan mond igent. Fikret felkeresi Ülfetet, és arra kéri, hogy tartsa tiszteletben Esmát és a családot. A férfi mielőtt távozna, furcsa jelenetnek lesz fültanúja: kihallgatja Adem és Ülfet beszélgetését, és egyértelmű lesz számára, hogy a nénjének tervei vannak a Boran családdal. Senem felkeresi a boltban Günest, a két nő ugyanis régóta ismeri egymást. Bár Günes ennek nem igazán örül.
22
Fikret Akif segítségét kéri, hogy rájöjjenek Adem és Ülfet szándékaira. Esma elmondja a családnak, hogy Garip megkérte a kezét. A Boran feleségek és Nurgül boldogan gratulálnak a hírhez, a fiúk azonban döbbenten hallgatják anyjukat. Esma szomorúan veszi tudomásul Faruk, Fikret és Osman reakcióját. Adem véletlenül meghallja Güllistan és Nazif beszélgetését, így megtudja, hogy Dilara nem vetette el a babát.
23
Günes meglátogatja Senemet, a két nő pedig felidézi a közös múltat. Süreyya nem adja fel, és továbbra is megpróbálja Farukot jobb belátásra bírni. Esma elmondja Ülfetnek, hogy Garuppal összeházasodnak, majd vásárolni megy a menyeivel. Garip felkeresi Farukot, míg Akif kutakodni kezd Ülfet múltjában. Ezzel azonban veszélyes terepre téved.

Meryem

60
Miután fény derült az Oktay által elkövetett bűncselekményekre, és az ápoló beszámolt arról, hogy Oktay ölhette meg Arifot, Meryem elviszi Burcu autóját a fegyverével együtt, és Burcu attól tart, hogy végezni fog az ügyésszel. Meryem megtalálja Oktayt, aki még mindig tagadja, hogy köze lenne az apja halálához. Savas utoléri Meryemet, de nem tudja megakadályozni, hogy meghúzza a ravaszt. Oktay megsérül, Meryem elindul a rendőrségre vallomást tenni, amit Savas szeretne megakadályozni. A helyszínre érkező Ertan örül annak, hogy az ügyész sorsa megpecsételődött, és csak tetteti, hogy mentőt hív.
61
Nurten őrjöng, és gyilkosnak nevezi Meryemet a kórházban. Yurdal Berk és Naz nyomára akad, és végezni akar a fiúval, de Naz nem engedi. Savas magára vállalja az ügyész lelövését. Oktay állapota válságos. Derin nem akarja hagyni, hogy Savas börtönbe kerüljön, ezért apja segítségével eléri, hogy Meryemet gyanúsítsák. Ertan megsúgja Burcunak, hogy a főügyész úton van a kórházba, hogy kihallgassa Meryemet, aki 15 évet kap, ha bűnösnek vallja magát. Savas megszökteti a kórházból.
62
Meryem dühös, amiért Savas akarata ellenére elhozta a kórházból, de a fiú nem engedi, hogy vallomást tegyen. Güclü ragaszkodik ahhoz, hogy Burcu mondja el az igazat, miért kosarazza ki folyton. A nyomozónő beadja a derekát, és elmeséli, hogy egykori rendőr férje zűrös ügybe keveredett, és a bűnözők őt lőtték meg terhesen, elveszítette a gyereket, és Kaant. A férjét, többé nem látta. Megmutatja az érintetlen gyerekszobát is. Tekin ismét megjelenik Yurdálnál, és elmondja, hogy az utóbbi idők nyomasztó történései mögött volt sógornője, Derin Amerikába kivándorolt anyja, Suzan Sahika áll.
63
Savas felhívja Burcut, hogy állítsa meg Meryemet, aki elindult vallomást tenni. Meryem Ertanhoz kerül, akinek annyira elege van az ügyészből, hogy segíteni szeretne a lányon. Savas reménykedik, hogy Oktay életben van, és így Meryemet nem ítélik el. A még mindig eszméletlen Oktayt Derin emberei elrabolják a kórházból. A mentő felrobban, így mindenki azt hiszi, hogy az ügyész meghalt. Nurten meggyőződése, hogy Meryem felel a fia haláláért, ezért bosszút esküszik.
64
Jasmine felkeresi Derint. Burcu közli a jó hírt, miszerint a fegyveren, amivel Oktayt meglőtték, nem volt ujjlenyomat, és azt gyanítja, hogy Ertan keze van a dologban. Derin megdöbben, amikor megtudja, hogy Jasmine valójában a rokona, de a lány titokzatos, nem sok mindent árul el magáról. Nurten megbízza Belizt, hogy adja el Oktay lakását, mert kell neki a pénz, hogy bosszút állhasson. A Burcu által elmesélt nyomasztó történet nem megy ki Güclü fejéből, ezért megbízza Caspert, hogy nyomozzon a férje után. Tülin el akarja hagyni Yurdalt, aki felajánlja, hogy ő megy el a házból, csak ne hagyja el.
65
Derin felkeresi az államügyészt, hogy nyomást gyakoroljon rá apján keresztül, és Meryemet börtönbe juttassa, mert így akarja elválasztani Savastól. A bujkáló Yurdalt 6 év börtönre ítélték távollétében. A sajtó zaklatja Tülint és a családot. Güclü Casperc segítségével elő akarja keríteni Burcu férjét. Ertan telefonál Burcunak, hogy egy egység elindult Meryemért. Burcu azonnal hívja Savast, hogy vigye el Meryemet, mielőtt a rendőrök odaérnek. Meryem nem akar menekülni, de Savas nem engedi, hogy vallomást tegyen.
66
Güclü felkeresi Ertant, és kényszeríti, hogy mondjon el mindent, amit tud anyja halálának körülményeiről. Nurten arra kéri Derint, hogy segítsen neki eltüntetni Meryemet a föld színéről, mert őt okolja fia haláláért. Derin kideríti, hova menekítette a lányt Savas. Meryem és Savas boldogok a néptelen nyaralóövezetben, mígnem Meryem kihallgatja Savas és Güclü beszélgetését. Güclü nem tud elvonatkoztatni az Ertantól hallottaktól, és bármennyire szereti Meryemet, nem akarja a közelében tudni, mivel közvetetten miatta halt meg Gülümser. Meryem nem akar a két barát közé állni, gyalog indul el az erdei úton. Az ügyvéd közli Yurdallal, hogy Rizát gyilkossággal vádolják.
67
Derin retteg, hogy Savas meglátta a kocsiban, amikor megmentette Meryemet attól, hogy Nurten egy szirtről a tengerbe lökje. Meryem elmondja Savasnak, hogy Derin segített Nurtennek. Güclü nem akar Meryemmel egy fedél alatt lakni, ezért átköltözik Burcuhoz. Aliye, Selma anyósa, egy gyorsan ható mérget ad Nurtennek, amivel végezhet Meryemmel. Tülin bejelenti a Sargün Vállalat dolgozóinak, hogy Yurdal távollétében átveszik a cég irányítását, és senkinek nem kell attól tartania, hogy az utcára kerül. Tülin megbízza Ertant, hogy tüntessen el minden bizonyítékot, Meryem ne kerülhessen börtönbe.
68
Meryem és Savas kérdőre vonják Derint, a lány köntörfalazása láttán Meryem kiprovokálja, hogy bevallja, a baleset éjszakáján ő tette ki Sevincet az esőben, a sötét országúton. Burcu furcsállja, hogy új szemtanú bukkant fel az ügyész lelövése kapcsán. Derin telefonál a rendőrségre, hogy bejelentse, Meryem nála van, ott elfoghatják. Döbbenten hallja, hogy már nem körözik, mert Ertan nyomozó magára vállalta az ügyész lelövését. A kis halászfaluban tengődő Yurdalnak hiányzik Riza, de nem tudja megbocsátani neki, hogy Oktay zsarolásának engedve, elárulta őt.
69
Naz felkeresi Meryemet, hogy elmondja, szakítottak Berkkel, mert leütötte és elrabolta. Savas éppen akkor érkezik, és rettentő dühös lesz. Meg akarja keresni Berket, hogy ellássa a baját. Casper kideríti Burcu volt férjének lakcímét Sariyerben. Savas figyelmeztetése ellenére Güclü azonnal elindul a házhoz. Savas megtudja Beliztől és Berktől, hogy Yurdal ölte meg az apjukat. Az ügyvéd bevallja Savasnak, hogy apja Cemal bácsi régi kunyhójában bujkál. Savas elindul, hogy felelősségre vonja. Berk követi Savast, és be akarja jelenteni a rendőrségen a tartózkodási helyét, ám Riza megakadályozza. Berk bevallja, hogy mindennek a hátterében Susan Sahika áll.

Nehir – A szerelem arcai

11
Nehir ápolja a beteg Tarikot. Zahra meglátogatja őket és kifaggatja Tarikot a titokzatos lányról, Nehirről. Nazim arra készül, hogy elmondja Nehirnek az igazságot, ám mégsem úgy alakul a beszélgetés, ahogy elképzelte. Nazim megpróbálja megszöktetni Tarikot.
12
Nazim terve nem válik be, ugyanis szökés közben elkapják Tarikot. Nehir újra álruhát ölt és munkába áll, mikor is meglátja a hotelben Nazimot. Nehir alig hisz a szemének, nem érti mit keres ott a férfi. Zahra ismét eltűnik a férje, Halil elől, így rosszullétet színlel, hogy ne keveredjen bajba.
13
Nehir tovább folytatja a munkát Zerrinnel és Ekremmel. Zahra azzal az ötlettel áll elő Tariknak, hogy szökjenek el együtt a telepről. Ismet és Ahmet kiderítik, hol tartózkodik most Nehir és a lány nyomába erednek. Halil rájön Zahra egyik titkára.
14
Tarik eléri, hogy az ő szabályai szerint maradhasson a gáton dolgozni. Ahmet és Ismet váratlanul egyezséget kötnek és csatlakoznak Zerrinékhez. Tarik bevallja Nazimnak, hogy beleszeretett Nehirbe. Zahra sehol sem találja a titkos dobozát, amiben fontos dolgokat rejtett el.
15
Tarik találkozót beszél meg Nehirrel. Zahra terhességet színlel Halil előtt. Nehir sikeresen kiszökik a hotelből és elmegy a találkozóra, azonban furcsállni kezdi Tarik, azaz “Nazim” viselkedését, úgy érzi mintha teljesen idegen lenne számára a férfi.
16
Nazim meglátja Nehirt a hotel bejáratánál és döbbenten veszi észre, hogy a lány külseje teljesen más. Nehir kénytelen mindent bevallani a múltjáról Nazimnak. Ibrahim nyomozni kezd Tarik szökésével kapcsolatban és rájön, hogy mindvégig igaza volt. Zahra újabb hazugsággal próbál magyarázatot adni Halilnak a történtekre.
17
Zerrin megtudja, hogy Nehir mindent bevallott Nazimnak, akit ők még mindig Tariknak hisznek. Zerrin arra kéri Nehirt, hogy ezt a projektet még csinálja végig. Tarik aggódik Nehir épségéért a fenyegetés miatt. Zerrin ellátogat a gátra, hogy beszéljen Nazimmal. Tarik megtudja Ibrahim titkát, amivel ráveheti a férfit, az egyezségre.
18
Zahra terhességi tesztje pozitív eredményt mutat. Nehir megtudja Zerrin hazugságát a betegségével kapcsolatban. Nehir ellátogat az építkezésre és Zahra lesz a segítségére. Ibrahimnak kezd gyanússá válni, hogy mindig Nazim fogadja a Tarikhoz érkező vendégeket…
19
Tarik féltékeny, arra, hogy Nehir és Nazim egyre több időt töltenek együtt. A gátépítés vezetője pont abban a szállodában rendez vacsorát a dolgzóinak, ahol Zerrinék tartózkodnak. Zahra újabb szökést tervez Tarikkal, amire adott lesz a lehetőség, azon az eseményen, amit a hotelben rendeznek.
20
Tarik egyre szerelmesebb Nehirbe és meg is csókolja a lányt. Nazim üzenetben bevallja az igazságot Nehirnek, de az üzenetet Nehir nem tudja elolvasni, mert lemerül a telefonja. Ismet vissza akarja hozni Nehirt a csapatba, így megkeresi őt Zerrinékkel.

Szerelem van a levegőben

21
A barátnők nagyon megdöbbennek, amikor rájönnek, hogy Eda romantikus vacsorát szervezett Serkannak a születésnapjára – Selinnel. Végül Serkan ugyanabban az étteremben köt ki, ahol Eda vacsorázik, és kettesben ünnepelnek. Ayfert nagyon bosszantja, hogy Melo ennyire titkolja, ki az új ismerőse. Piril kiönti a szívét Selinnek: nagyon zavarja, hogy Ceren ennyit van bent az irodában, és ilyen jóban van Enginnel. Selint nyomasztja, hogy mindenkinek hazudott a kiszivárogtatott szerződést illetően.
22
Ayfer egy ügyes trükkel kifaggatja Melot Kaanról, és megígérteti vele, hogy elhívja a fiút egy közös vacsorára hármasban. Serkan úgy érzi, Eda menekül előle, azonban mikor kérdőre vonja a lányt, az csak annyit mond, hogy összezavarodott. Aydan kísérlete, hogy romantikus vacsorát költsön el a férjével, kudarcba fullad. Amikor kiderül, hogy ellopták a terveket, Serkan vakon Edát gyanúsítja, és úgy megsérti, hogy a lány az arcába vágja: soha többé nem akarja látni. A lányok elhatározzák, hogy segítenek kideríteni Edának, ki volt a valódi tettes.
23
Ayfer kihúzza Melekből, hogy mi baja van Edának. Dühös lesz Serkanra, amiért Edát vádolja a tervek ellopásával. Melo azt is elmondja neki, hogy Kaan át fog jönni vacsorára. Eda vissza akarja adni Serkannak a gyűrűt, de ő nem fogadja el. Figen úgy dönt, hogy rá fog jönni, ki lopta el a terveket. Serkan bekér minden papírt a csillárral kapcsolatban, de Engin elmondja neki, hogy ahhoz Eda aláírására is szükség van, mert ő intézte a szabadalmaztatást. Serkan ráparancsol, hogy hívja be. Eda végül felveszi a telefont Enginnek, és beleegyezik, hogy bemegy, mert Engin elmondja neki, hogy Serkan nincs az irodában.
24
Serkan megérkezik az irodába, és veszekednek Edával. Eda végül beleegyezik, hogy befejez egy jelentést, amit Serkan még korábban rábízott. Seyfi szabadnapos, ezért átmegy Ayferhez. Később Erdem is felbukkan, aki Fifit keresi. Kiderül, hogy kirakták az albérletéből, ezért Ayfer felajánlja neki, hogy lakjon nála, amíg nem talál másik albérletet. Fatma éppen felfedné Cerennek a forrását, amikor Selin megérkezik, és egy trükkel eléri, hogy Fatma azt hazudja, a szemétben találta a szerződést. Ceren megfenyegeti, hogy be fogják perelni őt. Később Ceren elmondja Edának, mi történt…
25
A Kaannal közös vacsora után Ayfer figyelmezteti Melót: szakítson a fiúval, mert valami hamisságot érez benne. Ceren és Engin szövetkeznek, hogy Engin végre randevúra hívhassa Pirilt, de a randi kissé felemásra sikerül. Serkant meglepi, hogy apja mennyire megváltozott, és némileg bosszantja, hogy ő is Edát védi. Ferit bevallja Edának, hogy ő adta ki a szerződést Kaannak, nem pedig Selin. Serkan megkéri Edát, hogy menjen vissza dolgozni hozzá, de a lány visszautasítja.
26
Serkan eltökélte, hogy visszaszerzi az ökológiai szálloda projektjét. Ez ügyben Fikret úrral is egyeztet, mi több, Edát is rá akarja venni, hogy újra együtt dolgozzanak. Selin elpanaszolja Aydannak, hogy Ferittel komoly válságba került a kapcsolatuk, és már nem biztos benne, hogy hozzá akar menni a fiúhoz. Melo megfogadja, hogy bosszút áll Kaanon.
27
Ayfer és a lányok nem tudják hol van Eda, de végül elmennek Serkanhoz, és Aydantól megtudják, hogy Serkan és Eda elmentek a hegyi nyaralóba. Serkan és Eda kénytelenek a nyaralóban éjszakázni. Másnap megegyeznek abban, hogy Eda segít Serkannak bosszút állni Kaanon, de Eda csak egy napig hajlandó segíteni, utána látni sem akarja Serkant.
28
Fifi felajánlja Ayfernek, hogy segít rendezni a könyvelését. Eda és Serkan bizonyítékot találnak, hogy Kaan nem öko-anyagokat használ a hotelhez. Serkan megírja Fikretnek, és megkapja a projektet. Eda megkéri Serkant, hogy ne is hívja többé, de Serkan nem akarja feladni. Aydan féltékenységében minden fiatal titkárnő jelöltet elutasít. Fel akar venni egy idős asszonyt, de Alptekin azt mondja, ő találta meg a tökéletes jelöltet.
29
Ferit és Selin közli a frissen kibékült Serkannal és Edával, hogy előrébb hozták az esküvőjüket: egy hét múlva lesz a szertartás. Engin értetlenül áll Piril haragja előtt, de hamarosan rájön, hogy Cerentől sem számíthat másra. Serkan házassági szerződést készíttet Ferit és Selin számára, mert attól tart, hogy az esküvő után Ferit aktívabb lesz a holding ügyeiben.
30
Selin egy félmondatban közli Meloval, hogy Eda és Serkan összeházasodik; Eda hiába inti nyugalomra barátnőjét, Melo elújságolja a nagy hírt Ayfernek, aki nagyon rosszul reagál a dologra. A cégnél mindenkit megdöbbent az előrehozott esküvő. Kaan figyelmezteti Feritet, hogy a látszat ellenére van még egy-két trükk a tarsolyában.

Tiltott gyümölcs

3. évad

10 (149. epizód)
Leyla kellemetlen helyzetbe kerül, miután Kaya közli vele, hogy folytathatja egyetemi tanulmányait. Ender az Argun-házban várja korábbi segítőjét, Sabri-t, hogy bizonyítsa igazát Halit és a többiek előtt. Yildiz meghallja, mikor Sahika és Yigit bizalmasan beszélnek.
11 (150. epizód)
Sahika egyre idegesebb Yildiz közeledő szülése miatt. Leyla és Kaya részt vesznek egy estélyen, ahol megjelenik Leyla régi tanára is. Ender megpróbál Erim közelébe férkőzni, ezért ellátogat az Argun-házhoz, ahol a kapuban akadályba ütközik. Kaya gyanakvása feléled Leyla gyanús viselkedése miatt.
12 (151. epizód)
Ender kérésére Yildiz szülési fájdalmakat színlel, hogy magára vonja Halit figyelmét. A kórházba követi Ender és Caner, azonban Sahika keresztül húzza számításaikat. Az Argun-házba megérkezik Asuman is, hogy lánya mellett lehessen. Zehra örömhírt kap könyvével kapcsolatban. Kaya megpróbálja féltékennyé tenni Leyla-t.
13 (152. epizód)
Yildiz életet ad gyermekének, Ender és Caner izgatottan várják a fejleményeket a kórház várójában. Sahika miatt Yildiz-t sorozatos csapások érik a kórházban. Emir Kaya segítégét kéri a probléma megoldásához. Yildiz Aysel segítségét kéri, azonban a beszélgetésnek más is fültanúja lesz. Sahika újabb megbízással látja el Yigit-et.
14 (153. epizód)
Aysel átadja Halit fésűjét Emir-nek, hogy segítse megismételni Yildiz kisbabájának DNS vizsgálatát. Ender megpróbálja felvenni a kapcsolatot Erim-mel, azonban Yigit elutasítja, ezért tervet eszel ki, hogy láthassa fiát. Lila kísérettel érkezik barátja partijára, azonban az este nem várt fordulatokat tartogat. Leyla látogatást tesz Emir otthonában, hogy megossza velük ötletét a vizsgálatokkal kapcsolatban.
15 (154. epizód)
Leyla látogatást tesz Erim otthonában, hogy beszámoljon ötletéről Yildiz kisbabájának vizsgálatával kapcsolatban. Sahika újabb utasításokat ad Yigit-nek Lila-val kapcsolatban az este történtek utána. Yildiz összeomlik egy váratlan hír után, és segítségre lesz szüksége. Yigit titokban kutakodni kezd Emir szobájában.
16 (155. epizód)
Kaya az irodában lepi meg Leyla-t. Ender személyesen nyomoz Yildiz kisfia után, azonban rossz híreket kell közölnie vele. Emir otthonában váratlan személy tűnik fel. Sahika nehéz helyzetbe kerül, mikor terve meglepő fordulatot vesz. Lila megpróbálja féltékennyé tenni Yigit-et.
17 (156. epizód)
Ender látogatást tesz Yildiz-nél, Erim és Lila szintén hozzá tartanak, hogy megismerjék újszülött testvérüket. Yigit Sahika megbízásából megfigyelőként lesz jelen. Ender váratlan húzása végzetes lehet Sahika számára. Halit haragos lesz, miután kétely ébred bene Emir-rel kapcsolatban.
18 (157. epizód)
Caner és Emir segítenek szervezni Halit Can ünnepségét. Erim hosszú idő után visszatér az iskolába. Akin és Zehra üzleti vacsoráján részt vesz Yigit és Lila is. Sahika nehezményezi, hogy Yildiz az otthonukban tartja az ünnepi összejövetelt.
19 (158. epizód)
Halit Can ünneplésén Ender is megjelenik, Sahika nehezen tudja leplezni nem tetszését. Kaya meglepetést tervez Leyla-nak. Yildiz közli döntését Halit-tal a jövőjükkel kapcsolatban. Lila egyre nehezebben viseli Yigit távolságtartását.

Sebzett szív

65
Cevdet gyanakszik arra, hogy Tevfik mindent tud küldetéséről. Yldiz apjától is abban kap megerősítést, hogy nem mehet hozzá Leon-hoz. Tevfik szövetkezni látszik mind a görög erőkkel, mind a török lázadókkal.
66
Vasili egy fogadás keretein belül jelenti be, hogy Leon és Yildiz menyegzőre készül, ám Leon nyilvánosság előtt utasítja vissza a frigyet. Azize házasságot köt Tevfik-kel, ezzel összetöri Cevdet-et. Yldiz eltűnik a bejelentés után, Ali Kemal Veronica-t hibáztatja.
67
A házasságkötés után Azize ráeszmél, hogy Tevfik erős érzéseket táplál iránta, és hogy talán hiba volt a frigy. Hamilton Tevfik küldetésére való tekintettel kifogásolja a frigyet. Vasili tábornok biztos benne, hogy van egy tégla a görög oldalán, de nem biztos benne, ki az.
68
Leon találkozóra hívja Hilal-t, ahol igyekszik a lányhoz közelebb kerülni. Hamilton megtudja, hogy mi az, amitől “Angela” fél Izmírben. Azize a kórházban egy menekülő kisfiúval találkozik, aki nagyon megbetegedett a nép üldöztetése miatt, megmozdulást szervez a kisemmizett törökök számára.
69
Az adománygyűjtés segítségével a törökök egy cselhez folyamodnak a görög sereg ellen. A hadművelet majdnem elbukik, ám Leon megmenti a török erőket. Azize nagyon boldog, hogy a szállítmány eljutott a rászorulóknak, ám Tevfiknek van, ami piszkálja a csőrét.
70
Vasili tudomást szerez a fegyvercsempészésről, míg Tevfik Azize-t védi, Cevdet Tevfik-re igyekszik terelni a gyanút. Hilal magának is képes bevallani, hogy gyengéd érzések fűzik Leon-hoz.
71
Tevfik megpróbálja rávenni a nemzeti erőket, hogy végezzék ki Jakup-ot, árulónak titulálja őt. Leon nem bírja elviselni a bűntudatot, hogy elárulta családját és egész hazáját. Eftelya felkeresi Azize-t, és mindent elmond neki újdonsült férjéről.
72
Tevfik felbujtja a népet a nemzeti erők ellen, ezzel mégnagyobb belső feszültséget teremt. Hilal segít Leon-nak elszökni, mielőtt kiderül mit tett.
73
Cevdetre és Tevfikre ugyanazon küldetés hárul. Vasili rájön, hogy fia elárulta a sereget. Hilal bevallja, nem csak magának, hogy gyengéd érzéseket táplál Leon iránt.
74
Azize fontos feladatot kap Cevdet-től, ám nem tudja kitől származik a megbizatás. Leon hadnagyot Hilal és Ali Kemal segíti a megmenekülésben, ám a terv meghiusul. Cevdet egy régi Szalonikiből való ékszerrel találkozik, mely sokat elárul az akkor történtektől.

Szemérmes házasság

Zafer felnőtt férfiként is csak úgy viselkedik mint egy nagyranőtt gyerek. Igaz, hogy megházasodott már, de szeretne valahogy kilépni ebből a kötelékből, hogy csak a focinak élhessen. Ráadásul újra szerelmes lesz és megtalálja azt a nőt, akivel úgy látja, le tudná élni életét. Családja sem nézi jó szemmel hogy nem akar végre a korához méltóan élni, felesége a sportrajongást hibáztatja kapcsolatuk gyengüléséért, fel sem merül benne, hogy akár egy másik nő is lehet a dologban.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt szereti: