Sorozatok a TV-ben 2018. február 26. és március 11. között

 • Premier február 26. The Walking Dead 8. évad folytatás 22:00 FOX Ajánló
 • Csatorna premier február 28. Marimar 21:00 Izaura TV Ajánlók
 • Csatorna premier március 2. Vikingek /Vikings/ 1. évad 22:00 RTL Spike
 • Premier március 6. Feriha /Adini feriha koydum/ 16:50 TV2 Ajánlók

Véget ér: Bosszú vagy szerelem /Cesur Ve Güzel/,  Totál szívás /Breaking Bad/ 5. évad

Jelenlegi sorozataim

 • A bosszú /Intikam/ 1. évad  minden hétköznap  15:20, Sony Max – török sorozat
 • A mi kis falunk 2. évad szombat 20:00, RTL klub – magyar sorozat  jó  
 • Barátok közt 20. évad minden hétköznap 21:00, RTL Klub – magyar sorozat  gyenge
 • Bosszú vagy szerelem /Cesur Ve Güzel/ minden hétköznap 16:50, TV2 – török sorozat  gyenge (csak hallgatom)
 • Fatmagül /Fatmagül’ün Suçu Ne/ 1. évad minden hétköznap 20:00, Izaura TV – török sorozat
 • Jóban rosszban 14. évad minden hétköznap 19:45 Super TV2 – magyar sorozat közepes
 • Kalandos nyár – Párizs /Les mysteres de l’amour/ 6. évad minden hétköznap 16:50, Izaura TV – francia sorozat közepes
 • Megtört szívek /Paramparça/ 1. évad minden hétköznap 09:35, Izaura TV – török sorozat
 • Rólunk szól /This Is Us/ 2. évad vasárnap 19:00, Sony Max – amerikai sorozat közepes
 • Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/ 4. évad szerda 22:15,  RTL Klub – török sorozat közepes
 • Végtelen szerelem /Kara Sevda/ 2. évad minden hétköznap 18:35 DUNA Televízió – török sorozat  gyenge (csak hallgatom)
 • Ha felhő lehetnék /Bir Bulut Olsam/2. évad – török sorozat nagyon jó

Sorozatok előzetesei

A fülszövegek SPOILERT tartalmaznak.

Török sorozatok

Bosszú vagy szerelem /Cesur Ve Güzel/

Törökül 32 részes

Magyarul 101 részes

96. rész
Törökül 31/2
Tahsin úgy tűnik, megváltozott. Még arra is ráveszi magát, hogy Mihribantól segítséget kérjen. A rendőrség szűkíti a gyanusítottak körét. Öt nő ment be Sühan szobájába és az egyikük megmérgezte a lányt. Cesur ismét a rendőrség háta mögött cselekszik.
97. rész
Törökül 31/3
Cesur és Sühan színjátéka meggyőzi Risat, tehát a tervük eddig működik. A legfontosabb most az, hogy Banu sértetlenül visszakaphassa a gyermekét. Tahsin elmegy Cesurékhoz és végre elmeséli a múltjának azt a részét, amiért örök ellenségként tekint Cesur családjára.
98. rész
Törökül 32/1
Banu Cesurral és a rendőrséggel együtt megpróbálja átverni Risat. Korhant hatalmas boldogság éri, ugyanis a kislánya megszületik. De arra nem számít a család, hogy az egyik legszebb napjukból, életük legborzasztóbb napja lesz…
99. rész
Törökül 32/2
Tahsin képtelen elviselni, ami a gyermekeivel történt. Ezért úgy dönt, hogy egyedül oldja meg a problémát. Cahidénak fogalma sincs, mi történt és a kórházban várja Korhant. Sühanra eközben rátalál egy idegen férfi, de úgy tűnik, nem mer segíteni neki.
100. rész
Törökül 32/3
Sühannak sikerül elérnie Cesurt, de sajnos Risa korábban visszaér. Így új tervet eszel ki, amivel végleg tönkretesz mindenkit. Bülent sajnálja, hogy a saját bűnei miatt nem kísérhette el Korhant az utolsó útjára.
101. rész
Törökül 32/4
Sühan még mindig kómában fekszik, a babája egyre csak növekszik, Cesur pedig nem mozdul mellőlük. Ezalatt Risa elnyeri büntetését és elmegyógyintézetbe kerül. Viszont, ha sikerül barátokat szereznie, fennáll a veszély, hogy akár még meg is szökhet…

Elif – A szeretet útján

560+ részes

Első évad 183 rész

118. rész
Arzu meglátja együtt a kávézóban Zeynepet és Selimet és azt hiszi, hogy Melekkel együtt ellene szövetkeztek. A birtokon megjelenik az ál-Kadir, aki elmondja, hogy Ayse nála járt a halála előtt, volt vele egy kislány, akit Elifnek hívtak. Selim aggódik Zeynepért, mert Erkut egyre fékezhetetlenebb. Gonca féltékenyen figyeli Burcu oktatási módszereit.
119. rész
Arzu felajánlja Erkutnak, hogy dolgozzanak együtt, és válasszák szét Zeynepet és Selimet. Selim meglepetésre készül: szeretné megkérni Zeynep kezét. Ezért megkéri Gülnurt és Ardát, hogy segítsenek az előkészületekben. Kenannak végül sikerül beszélnie Zeyneppel, aki elmondja neki, hogy Melek hogyan került börtönbe. Kenan beszél Melekkel, és felajánlja a segítségét, de Melek visszautasítja azt. Belkis Meleket vádolja, amiért nem láthatta a férjét.
120. rész
Arzu arra próbálja meg rávenni Erkutot, hogy ölje meg Selimet. Erkut csak akkor mutat némi hajlandóságot, amikor Arzu elmondja neki, hogy Selim megkéri Zeynep kezét. Saadetnek elmondja a börtönigazgató, hogy indítványozta, hogy a jó magaviseletért ne kelljen letöltenie a maradék három évét. Melek felajánlja neki, hogy ha együtt szabadulnak, megkeresik a lányát.
121. rész
Zeynep nagyon várja, hogy Selim odaérjen a kávézóba a meglepetésével, azonban Selim autóbalesetet szenved. Mikor megérkeznek a hírek Zeynep és Gülnur azonnal a kórházba rohannak, ahol miután megérkezik az Emiroglu család is, kénytelenek a lépcsőházban bujkálva várni, hogy Selim állapotáról hír érkezzen.
122. rész
Selim sokkal jobban érzi magát egyrészt az orvosi segítségnek köszönhetően, másrészt mert Zeynep elfogadta a házassági ajánlatát. Ki is engedik a kórházból. Selim, mikor hazaér és tudomást szerez a történtekről, kerek perec kijelenti, hogy Burcu vissza kell térjen. Melih meglátogatja Zeynepet, és megtudja: Meleknek van egy kislánya.
123. rész
Zeynep elárulja Melihnek, hogy Meleknek van egy lánya. Melih megdöbben azon, hogy van egy unokahúga is. Ezt elmondja Efruznak, és ismét megesküszik, hogy bosszút áll. Efruz, azért, hogy lebeszélje, végül elmondja Melihnek, hogy volt egy felesége és egy fia, akik azért haltak meg, mert Efruz túl makacs volt. Selim új nevelőnőt akar felfogadni.
124. rész
Melih rájön, hogy Arzu Nagy Mamuttal szövetkezett Melek ellen. Selim szórólapokat tesz ki az egyetemen, mert dadát keres. Erkut meglátja, és támad egy ötlete. Seydát akarja elküldeni dadának, ám ő ellenkezik. Ekkor Erkut megzsarolja, hogy ha nem teszi meg, elmondja Muratnak, hogy ki is Seyda valójában.
125. rész
Belkis megpróbálja megölni Meleket, ám Elmas észreveszi, és segítségért kiált. A többiek meghallják, és ártalmatlanítják Belkist és Naciyét. Később a börtön igazgatója magánzárkába küldi őket, amíg kiderül, milyen büntetést kapnak. Melih elmondja Okannak, hogy az édesanyja hamisan tanúskodott Melek ellen, és megkéri rá, hogy vezesse el Nagy Mamut egyik emberéhez, Salimhez.
126. rész
Salim tanúskodik Melek mellett, és emiatt felmentik Meleket, viszont Salimet letartóztatják. Melih később megkérdi Salimet, hogy miért tette, és Salim elmondja neki, hogy megtudta, hogy apa lesz, és úgy döntött, új életet kezd. Melih megígéri neki, hogy vigyáz rá is és a családjára is, amíg börtönben lesz. Zeynep felhívja Selimet, és elmondja neki, hogy Meleket kiengedték. Selim elviszi a börtönhöz Elifet, és együtt várják meg, hogy Melek kijöjjön.
127. rész
Arzu utasítja Goncát, hogy amint megérkezik a postás vegye át Selim levelét az autó vizsgálatával kapcsolatban, és szóljon neki, úgy, hogy a házból senki más ne tudja meg. Mivel Arzu nem mondja el a pontos okokat, Gonca gyanakodni kezd, és kis nyomozással kideríti, Arzu meghamisította, és kicserélte a vizsgálati eredményeket.

Fatmagül

7
törökül 3/3, 4/1
A megaláztatások miatt Fatmagül összeomlik, meg akar halni. Mustafa őrült tombolásba kezd, felgyújtja a házat, amit Fatmagüllel az otthonuknak szántak. Eközben Mustafa családja hivatalosan is felbontja az eljegyzést. Münir tovább folytatja a szervezkedést, hogy a Yaşaran család jó híre ne sérüljön.
Arra kéri Fatmagült, hogy az ő általa javasolt verziót mesélje el a rendőröknek, vallja azt hogy nem történt erőszak. Ami történt saját akaratából történt. Münir azt szeretné, ha Fatmagül a rendőröknek azt mondaná, hogy Kerimmel már régóta tart ez a viszony, és csak összekaptak egy kicsit. Egyetlen megoldásként, a két fiatalt házasságkötésre akarja bírni.
8
törökül 4/2
Münirnek végül sikerül meggyőzni Fatmagült és Kerimet is. Fatmagül így visszavonja a feljelentést és a két fiatal elindul a városba, a házasságkötő terem felé. Előtte azonban még akad intéznivaló, valamint a lány is nagyon nehezen viseli a történteket.
Sokszor úgy érzi csak az öngyilkosság segíthet kilátástalan helyzetén.Egyetlen vígasza testvére, Rahmi. Fatmagül szerelme, Mustafa meghallja a pletykát, mi szerint Fatmagülnek viszonya volt mással a jegyességük ideje alatt. Tombolása folytatódik, mivel nem tudja hogy erőszak történt vagy kedvese tényleg félrelépett mással. Eközben Isztambulban Meltemnek egyre egyértelműbb, hogy Selim és Resat között komoly konfliktus lehet. Galip mester pedig egy újságíró ismerőséhez fordul, hogy bizonyítsa a Yaşaran család bűnösségét, így egyértelművé téve Kerim ártatlanságát…
9
törökül 4/3, 5/1
Kerim főnöke, Galip mester elintézi, hogy a helyi újság lehozzon egy tényfeltáró cikket, amelyből kiderülhet, hogy a Yaşaran családnak köze van az esethez. Erdoğan és Selim összevesznek, valamint Resat is közli a fiúkkal, hogy már csak egy dobásuk maradt.
Nem kerülhetnek többet ilyen helyzetbe, vagy különben kitagadja őket. Selim édesanyja, Perihan vígasztalahatlan. Úgy érzi nem ismeri fiát, ő nem nevelhetett fel egy erőszaktevő szörnyeteget. Mustafa ez idő alatt, megtudja, hogy Kerim az a bizonyos férfi, akivel Fatmagülnek a szóbeszéd szerint viszonya volt. Így elmegy Nine mama házához, és megfenyegeti a nőt, valamint szétveri az otthon jelentős részét. Nine mama megkéri Kerimet, hogy menjen el innen, hiszen veszélyben van az ő és a lány élete is.A friss házasokat újabb sokként éri, hogy azonnal Isztambulba kell költözniük, mivel a faluban nincsenek biztonságban.
10
törökül 5/2
Kerim megtudja, hogy Mustafa szétverte Nine mama otthonát. Személyesen akarja elrendezi az ügyet, hiszen félti nagynénjét. Fatmagül azonban megállítja, és megkéri, hogy még ma utazzanak Isztambulba. Galip mester segít Nine mamának, hogy újra rend legyen a házban, és nyugtatja, hogy amint megjelenik az újság tisztázódik az ügy. Mustafa édesanyja, Halide kórházba kerül, arra kéri fiát, hogy semmi ostobaságot ne tegyen, mert a bánattól került ilyen állapotba. Isztambulban eközben Kerim találkozik Selimmel, Erdogannal és Vurallal. A találkozón megbeszélik, hogy jobb ha soha többé nem látják egymást. Fatmagül nem tudja mi lesz vele ebben a nagyvárosban, Kerim közelségétől pedig viszolyog. Tiszta szívéből gyűlöli őt. Hol szóban hadakozik vele, hol levegőnek nézi a fiút a hotelban, ahol megszálltak. Egyetlen vígasza, hogy tudja családja igyekszik utána Isztambulba. Már költözködnek ki az éj leple alatt, hogy a faluban ne érje többet őket atrocitás.
11
törökül 5/3, 6/1
Vural elmondja Erdogannak és Selimnek, hogy Kerim semmit nem tett Fatmagüllel. A fiúk arra kérik barátjukat, hogy ez maradjon az ő titkuk, hiszen ez az információ most mindent megbolygatna. Meltem családja megdöbbenve olvassa a helyi hírlapban, hogy Selimet erőszak gyanújába keverték. Resat aggódik, hogy Meltem és Selim kapcsolata így veszélybe kerül, igyekszik minél hamarabb jogi lépéseket tenni, hogy elejét vegyék egy nagyobb botránynak. Mustafa kis híján megöli Münirt, ám ő próbálja jobb belátásra bírni. Fatmagül nem hajlandó Kerimmel kommunikálni, annak ellenére, hogy a fiú mindent megtesz érte. Nine mama azzal szembesül, hogy a faluban mindenki elutasító vele szemben a fiatalokról szóló pletykák miatt…
12
törökül 6/2
Erdogan végül eléri Kerimet, találkoznak. Próbálja jobb belátásra bírni a fiút, hogy legyen együttműködőbb. Megtudja tőle, hogy lehet Galip mester volt az újságíró infomátora. Galip még aznap este balesetet szenved, és belehal a sérüléseibe. Nine mama nem találja már a helyét a faluban, így hogy már lelki támasza sincs többé. Mustafát egy barátja arra bíztatja, hogy kezdjen új életet. Mustafa Münirhez fordul segítségét, hogy találjon neki munkát a Yaşaran család cégénél. Eközben Rahmi, Mukaddes és Murat megérkezik Isztambulba a fiatalokhoz, Fatmagül így picit megnyugszik. Reşat és Selim Ankarába utazik, hogy megnyugtassa Meltem családját, hogy az újságban leírt állítás hazugság.
13
törökül 6/3, 7/1
Mustafa elindul Isztambulba, hogy új életet kezdjen, az úton megismer egy titokzatos fiatal lányt, aki szintén olyan hányatott sorsúnak tűnik mint ő. Kerim megtudja, hogy Galip elhunyt. Szeretett mestere azonban még halála előtt elintézte, hogy a nagyvárosban élő ismerőse segítsen házat találni a fiúnak és Fatmagül családjának. Münir számára egyre terhesebb folytatni viszonyát Vural édesanyjával, Lemannal. Resat is hasonló cipőben jár, asszisztense szeretné, ha kapcsolatuk nem állandó rejtőzködésből állna. Selim türelmetlenkedik, minél hamarabb el akarja venni Meltemet. Vuralon pedig teljesen eluralkodik a depresszió…
14
törökül 7/2
Nine mama megérkezik Isztambulba, szeretné megtudni az igazságot Kerimtől. Még mindig képtelen elhinni, hogy a fiú bárkiben is kárt tudna tenni. Mustafa közelebbről megismeri kedves, de furcsa útitársát Asude-t. A lány felajánlja neki, hogy ha nincs hol laknia majd, vagy ha bármiben segítségére lehel keresse meg. Érdekes névjegykártyát ad át neki. Meltem egyre jobban kételkedik Selim szavahihetőségében. Erdoğan megtudja, hogy Reşatnak viszonya van az általa is kiszemelt asszisztenssel. Fatmagül szeretné, ha családja önállósulna. Semmiféle segítséget nem akar elfogadni Kerimtől és Nine mamától…
15
törökül 7/3, 8/1
Münir segít Mustafának az új állással kapcsolatos papírmunkában, ám egy óvatlan pillanatban, amikor magára hagyják őt, már is kész is a baj. Mustafa kinézi az ügyvéd telefonjából Kerim telefonszámát, és halálosan megfenyegeti a fiút. Selimnek sem tetszik, hogy Fatmagül szerelme a városban van. Münir így kénytelen intézkedni, pár nehézfiú ellátja Mustafa baját, hogy ne okozzon több fejtörés senkinek. Fatmagül és családja szépítgetik új otthonukat, de Mukaddes most sem tud vigyázni a szájára, számtalanszor megbántja a lányt.
16
törökül 8/2
Mustafa kénytelen elhagyni a hotelt a verekedés miatt. Felkeresi Asude-t, aki éjszakára befogadja őt. Selim és Erdoğan megkéri Vuralt, hogy ne okozzon több kellemetlenséget, szedje össze magát. Meltem képtelen tovább fékezni kíváncsiságát, ki akarja deríteni Selimnek köze van-e a Fatmagüllel történt borzalmakhoz. Fatmagül megkéri Kerimet, hogy most már tényleg menjen külföldre, mivel nem szeretné ha valaha is összetűzésbe keveredne Mustafával.

Megtört szívek /Paramparca/

21
Törökül 9/1
Megkezdődik a keresés Cansu után. Rahmi megmondja Hazalnak, hogy soha nem léphet Cansu helyébe. Barátnője azt tanácsolja Gülserennek, hogy írjon levelet Cansunak. Cihan meg akarja beszélni a történteket Ozannal úgy, hogy Dilara is hallja mi történt valójában.
Sheida azt tanácsolja Hazalnak, hogy legyen kedves, különben el fogják küldeni a háztól.
22
Törökül 9/2
Cansu Gülserennel maradna. Hazal megjátssza magát. Ozan elnézést kér apjától. Gülseren megtudja, hogy Özkan börtönben van. Felkeresik Rahmit a tartozása miatt. Keriman jópofizik Gülserennel, mert fél, hogy nem kap pénzt. Rahmi terve megvalósulni látszik.
23
Törökül 9/3, 10/1
Dilara elárulja az ügyvédjének, hogy jelentős részesedése van a családi üzletekből. Dilara megmutatja Cihannak a meghamisított felvételt, de a férfi túljár az eszén. Cihan leszúrja az apját is.
24
Törökül 10/2
Ozan átlát Hazalon, miközben Cansu védené a lányt. Rahmi keményebben fel akar lépni Gülseren és Cihan ellen. Hazal újfent elutasító Gülserennel szemben. Rahmi találkozni akar Kerimannal. Dilara ügyvédje meg akarja szerezni a felvételt. Cihan figyelmezteti Dilarát, hogy Rahmi csak a saját érdekeit tartja szem előtt.
25
Törökül 10/3
Cihan intézkedésének köszönhetően Gülseren elutazhat egy hétvégére, ahova Cansut szeretné magával vinni. Dilara hallani sem akar az ötletről, ezért megtiltja a lánynak, hogy elmenjen. Rahmi pénzt ad Kerimannak és azt is megígéri neki, hogy segít kihozni a börtönből Özkant. Rahmi beszökik Cihan irodájába, hogy kitörölje a hangfelvételt. Dilara be akarja mutatni Hazalt a barátnőinek, ami Cansunak rosszul esik.
26
Törökül 10/4, 11/1
Gülseren és Cansu nagyon jól érzik magukat az utazáson. Dilara azt hiszi, hogy Cihan is elutazott. Cihan megtudja, hogy Alper adta ki a hazug információkat az újságnak. Özkan hazatér. Dilara elárulja Alperrel közösen őrzött titkát Cihannak.
27
Törökül 11/2
Dilara megmutatja Cihannak a bizonyítékokat, melyek igazolják, hogy Alper a testvére, majd azt is elárulja, hogy anyagilag is támogatta a férfit. Alper azonban a részét akarja abból a vagyonból, ami megilleti. Özkan meglátja Cansut, majd később találkozik Hazallal, aki megijed tőle. Ozan először próbál kedves lenni Hazalhoz.
28
Törökül 11/3
Özkan már nem akarja eladni Hazalt, vissza akarja szerezni. Gülseren kivesz egy lakást. Rahmi találkozni akar Özkannal, de az lerázza. Dilara figyelmezteti Özkant, hogy hagyja békén a lányokat. Hazal elhívja osztálytársait a villába. Sheida elszólja magát Ozan előtt a feljelentésről.
29
Törökül 11/4, 12/1
Alper fegyverrel fenyegeti Cihant, majd dulakodás közben lelövi. Alper elmenekül, majd Solmaz segítségével megpróbálnak megszabadulni a bizonyítékoktól. Gülseren aggódik, hogy Cihan nem jelent meg a megbeszélt időpontban, felhívja a férfi mobilját, de Dilara veszi fel. A rendőrség letartóztatja Alpert. Özkan Deria lakásán keresi Gülserent.
30
Törökül 12/2
Rahmi egy új arcát mutatja meg Cihan betegágyánál. Özkan tovább zaklatja Gülserent, majd a férfi azt hazudja, hogy Cihan halott. Ozan felháborodik azon, hogy Dilara hazament a kórházból, ráadásul nekik nem is szólt semmit. Dilara ki akarja rúgatni Gülserent a munkahelyéről. Özkan beismeri, hogy Gülseren joggal haragszik rá. Cihan arra kéri Yildrimet, hogy semmisítse meg az étterem kamerájának felvételét, majd vallomást tesz a rendőröknek.

Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/

Törökül 139 részes

264. rész
törökül 4×21/2, 124/2. rész
A szultán megdöbbenve értesül arról, hogy Rüsztem titokban több agát is kivégeztetett. Azonnal a sátrába rendeli, és ezzel megelőzi a lázadás kitörését. Taslidzseli közli a hírt Mahidevrannal, aki bizonyos benne, hogy a szultán már nem beszámítható.
Bajazid számon kéri a palotába visszatérő Rüsztemet, akinek titokban kellett távoznia a táborból.
A város is fellázad a herceg halálhíre miatt, és egyre többen követelik Rüsztem és Hürrem halálát.
Mahidevrannak és minden szolgálójának Bursába kell mennie a temetésre.
265. rész
törökül 4×21/3, 124/3. rész
törökül 4×22/1, 125/1. rész
Mihrimah szultánát mardossa a bűntudat, úgy érzi, ő a hibás Musztafa halálában.
Bajazid tanácstalan, mert jogosnak véli a lázongást.
Szümbül megtudja, hogy a város el kezdett szervezkedni Rüsztem és Hürrem ellen, és a palota felgyújtását tervezik. Gyorsan kell megszervezni Mihrimah és Rüsztem kimenekítését, mert egyre bizonyosabb, hogy a lázadás a palotát is eléri.
Dzsahángír állapota válságossá válik, napok óta mozdulatlanul ül, nem eszik, nem iszik, és nem alszik.

Végtelen szerelem /Kara Sevda/

Magyarul 130 részes

2. évad, 89. rész
Kemal és Nihan megtudják, hogy Asu áll Ozan gyilkossága mögött. Mikor Nihannal hazamegy, Asu szobája csupa vér, de a nő nincs ott. Kemal nem emlékszik az előző estére, amiko részegen ment haza, így komoly bajba kerül. Ráadásul egy rámenős nyomozó érkezik kivizsgálni az ügyet. Zeynep elmegy Emirhez, és elmondja neki, hogy férjhez megy.
2. évad, 90. rész
Kemal próbál visszaemlékezni az estére, de nem jut eszébe semmi. Nagy bajban van, mert valaki megpróbálja ráterelni a gyanút. Asu továbbra sem került elő, mindenki azt hiszi, hogy meggyilkolták. Emir próbálja kideríteni, ki árthatott húgának és megígére anyjának, hogy bárki is tette, meg fog fizetni érte.
2. évad, 91. rész
Tufan elrabolja Nihant és odacsalja Emirt, akivel le akar számolni, mert azt hiszi, ő ölte meg Asut. Kiderül, hogy mindez egy jól kitalált terv része. Kemal és Méreg visszatérnek Kemal lakására, mert tudomásukra jut, hogy ott rejtőzhet a gyilkos, ám sikerül meglépnie, mielőtt Kemal rátalálna.
2. évad, 92. rész
Minden jel Kemal bűnösségére utal, a nyomozó várja már a kapuban. Emir is megkapja a vizsgálati eredményeket, ő is felé tart. Közben felnyitják Ozan sírját és kiderül, hogy a sír üres. Tarik mocskolta be újra a kezét, hogy ő és Zeynep megmeneküljenek. Emir elrabolja Kemált.
2. évad, 93. rész
Ayhan felteszi Tariknak a kérdést, hogy ő nyitotta-e ki Ozan sírját. Kemált megpróbálják megtörni, miközben Méreg és Ayhan már a keresésére indultak. Kemálnak sikerül megszöknie. Gyanús neki Tufan, úgy dönt, hogy őt kell megtalálniuk először, hogy közelebb kerüljenek Asu gyilkosához. Emir megtudja, hogy Asu nem halt meg.
2. évad, 94. rész
Kemal is megtudja, hogy Asu valószínűleg életben van. Ayhannal elindulnak, hogy előkerítsék Tufant. Emir is a férfi nyomában van, kérdés, hogy melyikük találja meg előbb. Nihan nem nyugszik addig, amíg nem találkozik szerelmével a születésnapján, ezért elindul hozzá, hogy meglepje. A nyomozónő pedig Kemált akarja megtalálni
2. évad, 95. rész
Emir szerelmet vall sokadjára Nihánnak és újra elmondja, hogy nem hagyja, hogy elvegyék tőle a lányát. Asu a lebukás után úgy dönt, hogy megszökik Tufantól és elfogadja Emir ajánlatát. Kemálnak nagyon gyanús ez az egész úgy, ám a nyomozónő szerint nincs alapja. Nihan megfenyegeti Asut.
2. évad, 96. rész
Fehime megtudja, hogy Zeynep Emir gyermekét várja. Leyla észreveszi, hogy valami nem stimmel a cég számításaiban. Nihan úgy dönt, hogy a kezébe veszi az irányítást és elmegy Asuhoz, hogy kicsikarja belőle a vallomást. Közben a nyomozó és Kemal is oda tartanak.
2. évad, 97. rész
A nyomozónő beviszi Nihant is és Asut is az örsre. Asu Emir utasításai szerint beszél, mindent Tufánra fog. Kemal megtudja, hogy Tariknak is köze lehet Ozan halálához, ezért elkezd nyomozni a bátyja után. Zeynep elmondja anyjának, hogy nem szereti Hakant és csak miattuk meg hozzá feleségül.
2. évad, 98. rész
Kemal elmondja Zeynepnek, hogy Ozant már megmérgezték, mire a lány bement hozzá. Emir terve, miszerint minden nyom Tufanhoz vezet, bejönni látszik. Tarik véget akar vetni az életének. Mindeközben Nihan találkozik Kemállal és úgy érzi, hogy szerelme titkol előle valamit. Hamarosan elkészül a boncolási jegyzőkönyv.

Magyar sorozatok

A mi kis falunk

8 részes

2. évad 5. rész
A megálló
A várva várt új postás nem érkezik meg a faluba. A posta, de főleg a pénzek késése felborítja a lakók életét: az asszonyok aggódnak, hogy nem tudják befizetni a pap által szervezett bazilika-látogatás árát, és a polgármestertől várják a helyzet mielőbbi megoldását, aki viszont a paphoz fordul segítségért.
Gyurinak közben ki kell magyaráznia Erikánál, mit keres egy eszméletlen nő a házukban: majd együtt azt is ki kell találniuk, hogyan kerül a posta a postaládákba, a postásnő pedig vissza a biciklijére.
2. évad 6. rész
A népszámlálás
A népszámlálás szerint Pajkaszegnek túl kevés lakosa van, ezért össze akarják vonni az ősellenség Pajkaréttel. Ez persze se a pajkaszegieknek, se a pajkarétieknek nincs ínyére.
A polgármester először tévedésben bízik, így Katit bízza meg, hogy számolja újra a lakosokat. Mivel azonban tévedésről szó sincs, nincs más megoldás: lakost kell szerezni.
Mindeközben Erika és Gyuri falut népszerűsítő kisfilmet forgat, hátha…
A pap számára pedig felcsillan a lehetőség, hogy átkerül a városba.

Barátok közt

20. évad

8793-8802. rész
Vajon Bandi segít Lucának és Milánnak randit szervezni?
Lehet, hogy Miklós jobban örül Júlia sikerének, mint Attila?
Bözsi nehezen veszi rá magát, hogy élvezze munkája gyümölcsét.
Hanna hosszasan vívódik, elmenjen-e Balázzsal a főzőtanfolyamra.
Gigi túl sokáig titkolózott Ádám előtt.
László gyanakodni kezd Vilmosékra, mikor észreveszi, hogy az utóbbi időben jócskán költekezni kezdtek.
Kiderül, hogy Krisztián bármit megtenne a testvéréért.
8803-8812. rész
Ádám elhatározásra jut az örökbefogadással kapcsolatban.
Amíg Attila Mátéval vidéken van, Júlia különös körülmények között Miklósnál tölt egy éjszakát.
Amikor Zsolt rájön, mit tett vele Krisztián, Alizon készül kitölteni a dühét.
Balázs csak eléri, hogy Hanna kénytelen legyen együtt dolgozni vele, csakhogy közben Péter is lép Hannával kapcsolatban.
Tóbiást óriási csalódás éri.
Vilmosék érdekes megrendelést kapnak a webshopba, bizonyos Novák Lászlótól.

Jóban rosszban

14. évad

3304. rész
Mónika úgy dönt, hogy elköltözik Pétertől, Barbaráék megpróbálják kideríteni, hogy mi történt és békíteni próbálják Pétert és Mónikát. A klinikára nehezen kezelhető beteget hoznak. Terike felismeri Ágit és nem hajlandó elfogadni tőle a gyógyszereket. Felbukkan egy régi figura Konrádék maffia-múltjából, és Alizék segítségét kéri.
3305. rész
Péter a lányaival töltené az estét, de aztán döbbenten szembesül a magánéletükkel. Mónika azt tanácsolja Péternek, hogy fogadja el a választásukat. Terike gyilkosnak nevezi Ágit, Kardos pedig elbizonytalanodik magában és szóba hozza a kutatást Dórának. Úgy tűnik, új szervezet tette be a lábát Csillagkútra. Konrád és Aliz kifigyelik őket.
3306. rész
Ági rájön, hogy Péter és Mónika miatta szakítottak. Péter áldását adja Keller és Betti kapcsolatára. Úgy tűnik, Viktor könnyen leszereli a problémás beteget. Kardos attól tart, hogy Dóra csalódik benne, Dóra pedig kiakad, hogy Kardos nem bízik benne. Konrád azonosítja Deme holttestét, akit Müllerék már rég halottnak hittek.
3307. rész
Bakos visszadobja az imidzsfilmet. Böbe megmenti Barbaráékat. Terike visszatér, és „hálából” megmérgezi az orvosokat. Mónika szól Verának a mérgezéses tünetekről, Gyöngyi rájön, hogy a palacsinta lehet az oka. Müllerék rájönnek, hogy Alizék többet tudnak Deméről, mint amit Konrád elárult. Több térfigyelő kamera képén látható Rudas, Tünde és Aliz.
3308. rész
Melinek igaza lett, valaki nem nézi jó szemmel, hogy Zseni Barbarára nyomul. Zseni épp meglépni készül Barbarával, amikor fenyegető telefonhívást kap. A néni Ágira fogja a mérgezést, de Müllerék végül sarokba szorítják. A lábadozó Dóra és Kardos végre megkapja a választ a japán egyetemtől. Konrádot és Alizt csapdába csalja az új szervezet.
3309. rész
Konrád alkudozik Rudasékkal, hogy megmentse Alizt és magát. Konrádék megmenekülnek, de az új gengsztereken nem sikerül fogást találni. Kardos és Dóra megkapják az értesítést, hogy a kutatásuk bejutott a japán egyetemre. Zseni beszámol Barbarának a fenyegetésről. Péter és Mónika elbúcsúznak egymástól. Péter aggódik a megmérgezett orvosaiért.
3310. rész
Szlávik külön akcióra készül Konráddal, Müllerék házkutatást tartanának, de a gengszterek az éjjel kipucolták a helyet. Konrád eltöpreng azon, hogy Szlávik beépülhetne az alvilágba, mint bukott rendőr. Mónika súlyos hibát követ el, Ági pedig rajtakapja. Zseni újabb fenyegetést kap, és ezúttal már a rendőrséghez fordul.
3311. rész
Szlávik bevallja Gabinak a magánakciót, amely váratlan fordulatot vesz. Aliz arról győzködi Konrádot, hogy nem hagyhatják, hogy Szlávik egyedül csinálja végig az akciót. Alex és Enikő támadást terveznek Péter ellen. Zseniék színjátékra készülnek a titokzatos fenyegető előtt. Orsi Melire gyanakszik. Mónika elmondja Péternek, hogy hibázott.
3312. rész
Gabi arra ér haza, hogy Szlávikot elhurcolták. Rudas újra megpróbál ráijeszteni Jenőre, aki helytáll, így Rudas beveszi a bandába. Konrád Szlávik megmentésére indul és kiszed Zsoldosból egy nevet. Alexék visszakozása ellenére a népegészségügyi szolgálat rászáll a kórházra. Bigék bizonyítékot találnak Melinél, Orsi szembesíti a lányt.
3313. rész
Müllerék rajtaütésre készülnek, hogy kimentsék Szlávikot, akit próba elé állítanak a gengszterek. Le kell lőnie Turit. Kardosék végre bejelentik Péternek a szándékaikat az ösztöndíjjal kapcsolatban. Péter nem marasztalja Kardost és Dórát, megérti a döntésüket Orsi beavatja Barbarát Melivel kapcsolatban, Zsenit a gengszterfőnök követi az utcán.

Oltári csajok

100 részes

78. rész
Angélát megfenyegetik, majd meglepő segédet szerez a nyomozásához, de még így sem biztos, hogy sikeres lesz. Le tudja-e Karola győzni a betegségét a barátai és János segítsége nélkül? Lilinek nem tetszik Kornél viselkedése, ezért tovább manipulál. Piros értesül Lehel partizán akciójáról és nincs elragadtatva egészen addig, míg valami komoly dologra nem bukkannak.
79. rész
Dóra végre esélyt kap arra, hogy megfizessen Biancának. Márk karrierje is veszélybe kerül, ráadásul hamar rá kell jönnie, hogy vannak emberek, akiken képtelenség segíteni. Piros addig hezitál, hogy mit kezdjen az információval, amit Lehel segítségével szerzett, hogy lehet, már késő lesz. Angéla egy kulcsfontosságú információt tud meg a lányok apjáról.
80. rész
Tényleg csak Angéla képzeli be, hogy valami vészesen gyanús titok veszi körül a lányok édesapjának halálát? És mi köze van Bélának a történtekhez? Időben megtudja-e Kornél a döbbenetes igazságot, amit Piros és Lehel már rég ismer? Márk esélyt kap a kitörésre, de Bianca a lemezbemutató előtt olyat tesz, amivel nem csak a karrierjét, de az életét is kockáztathatja.
81. rész
Mit tesz Kornél az információval, amit megtudott Pirostól és Leheltől? És sikerül-e Lilinek megmenteni a helyzetet? Hogyan fogadja Hajnal és Piros a Béláról szóló híreket? Szilvia igyekszik megkörnyékezni Angéla szövetségeseit, és az egyiknek visszautasíthatatlan ajánlatot tesz. Veszélybe kerül Karola egészsége, amikor úgy tűnik, nem fog eljutni a gyógykezelésre.
82. rész
Karola egyik szerette nagy butaságot tesz, hogy segítsen a nőn. Hajnal kikotyog egy titkot, ami sok gondot okoz. Pirost gyötri a lelkiismeret-furdalás, amiért beleavatkozott Kornél életébe, és ez megint valami meggondolatlan cselekedetre sarkallja. Noémi próbára teszi Angéla türelmét, és később a kislány olyat lát, amitől nagyon kiborul.
83. rész
Hajnal és Karola képtelen beletörődni János sorsába, és minden követ megmozgatnak, hogy kiderüljön az igazság. Karola betegsége is rengeteg gondot okoz. Noémi nem tudja feldolgozni az anyjával és az apjával történteket. Sikerül-e Angélának megtalálni a módot, hogy segítsen a kislánynak? Sikerül-e Pirosnak elérnie a célját Kornéllal kapcsolatban?
84. rész
Angéla újabb gyanús nyomra bukkan Gábor halálával kapcsolatban, és meggyőződésévé válik, tudja, ki gyilkolta meg apját. A fájdalmaktól meggyötört Karola újabb rossz hírt kap, de talán egy régi ismerős még segíthet rajta. Noémi ragaszkodik hozzá, hogy felnőttként kezeljék Bianca tettével kapcsolatban. Lehel közbenjárására Kornél végre eldönti, mit tegyen Pirossal kapcsolatban.
85. rész
Karolát a betegsége mellett súlyos anyagi gondok fenyegetik. Vajon talál-e segítséget időben, vagy elveszíti a Bürót? Márknak és Angélának meg kell birkóznia Bianca tettének következményeivel. Piros azon dolgozik, hogy bebizonyítsa Béla ártatlanságát, és végül megtudja a sokkoló igazat édesapjuk haláláról. Vajon mi történt három éve az Erdész lovardában?
86. rész
Feljelenti-e Angéla Bélát az apjuk halála miatt, vagy Pirosnak sikerül ezt még időben megakadályoznia? Mi vár Biancára? Márk azt hiszi, hogy Noémi remekül megbirkózik a történtekkel. Nem is sejti, min megy keresztül a lánya. Karola és Hajnal nem hallgatnak Kálmánra, és emiatt megint feszültség keletkezik a családban. Sikerül-e Hajnalnak megbékítenie a feleket?

Amerikai sorozatok

Kártyavár /House of Cards/

4. évad 13 részes

2.
Miután Claire felbérelte Leann Harvey-t, hogy a leendő indulását és kampányát megtervezze és igazgassa, Frank mindent megtesz, hogy ellehetetlenítse felesége önálló politikai karrierjének beindítását. Eközben egy újabb konfliktus kezd kiéleződni az oroszokkal, miután egy Petrovval szembenálló milliomos üzletember az Államokba érkezik, hogy menedéket kérjen.
3.
Benzin és kereszt
A orosz konfliktus miatt kritikus szintre emelkednek a benzinárak. Közben Claire és LeAnn egy olyan lépést készítenek elő, ami kihúzhatja a talajt Frank lába alól Dél-Karolinában. Lucas Goodwin a börtön után egy autómosóban kezd el dolgozni, természetesen álnéven. A múlt és az igazság bebizonyítása azonban továbbra is hajtja, ezért a fejébe veszi, hogy a tanúvédelmi program szigorú szabályai ellenére felkeresi Dunbart.

Rólunk szól /This Is Us/

2. évad 18 részes

2×5
Kate a munkahelyén lepi meg Tobyt. Kevin és Randall Sophie kórháza részére szervezett jótékonysági pénzgyűjtő eseményen vesz részt. Jack kempingtúrára viszi a fiúkat, Rebeccanak pedig egyedül kell megküzdenie a váratlan hírekkel.
2×6
Kudarcba fullad Jack és Rebecca számára a tízévesekkel együtt szervezett Halloweeni édességgyűjtés. Randall, Kevin és Kate az életüket megváltoztató Halloween elé néz.
2×7
Randall alkalmazkodik a nevelőszülői rendszerhez. Kate és Toby újabb szintre lép a kapcsolatukban. Kevin meglátogatja Sophiet New Yorkban. Jack és Rebecca véglegesíti Randall örökbefogadását.
2×8
Kevin visszatér középiskolájába, hogy átvegyen egy díjat. Jacket és Rebeccát a gyerekeik jövője hozza izgalomba.

Szeplőtelen Jane /Jane the virgin/

2. évad 22 részes

2×9
Jane legújabb kihívása szülőként az, hogy miként szoktassa rá Mateót a rendszeres időben történő elalvásra. A Villanueva család női tagjai nagyon eltérő véleményen vannak a megfelelő módszerrel kapcsolatban. Ezzel egy időben tanársegédként kezd el dolgozni és egyből szembekerül egy olyan osztállyal, amely tele van kosárlabdázókkal, akik csak egy könnyű 5-ösre vágynak. Petra mindent bevall Rafaelnek, és eldönti, hogy örökre elküldi anyját. Rogelio édesanyja, Liliana látogatóba érkezik, és elárul egy 40 éves családi titkot. Eközben Michael rájön az igazságra Luisa anyjával kapcsolatosan, és új információt kap Rafael édesanyjáról.
2×10
Jane-t kreatív ihlet szállja meg az éjszaka közepén, és nekiáll a disszertációjának. Sajnos Mateo ráönti a narancslét a számítógépére, ami miatt az tönkremegy, és a teljes szakdolgozat elveszik. Amikor Jane elviszi a számítógépet a szervizbe, megismerkedik Dax-szel, és barátnője, Lina unszolására úgy dönt, hogy elkezd újra randizni. Rogelio eldönti, hogy felkéri édesanyját, Lilianat menedzserének. Amikor Rafaelt megtámadja a saját anyja, akiről kiderül, hogy ő Mutter, a bűnözők fejedelme, Michaelhez fordul, és elmondja neki Mutter terveit.
2×11
Jane beleszeret Chavez professzorba és kénytelen átgondolni az iránta megnyilvánuló érzelmeit. Xo és Jane megtalálja Liliana eljegyzési gyűrűjét, és úgy vélik, Rogelio meg akarja kérni a kezét. Rogelio tervezi is ezt, de nem ezzel a gyűrűvel, hanem egy másikkal, amelyet viszont Mateo véletlenül lenyel! Michael rájön az igazságra Rose-zal és Mutterel kapcsolatosan.
2×12
Jane azt fontolgatja, hogy új szintre emelje-e a Jonathannal meglévő kapcsolatát, ezért Xohoz fordul tanácsért. Xo és Rogelio saját párkapcsolati problémáin dolgozik. Eközben Jane szívességet tesz Rafaelnek, és segít Petrának megrendezni a babaváró bulit. Luisa borzalmas közlekedési balesetet szenved, de semmi sem az, aminek tűnik. Michael felfedez valamit, amit meg kell osztania Jane-nel.

Totál szívás /Breaking Bad/

5. évad 16 részes

5×16
Walt visszatér Albuquerque-be, elmegy a régi házukhoz, és meglátogatja Skylert is, hogy elbúcsúzzon. Felkeresi Gretchent és Elliottot is, megkéri őket, hogy juttassák el a pénzt a fiához. Tudva, hogy a rák miatt nincs sok ideje hátra, rászánja magát, hogy végleg leszámoljon Jackkel és az embereivel.

X-akták /The X-Files/

11. évad 10 részes

11×7
Robotok lázadása
Egy automatizált világban Scully és Mulder vacsorázni mennek egy étterembe, ahol csak robotok dolgoznak. Muldernek nem ízlik a vacsora, ezért fizetéskor nem ad borravalót, és itt kezdődnek a gondok. A bankkártyáját nem adja ki a gép, az étterem bezárja az ajtót, s miután kijutnak, az önvezető taxi elszabadul, Scully házában minden elektromos berendezés ellenségessé válik, Muldert pedig drónok üldözik.
11×8
Semmi sem tart örökké
Scully és Mulder Connecticutban egy titokzatos kultusz rítusai után nyomoznak. Gyanújuk szerint a kegyetlen rituálék mögött gonosz, sötét erők állnak.

Kanadai sorozat

Váratlan utazás

6
Míg Alec és Janet távol vannak, Felicity-t bízzák meg a ház felelőseként. Sara velük marad, amíg Hetty Charlottetown-ban tartózkodik.
7
A város két furcsa lakója, Peter és Peg Bowen a templomi gyülekezet tagjai lesznek. A közösség azonban nem veszi jó néven. Mikor kitagadják a fiút, de az súlyosan megbetegszik, majd a boszorkánynak hitt hölgy megmenti az életét, az emberek ráébrednek, hogy rosszul ítélték meg őket.
8
Janet húga, Abigail Ward feleség helyett egyedülálló háziasszony lett. Azonban a dolgok hamar megváltoznak, amikor visszatér az életébe Malcolm McEwan, egy régi kérője, akit hét éve nem látott.
A férfi visszatért Avonlea-be, hogy teljesítse Abigail apjának tett ígéretét, miszerint csak gazdag férfiként kérheti meg a nő kezét. Abigail azonban bajba kerül, hiszen hiába esik jól neki a férfi figyelme, rájön, hogy kapcsolatuk egyoldalú.
9
Hettie egyik régi kolléganője és annak férje meghal, a három hónapos gyermekük így árván marad. Hettie és Rachel Lynde vitába keverednek a gyermek sorsát illetően. Saranak és Felicity-nek azonban más ötlete támad és elviszik a babát ahhoz a párhoz, akinél szerintük a legjobb helye lenne. A törvény viszont mást mond.
10
A városban helyesírási versenyt rendeznek. A felkészülésben Felix gyengének bizonyul, Hetty King pedig emiatt folyamatosan büntetésben részesíti. A fiú egy idő után annyira elkeseredik, hogy szégyenében nem megy haza. Az erdő közepén, a hóviharban talál rá Peg Bowen, a boszorkány, aki hazaviszi magához és egy szerencsét hozó mágikus kristályt ad a fiúnak. Az iskolai versenyt Felix ugyan megnyeri, a városi megmérettetés előtt azonban a kristály eltűnik. Peg Bowen az utolsó pillanatban jelenik meg, kienk jelenléte sok mindent megváltoztat.
11
Avonlea-ben választások vannak, melynek egyik jelöltje Judson Parker, aki megpróbálja megvásárolni a szavazatok többségét. Időközben zajlik a szüreti bál is, melyet Felicity vár a legjobban. Jelmezével készül megnyerni a rendezvény fődíját, azonban idejét Clemmie-nek szenteli, akit félénksége miatt sokan támadnak. Ezen okból fogadást köt Sally-vel és Jane-nel, melyből nem kerül ki győztesen.
12
A King család nagynénje, Arabella meghal. Az ötven éve féltve őrzött kék láda kulcsát ők kapják meg. Arabella akkor hagyta ott a ládát, mikor vőlegényét az esküvő napján holtan találták és a nő elköltözött Avonlea-ből. A család egy hátrahagyott menyasszonyi ruhát és egy órát talál benne. Sara úgy gondolja, ennél több lehet a dolog mögött, hiszen a nagynéni egészen haláláig őrizte a ládát. Idővel kiderül, hogy a lánynak talán igaza van.
13
Blair Stanley váratlanul a városba látogat. Jó hírekkel érkezik, miszerint felmentették a vád alól és újra szabad. Szeretné Sarát visszavinni magával Montrealba, azonban Hetty-vel való feszült viszonya megnehezíti a helyzetet. Sara boldog, hogy újra apjával lehet, de sajnálja, hogy el kell hagynia Avonlea-t.
2×1
Édesapja halála után Sara visszatér a King birtokra.
2×2
Janet elítélő és igényes nénikéje, Elza látogatja meg a King családot. Felicity szerelmes lesz egy krikettjátkosba, és minden vágya, hogy meghódítsa a fiút. A várva várt találkozót Alec ugyan meghiúsítja, de Gas, az újonnan érkezett inas segít a lánynak eljutni a bálba.

Angol sorozatok

Arisztokraták

6 részes

4. rész
Sarah-t is férjhez adják, de szerelem nélküli, boldogtalan házassága meggondolatlan lépésekre készteti. Házasságtöréssel vádolják, skandalum veszélyezteti a család már amúgy is ingatag békéjét. A rég elfojtott feszültségek mind felszínre törnek.
Az Írországban élő Emily kíváncsiságát felkeltik az új oktatás és nevelési módszerek. Gyermekei mellé forradalmi gondolkodású, ifjú nevelőt vesz fel.
5. rész
Sarah törvénytelen gyermeknek ad életet és a kicsivel együtt az apa, Lord William Gordon házába költözik. Ez óriási botrányt kavar az előkelő társaságban és persze a Lennox családban is.
Eközben Emily egyre boldogabb a világ és Dublin zajától távol eső, idilli környezetben gyermekei és a vonzó házitanító, William Ogilvie társaságában. Férje, Lord Kildare csak ritkán látja gyermekeit és asszonyát, hisz bokros teendői Londonhoz kötik…

Spanyol sorozatok

Velvet Divatház /Velvet/

4. évad 18 részes

4. évad 2. rész
(75. epizód)
Cristian visszatérése a Velvetbe mindenkinek kényelmetlen, de kezelhetőnek látszik.
Ana és Mateo minden leleményességüket latba vetik, hogy megnyerjék Enzo Cafierót, hogy támogassa Ana tervét Marco ellenében is. Clarát azonban módfelett idegesíti ez az összefogás.
Rita Pedróval együtt felkeresi a nőgyógyászt, de az eredmény nem az lesz, amit vártak.
4. évad 3. rész
(76. epizód)
Marcót nagyon zavarja, hogy az apja Anának adott igazat, sőt, még Mateo is visszatér az áruházba. Olyan tervet eszel ki, ami reményei szerint megakadályozhatja Ana kollekciójának győzelmét.
A Velvetbe megérkezik Humberto Santamaria, a híres színész, hogy ő legyen a férfi kollekció reklámarca, de már az első pillanatban összeugranak Raúllal.
Másik vendég is érkezik, Adele Lavigne, akit Alberto küldött Anához New Yorkból.
Rita vérképe gyanús eltéréseket mutat.
Patrícia ismétlődő hányingere miatt végre elmegy az orvoshoz.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt kedveli: