Sorozatok a TV-ben 2019. augusztus 12. és augusztus 25. között

Hamarosan a TV-ben

augusztus 12. Anya /Anne/ 16:45, TV2 – török sorozat (premier)
augusztus 12. Drága örökösök 2. évad 20:00, RTL Klub – magyar sorozat (premier)
augusztus 12. Fear The Walking Dead 5. évad folytatás 22:00, AMC, Cool – amerikai sorozat (premier)
augusztus 15. Terror: Gyalázat 23:00, AMC – amerikai sorozat (premier)
augusztus 20. Édes dundi Valentina 18:55, Izaura TV– venezuelai sorozat (premier)

Jelenlegi sorozataim

Tévében

 • A császárság kincse minden hétköznap 13:25, 23:00, Izaura TV – koreai sorozat
 • Az Év Hotele 3. évad vasárnap 12:45, RTL Klub – magyar sorozat
 • Barátok közt 21. évad minden hétköznap 21:00, 17:00, RTL Klub, Sorozat+ – magyar sorozat
 • Jóban rosszban 15. évad minden hétköznap 12:00, 20:30 Super TV2 – magyar sorozat
 • Sebzett szív /Vatanim Sensin/ vasárnap 19:00, Izaura TV – török történelmi sorozat

Gépen-mobilon

 • Aranyélet 3. évad – magyar sorozat
 • A szolgálólány meséje (The Handmaid’s Tale) 3. évad – amerikai sorozat (péntek 20:00, HBO )
 • Elimi Birakma – Ne engedd el a kezem– török sorozat
 • Mattoni – cseh sorozat (szerda 20:30, Duna TV)
 • Pietro szigete– olasz sorozat (szerda 21:30, Duna TV)
 • Piszkos pénz, tiszta szerelem /Kara Para Ask/  – török sorozat (minden hétköznap 12:30, TV2)
 • The Strain – amerikai sorozat
 • Violet evergarden – japán anime sorozat

Sorozatok előzetesei

A fülszövegek SPOILERT tartalmaznak.

Amerikai sorozatok

A farm, ahol élünk

8. évad

20. Segélykiáltás
Caroline régi iskolatársa és jó barátnője, Louisa levelet ír Caroline-nak, mert az aranyvidéken orvosra van szükség a járványban. Caroline és Dr. Baker a segítségükre sietnek, de sok halottja van a kórnak.
21. Tizenkettedik születésnap 1.
A születésnapjára kapott pénzét James be akarja rakni a Sleepy Eye-i bankba. Meglát egy szép puskát, de Albert lebeszéli róla, jobb, ha bankba viszi. A bankon rablók ütnek rajt, és Jamest véletlenül lelövik. Charles, Albert és Isaiah a bűnözők keresésére indulnak, James kómába esik.
22. Tizenkettedik születésnap 2.
Charles otthon úgy viselkedik, mintha James napról napra jobban lenne. Dr. Baker pszichiátert hív hozzá, de Charles ezt elutasítja. Elmegy egy távoli helyre és oltárt épít.

9. évad

1. Változnak az idők 1.
Rengeteg változás történik: Ingallsék elköltöznek az iowai Burr Oak-ba, Carterék veszik meg a farmot: John Carter kovács, a felesége Sarah újságíró. El is indítja Walnut Grove újságát, amibe viszont hiába ír Harriet pletykát az időjárás-jelentésbe burkolva, Sarah az egészet kicenzúrázza és csak ennyi marad: napos, meleg idő lesz, persze még ez sem volt igaz.
2. Változnak az idők 2.
Laura abbahagyja a tanítást, hogy több időt fordíthasson Rose-ra és Etta Plum veszi át az iskolát. Almanzo bátyja Royal és lánya Jenny meglátogatja Wilderéket, mint kiderül, azért, mert Royal haldoklik és Almanzóéknál akarja hagyni Jennyt.
3. Üdvözöljük Olesonville-ben
Harriet talál egy iratot a régi Hanson házban, amely szerint egész Walnut Grove az adósa. Persze nem követeli a pénzt, csak némely kiváltságokat. A várost rögtön elnevezi Olesonville-nek, és polgármester-választást akar, amin jelöli a férjét, Nelst, hogy általa majd ő irányíthasson.
4. Düh
Mr. Starke elveszíti a farmját, és valósággal megbolondul: rálő a feleségére, Constance-ra és lányára, Elizabeth-re, majd elmenekül. Almanzo, John és Dr. Baker a keresésére indulnak, ezalatt Mr. Starke bemegy a Wilder házba, és azt hiszi, hogy Laura és Jenny az ő felesége és lánya.
5. Little Lou
Lou Bates, a törpe mindig a cirkusznál dolgozott. Most a felesége terhes, így lemaradnak a többiektől édesanyjával együtt Walnut Grove mellett. De Dr. Baker nem tud segíteni, Mrs. Bates meghal. A kis Cynthia miatt nem akar Lou visszamenni a cirkuszhoz, azt akarja, hogy a lányának rendes élete legyen. De nem kap munkát, pedig John szerez neki állást Andersonnál a bankban, de Mrs. Oleson ebbe is beleavatkozik…

A szolgálólány meséje

3. évad

7.
June mindent megtesz, hogy megtalálja Hannah-t. Találkozik a mártájával, és próbálja rávenni, engedje a kislányhoz, cserébe ki tudja juttatni Gileádból.
Emilyt Kanadában kihallgatják a szökésével kapcsolatban, melynek során szembe kell néznie a múlt bűneivel. Közben fokozódik a nemzetközi diplomáciai válság. Serena és Fred azt fontolgatják, hogy Washingtonban maradnak. June Mrs. Lawrence-szel elmegy Hannah iskolájához, de falakba ütközik. Az Akasztás Napon neki kell kivégezni Hannah mártáját.
8.
A szolgálólányok meg akarják büntetni Ofmatthew-t a fájdalomért, amit June-nak okozott, csak Janine tiltakozik.
Ofmatthew másik bűne, hogy volt olyan pillanat, amikor nem akart gyereket, ez pedig megengedhetetlen Gileadban. Lydia nénire vár a feladat, milyen büntetést szab ki rá. Lydia néni visszaemlékszik a régi, Gilead előtti időkre, kapcsolataira. Akkor tanárként dolgozott, és ismert egy egyedülálló anyát, akit följelentett az életmódja miatt, és emiatt elvették tőle a gyerekét.
9.
Natalie a túlzott vérveszteség hatására az agyhalál állapotába kerül, és terhességének ideje alatt életben kell tartani. June egyre nehezebben viseli a helyzetet.
Natalie terhessége alatt Lydia néni és más szolgálólányok látogatják meg őket, hogy imádkozzanak a gyermekért. Később Mrs. Calhoun is feltűnik. June elméje kezd elborulni, kétszer is megpróbálja megölni Nichole-t. A Serenával való találkozás arra kényszeríti June-t, hogy újraértékelje a közelmúltbeli cselekedeteit.
10.

Egyszer volt, hol nem volt

7. évad

22/17.: Miért épp ő?
A gyilkos a foglyul ejtett Henrynek elmondja a történetét, amelyben szerepet kapott Zelena is, aki most a bosszúhadjáratának végső célpontja lett. Samdi folytatja ördögi tervének végrehajtását Drew közreműködésével. Jacinda úgy tudja, Henry az állásajánlata miatt New Yorkba távozott, Rogers azonban rájön, hogy Henry valójában nem hagyta el a várost. Miután vőlegényét túszul ejti a gyilkos, Kelly szemtől szembe kerül nemezisével.
22/18.: Az őrző
Weaver felfedezi, hogy a Zordon tőrének nyoma veszett, és elindul, hogy visszaszerezze. Roni nem akarja elhinni Weavernek, hogy Samdi rosszban sántikál, ezért maga jár utána a dolognak. Margot és Tilly együtt töltik a délutánt, jókedvük azonban váratlanul ijedségbe fordul. Zörgőfürge viszont akarja látni Belle-t, ezért felkeresi Alice-t, akit különleges személynek tart.

Angol sorozatok

Agatha Raisin 2. évad

6/5.: A kívánatos káplán – 1. rész
Sarah Bloxby nem nézi jó szemmel, hogy a férjét helyettesítő, jóképű káplán után bomlanak a női hívek Carsley-ban. Amikor a tiszteletest holtan találják, ráadásul Sarah házában, Agathára vár a feladat, hogy tisztázza barátnőjét a gyilkosság vádja alól.

McMafia

8/2.:
Alex elkíséri Semiyont Prágába, ahol céljuk az, hogy megtörjék Vadim üzleti befolyását. Dimitrit az öccse miatt érzett gyász egyre mélyebb elkeseredésbe hajszolja, ami kis híján az életébe kerül. Eközben egy fiatal lány Moszkvából Kairóba érkezik, ahol valami egészen más munkalehetőség várja, mint amire számított.

Argentin sorozatok

Yago

156.
Anibal elmondja Yagónak, hogy látta Melinát, ahogy az egy lakásból kifelé integetett, és segítségért kiabált. Josefina nem egyezik bele abba, hogy Franco és Mercedes komolyabb kapcsolatba kerüljenek. Elena veszekszik Mercedesszel. Roberto megmutatja a videófelvételt Becerrának. Yago bejut a lakásba, ahol Renzo fogva tartja Melinát és Franquitót.
157
Renzo foglyul ejti a Yago megmentésére siető Morenát. Franco is megnézi a felvételt, amin Aldo elismeri, hogy ő ölte meg Victoriát. Josefina elmondja Elenának, hogy nem helyesli Franco és Mercedes kapcsolatát. Josefina elbocsátja Aldót a vállalattól. Renzo az anyjánál rejtőzik el.
158
Fraga letartóztatja Renzót. Franco bevallja Mercedesnek, hogy kezd beleszeretni. Josefina felkéri Francót és Yagót, hogy vegyék át a Sirenio-vállalatok irányítását. Melina elcsábítja Dumas-t, és elárulja, hogy kicsoda valójában. Yago úgy dönt, az apja mellett marad.
159
Fraga közli Luisával, hogy nem veheti feleségül. Mercedes Franco tudtára adja, hogy csak a jóbarátja lehet. Renzo és Manso rövidzárlatot okoz, és megszökik a börtönből. Dumas Aldo felbujtására visszaköveteli azt a százmillió dollárt, amivel a Sirenio-vállalat tartozik neki.
160
Yago megtudja, hogy Cabure amulettjét csak halott ember keze érintheti. Laura kórházba viszi Mansót. Franco megmondja Yagónak, hogy a Sirenio-vállalat csődbe fog menni, ám Yago nem hagyja ennyiben a dolgot. Laura figyelmezteti Morenát, hogy Renzo meg akarja ölni őket.
161
Fraga és Luisa egymásra talál. Dumas és Melina csúnyán összevesznek. Josefina áldását adja Franco és Mercedes viszonyára. Aldo börtönben sínylődik. Melina Yago és Morena esküvője alatt megállítja Renzót. vége

Cseh sorozatok

Mattoni

13/8.: Amerikai álom
Mattonira Amerikában siker vár az üzleti életben és a szerelemben is. Visszatér Európába, hogy végleg lezárja hátrahagyott életét. Új életet akar kezdeni Amerikában, élete szerelmével. Ám felesége, Mína ezúttal is keresztülhúzza számításait és folytatja a férje elleni harcot.
13/9.: A császárné
Az amerikai kaland után egymás után telnek az évek. Mattoni cége virágzik, egyre vagyonosabb. Leo fia Bécsben az aranyifjak életét éli. Mattoni Bécsbe utazik, hogy fegyelemre intse fiát. Ám bécsi tartózkodása mégis más miatt lesz jelentős állomás életében.

Koreai sorozatok

A császárság kincse

28. rész
Vang Ju kimenti Mu-Szongot Hok-Szu karmaiból. A császár egyre elszántabban folytatja a tanulást. Szüng-Nyáng úgy dönt, hogy fortélyos csellel szabadul meg lassan a császárnétól. Terve sikerrel jár, Tanasirit méregkeveréssel gyanúsítják. A Sasok Házának feje Vang Ju meggyilkolására utasítja Hok-Szut.
29. rész
A méregkeverő utáni vizsgálatot a császárné vezeti, csakhogy Szüng-Nyáng közbenjárására természetesen bebizonyosodik a bűnössége. Az Anyakirálynő száműzetésre ítéli, amit a Jégpalotában kell eltöltenie. Vang Juék megtalálják a Sasok Házának feljegyzéseit, csakhogy nem tudják megfejteni a kódolt szöveget. Vang Ju megtudja, hogy Szüng-Nyáng ismét a palotában él, ráadásul császári hitvesként.
30. rész
Tal-Tal és Vang Ju leszámolnak Hok-Szuval, de Vang Ju megkíméli Bej Szu életét, aki segít nekik megfejteni a titkosírást. A császárné fájó szívvel hagyja hátra fiát, amikor beköltözik a Jégpalotába. Szüng-Nyang hűvösen bánik Bang eunuchhal, amikor az Vang Ju nevében felkeresi. A régens erőszakkal lemondatja a császárt, Bajan és az Anyakirálynő a kormányzók segítségével próbálják semmissé tenni a trónfosztást, őket azonban a régens megfenyegeti.
31. rész
A császár ékesszólásával meggyőzi a kormányzókat, akik immár őt támogatják. Vang Ju segítségével megelőzik a váltók ügyében eljárt Tal-Tal seregének lemészárlását. Mielőtt a császár visszakaphatná pecsétjét, Jom Bjong Szu beront a trónterembe és közli, hogy a koronaherceg eltűnt, holott tudják, hogy Tanasiri vitte magával a Jégpalotába. A régens rájön, hogy legnagyobb ellensége egy egyszerű szolgálólányból lett császári hitves, ezért gonosz tervet eszel ki, melyben érintett saját unokája is.
32. rész
A régens alattomos terveit Szüng-Nyang bátorságával még csírájában elfojtja, de az egyik kormányzó életével fizet. A császár hiába szedte össze bátorságát, a megfélemlített kormányzók nem merik támogatni. Tanasiri visszamegy a palotába, és apjával együtt ismét tervet forral a császár és Ki úrnő éltének kioltására.
33. rész
Jom Bjong Szuék csapdáit Bang eunuchék tönkreteszik. Tanasiri kettesben marad Szüng-Nyanggal és megpróbálja megölni a hitvest, de terve visszafelé sül el. A császár megsebesül, életüket ismét Vang Ju közbeavatkozása menti meg. Tangviszi parancsára Jom Bjongnak magára kell vállalnia a merényletet. Szüng-Nyang kétségbeesve ápolja a súlyosan sebesült uralkodót.
34. rész
A császár meghatódik Ki úrnő gondoskodásától. Bej Szu elindul, hogy felkutassa a Sasok Házának fejét. Elérkezik Jom Bjong Szuék kivégzésének napja, de Tangviszitől segítséget kapnak. Az Anyakirálynő Ki úrnőre bízza az államkincstár kezelését. Tanasirinek udvarhölgye ördögi tervet sugall.
35. rész
Szüng-Nyangot lidérces álmok gyötrik, Tal-Tal rájön, hogy ezt csakis átok okozhatta, ezért felkutatják a bűbájost, aki Ki úrnőre bocsáthatta. A császár és Bajan továbbra is szeretnék átvenni a hatalmat, így tervet forralnak, melyben ismételten Vang Ju siet a segítségükre. Korjó egykori királya a régenstől a helyőrség vezetését kéri. El Temür úgy véli, túljárhat Vang Ju eszén, csakhogy ő a szedett-vedett katonákból igazi sereget farag. A kis Maha megbetegszik, Ki úrnő pedig kisfiúnak ad életet.
36. rész
Miután a szerzetesnő felfedte Tanasiri gyermekének titkát Szüng-Nyáng előtt, ő vizsgálódni kezd, csakhogy a teljes igazságot nem is sejti. Bang eunuch azonban a szerzetesnő beszámolójából rájön, hogy Maha valójában Csillag. Vang Ju, Tal-Tal és Bajan felkészülnek a Régens családjának eltávolítására, miközben Bej Szu a Sasok Házának vezetője után kutat.
37. rész
Eljött a nap, melyre mindkét oldal készült. Szüng-Nyáng vezetésével a császár és udvartartásának hozzá hű tagjai elbarikádozzák magukat és felkészülnek az összecsapásra. Talahai és katonái átjutnak a védelmen, és már végeznének az uralkodóval, amikor megjelenik a felmentő sereg. A Régens magabiztosan várja Tangviszi üzenetét, ehelyett arról kap hírt, hogy a lázadó kormányzók bevették a fővárost.

Lengyel sorozatok

Koronás sas

9. rész
Bár a gyanúsított magyarokat letartóztatták, a várban még mindig félnek a méregkeverőktől. A segítőket, így Charcikot, Rozalia urát is elkapták. Az asszony mindent elkövet, hogy megkímélje férjét a kínzásoktól. Bár a hóhér rokona, de semmilyen segítségre nem számíthat tőle. Megérkezik Cudka apja, és meghozza a hírt, hogy Erzsébet magyar királyné, Ulászló lánya is hamarosan Krakkóba ér Visegrádról…
10. rész
Végre megérkezik Erzsébet is Visegrádról. Rögtön megmutatkoznak a konflikusok Ulászló két leánya között. Erzsébet sokkal inkább Kázmér felé húz, és semmiképpen nem szeretné, ha Kunigunda fia lenne a király. A magyar kémek börtönben vannak. Erzsébet ki akarja végeztetni őket, Kázmér halogatja a dolgot. Minden döntési helyzetben az jár a fejében, mit cselekedne az apja…

Magyar sorozatok

Barátok közt

21. évad

9507-9508
Adél kibukik Gergő bosszúszomján, Szonja pedig megpróbálja neki elmagyarázni, hogy Gergő a nehéz gyerekkoruk miatt ilyen. Gergő szembesíti Bálintot, hogy pár telefonnal elintézte, hogy Bálint ne kaphasson munkát, ezzel megbosszulva Bálint kellemetlenkedéseit.
9509-9510
A mai epizód minden perce egy-egy új meglepetést tartogat a nézők számára.
9511-9512
Gizella és László bíznak abban, hogy Áron nem hallotta meg, amint Gergő és Adél viszonyát vitatták meg egymás között. Adél és Gergő megbeszélnek egy igazi első randit. Áron, aki persze hallotta Gizelláék csevegését, biztosítja róla Adélt, hogy továbblépett.
9513-9514
Miközben Miklós azzal szembesül, hogy Attila és Júlia egyre közelebb kerülnek egymáshoz a skóciai kirándulásuk során, jót nevetnek azon, hogy az összes pubban ugyanazzal az ősi legendával traktálják a turistákat. Miklós ezután figyelmezteti Attilát, hogy használja ki, hogy még van bőven ideje, és ne halogassa sokáig a boldogságot.
9515-9516
Mivel Timinek elege lesz abból, hogy Oszkár csak a felvételijével van elfoglalva, Bandi javaslatára elhatározza, hogy felvételi előkészítő bulit rendez neki. Balázs megbízásából a Berényi irodában kellene töltenie a délutánt, ezért úgy dönt, odaszervezi a bulit, mivel pedig közben arról is hírt kap, hogy az egyetem elfogadta a portfólióját, jókedvében Vandát is elhívja.

33. hét

Nyitott-e Krisztián Olivér barátkozására? Ádám lebukik Gigi előtt, hogy Afganisztánba akar menni. Gergő és Adél kapcsolata fordulóponthoz érkezik.
Hogy alakul Gergő és Adél egymásra találása? Gigi meglepő döntést hoz Ádám afganisztáni útjával kapcsolatban. Krisztiánt sokkolja, amikor kiderül, hogy Ilona megszökött.
Zsolt és Olivér közt feszült marad a viszony. Gergő és Adél randira készülnek. Ádám és Gigi búcsúbulit tartanak a bisztróban.
Gergő ígéretet tesz Adélnak, hogy nem fog bosszút állni Áronon. Miklósra nagy hatást gyakorol egy ősi skót legenda. Ádám úgy dönt, mégse viszi magával Gigit Afganisztánba.
Timi lebukik Oszkár előtt azzal, hogy csalással adta le határidőre a felvételis portfólióanyagát. Ádám összetört szívvel repül el Afganisztánba. Miklós elhatározza, hogy megműtteti az agyában lévő vérömlenyt.

9517-9518
Miután Alex közli a csalódott Mátéval, hogy este programja van, ezért nem tud vele foglalkozni, Vanda Alexre hagyja Marcit azzal, hogy vigyázzon rá egy kicsit. Máté áthívja Pannit pizzázni, mert azt hiszi, később üres lesz a lakás.
9519-9520
Aliz Bözsinek panaszkodik arról, hogy a pincérkedésen kívül nem ért semmihez. Amikor Vanda felugrik hozzá, és szóba kerül, hogy nincs elég teje, Aliz megmutatja neki, hogy az ő mélyhűtője viszont tele, mivel rengeteg megmarad. Aliz ledöbben, amikor Vanda közli vele, hogy mekkora üzleti lehetőség rejlik ebben.
9521-9522
Attila beviszi Júliát a balesetire, közben pedig megnyugtatja Mátét, hogy nem az ő hibája, hogy Júlia elcsúszott a nedves konyhakövön és beütötte a térdét. Máté ezután elújságolja Alexnek, mi történt, aki az Attila iránt érzett utálata miatt azzal áll elő, hogy készítsék elő a lakást Júlia ápolásához.

34. hét

Oszkár fontos döntést hoz. Gigi szíve összetörik. Júlia ledöbben azon, ami itthon fogadja.
László kifőzdéje máris heves vitát szül. Aliz rájön, miként tudna segíteni az anyagi helyzetükön. Máté meglepetése Júliának balul sül el.
Aliz és Vanda bajba kerülnek, amiért anyatejjel kezdenek üzletelni. Gizella karibi álomutazást nyer – egy főre. Attila és Alex között teljesen elfajul a Júlia miatt való rivalizálás.

Drága örökösök

2. évad, 1. rész
A felújítás
A Szappanos házban nagy munka kezdődik, Valinak pedig új rajongója akad. Feltűnik egy rég nem látott, de annál zűrösebb rokon Szerbiában, és érkezik egy levél, ami látszólag jó hír, de mégis nagy lavinát indít el.
2. évad, 2. rész
Székfoglalás
Marosi felújító csapata Tibiből féltékenységi rohamot vált ki. Kiagyal egy tervet, amihez Vali segítsége kell. Stefi közben nehéz helyzetbe kerül és újabb vihart kavar Kata és Dani között.
2. évad, 3. rész
Özvegylesen
Tibi soha nem adja fel – most paparazziként ered Marosi nyomába. Szlávennek menekülni kell egy találkozás elől, Stefit pedig egy zaklatóval, gyűlik meg a baja, aki miatt kudarcba fulladnak a tervei.
2. évad, 4. rész
Tibi, a remete
Mihályék ellenségei a háttérben elkezdik az aknamunkát és a faluban új pletyka terjed a Szappanos családról. Tibi pedig úgy érzi, kezében a mindent elsöprő bizonyíték Marosi ellen.
2. évad, 5. rész
Tibi csapdája
Tibi megelégeli a munkások, főleg Jenő jelenlétét a háznál, ezért tervet eszel ki ellenük. Stefi egy fodrász-szalonban próbál szerencsét, Ökörapátiban pedig különleges házibuli készül.
2. évad, 6. rész
Aki másnak vermet ás
Tibi csapdába akarja csalni Jenőt, de ezzel mások életét keseríti meg. Attila viszont meghoz egy régóta halogatott döntést. A falu több régi lakója is úgy dönt: visszatérnek.
2. évad, 7. rész
A csomag
Attila rendőrségi akcióba keveredik, Mihály elmélyed Afrika tanulmányozásában. A Szappanos-család titokzatos csomagjához még a katasztrófavédelem is kiérkezik, de végül kiderül, mit is rejteget a doboz.
2. évad, 8. rész
Várva várt vendég
Marosi várható érkezése Valiban kételyeket ébreszt. Olyat kér Tibitől, amire az soha nem számított. Olga pedig álcázza magát, hogy hasznos információkat gyűjtsön.

Jóban rosszban

1. évad

188
Az új női beteg megijed ugyan attól, amit Mányoki doktortól hall, de nem könnyíti meg az orvos dolgát, mert az hiába faggatja, semmit sem hajlandó mondani a múltjáról. Füredi teljesen elkeseredett Lenke elvesztése miatt, bánatában egy extra adag vacsorával kárpótolná magát a Kék Macsekben, ám Viola desszerttel is készül neki.
189
Úgy tűnik, Füredi most mégsem akar szembesülni azzal, amit annyira nagyon tudni akart. Dávid nem érti a férfit, a Bécsből hazatérő Barbara viszont Dávidon van kiakadva. Ezt csak fokozza, hogy a fiú elmeséli neki a Zoéval kapcsolatos kalandját.
190
A mindig jószándékú Margit – egy alkalmi lehetőséggel élve – megpróbál állást szerezni Melindának. Fogalma sincs róla, hogy ezzel sok baj magvát veti el a Klinikán, ahol amúgy is komoly feszültség van az orvosok között, mindenek előtt Anita műtétjét illetően. A műtét során aztán pattanásig feszül a húr…
191
A műtét utáni viselkedésével Mányoki doktor komoly fejtörést okoz a kórházszemélyzetnek. Ám hiába faggatják a nővérek, hiába ül le vele beszélgetni Pongrácz főorvos is, úgy tűnik, a fiatal orvos nem adja ki titkát. Eközben egészen furcsán alakul a Füredi – Tímea – Lenke – Dávid találkozó.
192
Füredi nem egészen így képzelte az első találkozást nem ismert gyermeke anyjával. Egyelőre nem is tudja, hogy miképpen oldja meg a nem várt helyzetet. Ám Tímea felbukkanása nemcsak Fürediben kuszálja össze a dolgokat…
193
Miközben Judit már majdnem nyeregben érezheti magát Pétert illetően, görcsösen próbál vigyázni arra, hogy el ne szólja magát a kollégák előtt. Ez persze nem könnyű feladat egy szerelmes nőnek, és olykor Judit is vét hibákat…
194
Judit némileg csalódott, azt remélte, hogy Péter már döntött magában a kettejük ügyét illetően. Füredi viszont egy másik döntést próbál kicsikarni, most éppen Tímeából. Hiszen hiába találták meg gyermekének anyját, ha a fiát mégsem láthatja… A kórházi betegfelvételen egy nagy darab, sármos férfi jelentkezik, bizonyos Garai Árpi.
195
Violát sokkolják a titkártól kapott információk. Elszántnak érzi magát Előd ügyében, ugyanakkor eszébe jut, hogy ígéretet tett Villőnek… Réka ugyan megpróbálja leszerelni Angélát, de tudja, ezzel nem oldotta meg a problémákat, sőt, innentől visel igazi felelősséget Angéláék sorsáért.
196
Teljes az üzem a Kék Macsekban, miközben Előd és Viola házasságuk legújabb válságát próbálják megoldani. Ám a Macsek személyzete nem tud velük foglalkozni, mert egy új csapat bukkan föl a kávézóban.
197
Ez a békülések napja lenne, hiszen Csillagkút levegője valósággal szikrázik a botrányoktól. Előd Violával, Dávid Barbarával, Péter pedig Nándival csatázik. Pongrácz főorvos Judittal szeretné csillapítani a rosszkedvét, ám a máskor oly kedves főnővér is undokká válik.
198
Úgy látszik, a szerelmi válságok kortól teljesen függetlenek, csak egészen más technikákat alkalmaznak a felnőttek, mint a fiatalok vagy a tinédzserek. Persze egyáltalán nem mindegy, hogy egy régi, vagy egy éppen bimbózó kapcsolat konfliktusait látjuk.
199
Előd most már végképp tanácstalan Violát, és főképpen az oly nagyon vágyott Várnagy-trónörököst illetően. Szeretné rendezni a dolgokat, de jószerivel minden napra jut valami a cirkuszból. A nővérek közt az új doki, Mányoki doktor a legfontosabb téma.
200
Miközben Péter az új kapcsolatán tépelődik, Judit nyeregben érzi magát. Tehát nem volt hiába a várakozás, a taktikázás… Úgy dönt, eljött az ideje annak, hogy ország-világ megtudja, ők immár egy pár. Barbara viszont már sokadik nekifutásra sem tudja rendezni a viszonyát az anyjával.
201
Péterék lebukása Nándi előtt kicsit átértelmezi a dolgokat?A főorvos úr ezzel nyilván nem tudja tovább őrizgetni a titkot, amelyet Judit amúgy is megpróbált már női trükkökkel a kórházszemélyzet tudomására hozni. Kérdés, hogy mit kezd az új információval Nándi, és hogyan reagál Laura, ha végül ő is értesül a fejleményekről.
202
Luca egészségi állapotát látva Réka a kislány minden ellenkezését letörve döntő lépésre szánja el magát. Ezt persze nem lesz könnyű átverekedni az élettársától tartó Angélán. Miközben Linda még mindig Margit nyakán lóg, Viktort elkezdi érdekelni, hogy mi is van Pető doktor és Irén között.
203
Árpit annyira földobja a randi ötlete, hogy azonnal üzletet lát benne. Rozi személyében mindjárt egy üzlettársa is lenne, de akkor még mindig kérdés, hogy melyik lenne az erre legalkalmasabb hely. Judit és Péter viszont már megtalálta a helyet egy hétvégi romantikázásra, ám valaki mindig bezavar az édes-kettes életébe.
204
Füredinek rá kell döbbennie, hogy magánnyomozásával alaposan fölforgatta egy másik család életét. Pont azokét, akiket pedig – ismerve, vagy ismeretlenül – szeret. Péter új viszonya alaposan megviseli a Dávid miatt amúgy is labilis Barbarát.
205
János és Irén erdei futása jól indul, de gyorsan kiderül, hogy ebben is célszerű a fokozatosság. Persze, minden rosszban van valami jó. Mint ahogy abban is lehetne valami jó, hogy Laura és Péter – puszta véletlenségből – egy liftben próbál följutni az emeletre. Legalább mindenki föl tudja tenni a maga legégetőbb kérdését.
206
laposan tévedett, aki azt hitte, hogy a Pongrácz családban már nem eshet több meglepetés. A nem várt fordulatot természetesen most is Laura hozza, bejelentése pedig végképp felkavarja Pétert, és a már-már békülő Barbarát. Az új helyzet persze Nándi és Péter viszonyát sem hagyja érintetlenül…
207
A Csillagvirág Klinika dolgozóinak az új beteg adja a fő tennivalót. Az életét ugyan sikerült megmenteni, de hiába próbálják szóra bírni, mindez reménytelennek tűnik, legalábbis Viktor számára. Persze lehet, hogy Pető doktor módszerei segítenének…

15. évad

3662. rész
A kórház eladását nem lehet tovább késleltetni. Róbert kénytelen átadni a részesedését Rolandnak, de Péternek mentőötlete támad, betegséget színlelnek Roland előtt. Laciék Milán és Szabi segítségével sikeresen átvágják Bedőt. Bálint felveti, hogy Orsi avassa be szabit a titkukba, ha ezzel kicsit enyhíteni tudja a lányra nehezedő terheket.
3663. rész
Róbert állapotát válságosnak hazudják Roland előtt, de kérdés, hogy Roland elhiszi-e. Bandiék hazaérnek Csillagkútra, de Bedő megfenyegeti Lacit. Laci Szlávik segítségét kéri, elmeséli a cselszövésüket. Szlávik nem helyesli a dolgot, elrendezi az ügyet Bedőnél. Dóra megzsarolja Pókerarcot, hogy működjön vele együtt Kardos megleckéztetésében.
3664. rész
Roland meglátogatja Róbertet, ki akarja csikarni belőle, hogy egészséges, majd nyíltan megfenyegeti Melit. Közli vele, hogy a klinika az övé lesz, még akkor is, ha az egész nyomorult családjukat ki kell érte nyírnia. Bedő nem áll le, Laci Szlávikhoz fordul. Bedő küld egy SMS-t Lacinak, Laci ezt most megúszta. Dóra Bálintékhoz megy pókert tanulni.
3665. rész
Meli rögzítette Roland fenyegetését, de a felvétel nem old meg mindent egy csapásra. Pókerarc folytatja Dóra póker oktatását, de kiderül, hogy Kardos nem akar újra játszani. Kardos kiönti a szívét Viktornak, Viktor finoman próbálja belekergetni Kardost a kártyázásba. Fruzsináék nem örülnek Erika visszavételének, és kiszúrnak vele.
3666. rész
Rolandra sosem látott hatalom és gazdagság vár és ebben Tündét is a társának akarja. Roland megkéri Tünde kezét. Kardos végül mégiscsak bevállalja az esti pókert. Gyöngyi ragaszkodik hozzá, hogy Erikának ártó szándékai vannak és félrevezeti Bandit. Gyöngyi kijelenti, hogy Böbétől fog segítséget kérni, hogy megvédje Bandit Erikától.
3667. rész
Roland aláírja a szerződéseket és egyre elbizakodottabb. Laci azt javasolja, hogy tegyék próbára Erikát. Felhívja, mint Bandi csendes társa, és közli vele, hogy a segítségére van szüksége ahhoz, hogy kitegye Bandit a cégből, mire Erika megígéri, hogy számíthat rá. Kardos döbbenetére Dóra megjelenik az esti pókeren, és beszáll a játékba.
3668. rész
Roland megérti, hogy Róbert is a rendőrségnek dolgozik. Lívia még nem tapasztalt Müllertől ekkora lelkesedést. Müllert Olga továbbra sem érdekli, de ha Rolandot most nem fogják meg, örökre kicsúszik a kezükből. Dóra visszanyeri Kardos elvesztett pénzét és végül ki is békülnek. Erika becsülete tisztázódik, Gyöngyi megköveti Erikát és Bandit.
3669. rész
A rendőrség arra készül, hogy Fintán keresztül leplezzék le Rolandot és Olgát. Müller és Gabi elmondták a gyanújukat Líviának, aki visszakérdez, arra kérik őt, hogy minden bizonyíték nélkül megfigyeltessen egy ügyvédet. Szabi és Léna közösen akarnak jelentkezni egy művészeti pályázatra. Ági terhessége kiderül a kórházban.

Olasz sorozatok

Elisa di Rivombrosa

13
Elisát féltékenység gyötri, mert megjelenik a birtokon Anna torinói barátnője. Fabrizio azonban csak a királyhoz való bejutásra használja a hölgy ismeretségét. Az összeesküvés egyre veszélyesebb az uralkodóra nézve, Margherita apjától értesül a cselszövésről. Elisát kéri meg, hogy haladéktalanul értesítse Fabriziót a készülő eseményről. A lány lóhátra pattan és Torinóba siet, ám gyakori rosszullét kíséri az útján.
14
Elisa még nem tudja, hogyan közölje a gyermekáldás hírét Fabrizióval. Ráadásul a fogadóban a 10 év körüli, befogadott, árva szolgálófiú testén véletlenül felfedezi a gróf jellegzetes anyajegyét. Fabrizio és Lucrezia eldobott gyermeke lehet, akiről mindeddig semmit sem sejtett az apja. Anna és férje vacsorát rendez azzal a galád szándékkal, hogy Fabrizióra rásüssék az eszement bélyegét, de a gróf átlát a mesterkedéseiken.
15
Fabrizio kiadja a szolgáknak, hogy készüljenek menyegzőre. Választottja pedig nem más, mint Elisa. Margherita bevallja Giuliónak, hogy nem lehet a felesége, mert Istennek tett fogadalmat, ezért apácazárdába vonul. Anna a márkinővel szövetkezik, hogy megakadályozza öccse őrült tervét. A megszégyenítés nem marad el.
16
Miután a menyegző másodszor is elmarad Anna mesterkedései miatt, Fabrizio elűzi a birtokról nővérét és családját. A gróf felmenti Martinót a lovász munka alól és felvállalja titkolt fia taníttatását. Kihasználva Lucrezia vacsorameghívását, amelyre Fabrizio is hivatalos, a kormányzó mindenre elszánt embereket küld a gróf házába a lista felkutatására. Elisa rosszulléte miatt hamarabb hazatérnek, és az este tragédiával végződik.
17
Cepi doktor gyors beavatkozása megmenti Elisa életét, de a születendő gyermekét elveszíti. A támadók fele elmenekül, de a konzul gondoskodik arról, hogy ne maradjon túlélő szemtanú. Fabrizio hiába tesz meg mindent szerelméért, Elisa nagyon nehezen heveri ki az eseményeket. Anna rádöbben, hogy férje eltékozolta az összes pénzüket, s egyetlen kiút, hogy megszerezze Rivombrosát. Giulio a zárdába is elmegy, hogy Margheritát rábírja elhatározása megváltoztatására.. Angelo visszatér Rivombrosába azzal a megbízással, hogy nyomozzon a gróf után.
18
Elisa mély melankóliába esik a történtek miatt, és hogy soha nem lehet közös gyermekük Fabrizióval. Anna és kislánya menedéket kérnek Rivombrosában a férj tivornyázó élete elől. Az események megváltoztatták az asszonyt, megértőn fordul Elisa felé, és segít visszatéríteni a lányt öccséhez. A márkinő megtudja, hogy Martino valószínűleg az ő fia. Giulio teljesen kifordul magából Margherita elvesztése miatt, de a lány rendíthetetlen a döntésében.
19
Lucrezia elhagyja Rivombrosát, de magával viszi Martinót is lakájként, aminek a fiú egyáltalán nem örül. Margherita meghívja Elisát is a fogadalmi szertartásra, ahová hívatlanul a magából teljesen kifordult Giulio is betoppan. A márkinő helyzete egyre veszélyesebb, és férje is választás elé állítja: vagy vele vagy ellene.
20
Elisa leleplezi Fabrizio előtt a márkinő álnok tettét, hogy miatta hiúsult meg a menyegzőjük. Amikor a gróf kérdőre vonja Lucreziát, a nő ismét csalárd cselt vet be. Giuliót ráveszi a konzul, hogy férkőzzön barátja közelébe és szerezze meg a listát. A reménytelen szerelemtől szenvedő Giulio azonban tragikus lépésre szánja el magát.
21
Margherita rohan a haldokló Giulióhoz, hogy elbúcsúzzon szerelmétől. A temetésen Lucrezia a komornyikját bízza meg, hogy mérgezett rózsával ölje meg Elisát. Miután a lány nem tudja végrehajtani a tervet, a márkinő kegyetlenül végez vele, aminek Martino is szemtanúja lesz. A fiú elszökik Rivombrosába. Fabrizio rádöbben, hogy a listán lévő lázadók nevei között valójában nem a tanácsos, hanem felesége, Lucrezia szerepel.
22
Fabrizio ráébred, hogy csak a tanácsos kezébe helyezheti le a veszélyes listát, ám Lucrezia megelőzi, és megöli a férjét. A tettet úgy intézi, hogy a gróf válik gyilkossá. Fabrizióra halál vár, senki nem tudja felmenteni s esélye sincs már a király elé jutni. Alvise gróf máris visszatér Rivombrosába, hogy elfoglalja a birtokot, de Anna kevésbé örül férjének.

Pietro szigete

12/8.:
Pietro bízik Caterinában, szeretné, ha Fabrizio bizalmát is elnyerné újra. Egy újabb gyanúsított, Federico Porti súlyosan megsebesíti Alessandrót. Kivilágított hajókkal búcsúznak el az öt fiatal áldozattól a hozzátartozók, barátok. Caterinát kihallgatásra viszik, ahol Elena kéri, hogy ő beszélhessen a lánnyal, ami elég súlyos tettet hoz a felszínre. Gyilkosság letartóztatják a lány apját, Enricót. Elena és Alessandro szerelme feléledni látszik, ezzel egy kettejük közötti titok is előkerül.
12/9.:
Pietro szeretné, ha Elena elmondaná végre Caterinának, hogy ő az igazi anyja. Alessandro ki akarja deríteni, ki erőszakolta meg Elenát 15 évvel ezelőtt. Ale az újraéledt kapcsolatuk miatt elviszi ebédre Elenát a bátyja, Samuele családjához, nem sejtve milyen sebeket tép fel a lányban. Elene azt gyanítja, hogy Samuele áll a halfeldozói robbantás hátterében. Ráadásul újabb tűzesetek bonyolítják az ügyet, lehet, hogy ingatlanspekuláció áll a háttérben.

Perui sorozat

Luz Maria

168. rész
Marita élet és halál között van. Modestáék megtalálják a kicserélt üveget. Lucecita majd beleőrül az aggodalomba a lányáért.
169. rész
A mérgezés gyanúja beigazolódik. Mirthát rajtakapják, amint kiönti a mérget. Marita állapota lassan, de biztosan javulni kezd.
170. rész
Mirtha bűntársai mindent bevallanak Gustavonak, még a múltbéli gaztettekre is fény derül. Marita végre magához tér, emiatt pedig mindenki megkönnyebbül.
171. rész
Mirtha könyörög Gustavonak, hogy ne juttassa börtönbe. Agustin mindent elmond Gustavonak a múltjáról és Lucecitáról.
172. rész
Gustavo nagyon boldog a hallottak után. Mirtha még utoljára is bűnt követne el. Gustavo elmondja Lucecitának, hogy már mindenre emlékszik. Emilio is megjelenik a házban.
173. rész
Lucecita és barátai elmesélik Gustavonak az elmúlt évek történéseit. Modesta megházasodik. Marita megtudja, hogy Lucecita az igazi anyukája és ettől nagyon boldog lesz. A boldog család a birtokon telepedik le.
A szilveszteri ünnepségen rég nem látott arcok bukkannak fel. Az új évszázad remekül kezdődik mindannyiuknak. vége

Török sorozatok

Anya

1. rész
A cserfes kislány, Melek nem a mindennapi gyerekek életét éli. Édesanyja egész este dolgozik, édesapját pedig korán elvesztette. Nevelőapja az egész családot terrorban tartja. Zeynep helyettesítő tanár pozíciót kénytelen betölteni, ekkor találkozik Melekkel…
2. rész
Melek egyre többet kimarad az iskolából és az otthoni erőszak is intenzívebbé válik. A tanárok gyanakodni kezdenek és jobban odafigyelnek a kislányra. Zeynep megkapja álmai állását, ezért ott akarja hagyni az iskolát, azonban ez nehezére esik, mivel kezdi megkedvelni Meleket.
3. rész
Zeynep, látván a Meleket ért bántalmakat súlyos lépésre szánja el magát. Megrendezi a kislány halálát és Isztambulban már a saját lányaként kezeli. A nő vérszerinti anyja eközben kiszabadul a börtönből. Zeynepet útközben kirabolják.
4. rész
Zeynep, nevelőanyja által próbál pénzhez jutni. Turna alaposan ráijeszt az eltűnésével.
5. rész
Gönül akarva akaratlanul kezd közel kerülni a kislányhoz. Zeynep új munka után néz.
6. rész
Habár Turna jobban van, Zeynep mégis kételkedni kezd saját nevelésében, ezért felkeresik a nevelőanyja házát. A befolyásos asszonyt derült égből villámcsapásként érik a történtek. Eközben egy újságíró Zeynep nyomára bukkan.
7. rész
Turna új ruhákat kap a nénikéjétől, ám a vásárlás után véletlenül összefutnak az újságíróval. Ali, kérdéseivel annyira megrémiszti a kislányt, hogy ijedtében elszökik. Gönül értesíti Zeynepet, hogy nála van a lánya. Később Zeynep mindent bevall az asszonynak.
8. rész
Zeynep mindenre képes a lánya védelmében, ezért azonnal felkeresi Alit. Cengizt kihallgatják a rendőrök. Gönül nagyon megszereti Turnát.

Elif – A szeretet útján

900+ részes

3. évad 256. rész

3. évad, 61. rész
Selim megnyugszik, de továbbra sem érti, hogy az anyja és a többiek miért nem szóltak neki a jelzálogról. A varrodában arról beszélgetnek, hogy vajon mit tud Bahriye. Sunának eszébe jut, hogy kihallgatta, amint Bahriye megfenyegeti Cevahirt, mivel nincs működési engedélye. Cevahir megérkezik, és két varrónő ultimátumot ad neki, hogy rúgja ki Bahriyét, különben ők elmennek. Cevahir megtagadja, és el is mennek. Veysel felveti, mi lenne, ha gyereket vállalnának. Gonca felhívja az ügyvédjét, hátha megtudott valamit az eltűnt pénzéről.
3. évad, 62. rész
Selim nem hajlandó elhinni, hogy Ümit elárulta őket és hajszolta bele a céget és a családot ekkor adósságba. Gonca megtudja, hogy a vállalat, amelyet Serdar alapított, ő pedig megörökölt, jelentősen virágzik, sőt az ágazat egyik legfőbb vállalkozása. Melek hiába győzködi Selimet, hogy Ümit egy csaló, de amikor meg akarja mutatni a hamis banki papírokat, sehol sem találja őket. Bahriye folyamatosan zaklatja Meleket. Gonca elmegy a megörökölt céghez. Melek ráveszi Selimet, hogy ellenőrizzék a számlát, mert valaki minden pénzt leemelt róla.
3. évad, 63. rész
Melek megdöbben, amikor a bankban a fiókvezető letagadja, hogy napokkal korábban két elszámolást mutatott neki és a férfit kérte meg, hogy mutassa meg, melyik az igazi és melyik a hamis. Ümit kezd aggódni Melek állhatatossága miatt. Arzu gyanakodni kezd, hogy Ümit talán nem fektette be az Emirogluk pénzét és becsapta őt, ami igazolást is nyer. Melek zavarosan viselkedik, ezért a családja azt hiszi, hogy túlterhelte magát, pedig csak erősödik benne a gyanú, hogy Ümit inkább árt, mint segít és ennek a végére is akar járni.
3. évad, 64. rész
Ümit és Selim az Emiroglu birtokon találkoznak, hogy megbeszéljék egy számukra nagyon nagy lehetőséget kínáló pályázat részleteit. Ümit persze mit sem sejt arról, hogy ezúttal Arzu gyanakszik rá, mivel a könyvelője felvilágosította, a férfi számlájáról eltűnt az Emiroglu vagyon – hiszen kénytelen volt visszaadni. A Selimmel folytatott beszélgetést kifigyelve Arzu egyre biztosabb benne, hogy Ümit átállt az Emirogluk oldalára. Hazaérvén azonban beszél a férfival, aki ismét le tudja venni őt a lábáról, és együtt töltenek egy romantikus éjszakát.
3. évad, 65. rész
Melek az egész éjszakát ébren töltötte és az Emiroglu vállalat ügyeit vizsgálta. Megállapította, hogy minden pályázaton, amin indultak legyőzte őket a Doruklar vállalat. Melek azt gyanítja, hogy Ümit az Ő emberük, és szándékosan akarja tönkre tenni a cégüket, ami egykoron talán igaz volt, azonban a Doruklar jelenlegi első embere már Gonca, nem pedig Serdar. Serdar halála után ugyanis a cég Goncát illette meg, csak úgy, mint egykori férje minden földi java, köztük a ruhái is. Az egyik ruhában az asszony hű segédje, Erkut, megtalálja Serdar levelét Arzunak, amiben leleplezi Ümitet.
3. évad, 66. rész
Gonca elmondja Erkutnak, hogy Serdar az Emiroglukat hibáztatta Tugce haláláért, és ezért akart tönkretenni őket. Erkut azt javasolja, hogy ne fedje fel a kilétét, ezért Gonca mást küld maga helyett az ajánlattételre. Selim nem tudja elérni Ümitet, és aggódik. Végül nélküle megy el az ajánlattételre, amit a Doruklar nyer meg. Selim gyanakodni kezd Ümitre, ezért kikéri a Doruklar adatait. Otthon Aliyével és Melekkel elolvassák, és kiderült, hogy Ümitnek semmi köze hozzá. Elif időgépet akar építeni, hogy a rossz dolgok ne történjenek meg vele.
3. évad, 67. rész
Asuman hiába biztatja, Arzu nem akar elmenni a kórházba Ümithez. Selim magát hibáztatja mindenért, és Zeynep megpróbálja lecsitítani. Inci és Elif összegyűjt mindenféle elektromos szerkezetet, mert időgépet akarnak építeni. Az egyik szikrázni kezd, ezért inkább úgy döntenek, mindent visszatesznek. Melek és Selim bocsánatot kérnek egymástól. Yusuf nem tudja, hogy’ mondja el Meleknek, amit megtudott. Később Orhan még azt is elmondja neki, hogy Ümit balesetet szenvedett, és volt egy ajánlattétel, amit a Doruklar nyert meg, nem pedig az Emirogluk.
3. évad, 68. rész
Kiderül, hogy nem Arzu nyit be Ümithez, hanem Melek. Arzu is majdnem bemegy, de egy nővér megkéri, hogy várjon, hogy ne fárasszák ki Ümitet. Arzu meglátja, hogy kik vannak bent. Később Selim és Melek teáznak a kórház büféjében, Arzu titokban követi és kihallgatja őket. Megtudja, hogy Melek és Selim is gyanakodtak Ümitre. Arzu bemegy Ümithez, és elmondja, hogy többé látni sem akarja. Ümit úgy dönt, ezt nem hagyja annyiban. Elif épít egy „robotot”. Idő-embernek nevezi el…

Fatmagül

116. rész ( 2. évad 33.)
Mukaddes nagyon hálás Nine mamának, amiért a baba egészségesen jött a világra.Örömet és egy kis békességet hoz a kislány a család életébe. Erdogan nem akarja elfogadni, hogy Nil elfordult tőle a botrány miatt. Eltökéli, hogy meggyőzi Fatmagült, hogy vonja vissza a vádakat.
117. rész ( 2. évad 34.)
Erdogan megkeresi Fatmagült, hogy meggyőzze. Azt szeretné, hogy a lány vonja vissza az erőszakról szóló vádakat. Selim meghallja, hogy Resat olyan megbízást adot Mustafanak, amiről ő nem tudott.
118. rész ( 2. évad 35.)
Rahmi még nem tudja mire számíthat, mivel Erdogan valódi állapotát igyekszik a Yasaran család titkolni a rendőrség elől. Perihan Münirt vádolja a Lemannal történtek miatt. Mukaddes fél, hogy nem tudja természetes módon táplálni gyermekét a stressz miatt.
119. rész ( 2. évad 36.)
Kadir gyerekkori barátja beszél Nine mamával. Rahmi egészsége romlik a börtönben lévő körülmények miatt. Mukaddes mindenkivel összeveszik.
120. rész ( 2. évad 37.)
Mukaddes megpróbálja rávenni Fatmagült, hogy fogadja el Münir ajánlatát. Perihan kihallgatja Resat, Münir és Selim beszélgetését, így szembesül a férfiak mérhetetlen kegyetlenségével. Rahmi kórházba kerül.
121. rész ( 2. évad 38.)
Perihan képtelen tovább nézni, hogy Fatmagül az ő családja miatt szenved. A tettek mezejére lép. Fatmagült és Kerimet nagyon felzaklatja a tudat, hogy Erdogan járt a házukban. Resat szeretné tisztára mosni saját és fia nevét, így attól sem riad vissza, hogy feláldozza Erdogant.
122. rész ( 2. évad 39.)
Mustafa nem tudja, hogy reagáljon, amikor megtudja születendő gyermeke nemét. Ömer és Kadir olyan bizonyítékra bukkan, ami a későbbiekben nagyon jól jöhet a Yasaran család ellen. Fatmagül eltökéli, hogy támogatni fogja Özget.
123. rész ( 2. évad 40.)
Fatmagül meglátogatja Özgét. A lányt nagyon felzaklatja, hogy Kerim is elkísérte Fatmagült. A rendőrség keresi Mustafat. Hacer már nem tudja mit hazudhatna Halidenak. Kadir beszél Kerimmel a Nine mama iránt táplált érzéseiről.
124. rész ( 2. évad 41.)
Özge elmondja az igazat. Fatmagül természetesen mindenben támogatja, hiszen tudja milyen nehéz helyzetben van a lány. A Yasaran család próbálja elkerülni, hogy a vállalat csődöt jelentsen. Inkább eladják a céget.
125. rész ( 2. évad 42.)
Özge és családja menekülni kényszerül otthonról. Mustafa még mindig bujkál, még Hacernek sem mondja el, hogy hol van…

Megtörve (Carpisma)

47. rész
Cemre rájön, hogy az apja akarja megöletni a börtönben Keremet, és ezért rendőröket fizetett le. Demir újabb megbízást kap Szelimtől, el kell tennie láb alól Yakupot, aki egyre kiszámíthatatlanabb. Zeynep meggyőzi Meralt, hogy rossz oldalon áll, és ha feladja Yakupot, azzal megmentheti Keremet, akibe még mindig szerelmes.
48. rész
Veli nem tudja megbocsátani Canzisnak, hogy megölette Ademet, családja utolsó tagját. Úgy dönt, ráveszi Kadirt, hogy végezzen az apjával úgy, hogy tudja, Canzis az apja. Cenzis figyelmezteti Velit, hogy neki is csak 28 órája van megtalálni a magnószalagot, amit Adem ellopott.
49. rész
Miután letelik a 48 óra Kadir elmegy a megadott helyre, hogy végezzen Canzisszal. Közben Canzis azt próbálja elhitetni Kadirral, hogy Szelim az, akit keres, abban reménykedve, hogy végeznek egymással. Az utolsó pillanatban azonban Zeynep eléri Canzist, és elárulja neki, hogy Kadir a halottnak hitt fia, Yusuf.
50. rész
Canzis megdöbben a hír hallatán, hogy Kadir a fia. Zeynep félelem nélkül szembeszáll Canzisszal, amivel eléri, hogy a férfia ne bántsa Asiyét, Kadir anyját se. Veli megmutatja a videót Szelimnek, aki dühében azonnal Belma nyomába ered, hogy megfizessen a megalázásért. Demir szemtanúja lesz a leszámolásnak.
51. rész
Kerem kiszabadul a börtönből, miután Kadir, Zeynep és Cemre összegyűjtik a bizonyítékokat, amivel az ártatlanságát bizonyítják. Szelim megbánja, amit Belmával tett, de már nem tudja az eseményeket megváltoztatni. Veli megzsarolja Canzist, aki nem akarja, hogy Kadir rájöjjön az igazságra vele kapcsolatban.
52. rész
Szelim számára már nincs kiút, miután Belmát is megpróbálta megölni, ráadásul rálövetett Kadirra. Canzis alkut ajánl neki, amivel legalább a lánya, Cemre életét megmentheti. A rendőrség megjelenik Zeynepnél, hogy sikkasztás miatt őrizetbe vegye. A rendőrkapitány figyelmezteti Kadirt, hogy orosz bérgyilkost küldtek rá és Velire.
53. rész
Veli felkészül az oroszok támadására, és kisebb sereget mozgósít maga körül. Canzis is kénytelen felkészülni, amikor megtudja a bérgyilkostól, hogy Kadirra is vadásznak. Megbízza az embereit, hogy az életük árán is védjék meg a fiát. Zeynepet nehéz lesz tisztázni a sikkasztási ügyben Szemir halála miatt.
54. rész
Az oroszok kudarcot vallanak Velivel és Kadirral is, emiatt nagyon dühösek. Felkeresik Canzist, és megvádolják, hogy titokban védelmezi őket. Demir megszökteti a kórházból Belmát, aki kiborul, amikor megtudja, hogy Szemir semmit sem hagyott rá. Kadir megígéri, hogy elárulja Velinek, kik végeztek a családjával, ha cserébe segít Zeynepet kihozni a börtönből.

Piszkos pénz, tiszta szerelem /Kara Para Ask/

162. rész
Elif ismét arra kéri Ömert Ardáék esküvőjén, hogy hagyja ott a rendőri pályát és együtt kezdjenek új életet, de a férfi nemet mond, ezért Elif elhagyja és egy kisvárosba szökik Ömer tudta nélkül, ahol új életet kezd. 3 hónap múlva, Rifki, Tayyar utódja meg akarja öletni Ömert. Hüseyin és Metin azt tervezik, hogy az éjjel megszöknek a börtönből.
163. rész
Ömer megpillantja egy ékszerüzletben azt az ékszert, amit Elif készített. Mert eljegyzi Demetet. Ömer, Melike noszogatására végül úgy dönt, hogy megkeresi Elifet. Elmegy az ékszerüzletbe, hogy ott kérjen segítséget. Hüseyin és Metin sikeresen megszöknek a börtönből. Rifki, az új maffiavezért a kitüntetési ceremónián akarja megöletni Ömert. Hüseyin is elmegy a ceremóniára és eldördül egy lövés…
164. rész
Metin és Nilüfer elrejtőznek egy félkész házban. Ömer felmond a kapitányságon és Elif után indul. Elif és Ömer kibékülnek és összeházasodnak. Arda elkapja Fatihit de végül megkönyörül rajta és elengedni őt és Nilüfert. Pelin bejelenti Ardának, hogy gyermeket vár. Elif és Ömer egy tengerparti kisvárosban kezdenek új életet, nyitnak egy könyvesboltot. Hüseyin teljesen lebénul. Elvan ápolja a házukban. Melike azzal keresi a kenyerét, hogy gyerekekre vigyáz. vége

Sebzett szív /Vatanim sensin/

20. rész
A robbantás áldozatai számára árverést rendeznek, ami botrányba fullad.
Török lázadók egy csoportja lövöldözésbe kerül a görög katonákkal, Mehmet megsérül.
Hilal olyan szörnyűséget követ el, amiről sose gondolta volna, hogy képes ilyen cselekedetre.
Hasibe kötelezi Azize-t, hogy mondja el Cevdetnek, hogy várandós.
Cevdetnek nincs más választása, minthogy elküldje Hilalt és Ali Kemalt olyan helyre, ahol nem találhatják meg őket.
Vasili bevallja az igazat Veronica-nak fiával kapcsolatban.
Mr. Hamilton és Esref pasa találkoznak, hogy szövetkezzenek.
Hilal a kórházban végzett tevékenységével akarja jóvá tenni bűnét.
Jakup megsejt valamit Mr. Hamilton szándékairól.
Veronica ráébred Leon gyengéd érzéseire.
21. rész
Leon magához tér, hazudik arról, hogy ki támadt rá. Hilal a bocsánatáért esedezik.
Hasibe fejébe veszi, hogy elmondja az igazat Cevdet-nek Azize állapotáról.
Tevfik beteljesíti titkos tervét, amellyel veszélybe hozza az egész török népességet.
Yldiz egy félreértett félmondat miatt fel akarja adni eddigi életét.
Ali Kemal nem érti miért nem adta fel őt, és húgát a magához tért Leon.
Mindenkit megvisel Esref pasa halálának híre. A pasa halálával néhány török katona számára kiderül az igazság Cevdet-ről.
Veronica továbbra is abban a hitben él, hogy Leon feleségül akarja kérni Yldiz-t, és elő akar készülni a frigyre.
Hasibe fél, hogy Azize és Tevfik névházassága végzetes következményekkel járhat.

Sorsok útvesztője /O Hayat Benim/

401 részes

326. rész
Mehmet Emírt elviszik, és úgy tűnik, hogy semmi esélye a túlélésre. Az elkeseredett Hulya mindenkit megkeres, hogy segítsen. Kenan hívása így is az utolsó pillanatban érkezik.. Efsun most is a talpára esik, ellopja egykori boltja raktárából a ruhákat és a piacon kezdi árulni. Bahar egyre jobban gyanakszik Efsunra. Ates megengedi, hogy Reyhan nála maradjon, ám a lányra rátör nevelőapja. Bahar elmondja a fiúnak, hogy nem megy Ömerrel sehova.
327. rész
Efsun és az egész család a piacon árulja a ruhákat a megélhetésért. Bahar és Figen meghallják, hogy Arda és Efsun titkol előlük valamit. Zuhal nagyon sürgetné apja házasságát Ganimet-vel, ezért újabb aljas ötlettel áll elő. Ates segít Reyhannak, hogy megszabaduljon az apjától, miközben a lánynak egyre jobban tetszik a férfi.
328. rész
Bahar titokzatos üzenetet kap, melynek hatására Atessel együtt felkeresik Efsunt és Szultant. A házaspár újra egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Zuhal cseppjei Ganimet kórházba juttatják. Cemal felkeresi Szultant és Zeynepet, hogy megkérje a lány kezét. Megkezdődik Kenan tárgyalása.
329. rész
Kenant felmentik, Ates pedig dührohamot kap. A lakásán megjelenik Reyhan bátyja a lány pedig védekezésképpen hasba szúrja, és igyekszik Ates elől eltitkolni. Cemal bejelenti, hogy válni akar, miután Szultan áldását adta Zeyneppel való házasságára. Hulya bosszúból felhívja Bahart és Atest, hogy elmondjon nekik egy nagyon fontos titkot Szultanról, Efsunról – és Nuranról.
330. rész
Hulya mindent elmond Atesnek és Baharnak az igazságról. Bahart megrázza a hír, amikor megtudja, hogy Nuran a lánya. A nő és Ates a kislányhoz rohannak, hogy elmondják neki, valójában ők a szülei, de kénytelenek belátni, hogy ez összetörné Nurant.
331. rész
Müge a kórházban nagyon durva kezelést kap, amit Hulya is nehezen visel. Bahar nekiesik Efsunnak és Atessel együtt megfenyegetik, hogy megfizetnek azért, ami velük ettek. Szultan dühe határtalan, így az Atahan villához megy, hogy ott várja meg Hulyat. Arda megfogadja, hogy nem engedi, hogy Nurant elvegyék tőlük.
332. rész
Hulya Kenanhoz fordul, miután Szultan megveri. A férfi mikor meglátja egykori felesége arcát, gondolkodás nélkül segít neki bosszút állni. Ám az ütések nem az idős nő arcán csattannak… Zuhal és Secil sürgeti Ganimet esküvőjét, de az menyasszony nem biztos abban, hogy jó ez a sietség. Mehmet Emír kérdőre vonja Ardát, hogyan segíthette Efsunt. Arda, az idősebb férfi legnagyobb meglepetésére kiáll a tetteik mellett, és Baharnak is elmondja, hogy nem hajlandóak lemondani Nuranról.
333. rész
Volkan megpróbálja rávenni az apját, hogy álljon el az esküvőtől. Kenan az utcára rakja Efsunt és a családot, Hulya ezzel próbálja meg elérni, hogy Arda hazamenjen. Efsun a történtekből az a tanulságot vonja le, hogy nem érdemes jónak és becsületesnek lenni. Nuran megfázik az utcán töltött éjszaka után. Efsun attól retteg, hogy Bahar és Ates elrabolja a kislányt.

Szulejmán

299
Mihrimah kezébe veszi a hárem ügyeit és anyjához hasonlóan, félreérthetetlen üzenetet küld Rüsztem szeretőjének, a szép Mendez grófnőnek. Szelim nem bír várni a gyász végéig, és Nurbánu könyörgésére elviszi a ládát az uralkodóhoz. Bayezit arra számít, hogy Musztafa aga az igazság mellett fog tanúskodni.
300
A szultánhoz eljut a hír, hogy Bayezit megtagadja a parancsot, és nem foglalja el a számára kijelölt szandzsákot, Amasyát, ráadásul sereget toboroz. Mihrimah megérti, hogy egyedül ő segíthet Bayezitnek, aki körül szorul a hurok. Fahriye megpróbál kijutni a börtönből, hogy beváltsa Hürremnek tett ígéretét.
301
Rüsztemet kétségek gyötrik, miután Hürrem kérésére a Koránra esküdött meg. Megpróbálja kijátszani, hogy ne kelljen a lázadásra készülő Bayezit mellé állnia. Közben Bayezit hatalmas sereget toborzott, aminek a híre eljut az uralkodóhoz. Mihrimah titokban pénzzel támogatja a toborzást.
302
Bayezit elindul seregével a fivére, Szelim ellen. Az uralkodó árulónak minősíti Bayezitet, és meghozza a halálos ítéletet. Hamarosan kitör a háború a két herceg között. Mihrimah rájön arra, hogy Rüsztem megszegte a szent fogadalmát, ezért úgy dönt, hogy elválik Rüsztemtől.
303
Bayezit a sérüléséből gyorsan felépül, ám menekülniük kell Szelim közeledő serege miatt, és Ayas pasánál keresnek menedéket, majd átlépik a perzsa határt. Mihrimah mindent elkövet, hogy mentse fivérét, ám a szultán hajthatatlan, és elrendeli az elfogatását, akár holtan is. Az uralkodónak kiújul a betegsége.
304
Bayezit egyre elkeseredettebb, úgy érzi, soha többé nem térhet vissza apjához a perzsa Tahmasz vendégségéből. Mihrimah továbbra is támogatja Bayezitet, aki arra kéri, segítsen tőrbe csalni Szelimet. Dephne megtudja, hogy az uralkodó Bayezit kiadását követeli, és alkudozás kezdődött a herceg fejére.
305
Bayezit továbbra is Kazvinban van, a perzsa sah fogságában. Közben Szelim megpróbálja összeszedni a a sah számára felkínált hatalmas összeget, ám Garcia Mendez csak az egyharmadát tudja kifizetni. Közben megérkezik a szultán futára a hercegért, ám kiderül, hogy valaki más is beszállt az alkudozásban. Bayezit nem bízik a szultán bocsánatában, ám Mihrimah szultána mindent elkövet, hogy Bayezit visszatérhessen.
306
Bayezit szökést tervez a perzsa uralkodó palotájából, ám hamarosan kiderül, hogy ez öngyilkos vállalkozás. Dephne megtudja, hogy fiát, Mehmet herceget a szultán parancsára Bulsába viszik. Biztos benne, hogy merénylet készül a fiú ellen. Nurbánu nem érzi magát és a trónt továbbra sem biztonságban, ezért újabb tervet eszel ki. Közben a sah megváltoztatja a feltételeket, ami felkorbácsolja a szultán haragját.
307
A szultánt lesújtja Bayezit halála, ám sejtelme sincs, hogy ki okozta valójában a halálát. Ráadásul a köszvénye is kújult, olyannyira, hogy lábra sem tud állni. Mihrimah készen áll arra, hogy elégtételt vegyen Nurbána szultanán, aki elfoglalta Bayezit palotájának egyik legszebb lakosztályát. Szelim úgy érzi, készen áll az uralkodásra, és már semmi nem állhat az útjába.
308
Szelim öt év után végre felkeresi nővérét a palotában, aki szembesíti gaztetteivel. A herceg a mardosó bűntudat miatt újra inni kezd. Nurbánu megdöbben, amikor hosszú távollét után végre megérkezik a fia, Murad, aki egy ágyast is magával hoz. Ráadásul hamarosan kiderül a lányról, hogy várandós, és egykor Mihrimah szultána szolgálólánya volt. A szép és ártatlan arcú Szafie mindent elkövet, hogy eloszlassa Nurbánu gyanúját.
309
Az uralkodó a piacon sétálva rádöbben, hogy a nép tehetetlen, gyarló szultánként gondol rá, aki még az imaházba sem tud a saját lábán elmenni. Annyira felbosszantja a közvélemény, hogy azonnal elrendeli a hadjáratot, amit személyesen akar vezetni. Sokulu és a díván arra kéri Mihrimát, hogy beszélje le apját az útról. Ám Szulejmán tántoríthatatlan, az utolsó hadjáratát maga akarja vezetni.
310
Az uralkodó minden tiltakozás és orvosi tanács ellenére elindul a hadjáratra. Szelim és Nurbánu felkészülnek a trón elfoglalására. Mihrimah elkeseredésében elköltözik a palotából, biztos benne, hogy apja már nem tér vissza élve a hadjáratból. A török sereg nem tud megbirkózni Szigetvárral, és úgy tűnik, hogy nem teljesül az uralkodó leghőbb vágya. Szigetvár a rögeszméjévé válik a szultánnak, aki végül elfogadja az ópiumot a fájdalmára. vége

Tiltott szerelem

52. rész
Firdeus alig várja, hogy az újonnan szerzett értesüléseit megossza Bihterrel, ám a lány erre nem ad alkalmat. Behlül kérésére Bihter elviszi őt a halászokhoz, hogy megköszönje, amit érte tettek. Nihatnak és Adnannak közben Bakuba kell utaznia a miniszterrel találkozni, a sikeres pályázat miatt…
53. rész
Adnan és Bihter között újabb feszültség adódik, most éppen Denisa asszony miatt, amit ismét Firdeus ügyeskedése gerjeszt. Bülent megpróbál Behlülre hatni, hogy béküljön ki Ezellel, mert látják rajta, hogy boldogtalan és segíteni akarnak neki. Bihter pedig felelősségre vonja Katját a viselkedése miatt…
54. rész
Adnan és Nihal a miniszterelnökhöz készülnek, s a hivatalban Hilmivel találkoznak, aki felajánlja a fiának, hogy térjen vissza a családi vállalkozásba. Közben Bihter találkozóra hívja Behlült, ám a fiú nemet mond. Denisa kiönti a szívét Achsennek, aki megértően türelemre inti őt. Seville pedig ismét meggondolatlan tettbe hajszolja Firdeust a provokációjával…
55. rész
Behlül és Bihter is megtesznek mindent azért, hogy elaltassák Denisa gyanúját, ám éppen emiatt kezd el rájuk gyanakodni. Behlül közben végre felkeresi Ezelt, még ha egy hetes késéssel is, de bocsánatot kér a lánytól és megpróbálja helyrehozni a kapcsolatukat. Adnan vesz egy autót Bihternek a születésnapjára, amit ő maga választhat ki. Firdeus pedig pénzt kér Pejkertől, hogy rendezze a kártyatartozásait…
56. rész
Behlül elhívja Ezelt egy családi vacsorára, ahol bejelentik, hogy kibékültek. Ennek persze nem mindenki örül. Hilmi igyekszik elérni, hogy az Adnanék által nyert pályázatot a kiírók gondolják újra. Firdeus sürgeti Pejkert a pénz miatt, a lány megpróbálja fondorlatosan kicsalni a pénzt Nihattól. Nihal egyre jobban izgul a közeledő érettségi miatt.
57. rész
Firdeus ismét bajba kerül, ám ezúttal az egész család jóhírét is veszélybe sodorja. Denisa leteremti Jemilét, amiért az folyamatosan a történtekről pletykál. Bihter nagyon megharagszik Pejkerre, amiért belevonta Hilmit az ügybe, s a segítségét kérte. Nihal közben mindent megtesz azért, hogy támogassa az apját a nehéz percekben…
58. rész
Adnan úgy dönt, hogy egy étteremben ünneplik meg Bihter születésnapját, hogy mindenki elfeledkezzen a botrányról. Denisa azonban nem kíséri el őket és Firdeus is úgy dönt, hogy a szobájában marad. Hilmi felhívja az asszonyt, hogy még jobban megszégyenítse, s ettől Firdeus idegösszeroppanást kap, majd Katja és Denisa próbál meg segíteni rajta…
59. rész
Behlül éppen a hátsó kertben van, amikor Denisa és Firdeus megérkeznek a kórházból, így az ő segítségével jutnak vissza a házba. Adnan közben megérzi, hogy nem mondanak igazat az üggyel kapcsolatban, ezért kifaggatja Denisát, aki nem tud hazudni neki és bevallja, hogy mi történt. Pejker és Nihat kibékülnek és megegyeznek abban, hogy nem engedik, hogy a szüleik kapcsolata elrontsa az övékét…
60. rész
Bülent csapata ismét nagy meccsre készül, ahová a családból csak Behlül és Bihter tud elmenni, így ismét találkoznak egymással. Adnan rájön, hogy hogyan tudná megleckéztetni Hilmit, és ki is használja a lehetőséget. Közben Nihatot zsarolja az apja, hogy adjon át neki céges adatokat, ám a fiú nem akar engedni neki. Denisa és Firdeus kapcsolata pedig megváltozik a történtek hatására…
61. rész
A család úgy dönt, hogy Bülent lábadozzon Achsen birtokán, így Denisa és a kisfiú is elutaznak. Adnan vezetni tanítja Nihalt, majd együtt mennek ki a kislánnyal a temetőbe. Firdeus úgy dönt, hogy Londonba utazik, így Katjaval elkezdik az előkészületeket. Hilmi közben busásan meghálálja Sevillenek az információkat a vállalatról. Majd kiderül, hogy Pejker ismét terhes, de a lány ennek Nihattal ellentétben egyáltalán nem örül…

Végtelen szerelem /Kara Sevda/

2. évad, 37. rész
Ayhan jó hírekkel látogatja meg Leylát. Zeynep próbálja kideríteni, hogy mi köze lehet egymáshoz Emirnek és Asunak. Emir nem hiszi el Nihannak, hogy közte és Kemal között nincs semmi, ezért arra kéri, hogy csalja el Kemált a tengerpartra és bizonyítsa be neki az ellenkezőjét
2. évad, 38. rész
Kemal elkezd gyanakodni Asura, miután látta a táskáját Tufannál. Gyanakvását elmondja Nihannak, Leylának és Ayhannak és megbeszélik, hogy valódi bizonyítékot keresnek. Zeynep ráveszi Hakant, hogy tudja meg, ki adta ki a Asu terhességéről a hírt
2. évad, 39. rész
Ayhan és Leyla lerobbannak az autóval, de nagyon jól érzik magukat egymás társaságában. Emir megzsarolja Hakant az öccsével, amiért a legfőbb ellenségének juttatott olyan információt, amit nem kellett volna. Kemal egy különleges estét tervez Asunak, aki retteg, hogy mire készül Kemal
2. évad, 40. rész
Asu feltöri Kemal számítógépét és adatokat szed ki belőle, míg Emir keresztülhúzza Kemal új projectjét. Nihan követi Zeynepet, míg Emirrel találkozik és megtudja, hogy Zeynep bent volt a kórházban Ozan halálakor. Később azt is megtudják, hogy Asu és Emir között is van valami kapcsolat
2. évad, 41. rész
Kemal elmondja Méregnek, hogy túl sok árulóval van körülvéve, köztük Asuval, aki Emir testvére. Kemal megtudja azt is, hogy Asu kikért egy listát a banki átutalásaikról. Méreg gyanakszik Tarikra, ezért megpróbálja bizonyítani igazát. Nihan is külön nyomozásba kezd. Vildan aggódik Leyláért, amikor megtudja, hogy Ayhan börtönben volt egy ideig
2. évad, 42. rész
Nihan bajban van, mert Asu lakásán ragadt. Emir megfosztja Kemált a cégétől. Hakan eláruja Zeynepnek, hogy Emir az öccsével zsarolja őt. Nihan szerencséjére több órai rabság után, megjelenik Kemal, már csak azt kell kitalálniuk, hogyan szöktessék meg Nihant. Közben Emir nagyon keresi már a feleségét
2. évad, 43. rész
Fehime Banu tanácsára Zeynep után megy, és meglátja Emirrel. Zeynep könyörög anyjának, hogy ne szóljon az apjának. Tarik bosszút akar állni Méregen. Emir megtiltja Nihannak, hogy a kis Deniz megtudja, hogy nem ő az apja. Mindeközben Kemal egy kemény büntetésen töri a fejét a Kozcuoglu család ellen. Vildan pedig megtudja, hogy mire jutott a nyomozó Ayhanról
2. évad, 44. rész
Kemal terve beválik, megszerzi Galip részvényeit, így a Kozcuogluk hatalmának vége. Emir és Galip nem nyugszanak ebbe bele. Emir megzsarolja Asut, hogy ha nem adja vissza neki a részvényeket, akkor elárulja Kemálnak a lány titkát. Ám Asu keményen visszavág. Mindeközben Kemal megígéri Nihannak, hogy ha ezen a poklon túljutnak, igazi házasságot köt, vele

Venezuelai sorozatok

Édes dundi Valentina

1. rész
Valentina, a szegény kövér kislány, aki intézetben nőtt fel, diplomaosztás előtt áll. Édesanyja, aki kigyógyult alkoholizmusából, sikeres énekesnő lett, ám épp a lánya diplomaosztása után végzetes baleset éri.
2. rész
Valentina gonosz nagynénje házába kerül, amelynek igazából a lány a tulajdonosa. A nagynéni mindent elkövet, hogy kiforgassa unokahúgát a jogos örökségből.
3. rész
Valentina egyetlen lelki és fizikai támasza unokatestvére, Orestes, aki mindent megtesz azért, hogy Valentina nagynénje házában elviselhető módon éljen.
4. rész
A gonosz nagynéni, Olimpia és a lánya, Ariadna mindent megtesznek, hogy megkeserítsék az árván maradt lány mindennapjait. Orestes tévedésből Valentina arcába vágja azt a tortát, amit igazából Ariadnának szánt.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt kedveli: