Sorozatok a TV-ben 2021. június 14. és június 27. között

  • jún.21. Sebzett szív – Izaura TV (újra) török
  • jún .21. A császárság kincse – Izaura TV (újra) koreai
  • jún.27. Múminvölgyi kalandok – M2 (újra) finn

Jelenleg nézem

  • A fény hercegnője – koreai
  • Bolivar – kolumbiai
  • Erica világa kanadai sorozat

Sorozatok előzetesei

A fülszövegek spoilert tartalmaznak.

Angol sorozatok

A bizalom ára

8
Faith a Howells család szétszakadásával fenyegető, indulatos bírósági csatában küzd a gyermekeiért. Steve bármire hajlandó, hogy Faith megszabaduljon az adósságoktól, ezért halálos alkut köt korábbi munkaadóival. Faith végre megtudja, mi áll Evan eltűnésének hátterében.

Finn sorozatok

Múmin-völgyi kalandok

1
Pöttöm színrelép

A mit sem sejtő múminok téli álmát váratlan vendégek zavarják meg: Mórika mama és népes pereputtya. A lármás gyereksereg fenekestől felforgatja Múminvölgy békés életét. Az ifjú Múmin is megsínyli a változást: az ő szobáját foglalja el minden mórikák legrettegettebbike: Pöttöm, az elemi csapás.

Koreai sorozatok

A fény hercegnője


46
A király bejelenti, hogy a nagyherceg, Bongrim kapja a trónörökösi címet. Ja Jeom és Jo azon tanakodnak, miképp tudnák megakadályozni Bongrim trónra kerülését. Az ifjú koronaherceg tanulni szeretne a múltból, hogy jobb és bölcsebb királlyá válhasson elődeinél. Jeongmyeong hercegnő-t koholt vádak alapján le akarják tartóztatni, azonban más valaki árulására derül fény…
47
Megkezdődik Kang Joo Sun és Kim Ja Jeom kihallgatása. A király állapota egyre rosszabbra fordul, ezért a főminisztert nevezi ki helyettesének. A főminiszter gyűlést tart a trónöröklés ügyében. Kang Joo Sun szövetkezni akar Bongrim koronaherceggel. Neungyang király bejelenti a végső akaratát.
48
Neungyang király végső akarata szerint Bongrim nagyherceg veszi át a trónt. Neungyang felség halála előtt feltárja szívét Jeongmyeong hercegnőnek. Csoszon határán csing katonák lépnek fel, újabb háborúra készülhet az ország. Bizonyítékot találnak Kang Joo Sun cselszövésére. Megpróbálnak In Woo életére tőrni…
49
Kang In Woo megtudja, hogy édesanyja bérelte fel az üldözőket, akik az életére törtek. In Woo sérülést szenved a támadásban, amit próbál mindenki előtt titokban tartani. Kim Ja Jeom meggyőzi Jeongmyeong hercegnőt, hogy az ő oldalukon áll, Hong tanácsos azonban bizalmatlan vele szemben. Újra alkirályi feladatokat lát el, a csing császárral tárgyal. Kang Joo Sun támadást indít, melynek következtében In Woo még súlyosabb sérülést szenved…
50
Bongrim király elrendeli Kang Joo Sun embereinek felkeresését. A király leszámol az árulókkal, a tüzérségi hivatal dolgozóinak pedig lakomát szervez. Hong tanácsos és édesapja előléptetést kapnak, azonban nem élnek a lehetőséggel, ahogy a hercegnő sem. Jeongmyeong hercegnő a palota helyett visszamegy a tüzérségi hivatalhoz, amit az igazi otthonának tart.

Lengyel sorozatok

Koronás sas

177
A királyt nyomasztja Bariczka meggyilkoltatása. Bodzęta támadásba lendül, de Bogoria rávilágít, hogy a püspököt valójában csak a pénz érdekli. Adelhaid egyre feldúltabb attól, hogy a király mellőzi őt. Oda híreket továbbít a cseh udvarba. Regina tovább ármánykodik a kocsmába, még a hóhér és Michal sem tudják megállítani.
178
Erzsébet és a fia, Lajos nem értenek szót egymással. A Wawelbe megérkezik Erzsébet küldötte, Marcin, a szegedi püspökségből. Azzal bízták meg Budán, hogy tanácsokkal lássa el Kázmér királyt és figyelmeztesse, cseh kém van a Wawelben. Bodzęta folytatja az ármánykodását, a saját pecsenyéjét sütögeti. Erzsébet nem ért egyet azzal, ahogy Paszek oktatja a kis Annát, aki immár tíz éves, és vőlegényt keresnek neki. Ligeza kémkedéssel gyanúsítja Juttát, ám Jan Jura jótáll az udvarhölgyért.
179
A litvánok támadást tervelnek a Lengyel királyság ellen, amelyről tudomást szereznek a hazafelé tartó Egle és Witautas. A Német Lovagrend szeretné Kázmért is megnyerni a litván fejedelmek ellen indított háborújához. Kázmér király zarándoklatra indul, és bűnbocsánatot tart. Jutta és Jan Jura kölcsönös szerelmükről biztosítják egymást.
180
Bolko és Habsburg Ágnes a budai udvarba látogatnak, ahol Erzsébet fontos tervekkel áll elő a kis Anna jövőjét illetően. Egle megakadályozza a litvánok támadását és hírt visz Krakkóba a készülő háborúrról. Kázmér nem szívesen menne bele egy újabb, hosszan elhúzódó véres viszályba.
181
Lajos magyar király meglátogatja Kázmért a Wawelban, hogy közösen tervezzék meg országaik jövőjét, és hogy támogatókat szerezzen magának a lengyel udvarban.. A háború elkerülhetetlen a litvánokkal, a két király támogatásáról biztosítja egymást. Jura közben továbbra is Károly, cseh király kémeit keresi az udvarban.
182
Kázmér és Lajos király a rutén hadműveleteket tervezik a litvánok ellen. Karl látása visszatér. Az egész udvart baljós sejtelmek hatják át a hadjárattal kapcsolatban. Pelka megtudja az igazat felesége és a király románcáról. Bár a király bocsánatot kér a hűséges lovagjától, Pelka mint férj és barát nem bocsájt meg a csábítónak. Kázmér követségbe küldi Niemerzát és Pelkát Algirdas, litván fejedelemhez.
183
Małgorzatát a lelkiismerete nem hagyja nyugodni, ráadásul Pelka miatt is aggódik. Megtudja, hogy Cudkával is megesett, hogy letért a helyes útról. Niemierza és Pelka rossz táborba téved, és Kiestutis kegyetlen bosszút áll Káznér helyett, a követein. Kacper műhelye kigyullad, Egle pedig szörnyű vérontást lát a jövőben. Arra kéri lányát, keresztelkedjen meg, hogy a lengyelek között ne legyen bántódása.
184
Egle jóslata beteljesült. Niemierza és Pelka holteste megérkezik a Lublini várba, ahol az amúgy is beteg király szinte eszét veszti bánatában. Lajos követeli a támadás megindítását, tisztában van vele, hogy a litván sereg napról napra gyarapodik, míg ők csak tétlenkednek. Algirdas haragszik a testvérére, hogy megölette a két fontos követet, és mindenáron megrpóbálja elkerülni a háborút. Még Erzsébetnek, az özvegy királynénak is írat levelet. Regina kihasználja, hogy tűz ütött ki a műhelyében, és Krakkó szerte híreszteli rossz anyagi állapotát. Malgorzata gyöngysora elszakad, ami nagy ijedelmet okoz az asszonynak és Cudkának is. Krakkóban várják a híreket Lublinból, és még nem tudják, hogy a király állapota egyre romlik.
185
Wojciech atya elhozza Pełka és Niemierza holttestét Lublinból. Miközben a királyt komoly betegség gyötri, Lajos, magyar király és a lengyel nemesek már a halálára készülnek. Lajos hűségesküt követel a lengyel uraktól, azok viszont a hivatalaikat szeretnék biztosítani. Ráadásul az urak között is nagy az ellentét. A Wawelben a rossz jelek egyre gyakoribbak, az otthon maradt feleségeket megviseli a bizonytalanság.
186
Kázmér király továbbra is lublini betegágyán fekszik eszméletlenül, amikor Eliasz és Karl gyógyítani kezdik a királyt. Eközben Lajos próbálja kikényszeríteni a lengyel nemesség hűségesküjét, de ebben nem egységes minden nemes. Jasiek és néhány társa nem hajlandó addig megesküdni, amíg Kázmér király él. Budán Erzsébet és Habsburg Ágnes egyezségre jutnak a kis Anna hercegnő jövőjét illetően, Bolko pedig felesége iránt érzett szerelemből nem enged Ilona udvarhölgy csábításának.

Magyar sorozatok

Dzsungeltúra Armandóval

1
Óceán

János még soha nem látta sem a dzsungelt, sem az óceánt, ezért barátja elhatározta, hogy elviszi a világ egyik legszebb helyére, Costa Ricára. János mindent látni szeretne: meg akarja ismerni a helyi szokásokat, alapanyagokat, ételeket és természetesen a dzsungelt is.
2
Bálnák
Ha már az óceánnál járnak, Armando horgászni viszi Jánost, tervük, hogy az általuk fogott halakból főzzenek valami finomat. János gyorsan összebarátkozik a helyi hajós kapitánnyal, hamarosan pedig bálnák, delfinek is csatlakoznak a kalandtúrájukhoz. Az óriás állatok még Armandónak is nagy meglepetést szereznek, mert annak ellenére, hogy az óceán mellett nőtt fel, soha nem látott még bálnát.
3
Horgászat
Armando – hosszú küzdelem után – kifog egy 15 kilós red snapper-t, azaz egy vörös csattogóhalat.  Ez még a helyi halászokat is meglepi, hiszen ilyen zsákmányra nem minden nap lehet szert tenni. A fiúk már a csónakban azt tervezik, hogy milyen vacsorát készítenek belőle. A recepthez azonban nemcsak halra van szükség, hanem banánlevélre is, amit szintén a két séfnek kell begyűjtenie.
4
Organikus farm 2/1.
Armando és János egy helyi farmra látogatnak, ahol Jázmin már várja őket. A fiúkat lenyűgözi a sok gyógynövényes kapszula, amiket egytől egyig Jázmin anyukája készít különböző betegségek gyógyítására. A farmon sétálva megismerkednek az ott termő gyógynövényekkel, gyümölcsökkel; János meglepetten konstatálja, hogy az ananász bizony nem fán terem.
5
Organikus farm 2/2.

János olyan alapanyagokkal ismerkedik Costa Ricán, amiket életében nem látott, és a legtöbbről még csak nem is hallott. Az egyik ilyen a mandarino, ami a lime és mandarin keveréke és a helyiek nagy kedvence. A gyűjtögetés közben János életében először lát fahéj fát, majd Armando megismerteti vele a karambolát, a cura todo nevű gyógynövényt, és a jukkát is.
6
Krokodilok
János retteg a krokodiloktól, amit az első napon látott „élmény” csak fokozza ezt az érzést.  Ezért Armando kitalálja, hogy János csak úgy győzheti le félelmét, ha testközelből is megismerkedik velük. A Tárcoles folyó feletti hídon áthaladva János azonnal kap egy kis ízelítőt: a folyó nyüzsög a félelmetes hüllőktől.
7
Nemzeti park

Armando elviszi Jánost a Manuel Antonio Nemzeti Parkba, ami 2011-ben a világ legszebb nemzeti parkja elismerést is megkapta. Hatalmas liánok és több száz éves fák között sétálnak a fiúk, akik nem bírnak betelni a természet csodáival. Végül János félelme is beteljesül; amikor egy kígyó közelít feléjük…
8
Kakaófarm

Armando elviszi Jánost az egyik barátja, Jorge kakaófarmjára, hogy megmutassa a kakaóbab útját a fától egészen a csokoládéig. A farmhoz azonban rengeteget kell gyalogolni, ami persze teljesen kifárasztja a városi élethez szokott fiúkat. János kijelenti, hogy nem tud tovább menni. Armandónak támad egy ötlete, hogyan mentethetné meg barátját a végső kimerüléstől.
9
Dzsungeltúra 2/1.

János már a túra elején nagyon fél, hogy az éjszaka milyen állat fogja megenni. Átkelnek a folyón, majd ahogy haladnak a dzsungel belseje felé, a papucsokat cipőre cserélik. A dús növényzet útjukat állja, ezért Armando macsetével tör utat. A gyönyörű növényzet látványa Jánost teljesen elvarázsolja, az idill azonban addig tart, amíg János egy üvöltő hangot meg nem hall a dzsungel mélyén.
10
Dzsungeltúra 2/2.

János még mindig nagyon éhes. Már a kabócák hangja is idegesíti, amikor elérkeznek egy gyönyörű vízeséshez, ahol végre felfrissülhetnek kicsit, és ez némileg kárpótolja őket. A túra végén azonban rájuk esteledik, így maguknak kell előkészíteniük az éjjeli menedékhelyet. A szálláshelyük mindössze a két fa közé rögzített függőágy lesz, amit nem is olyan egyszerű összeeszkábálni.

Trüffel variációk
Armando és János a dzsungel közepén, egy kakaófarmon rituális eszközök segítségével két receptet készít: először egy klasszikus forró csokit, majd a saját maguk által őrölt kakaóból és helyi alapanyagokból különböző ízesítésű trüffeleket formáznak, és díszítenek a farmon található egzotikus alapanyagokkal.
Kókuszos szerelem desszert
Armando és János ezúttal egy Costa Rica-i organikus farmról gyűjtötte össze az alapanyagokat  és készítette el ezt a vegán álomdesszertet. Az alapja egy tipikus latin salsa, a pico de gallo, aminek az összetevői: paradicsom, hagyma és coriander. Ehhez pedig tökéletesen passzol az Armando által megálmodott mangó chutney és a friss kókuszforgács. A kész desszertet egy félbevágott kókuszdióban tálalják. Végül felkerül rá a szerelem színével egyező hibiszkusz virág, ami egyben ennek a desszertnek a nevét is ihlette.
Vegán Costa Rica-i fogások
A fiúk Jázminnak, egy organikus farm és étterem tulajdonosának segítettek vacsorát készíteni egy 8 fős csoport részére. Jázmin különböző vegán Costa Rica-i fogásokat tanít Armandónak és Jánosnak, miközben készül a menü. Többek között kétféle ceviche, olajban sült kenyérgyümölcs és tűzön pirított kaktuszsaláta elkészítésében is segédkeznek a fiúk. Jázmintól nagyon sokat tanulnak, többek között azt is, hogy pestót nem csak bazsalikomból, hanem egy helyi tipikus fűszernövényből, a catucból is el lehet készíteni.
Costa Rica-i magyar gulyás
A számos helyi recept mellett János megmutatja az egyik legismertebb hazai étel, a gulyásleves elkészítését. A recept kap egy kis helyi csavart a felhasznált alapanyagok tekintetében, és főzés közben az is kiderül, hogy Armando hol kóstolta először ezt az ikonikus, közkedvelt magyar ételt.
Languszta mangósalátával
Armando a saját kezével fogta ki a langusztákat, amit Jánossal elkészítenek. A fiúk megmutatják a langusztabontás titkait is. Míg a langusztát egy citromos lében pácolják, köretként friss mangósalátát készítenek, aminek a dresszing alapjához a kakaóecetet használják fel. Armando pedig megmutatja Jánosnak, hogy kell a kedvenc alapanyagából, a yucából csipszet készíteni.
Egzotikus halleves
A fiúk a tengerparton egy helyi hallevest főznek, méghozzá a saját maguk által kifogott red snapper, azaz vörös csattogóhalból. János feladata az alapanyagok feldolgozása, míg Armando a tűzrakással küzd, és egyben a körülményekkel, amelyekre egyáltalán nem számított. Szerencsére idővel a tűz is elkészült és a kókuszos halleves is, amelyet közösen fogyasztottak el helyi barátaikkal, akikkel János a magyar pálinkát is megismertette.

Barátok közt

23. évad

10407-10408
Észreveszik végre a régi szerelmesek, hogy valami megint alakulni kezdett köztük? Timi még jól titkolja, hogy nincs teljesen jól, de lehet, nagyon ráfizet erre. Júlia aggódik, mert senki sem látta Claudiát már egy ideje, de amikor betör Claudia villájába, nem az a látvány fogadja, amire gondolt. Zsolt ösztönei azt súgják, az ellensége készül valamire.
10409-10410
Kiderül, mi a gond Timivel, de a lány mélyen hallgat erről a családja és a barátai előtt. Megbirkózik-e a rámért feladattal Júlia? Aliz komoly dilemmával szembesül, amikor a Rózsáról kell döntenie. Oszkár nyomozni kezd Zsolt ellenségével kapcsolatban, és olyasmit tud meg, ami alátámasztja Zsolt korábbi félelmeit.
10411-10412
Oszkár nyomozni kezd Zsolt ellensége után. Zsolt tényleg csak rosszkor volt rossz helyen? Meg tudja-e tartani Luca Timi titkát, ha ezzel veszélyezteti a barátnőjét? Vajon kiállja-e Aliz és Gigi barátsága a próbát, ami elé a Rózsa eladása állítja őket, vagy igaz, hogy az üzletben nincs barátság?
10413-10414
Aliz meglepő döntést hoz a Rózsával kapcsolatban, amit nem minden érintett ért meg. Timi titka összehozza a barátait, akiket frusztrál a tehetetlenség. Nóra és Levente kapcsolata újabb próba elé néz. Szonja és Vince mindketten másképpen szeretnék megoldani a közös problémáikat – de kérdéses, hogy sikerül-e.
10415-10416
Nóra komoly döntést hoz élete egyik legfontosabb férfijával kapcsolatban. Szonja Vince akarata ellen megy. Hogyan fogja ez befolyásolni a kapcsolatuk jövőjét? A közös munka a régi szerelmeseket még közelebb hozza, de vajon sikerülhet-e megmenteni valakit csupán baráti összefogással?
10417-10418
Mi lett volna, ha eljátszanánk a gondolattal: Magdi anyus soha nem nyúlt azért a fránya galacsinért, és nem gurult le a lépcsőn… Hogyan befolyásolja mindenki életét egy ilyen apró változás? A Barátok közt kétrészes különleges fantázia-történetében a szereplők élete teljesen átváltozik. A sorozat készítői izgalmas kalandra hívják a nézőket, amelyben a szereplők a megszokott kedvencek, de történetük teljesen más.
10419-10420
Mi lett volna, ha eljátszanánk a gondolattal: Magdi anyus soha nem nyúlt azért a fránya galacsinért, és nem gurult le a lépcsőn… Hogyan befolyásolja mindenki életét egy ilyen apró változás? A Barátok közt kétrészes különleges fantázia-történetében a szereplők élete teljesen átváltozik. A sorozat készítői izgalmas kalandra hívják a nézőket, amelyben a szereplők a megszokott kedvencek, de történetük teljesen más.
10421-10422
Sikerül-e Giginek megbékítenie a barátnőjét, vagy ez a hajó már végleg elment? Szonja komoly döntésre jut Majával kapcsolatban, és Vince véleményét sem kéri ki. Helyre áll-e valaha a családi béke Nóráéknál, vagy Nóra mostantól mindig titkolózni fog a szerettei előtt?
10423-10424
Szonja végre képes megnyílni valakinek, és őszintén beszélni a problémáiról. De hogyan fogadja ezt Vince? A dühös Olivér meggondolatlan döntést hoz. Vajon megbánja? Júlia mindent elkövet, hogy helyreálljon a béke a családjában, de ez nehezebbnek bizonyul, mint gondolta.
10425-10426
Júlia kemény próbálkozásai ellenére is csöbörből vödörbe kerül. Luca mindent elkövet, hogy jót cselekedjen, de lehet, végül mégis kénytelen lesz elárulni valakit, aki számára nagyon fontos. Levente komoly döntést hoz, amilátszatra elnyeri mindenki tetszését, de lehet, az egyik fél nem teljesen őszinte.

Jóban rosszban

17. évad

4111
Vilmos és Gyöngyi megbeszélik, hogy többé nem lesznek titkaik egymás előtt. Vera Dóra helyett Emőkét nevezi ki az összevont belgyógyászat vezetőjének. Szabi vesztésre áll, de váratlan segítséget kap. Szlávikék kitalálják, hogy ki Vilmos merénylője.
4112
Péter jóváhagyja Emőke kinevezését. Szabi lelkesedése újraéled. Roland az utcára küldi Pepét, hogy keltsenek botrányt. A rendőrök megpróbálják együttműködésre bírni Árpádot, majd Vilmos úgy határoz, hogy segít a rendőröknek.
4113
Vilmos arra kéri Árpádot, hogy működjön együtt a rendőrséggel és csalják lépre Csanádot. Dóra megszervezi a tiltakozást Emőke ellen. A nyomozók rábukkannak Csanádra. Megszületik a választás eredménye.
4114
Kiderül, hogy ki nyeri meg a polgármester-választást. Emőke sokkolódott az ellene intézett támadástól. Ferenczi megkéri a leendő polgármestert, hogy már másnap kezdjen. Emőke helytáll a vészhelyzetben. A nyomozók elkapják Csanádot.
4115
Az új polgármester megkezdi ténykedését. Roland közli Pepével, hogy itt az ideje, hogy egy új tervet kovácsoljanak. Orvostársai megkövetik Emőkét, de Dóra beszól Lucának. Apró lopásokra lesznek figyelmesek a városban.
4116
Garai biztosítja Szabit, hogy minden körülmények között számíthat a rendőrségre és ad egy jótanácsot. A nyomozók megértik, hogy valaki bombát barkácsol Csillagkúton. Alexék ösztöndíjat adnak az egyik rezidensnek.
4117
Natasa barátkozik Szabival. A rendőrök döbbenten konstatálják, hogy az összelopkodott dolgok alkalmasak lehetnek egy házilag elkészíthető bombához, majd bombariadó van az iskolában. Barátai megorrolnak Lucára az ösztöndíj miatt.
4118
Enikő ráveszi Alexet, hogy tegyenek lépéseket annak érdekében, hogy jó irányt vegyen a róluk kialakult megítélés. Luca hiába kéri Szabi tisztázó segítségét. Szlávikék közelednek a tetteshez, de a bomba felrobban. Alexék hiába próbálnak békülni Verával.
4119
Bandiék meglepetés vacsorával várják Szabit. Viktor felkeresi Pétert, hogy elmondja, szerinte rosszul alakulnak a dolgok, amióta lemondott az igazgatói székről. Luca összeveszik Petráékkal és Péterhez költözik. Müllerék megoldják az iskolai robbantás ügyét.
4120
Luca szembesül kollégái megvetésével, és próbálná megbeszélni a költözést Petrával, de a lány elutasító. Patrícia felkeresi Szabit, hogy megkérdezze Keller és Ferenczi gyors távozásának okát. Müller randit beszél meg Emőkével. Szabi szembe akar szállni Rolanddal.

Török sorozatok

A bosszú csapdájában

3. évad

12(156. rész)
Sükran nem tud szabadulni a gondolattól, hogy látta a lányát. Miran megtalálja Aslan öngyújtóját a házban, ami felidegesíti és rögtön számon akarja kérni. Cihan megfenyegeti Sultan-t, cserébe a hallgatásért minden információt tudni akar. Azize fel akarja fedni Aslan kilétét a családja előtt, de Aslan nem engedi.
13(157. rész)
Gönül elmondja az anyjának, hogy Azize a testvérével zsarolta. Miran megüti Aslan-t, ezért Reyyan megharagszik rá és elakar utazni az anyjához. Azize meglátja Aslan képeit Reyyanról és Mahfuz is tudomást szerez róla. Sultan megtudja, hogy Asiye is a fia beépített embere.
14(158. rész)
Miran elmegy Zehráért, hogy visszahozza és azt reméli ő segíthet nekik. Kiderül, hogy Hanife nem mondott el mindent Aslanéknak. Zehra el akarja mondani az igazságot a családnak, de nem találja a levelet, végül elmondja Nasuhnak. Nasuh pedig elmondja Zehrának, hogy Hazar ölte meg Miran apját, ezt Rayyan és Aslan is meghallja.
15 (159. rész)
Reyyan nem árulja el Mirannak, hogy Nasuh szerint Hazar ölte meg az apját. Aslan elviszi a balhét, de emiatt kiesik a Sasoglu család kegyeiből. Zehra Esma segítségét kéri a levéllel kapcsolatban, de Esma nem segít. Miran megtudja, hogy ugyanaz az ember segített a családjának hazajutni, aki elrabolta Reyyan-t. Zehra elmondja Hazarnak, hogy Miran az ő fia.
16 (160. rész)
Azize megfenyegette Aylát, ezért azt mondja Hazarnak és Zehrának, hogy a levél hazugság és Miran nem Sadoglu. Azize azt akarja, hogy Miran és Reyyan újra együtt legyen. Miran érzi, hogy Reyyan valamit nem mondd el neki. Gönül ismét meg akarja szerezni Miran-t.
17 (161. rész)
Aslan választás elé állítja Hanifét, vagy ő, vagy Azize. Hanife végül Aslan mellett dönt. Miran megtudja, hogy Aslan küldte a titkos üzeneteket, Reyyan viszont azt hiszi, hogy Aslan nem írja, hanem szintén kapja őket. Zehra elmeséli Reyyannak, hogy mi történt a vérszerinti apjával. Hazar nem tartja lehetetlennek, hogy Miran a fia.
18 (162. rész)
Zehránál megindul a szülés. Kiderül, hogy Mehmet öngyilkos lett, Hazar viszont kezdi elhinni, hogy ő ölte meg. Miran és Aslan összeverekednek. Azize lelöveti Miran-t, aki a folyóba zuhan. Reyyan kimenti, de súlyos az állapota. Azize elmondja Aslannak, hogy tudja mit érez Reyyan iránt.
19(163. rész)
Cihan elmegy, hogy megkeresse Reyyan-t, Miran-t pedig megölje. Aslan elhiteti a nagyanyjával, hogy Reyyan már nem érdekli. Zehra és Hazar balesetet szenvednek a mentővel, Zehra és a baba állapota is kritikus. Reyyan próbálja megmenteni Miran életét, de nagyon rossz állapotban van, végül egy lakatlan faluban bújnak el.
20 (164. rész)
Egy dulakodás közepette Hanife életét veszti, ez ismét feldúlja Azizét. Zehra megszüli kislányát egy mezőn. Miran állapota változatlan, Reyyan próbálja életben tartani. Azize megveri Gönül-t amiért tiszteletlen vele, Sultan pedig segítségért szalad Aslanhoz. Gönül kihallgatja Azize beszélgetését, amiből kiderül, hogy megakarja öletni Miran-t.
21 (165. rész)
Miran végre jobban lesz. Zehra próbálja bizonygatni Hazarnak, hogy Dilsah igazat írt a levélben. Aslan nem segít a családján, mert akkor fuccsba menne a terve. Gönül Miran után rohan, miután megtudta, hogy Azize megakarja öletni. Harun megszerzi Hanife levelét, amiben leírta a bosszú kezdetét. Cihan Reyyan és Miran nyomára bukkan.

A csodadoktor

2. évad


47 (132. epizód)
Ferman doktor úgy dönt, hogy császármetszést kell végeznie a repülőgépen. Ezo próbál segíteni Ali-nak egy másik utas ellátásában. Doruk és Demir páciensének állapota rohamosan romlik, így segítségre lesz szükségük életének megmentésére. Ferman-nak, Ali-nak és Nazli-nak újabb nem várt kihívással kell szembenézniük.
48(133. epizód)
A repülőgép pilótája rosszul lesz, ezért az utaskísérőre hárul a feladat, hogy épségben letegye a gépet. Ferman és Ali küzdenek azért, hogy a pilóta állapota javuljon, és magához térjen. Ferman őszintén vall érzelmeiről Ali-nak. Tanju megtudja, hogy Doruk és Demir Adil doktor segítségével végezték el a műtétet páciensükön. Ferda nyomtalanul eltűnt, eközben újabb csapás éri a kórházat. Ferman-nak és Tanju-nak nehéz döntéseket kell meghozniuk.
49 (134. epizód)
Ferman közli a csapattal, hogy Ali egyedül fog elvégezni egy műtétet. Nazli, Demir és Doruk mellőzve érzik magukat. Tanju tájékoztatja Szelvi nővért, hogy elbocsátásokra lesz szükség az osztályon. Doruk megpróbálja elbizonytalanítani Ali-t. Gülin fültanúja lesz, mikor Szelvi nővér és Adil doktor beszélgetnek. Ali páciensénél nem várt komplikációk merülnek fel.
50(135. epizód)
Günes és Adzselia aggódnak jövőjük miatt. Doruk igazságtalannak érzi a kialakult helyzetet, és ennek hangot is ad. Ali otthonában próbál felkészülni a műtétre, azonban váratlanul megzavarják. Nazli, Deimr és Doruk úgy döntenek, hogy megoldást keresnek Efe úr kezelésére. Ezo Ali segítségére siet, hogy barátként támogathassa, azonban a dolgok nem várt fordulatot vesznek.
51 (136. epizód)
Ali-n nagy a felelősség élete első önálló műtétje előtt, ezért nagyon aggódik. Beliz új feladattal bízza meg Gülin-t. Günes döntést hoz, hogy segíthesse Szelvi nővért. Adil doktor kikéri Ferman véleményét Ezo-ról, mert úgy érzi, hogy Ali viselkedésére nincs jó hatással. A műtét kimenetelét követően Tanju bírálja Ali teljesítményét
52(137. epizód)
A kórházba sürgős esetet szállítanak, miközben egy arcműtétre váró páciens a beavatkozására vár. Beliz közli a rezidensekkel, hogy az osztályon elbocsátásokra lesz szükség, így versenyezniük kell egymással, hogy kiderüljön melyikük a legjobb. Ferman elárulja döntését Nazli-nak, ezzel felelősséget helyezve a vállára. Adzselia fültanúja lesz, mikor Günes elmondja Gülin-nek, hogy felmondott ápolói állásából. Doruk, Nazli és Demir segíteni szeretnének Ali-nak, hogy jól teljesíthesse feladatát, azonban váratlan problémába ütköznek.
53(138. epizód)
Ali megpróbálja helyrehozni a hibát, amit Dzsejlánnal szemben vétett. Tanju és Ferman a csapattal igyekszik a lehető legjobban felkészülni a kockázatos műtétre. Adil doktor páciensének gyógyításához sürgős műtétre van szükség, azonban a férfi elutasítja a beavatkozást. Szelvi nővér rábeszéli Adil-t, hogy próbálja meg a férfit meggyőzni.
54 (139. epizód)
Nazli elmondja a többieknek, hogy ő lesz a kiválasztott rezidens. Beliz szervezi Günes búcsúztatóját. Adil doktor javaslatot tesz a csapatnak, miként érhetnék el, hogy pozíciójukban maradhassanak. Demir felajánlja, hogy költözzenek hozzá. Günes utolsó napjának végén nem szeretne nagy felhajtást, azonban nem várt meglepetésben részesül. Nazli, Doruk, Demir és Ali az eseményen bejelentésre készülnek.
55 (140. epizód)
Ezo megjelenik Günes búcsúztatóján, és megpróbál beilleszkedni a többiek közé. Ali rohamot kap, miután meglátta, hogy Ferman doktor választottja Nazli volt. Ezo szívességet kér édesanyjától, hogy segíthessen Ali-n, cserébe teljesítenie kell anyja kívánságát. Doruk nehezményezi, hogy Tanju az egyik esetet Ali-nak szánja.
56 (141. epizód)
Adzselia nehezen viseli, hogy úgy érzi, Demir nem képes tenni a kapcsolatukért. Doruk elhatározza, hogy a végére jár páciense rejtélyes betegségének. Ferman doktor és Ali összetűzésbe keveredik egy fontos műtét közben. Ezo kétségbeesve hívja Ali-t, hogy elbúcsúzhasson tőle. Ferman dühös lesz, miután értesül arról, hogy Ali elhagyta a kórházat. Ezo édesanyja komoly feltételt szab Ezo-nak cserébe a segítségéért.

A nagykövet lánya

20
Halisze asszony dühöng és Nedzsdetet hibáztatja amiért Nare megsérült. A nő kijelentette, hogy senki nem érhet hozzá az unokája édesanyjához. Gediz meglátogatja Güvent és szembesíti a tényekkel, majd megfenyegeti őt és felfedi, hogy tud Akinról. Sancart is kiengedik a börtönből és tervezik Gedizzel, hogyan tisztázzák magukat a vádak alól.
21
Sancar és Gediz rájön, hogy ki áll az egész támadás mögött. Mindkét férfi bosszút forral és nem állnak le addig, amíg nem találják meg Menekse testvérét. Akin szorult helyzetbe kerül, amikor Güven megtudja, nem Sancar adta fel őt a rendőrségen. Az egykori nagykövet gyanakodni kezd, de Akin kimagyarázza és még jobban elbizonytalanítja a férfit.
22
Nare búcsút vesz Sancartól, mielőtt a fiúk önként börtönbe vonulnak. Halisze asszony összeomlik, amikor meghallja a hírt és sértve érzi magát, hogy fia nem köszönt el tőle. Gediz visszaemlékezik a régi időkre, amikor nagyapja meghalt és megdöbbentő kérés hagyja el a száját a halálos ágyán.
23
Halisze számára kiderül, hogy fia és Gediz a múltban nagy hibát követtek el. Refika asszony titka kiderül, férje édesapja minden vagyonukat az Efeólu családra hagyta, így akarta jóvátenni az évtizedekkel korábban elkövetett bűnöket. Halisze nem bír szóhoz jutni a döbbenettől, hogy éppen legjobb barátnője volt az, aki elárulta őt.
24
Müge őrülten szerelmes Akinba, akiről nem tudja, mit is tett korábban Narével. A férfi a megnyerő stílusával lenyűgözi Refika asszonyt, így hát meginvitálja őt a lakásába. Nare sokkot kap, amikor meglátja Akint a szobájában, a férfi elmondja, hogy mindent ő rendezett el, ami az utóbbi időben történt a két családdal. Sancar elmeséli a Narével való közös történetüket Gediznek, hogy a férfi megértse, milyen is volt a kapcsolatuk a nagykövet lányával.
25
Necdet börtönbe kerül és Sancar kérésére velük zárják egy zárkába. Necdet szinte rögtön megtör és bevallja Sancarnak, hogy saját anyja bérelte fel őt, hogy elűzzék és megtámadják Narét. Azért, hogy Mügét is védje, Nare elmegy Akinhoz és Güvenhez, hogy leállítsa Akint.
26
Gediz útja rögtön Sancarhoz vezet, miután megtudja, Nare elvitte Meleket és el akarnak utazni az országból. Akin üzenetet kap Naretól, aki rögtön a nő után ered, de a rendőrség keresi, ezért nehéz helyzetbe kerül. Halisze asszony bánatában egész nap csak sírni tud, habár Elvan meglátogatja őt, a találkozás nem úgy alakul, ahogy Halisze gondolta.
27
Akin kihasználja Mügét addig, hogy a nő önként ajánlja fel, hogy pénzt ad szerelmének. Sancar és Gediz továbbra is fogságban tartja a volt nagykövetet, de a férfi keveset tud arról, merre is lehet a lánya. Halisze és Refike között tovább éleződik a konfliktus.
28
Halisze asszony közel járt ahhoz, hogy elmondja az alkalmazottaknak, mit tett Refike és családja az Efeolu családdal. Müge eltökélten segíteni akar Akinnak, olyannyira, hogy képes lenne betörni Duduék házába, erről Akin lebeszéli, de a férfi továbbra is csak átveri a nőt.
29
Sancar rátalál Narera és rögtön kérdőre vonja volt szerelmét. A nő is épp annyira makacs, mint Sancar, ezért nem magyarázkodik. Gediz olyan információt hall meg a testvéréről, hogy azonnal megtámadja barátját, Sancart. Güven és Müge is nagy erőkkel keresi Akint, aki elindult Barcelonába, mert úgy tudja Nare ott tartózkodik.

A szerelem csapdájában

64
Kiderül, hogy Rifat és Yelda között nem történt semmi, így mindenki megnyugszik, Muhsinék pedig kibékülnek. Ayse megtudja, hogy Kerem volt az első szerelme. Erről Kerem is tudomást szerez és mindketten összezavarodnak. A terapeuta nem tudja megerősíteni a válásuk indokát.
65
Kerem kezdi bevallani magának és Volkannak, hogy érez valami Ayse iránt, de nem akarja ezt a érzést. Ayse egyre jobban reménykedik, hogy Kerem végre őszintén beszél vele. Yelda áthívja Ayse családját vacsorára, akik a legjobb formájukat akarják hozni. Kerem és Volkan ismét bajba kerülnek.
66
Kerem próbája kibékíteni Aysét, Volkan pedig Goncát. Hülya sejti, hogy valami nincs rendben Kerem és Ayse házasságával ezért elkezd nyomozni és szövetkezik Geydával. Nazmiye féltékeny Fezára, ezért elmegy hozzá és kiderül, hogy nincs semmi köztük Erkuttal. Feza pedig felfedi Erkut előtt, hogy ez mennyire képtelen ötlet.
67
Erkut nagyon csalódott Feza miatt. Kerem és Ayse kitalálják hogyan tartsák fent továbbra is a látszatot, évfordulót színlelnek. Ayse családja vacsorázni megy Keremékhez. Mikor Ayse kinyitja az ajándékát mindenki megdöbben. Hülya nem adja fel, próbál bizonyítékot szerezni, hogy a friss házasok válni akarnak.
68
Ayse újra csalódik, amiért Kerem nem mondja el neki, hogy ő volt az első szerelme. Mindent elmond Goncának és tanácsot kér tőle. Kerem bevallja Volkannak, hogy szerelmes Ayséba. Az Özkayali család megharagszik Nazmiyére, amiért beleavatkozott Erkut dolgába. Kiderül, hogy Hülyának és Sametnek kislánya lesz.
69
Kerem elmondja Aysénak, hogy ő volt a kisfiú, akitől a hattyút kapta. Ayse elmondja Geydának ezt a titkot, amitől Geyda még bosszúszomjasabb lesz. Kerem és Volkan elmennek Rizával, hogy jobb kedvre derítsék Erkutot.
70
Volkan és Kerem elmennek bulizni. Geyda nagy leleplezésre készül. Erkut vigasztalhatatlan, ezért stílust vált. Samet egyre több embernek kotyogja ki a nagy titkot. Ayse egy reklámfilmre készül, amiben csókolóznia kell, Kerem persze rögtön féltékeny lesz.
71
Muhsin bácsi szülinapján kiderül, hogy már mindenki tudta, hogy Sametéknek kislányuk lesz. Geyda elmondja Kerem és Ayse álházasságát Yeldának. Volkan majdnem lebukik a félrelépése miatt. Kerem féltékeny Ayse forgatása miatt, ezért ő lesz a másik szereplő.
72
Kerem szerelmet akar vallani Aysének, Ayse pedig pont erre vár. Yelda minél többet ki akar deríteni a titokról. Hülya reménykedik, hogy Samet meglepi az évfordulójukon. Riza, Nazmiye és Melahat elmennek terápiára. Kerem Aysét akarja a cég arcának, amitől Geyda kiborul.
73
Erkut megmenti Geyda fotózását és mindenki meglepetésére nagyon jó képeket csinál. Kerem, Ayse, Volkan és Gonca is a képeken dolgoznak. Yelda fél, hogy Muhsin állapota romlik, ha megtudja a titkot. Samet elfelejti az évfordulót, de Kerem segít neki. Kerem szerelmet akar vallani, Ayse pedig egész nap erre vár…

Isztambuli menyasszony

2. évad

77
Adem nem nyugszik, felkeresi Farukot, hogy irodát kérjen a cégnél. Még a Boran vállalat vezetőjének is feltűnik Adem visszafogottsága, így rosszat sejt. Akif megbocsát Senemnek. Bade elmondja, hogy Murat megkérte a kezét, Nurgül pedig kiborul a hír hallatán. Miután a lány és fogadott anyja összevesznek, Bade elbizonytalanodik. Garip elmondja Sirennek, hogy együtt vannak Esmával. Süreyya egy Emirrel történő konfliktus után kiborul, és elmondja Esma asszonynak, tud róla, hogy magánnyomozót fogadott ellene.
78
Adem nehéz perceket él át a pszichiáternél, miután elmondja, hogy ő ölte meg a nevelőapját. Siren végül elfogadja Osmant, és ennek tanújelét is adja. Cannak kész terve van arra nézve, hogyan tegye tönkre Farukot, ehhez pedig Ademre is szüksége van. Esma szeretné helyrehozni a tévedését Süreyyával kapcsolatban, ám a sértett nő nem ad neki lehetőséget. Ráadásul Murat bejelenti, hogy szeretné Badet feleségül venni. Esma kiborul, és a házasságot Nurgül sem támogatja. A jelenet után Süreyya elájul, és a kórházban köt ki. Az orvosnak azonban jó hírei vannak.
79
Süreyyával és Farukkal madarat lehetne fogatni, a nő azonban azt kéri, hogy a terhességét egyelőre tartsák titokban. Ipek által felbérelt magánnyomozó folyamatosan figyeli Esrát és Fikretet. A férfi az egykori titkárnőjének egy lakást bérel, a nő viszont csak bizonyos feltételekkel fogadja el. Adem elmondja Fikretnek, tud róla, hogy Faruk juttatta az anyját börtönbe. Faruk és Akif felkeresik Adem egykori börtönbeli támogatóját. A két férfinek az a célja, hogy Halimot a maguk oldalára állítva megfékezzék Ademet. Ipek meglepetéspartit szervez Fikret születésnapjára.
80
Süreyya és Faruk boldogan mennek haza, az örömteli titkot azonban megtartják maguknak. Esma érzi, hogy hibázott, és a maga módján békülni próbál a menyével. Adem továbbra is eljár a pszichiáterhez, ahol a nő ismét fájdalmas tényekre döbbenti rá. Dilara megkapja a válási papírokat, amiben olyan feltétel van megszabva, ami kiborítja a nőt. Ipek, bár tudja, hogy a férje Esrával tölti az estét, meglepetés bulit szervez Fikretnek. Amikor az egész család hiába vár az ünnepeltre, Ipek úgy dönt, beszélni fog… Murat megtudja, hogy Bade elutazott, és a lány után indul.
81
Ipek nem bírja tovább, és kitálal. Az egész családnak elmondja, hogy Fikret megcsalja, és ahelyett, hogy ezen az estén is hazajönne, a szeretőjével van. Miután a férfi előkerül, az asszony látványosan összepakol, és elköltözik a villából. Az egyetlen, aki rádöbben, hogy csak egy jól kitalált, alattomos színházi előadás részesei, az Kiymet. A nő döbbenten nézi a lánya hidegvérű alakítását. A másnap reggel is tartogat meglepetéseket; Murat boldogan újságolja, hogy Badeval összeházasodtak. Esma és a többiek már korántsem ilyen boldogak.
82
Faruk kérdőre vonja az anyját Garippal kapcsolatban. Fikret látni akarja Adát, ám Ipek nem engedi, hogy a közelébe menjen. A nő a babával igyekszik zsarolni a férjét. Ipek Burcut is megpróbálja Süreyya ellen hangolni. Ademnek kész terve van, hogy tehetné tönkre Farukot. Emir igazgatónője arra kéri Süreyyát és Farukot, hogy segítsenek a kisfiúnak. Egyik eszközként egy előadás lenne, amit Emir az édesanyjáról tartana. Esma meghallja Nurgült, így megtudja, hogy Süreyya babát vár.
83
Adem behálózza Fikretet a légi szállítással kapcsolatban. Esma arra kéri Garipot, hogy ne folytassák a kapcsolatukat. Bade helyzete a villában több mint kínos. Sem a személyzethez nem tartozik, de a Boran családban sem találja a helyét. Süreyya várandóságát nem lehet tovább titkolni, így az egész család tudomást szerez róla. Emirt azonban rosszul érinti. Halim megtalálja Ademet.

Tiltott gyümölcs

80
Lila közli Emir-rel, hogy Zerrin szívesen vendégül látná vacsorára. Caner javaslatára Zeynep-hez fordulnak segítségért. Yildiz visszatér a házba, miután Halit utána ment. Kemal csalódott, amiért ismét őt választotta. Dündar kérésére virággal díszített irodával várják Zeynep-et a kereskedésben. Alihan haragos lesz, miután Nezaket asszony átadja neki féltve őrzött emlékeit. Halit teljesíti Yildiz kívánságát, ezért elkíséri egy éjszakai szórakozóhelyre. Zeynep gyanakodni kezd a részvényvásárlásokkal kapcsolatban.
81
Yildiz haragos lesz, miután átvesz egy ajándékot, amit Zehra-nak szántak. Alihan felkeresi Zeynep-et, hogy megérdeklődje szándékait. Erim új barátai megpróbálják rávenni Erim-et, hogy szerezze meg egyik autójuk kulcsát. Hakan vacsorázni hívja Alihan-t, eközben Erim megpróbálja meggyőzni Zeynep-et, hogy tartson vele. Ender nehezen viseli, hogy Alihan nélküle tervez esti programot. Caner feladata, hogy rábeszélje Dündar-t egy céges rendezvényre, ahol Zeynep is jelen lesz.
82
Zeynep elmondja Alihan-nak, hogy beszélt Halit-tal a részvényekkel kapcsolatban. Yildiz elhatározásra jut, és úgy dönt, hogy elhagyja Argun házat. A cégnél mindenki a rendezvényre készül, Zeynep meglepetésére Dündar is megjelenik. Erim és barátai jó kedvűen autózni mennek, mikor váratlan esemény következik be. Yildiz útja új élete felé haladva nem várt akadályba ütközik.
83
Yildiz szomorú, miután szembesült Kemal és Zehra titkos házassági tervével. Halit és ügyvédje látogatást tesznek az áldozat családjánál. Hakan megbízza Caner-t, hogy szerezzen információkat Zeynep-ről. Halit bejelenti a család előtt, hogy Kemal feleségül fogja venni Zehra-t. Dündar és sofőrje otthona előtt várja Zeynep-et, hogy munkahelyére szállítsák, Caner és Emir megfigyelik őket. Ender folytatja nyomozását Alihan után. Az áldozat fia, Oszmán látogatást tesz Halit-nál, hogy módosítsa a korábbi megállapodásokat.
84
Yildiz ellátogat Kemal-hoz, hogy számonkérje rajta házassági tervét Zehra-val. Halit ügyvédjével tárgyal Oszmán kérésével kapcsolatban. Emir átadja az információt Dündar-ról, amit Zeynep-től tudott meg. Halit megbízza Sitki-t, hogy figyelje meg Kemal-t. Dündar Caner segítségével készül fel az esti vendégségre Zeynep-nél. Yildiz féltékenysége csak fokozódik, mikor értesül róla, hogy Kemal is hivatalos vacsorára az Argun házba. Zeynep dühös lesz, miután váratlan vendégek érkeznek hozzá.
85
Sitki megfigyeli Kemal-t, eközben Yildiz a találkozójukra készül. Ender átmenetileg Cenar-hoz menekül Alihan modora elől. Halit gyanakvása úrra lesz rajta, és dühöngve hívatja irodájába Yildiz-t. Alihan felkeresi Ender-t, beszélgetésüknek Zeynep is fültanúja lesz. Dündar tovább folytatja az udvarlást, ebben Kurban lesz segítségére. Emir nagy lépésre szánja el magát, miközben gyanús emberek keresik a munkahelyén. Zehra számonkéri édesapján tettét. Yildiz új tervet eszel ki Kemal ellen.
86
Ender látogatást tesz Kemal-nál, hogy figyelmeztesse Zehra-val kötött házasságának veszélyeire. Dündar megbízásából Kurban virágot visz Zeynep-nek, mikor meglát az épület előtt gyanús alakokat, akik Emir-re várnak. Alihan vacsoravendégeket vár, Hakan és Irem személyében. Erim magát okolja amiért Zehra esküvője meghiúsult, és apja feszült a pénz elvesztése miatt. Emir tartozása miatt Caner-rel rejtőzködniük kell. Metin értesíti Halit-ot Ender lépéséről, Erim elhelyezésének ügyéről. Zehra részt vesz Ender rendezvényén, azonban kellemetlen helyzetbe kerül.
87
Zehra-t riporterek fogadják az eseményről távozva. Dündar biztosítja Emir-t a védelméről. Zeynep és Yildiz az estre készülnek, ahová Kemal és régi ismerősük, Bircan is hivatalos. Halit haragos lesz, miután meglátta a lányáról készült fotókat az interneten. Zehra teljesen összeomlik a történtek után, Kemal is elhatárolódik tőle. Caner és Zeynep aggódni kezdenek, miután Emir nyomtalanul eltűnik.
88
Zeynep felkeresi Dündar-t, hogy tisztázza vele az Emir-rel történteket. Alihan zaklatott lesz, miután egy rejtélyes virágcsokrot talál szülei nyughelyénél a temetőben. Ender és Yildiz minden áron szeretnék megakadályozni, hogy Zehra és Kemal házassága megvalósuljon. Dündar ajánlatot tesz Zeynep számára. Halit és Ender között egyre csak nő a feszültség Emir elhelyezése miatt. Zeynep és Caner megpróbálnak hatni Emir-re Lila-val kapcsolatban.
89
Alihan mélyponton érzi magát, miután látta Zeynep-et Dündar-ral, és értesült róla, hogy Halit látogatja édesanyja nyughelyét. Erim aggódik az elhelyezési ügy miatt. Yildiz meginvitálja Zeynep-et egy eseményre, ahová majd Dündar kíséri el. Caner megbízásul kapja, hogy segítse a férfit felkészülni az estére. Emir találkozik Lila-val, hogy komolyan valljon neki az igazságról. Alihan és Zeynep között egyre nő a feszültség a kialakult helyzet miatt.

Sebzett szív

1
Míg Cevdet a Balkáni fronton harcol, Azize és három gyermekük Szalonikiben várja haza a harcoló őrnagyot. A győztes csata után a férfi hazatér családjához, azonban új híreket kap: a háború még nem ért véget, ismét elhagyni kényszerül szeretett otthonát. A Szalonikiben maradt család is készül a görög támadásra, eközben Ali Kemal megtudja, hogy ő vérszerint nem Azize és Cevdet gyermeke.
2
Miután kiderül, hogy a török erők el akarják adni a várost, Cevdet ellenáll, ezért lelövik. Ali Kemalt tévesen gyilkossággal gyanusítják, így menekülniük kell a városból. A vasútállomáson Azize megtudja, hogy hiába várja Cevdet érkezését, a férfi életét vesztette. A család Izmirben kezd új életet, a gyermekek itt cseperednek fel. Az azóta is keményen dolgozó Azize-nak nehézséget okoz családja eltartása.
3
Ali Kemal verekedésbe keveredik, ezért beviszik a rendőrségre. Hilal-nak is meggyűlik a baja a hatóságokkal, ugyanis politikai aktivistaként tevékenykedik a görög elnyomás ellen. Tevfik tábornok tudomást szerez Azize anyagi gondjairól és felajánlja a nőnek, hogy feleségül veszi. Eközben Yldiz meghívást kap egy görög szervezésű bálba, amit Ali Kemal nem néz jó szemmel.
4
A görög partraszálláskor Hilal barátját lelövik. Ezt Hilal meg akarja bosszulni, de ezzel csak fivérét keveri bajba. A görög sereggek érkezik valaki, aki egykor az Oszmán Birodalmat szolgálta, mára már azonban az új Görögországot élteti. Ő kapja feladatul Ali Kemal büntetésének végrehajtását.
5
Cevdet ismét találkozik Tevfikkel, látszólag örülnek a viszontlátásnak. Azize-t és Ali Kemalt bebörtönzik, ám Vaszilij Cevdet-re való tekintettel megkegyelmez a fiúnak és az asszonynak. A hét év után visszatért férfi ridegen fogadja mind hitvesét, mind a közben felcseperedett fiát. Izmirben kijárási tilalmat rendelnek el, de a két nővér megszegi azt.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt szereti: