Sorozatok a TV-ben 2021. július 12. és július 25. között

  • 07.13 – Duna TV A vörös ajtó
  • 07.16 – RTL Klub Meryem
  • 07.18 – TV2 Vándor Viadal
  • 07.19 – TV2 Szerencsekerék
  • 07.19 – RTL Klub: Házasodna a gazda 4. évad

Jelenleg nézem

  • A császárság kincse – koreai
  • Bolivar – kolumbiai
  • Erica világa kanadai sorozat
  • Múminvölgyi kalandok – finn

Sorozatok előzetesei

A fülszövegek spoilert tartalmaznak.

Angol sorozatok

A bizalom ára

2. évad

6/3
Faith indul a bíróságra, de hirtelen be kell vinnie a kisfiát a kórházba. Madlen ragaszkodik hozzá, hogy vallomást tegyen a bíróság előtt, holott Faith ezt nagyon ellenezte. Gael titokban rendszeresen látogatja Evant, közben folyamatos nyomást gyakorol Faith-re, hogy nyélbe üsse a rábízott üzletet. Steve találkozik Faith-szel és elmond bizonyos dolgokat Evanről.
6/4
Faith mindent elkövet azért, hogy egyben tartsa a családját, és elnyomja Steve iránt érzett szerelmét, hiszen közeleg Evan szabadlábra helyezésének napja. Williams felügyelő olyan hírekkel szolgál, amelyek más megvilágításba helyezhetik Madlen ügyét.

Legyen Ön is Milliomos! – A nagy csalás

1
A megszállott kvízjátékos, David (Risteard Cooper) mindent elkövet, hogy bekerüljön Paul Smith (Mark Bonnar) szenzációs tévés kvízjátékába, amit a népszerű sztár, Chris Tarrant (Michael Sheen) vezet. Bár 32 ezer fontot nyer, csalódott, mivel nem tudja kifizetni minden adósságát, amit a felkészülés miatt halmozott fel. Ráveszi nővérét, Dianát (Sian Clifford), aki még nála is jobb játékos, hogy jelentkezzen a versenybe. Diana sikerrel bejut az adásba, ami felkelti a műsorkészítők figyelmét. Csakhogy ő sem jut tovább Davidnél, ezért a testvérpár új jelöltet keres.
2
Charles Ingram (Matthew Macfayden) felesége nyomására jelentkezik a játékra, és amikor ő is bekerül a székbe, a játék producere gyanakodni kezd. Charles minden korábbi játékosnál gyengébben játszik, ezért mindenkit megdöbbent, amikor végül eljut az utolsó kérdésig, és megnyeri az egymillió fontot. A szerkesztők képtelenek elhinni, hogy Charles egyedül jutott el a főnyereményig, és csalással vádolják az őrnagyot. Azzal gyanúsítják, hogy felesége, illetve egy másik játékos bizonyos kérdéseknél köhögésekkel jelezték a helyes választ.
3
A csatorna feljelentést tesz Charles ellen, aki hamarosan vádlottként áll a bíróság előtt a feleségével együtt. A családot rengeteg atrocitás éri, a közvélemény pedig kipécézi magának őket, és rendre hangot adnak a nemtetszésüknek. Fény derül egy titkos szervezetre, a Szindikátusra is, akik játékba segítik a jelentkezőket. Csakhogy Charles, aki magasrangú tiszt, emellett a zsenik klubjának elismert tagja mindvégig ártatlannak vallja magát. Bár ügyvédjük bízik a sikerben, Charles tudja, hogy az esküdteken múlik a családja sorsa.

Finn sorozatok

Múmin-völgyi kalandok

6
A hattivattik titka
Mumin és Bájocska hajóra szállnak, hogy Muminpapa útibeszámolója nyomán felfedezzék a hattivattik titokzatos és veszedelmes szigetét.
7
Vándor és a parkőr

A szabadságszerető Vándor előbb a parkőrrel, majd a törvénnyel kerül összeütközésbe, akaratán kívül bajba keverve mit sem sejtő barátait: Múmint és Bájocskát.
8
A tengeri szörny

Nagy mesélők közelében sosem unalmas az élet. Múminpapa és Múmin történetének hatására veszedelmes, gyilkos dzsungel növi be a házat, és egy tengeri szörny is életre kel.
9
Rémes éj
Mumin egyedül marad otthon, pont azon az éjszakán, mikor arra jár Hork, Muminvölgy melegségre vágyó, ám halálos hideget sugárzó réme.

Kolumbiai sorozatok

Bolivar

58
Az egyik tolvajt elkapják, és a társai felfedésére késztetik. Manuelita arra kéri Marcelát, hogy a Sotomayorral való összejöveteleken kémkedjen Simón ellenszenvesei után.
59
A közelgő kivégzés megosztja Bogotát. Manuelita és Dionisio megpróbálja megváltoztatni Simón véleményét. Gervasio dönt arról a munkáról, amelyre felkérték.

60
Santander titokban lekenyerezi a küldötteket. A kivégzéseket végrehajtják annak ellenére is, hogy Manuelita megpróbálta lebeszélni erről Simónt.
Dionisio megharagszik rá.
61
Manuelita megtudja, hogy Madame Rocha lehallgatja és elolvassa Bolívar leveleit. O’Leary beszámol Simónnak arról, hogy Santander hogyan manipulálja a küldötteket.
62
Simón visszatér Bogotába, ahol a kormánytanács közli, hogy mi lesz az ő álláspontja és hatásköre. Riasztó hírek érkeznek Peruból és Bolíviából.
63
Simón megtudja, mit tett Manuelita a partin. Marcela kihallgatja Madame Rocha és társasága beszélgetését, amely felkelést tervez. Julio rajtakapja Saldarriagát, amint meglátogatja Bertát.
64
A lázadók egyre komolyabb tervekkel rukkolnak elő Bolivár ellen. Marsella felfedi valódi kilétét a jegyese előtt. Eltemetik Juliot.
65
Fernando új perspektívát ad Madame Rochának a barátaival kapcsolatban. Amint a maskarabál elkezdődik, Manuelita megtudja, hogy merényletet szerveznek Simón ellen.
66
Simón új diagnózist kap. Akik merényletet terveznek Simón ellen, újabb tagokat toboroznak ügyükhöz, és ostromot terveznek az Elnöki Házra.
67
Sereno megmenti az elnök életét. Kivégzik a merénylőket. Simón eldönti, mi lesz Santander sorsa.
68
A hamis, de burjánzó pletyka, miszerint Simón monarchiát akar kiépíteni, pusztító következményekkel jár. A tábornok egyre betegebb és a történtek miatt az életkedvét is kezdi elveszíteni.

69 Simón az orvos utasítása szerint azt tervezi, hogy visszatér hazájába. Manuelita kihasználja a csábítás erejét Simón nyugdíjának megszerzése érdekében. 

Koreai sorozatok

A császárság kincse

16. rész – A Véreskü kutatása
A régens megkapja a hozzá intézett nyilatkozatot, melyben egyértelműen megvádolják a korábbi császár meggyilkolásával. Elárulja fiainak, hogy csupán egy egykori eunuch tud a Véreskü hollétéről, aki azóta már a főváros közeli korjói faluban él. A büszkeségében sértett császár tudomást szerez a Véresküről. Jom Bjong Szu az eunuch után kutat a korjói faluban, ahová hamarosan Vang Ju is ellátogat, hogy szemügyre vegye alattvalói életét.
17. rész – Patkányok
A régens megpróbálja kideríteni ki az, aki arcátlan módon ellene mert fordulni. Az Anyakirálynő be akarja házasítani Vang Jut a családba, ami a császári párnak nincs ínyére. Szüng-Nyáng nehezen viseli, hogy tartania kell a távolságot a korjói királytól, aki folytatja a régens elleni hadjáratát. Ezúttal el akarja hitetni a palotával, hogy a néhai kán átka lesújt majd rájuk. Togon úgy dönt, hogy a sarkára áll. Felbukkan az egykori császár kedvenc ágyasa, aki szerelme halálakor elvesztette az eszét és különös dolgokat hord össze.
18. rész – Lesújt az átok
Vang Ju megfogadja, hogy elviszi majd Szüng-Nyángot a palotából, ahol közben látszatra valóban lesújt a néhai császár átka. Közben Korjó királya meglepő módon bölcs tanácsokkal látja el a régenst, akire ezzel nagy hatást tesz. Szüng-Nyáng felajánlja segítségét a császárnak. Tovább folyik a hajsza Dzsok-Ho, az eunuch után, aki tud a Véreskü rejtekhelyéről. Közben a császár élete pedig veszélybe kerül.
19. rész – A terv
Vang Ju a régenssel kötött alkujának megfelelően elviszi Szüng-Nyángot a tömlöcből, a császár pedig felháborodva szerez róla tudomást, hogy megfosztották kedvencétől. Vang Ju előadja tervét a régensnek, csakhogy Bajan és Tal-Tal kiszimatolják a cselt és kicserélik az altatószert méregre, hogy így végezzenek a régenssel. Jom Bjong Szu beköltözik a korjói faluba, hogy megtalálja a keresett eunuchot, illetve a Véresküt. Szüng-Nyáng és Vang Ju egyre közelebb kerülnek egymáshoz, a lány pedig elmondja a császárnak, miért nem tudja őt megkedvelni.
20. rész – A lázadás
Bajan terve látszólag remekül beválik. A régens haldoklik és Vang Ju-t terheli érte a felelősség, aki tovább folytatja kétkulacsos politikáját. Az Anyakirálynő a régens családjának eltávolítását szervezi. A régens halálának hírére lázadás tör ki a fővárosban. Szüng-Nyáng azonban rájön, hogy a régens életben maradt, így még időben figyelmeztetni tudja Vang Jut és a lázadókat.
21. rész – Az eunuch titka
A császár kétségbeesésében úgy dönt, hogy leszámol a régenssel, de végül Tanasirivel együtt megmenti őt a Bajan által küldött gyilkosoktól. A lázadásért csakis az Anyakirálynő kap büntetést, aki nem adja ki szövetségeseit. Bajan még kormányzói kinevezéshez is jut. Vang Juhoz azonban a régens ragaszkodik, így nem kaphatja vissza trónját. Végre megkerül a titokzatos eunuch. Vang Ju átmenetileg hazatér Korjóba, Szüng-Nyángék pedig tovább kutatják a Véresküt.
22. rész – Gyermekáldás
A sebesült Szüng-Nyángot a főeunuch elbujtatja. Pak úrnő a szüléshez szeretne elvonulni egy kolostorba, így azt a tervet eszelik ki, hogy akkor Szüng-Nyángot is kijuttatják a palotából. A bolondos No udvarhölgy örvendetes hírrel lepi meg a lányt, miszerint gyermeket vár. A császárné másállapotáról azonban kiderül, hogy tévedés volt. Hogy elkerülje a leleplezést, Tanasiri elvonul egy kolostorba. Bajan közben igyekszik igazságos módon kormányozni. A palotából távozó Pak úrnőre és kíséretére útonállók támadnak, természetesen a féltékeny császárné jóvoltából. A támadást csak Hong-Dan és Szüng-Nyáng élik túl.
23. rész – A rabszolga kereskedő
Az üldözői elől menekülő Szüng-Nyáng elveszíti gyermekét, akiről azt gondolja, meghalt. Dzsok-Hoval együtt eltemeti sok halott barátját és bosszút esküszik értük a császárné és családja ellen. Útközben egy rabszolga-kereskedő fogságba ejti őket. Tanasiri közben a kolostorban megtudja, hogy nemrég találtak egy gyermeket, így újabb gonosz terv fogan meg a fejében. A picit magával viszi a fővárosba, hogy a sajátjaként mutassa be és gondoskodik róla, hogy tettének ne maradjon tanúja.
24. rész – A hitves jelölt
Togon elveszett szerelmét siratja és nem kíváncsi a gyermekre, akiről a császárné azt állítja, hogy az ő fia. Mélységes bánatában megnémul. A rabszolga kereskedő Liao Jangba viszi Szüng-Nyángékat, ahol a lányt megveszi a kormányzó. A régens közben hitves-jelölteket kér minden egyes tartományból a császár számára. Szüng-Nyáng, aki megtudja, hogy Vang Ju megházasodott, rábeszéli Bajant, hogy tartományából őt küldje el. Ehhez Tal-Tal alaposan felkészít a fiatal nőt.
25. rész – A hitves válogatás
A császár örömmel látja Szüng-Nyángot a hitves jelöltek között. Azt hiszi, az iránta érzett szerelemből tért vissza, holott a lányt csupán bosszúvágy fűti. Vang Ju megpróbál minél többet megtudni a Sasok Házáról, akik látszólag igyekeznek teljesen hatalmukba keríteni a császárság gazdaságát, és felbukkan Bej Szu is, az egykori török hadvezér, immár komoly kereskedőként. A hitves válogatás bár Szüng-Nyáng számára, a császárné jóvoltából nem sikerül fényesen, de a császár így is őt választja.

Lengyel sorozatok

Koronás sas

197
Katarzynának szemet szúr Cudka különös terhessége. A király követet küld a békét megszegő tatárokhoz. A küldetést Spytek önként vállalja és Jasieknek nem sikerül megakadályoznia apja esztelen tervét. A lovag félti öreg atyját. Nagy-Lengyelországban a lovagok szövetkeznek a sztaroszta ellen, aki a király nevében elveszi a földjeiket. Az összeesküvés élén az ifjabb Borkowicei áll. Helena egy éjszaka elindul, hogy figyelmeztesse lázadásra készülő testvérét, apja rossz szemmel nézi a király elleni lázadását. Az erdő sűrűjében Helenától elszökik a lova, az állapotos asszony ott marad egyedül.
198
Az udvarban pletykák röppennek fel Cudka gyermekének származásával kapcsolatban. Katarzyna a fő hírforrás, ennek köszönhetően még Adelhaid is megtudja, hogy Cudka gyermekének Kázmér király az apja. Spytek készülődik a tatár követségre, Jurát bízza meg, hogy tartsa vissza Jasieket, és ha nem térne vissza, adjon át neki egy levelet. Guncel felesége kutatására indul, de csak véres ruhafoszlányokat talál az asszony helyett. A három férfi, Helena apja, bátyja és Guncel bánata leírhatatlan.
199
Spytek a kán fiával próbál egyezkedni a béke ügyében, de a fiatal tatár embereivel lefogatja a követeket, Spyteket megcsonkítja. Helena halálhíre eljut a Wawelba is, ahol sokakat letaglóz a hír. Jan Jura feleségül kéri Juttát egy ünnepségen és a királynő udvarhölgye igent mond. Katarzyna munkához lát, hogy kiderítse ki is lehet Cudka gyermekének apja.
200
Dobieslaw visszatér a Wawelba, hogy közvetítse a kán követeléseit. Jura kieszel valamit, hogy a tatárokhoz készülő Jasieket megakadályozza öngyilkos küldetésébe, tervét a király is támogatja. Guncel Helena keresését a Lovagrend területén kezdi, de Biskupicei Jakub meggyőzi róla, hogy nincs közük az asszony halálához. A lovag távozik, nem tudva, hogy milyen közel volt szeretett asszonyához….
201
Jasiek Jura kíséretében elindul a tatárokhoz, hogy visszahozza az apját. Útközben rablók támadják meg őket, de a két bátor lovag szétkergeti a latrokat. Blażej áskálódik a király ellen, apja hiába próbálja észre téríteni. Bodzęta misét celebrál Spytek visszajövetele intenciójával, de eközben is a királyt ostorozza. Helena képtelen felfogni, hogy az apród, a féltestvére miért tartja már hónapok óta fogva. Guncel úgy érzi, felesége még él, és nem hagy fel a kereséssel.
202
Jasiek kiszabadítja édesapját, de közben megalázza a kán fiát. Összekötözi, így az megszégyenül az emberei előtt. Bosszút esküszik Spytek és egész családja ellen. Kázmér király titokban találkozik Algirdassal, és megpróbál megegyezni sógorával. Algirdas maga is sajnálja Pelka és Niemerza elvesztését, és azt bizonygatja, hogy nincs része benne. Kázmér Ruténia megosztását kéri, Algirdas pedig a folyóparti áruló kiszolgáltatását. Lajos király hazatér eredménytelen hadjáratából, és minden bosszúságát Erzsébetre, az anyakirálynéra önti. Ám az okos Erzsébet tudja, hogyan zabolázza meg a fiát.
203
Spytek visszatér az udvarba, a király nagy boldogságára. Rossz állapotát látva, a hivatalra vágyó udvaroncok azonnal versengeni kezdenek a krakkói várnagyi posztért. Dobieslaw még Bodzęta püspökkel is szövetkezik, hogy megkapja a jövedelmező kinevezést. Cudka fiú ikreket szül, aminek a király feltűnően örül. Jura és Jutta az esküvőjüket tervezik, Jura Jasieket kéri fel tanúnak. A meggyötört Spytek közben egyedül indul el a birtokaira…
204
Suchywillk hírt hoz a királynak, hogy a nagy-lengyel nemesek lázadásra készülnek, de a király inkább kivár. Titokzatos solymász érkezik a krakkói udvarba, aki felkelti többek gyanakvását. Ajándék sólymot hozott a királynak Budáról, de Erzsébet királyné embere nem tud róla semmit. A nagy-lengyel nemesek szövetséget kötnek, hogy lerázzák magukról a királyi hivatalnokok uralmát. Cudka a királyt kéri fel fiai keresztapjának.
205
Cudka két fiának keresztelőjére készül. Keresztanyának Kunigundát és Malgorzatát kéri fel, keresztapának pedig a királyt. Kázmér elfogadja a felkérést, amivel nem csak a pletykákat éleszti fel, de felesége haragját is magára vonja. Wojciech atya meginog, hogy vállalja-e a Cudka által ráruházott feladatot. Bogdan érkezése szemet szúr többeknek is a Wawelban, Eglét is rossz megérzések gyötrik a fiúval kapcsolatban.
206
Borkowicei Maciej véletlenül megöli Beniamint, ezért menekülnie kell. A konföderációt már úgy is megtörte a király követe, a nagy családok közül többen elárulták. Habsburg Ágnes féltékenykedik a kis Anna komornájára, Ilonára. Úgy tűnik, hogy Anna lassan megtalálja a helyét, és tudomásul veszi, hogy mint hercegnő, nem szerelemből fog férjhez menni. Egle gyanakvó szemmel nézi Audre régi udvarlóját, Bogdant, a solymászt. Gyanúja, minden jel szerint, nem alaptalan.

Magyar sorozatok

Barátok közt

23. évad

10447-10448
Miközben Dorka igyekszik maximálisan kihasználni az új helyzetet, Bandi és Luca valami fontosra jön rá. Amikor László megtudja, mit tervez Gizella, ő is komoly döntést hoz az életéről. Máté két lány között találja magát, és attól fél, mindkettőt megsérti. Maja babája rugdosni kezd, amitől a nő pánikba esik.
10449-10450
Ebben a speciális epizódban Panni és Máté annak jár utána, a Mátyás király tér lakónak mit jelent a szerelem. A válaszok egyszerre viccesek, meglepőek és elgondolkodtatóak. Panni arra is igyekszik mindenkit rávenni, hogy közösen szervezzék meg Gigi és Olivér meglepetés esküvőjét. De vajon sikerül ez?
10451-10452
Júlia reménytelennek érzi a helyzetét a cégben. Claudia megtudja Tünde titkát. Nóra és Simon mindent elkövet, hogy segítsen Timin, még akkor is, ha Timi lehetetlent kér tőlük. Panni aggódni kezd, hogy nem fog összejönni a meglepetés esküvő Giginek és Olivérnek. Aliz rájön Oszkár titkára, és gyanakodni kezd.
10453-10454
Sikerül-e Aliznak lelepleznie Oszkárt? Sikerül-e Júliának olyan kompromisszummal előállnia, ami mindenkit boldoggá tesz? Claudia élete egyik legfontosabb bejelentését teszi a Berényi irodában. Sikerül-e megmenteni Timit? Felbukkan a múltból valaki, akit már régen nem láthattunk a Mátyás király téren.
10455-10456 (befejező epizód)
A Barátok közt utolsó epizódjában lesz, aki végleg elbúcsúzik a Mátyás király tértől, de olyan is lesz, aki épp most tér ide vissza. Szerelmek teljesednek be, és van, aki új lappal indul neki az ismeretlennek. De hogy kire vár a remélt boldog élet, és kire nem, az csak az epizódból derül ki.

Jóban rosszban

17. évad

4131
Emőke bevallja Müllernek, hogy képtelen haragudni rá. Natasa bocsánatot kér Szabitól az előző esti viselkedéséért. Adél megkezdi Kozma utáni nyomozását. Luca beolvas Verának. Müller újra nyit Kriszta felé.
4132
Vera elpanaszolja Viktornak és Kardosnak, hogy Luca miket vágott a fejéhez. Emőke érzékelteti Krisztáékkal, hogy Müller az övé. Vera Petra segítségét kéri. Luca nem kér a kibékülésből. Müller dilemmázik Emőke és Kriszta közt.
4133
Viktor és Petra közli Hugóval a diagnózist. Szlávik felhívja Müller figyelmét, hogy nem muszáj választania a két nő között. Péter közli Lucával, hogy menthetetlenül viselkedett Verával, majd Péter szakít Lucával. Petra felvállalja Viktort.
4134
Müller vívódik a két nő között, Szlávik azt tanácsolja Müllernek, hogy találkozzon mindkét nővel. Kardos és Vera reméli, hogy Viktor és Petra újra összejöttek. Luca és Petra kibékül. Adél megérti, hogy Roland összedolgozik Kozmával.
4135
Meli, Szabi és Adél arra jut, hogy bizonyítékot kell találniuk a csalásra. Petra, Áron és Brúnó biztatja Lucát Péterrel kapcsolatban. A gyilkosság szálai Szabihoz vezetnek. Az áruló felfedi magát. Péter és Luca kibékül.
4136
Enikő felvilágosítja Alexet, hogy lekéste a pályázatot. Szabi és Adél bevallja Gabinak és Szláviknak, hogy titkos akciót folytatnak az önkormányzatnál. Alex barátkozni kezd Bandival. Péter reprezentálni hívja Lucát. Kozma egyre gyanúsabb lesz.
4137
A rendőrök tovább találgatnak, ki szivárogtathatott ki információkat a pályázati anyagokról, majd Pepét is behívják tanúskodni. Bandi vendégségbe megy Alexékhez. A vacsorán Péter és Luca is ajánlatot kap.
4138
Szlávik rábeszéli Müllert, hogy hagyja Emőkét és próbálkozzon be Krisztánál. Bandi visszahívja Alexéket vacsorázni. A rendőrök kihallgatják Rolandot és Pepét. Luca hallgat, Péter elfogadja az ajánlatot.
4139
Luca úgy dönt, titokban tartja az incidenst Péter előtt. Bandi izgatottan készülődik a vacsorára. Vera számonkéri Kardost, amiért nem áll ki mellette Dórával szemben. A nyomozás nem vezet eredményre, de Müller szakít Emőkével.
4140
Alex és Enikő Péterrel és Verával beszélget Olivér ajánlatáról. Vera átszervezi Dóra beosztását, Luca pedig új ajánlatot kap Császártól. Emőke bosszúhadjáratot indít Kriszta ellen. Alex Császárhoz törleszkedik és már nem érdekli Bandi.

Olasz sorozatok

A vörös ajtó

12/1
Leonardo Cagliostro túlfűtött, a szabályokra fittyet hányó nyomozó Triesztben épp egy rendőrségi bevetésen vesz részt, amikor halálos lövést kap. Még mielőtt átlépne a túlvilágba vezető “vörös ajtón”, a lelke jövőbe látó képessége miatt úgy dönt, hogy szelleme a Földön marad. Ki akarja deríteni ki ölte meg, és hamar rájön, hogy áruló van a környezetében, aki a felesége életét is veszélyezteti. Az egyetlen ember, aki segíthet neki, egy tizenhét éves lány, Vanessa Rosic, aki képes látni és hallani őt, valamint egy hasonló szellem, Jonas, aki szintén “köztes állapotban” van.
12/2
A rendőrök összevitatkoznak, mikor Paleotto szidja a meggyilkolt rendőrt, aki szerint a férfi csak Rambót játszott és kihívta maga ellen a sorsot. A tűzpárbajban a Mexikói drogkereskedő is meghal, nincs tanú a történtekre. Cagliostro megpróbál Vanessa, az egyetlen élő segítségével, aki igazán látja és hallja őt, a korábban már elhagyott feleségének, Annának üzenetet küldeni. Osztálytársai bolondnak nézik Vanessát, aki furcsán viselkedik, mióta találkozott Leo szellemével.

Pietro szigete

12/9
Pietro szeretné, ha Elena elmondaná végre Caterinának, hogy ő az igazi anyja. Alessandro ki akarja deríteni, ki erőszakolta meg Elenát 15 évvel ezelőtt. Ale az újraéledt kapcsolatuk miatt elviszi ebédre Elenát a bátyja, Samuele családjához, nem sejtve milyen sebeket tép fel a lányban. Elene azt gyanítja, hogy Samuele áll a halfeldozói robbantás hátterében. Ráadásul újabb tűzesetek bonyolítják az ügyet, lehet, hogy ingatlanspekuláció áll a háttérben.
12/10
Caterina talál egy fotót, amiből kiderül, hogy Grazia nem a vérszerinti anyja. A lány Pietrónál keres segítséget, de csak még nagyobb dühöt érez, mikor bevallják neki, hogy Elene az igazi anyja. Riccardónak szívműtétet javasol Pietro, de a bátyját sehol sem találják, hogy vele lehessen. Mivel Marcello épp vallomást tesz arról, hogy Samuele áll az Ardesia cég mögött, akinek érdeke a felégetett ingatlanok megszerzése. Elena keresi az időközben eltűnt Alessandrót, hogy elmondja fejleményeket. A férfi azonban megtudja ki erőszakolta meg Elenát, és bosszút akar állni a bátyján.
12/11
Elene és Pietro véresen találja meg Alessandrót a hajóján. Ugyanakkor kapják a hírt Samuele haláláról, akik előző éjjel lelőttek. Minden nyom azt látszik igazolni, hogy Alessandro ölte meg bosszúból a bátyját. Elena végre bevallja apjának az igazságot, Caterina igazi apja Samuele. A gyilkosság helyszínén talált gyanús nyomok miatt Elena talán be tudja bizonyítani, hogy még valaki volt a házban és nem Ale a gyilkos.
12/12
Pietro utánanéz és szembesíti Graziát, hogy hazudott Caterina születéséről: az apja nem lehetett Samuele. De előbb segít Elenának kideríteni, ki volt még a házban a gyilkosság idején. Mindkettejüknek sokkoló a gyilkos személye, aki élete múltbéli tragikus eseménye miatt áll bosszút a férfin, ráadásul a halfeldolgozó robbantásával kioltott diákok élete is az ő lelkén szárad. Lassan világossá válik minden a bűnügy szálaiban, Pietro, Elena, Alessandro és Caterina életében.

Török sorozatok

A bosszú csapdájában

3. évad

32 (176. rész)
Miran nem akarja elhinni az igazságot. Füsun kidob mindenkit az Aslanbey házból, aki nem tartozik oda. Firat megtagadja az anyját, amiért végig eltitkolta az igazságot. A Sadoglu család nem akarja befogadni Miran-t, főleg Cihan, mert félti az örökséget.
33 (177. rész)
Miran továbbra is tagad. Hazar csalódott, amiért a fia nem fogadja el őt apának és titokban reménykedik, hogy Dilsah tényleg életben van. Azize bevallja Mirannak, hogy Mehmet öngyilkos lett és ezért Hazar-t hibáztatja.
34(178. rész)
Füsun a vagyonát követeli Firattól, de ő nem hajlandó átadni. Aslan elrabolja Reyyan-t. Harun kezébe jut az Aslan által írt levél, amiben elárulj őt. Hazar és Miran rátalál Aslanékra. Aslan lelövi Hazar-t, Mahfuz pedig Aslanra lő.
35 (179. rész)
Aslan balesetet szenved, felrobban az autó, így komoly égési sérülései lesznek, amit nem biztos, hogy túlél. Hazar felépül a lövésből, de Miran továbbra sem fogadja el apjaként. Gönül bocsánatot kér Reyyantól. Nasuh segíteni akar Reyyanékon, de Cihannak ez nem tetszik. Kiderül, hogy Harun Füsun fia.
36 (180. rész)
Füsun dühös Harunra, amiért beházasodott a Sadoglu családba és utasítja, hogy váljon el Yarentől. Zehra elküldi Mahfuz-t, nem engedi, hogy megismerje a lányát és Reyyannak rem szól a dologról. Kiderül, hogy Reyyan kisbabát vár. Azat és Nasuh ki akarja deríteni, hogy mi köze Azizének a korábbi tűzesethez.
37 (181. rész)
Hazar próbál Miran közelében lenni, de Miran még nem képes az apjának tekinteni őt. Firat és Zeynep meglepetéssel készülnek Mirannak és Reyyannak. Aslan belehal a sérüléseibe. Azize elengedi Esmát, többé nem kell szolgálnia őt. Mahfuz elbúcsúzik Reyyanéktől. Harun bevallja a Sadoglu családnak, hogy Füsun az anyja.
38 182. rész)
Mindenki megtudja, hogy Aslan meghalt, emiatt félteni kezdik Hazar életét. Azize megparancsolja Mahmutnak, hogy ölje meg Hazar-t. Azize elmondja Nasuhnak, hogy ő Ayse és hogy a fiának meg kell halnia. Nasuh viszont elmondja Azizének, hogy Hazar az ő fia. Mindketten a Sadoglu farmra sietnek, hogy megmentsék a fiuk életét.
39 (183. rész)
Azize megmenti Hazar életét, de közben megsebesül. Megígérteti Nasuhval, hogy nem mondja el Hazarnak, hogy ő az anyja. Azize így lemond a bosszúról. Kiderül, hogy Cihan lebontatta azt a birtokot, amit Nasuh Reyyannak és Mirannak akart adni.
40 (184. rész)
Reyyan kezd kívánós lenni, ezért Miran lesi minden kívánságát. Azize reméli, hogy egy nap Miran és Hazar is megbocsát neki. Kiderül, hogy Firat apja Azize volt férje, akit Esma ölt meg. Sultan megátkozza Reyyan születendő gyermekét, mert őt hibáztatja Aslan haláláért. Hazar elviszi Miranhoz a húgait.
41(185. rész)
Nasuh mérges Cihanra, amiért elment Aslan temetésére, de Cihannak már elege van a folyamatos megaláztatásokból. Reyyan megtudja, hogy ki az igazi apja, de hallani sem akar róla, Miran viszont rábeszéli, hogy találkozzanak. Miran végre elfogadja Hazar-t apjának. Kiderül, hogy Dilsah valóban életben van, Azize ezzel akarja megbékíteni Miran-t, de Füsun megelőzi…

A csodadoktor

2. évad

67 (152. epizód)
A rendőrség közbeavatkozásával elszállítják a kórház épületéből a két konkurens család tagjait. Demir és Nazli talál megfelelő donort a páciensüknek, azonban ehhez szükségük lesz az egyik hozzátartozóra. Ali üzenetet kap Gülin-től, hogy egy beteg várja a recepciónál, azonban odaérve sehol sem találja. Eközben Ferman doktor műtéten vesz részt a rezidensekkel. Adil doktornak sikerül megszereznie az intézmény nevét, ahol Ezo-t kezelik. Öröme határtalan, hogy segíthet Ali-nak visszakapnia a barátját, azonban egy váratlan esemény beárnyékolja terveit.
68 (153. epizód)
A kórházban mindenki Ali-ért aggódik, a bekövetkezett tragédia után kezelésre szorul. Vuslat azonban közbeavatkozik, ezzel kivívja Ferman haragját. Ali álomképeiben viszontlátja Adil doktort, aki megpróbálja meggyőzni, hogy térjen vissza megszokott életébe, azonban Ali hajthatatlan. Ferman és Nazli szembeszállnak Vuslat asszonnyal, hogy megmentsék Ali-t.
69(154. epizód)
Ali-t megfigyelik miután felébredt a kómából, azonban nehezen viseli a tehetetlenséget. Nazli, hogy maradásra bírja, egy borítékot nyújt át számára. Demir, Doruk és a többiek a hír hallatán örömmel látogatják meg Ali-t, hogy jobb kedvre derítsék, azonban váratlanul megjelenik Vuslat asszony. Ezo kezelése javulást mutat állapotában, azonban váratlanul meglát egy újságcikket, ami felkavarja.
70 (155. epizód)
Ali nehezen viseli Adil doktor hiányát. Beliz a kórház épülete előtt figyelmes lesz egy fontos változásra. Nazli megrémül, miután ébredéskor nem találja Ali-t az ágyában. Tanju és Doruk megoldásra jutnak egyik páciensük megmentésének ügyében, azonban a művelethez anyagi forrásra lenne szükségük. Tanju elutasító választ kap, így a döntés Vuslat asszony kezében van. Ezo a kezelésen elutasítja a gyógyszerei bevételét, ezért a nővér határozottan lép fel vele szemben. Ekkor váratlan segítője érkezik.
71 (156. epizód)
Ezo a szökése után számonkéri édesanyját a történtek miatt. Ferman kirekesztve érzi magát, amiért utólag értesül az alapítvány létrehozásának tervéről. Demir és Adzselia összefognak, hogy segítsék Doruk szerelmi életét. Ali és Szelvi nővér osztoznak egymás fájdalmában. Ezo csalódott lesz, mikor értesül Ali és Nazli kapcsolatáról. Doruk megpróbálja sarokba szorítani Vuslat asszonyt.
72 (157. epizód)
Ferman és Tanju doktor összekülönböznek Ali-n, mikor Vuslat asszony közbelép. Nazli és Ali a teraszon beszélgetnek, mikor váratlan személy tűnik fel. Tanju féltékenységet ébreszt Ferman-ban Beliz iránt. Nazli-ban kételyek merülnek fel Ali és Ezo barátságával kapcsolatban.
73 (158. epizód)
Nazli-t aggasztja Ali szomorúsága, mikor váratlanul meghallja vallomását. Doruk figyelmes lesz Ezo-ra miközben Adil doktor irodájánál hallgatózik a folyosón. Demir és Doruk fogadása a végéhez közeledik. Nazli-nak támad egy ötlete, miképpen segíthetné Ali-t a gyászában. Adzselia és Demir egy étterem előtt várja Doruk-ot, hogy bemutassák egymásnak Adzselia barátnőjével. Vuslat asszony nagy bejelentésre készül, ezért magához hívatja a rezidenseket, és a vezetőséget.
74(159. epizód)
Ezo elfoglalja helyét az új irodájában, miután Vuslat asszony munkát adott neki a kórházban. A rezidensek és a vezetőség nem nézi jó szemmel, azonban Ezo szeretne a közösség tagjává válni. Ennek érdekében maszkabált szervez. Vuslat asszony sarokba szorítja Doruk-ot. Tanju és Ferman doktor rivalizálása folytatódik.
75 (160. epizód)
Vuslat asszony ajánlatot tesz Ferman doktornak, amit Beliz nem néz jó szemmel. Ali vacsorára érkezik Demir házába, ahol Doruk-kal bizalmi információkat oszt meg. Ezo lelkesen készül a maszkabálra. Ali egy különleges beavatkozást alkalmazna az egyik páciensen, azonban előtte meg kell győzzék Tanju doktort is.
76(161. epizód)
Tanju és Ferman doktor megkezdi a kockázatos műtétet. Nazli váratlan hívást kap a báli ruhájával kapcsolatban, ezért sürgősen a szalonba rohan az esemény előtt. Szelvi nővér nagyon nehezen viseli Adil doktor hiányát, Ali próbálja megvigasztalni. Ezo terve, hogy megakadályozza Nazli részvételét a bálon. Vuslat asszony bejelentést tesz az estélyen.

A nagykövet lánya

40
Elvan elhagyja az Efeolu házat és Naréhoz költözik, Jahja bármennyire is ezt szerette volna, meglepődik felesége döntésén. Akin újabb csellel próbálkozik, hogy Nare közelébe kerülhessen, ezúttal Sancar húgát környékezi meg. Sancar érzései vegyesek, hinni szeretne Narénak, de közben még mindig megbántva érzi magát.
41
Zehra boldogságban úszik, úgy gondolja, hogy Mert lehet a nagy Ő, de azt nem tudja, hogy a férfi valójában Akin, aki csak gonosz terve miatt szeretné kihasználni a lányt. Güven meglátogatja Gedizt, megosztja vele a tervét, amit persze nem kedvességből tesz meg. Gediz elmegy Naréhoz, hogy beszámoljon neki a történtekről.
42
Güven nem csak Sancartól, de saját lányától és Gediztől is egyre több pénzt követel. Zehra kezd szerelmes lenni Mertbe, de továbbra sem sejt semmit, ki is valójában a férfi. Sancar minden követ megmozgat azért, hogy Nare ne dolgozzon egy helyen Gedizzel.
43
Elvan eladja összes arany ékszerét és a pénzből mindenfélét vásárol a kis Meleknek és Narénak. Sancar és Gediz versenyt fut az idővel, mindketten el akarják kapni Akint. A két férfi mit sem sejt, hogy Akin elcsábította Zehrát és a lány így veszélyben lehet. Müge megtudja, hol tartózkodik Akin, nem tétlenkedik és rögtön elmegy, hogy kérdőre vonhassa.
44
Müge sikeresen megmenti Akint attól, hogy Sancar elkapja őt. De Mügének nem az a terve, hogy segítsen volt szerelmének, őt már a bosszú hajtja. Sancar összeomlik, amikor megtudja, Akin megtámadta a húgát, ezenfelül kiderül számára az igazság, amit képtelen elviselni. Nare utána megy, hogy szerelme véletlenül se cselekedjen meggondolatlanul.
45
Menekse aljas módon bosszút forral Nare ellen, megpróbálja rossz fényben feltüntetni Sancar előtt. Halisze elbeszélget Ömerrel, miután megtudja, hogy a férfi szerelmes Zehrába. Ömer összeomlik, retteg, hogyan fog reagálni barátja a hírre.
46
Halisze asszony a markában tartja Ömert, olyan tettre beszéli rá a jószívű fiút, amit ő egyáltalán nem akar megtenni. Sancar nem veri ki a fejéből Akint, megesküszik rá, hogy ő maga öli meg a férfit és ez lesz az ő büntetése, amiért 9 évig nem hitt szeretett Narejének.
47
Ömernek nem lesz választása, el kell jegyeznie egy olyan nőt, akit egyáltalán nem szeret. Sancar számára végre kiderül az igazság Nareről, amitől teljesen kiborul. Menekse olyan bosszút forral Nare ellen, ami miatt akár Sancar is csalódhat a nőben.
48
Müge nehéz helyzetbe jön, amikor nem csak Sancar, de Gedizék is rájönnek, hogy Müge elfogta Akint és ezt eltitkolta. Természetesen mindkét férfi rögtön Akin nyomába ered, de külön-külön céllal akarják megtalálni az erőszaktevőt. Ömer megnyílik Elvan és Nare előtt, mindketten megtudják, hogy a férfi mit érez Zehra iránt és hogy Halisze asszony megzsarolta Ömert.
49
Sancar elküldte a háztól Meneksét és még a gyűrűt is visszaadja neki. A férfi továbbra is fogvatartja Akint, de még nem döntött arról, mit kezdjen vele. Güvent elrabolja egy férfi, aki Sancarék ellensége. Halisze látszólag jóban van Narevel, de ez csak a terv része.

A szerelem csapdájában

84
Gonca féltékennyé akarja tenni Volkan-t.Muhsin titkol valamit Ayse apjával kapcsolatban. Kerem besurran Ayséhez este, hajnalban viszont ahelyett, hogy észrevétlenül hazamenne, véletlenül elfogja a környék betörőjét.
85
Kerem próbálja kideríteni mi is volt Muhsin és Ayse apja között. Melahat nem adja fel, ismét elmegy Ayséval az irodába. Volkan azt hiszi, hogy Goncának van valakije, de kiderül, hogy csak a rokona az illető. Nazmiye és Riza tovább játszmáznak. Hülya fél, hogy Yelda nem a megfelelő nevet választja a kisbabának…
86
Kerem megtudja, hogy évekkel ezelőtt az apja megvette Ayse apjától a kávézót, mert Kenan tartozott neki, de ebbe majdnem tönkre ment a család. Melahat a fiatalok oldalára áll, most már hisz a szerelmükben, de Yelda előtt még színlelnek. Az új terv, hogy Ayse megkedvelteti magát Yeldával, ehhez pedig Nazmiye segítségét kéri.
87
Erkut még mindig megakarja akadályozni, hogy Atila költözzön be Fezához. Egy szellem jár a környéken, aki a hazugokat tartja rettegésben. Melahat és Nazmiye hisz ebben, szerintük őket is kísérti, ezért mindenki meggyónja vétkeit. Ayse meglepetéssel készül Keremnek.
88
Keremnek nem megy zökkenőmentesen a tárgyalás, de sikerül megkötnie az üzletet. Úgy érzi el kell mondania Aysénak, amit megtudott az apjáról. Erkut befogadja néhány napra Atilát és Fezát.
89
Yelda úgy intézi, hogy Ayse ne legyen ott a bálon és Keremnek Ceydával kelljen táncolna. Kerem erre nemet mond és gyorsan intézkedni kezd, hogy Ayse időben odaérjen. A barátok és a család segítségével Ayse lesz az este sztárja, Ceyda pedig megint hoppon marad.
90
Yelda úgy dönt, hogy nem áll többé a fiatalok útjába, ezt Ceydának is elmondja. Kerem és Volkan régi barátja azt szeretné, ha Kerem rendezné meg a legénybúcsúját, de Ayse és Gonca hallani sem akarnak erről. Nazmiye féltékeny lesz, hogy Riza egy nővel táncol.
91
Erkut nem akarja, hogy Atila tovább náluk maradjon, mert már Melahat is nagyon megkedvelte. Mete nem hagyja békén a fiúkat a legénybúcsú szervezésével. Ayse megszervezi a motivációs tréninget, ahol az egyik teszt olyan eredményt mutat Keremről, ami kétségeket ébreszt benne.
92
Muhsin bácsi be akar segíteni a cég ügyeibe. Kerem titkolózik Ayse előtt Kenan és Muhsin ügye miatt, Ayse pedig azt hiszi, hogy egy nő van a dologban. Riza és Nazmiye tovább háborúznak, Atila pedig már szinte családtag. Volkan kitalálja, hogy szervezzék meg Keremmel a legénybúcsút.
93
Ayse és Gonca gyanakodnak a fiúkra, ezért elmennek Volkanhoz. Kerem és Volkan megpróbálja leplezni a bulit, de lebuknak. Ezután Mete menyasszonya felbontja az eljegyzést, így a vőlegény a tengerbe akarja vetni magát Volkannal együtt, de Ayse megoldja a helyzetet. Erkut megsajnálja Atilát és megengedi, hogy náluk maradjon.

Fogd a kezem

104
Arda is megtudja, hogy az anyja Sumrut bízta meg a részvények felvásárlásával, a fiú pedig magából kikelve ront rá. Melis és Arda is úgy döntenek, hogy ebben a helyzetben Cenk mellett a helyük, így Azrához mennek. Feride asszony egyedül marad Serappal, igazságtalan dolgokat vág az idős asszony fejéhez. Úgy tűnik Hülya kezdi társként elfogadni Burhant, és odaadja neki a havi profit ráeső részét. Kadír felkeresi Cenk orvosát, hogy tájékoztassa a fiú állapotáról, majd Cenkhez siet, hogy rábeszélje a műtétre.
105
Cansu izgatottan készül az apjával közös vacsorára, ám Burhan nem érkezik meg. A férfi szeretné visszafizetni az adósságát, de a hitelező kamatostul szeretné visszakapni. Cenk megígéri a kezelőorvosának, hogy másnap elmegy a vizsgálatokra. Serap rádöbben, hogy egyedül maradt, amit magának köszönhet, sőt úgy tűnik, hogy az asszony enyhe idegösszeomlást kap a történtek miatt. Feride kérdőre vonja Azmit a telefonhívás miatt, és ultimátumot ad a férfinak. Mesut pedig fültanúja lesz a beszélgetésüknek.
106
Cansu megbocsájt az apjának. Cenk vezetőségi értekezletet hív össze, hogy beadja a lemondását az igazgatói posztról. Feride asszony nem akarja elfogadni, ennek ellenére úgy tűnik a férfi megenyhül a nagymamája iránt. Ám Sumru most is a legjobbkor érkezik, és elmeséli, hogy Serap 5 százaléknyi részvényt adott neki a hallgatásért cserébe. Mesut és Sumru leülnek beszélgetni… Kadir megint felkeresi Azrát, hogy beszéljen vele, de ekkor megérkezik Melis
107
Kadir felkeresi Azrát, hogy elmondja, amit Cenkről tud, de ekkor megjelenik Melis. Ráadásul Defne is felhívja, hogy segítséget kérjen Cenknek, így a férfi elrohan. Az eszméletlen Cenket kórházba viszik, Kadirnak köszönhetően életben marad. Mesut a maga módján tudatja Azmival, milyen megállapodás van közte és Feride asszony között. Kadir és Cenk megbeszélik a problémáikat és békét kötnek. Hulya kérdőre vonja Sumrut, ami a nőnek egyáltalán nem tetszik.
108
Úgy tűnik, Kadir és Melis között végleg vége. Azra és Cenk között viszont egyre nagyobb az összhang. A lány megpróbálja rávenni Cenket, hogy bocsásson meg az anyjának. Azmi felkeresi Feridét, hogy elmondja Sumru kész visszaadni a részvényeket. Serap a hírtől megkönnyebbül, és izgatottan készül az esti családi vacsorára, ahol reményei szerint kibékülhet a fiával.
109
Cenk szembesíti az anyját, hogy tud a Surunak adott 5 százalékról, ezért dühében a család ellen fordul. Arra kéri Azrát, hogy már másnap tartsanak egy kis esküvőt a többiek nélkül, de a lány tudja, hogy ezzel nagyon megbántaná Feride asszonyt. Így Azra és Cenk is összevesznek, a férfi pedig egyedül megy a partra sétálni, ahol Defne doktornővel találkozik. Serap nem bírja tovább, hogy az egész család ellene fordult, ezért azt tervezi, hogy elköltözik az anyjához. Sumru nem jelenik meg a Celen cégnél, hogy visszaadja a részvényeket, ezért Feride asszony maga keresi fel a nőt. Sumru pedig olyan feltételeket támaszt, amit az idős asszony nem szeretne megadni.
110
Melis meglátja Kadirt, amint éppen a kórházba igyekszik, és követni kezdi a férfit. Kihallgatja Defne doktornő és a férfi beszélgetését, és azt hiszi a szerelme beteg. Kiderül, hogy Zerrin asszony – Serap anyja – teljesen eladósodott, de ezt titkolja a lánya elől. Helyette felkeresi a Celen családot, ahol nem látják szívesen. Feride asszony ráveszi Cenket, hogy ne mondjon fel, ennek azonban ára van, amitől viszont Serap borul ki. A Celenek kénytelenek belemenni Sumru játékába.
111
Zerrin megpróbálja rávenni a lányát, hogy nyugodjon meg és ne utasítsa el a Celen villa nyújtotta jólétet. Arda nagyon rosszul viseli az újonnan megjelent nagymamát. Melis azt hiszi, hogy Kadir a betegsége miatt szakított vele. Defne telefonon keresi Cenket, ám a hívásra Azra válaszol. Mesut felvilágosítja Azmit Sumru legújabb húzásával kapcsolatban.
112
Feride asszony és Serap között helyre áll a béke, de ezzel együtt is, Zerrin miatt nagyon hideg a hangulat a Celen villában. Sumru megjelenése az étteremben alaposan felforgatja a kedélyeket, de Serap közbelép. Sumru és Serap között továbbra is feszült a helyzet, Zerrin pedig nem is engedi, hogy a lánya feladja. Azra úgy dönt, dolgozik tovább. Cenk arra kéri Kadirt, hogy menjen be a Celen céghez. Viszont Melist is beviszi a vállalathoz, de senki nem tudja, hogy mire készül. Azmi beadja a felmondását. Mesut pedig elmondja Burhannak és Cansunak, hogy Sumru veszélyes vizeken evez, amikor Azmival kezd.
113
Cenk bejelenti a cégnél, hogy marad, továbbá, hogy az új jogi vezető Kadir, az új gyakornok pedig Melis. A lány nehezen viseli, hogy a fiú közelében kell dolgoznia, és elmondja neki, hogy tud a “betegségéről”. Defne asztalt foglal Feride éttermébe, Serap pedig azt kéri Azrától és Minétől, hogy a csoportok miatt ők is szolgáljanak fel. Zerrin nem bír magával, és Azra ellen hergeli Serapot. Cansu megsajnálja az anyját, és nyit felé.

Isztambuli menyasszony

2. évad

94
Miután Esra szakít Fikrettel, a férfi nagyon csalódott. Ada belázasodik, és úgy tűnik, csillapíthatatlan. Esma megtörik, miután látja, hogy Faruk és Süreyya tényleg el akarnak költözni a villából, ezért mindent hátrahagyva elutazik Garippal. Senem segíteni szeretne Dilarának és Süreyyának a békülésben, ám a jó szándéka visszafelé sül el. Faruk és Murat szervezkedik, és felkeresik Ademet, hogy megmutassák, elfogadják a Boran család tagjaként. Reyhan közben megszökik a pszichiátriáról.
95
Süreyya végtelenül szomorú Dilara miatt. Esma és Garip együtt töltik az éjszakát a szállodában, az idős asszony eléggé zavarban is van. Adát kórházba viszik, Ipek szól Fikretnek is. Az orvosnak nincsenek jó hírei a babával kapcsolatban. Fikret és Ipek Adával együtt térnek vissza a villába. Osman elmondja Süreyyának, hogy külföldre megy dolgozni, Burcunak pedig azt is, hogy Irakba. Mind a két nő megdöbben, főleg Süreyya, akit meglep, hogy még Faruk sem tud az öccse terveiről.
96
Esma a hazatérése után megpróbálja talpra állítani a családot. Arra kéri Fikretet, maradjon a felesége és a lánya mellett. Süreyya és Ipek között megtörik a jég, az előbbi próbálja vigasztalni az elkeseredett sógornőjét. Előkerül Reyhan, de miután látja a fia elhidegülését, újra elmenekül. Senem és Akif a férfi ötletére szülés előkészítő tanfolyamra mennek, ahol nemcsak ők, hanem a többiek is jól szórakoznak.
97
Süreyya sejti, hogy valami nincs rendben Osman és a férje között, hiszen miután Faruk megtudja, hogy öccse Irakba készül, nem tesz semmit. Faruk kérdőre vonja az anyját, hogy mióta tud Osman érzelmeiről. Dilara megpróbálja Süreyya nélkül is élvezni az életet, de önmagát nem csaphatja be. Emir nagyon örül Cannak, aki a villában látogatja meg. Ipek és Fikret együtt próbálják meg feldolgozni Ada betegségét. Reyhan a szökés után hazamegy, és megkeresi a fegyverét.
98
Süreyya és Dilara kibékülnek, ebben azért segít a két férj is. Adem az anyját keresi, de az asszonyt mintha a föld nyelte volna el. Ipek és Fikret nem kapnak jó híreket, az orvos szerint hosszú kezelés vár Adára, és nem biztos, hogy sikeres lesz. Süreyyát felkeresi egy régi barátnője, hogy megkérje, csatlakozzon a zenekarához legalább egy fellépés erejéig. Faruknak hosszúra nyúlik az este az irodában. Hamarosan azonban látogatókat kap; míg Süreyyának örül, Reyhan kezében a fegyverrel néz szembe a férfival. Váratlanul Adem is betoppan…
99
Adem megmenti Faruk életét, és megérkezik a rendőrség is, a férfi pedig összeomlik lelkileg. Faruk látva a féltestvére fájdalmát, átértékeli az érzéseit, és békét ajánl, meghívja Ademet a Boran család kerti grillezésére. Ipek és Fikret megegyeznek, hogy a legfontosabb dolguk jelenleg Ada egészsége, ennek érdekében pedig bármit megtesznek, fontolóra véve az orvos tanácsát is a kistestvérre vonatkozóan. Esra megtudja, hogy Fikret lánya beteg. A család megtudja, hogy Reyhan rátámadt Farukra. Süreyya elmondja a férjének, hogy újra zenélni szeretne, Faruk azonban nem támogatja ebben. Osman és Faruk kibékülnek.
100
Kiymet haragszik Esmára, úgy érzi az asszony nem foglalkozik Ada betegségével. Ezért az első adandó alkalommal hátba támadja. A család készül a grillezésre, ahová Ademis megérkezik Dilarával. Bár a férfi nem tudja mire vélni, úgy tűnik jó ötlet volt eljönni. Esma asszony legyőzi önmagát, és elfogadja Ademet. Burcu végül támogatja Osmant az utazásban. Faruk arra kéri Akifot, hogy rendezze el a dolgokat Halimmal, a dörzsölt férfit azonban nem olyan könnyű eltántorítani a szándékától.
101
A grillezés jól sikerül a villában, a Boran család teljesnek tűnik. Adem végre felszabadultan boldog. Burcu azonban rájön, hogy mit vágott Osman fejéhez az esküvő éjszakáján, és a szégyenen túl arra is rádöbben, hogy miért ragaszkodik ehhez a szerelemhez. Ez pedig a pár szakításához vezet. Can Isztambulba költözik, ezért a villába megy elköszönni Emírtől.
102
Adem végre boldog, úgy érzi, új életet kezdhet. Éppen ezért hidegzuhanyként éri Halim látogatása, aki kitálal neki, hogyan is talált rá. A csalódott férfi felkeresi Cant, hogy segítsen neki bosszút állni. Esma és Süreyya között megtörik a jég, pedig a fiatalabbik Boran asszony nagyon haragszik, amiért az anyósa lemondta a koncertet. Ipek és Fikret az orvossal találkozik, aki jó hírekkel szolgál Ada állapotát illetően, miközben Süreyya és Faruk is megtudják a születendő babájuk nemét. De nemcsak az ő gyermekük érkezik a Boran családba. Úgy tűnik, egy másik Boran feleség is várandós.
103
Adem nagyon csalódott, de egyelőre nem mutatja. A Boran család készül a sajtótájékoztatóra, ahol bemutatják a Boran Jetet. Fikret szájíze ismét keserű, mivel a média figyelme Faruk felé fordul. Süreyya szeretné kárpótolni Gülcint a lemondott fellépés miatt, és felajánlja, hogy anyagilag támogatja a zenekar új albumát. Dilara lesz a szólóénekes, a nő pedig ezt boldogan jelenti be az esti vacsorán. Adem, bár meglepődik, de jól fogadja a hírt. Ellenben Farukkal, akit megdöbbent ez a fejlemény.

Meryem

1
A gazdag, befolyásos Sargün családból származó Savas arra készül, hogy feleségül vegye szegény sorból származó szerelmét, Sevincet. Apja, Yurdal nem örül neki, azt szeretné, ha a kormányzó lányát, Derint venné feleségül.
Derin fel is keresi a lányt, beülteti az autójába, hogy rábeszélje, mondjon le Savasról. A vita során Derin kiteszi a sötét, esős országúton. Ekkor hajt arra egy vacsoráról az ügyész Oktay, és barátnője Meryem.
Oktay elgázolja Sevincet, de Meryemnek azt mondja, csak egy hordót ütött el.
2
Meryem, hogy szerelmének ne legyenek gondjai a munkahelyén, magára vállalja a balesetet, nem tudván, hogy valakit halálra gázoltak. Arról fogalma sincs, hogy Oktay épp szakítani akart vele, mert már rég viszonyt folytat egy ügyvédnővel. A rendőrség letartóztatja Meryemet, aki továbbra is azt állítja, hogy ő vezetett, és nem érti, minek ekkora felhajtás egy hordó miatt. Savas eközben bosszút esküszik szerelme gyilkosa ellen. Barátja, és fogadott testvére, Güclü mindenben a segítségére van.
3
Yurdal arra kéri Rizát, intézze el, hogy Meryem a legszigorúbb büntetést kapja, így próbál kedveskedni Savasnak, remélve, hogy utána irányítani tudja. Meryem csak a rendőrségen értesül arról, hogy egy terhes nőt is elgázoltak, mert Oktay nem engedte kiszállni a kocsiból. Oktay kijárja, hogy ő kapja Meryem ügyét, és azt állítja, pár hónapra börtönbe kerül majd. Meryem úgy véli, pár hónap nem nagy ár azért, hogy szerelmének ne legyenek problémái ügyészként az ittas vezetés és gázolás miatt.
4
Yurdal megvesztegeti Oktayt, hogy a legsúlyosabb büntetést kérje a lányra, cserébe jól fizető munkát ajánl a cégénél. Oktay 8 év fegyházbüntetést kér Meryemre, aki alig hisz a fülének. Feltűnik neki, hogy apja nem vett részt a tárgyaláson, de senki nem közli vele, hogy szívroham miatt kórházban ápolják. Meryemet átszállítják a börtönbe, ahol nincs könnyű dolga, mert egyik cellatársa, Selma esküszik, hogy megkeseríti az életét, amiért halálra gázolt egy terhes asszonyt.
5
Güclü próbál Burcu nyomozó közelébe férkőzni, hogy megkapja a biztonsági kamerák felvételeit, amikből esetleg kiderülhet, hogy került Sevinc az országútra éjjel. Oktay ráveszi szeretőjét, Belizt, hogy ő képviselje Meryemet a továbbiakban. Selma valóban mindent elkövet, hogy megkeserítse Meryem életét. Egy pengét akar elrejteni a matraca alá, de végül nem teszi, mert Meryem megvédi őt két támadójától. Ám a penge mégis odakerül, és az őrök magánzárkába viszik Meryemet.
6
Derin meg akarja szerezni a biztonsági kamera felvételét Sevinc munkahelyéről, mert a felvételen látszik, hogy az ő autójába ült be a lány a halála előtt. Némi pénz fejében ez sikerül is neki, ezzel megelőzi Gücüt, aki szintén a felvételre pályázik. Meryem a börtönben nagyon szenved, de akad egy pártfogója. Elif felháborodik azon, hogy Nurten, Oktay anyja mindent elszállíttat a pékségből, ami mozdítható. Arif azzal fenyegeti Oktayt, hogy mindent elmond Turannak a balesetről. Oktay megpróbálja megölni.

Tiltott gyümölcs

100
Az üzleti vacsora után Zeynep-ről és Hakan-ról fotók jelennek meg az interneten. Yildiz őszintén vall Zeynep-nek tettével kapcsolatban. Kemal és Yildiz kellemetlen helyzetbe kerülnek. Zeynep meghívja vacsorára Dündar-t, hogy ajánlatot tegyen számára. Halit hazatérésének okán Yildiz új ötlettel áll elő.
101
Zehra és Kemal ellátogatnak a konditerembe, ahová Yildiz is rendszeresen jár. Kemal nehezen tudja türtőztetni magát, mikor Yildiz is feltűnik. Dündar és Zeynep vacsorára hivatalosak az Argun házba. Váratlan bejelentésre készülnek az este folyamán. Dündar féltékeny Hakan és Zeynep közötti kapcsolatra. Yildiz ajándék virágcsokrot kap, miközben Halit is otthon tartózkodik.
102
Alihan meglátogatja Dündar-t, hogy beszéljen vele Zeynep-ről. Ender és Kemal egy kávézóban találkoznak. Hakan megpróbál hatni Zeynep-re, hogy tisztázza a történteket Alihan-nal. Emir zaklatott lesz, miután Lila közli vele, hogy szülei szeretnének vele találkozni. Kemal kellemetlen helyzetbe hozza magát és Zehra-t egy szórakozóhelyen.
103
Yildiz felkeresi Halit-ot miután rájött, hogy Kemal küldött számára csokrot az edzője nevében. Dündar az irodában keresi Zeynep-et, miközben Hakan-nal munkaügyben elutaztak. Lila őszintén beszél Zerrin-nek kételyeiről, miután egy szobában látta Kemal-t és Yildiz-t Halit távollétében. Asuman-hoz váratlan vendég érkezik. Yildiz lelkesen készül Zeynep és Dündar családi találkozójára.
104
Zeynep zaklatott az este miatt, ezért Caner és Emir is vele tart az Argun-házba, ahol Yildiz már az utolsó simításokat végzi az előkészületeken. Kemal aggódik, amiért cégének részvényeivel problémába ütközött. Dündar és családja nagy meglepetést okoz, miután megérkeznek vendégségbe. Ender ajánlatot tesz Zerrin számára. Kemal Halit-hoz fordul segítségért.
105
Zeynep értesül arról, hogy Alihan és Ender érvénytelenítették házasságukat. Halit igazgatói gyűlést tart, ahol Ender váratlanul megjelenik. Yildiz aggódva hívja édesanyját, hogy megtudja mi áll az ingatlan eladásának hátterében. Caner elmondja Ender-nek, hogy fültanúja volt, mikor Yildiz Kemal-lal beszélt meg találkozót. Alihan, Hakan és Zeynep üzleti vacsorán vesznek részt az étteremben, ahová Dündar és húga is hivatalos.
106
Ender és Caner a szállodához érkezik, ahol azt gyanítják Yildiz és Kemal találkozni fognak. Eközben Emir is a helyszínen tartózkodik. Alihan meglepetést okoz Zeynep számára. Halit és Zehra hívást kapnak Ender-től, ezért mindketten a helyszínre érkeznek. Alihan meghatározó döntést hoz. Asuman számára egyre csak fogy a határidő, amit Mustafa adott.
107
Kemal felkeresi Zeynep-et, hogy a történtekről beszéljenek. Alihan egy régi ismerősével találkozik. Asuman körül egyre nagyobb a feszültség, miután Yildiz-nek is hazudni kényszerült. Erim nehezen viseli a távollétét családjától. Dündar meghívja Alihan-t és Hakan-t a legénybúcsújára.
108
Zeynep kellemetlenül érzi magát Alihan-nal és Elif-fel a közös vacsorán. Ender tudomására jut, hogy Yildiz Halit háta mögött csekély ajándékot adott közös ismerősüknek. Zehra döntést hoz Kemal-lal kapcsolatban. Yildiz Zeynep lánybúcsúját tartja az Argun-házban, eközben Dündar és a többiek egy bárban kezdik el a legénybúcsút.
109
Halit haragos az este történtek miatt. Mustafa újra látogatást tesz Asuman otthonában, azonban Asuman mindenáron óvja lányait. Halit, Ender és Caner közösen várják Erim-et a repülőtéren, mikor váratlanul feltűnik egy régi ismerősük. Asuman bajba kerül, és elsőként Yildiz-t hívja segítségül.

Sebzett szív

16
Leon nem találja a katonát, akit Hilal bújtat… Hilal-ék próbálják a bújtatott katonával megiratni a cikkeket. Tevfik Eftalya… Yldiz jelzi apjának, hogy készen áll rá, hogy férjhez menjen, s abban reménykedik, hogy Leon-hoz hozzáadják. Cevdet felkészít egy csapat görög katonát… Ali Kemal tervez elszökni…
17
Azize kölcsönkér Tevfik-től, hogy rendbehozhassák a házukat, és ne kelljen tovább a görög parancsnokkal együttélni. Ali Kemal elmegy, Yldiz különösen bánkódik a fiú után. Cevdet küldetésre indul Leon hadnaggyal, és néhány katonatársával.
18
Ali Kemal visszatér, és felekresi Schneider urat, hogy elfogadja korábbi ajánlatát. Azize felkeres egy kerítőnőt azzal a szándékkal, hogy Yldiz-nek férjet válasszanak, ám a látogatás nem zökkenőmentes. Cevdet megpróbál megszökni a fogvatartó felkelőktől. Mustafa felajánlja, hogy feleségül veszi Yldiz-t.
19
A bújtatott görög katonát kihallgatják, elmeséltetik vele, hogy hogyan gyaláztak meg török nőket. Veronica egyre inkább elveszti önmagát rég elveszett fia keresése közben. Cevdet azon igyekszik, hogy kiszabaduljon a felkelők fogságából, ami úgy tűnik sikerül is neki.
20
Kiderül, hogy Cevdet ezredes nem figyelmetlenségből sétált bele a felkelők csapdájába. Azize azt a hírt kapja a sebesült Leon-tól, hogy férje elesett a támadás során. Az egész családot nagyon megviseli, hogy újra elveszítik apjukat. Tevfik rájön, hogy Eftalya kiadta őt Azize-nak, attól fél, a görögök hamarosan rájönnek tervére.
21
Vasili számonkéri Azize-n, hogy honnan tudott Cevdet csapdába eséséről, de a nő igyekszik hárítani a kérdést. Hilal kutakodik Vasili irodájában, és Veronica rajtakapja a lányt. Mikor Leon ellátogat a kórházba, próbálja megfélemlíteni Hilal-t a bújtatott katonával kapcsolatban.
22
Ali Kemal hatalmi játékba kezd apjával a családi viszonyok felett. Vaszili tábornok egyre többet kételkedik Cevdet megbízhatóságában, mint a görög sereg ezredese. Leon meglepő lépést tesz Hilal érdekeiért, amit a lány nem tudja hogyan értse.
23
Miután Tefvik büntetésből bezárja Eftalya-t, a nő egészségi állapota romlani kezd, így Azize-t hívja segítségül, így a nő rájön egy szörnyű titokra.
24
Azize egyre inkább örlődik Cevdet iránt érzett szerelme és hazája iránt elkövetett árulás. Hilal és politikai aktivista bajtársai igyekeznek megállítani az általuk tudni vélt görög támadást. Yldiz egyre kevésbé fogadja el családja általá választott vőlegényét.
25
Hilal próbál felkelést szervezni a görög sereg ellen, Leon hadnagyot sakkban tartja a lány. Minekután Tevfik megfenyegette Eftalya-t, a nő megrémül és hazudik Cevdet-nek a titkáról. Tefvik újabb cselszövést indít Cevdet ellen, egyre ádázabb csatába kezd. Azize elgyengül a férfjével kapcsolatban.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt szereti: