Sorozatok a TV-ben 2019. január 14. és 2019. január 27. között

Hamarosan a TV-ben

 • január 7. Hupikék törpikék új részek 19:00 (Kiwi TV) Késve vettem észre, de itt nézhető – belga sorozat
 • január 19. Az ősök gyűrűje: Final Fantasy 18:30 (Mozi+) – japán animációs film
 • január 19. Pokoli macskák 10. évad 20:05 (Animal Planet) – amerikai sorozat
 • január 21. 200 első randi 17:55 (Sony Max) – magyar sorozat
 • január 21. Szeplőtelen Jane 4. évad 19:00 (Sony Max) – amerikai sorozat

Jelenlegi sorozataim

Tévében

 • A becsület ideje /Czas honoru/ 2. évad szerda 21:35, Duna – lengyel sorozat közepes
 • A tanár 2. évad szombat, RTL Klub – magyar sorozat közepes
 • Az év hotele 2. évad vasárnap 11:30, RTL Klub – magyar sorozat  közepes (utolsó rész január)
 • Barátok közt 20. évad minden hétköznap 21:00, RTL Klub – magyar sorozat közepes
 • Jóban rosszban 14. évad minden hétköznap 19:45 Super TV2 – magyar sorozat közepes
 • Visszatérők /The 100/ 4. évad kedd 22:00, RTL Spike  – amerikai sorozat közepes

Gépen-mobilon

 • Aranyélet 2. évad – magyar sorozat
 • Barátok közt első 20 rész – magyar sorozat közepes
 • Elimi Birakma – Ne engedd el a kezem– török sorozat
 • Emír útja – török sorozat gyenge
 • Ezel minden hétköznap 10:35, Sorozat+ – török sorozat közepes
 • Dragon Ball Heroes – japán anime sorozat gyenge
 • Megtört szívek /Paramparça/ 3. évad minden hétköznap 09:35, Izaura TV – török sorozat  gyenge
 • Piszkos pénz, tiszta szerelem /Kara Para Ask / minden hétköznap 14:40, TV2 – török sorozat
 • Violet Evergarden – japán anime sorozat közepes

Sorozatok előzetesei

A fülszövegek SPOILERT tartalmaznak.

Amerikai sorozatok

A farm, ahol élünk

3. évad

14. Kisasszonyok
Laura, Mary, Nellie és Ginny egy színdarab előadására készül. Ginny jobb kedvre akarja deríteni az anyját, így levágja és eladja a haját parókának, hogy tudjon venni neki egy szép ruhához való anyagot. Anyja viszont nem hiszi, hogy tisztességesen szerezte a pénzt.
15. Indián kölyök
Jeremy Stokes szereti a lányát, de indián unokáját nem tudja elfogadni. Hiába tesz bármit Joseph, vagyis Pettyes Sas, nem ismeri el unokájaként. Josphet többször megverik az iskolában, és szemére hányják, hogy mit keres ott, és Jeremy az, aki végül a Pettyes Sas nevet íratja be az osztálynaplóba.
16. Együtt a félelemmel 1.
Maryt megrúgja a ló, mikor Charles helyett ő vezeti be az állatot. Charles születésnapja mégis vidáman telik, mert a fájdalom csak utána jelentkezik. Dr. Baker először azt hiszi, nem komoly, de utána rájön, hogy meg kell műteni. A városba utaznak a legjobb klinikára, mert Alden atya gyűjtést rendezett Mary-ért. A műtét úgy tűnik, sikerült, de Mary újra belázasodik.
17. Együtt a félelemmel 2.
Marynek új műtét kell, hát Charles elmegy dolgozni egy alagút építésére, és vele tart Isaiah Edwards is. De a túl gyors robbantások eredményeként egy munkás meghal, Charles pedig a vezetővel bent reked…
18. Salomon iskolája
Solomon, a fekete bőrű kisfiú megszökik otthonról, és Charles-ék befogadják. Elkezd iskolába járni, amit annyira szeretett volna mindig, és megtanítja Laurát arra, milyen szerencsés, hogy tanulhat. De rá kell jönnie, hogy a feketékkel még mindig másként bánnak, és végül bevallja Charles-nak, hogy élnek a szülei és haza akar menni.
19. A zenélő doboz
Laura születésnapjára egy lexikont kap, de jobban örült volna egy játéknak. Új barátnőjével, a dadogó Annával elmegy Nellie klubjának gyűlésére, és mikor senki sem látja, ellopja a zenedobozát, amitől rémálmok gyötrik, ráadásul le is löki a dobozt, amitől tönkremegy, és nem adhatja így vissza. Nellie meglátja, hogy nála van, és megzsarolja Laurát, hogy ha mindent megtesz neki, akkor nem árulja el őt Charlesnak.
20. Választás
Az iskolában diákelnök-választás van. Nellie-t az öccse jelöli, és Maryt is jelölik, hogy ez a lányok szavazatait megossza. A fiúk a kissé fellegekben járó Elmer Dobkinst jelölik, hogy nevetségessé tegyék. Nellie partit rendez, amire Maryéken kívül az összes lányt meghívja, persze annak fejében, hogy rá fognak szavazni. Lauráék is bosszúból rendeznek egy partit, amire viszont csak Elmer jön el.
21. Aranyország I.
Ingallsék és Edwardsék aranyásásból akarnak meggazdagodni, mert az otthoni megélhetési körülmények romlanak. Találnak is egy jó helyet és a közeli városban fölállított sátorban a templom mellett

A visszatérők /The 100/

4. évad

11. A túloldal
Clarke szembenéz végzetes döntése következményeivel.
12. A kiválasztottak
Jaha és Kane nem értenek egyet abban, hogyan kéne kezelniük a kegyetlen valóságot. Clarke eközben egy barát megmentésére vezet egy csapatot.
13. Praimfaya
Praimfaya érkezése arra kényszeríti hőseinket, hogy lehetetlen döntéseket hozzanak, saját túlélésük érdekében.

Pokoli macskák /My Cat from Hell/
10. évad

1. Küzdelem életre-halálra
Egy anya és lánya kétségbeesik a macskájuktól, Missytől, mert az másik macskájuk, Fluffy életére tör. Segíthet-e rajtuk Jackson?

2. Macskaveszély
Jackson ezúttal Sydneyvel, a bengáli macskával dolgozik, mert az állandóan összepisili a bútorokat. Stella, az energikus macska veszélyt jelent egy kisgyermekre.

Szeplőtelen Jane

4. évad

1.
Amikor Jane ismét összejön első szerelmével, Adammal, megdöbben, de egyben örül is a találkozásnak. Xo és Alba ugyanakkor már kevésbé van elragadtatva attól, hogy a férfi visszatért. Rafael kénytelen átadni a hotel tulajdonjogát testvérének, majd végül Jane házában köt ki egy csóró hajléktalanként. Jane és Rafael értesül róla, hogy megtalálták Petrát, ezért a segítségére sietnek, de Anezkat sehol sem találják. Eközben Xo és Rogelio boldogságát beárnyékolja, amikor rájönnek, hogy Darci Rogelio gyermekét hordozza, és teljes felügyeletet akar a gyerek felett.
2.
Jane bimbózó kapcsolata Adammel segít előhozni Jane könnyedebb oldalát, és arra emlékezteti, hogy több mint egy anya. Ugyanakkor, amikor Adam állásajánlatot kap, kikéri Jane véleményét arról, hogy maradjon-e, vagy inkább menjen. Rogelio nem igazán jön ki egy másik színésszel a munkahelyén, és úgy tűnik, a dolgok egyre rosszabbra fordulnak számára. Xo segít vigyázni Darcira, hogy ezzel is bizonyítsa Rogelio elkötelezettségét az apaság mellett. Mindeközben Petra és Rafael együtt próbálja visszavásárolni a hotelt, de olyan problémákba ütköznek, amelyek feszültséget keltenek közöttük.
3.
Úgy tűnik, Jane és Adam kapcsolata hipersebességgel halad előre, és Jane úgy gondolja, hogy talán már itt az ideje, hogy Adam találkozzon Mateoval, de Rafael nem rajong az ötletért. Ahogy egyre közeledik a baba érkezése, úgy válik Rogelio egyre féltékenyebbé Darci új barátjára. Xo megpróbál minden segítséget megadni, ezért arra bátorítja Rogeliot, hogy álljon a sarkára, és legyen igazi apja a gyereknek, ahogy az elvárható tőle. Eközben Rafael eltökélt, hogy visszaszerzi a hotelt és az életét, és minden szükségest megtesz azért, hogy ez megtörténjen.
4.
Amikor Jane megtudja, hogy Rafael az ő engedélye nélkül mutatta be Mateot az új barátnőjének, Katherine-nek, dühbe gurul, mivel úgy véli, hogy Katherine rossz hatással van Rafaelre és Mateora is. Jane Petrához fordul segítségért Rafaellel kapcsolatban, de Petra olyan ajánlatot tesz Jane-nek, amit Jane nem tud visszautasítani. Most, hogy a baba megszületett, Rogelio és Darci nem nagyon talál olyan nevet a babának, amely mind a kettejüknek tetszene. Eközben Xo arra összpontosít, hogy felvirágoztassa a táncstúdiót, ezért úgy dönt, hogy az egyik ellenségével vágjon bele az üzletbe.
5.
Amikor Adam beszámol előző kapcsolatairól Jane-nek, az elmondottak feszültséget keltenek a kapcsolatukban. Lina Jane-től kér tanácsot azt illetően, hogy vajon tényleg meg kellene-e házasodnia, és könyörög Jane-nek, hogy mondja el őszinte véleményét a vőlegényéről. Petra olyan fontos információkhoz jut, amelyek segíthetnek Rafaelnek a hotel visszaszerzésében, de Rafaelt jobban érdekli a húga egészsége. Eközben Xo megkéri Rogeliot, hogy fontolja meg az orvosi beavatkozást, de Rogelio nem nagyon tud dönteni.

Argentin sorozatok

Yago

6. rész
Gardel is elindul Yago után, hogy ne legyen egyedül a városban. Családja villájára talál rá s nem is tudja, hogy hova került. Morena megkapja a rendezvényszervező állást és már az esküvőt szervezi a villában. Nagyapja a cinkosa lesz, hiszen argentinnak adta ki magát. Yago elmenekül, de a rendőrségen nem hisznek neki. Gardel találkozik barátaival a nagyvárosban. Segítik őt, meg kell találnia a fiút. Melina beköltözik a házba. Yago egyetlen emberben bízik, a csavargó Selsoban. A szabad ég alatt újra előjön a rémálom. Roberto 25 év után kiszabadul a börtönből. Aldotól követeli ígéretét, hiszen helyette ült a börtönben Victoria meggyilkolása miatt.
7. rész
Morena Buenos Aires-ben akar maradni. Aldot bűntársa, Roberto zsarolja. Morena kénytelen segíteni Yagonak, hogy bejusson Aldohoz az irodába. Egy ügyes csellel ellopott motorját is sikerül visszaszerezni. Roberto felhívja Adolfot, apósát, ő bízott benne és most hisz ártatlanságában. Yago az újságból értesül róla, hogy anyját meggyilkolták.
8. rész
A gyilkosságot még Gardel sem tudta. Yagot felkavarja, a rémálom valósággá vált, ott volt és hallotta a gyilkosságot. Gardel nagyon félti a fiát. Amikor felkeresi a villát Lucio épp megy hazafelé, Yago menti meg, amikor összeesik. Morena nem hiszi el Yagonak az igazat, nagyon csalódott. Közben Morenát Roberto, a börtönből szabadult kertész is keresi, hiszen titkon azt reméli a lánya. Morena bizalmatlan hozzá. Lucio kicsit jobban van a kórházban. Yagot is szerelmi seb gyötri, kedvese kígyómarásban halt meg. Mercedes felkeresi apját, mert tudni akarja lánya címét. Moréna azért dühös az anyjára, mert hazudott neki apja kilétéről.
9. rész
Lucio egy seb alapján felismeri Yagoban unokaöccsét, Fabiót. Nagy az öröme. Bár Gardel aggódik, nem tudja, hogy megbízhatnak-e Lucioban. Morena szakítani akar Yagoval.
10. rész
Váratlanul megérkezik Mercedes, Morena anyja. Veszekedésüknek fültanúja Yago is és megtudja, hogy Mercedesnek köze van Roberto Cardinashoz, anyja gyilkosához. Lucio felfedi Melinanak titkát Yagoról.
11. rész
Yago rátámad Robertora és kérdőre vonja. A dologból verekedés lesz és Yagot börtönbe viszik, ott tér magához. Morena meglátogatja, de csak Melina tudja kihozni Lucio pénzével, mert meg kell téríteni az okozott kárt. Thomas felhívja Morenát és kellőképpen össze is zavarja. Volt vőlegénye az oltár előtt faképnél hagyta. Mercedest felkeresi Roberto és elmondja neki, mennyire szereti.
12. rész
Morena véletlenül kihallgatja anyja és Roberto beszélgetését a szállodában. Egyből világos lesz számára, hogy nagyon is volt közük egymáshoz. Elena rájön, hogy Aldonak szeretője van, egy bizonyos Cassandra. Lucio és Yago együtt mennek el a DNS vizsgálatra. Most minden kiderül.
13. rész
Lucio segíteni próbál Elenán. Elena véletlenül meghallja Roberto és Aldo beszélgetését és megtudja, hogy férje gyilkos. Nagyon megrémül. Mercedes közli Yagoval, hogy nem tűri kapcsolatát lányával.
14. rész
Roberto és Mercedes újra szóba állnak egymással. Mercedes borzalmasan féltékeny Victoriára, izzik benne a gyűlölet. Morena nem vállalja személyzeti főnökével a vacsorát, felmond. Yago meglátogatja Luciot, nagy az öröm, de Lucio nagyon kimerült. Morena kimért és határozott, nem ért egyet Aldo szabályaival. Yago emlékei visszatérnek a házban. Melina Yago kérésére közbenjár a cégnél, hogy ne rúgják ki Morenát, de ő nem igazán örül neki. Selso régi barátjával találkozik, a csavargó Lángocskával. Egy tűzben égett meg és azóta nem emlékszik semmire. Elviszi Gardelhoz enni. Yago az irodában a tűzvész után nyomoz Morenaval, senki nem tudja az okát. Lucio egyre rosszabbul van, elmondja Aldonak is, hogy megtalálta Fabiot.
15. rész
Mercedes felkeresi Elenát, sőt le is tegezi. Szemtelen és számonkérõ, bosszúra éhes. Thomas Buanos Aires-be repül, azonnal látni akarja Morenát. Luciohoz kijön az orvos, nagyon rosszul van. Elena részeg és nem viseli el sem a látogatót, sem Aldot. Végre Yago megtalálja Robertot és beszélni akar vele, az igazat akarja. Yago nem hisz neki és nem fogja békén hagyni. Aldo fél fülel valamit hall egy DNS-vizsgálatról. Laurához megérkezik Thomas. Yago elmegy a villába, hogy megkeresse rémálma színhelyét, minden megvilágosodik, nem Roberto volt. Lucio azonnal ügyvédet hívat magához. Házasságot akar kötni minél hamarabb Melinával és rá akarja hagyni vagyonát.

Kanadai sorozatok

Vikingek

4. évad

19. Előeste
A viking hadsereg hatására pánik tör ki az angol vidékeken. Ecbert király és Aethelwilf a birodalom védédelmét tervezi.
20. Leszámolás
Aethelwulf herceg a vikingek haditervének tárgyaként találja magát. Ecbert magára marad a tervével.

5. évad

1. A Halászkirály
Miután a vikingek győzelmet arattak Northumbriában és Wessexben, ezzel pedig megbosszulták Ragnar Lothbrok király halálát, Csonttalan Ivar elkezdi megerősíteni uralmát a “Heathen” hadsereg élén, miközben fivérei, Ubbe és Hvitserk ezt igyekeznek megakadályozni. Bjorn Ironside, Ragnar legidősebb fia a Földközi-tengerre indul vezekelni…
2. Holt lelkek

Koreai sorozatok

A királyi ház titkai

15. rész
Dong-i a Királyi Számvevőszék udvarhölgyeként nyomoz és bizonyítékot talál az összeesküvéssel gyanúsított Kim Jun-dál ellen, a kínai követség palotabeli vendégházában. A csendőrséget is elküldik további bizonyítékot keresni. Mivel egyre jobban szorul a hurok a kínai tisztviselő nyakán, Dzsáng Hí-dzse segítségét kéri, aki furfangos tervet eszel ki. Dong-i, Jong Dál és Hváng Dzsu-sik halálosan megrémülnek, mikor rájönnek, hogy a férfi, akit a Fővárosi Elöljáróság bírájának hittek, valójában a király. Egy váratlan haláleset miatt Dong-i óriási bajba kerül, és fegyveres konfliktus fenyegeti az országot. A király nehéz döntés előtt áll.
16. rész
Dong-i haladékot kér a kínai küldöttség vezetőjétől, hogy bizonyítsa ártatlanságát és azt a feltevését, hogy Kim Jun-dál egy cselszövő, aki mindenkit becsapott. A király meg akarja védeni alattvalóját, ezért még akár a fegyveres összecsapást is vállalná Kínával. A miniszterek kétségbeesve próbálják meggyőzni, hogy gondolja át a döntését. Dzsáng udvarhölgy úgy érzi, a király vehemens fellépése az ügyben azt jelentheti, hogy nem csak egyszerű alattvalóként tekint Dong-ira. Közben Hváng Dzsu-sik felbérli Cson-szut, hogy csempésszen át valakit a határon. Az út során Cson-szunak olyan információ kerül a birtokába, amivel sokat árthat Hváng Dzsu-siknek.
17. rész
Szuk-dzsong végre királyi ágyassá teszi Ok-dzsong úrnőt, aki hamarosan fiút szül a királynak. Az özvegy királyné mindent elkövet, hogy az újszülött herceg ne lehessen trónörökös. Ok-dzsong testvére, hogy nővérét és unokaöccsét védje, megmérgezi az anyakirálynét. Közben a király meglátogatja Dong-it, és a két fiatal között gyengéd érzelmek alakulnak ki.
18. rész
Folyik a nyomozás az anyakirályné merénylőjének felderítése ügyében. Dong-it a nyomok Dzáng úrnőhöz, a királyi ágyashoz és annak testvéréhez vezetik. Az úrnő megpróbálja félrevezetni Dong-it, de a lány nem hisz neki. Szuk-dzsong király egyre gyakrabban keresi Dong-i társaságát, bizalmasan beszélget a lánnyal. Egy kihallgatás során a király felesége, In Hjon királynő is gyanúba keveredik.
19. rész
Egyre szorul a hurok az ártatlan királynő és az udvari orvos körül. Hamisított csekk, kínvallatáson nyert terhelő vallomások. A király őrlődik, nem bízik sem a királynőben, sem az ágyasában. Szuk-dzsong király egyetlen vigasza Dong-i. Kitárja szívét a lánynak, és jobb kedvre derül. Dzsáng, a királyi ágyas tanúja lesz felhőtlen boldogságuknak, s ez tőrként hatol a szívébe.
20. rész
Tovább nyomoznak az orvosnál talált csekk ügyében. Kihallgatják a tisztviselőt, ám őt is elfogják Dzsáng emberei. Az akcióban a tisztviselő meghal, ám Dong-i azt hazudja, hogy él. Dong-i bebocsáttatást kér Dzsángnál, és cselesen ráveszi, hogy még egy kis időt adjon a nyomozás befejezéséhez, amivel a királynő ártatlanságát akarja bizonyítani. Az anyakirályné meghal, és mindenki tudja, hogy kezdetét veszi a királynő trónfosztása. Dzsáng és udvarhölgyei örülnek a hírnek. Dong-i azonban nem adja fel.
21. rész
A kegyvesztett In Hjon távozása előtt még Dong-i lelkére köti, hogy vigyázzon a királyra. Az erőviszonyok átrendeződésével többen úgy érzik, itt a lehetőség, hogy magasabb pozícióba kerüljenek. Az udvarhölgyeket beosztják az udvar hivatalaihoz, Dong-i a kincstárba kerül. Az eunuchok régóta a palota korlátlan urai és nem nézik jó szemmel, hogy egy udvarhölgy át akarja vizsgálni a számlakönyveket. Dong-i azonban nem hajlandó meghátrálni. Fontos bizonyítékra bukkan, amely az anyakirályné halálának körülményeit más megvilágításba helyezi, és Dzsáng udvarhölgyre nézve katasztrofális lehet.
22. rész
Dong-i nyomozásának ürügyén hivatali összetűzés kerekedik a számvevőszék és a királyi kincstár között. A vita elmérgesedik, és az ügy a király elé kerül, aki meglepő döntést hoz. Közben a palotában Dzsáng udvarhölgy megkoronázására készülődnek. A király ágyasa egyszeri lehetőséget teremt testvérének, Dzsáng Hí-dzsének arra, hogy Dong-ivel együtt eltüntesse a bűnösségüket bizonyító iratokat. A király elutazik szülei sírjához. Mivel szinte az egész udvartartása elkíséri, a palotában maradók az ő távollétét akarják kihasználni arra, hogy lecsapjanak ellenségeikre.
23. rész
Dong-it, aki a megszerzett bizonyítékokkal elmenekült a palotából, ismeretlenek meg akarják ölni. Segítőit meggyilkolják, ő maga megsebesül, és a hegyekbe menekül. A jobboldali csendőrség azzal a hamis váddal, hogy Dong-i gyújtotta fel a Kincstárat, minden udvarhölgyet elfogat, aki részt vett a nyomozásban. Seo csendőrfőnök ellen is vizsgálat indul, és Dzsáng királyné áskálódásának köszönhetően, távoznia kell a Rendészeti Hivatalból. A csendőrfőnök nem törik meg, elhatározza, hogy megkeresi Dong-i-t, és felmutatja a királyné, és a Déli Frakció bűnösségét bizonyító iratot. Közben azonban Ok-dzsongot hivatalosan is királynévá koronázzák, így teljesnek tűnik a Déli Frakció győzelme.
24. rész
A királynét rémálmok gyötrik, mert fél a lelepleződéstől. Pozíciójának biztosítása érdekében mindenáron keresztül akarja vinni, hogy fiát mindenütt elismerjék trónörökösként. Egyre kétségbeesettebben akar elfojtani minden ellenszegülést. A városban közkézen forgó írást, amely a rossz nyelvek szerint róla szól, elkoboztatja. Szuk-dzsong Szo Jong-gi segítségével titokban tovább keresi Dong-i-t, akinek az életét egy tekintélyes kereskedő mentette meg. Megkedvelte a lányt, mert okos és dolgos, és magánál akarja tartani, ezért nem küldi el Dong-i Csonszjóhoz írt leveleit. Dong-i azonban rájön erre, és megszökik.

A palota ékköve

9.
Jang-geum az anyakirálynő jóvoltából végül mégis udvarhölgy lehet a palotában. Han udvarhölgy megajándékozza egy késsel, ami az édesanyjáé volt. Jang-geum álma így valóra válik, és talán anyja kívánságát is teljesíteni tudja. Eközben a hivatalnok, akit megmentett, a titokzatos aranyfácános hölgy keresésére indul. Eljut Jang-geum mostohaszüleihez is, akik nem merik elárulni leányukat, mert nem biztosak a katona szándékaiban…
10.
A királynak nagyon ízlik az étel, amit Jang-geum és Geum-young készítettek. Jang-geum ismét találkozik a jóképű hivatalnokkal. Kiderül, hogy Geum-young már régen ismeri a férfit. Choi udvarhölgy folytatja a főudvarhölgyi cím visszaszerzéséért folytatott harcát, ezért testvérével igen különös próbatétel elé állítják Geum-youngot. Jang-geum jó szíve által vezérelve segít neki, és emiatt megint csak bajba kerül…
11.
Jang-geum nagy bajba kerül, mert őt gyanúsítják a királynőt elátkozó talizmán elrejtésével. Han udvarhölgy hiába próbálja megmenteni, Jang-geum nem hajlandó a saját védelmében megszólalni. Choi udvarhölgy mindenáron azt szeretné, ha Jang-geum örökre eltűnne a palotából, és védence, Geum-young viselkedésével sem teljesen elégedett. Jang-geum mostohaapját letartóztatják, mert olyan levest főzött a királynak, amitől lebénult…
12.
Jang-geum megfejti, mi okozhatta a herceg lebénulását, és ezzel nevelőapját is sikerül megmentenie. Jung főudvarhölgy egyre többet betegeskedik, így a királyi titkárság vezetőjének születésnapi lakomáját sem tudja egyedül elkészíteni. Jang-geum segítségét kéri, aki azonban súlyos árat fizetett azért, hogy megoldja a rejtélyt, és ezzel akaratlanul is veszélybe sodorja a főudvarhölgy pozícióját…
13.
Han udvarhölgy Jang-geumot választja segédjének a főudvarhölgyi címért folyó versenyben. A lány eleinte nem akarja elvállalni a megtisztelő megbízást, mert nem érez ízeket. Han azonban biztos benne, hogy kedves tanítványa ízlelés nélkül is képes legyőzni Choi udvarhölgyet és Geum-youngot. Choi szokás szerint tisztességtelen eszközöktől sem riad vissza annak érdekében, hogy a megszerezze a főudvarhölgyi címet, amely véleménye szerint csakis az ő családját illeti…
14.
Jang-geum Han udvarhölgy segítségével megoldja a rossz ízű szójapaszta rejtélyét. Az ízeket azonban továbbra sem érzi, így a fűszerkertbe megy, hogy ott keressen valamilyen gyógyírt a bajára. Han és Choi udvarhölgyek folytatják versengésüket az első udvarhölgy címéért…
15.
Choi udvarhölgy hiába leplezi le Jang-geum betegségét, ezúttal sem tudja eltávolítani a palotából, mert Han udvarhölgy segítségével ízlelés nélkül is kiválóan megtanult főzni. A fűszerkert vezetőjének szokatlan módszerétől Jang-geum meggyógyul, így Choi udvarhölgy kénytelen beismerni vereségét. A következő próbatételben azonban semmiképpen nem akar alulmaradni…
16.
A hétköznapi emberek ételeinek főzőversenyében Han udvarhölgy alulmarad, mert az anyakirálynőnek a Choi udvarhölgy által készített fogások ízlenek jobban. Mivel a vereség oka Jang-geum levese volt, Han szigorúan megbünteti a lányt. Elküldi a palotából, és azt parancsolja neki, hogy a királynő beteg dadáját gondozza. Jang-geum eleinte vigasztalhatatlan, ám kedves nevelőapja és egy váratlan vendég érkezése miatt mégis jobb kedvre derül…
17.
Jang-geum kivívja Geum-young féltékenységét, mert szemtanúja lesz, amint titkos szerelme ajándékot vásárol vetélytársának. A királynő új étrendet akar kipróbálni, nem csekély fejtörést okozva ezzel az udvarhölgyeknek. Jang-geum visszatér a palotába, de Han udvarhölgy még mindig haragszik rá…
18.
Jung udvarhölgyet a járvány miatt eltávolítják a palotából, mert állítólag ő is elkapta. Távollétében Choi udvarhölgy tovább mesterkedik, hogy megszerezze a főudvarhölgyi címet. Mivel sok udvarhölgy valóban elkapta a betegséget, a konyhában mindenki munkájára nagy szükség van, és Jung udvarhölgy pozíciója is veszélybe kerül…

A Silla királyság ékköve

9.
Tokmán és társai a Sárkányvirág alakulat katonái lesznek. Kim Jussin parancsnok kemény kiképzésnek veti alá az újoncokat, miközben senki sem sejti, hogy Tokmán katona valójában nem más, mint az uralkodó másik lánya. Eközben háború veszi kezdetét a szomszédos Pekcse királysággal, a harcok során pedig a Sárkányvirág alakulat is bevetésre kerül. Cson-mjong hercegnő nagyon fél, hogy a harcokban baja eshet Tokmánnak is…
10.
A szomszédos Pekcse királysággal vívott háború során a Sárkányvirág alakulat is bevetésre kerül. A ravasz és számító Misil nagyasszony és segítői azt akarják elérni, hogy a harcok során Kim Szo-hjon nagyúr serege ne térjen vissza a háborúból. Eközben a Sárkányvirág alakulat katonái is komoly csatába kerülnek. Tokmán, aki továbbra is férfi ruhában jár, egyre bátrabb és ügyesebb katona lesz.
11.
Cson-mjong hercegnő törekvéseit sokan nem nézik jó szemmel a palotában. Tokmán úgy érzi, kezd elege lenni bajtársa állandóan megmutatkozó gyávaságából. Álcson parancsnok félrevezető hadmozdulatot tesz katonáival, hogy magukra vonják a pekcsei hadak figyelmét. Tokmánnak nem tetszenek Álcson módszerei és fel is emeli ellenük a szavát….
12.
A szomszédos Pekcse királysággal vívott háború győzelemmel végződik, az uralkodó megjutalmazza a hadvezéreket. Cson-mjong hercegnő helytállásukért jutalmul kitünteti a Sárkányvirág alakulat tagjait. A Gája királyságból származó Kim Szo-hjon úr befolyása tovább növekszik, ami nagyon nem tetszik a ravasz és féltékeny Misil nagyasszonynak. Váratlanul egy orvlövész merényletet kísérel meg Kim Szo-hjon ellen…
13.
Kim Jusin parancsnok elfogja az orvlövészt, aki rátámadt apjára, Kim Szo-hjon nagyúrra. A ravasz és cselszövő Misil nagyasszony hatalmas érdeklődéssel várja a Szui Birodalomból érkező kereskedők karavánját, akik egy titokzatos dolgot hoznak az országba, ami tulajdonosának hosszú-hosszú időre korlátlan hatalmat biztosíthat…
14.
Megérkezik a karaván a Szui Birodalomból, és magukkal hozzák azt a titokzatos dolgot, ami tulajdonosának hosszú időre korlátlan hatalmat biztosíthat. Tokmán és társai megpróbálják kideríteni, hogy mi lehet az a fontos szállítmány, ami annyira felkeltette a gonosz Misil nagyasszony érdeklődését. A karavánnal két Silla-beli is visszatér az országba, akik már hosszú-hosszú évek óta nem láthatták szülőföldjüket…
15.
Misil megpróbálja meggyőzni Tokmánt, hogy álljon be az ő emberei közé. Tokmán a Misilnél látott könyv alapján rájön, hogy a kegyetlen Jilsuk életben van és minden jel szerint Misil küldte rájuk, hogy elfogja és megölje őket. Már csak azt kell kiderítenie, hogy miért. A vándorló Jilsukot és Szo-hvát elfogják Misil emberei, és visszaviszik a palotába; Misil döbbenten értesül róla, hogy Jilsuk megvakult…
16.
Tokmán összetalálkozik Jilsukkal a palota udvarán, és rádöbben, hogy a férfi megvakult. Miután sikerült beférkőznie Misil bizalmába, mindenképpen ki akarja deríteni, hogy mi az a titkos dolog, amit a Szui birodalomból érkezett kereskedők hoztak az országba. Szoli főpapnő szerint, mivel baljóslatúan alakul a bolygók állása, Misilnek engesztelő rituálét kell elvégeznie. Misil minden ilyen rítus alkalmával állítólagos kinyilatkoztatást kap, és új követeléssel áll elő…
17.
A ravasz és számító Misil nagyasszony állítólagos mennyei sugallatának megfelelően ötezer gájai származású lakos kiűzését kezdik meg az országból. A gájaiak elleni lépések nagyon érzékenyen érintik a jóképű Kim Jusin parancsnokot, hisz az ő családja is az egykori királyságból származik. Tokmán eközben rádöbben, hogy az a dísztőr, amit gyermekkorától kezdve magánál tart, nem más, mint a királyi udvar ereklyéje. Tokmán elhatározza, hogy magától az uralkodótól próbál választ nyerni kérdéseire…
18.
Tokmán vakmerő elhatározása, amellyel közvetlenül az uralkodótól akart választ nyerni kérdéseire csaknem tragédiához vezetnek. Eközben Cson-mjong hercegnő is egyre inkább gyanítja, hogy nem egyedüli gyermeke az uralkodói párnak. Fokozatosan fény derül a Sárkányvirág alakulatban szolgáló Tokmán legféltettebb titkára is…

Lengyel sorozatok

 A becsület ideje /Czas honoru/

 2. évad

4. Szevasztok, urak!
Elena elmondja Janeknek, hogy valaki követi. A férfi hamarosan felfedi magát és megzsarolja az ifjú párt. Sajkowski Mosel segítségével munkát kap, de a fizetése egy részét le kell adnia. Wladek végre összeszedi magát és elmegy az apja sírjához, ahol összetalálkozik a család. A fiú magát okolja apja haláláért. A Gestapó új ezredese a varsói földalatti mozgalmat akarja felgöngyölíteni, míg a mozgalom tagjai a német tisztek után nyomoznak.
5. Hiteles iratok
Janek meglátogatja Sajkowskiékat a gettóban. A szülők a fiataloknak ajándékozzák a jegygyűrűiket. Wandát a parancsnok még mindig zaklatja a börtönben, és mivel a színésznő ellenáll, kemény büntetést kap. Bronek pénzt kér évek óta nem látott édesapjától, hogy Wandát megmentse a deportálástól. Wladek a német birodalmi bank kirablását tervezi társaival, Michal pedig Halbe őrnagyot szeretné elkapni. Mindketten veszélyes vállalkozásba kezdenek.

Diagnózis

1.Anna külföldről tér vissza Lengyelországba, Katowiczébe. Egy magánnyomozó várja a reptéren, aki különböző iratokat és egy mobiltelefont ad át az asszonynak. Megszáll egy hotelben, egy játszótérrel szemben, ahová később kisgyerekek érkeznek játszani egy idegen nővel. Anna szeretettel nézi a kicsiket, de még akkor sem teremthet kapcsolatot velük, amikor a kislány elesik. Telefonon beszél valakikkel, majd elhagyja a várost egy busszal, hogy Varsóba utazzon, ahol másnap élete fontos tárgyalásán kell részt vennie. A néző ennyit tud meg Annáról, a sorozat főszereplőjéről az első részben, aki súlyos sérüléseket szenved egy buszbalesetben, amellyel a titokzatos tárgyalásra igyekszik. Az életét megmentik az orvosok, de Anna amnéziás lesz… Izgalmas, és Lengyelországban nagysikerű sorozatot mutat be a Duna Televízió. Egy amnéziás fiatal nő, a múlt sötét titkai és egy szétszakított család története. A film női főszerepét Maja Ostaszewska játsza, akit a magyar nézők a Katyn című Andrzej Wajda filmből, A becsület ideje és Az élet sava-borsa című sorozatokból ismerhetnek.

2.Anna nehéz műtéten esik át a kórházban, Jan Artman főorvos kezeli. A határozott és rámenős orvost rendkívül megzavarja a beteg megjelenése. Az asszisztenciát ellátó fiatal doktor Wolski végül a műtét után felülbírálja Artman döntését, és nem sokkal az elsőt követően újra megműti a nőt. A főorvosból rendkívüli indulatokat vált ki a beavatkozás, de aztánl kénytelen bocsánatot kérni amikor kiderül, Wolskinak igaza volt. Artman doktornak otthon is problémája van. Anna ugyanis az ő gyermekeihez próbált közel kerülni a városba érkezése után. A főorvos jogtalanul megszerzi Anna telefonját, és az arról nyert információ alapján azonnal elbocsájtja a gyerekek gondozóját, ráadásul azt hazudja a felségének, Martának, hogy a nő meglopta őket. Mindeközben Anna bent fekszik a kórházban, és még mindig nem emlékszik semmire….

Magyar sorozatok

200 első randi

1.
Luca, a rádiós szerkesztő, húgának az eljegyzési vacsoráján fogadást köt az anyjával, hogy az esküvőig formába lendül és párt talál magának. Másnap a rádióban belökik Lucát a mély vízbe: kénytelen átvenni a műsorban a lelki tanácsadó szerepét, ő pedig hirtelen ötlettől vezérelve elmeséli az egyezséget. Vallomása meglepő sikert arat.
2.
Luca műsora nagyon sikeresen indult, ezért kénytelen folytatni a tanácsadó rovatot. Adél elküldi a lányt egy párkapcsolati coach-hoz, ahol egy csoportfoglalkozásba csöppen. Luca bejelenti a műsorban, hogy 24 órán belül meglesz az első randija. Kiderül, hogy Félix és Márk képtelenek együtt működni. Ildikó lelkesen szervezi Zita esküvőjét.
3.
Luca első randijára készül a pénzügyes, Tamással, de mindenki előtt titkolja, hogy egy kollégával találkozik. Ildikó a lázas esküvői készülődés közben majdnem elfelejti a házassági évfordulóját Dénessel. Hogy kettesben tudjanak ünnepelni, Ildikó kérésére Olga elviszi Gézát a borospincébe, azonban az italozás a rendőrőrsön ér véget. Adél nyomására Márk szülinapját közös bowlingozással ünneplik a kollégák. Luca és Márk váratlanul kettesben maradnak…
4.
A rádió szerelmi hangpostafiókot akar működtetni, hogy a hallgatók is elhívhassák randizni Lucát. A Tamással történt katasztrofális randevú után Luca nem akarja folytatni tovább a műsort. Márk nehézségekbe ütközik a kultúrális rovat szerkesztésében, de Luca felajánlja a segítségét. Félix kikezd egy ismeretlen nővel, akiről nem is sejti, hogy Pepe, a bizonsági őr exe, aki emiatt bosszúból csapdába ejti Félixet a liftben. Olga és Géza még mindig haragszik, amiért Ildikó nem ment el értük a rendőrségre. Luca végül a randivonalon egy kifejezetten izgalmas vacsorameghívást kap egy vonzó hangú fiatalembertől.
5.
Luca randija Zsomborral tökéletesre sikerül, úgy érzi, megtalálta az igazit. Félix véletlenül meglátja, ahogy Márk és Adél a rádióban romantikáznak. Bence szerelmi tesztet csináltat Zitával és Erikkel: az eredmény szerint a jegyesek kicsit sem passzolnak egymáshoz. Géza és Olga a börtönben töltött éjszakájuk után még közelebb kerülnek egymáshoz.

A tanár

2. évad 2. rész
Szilárd diákja, Júlia már teljesen megtervezte az életét és most mindent ahhoz igazít, hogy sportolóként profi karriert csináljon. Amikor a suliban balesetet szenved, a lány olyan tényekkel szembesül, ami gyökeresen változtatja meg a terveit. Szilárdnak pedig az a feladata, hogy elfogadtassa vele a kialakult helyzetet.
Közben Lilla randira készül Szilárd lakásában, de nem Szilárddal.
2. évad 3. rész
Szilárd néhány utcagyerek között felismeri diákját, Mirkót, aki az apjával történt sorozatos veszekedések után ismét elszökött otthonról.
Amikor Lilla és Szilárd tudomást szereznek arról, hogy milyen kilátástalan Mirkó családi szituációja, Lilla mindenképpen jelenteni akarja az esetet a gyámhivatalnak, mert őt bízza meg Rácz, hogy foglalkozzon Mirkóval. Szilárd ezt rossz döntésnek tartja. Titokban befogadja Mirkót a lakásába, hogy a saját szakállára próbálja meg ismét kibékíteni apát és fiát. Ez azonban egy hatalmas kihívás, még Szilárd számára is.

Barátok közt

21. évad

9217-9218
Gizella kezdi belátni, amit Gigi állít, hogy Soma valójában randevúra hívta, így Gizella lemondja a közös mozizást Somával. Soma azonban megjelenik a bisztróban, hogy feltegyen pár kérdést Gizella regényének tévésorozattá alakításával kapcsolatban.
9219-9220
Nóra sarokba szorítva érzi magát, amikor Timi tanára, Levente azzal szembesíti, hogy Timi mostanában sokat lóg az iskolából. Nóra beismeri Vilmosnak, hogy úgy érzi, egyre távolabb sodródnak egymástól Timivel.
9221-9222
Vilmos azt a feladatot kapja, mint díszpolgár, hogy a Rózsában segítsen megszervezi az önkormányzat fiatal házasok családalapítását támogató programjának ismertető eseményét. Vilmos úgy dönt, hogy felkéri Krisztiánt és Alizt, hogy legyenek ők a program reklámarcai, mint friss, boldog, fiatal házasok.
9223-9224
Júlia annyira mérges Miklósra, amiért eltitkolta a tulajdonostársak elől, hogy valójában nincs is mentőterve a Kft. helyzetére, hogy kijelenti, kizárt dolognak tartja, hogy részt vegyen a Miklós által szervezett jótékonysági kosármeccsen.
9225-9226
Alizban tudatosul, hogy Krisztián nem hajlik a békülésre, ezért megkéri Gizellát, hogy jósoljon neki Krisztiánnal kapcsolatban. Gizella jóslata – miszerint Aliznak egy új, belevaló férfi játszik majd fontos szerepet az életében – teljesen letaglózza Alizt.

3. hét Balázs elhatározza, hogy konkurens céget alapít. Nóra furcsa módját választja, hogy közelebb kerüljön Timihez. Gizella egy másik élet után kezd vágyakozni. Péter és Gergő csúnyán összevesznek. Krisztián és Aliz a lehető legkínosabb módon buknak le Bözsi előtt a titkukkal. Gergő bizarr tettre szánja el magát, hogy bizonyítsa, képes leszámolni a múltjával. A Berényiek összefogását Zoltán régi ellenségének felbukkanása árnyékolja be.
9227-9228
Gergő megerősíti, hogy ugyanúgy szereti Szonját, és a kettejük kapcsolatán semmi nem tud változtatni. Később Gergő átmegy Ádámhoz, hogy a bocsánatát kérjen.
9229-9230
Zsoltot felhívja Andrea, és közli vele, hogy be kellene pénzzel szállnia Oszkár tandíjába. Zsoltnak erre nincs pénze, és az is nyomasztja, hogy emellett még beígért Oszkárnak egy új dobfelszerelést is, de büszkeségből nem fogad el kölcsönt Gigitől.
9231-9232
László képtelen megbocsátani Gizellának, amiért az kinevette, mert operába akarta vinni, és úgy kezdi érezni, hogy Gizella egy műveletlen fatuskónak tartja. Elpanaszolja Vilmosnak, hogy kezd lemondani arról, hogy valaha is a Gizella által istenített művész emberek nyomába léphet.
9233-9234
Timi kikészül, amikor az orvos tájékoztatja, hogy Oszkár szepszise nehezebben múlik, mint remélték, és benne van a pakliban, hogy maradandó károsodást szenvedhet. Timi ezután kimondja Lucának, hogy iszonyúan aggódik Oszkárért, mert úgy érzi, tényleg beleszeretett.
9235-9236
Attila azt füllenti Jankának, hogy természetesen emlékszik a másnapi születésnapjára, és elmondja, hogy még egy meglepetéssel is készült. A gyanútlan Janka ennek nagyon örül, Attila pedig, hogy meglepje a nőt, Miklós lakásában egy romantikus vacsorát tervez elkészíteni.

Miklóst továbbra sem hagyják nyugodni a Zoltánnal kapcsolatos, múltbéli dolgok. Aliznak szembe kell néznie a terhessége és a házassága problémáival. Gergő lezárja a múltat és elárulja Szonjának, hogy csak féltestvérek. László próbál megváltozni, hogy ne veszítse el Gizellát. Attila Jankának készített meglepetése balul sül el. Timi mindent bevet Oszkár megszerzéséért. Nóra és Zsolt megdöbbentő felfedezést tesznek Oszkár sérülésével kapcsolatban.

Drága örökösök

1. évad, 10. rész
Az elveszett lány
Mihály elfelejtkezik Zsóka születésnapjáról, Szlávent segítségül hívva, az utolsó pillanatban próbálja megmenteni a helyzetet. Tibi eközben kétségbeesetten keresi az eltűnt Katát, és összetűzésbe keveredik Sándorral, aki meg is sérül. Mónika mindent bevetne Attilánál a siker érdekében, amit Tamás nem néz jó szemmel. Róbert bukkan fel, hogy kiengesztelje Katát, aki csöppet sem nyitott a férfi közeledésére.
1. évad, 11. rész
A vihar
A hatalmas vihar és Róbert sérülése az egész falunak beszédtémát szolgáltat. Kata minden személyes konfliktus ellenére igazi orvosként próbál viselkedni, de Dani, sőt Szláven is a megmentő szerepében tetszeleg. Egyedül Tibi nem érzi úgy, hogy részt kéne vennie a segítségnyújtásban, ami Valit mérhetetlenül bosszantja. Stefi kiönti a lelkét Diának a Danival történtek után, ám akaratlanul is szóba hozza Tamást. Marosi ügyvédnő keze láthatólag továbbra is ott van az események ütőerén.
1. évad, 12. rész
Tetőfedés
Szláven kunyhójának tetejét megrongálja a vihar, Daniék szívesen segítenek neki a javítási munkálatokban. Attila és Mónika meghitt randevúját komoly üzleti tárgyalások követik, úgy tűnik, képesek lesznek szövetségre lépni. Csaba a szorult helyzetben is támogatja Róbertet, Sándornak pedig meggyűlik a baja egy rózsaszín inggel, de a nagyobb problémát épp saját féltékenysége okozza.
1. évad, 13. rész
Kiönt a budi
Sándor bosszúja beteljesül: Tibi kénytelen szippantóst hívni, akivel még ő sem képes elbánni. A faluba budapesti lányok érkeznek, akik bár látszólag lovagolni érkeztek, valóban a rodeóbajnok Lajost akarják megkaparintani maguknak, ám a fiú szíve továbbra is Stefihez húz. Mónika terve megvalósulni látszik, virtuóz eszközökkel beszéli rá Kristófot és Pannát a lakáseladásra. Zsóka számára végletekig felháborító titokról rántja le a leplet egy véletlen folytán.
1. évad, 14. rész
Árulók az egyletben
Zsóka képtelen túltenni magát véletlen felfedezésén, és Mihállyal közösen lincshangulatban látogatja meg Sándort, Lajos azonban megvédi édesapját. Kata újabb állásinterjún vesz részt, melynek során rengeteg dolog tudatosodik benne. Attila a három budapesti lány, Hanna, Kinga és Szilvi tiszteletére bulit rendez, ám nem hátsó szándék nélkül. Sándor tőle szokatlan magabiztossággal lép be a kocsmába, hogy fordítson Anikóval közös kapcsolatuk menetén.
1. évad, 15. rész
Lenne egy fuvar
Attila kétes ügyletbe rángatja bele Kristófot némi mellékesért cserébe. A legkisebb Szappanos gyerek azonban nem is sejti, hogy az elhagyatott benzinkútnál nem csak egy fura kopaszt lát majd, de Mihályék agresszív oldalát is megismerheti. Sándor sokkoló felfedezést tesz Anikó holmijai közt turkálva. Dani és Lajos között vágni lehet a feszültséget a bulin történtek miatt. Tamás Budapestre viszi Stefit, hogy házbúcsúztatót tartsanak együtt, az ártatlannak induló összejövetel azonban egyre durvábbá válik.
1. évad, 16. rész
Tyúkvadászat
Szláven teljesíti küldetését, és behatol a Szappanos házba, hogy elorozza a titokzatos bőröndöt. Mihálynak óriási fejtörést okoz a vendégségbe érkező három vadász, akik sem a puska használatában, sem a pálinkázásban nem ismernek határokat. Kata számára egyértelművé válik, hogy nem csupán Róberték ténykedése miatt, de alanyi jogon sem kaphat munkát, ám a valódi bizonytalanságot Marosi ügyvédnő frissen érkezett levelei váltják ki a Szappanos család és a Faluszépítő Egylet köreiben.
1. évad, 17. rész
Bombariadó
Attila reszket, mint a nyárfalevél, mikor egy rémisztő hang megfenyegeti telefonon, hogy rágyújtja a panziót. Hamarosan híre megy a faluban, hogy bombariadó van. Sándor azonnal belendül, mint a katasztrófavédelem helyi kirendeltje, Tibi pedig tudálékosan osztja az észt. Mónika eközben saját céljaira használja fel a kialakult káoszt. Stefi és Dani izgatottan Budapestre készülnek, ám egy ottani bevásárlóközpontban végül kellemetlen találkozásban lesz részük.
1. évad, 18. rész
Bezárják a kocsmát?
A kocsmába egy morózus ellenőr érkezik, aki beható ellenőrzést tart, mely végzetes következményekkel jár. Anikó mindvégig Attilára gyanakszik az ügy kapcsán, ám feltételezése nem bizonyosodik be. Kristóf pénzügyi gondjai megoldódni látszanak, örömében Budapestre megy kaszinózni Tamással. Tibi és Vali között konfliktust szül Tibi edzéskényszere, Attilához kijönnek a rendőrök, Anikó pedig egy budapesti magánlaborba készül.
1. évad, 19. rész
Olcsó lakás eladó
Attila és Mónika Pannához készül, hogy lebonyolítsák az adás-vételt, Attila számára hamar világossá válik, hogy Mónika miféle cseleket, csúsztatásokat vetett be az üzleti siker érdekében. Dia és Kristóf az üzletben leltároz, mikor Panna ellenséges hangnemben hívja fel Kristófot. Dani, Józsi és Lajos sorshúzással dönti el, melyikük menjen meggyőzni Mónikát arról, hogy befektessen a lovaspóló üzletbe. Dani és Kata romantikus sétára megy, a természet lágy ölén pedig nem várt harmadikkal néznek farkasszemet.

Jóban rosszban

15. évad

3517. rész
Meli szakít Elemérrel, Zemlényi pedig egy meglepő ajánlattal jelentkezik Rolandnál. A baljós jelek ellenére Barbara igent mond az ereklyére. Barbara megbízza Dr. Szilágyit, hogy a személyazonosságuk és pontos címük felfedése nélkül, árulja az ereklyét egy aukciós oldalon. Milán megvigasztalja Orsit, és egy váratlan ajánlatot tesz neki.
3518. rész
Roland tesztfeladatot ad Zemlényinek, aki megígéri, hogy a segítségükre lesz. Roland úgy érzi Kellerre már nem lesz szükségük. Meli lebukik Elemér előtt. Barbaráék máris bajba kerülhettek az ereklye miatt. Orsi fellelkesül a hollandiai út lehetőségétől, Böbe magabiztos Milánt illetően, szerinte a fiatalok továbbra is egymásnak vannak teremtve.
3519. rész
Eszes riasztja a sajtót Zemlényi miatt, Keller megérti, hogy bajban lehet. Ha Zemlényi hasznosabbnak tűnik Roland számára, mint ő, akkor neki befellegzett. Az ügyvéd szerint nincs más választás, meg kell szabadulni az ereklyétől. Barbara szerint a rájuk leselkedő veszélyek menedzselhetők. Az anyagiak lehet, hogy keresztbe tesznek Orsi utazásának.
3520. rész
Úgy tűnik, Zemlényi célt ért Garainál, de Vilmáék nem adják föl, tovább küzdenek Kellerért. Péter elutazik, megindul a licit a műkincsre a dark weben. Barbara az egyre csak emelkedő licitösszeget látva úgy dönt, hogy nem fogja hagyni elveszni ezt a vagyont. A családi összeesküvés révén megvan a pénz, Orsi elszánja magát az utazás mellett.
3521. rész
Meli és Elemér újra összejönnek, Elemér megosztja a titkát Melivel. Vilma nem találja a közös hangot Zemlényivel. Az ereklyéért folyó harc megérkezett Csillagkútra. Valaki élénken érdeklődik a Pongrácz család után a kórházban és még Gyöngyi számítógépében is kutakodik Barbara után. Bandi aggódni kezd az utazás előtt álló Orsi állapota miatt.
3522. rész
Meli is megosztja a titkát Elemérrel, Roland leveszi a kezét Zemlényiről és biztosítja Kellert, hogy Zemlényi nem tud nekik ártani, Elemért pedig egy pillanat alatt le tudja állítani. Barbara és Zseni találkozik az utánuk szaglászó ismeretlennel. Bandi megtalálja Orsi nyugtatóit. Orsi lecsendesíti az apját, és elutazik Hollandiába Milánnal.
3523. rész
Roland kideríti, hogy ki volt Konrád ügyvédje. Felkeresik, hogy meséljen nekik az ereklyéről. Adél orvosi igazolással menekülne egy vizsga elől, de Krisztián kiakad rá. Azt hitte Adél tényleg beteg és komolyan aggódott érte. Zemlényi szerint a rendőrök szánt szándékkal csalták őt kelepcébe, hogy egy másik jelöltet juttassanak sikerre.
3524. rész
Barbaráéknak nem sikerül átejteniük Rolandot. Gyöngyi figyelmét is felkelti a kincs. Dávid figyelmezteti Rolandot, hogy ha magának akarja a nyomravezető díjat, akkor igyekeznie kell, mert valószínű, hogy másnak már van információja az ereklye hollétéről. Úgy tűnik, Zemlényi komoly versenyhátrányba kerül. Bálint Konrád egykori lakásába költözik.
3525. rész
Barbara értesül Böbéék kincskereséséről, akik találnak is valamit az erdőben. Böbe felveti, hogy Szekeres szélhámos, és magának akarja a kincset. Keller Rolandhoz fordul segítségért, miután megérti, hogy Meli beavatta Elemért. Elemér közli Melivel és Kellerrel, hogy nem fog visszalépni a választástól. Krisztiánt súlyos baleset éri a Burgeritisben.
3526. rész
Rolandot aggasztják a Konrád lakókocsija helyén talált holttestről szóló hírek. Roland és Tünde ledöbben, amikor Iván megmutatja nekik a tetem mellett talált személyi igazolványt. Keller és Elemér egyaránt veszélyben érzik magukat a másik miatt, de Elemér megtöri a jeget. Krisztián műtétje jól sikerül, és a fiú ismét közelebb kerül Adélhoz.

Szeress most!

41.
Gábor megkérdezi Ivánt, hogy került az ő neve János rakományjegyzékére. Emese és Melinda ördögi tervet dolgoz ki Tibor behálózására – de vajon sikerrel járnak-e? Tibor úgy dönt, hogy elfogadja Alexa ajánlatát: legyenek barátok. Nyomozás indul a drogügyben, amelybe Anna is belekeveredett. Iván megtudja Piri titkát.
42.
Tibor és Alexa kapcsolata tovább bonyolódik Emesének köszönhetően. Oli megvalósítja tervét, nem is sejtve, hogy csapdába csalták. Anna kénytelen szembenézni a tényekkel. Ivánt elszomorítja, amit Ferenc Piri fiáról mond neki.
43.
Tibor be akarja bizonyítani Alexának, hogy Emese hazudik. Piri arra készül, hogy bevallja a gyereke létezését Ivánnak, de elkésik. János megszerzi a hőn áhított régi autót, Gábor pedig meglepi a nagylelkűségével. Emese szemtanúja lesz valaminek, ami jobb lett volna, ha rejtve marad előtte. Anna és Oli kapcsolata egyre szorosabbá válik.
44.
Tibor és Alexa kapcsolata kedvező fordulatot vesz. Ferenc és Piri nem árulja el Ilonának a veszekedésük valódi okát. Iván válaszút előtt áll Pirivel kapcsolatban. Ferenc haladékot kér Jánostól az adósságuk törlesztésére. Lőrincnek rossz előérzete van Oli partijának kapcsán.
45.
Anna megpróbál segíteni Olin, aki komoly bajba kerül, Bori néni viszont nem nézi jó szemmel a fejleményeket. Emese édes bosszút áll Tiboron. Ilonában erősödik a gyanú Piri kisfiával kapcsolatban. Alexa kibékül az apjával, ám ez Emese számára problémákat okoz.
46.
Oli vissza akarja szerezni a pénzét, és a katonatársa nyomába ered. Ilona finoman próbálja rávenni Ferencet, hogy mondja el neki a titkát. Iván remek mostohaapának tűnik, ám Piriben kétségek támadnak. Tibor elutazik Alexával, de a kirándulás balul üt ki, ezért a fiú döntő lépésre szánja magát.
47.
Tibor fontos hírt akar közölni Alexával, ám Alexa még megdöbbentőbb bejelentéssel lepi őt meg. Ferenc elmondja Jánosnak, hogy elúszott a pénz, és megalázónak érzi János reakcióját. Oli újabb módszerrel próbál gyorsan sok pénzhez jutni. Iván megbízást kap Czakótól, de továbbpasszolja Gábornak a munkát. Gábor dilemma előtt áll: vagy együttműködik Ivánnal, vagy veszélyben az élete.
48.
Ilona elhatározza, hogy vallomást tesz Ferencnek, hátha így kicsikarhatja belőle az igazságot Márkkal kapcsolatban. Oli pénzszerzés reményében újabb bizarr ügybe keveredik. Viktória halála kísérteni kezdi Ivánt álmaiban – és talán nem csak ott. Tibor iránti aggodalmában Alexa bevallja valódi érzelmeit Ilonának.
49.
Egyre nagyobb erőkkel keresik az eltűnt Tibort. Anna vigasztalni próbálja Lőrincet, de elutasításra talál. János megosztja sötét titkát Melindával. Lőrinchez váratlan látogató érkezik. Erik szakít Melindával. Iván bűnös múltja árnyékot vet a Pirivel való kapcsolatára.
50.
Tibor egyre jobban van Alexa gyakori látogatásainak is köszönhetően. Gábor persze nem nézi jó szemmel a fejleményeket. Ilona és János nagy horderejű döntést hoznak. Czakó újabb megbízást ad Ivánnak. Sándor, Lőrinc nagyapja, Anna segítségével barátkozni próbál Bori nénivel.

Mexikói sorozatok

Riválisok

7. rész
Ivana azt javasolja Alonsónak, módosítsanak az eredeti terveinken, mégse vegye feleségül Valentinát, hiszen a lány apjának végrendelete szerint Valentina nem mehet férjhez vagyonmegosztással. Isabel azt tervezi, hogy az esküvő után lányával elköltözik a Villalba rezidenciáról.
8. rész
A részeg Felipe elmeséli Gabrielának, hogy Alonso és Ivana viszonyt folytatnak egymással. Gabriella úgy érzi, ezt az információt nem tarthatja titokban. Narda, Oscar felesége, arra gyanakszik, hogy férjének van valakije, de Alonso megnyugtatja az asszonyt. Gabriela hiába számol be Valentinának arról, amit megtudott, ő inkább Ivanának hisz.
9. rész
Ivana nem nézi jószemmel, hogy Don Ernesto udvarolgat az anyjának. Oscar és Alonso összekülönböznek, amikor Alonso kijelenti, hogy Valentina ingatlanainak majdani eladásakor nem akar osztozni üzlettársával. Valentina csodálkozik, hogy egy Brenda nevű egykori osztálytársa kereste, mert ilyen nevű lány nem járt az osztályukba. Oscar azzal fenyegeti Ivanát, hogy kitálal Valentinának, ha a lány szakít vele
10. rész
Ivana nem akarja kockáztatni, hogy Oscar leleplezze Alonsóval folytatott viszonyát, inkább hidegvérrel megöli. A férfit a saját kocsijával gázolja el. Férje halálhírére Narda teljesen összeomlik, ám később Ivanát vádolja. Margarita, Alonso titkárnője úgy áll bosszút főnökén, aki kirúgta, hogy megemlíti Toledo nyomozónak a két férfi vitáját.
11. rész
Ivana örül, hogy Valantina lemondta az esküvőt. Benita csodálkozik, hogy Ivanát egyáltalán nem rendítette meg a szeretője halála. Don Ernesto bevallja Justino atyának, hogy szerelmes Isabelbe. Narda azt mondja Alonsónak, hogy szinte biztosra veszi, Ivana keze benne van férje meggyilkolásában. Oscar felesége megjelenik a házban és Isabel füle hallatára vádolja Ivanát. Brenda reménykedik, hogy Alonso esetleg nyilvánosan is elismeri fiának a kis Santiagót.
12. rész
Valentina meglátja a kis Santiago képét Alonso irodájában, de a férfi azt hazudja neki, hogy egy unokatestvére kisfia, mert nincs bátorsága elmondani az igazságot. Valentina arra kéri Alonsót, hogy hívja meg az unokatestvérét is az esküvőjükre. Benita nagyon örül, amikor megtudja, hogy mégis lesz esküvő. Narda beszámol Toledo nyomozónak gyanújáról, miszerint Ivana ölte meg a férjét. Valentinának fogalma sincs, ki lehet az a Brenda nevű nő, aki őt kereste.
13. rész
Ivana nyíltan szembeszáll Isabellel, és a szemére veti, hogy Valentina fontosabb számára, mint a saját lánya. Alonso felkeresi Valentinát, hogy bevallja neki az igazságot Brendáról, de az esküvői előkészületek annyira lefoglalják menyasszonyát, hogy nem tud beszélni vele. Mivel Ivana kérésére Felipe alibit biztosít a lánynak, Toledo nyomozó más irányban kezd nyomozni. Kapóra jön neki, hogy Margarita felhívja és elmondja, hogy Oscar és Alonso veszekedtek.
14. rész
Az esküvőre tartva Alonso észreveszi, hogy követik. Neon bosszankodik, amikor Alonso meglóg előle. A templomhoz érve Valentina csodálkozik, hogy a vőlegény még nincs ott, ezért tesznek még egy kört az autóval. Ivana azt hiszi, hogy Alonso mégis lelép vele meg az értékekkel, amiket a ház széfjéből vett ki. Gabriela és Felipe elmennek Alonso lakására, és megtudják, hogy látták távozni egy bőrönddel. Valentinának üzenetet hagyott, miszerint le kell mondania róla.
15. rész
Isabel és Benita rettentő idegesek, mert nem tudják, hol lehet Valentina. Amikor megérkezik, mintha kicserélték volna. A kedves Valentina eltűnt, helyette egy hideg, barátságtalan és szigorú nővel állnak szemben, aki közli velük, hogy a Cascabeles birtokra költözik, és senkit nem akar magával vinni. Valentina kocsiba ül és megérkezik a birtokra, ahol gyermekként járt utoljára, s azonnal összekülönbözik Rosendóval, az intézővel.
16. rész
Valentina helyreteszi Rosendót, az intézőt, aki épp erőszakoskodik Iluminadával, amikor ő a házba lép. Az új rideg és szigorú Valentina azonnal érvényesíteni tudja az akaratát. Rosendónak nem tetszik, hogy kitették a szűrét a házból, ahol eddig Valentina szüleinek lakosztályában lakott. A barátnőjéhez, Crisantához költözik, aki Iluminada anyja. A lány megkéri Valentinát, hogy lakhasson a birtokon. Felipe elmegy elbúcsúzni Valentinától, mivel áthelyezték, de csak Ivanát találja otthon. Elmondja neki, hogy szerinte ő gyilkolta meg Oscart, de a lány tagad.

Titkok szállodája

71. rész
Egy ismeretlen nő elrabolta Isabelt, a nőnek pedig valószínűleg köze van Diegohoz. Felipe minden követ megmozgat, hogy megtalálja Manuelat. Julio súlyos sérülést szerzett, amikor Diego meglőtte. Ezalatt egy újabb holttest kerül elő San Cristóbalban.
72. rész
Isabelt még mindig fogságban tartja Diego édesanyja és azzal indokolja, hogy csak védeni szeretné. Barrera bíró ismét a pénz felé hajlik így az sem érdekli, ha egy ártatlan embert ölnek meg. Ignacio mindent megtesz, hogy meghódítsa Matilde szívét, de a lánynak még ez is kevés.
73. rész
Matilde és a többiek hiába próbálnak segíteni, a bíró gyorsított eljárásban golyó általi halálra ítéli Andrést. Jacintó szeretné kijavítani régi hibáit és elmondja Julionak, hogy találja meg Isabelt. Sajnos a menekítési tervük kudarcba fullad és még nagyobb bajba kerülnek.
74. rész
Az egész hotel Andrésért imádkozik. Teresa megtudja mit tett Diego Isabellel, de Sofia miatt nem teheti meg, hogy ellenkezzen vele. Amikor Jacinto felébred igazi szüleit találja az ágya mellett.
75. rész
Az egész hotelt megviseli Andrés halála. Natalia megtudja, hogy Bellén még életben van és azonnal a nyomozóhoz siet. Ezalatt Dr. Vikario rábukkan Isabel és Julio rejtekhelyére, Don Romulo irodájában. Diego megfenyegeti Isabelt, ha nem engedelmeskedik neki, tönkreteszi Sofiat.
76. rész
Bellén hirtelen megjelenik Andrés “temetésén”, pont ahogyan arra a nyomozó számított. Teresa minden türelmét elveszíti és nem tud foglalkozni gyermekei életével. Bellén elmond mindent Ayala nyomozónak, a kérdés csak az, hogy a történetnek hány százaléka lehet igaz.
77. rész
Felipe megígérte Manuelanak, hogy elfogadja azt az életet, amit ő él. Ehhez képest már az első problémánál ultimátumot ad a nőnek. Ayala nyomozó egyre közelebb jár, hogy fényt derítsen Diego sötét múltjára. Ezalatt Julio és Isabel rájönnek, hogy Teresa meghamisította Romulo végrendeletét. Ugyanis amit Teresa ellopott, az mind Angelat illeti.
78. rész
Melibeanak sikerült börtönbe juttatni az eltűnt lány gyilkosát. Isabel és Julio új tervet eszelt ki, amivel bebizonyíthatják, hogy Teresa ölte meg Romulot. Violetta élete végre jóra fordul és olyan helyre kerül, ahova mindig is vágyott.
79. rész
Andrés és Angéla számára fontos nap a mai, ugyanis most jelennek meg először a nyilvánosság előtt, mint a hotel jogos örökösei. Lazaro segít Diegonak rátalálni Isabelre és Juliora. Mint minden estély a hotelben, ez is tragédiával végződik.
80. rész
Andrés szívén viseli a barátai és szerettei sorsát, ezért változtatásokat tervez. Diego végre arra a helyre kerül, ahová való. Alfredo és Andrés megegyezik a “közös” gyermekük sorsáról. Donna Teresa bíróság elé áll, hogy végre megkapja a megérdemelt büntetését.

Perui sorozat

Luz Maria

18. rész
Lucecitának nagyon megtetszik Angelina zenedoboza, aki hátsó szándékkal ugyan, de neki ajándékozza. Később az egész ház az eltűnt zenedobozt keresi és persze Lucecitánál találják meg, akit lopással gyanúsítanak. Végül is Gustavo tisztázza a helyzetet. Alvaro elszólja magát, miszerint ő Angelina vérszerinti apja.
19. rész
Alvaro szinte az egész múltját felfedi Gustavo előtt. Mindketten arra a megállapításra jutnak, hogy Angelina érdekében egy specialistának is látnia kell a lábát. Angelina dührohamot kap az újabb vizsgálat hallatán. Miguel ridegebben kezd viselkedni lányával.
20. rész
Graciela sehol sem találja Angelina eddigi orvosi papírjait. Közben megérkezik a specialista is, aki újabb vizsgálatokat rendel el. Sergio szív alakú csokoládét ajándékoz Lucecitának, aki nem is sejti a fiú valódi érzéseit. Gustavo gondolatai eközben egész máshol járnak.
21. rész
Angelina szenved a fájdalomtól a vizsgálat közben, így az hamar félbeszakad. Az ápolónő, Mirtha rossz színben akarja feltüntetni Lucecitát. Gustavo féltékeny Sergio ajándéka miatt, s furcsán viselkedik a lánnyal. Doña María egyre jobban megkedveli Lucecitát.
22. rész
Sergio és Lucecita randevúra indul a tengerhez. Gustavo is utánuk siet és végignézi a félreérthető helyzetet. Sergio az este folyamán bevallja Lucecitának, hogy szerelmes belé, de a lány mindössze testvéri szeretetet érez iránta. Mirtha közben megfigyeli őket és máris egy esetleges házasságról pletykál.
23. rész
Angelina Lucecitát faggatja érzelmeiről, ám a lány kijelenti, hogy nem érez szerelmet Sergio iránt. Később félreérthető helyzetben találja a lányt és a férjét, s a bosszún gondolkodik. Gustavo testvérének gyónja meg, hogy kezd beleszeretni egy másik nőbe. Graciela megsérti Lucecitát, aki szintén nem fogja vissza magát.
24. rész
Angelina az ápolója előtt kell, hogy színt valljon, aki észreveszi, hogy valójában tud járni. Mindezt azért teszi, hogy Gustavo mellette maradjon. Sergio kényelmetlen helyzetbe kerül Angelina cselszövése miatt. Miguel kérdőre vonja Lucecitát.
25. rész
Miguel számonkéri a lányát a cselszövéssel kapcsolatban, aki először mindent tagad, viszont később beismeri tettét. Mindent a féltékenységgel magyaráz. Gustavo titokban röntgenre viszi Angelinát, aki kétségbeesik. Modesta hirtelen rosszul lesz. Graciela felháborodik, amiért átverték a lányát.
26. rész
A vizsgálatok után Angelina megfenyegeti meg az orvost, ha elmondja Gustavonak az igazságot. A doktor ezek után gyanúsan kezd viselkedni. Másnap sor kerül a konzultációra. Graciela szeretné, ha Lucecita és Sergio összeházasodna, mert így megszabadulhatna a lánytól.
27. rész
Gustavo próbálja győzködni a doktort a kezelés folytatásáról, de hiába, nem vállalja tovább Angelina gyógyítását. Gustavo mindezt bűnbánóan közli feleségével, mit sem sejtve, hogy valójában átverik. Testvérének vall érzelmeiről Lucecita irányába, aki szeretné jobban megismerni a lányt.

Török sorozatok

Bosszú vagy szerelem

45. rész
Cesur meglátogatja Sühant és egy nagyon fontos döntést bíz a lányra. Megígéri, hogy az ő javaslata szerint fog cselekedni. Kemálnak egy programban feltűnik, hogy Cesur nevére ismét rákeresett valaki. Tahsin legújabb fegyvere az ügyész gépére feltöltött kémprogram. Ezzel az ügyész minden levelezéséhez és dokumentumához hozzáfér.
46. rész
Cesur ismét kap egy levelet egy ismeretlen címről, majd megtudja az igazságot, hogy mi történt az édesapjával. Cahide szorult helyzetbe kerül, mivel egy ételmérgezés miatt Korhan a kórházba viszi ultrahangra. Tahsin még mindig ártatlannak vallja magát és minden vádat tagad.
47. rész
Az ügyész megtiltja Cesurnak, hogy ezek után kettesben legyen Tahsinnal. Adalet nem tud megnyugodni, Risa levele annyira felzaklatta, hogy nem hajlandó kilépni a szobájából. Cahide megtudja, hogy mikor esett igazából teherbe, viszont még nem találta ki, mihez kezd most Hülyával és az eddigi terveikkel.
48. rész
Korhan és Sühan egy újabb levelet talál Risatól, amiben egy fenyegetés áll. Eközben Tahsin megszervezi Risa megölését. Az ügyész e-mailfiókjából ugyanis megtudták a tartózkodási helyét. Banu bizalma meginog Büllentel szemben. Majd amikor a férfi éppen meggyőzné, Hülya ismét felbukkan.
49. rész
Mivel az ügyész rájött, hogy kémprogramot telepítettek a gépére, úgy dönt, nem leplezi le a csalókat, inkább hagyja, hogy a saját csapdájukba essenek. Fügen asszony állapota napról-napra rosszabb, ami megviseli Cesurt. Végül Mihriban asszonyra is sor kerül és nyugtalanító levelet kap.
50. rész
Sühan fájdalma az idő múlásával sem enyhült. Cesur visszatér a faluba, viszont erről nem szól senkinek. Risa értékes információkat mesél el Banuéknak, amik hozzásegíthetik Cesurt az igazságszolgáltatáshoz. Ezalatt Tahsin még mindig a börtönben van.
51. rész
Fügen asszony hiánya senkiben sem csillapodik. Cesur az érkezésével pedig mindent felkavar. Sühan elhatározza, hogy bebizonyítja, nem az apja ölte meg Fügent. Ezért Cesur úgy gondolja, Sühan még mindig vakon kiáll az apja mellett. Pedig a lány csak kettejüket akarja megmenteni.
52. rész
Tahsin végre megmutatja a börtöntársainak, ki is ő valójában. Az ügyész újabb bizonyítékot talál, ami segítheti a nyomozást. Sühan Cesurra bízza a döntést kettejükkel kapcsolatban. A bírósági tárgyalásra mindenki elmegy vallomást tenni, hogy segítsék az ügy mihamarabbi lezárását.
53. rész
Cesur vallomása mindenkit meglep, hiszen neki köszönhetően Tahsin szabadlábon védekezhet. Ezek után viszont hiába keresik a két férfit, sehol sem találják őket. Majd kiderül, hogy Tahsinnak van egy ismeretlen ellensége, de az is előfordulhat, hogy Cesuré.
54. rész
Rifat úgy dönt, egy ideig nem beszél Cesurral. Cahide megbeszél egy titkos találkozót Hülyaval a Nishantashi házban, arra azonban nem számítanak, hogy Sühan is ott lesz. Mihriban jogosan háborodik fel és tálal ki mindent Tahsinnak, ugyanis valaki őt is bele akarja keverni a gyilkossági ügybe.

Cennet

115 részes

32. rész
Riza elmondja Arzunak, hogy tud a mocskos kis titkáról, és kitagadja a családból, azonban szörnyű dolog történik, még mielőtt bárkinek is beszámolhatna a dologról: Riza meghal. Selim kihallgat egy beszélgetést, amiből megtudja, hogy az anyja raboltatta el szerelmét. Cengiz szörnyű dolgot eszel ki, amivel nemcsak magát, de Arzut is hatalmas bajba sodorja.
33. rész
Arzu és Cengiz meggondolatlanul cselekszenek: elássák Riza holttestét. Selim nem tudja túltenni magát azon, hogy az anyja raboltatta el szerelmét. Sema aggódik Riza miatt, akire nem jellemző, hogy egész éjjel nem megy haza és a telefonját sem veszi fel. Özlem meglátogatja Cennetet a halpiacon, hogy megkérje őt, engedje meg Selimnek, hogy magától emlékezzen a múltjára.
34. rész
Selim eljön otthonról és beköltözik egy hotelbe. Soyerék a nyaralónál kezdik keresni Rizát. Selimnek újabb emlék jut eszébe a múltból. Arzu a lelkiismeretével küzd. Cennet megtalálja a nyaralóban a cetlit, amire édesanyja nevét írta fel. Arzu menekülés közben megsérül és elveszti az eszméletét.
35. rész
Cennet rátalál Arzura a fák között. A nő, miután átvészelte az éjszakát, rémálmokkal küzd: nem elég feldolgoznia apósa halálát, lánya közelségét is nehezen viseli. A nyomozók megtalálják a frissen ásott vermet, azonban az teljesen üres. Semának azonosítania kell egy holttestet, akiről kiderül, hogy a férje.
36. rész
Orhan megtudja, hogy Mahirnak szeretője van és azt hiszi, az apjuk ezért ment ki a tengerre és szenvedett balesetet. A boncolásból kiderült, hogy Riza halálát szívroham okozta. Cengiz fenyegető üzenetet kap a temetésen. Orhanon pedig a sor, hogy a családfő szerepét átvegye.
37. rész
Arzu és Cengiz újabb kompromitáló fotókat kap a zsarolótól. Mahir bánatában és szégyenében a sárga földig issza magát: nem tudja feldolgozni édesapja halálát, ahogy azt sem, hogy öccse, Orhan lép a helyébe. Selim hatalmas lépésre szánja el magát: gyűrűt szeretne adni Cennetnek.
38. rész
Melisa megtudja, hogy Selim meg akarja kérni Cennet kezét, valamint azt is, hogy Selimet örökbe fogadták. Arzu és Cengiz zsarolója rengeteg pénzt követel. Selim megkéri Cennet kezét és a lány igent mond. Melisa azonban megtöri a felhőtlen boldogságot. Sema azt hiszi, hogy Arzu és Cengiz viszonyt folytatnak.
39. rész
Ali dühében rombolni kezd Selim gyerekszobájában. Arzu próbálja megszerezni a kompromittáló fotókat tartalmazó pendrive-ot. Nilgün számon kéri Melisát, amiért elárulta a fiának az igazságot, és megfenyegeti az egész családját. Selim mérhetetlenül csalódott Cennetben, amiért nem volt vele őszinte.
40. rész
Sema, Arzu és Mahir megnézik a pendrive-on lévő fotókat. Mahir bevallja Arzunak, hogy szerelmes Özlembe. Selim összetöri Cennet szívét, amiért Melisánál keres vígaszt. Orhan megpróbálja elcsábítani Cennetet. Cengiz szemrehányást tesz Melisának, amiért kitálalt Selimnek.
41. rész
Orhan el akarja csábítani Cennetet, ezért Melisa egy életre meg akar szabadulni a lánytól, mielőtt túl közel kerül a családjához. Arzu berendeli a céghez Cennetet, és aláírat vele egy üres számlát. Selim egy veszélyes autóversenyen vesz részt. Cennetet letartóztatják sikkasztás vádjával, és felolvassák Riza végrendeletét.

Elif – A szeretet útján

560+ részes

Második évad 230 rész

2. évad, 146. rész
Serdar kihúzza Goncából, hogy miért indul el otthonról. Megtudja, hogy Elif életben van, és elhatározza, hogy megszerzi Goncától. Odaadja Kenannak, és abban bízik, hogy megkapja érte Tugcét. Nurten észreveszi, hogy Elif eltűnt, és keresni kezdi. Gonca felhívja, és ráparancsol, hogy siessen, mert nem vár rá sokáig. Nurten megpróbálja kiszedni belőle a pénzt, de végül be kell ismernie, hogy elvesztette Elifet.
2. évad, 147. rész
Necdet nem hiszi, hogy Goncától ellopták a pénzt, úgy véli, Gonca hazudik. Nurten majdnem elkapja Elifet, de sikerül megszöknie. Elif úgy dönt, elmegy a rendőrségre. Ott kiderült, hogy valószínűleg ő az, akinek Kenan Emiroglu jelentette be az eltűnését, de Elif az amnéziája miatt rá sem emlékszik. Erkut titokban belecsempészi a port, amit Arzutól kapott Zeynep italába, de ő véletlenül kiönti az egészet. Aliye rosszul lesz, és Kenan elviszi a kórházba.
2. évad, 148. rész
Tugce megszökik otthonról, és a nagyapjához megy, mert úgy véli, csak ő szereti. Nurten felhívja Goncát, hogy Elif a rendőrségen van, és Gonca megkéri Serdart, hogy valahogy hozza el onnan. Kenan hazaviszi Aliyét, és látja, hogy valaki többször kereste a mobilján. Visszahívja a számot, és megtudja, hogy Elif a rendőrségen van. Azonnal elindul, és elmondja Selimnek is, aki Zeyneppel és Melekkel szintén elindul oda. Tugce megérkezik a nagyapjához, és elmondja Arzunak, hogy Elif a rendőrségen van. Serdar rendőrnek álcázva magát kihozza Elifet az őrsről.
2. évad, 149. rész
Serdar közli Goncával, hogy nem adja vissza Elifet, mert kell neki ahhoz, hogy cserébe megkapja Tugce-t. Arzu egyik embere követi Nurtent. Selim és Zeynep, a rendőrségre visszatérve, megtudják, hogy Elifet egy rendőr egyenruhás férfi rabolta el. Gonca a történtek után úgy dönt, hogy Necdet embereivel keresteti meg Serdart, hogy visszaszerezze Elifet. Melek teljesen összeroppan, kórházba kell vinni.
2. évad, 150. rész
Necdet emberei még épp időben kapják el Serdart, megverik, Elifet pedig magukkal viszik egyesen az Emiroglu ház kapuja elől. Tugce elmondja Aliyének, hogy hallotta Sehertől, hogy Elif ismét visszatér az Emiroglu házba. Arzu a baleset után Muhsinék házába indul, hátha talál egy nyomot, ami elvezeti Elif-hez. Három férfi rátalál Muhsin és Nurten holttestére az összetört kocsiban és hívják a rendőrséget.
2. évad, 151. rész
Aliye után Melek is kórházba kerül, miközben a város másik végén Necdet Elifet ejti foglyul a háza alatti pincéből rögtönzött börtöncellában. Eltelik egy teljes hónap, s Elif még mindig rabságban él, mikor Kenan hazaviszi a fél oldalán lebénult anyját a birtokra. Selim és Zeynep pedig Melekért megy a kórházba, majd megkérik, hogy költözzön oda hozzájuk.
2. évad, 152. rész
Miután kitudódik, hogy Veysel miként lopta meg Meleket, Tülay úgy dönt, elhagyja egykor szeretett férjét, és Feridéhez költözik. Gonca szeretne segíteni Elifnek a szökésben, azonban Necdet – aki időközben kihozta Arzut a börtönből egy fondorlatos trükkel – rajtakapja. Elifet Cemalhoz küldi, hogy a férfi vigyázzon rá, Goncát pedig bezárja a kamrába, ahol addig Elifet tartotta fogva. Melek a rendőrségre megy, és megtudja, Elif elvesztette az emlékezetét.
2. évad, 153. rész
Cemal hazaviszi Elifet, és bemutatja a lányának, Incinek. Melek dühös Kenanra, mert valamit nem mondott el neki, de Kenan azt állítja, azért nem mondta el, mert Melek nem bírta volna elviselni. Zeynep és Selim gondoskodik Aliyéről. Seher úgy érzi, nem boldogul a házimunkákkal. Erkut meglátogatja Goncát, és megsajnálja. Veysel elmegy Tülayhoz, hogy magyarázkodjon. Melek ekkor ér haza, de sem ő, sem Tülay nem hisznek neki.
2. évad, 154. rész
Asuman magához tér, de nagyon haragszik Elifre. Arzu halálosan megfenyegeti Sehert, aki úgy megrémül, hogy összecsomagol, és szó nélkül elmegy a birtokról. Melek plakátokat rendel, amelyeken Elifet keresi. Inci elmondja Elifnek, hogy a nővére jelmezeket készít a gyerekeknek. Elifet lenyűgözik a színes anyagok. Arzu átmegy az Emiroglu birtokra, és mielőtt Selim elküldené, megtudja, hogy Seher megszökött.
2. évad, 155. rész
Asuman elmegy otthonról, ezért szól Elifnek és Incinek, hogy ne menjenek be a szobájába, ők azonban ennek ellenére bemennek, és leszakítják a gyöngyöket az egyik ruháról, amit Asumannak le kell szállítania a megrendelőjének. Melek és Feride az utcákat járja, és Elifről osztogatnak szórólapokat, amikor Zeynep meglátogatja őket. Necdet kezdi sajnálni Goncát, de nem engedi ki a börtönéből.

Ezel

142 rész

2. évad

136.
Cengiz beengedi a szállodába Ezelt és Alit. Váratlanul Kenan lép a szobába fegyverrel a kézben és lelövi Alit. Ezután Ezelt kényszerítik, hogy végignézze az esküvőt. Eyşan beszéde felkavarja az estét.
137.
Kenan halálával vége Ezelnek is, Ömer vissza akar térni az életbe. Cengiz nem adja fel a harcot Eyşanért, azzal a pénzzel próbálja meg visszahódítani, ami Kenan után maradt rá. Eyşan mégis Ömert választaná inkább, de a férfi úgy tűnik, menekül előle.
138.
Ezel házat bérel a szülei háza mellett, ahol egy gyerekszobát is berendez Can számára. Váratlanul feltűnik Cengiz, aki szerint Can sohasem fogja elfogadni őt az apjának. Úgy tesz, mindha segíteni akarna, valójában el akarja szakítani egymástól a párt.
139.
Ezel és Eyşan együtt vannak, de a kapcsolatukat senki sem támogatja. Cengiz nem hajlandó náluk hagyni Cant. Mümtaz megtiltja, hogy Ömer hazavigye hozzájuk Eyşant. Cengiz bérgyilkost fogad. A teljesen összezavarodott Can megszökik.
140.
Mümtaz nem akarja elfogadni Ezelt és kidobja a házából. Cengiz fegyvert fog Ezelre, de eszébe jut a közös gyermekkor Ömerrel, ezért képtelen lelőni. Öngyilkosságot akar elkövetni, de Ezel megbocsát neki. Cengiz leszúrja Eyşant. A rendőrség Ezelt tartóztatja le elkövetőként.
141.
Ali megtudja, hogy Ezelt letartóztatták. Megtámadja a barátját szállító kocsit és kiszabadítja Ezelt. Cengiz magával viszi Cant és azt hazudja neki, az anyja elhagyta őt Ezelért. Ezel eközben mindenhol keresi a fiát.
142.
A rendőrség értesíti Cengizt, hogy Eyşan az intenzív osztályon fekszik. Azonnal odarohan, hogy eltegye láb alól az egyetlen tanút. Közben Ezel és Ali is a kórházba tart. A két rivális megbeszél egymással egy utolsó találkozót a világítótoronynál.

Megtört szívek /Paramparca/

III. évad 46. (251. rész)
Törökül 87/1
Ozan teljesen összeomlik, amikor megtudja, hogy ki a vér szerinti apja. Ennek következtében Harun és Cihan között újra kiéleződnek az ellentétek. Mindeközben Mithat megpróbálja megtudni, hogy Damir milyen ügyben tárgyal Hazallal…
III. évad 47. (252. rész)
Törökül 87/2
Cihan próbálja telefonon elérni Dilarat és Ozant. Cansu megkéri Kerimant, hogy ő lássa el napközben Emre babát. Özkan egyre több információt tud meg azokról az alvilági ügyletekről, amik után Asuman miatt nyomoz.
III. évad 48. (253. rész)
Törökül 87/3
A család megtudja, hogy Dilara az intenzív osztályon fekszik. Ozan azonban nem akar bemenni hozzá a kórházba. Candan nem tűri tovább barátnője öntelt viselkedését, ezért kidobja a házából Asumant…
III. évad 49. (254. rész)
Törökül 88/1
Dilara állapota még mindig nem stabilizálódott. A rendőrség közben nyomozásba kezd, hogy kiderítsék, ki ölte meg Selmat. Ozan kirándulni viszi Alazt, de ez hatalmas bonyodalmat okoz…
III. évad 50. (255. rész)
Törökül 88/2
Asuman próbál minél közelebb kerülni Damirhoz. Személyes információkat oszt meg a férfival a családjáról. Cihan megtudja, hogy Selma meghalt. Dilara állapota közben nem javul. Cansu pedig egyre nehezebben látja el Emre babát…
III. évad 51. (256. rész)
Törökül 88/3
Damir egyre szerelmesebb Hazalba. Asuman megtudja, hogy Candan mit tett Ekrem ausztrál ingatlanával. Harun kideríti, hogy hol tartozkodik Ozan és Alaz. Dilara eközben felébred a kómából…
III. évad 52. (257. rész)
Törökül 89/1
Dilara átmeneti amnéziától szenved, nem emlékszik semmire a Cansu balesete utáni időszakból. Harun és Hazal nagyon megszenvedi mindezt. Ozan megtudja, hogy Cihan a kezdetektől tudta, hogy nem ő a vér szerinti apja. Asuman pedig örül, hogy végre elérte célját.
III. évad 53. (258. rész)
Törökül 89/2
Dilara emlékezete kezd visszatérni. Már képes felidézni bizonyos eseményeket a múltból. Cihan eközben próbálja jobb belátásra bírni Ozant. Hazal pedig örömmel fogadja Damir udvarlását…
III. évad 54. (259. rész)
Törökül 89/3
Deniz képtelen tovább nézni, hogy Cansu a betegsége miatt nem tudja megfelelően ellátni Emre babát, ezzel pedig veszélyezteti a gyermek életét. Damir pedig megtudja, hogy Mithat valójában a rendőrségnek dolgozik…
III. évad 55. (260. rész)
Törökül 90/1
Cihan figyelmét teljesen leköti Cansu és Dilara oltalmazása. Észre sem veszi, hogy Hazalnak és Ozannak is szüksége van az apai segítségre. Asuman közben megtudja, hogy Candant megölték.

Piszkos pénz, tiszta szerelem /Kara Para Ask/

17. rész
Arda és Pelin későn érkeznek, ám Ömer bátyja időben érkezik és a fiatalok segítségére siet. Metin és Nilüfer között bizalmi kapcsolat alakul ki, együtt néznek filmet, kártyáznak, beszélgetnek. Metin megszervez egy romantikus reggelit, a tenger közepén.
18. rész
Arda beadja a válókeresetét, mert elege van felesége féltékenykedéseiből. A nő találkozik Pelinnel és a lánynak esik, ugyanis azt gondolja, hogy miatta akar szeretett férje elválni. Ömer az otthonába viszi Elifet, és anyjának elmondja a való igazságot a kapcsolatukról.
19. rész
Aslinak feltűnik, hogy Bahar túl sokat dicséri Levent munkáját, és ezt szóvá is teszi Elif előtt. Ömer beavatja a Denizer család összes piszkos ügyébe Hüseyint, és azt reméli, hogy a bátyja segít neki megvédeni Elifet Metintől. Tayyar megpróbálja Mertet rávenni, hogy folytassa a tanulmányait, és ne keseregjen tovább Nilüfer után.
20. rész
Ömer az emberrablóktól kapott videón látható számla alapján folytatja tovább a nyomozást, és Elif is vele tart. Metin megmutatja Nilüfernek a videofelvételt, ami bizonyítja, hogy Elif bűncselekményt követett el Rómában, s a lány teljesen összetörik. Metin nyugtatja, majd meghitt perceket töltenek együtt.
21. rész
Nilüfert kiszabadítják, Metin pedig megszökik a rendőrök elől. A rendőrség nagy erőkkel keresni kezdi a férfit. Zerrin asszony teljesen kiakad, amikor megtudja, hogy a kisebbik lánya végig Isztambulban tartózkodott.
22. rész
Bahart megkeresi Sibel anyja, hogy végre megtudja az igazságot lányáról és Ahmetről. Igaz semmi információt nem tud meg, de Bahar rájön arra, hogy valójában ki is az a férfi Elif oldalán. Elif boldog, amiért hazajött a testvére. Ömer színt akar vallani a Denizer család tagjainak, amit Elif nem igazán szeretne.
23. rész
Elif és Bahar Ömerről beszélgetnek. A két lány teljesen különböző véleményen vannak, Bahar próbálja meggyőzni Elifet, hogy hagyja békén a férfit. Nilüfer kétségbe van esve. A lány meglátogatja szerelmét a kórházban.
24. rész
Pelin és Arda a Denizer házba mennek, hogy felvehessék Nilüfer vallomását. Metint és Hüseyint hazaengedik a kórházból. Ömer meglátogatja jegyesének az anyját, hogy elmagyarázza mi is történt valójában, de a nő nem hisz neki.
25. rész
Metin felkeresi Nilüfert és randevúra hívja, amit a lány készségesen elfogad. A rendőrség tovább nyomoz Ahmet és Sibel gyilkosa után. Asli betegsége úrrá lesz a lányon, a családja aggódni kezd.
26. rész
Asli állapota egyre romlik, mivel nem szedi a gyógyszereket, ezért Elif megpróbálja megakadályozni, hogy a rendőrség őrizetbe a vegye a nővérét. Ömer elmegy a belvárosba egy ékszerészhez, ahol felbukkantak a hamis gyémántok, és legnagyobb meglepetésére, az ékszerész azonosítja Sibelt, mint egy korábbi hamis gyémántokkal üzérkedő fiatalt. Ömer meglátogatja Fatmát, hogy utána járjon az ügynek, de a nő, hallgat a történtekről.

Seherezádé

60. rész
Sehrazat és Mihriban Kaan születésnapját ünneplik. Kerem úgy határoz, hogy kilép a Binyapiból. Ali Kemal még mindig nem találja Dszanszelt. Szeval háza előtt csetepaté tör ki egy volt alkalmazott miatt, Onur azonban intézkedik. Sehrazat elmegy Onurhoz, a holdingba. Gani egyetemi órarendjével közben kavarodás van…
61. rész
Dzsanszel egyre nehezebben viseli, hogy ő az állandó pletykák célpontja. Sehrazat Kerem értésére adja, hogy nem őt szereti. Sehrazat és Onur később találkoznak a kampusz-projekt miatt. Ajse pedig meglepő dolgot fedez fel Gani egyetemi tanulmányaival kapcsolatban. Zsale felkeresi Onurt, hogy vonja vissza az ellene indított pert…
62. rész
Buket rajza első lesz az országos rajzversenyen, s persze az egész család elmegy a díjátadóra. Jaszemin elmondja Onurnak, hogy ő akarja megvenni Kerem részvényeit. Sehrazat nagynénje rosszul lesz, ezért Sehrazat Ankarába utazik, s közben Mihriban gondjaira bízza Kaant. Mihriban azonban nem érkezik meg az iskolához…
63. rész
Kerem örül, hogy Jaszemin veszi át tőle a részvényeket, de a Zakrasz vezetője megfenyegeti Jaszemint, hogy gondolja át a döntését. Dzsanszel és Jaman kibékülnek, és együtt mennek el kiválasztani a jegygyűrűt. Onur újra beszél Sehrazattal, de nem tudja őt meggyőzni. Ráadásul Sehrazat az új tervhez is más kivitelezőt választ. Onur később segít Burhannak az új gyár telkének megvásárlásában. Kerem testvére, Burak pedig váratlanul visszatér Amerikából…
64. rész
Ajse elmondja Ganinak, hogy tudja, hogy nem jár be az egyetemre. Buraknak nem tetszik, hogy Kerem el akarja adni a részvényeit, miközben titkolja, hogy miért jött haza ilyen hirtelen. Jaman szülei megtudják, hogy Dzsanszelt akarja feleségül venni a fiuk, és nagyon nem örülnek neki. Onur és Jaszemin tárgyalása után fegyverrel támadnak rájuk…
65. rész
Kerem a lövöldözés hatására meggondolja magát és megtartja magának részvényeit, így újból társak lesznek Onurral. Sehrazat az egyetlen, aki nem érdeklődik szerelme hogyléte felől, bár az interakciót nem kerülhetik el. Mihriban elviszi Kaant Burhan úr házába, mert ő elutazik, meg akarja keresni testvérét. Egy esős délután azonban mindenkire hatással van.
66. rész
Kadir rábeszélésére Dzsanszel felbontja a jegyességet, Jaman viszont szeretné meggyőzni, hogy házasodjanak össze, mert szereti őt. Füszun felveti Burhannak, hogy lehetne lakberendező Sehrazat mellett, de az apósa nem egyezik bele. Burak mindent megtesz, hogy a Binyapinál dolgozzon, Kerem nemtetszése ellenére is. Kerem később talál egy szállodai szobafoglalásról szóló számlát, amelyet meg is mutat Sehrazatnak…
67. rész
Melek és Burak végre összejönnek. Amikor mindezt Bennu megtudja, dühös lesz a húgára. Onur és Sehrazat a szálloda éttermében vacsoráznak, miközben a szomszéd asztalnál néhány fiatal róluk pletykál, amit Onur nehezen visel. Kaan a nagyszüleinél van, Füszun azonban nem örül ennek, és valamilyen ürüggyel rákiabál a gyermekre. Peride visszatér a szállodába, ahol Muhszinnal töltötték a nászútjukat. Dzsanszel és Jaman eközben elindulnak az esküvőjükre…
68. rész
Jaman és Dzsanszel összeházasodnak. Kerem eközben hozzájut egy jelentőségteljes biztonsági felvételhez. Burak el akar költözni otthonról. Bennu megtudja, hogy a reklámkampány mögött Erdal áll. Onur később reggelivel várja Sehrazatot az irodája előtt. Mihriban pedig megtalálja a testvérét…
69. rész
Burhan és Onur megszervezik Kadim temetését, Mihriban így Bakuba utazik. Kaan sokat van Nadidéknál, amikor is Peride szóvá teszi, hogy ő is szeretné jobban megismerni a kisfiút. Kerem bocsánatot kér Onurtól és Sehrazattól is. Majd találkozik Bennuval, hogy beszéljenek, Bennu kimegy a mosdóba, és eltűnik az étteremből…

Sorsok útvesztője /O Hayat Benim/

401 részes

180. rész
Arda a nyaralóba viszi Bahart, hogy pihenjen. Hasret utána megy, és elmondja Baharnak, ő kérte Atest, hogy még ne szóljon a gyerekről. Efsunt megverik a szobatársai, de lány azt hazudja az őröknek, hogy elcsúszott. Mivel nem hisznek neki magánzárkába kerül, ráadásul Efsun úgy hiszi Bahar áll a verés mögött, pedig egy másik családtag keze van a dologban. Bahar belátja, hogy Ates nem hibás, ezért felkeresi a férfit. Hasret úgy dönt, hogy elfogadja apja örökségét, amiből házat tud venni, ahol családként élhetnének. Fulya megtudja Hasret terveit, így lépnie kell, ha nem akarja a férjét elveszíteni.
181. rész
Bahar megbocsát Atesnek, és Duruk iránt érdeklődik. Hulya meggyőzi Fulyat, hogy rá kell vennie Bahart, hogy költözzön a villába, így Mehmet Emír sem fog Hasrethez járni. Fulya ezért találkozót kér Bahartól, ám a lányt útközben megtámadják. A támadás mögött Szultan áll. Arda nem adja fel, továbbra is kitartóan próbálja meghódítani Zeynepet. Szultan új ügyvédet fogad, aki segít kihozni Efsunt a börtönből. A lány a tárgyalásig szabadlábon maradhat.
182. rész
Miután Szultan és Salih kihozza Efsunt a börtönből, hazaviszik, ahol már a szomszédok is várják. Bár mindenki nagyon kedves a lánnyal, Efsun mégsem tud másra gondolni, minthogy hogyan álljon bosszút Baharon. Szultan sejti, hogy mire készül, és mindenáron meg akarja akadályozni. Doruk Atesnél alszik, ahova Arzu viszi el. Bahar hármójukat látva nagyon kívülállónak érti magát, ezért egy kifogást talál és elhagyja a házat. Mehmet Emír és Hasret továbbra is nagyon elkeseredett, hogy Bahar nem is próbál közeledni feléjük. A lány Sureyyanal húzza meg magát, ám Efsun késsel a kezében követi.
183. rész
Efsun felkeresi Bahart, hogy bosszút álljon rajta. A lány azonban nem akar szóba állni vele, így dulakodni kezdenek. Efsun kigúnyolja, hogy élhetetlen, örök vesztes, ezért amikor Mehmet Emír felajánlja, hogy költözzön a villába, Bahar elfogadja. Hasret sejti, hogy valami nincs rendben a lánnyal, és aggódik. Szultan fél, hogy Efsun valami végzetes dolgot fog tenni, ezért Mercinbe akar utazni. Ám Efsunnak jobb ötlete támad… Ates eközben a fiával van elfoglalva, Arzuban pedig feltámad a régi érzés a férfi iránt.
184. rész
Efsun és Szultan megpróbál pénzhez jutni, de mivel senki nem dolgozik a családból, Beyzát zsarolják meg, aki segít is nekik. Bahar próbál beilleszkedni a villába és a családban, amiben sokat segít neki Fulya, igaz nem teljesen önzetlenül. Hasret egyre kétségbeesetten nézi, hogy a nő hogyan hálózza be Bahart. Arda bulizni hívja Zeynepet, aki nehezen hiszi el, hogy a fiú valóban érdeklődik iránta.
185. rész
Arzu elmondja Atesnek, hogy szeretnének visszatérni Svájcba. Hasret úgy dönt, hogy a lányára hagyja Yusuf úr örökségét. Eközben Fulya szeretné a villába csábítani Bahart, ezért új szobát rendez be neki. Zeynep és Arda együtt buliznak, ám a lány túl sokat iszik és egy szállodai szobában kötnek ki. Efsunnak ördögi terve, hogyan játssza ki Ardat, ám a terv végrehajtása tragédiába fullad.
186. rész
Efsun terve, hogy megzsarolja Ardát, a kivitelezés során tragédiába fullad. A férfi gyilkossá válik, ráadásul a holttesttől is meg kell szabadulnia. A lányt gyötri a lelkiismeret-furdalás, de Szultan biztatására pénzt kér a hallgatásáért cserébe. Mehmet Emír komoly és nehéz döntést hoz a cég elnöki pozícióját illetően.
187. rész
Efsun és Szultan rendkívül erőszakosan követelik a pénzt Ardától, de a fiú nem tudja egy összegben odaadni. Mehmet Emír döntése, melynek értelmében Arda lesz a cég elnöke, nagyon boldoggá teszi Hulyát. A nő arra kéri a fiát, hogy vigye el Bahart és Muget vacsorázni, hogy megünnepeljék a kinevezést. Fulya vérig sérti Hasretet, amikor a külsejére becsmérlő megjegyzést tesz. A nő ezért bevásárló körútra indul Baharral.
188. rész
Ates szenved attól, hogy elveszítheti Dorukot, ezért arra kéri Arzut, hogy maradjanak Törökországban. Arda megszerzi a teljes összeget Efsunnak, ám a lánynak további követelései vannak. Ám az újabb feltétel már komoly következményekkel járna
189. rész
Ardát sokkolja Efsun kérése, hogy vegye feleségül, viszont nem lát kiutat szorult helyzetéből. Úgy dönt, hogy Párizsba utaznak, hogy ott vegye el a lányt, így Hulya nem tudja meg. Hanife és Zeynep csúnyán összevesznek, amikor kiderül, hogy Hanife tud a barátnője titkáról. Bahar, Arzu és Ates között finoman ugyan, de nő a feszültség ebben a furcsa helyzetben, ezt pedig Doruk is megérzi. Arzu nem bánná, ha újra összejönne Atessel, Bahar féltékeny, hiszen a nő már Atesnél lakik.

Szulejmán

19.
Szulejmán seregeit a rodoszi hadjárat közben támadás éri. Az uralkodó hajója is elsüllyed, de a szultán túléli a támadást. Több hónapos kitartó harc után elfoglalják a Rodosz melletti két szigetet, s mivel nem érkezik a várva várt európai segítség, beveszik magát, Rodoszt is. Hürrem második gyermekét várja, és egyre nehezebben viseli Szulejmán hiányát. Még rosszabbra fordul a helyzet, amikor az uralkodó halálhírét keltik. Hürremet egyre kevesebb tisztelet övezi a háremben, ám amikor Nigar a védelmére kel, Mahidevrannal találja magát szemben.
20.
Egy szultán elleni merényletben Ibrahim súlyosan megsebesül. A férfi megmenti Szulejmán életét, ám ő hajszál híján az életét veszti. A szultán azonnal meg akarja torolni, ezért parancsba adja, hogy kerítsék elő a támadás hátterében álló Murat herceget. Megszületik Hürrem második gyermeke, egy kislány. A hírt kárörvendve fogadja Mahidevran. Ibrahim és Hatidzse szerelme egyre inkább kibontakozik, igaz, még mindig csak levelekben. A szultán úgy dönt, hogy hazatér.
21.
22.
23.

2. évad
1.
Ibrahim útra kel, hogy hazatérjen és felkutassa családját. Szerelmét levélben mondja el Szulejmánnak, aki mélységesen csalódik benne. Kapcsolatuk természetesen nem marad már titok a válide szultána előtt sem, akit szintén megdöbbent a hír. Hürrem egyre reménytelenebb helyzetben érzi magát, mert a szultán elhanyagolja őt, és anyja kérésének eleget téve inkább Mahidevránnal tartó viszonyát részesíti előnyben. Ibrahim távollétében megindulnak a belső harcok az így megüresedett fővezéri tisztségre. Ennek egyik legmerészebb várományosa Ahmet pasa, aki mindenre képes, hogy elérje célját.
2.
Ibrahim hazatér, ahol örömben telnek napjai, mígnem parancs érkezik a szultántól, hogy haladéktalanul térjen vissza a palotába. A szerájban az éj leple alatt Viktória, hogy ne derüljön ki az uralkodó elleni összeesküvése, meggyilkolja az egyik háremhölgyet, Ayşét. A gyanú viszont egyértelműen Hürremre terelődik, aki aznap csúnyán összeveszett a lánnyal és megfenyegette, hogy megöli. A szultán a hírről értesülve felkeresi Hürremet, és egyértelműen értésére adja, hogy megszakít minden kapcsolatot vele.
3.
Ibrahim visszatérése után visszanyeri tisztségét. A szultán felbontja Hatidzse eljegyzését Mehmet Cselebivel, és odaígéri a húga kezét Ibrahimnak. A valide szultána nem ért egyet fia döntésével. A háremben történt gyilkosság miatt a szultán parancsára Hürremet száműzetésbe akarják küldeni. Ibrahim azonban ki akarja vizsgálni az ügyet, hogy viszonozza a szultán kegyességét úgy, hogy bebizonyítsa Hürrem ártatlan.
4.
Hürremet száműzik a palotából, útján vele tart Gülnihal is. A valide a szultán parancsára elkezdi szervezni Hatidzse és Ibrahim menyegzőjét. Megjelenik Hatidzse nővére is a palotában, aki megpróbálja elérni, hogy felmentsék Ferhat pasát az ellene felhozott vádak alól, amelyek szerint önkényesen fosztogatta a népet. Az egyik lány felkeresi Szümbül agát, és elmondja, hogy látta Ajse meggyilkolását. Az aga azonnal Ibrahim pasa elé viszi a lányt, aki bebizonyíthatja Hürrem ártatlanságát.
5.
Ibrahim felajánlja Hürremnek, hogy visszatérhet a palotába, amennyiben attól fogva neki is engedelmeskedik. Hürrem előbb elutasítja az ajánlatát, ám később váratlanul mégis megjelenik a palotában azon a mulatságon, amelyen a szultán Ibrahim és Hatidzse menyegzőjét akarja bejelenteni. A pasák egyre inkább görbe szemmel figyelik Ibrahim felkapaszkodását, de tenni nem tudnak ellene. Hatdizse titokban elviszi Mehmet herceget Hürremhez. Viktória a kedvenc háremhölgyek közé emelkedve akar közelebb kerülni a szultánhoz.
6.-15.

Végtelen szerelem /Kara Sevda/

7. rész
Kemál úgy dönt, hogy nem megy vissza Zonguldakba, hanem marad Isztambulban. Emir erőszakoskodni akar Nihannal, de a lány otthagyja a hotelben és a kikötőbe megy, ahol találkozik Kemállal. A fiú mindvégig azt bizonygatja neki, hogy már kitörölte őt a szívéből
8. rész
Ozan rátör Emirre a hotelben, és rájön, hogy a férfi Bánuval csalja meg Nihant. Csalódottságában leissza magát. Kemál családja sérelmezi, hogy a fiuk Emirrel üzletel és azt feltételezik, hogy csak Nihan miatt marad Isztambulban
9. rész
Ászu meglepi Kemált Isztambulban és elmegy vele a kerti partira, amire Emir meghívta a férfit, és ezzel féltékenységet szül Nihanban. Lejla elhívja a szigetre Kemált, hogy pihenjenek egy kicsit, de Nihant küldi el maga helyett. A két fiatal nagyon meglepődik, mikor összetalálkoznak a kifutó hajón
10. rész
Kemál faképnél hagyja a hajón Nihant, így nem tudják rendezni a múlt félreértéseit. Mindeközben Emir rájön, hogy Nihan és Kemál régebb óta ismerik egymást, mikor megtalálja Nihan műtermében a Kemálról készített portrét, de nem szembesíti a lányt a tényekkel
11. rész
Nihan nagyon sokat gondol Kemálra. Emir megbízza Tufant, hogy mindent derítsen ki Kemálról és a családjáról. Kiderül, hogy Vildan és Lejla testvérek, de nagyon rossz a kapcsolatuk egymással. Önder megkéri Kemált, hogy kerülje el a lányát
12. rész
Ozan és Zejnep találkoznak az ügynökségen, és nagyon szimpatizálnak egymással. Kiderül, hogy mi történt pontosan azon az estén, mikor Ozan megölte a fiatal lányt. Emir megzsarolja Öndert és Vildant, hogy ha nem mondják el neki, hogy Nihan honnan ismeri Kemált, akkor Ozanon áll bosszút
13. rész
Kemálra rátámad két rosszfiú, akiket Emir küldött, de Kemál elbánik velük és elmenekülnek. Emir nem engedi meg Nihannak, hogy elvállaljon egy munkát Kemáltól, de a lány nem fogad szót neki. Önder megpróbálja kideríteni, hogy mi van Emir markában, amivel zsarolhatja őket
14. rész
Kemál meghívja Ászut hozzájuk vacsorára. Emir felajánl egy irodát Kemálnak, hogy jobban szem előtt legyen. Zejnep és Ozan randevúznak. Önder azt hiszi, hogy Kemál zsarolja Emirt és kétértelmű megjegyzéseket tesz neki
15. rész
Kemál megkéri Tárikot, hogy ne dolgozzon Emirnek. Ozan megkapja sógora autóját, hogy azzal menjen Zeynep elé, de Emir elintézi, hogy bevigyék a fiatalokat a rendőrségre. Fehime elmegy Vildanhoz és megkéri, hogy Nihan hagyja békén a fiát
16. rész
Emir elintézi, hogy elengedjék Ozant a rendőrségről. Zeynep lebukik Kemál előtt, kiderül, hogy egy ügynökségnél járt, illetve, hogy összebarátkozott Ozannal. Kemál megfenyegeti Emirt, hogy ha nem hagyja békén a családját, azt nagyon megbánja

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt kedveli: