Sorozatok a TV-ben 2021. február 22. és március 7. között

feb. 22. Isztambuli menyasszony 2. évad– Duna TV (premier) török
feb. 28. Apatigris 2. évad – RTL Klub (premier) magyar
márc. 2. Házasságért örökség – Life TV (premier) török
márc.3. A fény árnyékában – Izaura TV (újra) koreai
márc.4. Pietro szigete– Duna TV (újra) olasz
márc.4. Szerelem rabságában 2. évad – Izaura TV (premier) ukrán

Jelenleg nézem

 • A szolgálólány meséje 3. évad – amerikai sorozat
 • A Tanár 3. évad – magyar
 • Az én lányom – török
 • Az Év Hotele 4. évad – magyar sorozat
 • Bolivar – kolumbiai
 • Botcsinálta boszi – angol sorozat
 • Briliáns barátnőm – olasz
 • Diagnózis 4. évad – lengyel sorozat
 • Erica világa kanadai sorozat
 • Exatlon Hungary 3. évad – magyar
 • Mattoni – cseh
 • Younger – amerikai sorozat

Sorozatok előzetesei
A fülszövegek SPOILERT tartalmaznak.

Amerikai sorozatok

Árnyvadászok: A végzet ereklyéi

3. évad

3
Simon megpróbál bejutni a tündérek birodalmába, miközben Raphael súlyos veszteséggel kénytelen szembenézni. Jace gyanakodni kezd azzal kapcsolatosan, hogy ki is lehet ez az új, ismeretlen magasabb szintű démon, aki a Bagoly becenevet kapta. Alec családi vacsorát szervez Magnus segítségével.
4
Alec mindent belead, hogy megtalálja a Baglyot. Jace aggódni kezd, hogy a hallucinációi esetleg a múltjában gyökereznek, és Luke-hoz fordul tanácsért.

Angol sorozatok

Belgravia

5
John Bellasis megtudja Turtontől, hogy James Trenchard éveken át kapcsolatban állt Charles Pope nevelőszüleivel. Lady Maria Grey közli Lady Brockenhursttel és Anne Trencharddel, hogy nem megy hozzá John Bellasishoz. Oliver Trenchard elutazik Pope gyapotüzemébe, Manchesterbe és arról értesül, hogy Pope csalással szerezte meg az üzemet. Charles, mikor James Trenchard szembesíti ezzel, nem tagadja a vádakat. Charles úgy dönt, maga utazik oda, hogy utánajárjon a dolognak. Anne Trenchard megkapja Sophia leveleit és házasságlevelét a lánya volt komornájától. John Bellasis tudomást szerez ezekről a dokumentumokról és rájön, veszélyben az öröksége.
6
James Trenchard Manchesterbe utazik, ahol kiderül, hamisak a Charles Pope elleni vádak. Susan Trenchard elmondja John Bellasisnak, hogy terhes, de a férfi nem hajlandó feleségül venni számára alacsony származása miatt. Ellis lelepleződik, ezért beárulja Turtont és John Bellasist. Susan rábeszéli Olivert, hogy fogadja el a születendő gyermeket fiának és örökösének, és így megkaphatják a vidéki birtokot. Pope-ot elcsalják egy éjszakai találkozóra, amelyen John Bellasis tartogat csapdát a számára.

Botcsinálta boszi

13
Bár Mildredet kirúgták a boszorkányképzőből, a kislány nem kesereg. Maudra azonban haragszik és nem áll vele szóba, ugyanakkor meglepő módon levelet kap Etheltől. Akadémiabeli vetélytársa a segítségét kéri, miután Agatha egy festménybe zárta Miss Cackle-t, Esmeralda pedig elvesztette a varázserejét. Az új igazgatónő nagyravágyása veszélybe sodorja az iskolát, a tanárokat és diákokat is. Kérdés, hogy mit tehet Mildred, a botcsinálta boszi?

Lengyel sorozatok

Diagnózis

4. évad

8
Wolski doktort Artman műti és sikerül visszahoznia a beteget. A laborvizsgálatok alapján azonban kiderül, a doki szerfüggő volt, a vérében ópiátokat találnak. A kollégákat meglepi a hír, Anna sem sejtett semmit. Tomek Wolski rájön, hogy testvére és Anna mennyire eltávolodtak egymástól az utóbbi időben, és Annát hibáztatja Michal állapotáért. Artman kétségbeesetten keresi Wolski dolgai között a fotókat, de nem talál rá, de a rendőrség igen, csak nem tudják mire vélni a horgászós képet. Még Annát is megkérdezik róla, aki semmit sem tud, de azonnal kombinál, és összerakja a mozaikokat. Agnieszka, Olga barátnője elmegy a rendőrségre, aminek súlyos következményei lesznek. Sadzik doktor és a felesége megtalálja Simon Brock összes iratát a lakókocsiban, amiből kiderül, Simon nem hagyta el az országot. Sadzik mozgósítja a rendőrséget, de Brock dokit sehol sem találják.
9
Michal harmadik napja eszméletlen a merénylet után. A vérvizsgálatok kimutatták, hogy az utóbbi időkben szerfogyasztó volt. A rendőrség hamar megtalálja a kapcsolatot közte és a bűnözők között. Olga kolléganőjét összeverik, miután feljelentést tett a rendőrségen. A rendőrség azt gyanítja, a robbantás valódi célja nem Michal, hanem Anna volt. Ezért Anna rendőrségi védelmet kap. Sadzik és felesége biztosak benne, hogy Simon nem hagyta el az országot. Végül a rendőrséget is sikerül rávenniük, hogy nyomozzanak az ügyben. Artman váratlanul hazahozza a gyerekeket Anna húgától.

Magyar sorozatok

Apatigris

2. évad

1
Azóta, hogy utoljára találkoztunk vele, az Apatigrisből nagypapa lett, és a háza újra megtelt a lányaival, az unokájával és természetesen vadonatúj konfliktusokkal.
Az amúgy sem csendes mederben folydogáló hétköznapokat még jobban felkavarja a volt felesége, Katalin felbukkanása.
Hogy a lányai életét megkönnyítse, Péter nehéz szívvel a ház eladása mellett dönt.
Szandra pedig talán élete legrosszabb randijára megy.
2
Míg Laurának és Gábornak a családi élet nehézségeivel kell szembenézniük Lujzi születése után, Vivi kapcsolata Kornéllal zátonyra fut.
Péter összeszedi a bátorságát, és elhívja egy italra Glóriát, a csinos úszóedzőt, de a randevú előbb véget ér, mint Péter szeretné.
Katalin felajánlja Lauráéknak, hogy segít megoldani az életüket, de ők pontosan tudják, ha elfogadják az ajánlatot, azzal újabb feszültségeket okoznak a családon belül.

A tanár

3. évad

8
Az iskolai bulin Szeverin rendkívül szorult helyzetbe kerül. Mivel teljesen tanácstalan, hogyan szabadulhatna, Szilárd segítségét kéri, aki éppen egy kínos közös randin van túl, ami miatt fájhat a feje…
9
Rácz Igazgató új barátra lel Kelemen, a kiszuperált drogkereső kutya személyében. Nem is sejti, hogy Kelemen mit fog találni..
Szilárd és Lilla megpróbál segíteni az egyik diákon, Lucán, aki kórházba kerül. Egy ponton túl felmerül a kérdés, tanárként vajon meddig terjedhet a hatáskörük?

Barátok közt

23. évad

10255-10256
Szonja ultimátumot ad Vincének. Dorkát és Gyurit egy közös munka közelebb hozza egymáshoz, a lány azonban megdöbbentő dologra kéri az apját. Timi mérhetetlenül mérges Nórára, aki a lánya védelmében visszatartott egy létfontosságú információt Miklósról.
10257-10258
Nóra végzetes lépésre szánja el magát. Vajon tényleg megteszi? Dorka úgy érzi, el kell engednie az apját, mert az csak akkor lesz boldog. Claudia aggódik; nem tudná elviselni, ha a rangos társasági esemény, amit tart, nem a tervei szerint alakulna, ám valaki beleköp a levesébe.
10259-10260
Aliz felkelti egy befolyásos üzletember figyelmét, de Zsolt távol akarja tartani tőle. Luca rosszul érzi magát a Csongorral történtek miatt; Kornél segít neki döntést hozni. Attila és Levente közös programot tervez, de Juli ezt nem nézi jó szemmel…
10261-10262
Attila egy nyomozása során fiatalkorú prostival találkozik, aki később ismerős lesz Leventének… Csongor vívódik, képtelen megemészteni a történteket és elfogadni a helyzetét. Dorka számára egyre gyanúsabb Gizi viselkedése. A lány Esztertől kér tanácsot, és beigazolódni látszik a gyanúja.
10263-10264
Levente elszántan küzd, hogy megmentse a fiatal utcalányt, ám kiderül, hogy egy veszélyes szervezettel kell szembeszállni. Olivér óriási meglepetést szervez Giginek, ám nem teljesen úgy sikerül, ahogy szeretné. Dorka és Juli rajta tartják a szemüket Gizin, de lehet, hogy már túl késő, komolyabb segítségre lenne szükség.
10265-10266
A hullámvölgyben lévő Gizire rá akar ijeszteni Juli és Dorka, de valaki túljár az eszükön. Levente azt hiszi, Nóra illegális eszközt vet be egy tárgyaláson. Igaza van? Claudia ügyvédje úgy érzi: zsebében a per. Vajon tényleg így lesz? Aliz szeretné Zsolttal ünnepelni a remek befektetést, de a férfi eltűnik…
10267-10268
Pattanásig feszülnek Nóra és Claudia idegszálai a mentőbaleset tárgyalásán, és kiderül, börtönbe kell-e vonulnia Claudiának. A tárgyalás után Nóra meglepő ajánlatot kap. Aliz nagyot csalódik, amikor kiderül, hová tűnt el Zsolt. Timi lehordja Simont, aki nem érti, miért bánik vele így a lány.
10269-10270
Nóra csapdát sejt a kihagyhatatlan ajánlat mögött. De mi van, ha téved, és elszalaszt egy remek lehetőséget? Simon fontos dologban segít Timinek. Hogyan hálálja meg ezt a lány? Levente és Attila váratlan helyzetben találja magát, miközben segíteni próbálnak a fiatal utcalánynak.
10271-10272
Timi cége újabb megrendeléseket kap, de Luca ki akar szállni. Hogy fogadja ezt Timi? Attila és Levente nem hagy fel a nyomozással. Gigi hatalmas lehetőséget kap, ám Panni nagyon elkeseredik emiatt. A kislány úgy érzi: összeomlik a kis családjuk, de aztán Mátéval megdöbbentő felfedezést tesznek.
10273-10274
Panni megtudja Olivér titkát, és kis híján lebuktatja apukáját. Máté is bekapcsolódik Attila és Levente nyomozásába, sőt önálló lépéseket is tesz. Veszélybe kerül a fiú? Timi – Kornél tanácsára – kedvező ajánlatot tesz Lucának, hogy maradjon a cégben, és érzelmi húrokat is megpendít, hogy elérje célját.

Jóban rosszban

17. évad

4035
Gyöngyi megosztja Fannival, hogy elbizonytalanodott Bandival kapcsolatban, majd szövetkeznek a szerelmi életük érdekében. Áron mérge hat, a beteg haldokolni kezd. Patrícia nem tud ellenállni Brúnónak.
4036
Áron az ellenszérummal megmenti a beteg életét. Bandi nyomozni kezd Róbert után. Roland felvilágosítást kér Fannitól. Vilma elmondja Melinek, hogy Keller lemondásra készül, majd lebuktatja Brúnóékat Keller előtt.
4037
Gyöngyi és Fanni kutatása akadályokba ütközik. Roland és Róbert azon töpreng, hogy Komlósi mit tervezhet. Rolandék elfogadják a mérget Árontól. Keller rákérdez Brúnóra, hogy mit művel Patríciával, majd Patrícia szakít Kellerrel.
4038
Gyöngyi izgatottan számol be Bandinak Keller lemondásáról, majd új tervet sző Fannival. Angelosz megérkezik Csillagkútra. Patrícia attól tart, hogy teherbe esett.
4039
Angelosz lemondja a bizniszt. Keller felhívja Rolandot, hogy elbúcsúzzon tőle. Bandi és Gyöngyi átveri Alexéket és érdekes információhoz jutnak. Brúnó nem veszi jó néven Patrícia terhességét.
4040
Angelosz türelmetlen, de Rolandék maradásra bírják Angeloszt. Patrícia barátibb reakcióra számított Brúnótól, majd szakít Brúnóval. Bandi megkéri Enikőt, hogy diszkréten kezeljék Fanni titkát. Gyöngyi Szabit is bevonja a nyomozásba.
4041
Péter mentori pozíciót ajánl Dórának. Adél megsejti, hogy Meli kérhette meg az apját, hogy álljon Fanni és Zseni közé. Kardos és Vera próbálják tisztázni a viszonyukat. Olga szakértője rájön, hogy a kép hamisítvány.
4042
A szakértő kitart amellett, hogy a kép hamisítvány. Péter Lucának delegálja egy régi páciensét Dr. Ékes Norbertet. Alex leleplezi Melit Zseni előtt. Luca állásajánlatot kap. Rolandék átverik Angeloszt.
4043
Brúnó, Petra és Áron rábeszéli Lucát, hogy nyugodtan mondjon igent az állásajánlatra. Verának előadást kell tartania egy konferencián. Zseni és Fanni szembesíti Róbertet az aljasságával. Komlósit váratlanul letartóztatják.
4044
A rendőrök azon tanakodnak, hogy Komlósi letartóztatása mit jelent a jövőre nézve. Fanni kiteszi a pontot kalandja végére. Kardos segít Verának felkészülni az előadására. Roland és Róbert azt a parancsot kapja, hogy hozzák ki Komlósit a rendőrségről.

Keresztanyu

37
Magaslati levegő

Tivadar titkos bevetésre viszi Márkot. Bonifác atyához váratlan látogató állít be. Timike nem hagyja unatkozni Damilt és Babost. Jóska újfajta kiképzést tart az önkéntes tűzoltóknak, mely során kiderül, ki az, aki nem bírja a magaslati levegőt…
38
Vacsorameghívás

Jóska rendelőjében minden visszatér a megszokott kerékvágásba… vagy mégsem? Tivadar terepre küldi Zénóékat, Márknak pedig új feladatot ad. Eközben Petra a családi titkok között kutakodik, Laura nagy dobásra készül, Lajosék pedig baráti vacsorára mennek.
39
Sárkányháton

Jóska új helyszínen folytatja a tűzoltóbrigád kiképzését, Mariann valami fontosat mutat Petrának, Ginát pedig romantikus sétára hívják. A templomban egy szokatlan arc felbukkanása okoz izgalmat. Márkot titkos bevetésre küldik, Zénó és Imi pedig a csempészek lefülelésén ügyködnek.
40
A plakát

Közeledik a zarándoklat, Laura és Viktor terve azonban máris konfliktusokat szít határon innen és túl. Róza mama titkos feladattal bízza meg Babost és Damilt, Tivadar fejmosást tart a rendőröknek, Pityke féltékeny lesz, Bonifác atya pedig kikel magából.
41
Lesben

Sótonyi ezredes nagyszabású akciót szervez, amihez a rendőröknek négylábú segítsége is akad. Bonifác atyának kellemetlenkedő zarándokokkal gyűlik meg a baja. Babos Ildihez fordul segítségért, Borikának pedig gyanús lesz Mirella viselkedése.
42
A betörő

Makkosszálláson eluralkodik a fesztiválhangulat. Ildi a zarándoklat miatt aggódik, szerencsére Sárikának van egy terve. Tivadar megfigyelésre viszi az embereit, Petra váratlan információt kap a családi nyomozásával kapcsolatban, Olegéknél pedig ketyeg az óra a zarándoklatig…
43
A zarándoklat

Zsiga és Pityke szokatlan forgalmat észlelnek a határon. Timike kérdőre vonja az új asszisztenst. Babos és Damil a keresztanyu feladatát igyekeznek teljesíteni, Ildi és Bonifác pedig a zarándoklatot szeretnék egyenesben tartani. Vajon mindeközben sikerül-e a nagy csempészakció?
44
A zsaroló

Tivadar bevetésre küldi a bizalmi osztagot. Jóska nehéz döntés előtt áll, amivel valakit mindenképpen magára haragít. Petra a fogadóban nyomoz, de lehet, hogy rossz helyen keresgél. Róza mama kérdőre von egy régi barátot, Jani pedig furcsa dolgokra lesz figyelmes a határon.
45
A megfigyelőosztag

Zénó és Imi valami aggasztót fedeznek fel a zöldhatár közelében. Gina a sarkára áll Timikével szemben, Krisztina furcsa dolgokat tud meg Tatjanától. Róza mamánál nagy családi ebéd zajlik, Jani pedig a határon helyettesít.
46
Előléptetés

Jóskához különleges páciens érkezik a rendelőbe. Babos és Damil ukrán oldalon folytatják a megfigyelést. Tivadarék meghitt reggelijét egy érdekes hírrel szakítják félbe. Márk ellátogat a templomba, a rendőrök pedig a titokzatos sárkányrepülőst próbálják elcsípni.

Olasz sorozatok

Briliáns barátnőm

6
A sziget

Elena lassan feltalálja magát a szigeten. És bár rendületlenül írja a leveleket Lilának, amikre nem jön válasz, egyre jobban érzi magát Nella és vendégei társaságában. Egyik nap meglepetésére a Sarratore család érkezik nyaralni, és felcsillan a remény, hogy újra láthatja Ninót, akibe még mindig szerelmes. Nino, aki szintén nagy rajongója a könyveknek, csak pár napig marad, mivel nem tudja elviselni apját. A rövid tartozkodás is alkalmat ad azonban egy kis csókra. Lenu, bár jól érzi magát a szigeten, egy Lilától kapott levél hatására úgy érzi, barátnője mellett a helye. A búcsúestéje azonban nem várt eseménnyel zárul.
7
Az eljegyzés

Hazaérkezve az ischiai vakációról Elena magában őrzi a titkot, még legjobb barátnőjével sem osztja meg. Reméli, hogy soha többé nem kell találkoznia Alfredóval, ez azonban csak hiú álom. Lila, kihasználva barátnője jelenlétét, hogy borsot törjön Marcello orra alá, egyre többet mutatkozik Stefano Carraccival. Stefano azonban nem Lenu iránt érdeklődik, hanem Lila iránt, és hogy ezt bebizonyítsa, hajlandó lenne beszállni a Cerullok cipőkészítő műhelyébe. Célja, hogy valóra válthassa Lila gyerekkori álmait, és boldoggá tegye. És persze megkéri a kezét is.

Török sorozatok

A bosszú csapdájában

2. évad

80
Miran elmegy Reyyanhoz, hogy meggyőzze, azonban Azat észre veszi őket és újra kitör a botrány amiben kiderül, hogy Miran adott vért Hazarnak. Firat megkérdezi az édesanyját, hogy tud-e valamit a levélről. Hazar hazajön, mert félti a lányát, Zehra viszont újabb aljas dologra veszi rá.
81
Miran nem tudja meggyőzni Reyyan-t, hogy nem ő akarta megölni az apját. Firat is kezdi nehezen viseli a folyamatos ellenségeskedést. Sultan el akarja vitetni Reyyan holmiját, de Miran megtudja és Kars-ba száműzi Sultan-t, aki viszont nem hajlandó elmenni.
82
Esma odaadja Zehrának azt a levelet, amiből kiderül, hogy Miran Hazar fia. Reyyan és Miran együtt kezdik keresni a levelet, ám nem járnak sikerrel. Elif mindent el akar mondani Reyyannak, de összetalálkozik Esmával, így nincs rá alkalma.
83
Sultan meggyőzi Elifet, hogy jobb ha hallgat az igazságról. Reyyan mindenütt a levelet keresi, úgy sejti, hogy Yaren áll a dolgok mögött. A két lány összeveszik és Azat mindenkinek elmondja, hogy Yaren tudott az Aslanbey család bosszújáról. Kiderül, hogy Miran ismeri anyja kézírását, amivel betudná bizonyítani, hogy tényleg az anyja írta-e a levelet, ez pedig Azizét kétségbe ejti.
84
Miran megtudja, hogy hogyan halt meg Sultan fia és így újra kételkedni kezd a nagyanyjában. Gönül elmondja Firat-nak, hogy a testvére életben van és őt keresi. Nasuh megbánja, hogy igazságtalan volt Reyyannal. Reyyan el akar menni az ékszerészhez, aki Miran édesanyjának a gyűrűjét készítette. Azize megfenyegeti Sultan-t.
85
Reyyan elment egy időre otthonról, hogy Mirannal folytathassák a nyomozást. Esma kezd összeroppanni. Reyyan és Miran megtalálják az ékszerészt, de még várniuk kell, hogy beszélhessenek vele…
86
Hazar nem tudja megemészteni, hogy hazudott a lányának. Azize próbál rájönni, hogy Hazar kitől kaphatta meg a levelet. Azize egy lépéssel a fiatalok előtt jár, megfenyegette az ékszerkészítőt, így Reyyan és Miran nem tudja meg az igazságot.
87
Azat megtudja, hogy Reyyan megint Mirannal nyomoz az apja ügyében. Elif elmondja mindenkinek, hogy Azize el akarta távolítani Sultánt és azt is, hogy Miran vért adott Hazarnak. Zehra megtudja, hogy Yaren tudott Reyyan megaláztatásának tervéről. Esma nem érti, hogy Zehra miért nem szólt még Hazarnak a levélről.
88
Reyyan nem hiszi, hogy Miran lökte le az apját, de azt sem, hogy az apja hazudna neki. Elifet felemészti a titkolózás. Yaren megtudja, hogy ki akarják házasítani, ezért elmondja a nagyapjának, hogy a szülei is tudtak a Reyyan elleni bosszúról és az is kiderül, hogy ő vette el a levelet. Nasuh próbál közeledni Reyyan felé. Reyyan kap egy újabb levelet azoktól, akik elrabolták…
89
Miran aggódik Reyyan miatt, ezért utána megy, hogy meggyőzze arról, hogy csak csapdát állítottak neki. Zehra megmutatja Yusufnak a levelet. Reyyan és Miran végül elmennek Dilsah szülőfalujába, ahol megtalálják Dilsah házát is, ahol egy idős nő él, így Miran még többet tud meg a múltjáról.

A csodadoktor

56
Betül nagyon kíváncsi arra, hogy ki lehet a számára megfelelő donor, ezért nyomozásba kezd. Gülin megrémül, mikor meglátja, hogy a dossziékat szétszórták. Betül váratlanul eltűnik, Ali nagyon aggódik a kislányért. Ferman doktor megkezdi a többiek vizsgáztatását.
57
Ali és Nazli megkönnyebbülnek, mikor biztonságban tudhatják Betült. Sikeres műtétet hajtanak végre, mikor hirtelen rosszabbodik a kislány állapota. Ferman váratlan telefonhívást kap húgával kapcsolatban.
58
Ali nagy bejelentésre készül Nazlival kapcsolatban. Demirnek váratlan látogatója érkezik a kórház elé. Beliz kisasszony megnyitja az új részleget, ahová Adzselia és Demir is átkerül. A sürgősségi osztályra rejtélyes tünetekkel rendelkező betegek érkeznek, ezért Ferman doktor a legrosszabbra gondol.
59
Az sürgősségi osztályon egyre nagyobb a pánikhangulat, mikor a betegek nem hagyhatják el az épületet. Günes barátja, Szelim nagyon rossz állapotba kerül, miután beszállították a vírussal fertőződött beteget. Demir haragszik édesapjára, de kétségbeesik, mikor megtudja, hogy őt is karantén alá vonták.
60
Szelim állapota fokozatosan romlik. Ferman és Ali vizsgálja, mikor Ferman gyanús tüneteket észlel magán, és azonnal elkülönül. Betül aggódik nővéréért, aki szintén karanténba került. Ali és Nazli tehetetlennek érzik magukat, mikor szembesülnek vele, hogy Ferman is vélhetően megfertőződött a rejtélyes vírussal.
61
Beliz értesül róla, hogy Ferman megfertőződött a rejtélyes vírussal. Ali rohamot kap, miközben a sürgősségi osztályon kell helytállnia. Demir kétségbeesetten nézi végig, miközben apja rosszulléttel küzd a karanténban, ezért komoly elhatározásra jut.
62
Ferman doktor váratlanul magához tér, azonban állapota válságos, ezért úgy dönt, hogy szeretne búcsút venni mindenkitől. Beliz megkéri Ali-t, hogy minden áron segítsen megmenteni Ferman-t. Demir édesapja megpróbálja tisztázni helyzetüket fiával.
63
Demir segítséget nyújt Tanju doktornak egy kockázatos műtétben a karantén alatt, azonban komplikációk merülnek fel. Adzselia aggódni kezd, mikor kiderül számára, hogy Demir is elzárásra került. A korábban sürgősségire érkezett állapotos páciensnél váratlanul beindul a szülés, és Ali-nak kell levezényelnie a folyamatot.
64
A karantén feloldásra kerül, a kórház pedig fellélegezhet. Demir megfogadja, hogy segíteni fog édesapjának a gyógyításában. Ali zsebében megtalálja a Ferman által neki írt búcsúlevelet. Adil doktor a tettek mezejére lépve randevúra hívja Szelvi nővért. Nazli és Ali közt elkezd nőni a távolság, miután a lány összezavarodott szándékaival kapcsolatban.
65
Demir egy kockázatos ötlettel áll elő Tanju és Adil doktor számára, célja nem más, mint megmenteni haldokló édesapját. Ali megpróbálja elfelejteni Nazli-t, ezért Günessel és Gülinnel tervez programot. Adzselia megpróbálja jobb belátásra bírni barátnőjet. Kivilcim mindeközben mindent megtesz, hogy titkos projektje sikeres lehessen.

Az én lányom

36
Öyküt kórházba szállítják, szerencsére magához tér, de az orvosnak nincsenek jó hírei a kislány állapotával kapcsolatban. Asu meglátogatja Öyküt és próbálja befolyásolni, a kislányt nehezen tudja meggyőzni, viszont Candant sikerül elbizonytalanítania Demirrel kapcsolatban.
37
Demir nehéz helyzetbe kerül, amikor az építkezésen konfliktusba kerül a főnökével. Asu elviszi magához Öyküt és kihasználja az alkalmat, hogy kislányát maga mellé állítsa. Ugur édesanyja rosszul lesz a boltban, a férfi rögtön oda siet hozzá.
38
Demirt elbocsájtják az állásából, a férfi összetört, főleg hogy a magánéletében is problémák adódnak, ugyanis Cemal borzalmas dolgot mondott Öykünek. Ugur és Öykü tanárnőjének a kapcsolata egyre inkább elmélyül.
39
Sevgi kisasszony és Ugur estéje jól alakul a kávézóban. Asu ismét vigyáz Öyküre és még főz is rá, a kislány nem tudja, kiben bízhat meg, de egyre közelebb érzi magához édesanyját.
40
Iskolatársai gonoszak Öyküvel, a kislány magára veszi és elkeseredik. Asu megígéri lányának, hogy elmegy az iskolai vásárra, de magára hagyja lányát. Demir és Ugur új munka után néznek, ami ismét visszavezetheti őket a rossz irányba.
41
Öykü végre elmondja édesapjának, mi bántja őt. Demir nem bír szóhoz jutni a meglepődöttségtől, mindent elmond a lányának, amiről eddig hazudott.
42
Candan össze van zavarodva, nem tudja, kinek higgyen, csalódott Demirben és nem akarja látni őt. Cemal mindent megpróbál, hogy ártson Demirnek, továbbra is Asut manipulálja, hogy megszerezzék Öyküt. Ugur és Sevgi kisasszony kapcsolata egyre jobban alakul, de Ümran megjelenik és elrontja a randevút.
43
Öykü és Asu együtt töltik a napot, de nem úgy alakulnak az események, ahogy a nő tervezi. Öykü megsebesül, Asuval együtt a rendőrségen kötnek ki. Demirék a tárgyalásra készülnek, ahol eldől Öykü sorsa, a férfi reménykedik, hogy kislányát neki ítélik és nem a problémás életű anyjának.
44
Demir sokkos állapotba kerül, elindul a lejtőn, nem tudja feldolgozni a történteket. Asu boldogsága határtalan, Cemallal már a következő lépésükön gondolkoznak. Demir bajba keveredik egy bárban a viselkedése miatt, Öykü miatt teljesen kiborul a férfi.
45
Asut váratlan esemény éri, ami miatt megindul a lejtőn, kislánya nehezen viseli édesanyja szeszélyes viselkedését. Sevgi ismét szóba áll Ugurral, a férfi meghívja szerelmét, hogy bemutathassa édesanyjának. Demir összetört, hiányzik neki kislánya, minden nappal egyre jobban.

Az idő sodrásában

273 (3. évad, 81. rész)
Metét hazaengedik a börtönből, az öröm keserédes, amikor a család meglátja, hogy a fiút lelkileg teljesen megtörték. Osman lesújtó hírt kap, ami megviseli őt. Ayca megbékél édesanyjával és Betüllel, miután kiderül, hogy Mitat halálához nem volt Osmannak és Metének semmi köze.
274(3. évad, 82. rész)
Metet rémálmok gyötrik, nincs jól, édesanyja nagyon aggódik érte. Ráadásul Cemile csomagot kap, ami Arif ruháit tartalmazza. A nő egyre inkább hajlik arra, hogy megtegye azt, amit Tugrul kér tőle.
275 (3. évad, 83. rész)
Sonar végre bevallja érzéseit Bahar felé, aki eleinte nem akarja elhinni, hogy Sonar valóban érez iránta valamit, főleg, hogy félreértések sorozata esik meg a szerelmesekkel. Cemile ismét csomagot kap, viszont Mete is meglátja ezt. A fiúban rossz érzések törnek elő, családja alig ismer rá.
276 (3. évad, 84. rész)
Arifot továbbra is fogva tartja Tugrul, egyetlen kívánsága van, hogy Cemile hozzámenjen feleségül. Hakan terve sikerül és megbosszulja Ahmet halálát. Sonar kiönti a lelkét Cemilének, aki bátorítja a férfit, hogy lépjen és hódítsa meg Bahart.
277 (3. évad, 85. rész)
Ayca kezdi feladni, hogy Mete valahava megbocsájt neki, ezért el akar válni Osmantól. Cemile próbál a lány lelkére hatni, de Ayca hajthatatlan. Mete rátalál egy rabtársára, ami rossz emlékeket idéz fel benne. Sonar ismét megkísérli elcsábítani Bahart.
278(3. évad, 86. rész)
Carolin ördögi terve, hogy elcsábítsa Ibot sikeresnek bizonyul. Arif megpróbál megszökni Tugrulttól, de szökési terve meghiúsul. Sonar meglepő lépést tesz Baharral való kapcsolatában, amire a nő egyáltalán nem számít.
279 (3. évad, 87. rész)
Arif olyan tettet hajt végre, ami miatt komoly életveszélybe kerülhet. Deniz még nem tudja, hogy Bahar és Sonar mire készül. Hakan rossz hírt kap, ami miatt az egész család mellette áll, hisz még mindig fontos számukra a férfi.
280(3. évad, 88. rész)
Bahar és Sonar elmondja a kis Deniznek, hogy eljegyezték egymást. A kislány nem úgy fogadja a hírt, ahogy a szerelmesek várták azt. Hakan nem viseli jól, hogy édesapja elhunyt, Berrin és Zehra ott maradnak a férfival, hogy gondoskodhassanak róla.
281 (3. évad, 89. rész)
Hakant megviseli édesapja halála, de nem megy el a temetésére, helyette egy barátjához indul. Mete rögeszméjévé válik Tugrul, olyannyira, hogy akár az életét is kockáztatná azért, hogy megtalálja és bosszút állhasson. Szülejmán és Sonar a háttérben segít Metenek, aki erről mit sem sejt.
282 (3. évad, 90. rész)

Bahar és Sonar elmondja a kis Deniznek, hogy eljegyezték egymást. A kislány nem úgy fogadja a hírt, ahogy a szerelmesek várták azt. Hakan nem viseli jól, hogy édesapja elhunyt, Berrin és Zehra ott maradnak a férfival, hogy gondoskodhassanak róla.

283 (3. évad, 91. rész)
Hakant megviseli édesapja halála, de nem megy el a temetésére, helyette egy barátjához indul. Mete rögeszméjévé válik Tugrul, olyannyira, hogy akár az életét is kockáztatná azért, hogy megtalálja és bosszútálhasson. Szülejmán és Sonar a háttérben segít Metenek, aki erről mit sem sejt.
284 (3. évad, 92. rész)
Cemile saját szemével láthatja, hogy Arif életben van. Bármennyire is oda szeretne hozzá menni, sajnos nem lehet, mert azzal mindenkit veszélybe sodorna. Berrin készen áll megbocsájtani Hakannak, hiszen végre rájött, hogy volt szerelme semmiről nem tehet.
285(3. évad, 93. rész)
Arifot megpróbálják kiszabadítani, de kudarcba fullad a mentőakció. Sonar eközben súlyosan megsérül, Mete és Szülejmán sem tudott közbelépni, azonnal kórházba szállítják a férfit.
286 (3. évad, 94. rész)
Mete követi Tugrult a titkos rejtekhelyére, ahol kishíján elkapják őt. Berrin és Osman is tettre készek, hogy véget vethessenek a folyamatos elnyomásnak, s ezért bármire hajlandóak. Cemile félti gyermekeit, hisz veszélyes vizekre eveznek.
287 (3. évad, 95. rész)
Bahar nem tudja, hogyan közölje Sonarral a hírt, miszerint gyermeket vár. Fél attól, hogy Deniz mérges lesz rá és hogy Sonar sem fog örülni a hírnek. Szülejmán mindent felforgat, hogy megtalálja az eltűnt Metét. Berrin és Hakan egyre közelebb kerülnek egymáshoz, aminek legjobban kislányuk, Zehra örül.
288 (3. évad, 96. rész)
Mete fogva tartja Tugrult, elhatározta, hogy ugyanúgy fogja kínozni, ahogy ő tette azt vele korábban. Sonar és Bahar rettentően boldogok, hogy kisbabájuk lesz. Hasefe asszony rosszul lesz és elájul.
289 (3. évad, 97. rész)
Hasefe asszony elájul, állapota szerencsére nem súlyos, az utóbbi időben történt események megviselték, kimerült. Berrin balesetet szenved, katonák sebesítik meg, miközben Hakant elviszik.
290 (3. évad, 98. rész)
Mete választás elé állítja Tugrul embereit, vagy szabadon engedik Arifot vagy megöli a férfit. Arra viszont nem számít Mete, hogy szerelmét elrabolják, a fiatal Ayca élete veszélybe került. Berrin Hakannal lábadozik, a nő nem akarja elmondani a családjának, hogy baleset érte őt.
291 (3. évad, 99. rész)
Bahar összeesik, Deniz magát hibáztatja amiért szeretett nevelőnője beteg lett. Sonar rögtön a kórházba siet, fél, hogy menyasszonya és még meg nem születendő gyermeke élete veszélyben van. Mete bajban van, rájön, hogy Arifot ki akarják végezni.
292 (3. évad, 100. rész)
Arif szorult helyzetben van, Tugrul utasítása szerint ki kell végezni. Mete erre rájön és mindent elkövet, hogy ezt megakadályozza. Deniz számára kiderül, hogy kistestvére fog születni, eleinte nem örül a hírnek, ám meglepetésre Ziya nyugtatja meg a kislányt, hogy ez valójában egy örömteli hír.

Az ígéret

36
Sehriye azt ajánlja a fiának, hogy játssza el Nigarnak, hogy ő nehezen kapható, arra majd ráharap. Talaz névtelenül bejelenti a rendőrségnek, hogy Leyla volt a betörő. Leyla épp azt magyarázza Kemalnak, hogy csak azért tört be, mert egy barátjának akart segíteni, amikor megjön a rendőrség. Kemal hamis alibit biztosít Leylának. Leyla aggódik, hogy Kemal bajba kerülhet miatta, ezért úgy dönt, hogy titokban elmegy.
37
Reyhan egy gyerekkori barátja átmegy Mukadder nénihez, és almát visz Reyhannak. Emir féltékeny lesz, de annyira, hogy amikor kiderül, előrébb hoztak egy fontos megbeszélést, akkor inkább Reyhan mellett marad. Amikor Cemre megtudja ezt, dühös lesz. Egy bizonyos Filiz is megpályázza a dada állást Kemalnál, és Leyla teljesen el van ragadtatva tőle. Kemal felveszi, azonban Filizt Talaz küldte, hogy Leyla végre eljöjjön a házból.
38
Emir és Reyhan még mindig vidéken vannak. A férfi megtalálja a lány naplóját, és beleolvas. Reyhannak ugyan tagadja, de a lány biztos benne, hogy belenézett, mert Emir attól kezdve ellenségesen viselkedik vele, és úgy dönt, hazamegy Isztambulba. Épp indulna, amikor Reyhan egy gyerekkori barátnője megjelenik, és a terhes asszonynál éppen náluk indul meg a szülés. Leyla is nagy döntésre szánja el magát. Úgy határoz, hogy eljön Kemaléktól.
39
Reyhan barátnőjénél megindul a szülés. Orvos híján a lány vezeti le. Szerencsére problémamentesen. Emir felajánlja, hogy marad még velük, ha bármi segítség kellene, de Reyhan nem kér belőle, így a férfi elindul haza Isztambulba. Reyhan pár nap múlva követné, de szeretné megvárni, amíg nénje felgyógyul. Leyla eljön Kemaléktól, amit Masal nehezen visel. Az új dadája pedig előkészíti Talaz tervét, hogy elrabolják a kislányt.
40
Emir visszamegy Reyhanhoz, és elmondja, hogy lekéste a gépet. Ráveszi, hogy másnap együtt menjenek haza. Sefer hiába győzködi, Nigar el akar válni tőle. Cavidan Cemrét próbálja győzködni, hogy Emir nem is érdeklődik Reyhan iránt, amikor Emir és Reyhan megérkeznek. Kemal elviszi Leylának az utolsó néhány napra szóló fizetését, és megtudja tőle, hogy el fog utazni néhány napra. Masal ráveszi Sehriyét, hogy hívja fel Leylát.
41
Filiz a parkban várja, hogy Taci elrabolja Masalt, azonban Leyla még utoljára látni akarja Masalt, és titokban ő is elmegy a parkba. Taci észreveszi őt, és nem rabolja el Masalt. Cavidan nem akar elmenni sehova Sunával. Emir érzi köztük a feszültséget, és amikor rákérdez, Suna elmondja, hogy az anyja szégyelli őt mások előtt. Cavidan tagadja, de Sunát megrázza ez a helyzet. Reyhan aggódik Sunáért, de Emir megemlíti, hogy előtte is levert volt. Filiz titokban felhívja Talazt, hogy megkérdezze, miért nem vitték el Masalt.
42
Kemal szembesül azzal, hogy Masalt elrabolták. Azonnal a keresésére indul Leylával. Hikmetet megműtik, Reyhan titokban a kórházba megy, hogy meglátogassa, de Emir követi. A lány azzal védekezik, hogy kivizsgálásra jött. Emiatt Melike otthon ágyba parancsolja, Emir pedig igyekszik mindenben kiszolgálni. Cemre egyre nehezebben viseli Emir és Reyhan házasságát. Hát még, amikor megtudja, hogy a férfi vacsorázni vinné a feleségét. Hogy ezt meggátolja, titokban előrehozza Emir egyik megbeszélését, amin a férfi kénytelen részt venni. Filiz Masal elrablása után több pénzt akar, ezért faképnél hagyja Talazt.
43
Leyla és Kemal a rendőrséggel karöltve keresik Masalt. Leyla rá is akad Filiz- az elrabló- búvóhelyére, ahol azonban csapdába esik. Ő is túsz lesz. Hikmet megesketi Reyhant, hogy nem mondja el senkinek a rosszullétét és, hogy kórházba került. Amikor váratlanul megjelenik Melike. A lány ezt követően egész éjjel bent marad az apósánál, és amikor másnap hazaér, Emir hiába vonja kérdőre, nem szól arról, hol töltötte az éjszakát. Emir ezért csúnyán lehordja Reyhant. Melike fültanúja a korholásnak, és a lány védelmére kel.
44
Nigar kihallgatja, amikor Melike elmondja Reyhannak, hogy azt hazudta Emirnek, hogy Reyhan Fatmánál maradt az éjszakára. Sefer pénzt akar szerezni, hogy megvegye Nigarnak a kabátot, amit akar. Végül megveszi a kabátot. Nigar elmondja Cavidannak, amit Melikétől hallott, ezért Cavidan néhány nap szabadságra küldi Melikét. Fatma felhívja a házat, de Cavidan veszi fel. Elmondja neki, hogy szeretne Reyhannal beszélni, mert a legutóbb nem maradt sokáig. Cavidan úgy dönt, áthívja Fatmát.
45
Talaz megöli Filizt és Sekipet, majd Masal keresésére indul, aki bujkál előle. Emir kérdőre vonja Reyhant, hogy hol volt az éjjel, de Reyhan nem mondhat neki semmit. Emir annyira idegesíti a hallgatása, hogy úgy dönt, el kell válniuk. Cemre megtudja Yoncától, hogy mi áll a dokumentumokban, amelyek Reyhanról szólnak. Úgy dönt, Cavidannnak is tudnia kell róluk. Az egyikben az áll, hogy Reyhan nevére írják a cég 10 százalékát. Sefer próbál pénzt szerezni, ezért egy uzsorást akar felhívni.

Elsöprő szerelem

Forrás: https://lifetv.hu/

Isztambuli menyasszony

2. évad

1
Emir izgatottan készül az apák napjára, miután megtudja, hogy Faruk bácsi elmegy vele a piknikre. Esma idén nem megy el a temetőbe Fevzi sírjához. Bár mindenki csodálkozik, Fikret a sírnál megkapja a választ Ademtől. Süreyya próbálja feldolgozni a veszteségét. Ipek elszégyelli magát, és rádöbben, hogy semmi oka arra, hogy bántsa a sógornőjét. Így a Farukot és Begüt ábrázoló fotót is összetépi, ám a sors kegyetlen játéka, hogy Süreyya ekkor megtalálja. Amikor a lány rájön, hogy végig hazudtak neki, és ki valójában Emir és Begüm, ott hagyja a Boran villát. Faruk hónapok múlva sem találja, Süreyya új életet kezdett külföldön.
2
Süreyya Prágában kezd új életet, zenélésből és pincérkedésből tartja fent magát. Igyekszik felejteni, ám a nagynénje szülinapját mégsem hagyja figyelmen kívül. A telefonhívás pedig elindítja az események láncolatát. Akif, aki lassan belebolondul a Süreyya utáni kutatásban, mindent megtud a lányról, és Farukkal együtt Prágában utaznak. Igaz, ehhez előtte Senem szekrényét is megjárja, és olyat lát, amit nem kellett volna. A Boran család és cselédség egy emberként örül Süreyya megtalálásának, kivéve Esma asszonyt, aki nehezen bocsát meg. Begünnek azonban – úgy tűnik – megtette.
3
Esma asszony Osmannal együtt szeretné felkeresni Adem ügyvédjét, hogy lássa, kivel állnak szembe. Miután Faruk és Akif megérkezik Prágába, kiderítik, hogy Süreyya hol dolgozik. Faruk felkeresi, de a találkozás nem sikerül jól; a férfi a rendőrségen köt ki. Fikret arra kéri az anyját, hogy bocsásson meg Kiymetnek.
4
Bade lelkesen veti bele magát a tanulásba, Murat pedig próbál segíteni neki. Ám úgy tűnik, a lány nélküle is jól boldogul, egy fiú osztálytársa segít neki. Esma felkeresi az ügyvédet, aki Ademet képvisel, ám nem találja az irodában. Amikor megtudja, ki az ügyvéd, nem is bánja… egy régi ismerős a múltból. Süreyya felkeresi Farukot, hogy beszéljenek, és úgy tűnik sikerül tisztázni a múltat. Egészen addig, amíg a jelen közbe nem szól…
5
Miután Süreyya meglátja Faruk telefonjában a fotót Begümről és Emirről, úgy dönt, eláll az úttól. Faruk pedig azt érzi, nem tud tovább küzdeni, ezért mindent elmond őszintén a feleségének a történtekről. Bár szereti, a válás mellett dönt. Süreyya döbbenteni veszi tudomásul Faruk döntését. Esma legnagyobb megkönnyebbülésére, a fia egyedül tér vissza Bursába. Az egyikük sem tudja, hogy Süreyya is összepakol, hogy részt vegyen Dilara esküvőjén.
6
Miután Süreyya visszatér Isztambulba, Senem és Dilara nem hagyják magára. Találkozik Figen ügyvédjével, ám a körülmények nem megfelelőek, és a nő nem találja túl szimpatikusnak a férfit. Osman elmondja a többieknek, hogy anyjuk régóta ismeri Adem ügyvédjét. Faruk nem hajlandó beszélni a szívfájdalmáról a többieknek. Emir nagyon boldog, hogy az ő Faruk bácsikája előkerült, Esma pedig örömmel figyeli a fiát, és kis családját. Murat – úgy tűnik – féltékeny Bade osztálytársára, akivel a lány együtt tanul.
7
Dilara elhívja vacsorázni Süreyyát, a lány pedig beleegyezik, hogy a barátnőjével és Ademmel tartson. Faruk úgy dönt, visszatér az üzleti életbe. Esma izgatottan készül a találkozásra Garippal. Fiai furcsállva figyelik anyjukat, ám Esma nem sokáig hagy kétséget afelől, hogy még mindig önmaga. Az ügyvéd olyan hírrel érkezik a Boran villába, amivel kihozza a sodrából az asszonyt. Burcu és Osman ismét találkoznak véletlenül.
8
Süreyya elfogadja Dilara meghívását egy vacsorára, ahova Ademmel együtt mennek. Az étteremben megjelenik Faruk is, aki félreérti a helyzetet, és azt hiszi a nő Ademet kérte meg, hogy segítsen ügyvédet szerezni. Senem felkeresi Akifot, hogy elmondja, szerinte Süreyya békülni szeretne a férjével. Akif nem tartja magában a hírt, és Faruk boldogan hívja el Süreyyát egy találkozóra. Ahol helyette Can jelenik meg a válási papírokkal a kezében.
9
Dilara kiborul, miután kiderül, hogy az esküvő zenészei mégsem tudják vállalni a fellépést. Can felajánlja, hogy ő szívesen helyettesít. Faruk őrjöng, és képtelen, megnyugodni a válási papírok és tartalma miatt. Murat szerint jó ötlet lenne egy asztalhoz ültetni a bátyját és Süreyyát. Ehhez Bade segítségét kéri, egyébként is sokat legyeskedik a lány körül. Süreyya találkozik Gülistannal, aki elszólja magát Begümmel kapcsolatban. Garip vacsorára hívja Esmát, az asszony pedig – bár minden erejével azon van, hogy titkolja – izgatottan készül a találkozóra. Úgy tűnik, van valaki, aki ismer egy másik Esmát a jégkirálynő álarc mögött.
10
Faruk és Süreyya együtt vacsoráznak, miután Murat és Fikret megszervezi. Esma és Garip is együtt töltik az estét, ám az asszony nem akarja meghallani egykori szerelme mondanivalóját. Esma szeretné megmutatni, hogy ő még erős, és ami a legfontosabb, még mindig nő. Ipek nem bír magával, és ismét elpletykál mindent az anyósának: Faruk és Süreyya előző esti találkozását és a nő kártérítési igényét. A Boran villa ismét nem csendes… Adem és Faruk találkoznak, ahol az utóbbi akaratán kívül vérig sérti az újonnan előkerült testvérét. Ademnek pedig kész terve van, hogyan vág vissza.

Mr. Wrong

Forrás: https://lifetv.hu/

Ukrán sorozatok

Szerelem rabságában

17
Grigorij faképnél hagyja újdonsült menyasszonyát és mindent megtesz azért, hogy Kátyerinát visszahozza a birtokra. Az egész város megrendül Anna Livovna halálhírétől.
18
Alekszej a börtönben összeismerkedik a cellatársával, aki Grigorij régi ismerőse. Kátyerina nagyon beteg lesz a tömlöcben, ám nem engedik ki onnan.
19
Resetnyikov elmondja az igazat Grigorijról Alekszejnek. Szofia levélben kéri Kátyerinát, hogy engedje el Alekszejt. Cservinszkijék virrasztást tartanak Anna Livovna emlékére.
20
Anna Livovna virrasztásán Alekszej elmondja az igazat Grigorijról ám bizonyíték nélkül semmit sem ér a szava. A két férfi a párbaj mellett dönt.
21
Mindenki a párbajra készül, Nyikolaj azonban aggódik eltűnt barátja miatt. Kátyeriná szíve azt súgja hogy nagy baj történt Alekszejjel, ezért az őrület határárán találják meg a pincében.
22
Mindenkit lesújt Alekszej halálhíre, vannak azonban, akik nem hiszik el hogy öngyilkosság volt. A temetésen Kátyerina is megjelenik.
23
Natalja és Grigorij hazatérnek a nászútról. Távollétük alatt Pjotr Ivanovics feleségül vette szeretőjét. Pavlina látogatóba megy az édesanyjához, Kátyerina pedig vele tart.
24
Pjtor elárverezi Kátyerinát, Grigorij pedig mindent megtesz, hogy ő nyerje az aukciót. Miután Galina megtudja, hogy várandós, véget akar vetni az életének.

2. évad

1
Kátyerina elkezd dolgozni új gazdája felügyelete alatt. Eközben a rabszolgák közösséget alapítva, lázadást terveznek a földesurak ellen.
2
Miután Kátyerina kezdi jobban érezni magát, a munka is jobban megy neki a földeken. Pjotr elhagyja a birtokot és Grigorijra bízza annak vezetését.

ApatigriA ta

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt szereti: