Sorozatok a TV-ben 2018. január 15. és január 28. között

 • január 15. Lőpor /Gunpowder/ 20:00 HBO – premier
 • január 22. Királynő egy hétre / Queen for Seven Days/ 18:30 STORY5 – ismétlés
 • január 23. Britannia 20:00 HBO – premier
 • január 25. A korona hercege /Yi San/ 13:35 Izaura TV – ismétlés

Jelenlegi sorozataim

 • A szultána /Muhtesem Yüzyil: Kösem/ 2. évad  szombat 14:40, TV2 – török sorozat gyenge
 • Az éjszaka királynője /Gecenin Kraliçesi/ hétvége 20:00, Izaura TV- török sorozat közepes
 • Barátok közt 20. évad minden hétköznap 19:40, RTL Klub – magyar sorozat nagyon gyenge
 • Bosszú /Intikam/  minden hétköznap 14:50, Viasat3 – török sorozat nagyon jó
 • Bosszú vagy szerelem /Cesur Ve Güzel/ minden hétköznap 16:50, TV2 – török sorozat nagyon gyenge (csak hallgatom)
 • Jóban rosszban 14. évad minden hétköznap 19:45 Super TV2 – magyar sorozat közepes
 • Kalandos nyár – Párizs /Les mysteres de l’amour/ 5. évad minden hétköznap 16:50, Izaura TV – francia sorozat közepes
 • Kolónia /Colony/ 1. évad szombat 13:30, Viasat6 – amerikai sorozat közepes
 • Korhatáros szerelem 1. évad szombat 21:30, TV2 – magyar sorozat  közepes
 • Piszkos pénz, tiszta szerelem/Kara Para Ask/ minden hétköznap 20:00,  Izaura TV –  török sorozat nagyon jó
 • Shannara – A jövő krónikája /The Shannara Chronicles/ 2. évad hétfő 21:00, Viasat3 – amerikai sorozat gyenge
 • Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/ 3. évad minden hétköznap 14:30, RTL Klub – török sorozat közepes
 • Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/ 4. évad szerda 21:30,  RTL Klub – török sorozat közepes
 • Válótársak 3. évad kedd, csütörtök 21:30, RTL Klub –magyar sorozat közepes
 • Végtelen szerelem /Kara Sevda/ 2. évad minden hétköznap 18:35 DUNA Televízió – török sorozat nagyon gyenge (csak hallgatom)
 • Csajos hármas //Super Fun Night/ – amerikai sorozat  közepes
 • Ha felhő lehetnék /Bir Bulut Olsam/1. évad – török sorozat nagyon jó

Sorozatok előzetesei

A fülszövegek SPOILERT tartalmaznak.

Török sorozatok

A szultána /Muhtesem Yüzyil: Kösem/

Törökül 60 részes

2. évad 42. rész
140. epizód
törökül a 44/3. rész
Mustafa önvizsgálati ideje lejárt. A férfi mindent megtesz azért, hogy a szultán bizalmát visszaszerezze.
Gülbahar szultána számára megszületett az ítélet: halál. Bayezid herceg mérget ad a saját anyjának, hogy a nő ne a hóhér kezei között végezze.
Fahrya szultána megtudja az igazságot Ayse szultánáról.
2. évad 43. rész
141. epizód
törökül a 45/1. rész
Gülbahar szultána méreg általi halált hal, temetésére gyorsan sor kerül.
Geverhan találkozik Mustafaval, aki rossz hírt közöl a lánnyal.
Kösem szultána áldását adja a szultán új ágyasára.
A szultán álruhába járja a város utcáit, a törvényszegőket pedig kíméletlenül megbünteti.

Bosszú vagy szerelem /Cesur Ve Güzel/

Törökül 32 részes

66. rész
Törökül 22/1
Korhan minden erejével azon van, hogy bebizonyítsa az embereknek, Korludağ már nem a régi. Cahide kinyomozza Korhan új lakását, hogy beszélni tudjon vele. Sühan eközben önálló nyomozásba kezd, de Cesur nem hagyja, hogy egyedül intézkedjen.
67. rész
Törökül 22/2
Korhan elhiteti Cahidéval, hogy egy másik nő is van az életében. Cesur és Sühan besurrannak egy idegen esküvőre, hogy új nyomra bukkanhassanak. Sühan még mindig képtelen elárulni Cesurnak, hogy nem vetette el a közös gyermeküket.
68. rész
Törökül 22/3
Cesur szóra bírja az új tanút, de azt nem tudja, hogy ismét átverik. Tahsin megtudja, hogy a legbizalmasabb embere árulta őt el és fogott össze Risaval. Tahsin mindkettejüket le akarja buktatni, de Risa egy sokkal jobb alkut ajánl neki, amivel Cesurt is félreállíthatja.
69. rész
Törökül 23/1
Cesur nem védekezhet szabadlábon, Banu nem tehet érte semmit. Risa maga mellé fogadja Turant, hogy később együtt uralják a falut. Sirinnel és családjával a rendőrök közlik édesapja halálát.
70. rész
Törökül 23/2
Sühan segíteni szeretne Cesurnak, de a férfi nem akarja őt belekeverni. Risa újra megnézi a Tahsinról készített felvételt és észreveszi, hogy volt egy szemtanú is a helyszínen. Cesur még mindig úgy gondolja, hogy a rendőrség képtelen megoldani a vele kapcsolatos ügyeket, ezért maga kezd nyomozásba.
71. rész
Törökül 23/3
Sirin úgy dönt nem hallgatja el többé amit megtudott Risáról, így elmegy az ügyészségre vallomást tenni. Cesur még mindig szökésben van, ezalatt pedig próbálja megtalálni Alit, hogy bitonyítsa ártatlanságát. Sühan betör Risa szobájába és egy nagyon fontos bizonyítékot talál Fügen gyilkosáról.
72. rész
Törökül 24/1
Cesur megtudja, hogy nem Tahsin ölte meg Fügent, de ettől még számonkéri, hogy megtudjon mindent, amit titkol. Tahsin viszont annyira rosszul lesz, hogy kórházba kerül. Risa és Turan minden gyanút a koldus férfire terelnek. Mindenkit sikerül átverniük, csak Cesurt nem.
73. rész
Törökül 24/2
Korhanék tervét valaki meghiúsította, de ötletük sincs, hogy ki lehet a besúgó, aki megadta Tahsinnak a titkos információkat. Sühan tanácstalan, nem elég, hogy mindenki elől titkolja a terhességét, kiderül apja súlyos betegsége is. Cahide abban reménykedett, hogy minden olyan lesz közte és Korhan között, mint régen. Hamar rá kell ébrednie, hogy tévedett.
74. rész
Törökül 24/3
Risa meglátogatja Adaletet és megzsarolja. Így Adalet többet nem léphet kapcsolatba Tahsinnal. Cahidénak sikerült a fél város előtt megaláznia Korhant. Sühan elmeséli Cesurnak apja betegségét, Cesur pedig életében előszőr félreteszi a Tahsin iránt érzett gyűlöletét.
75. rész
Törökül 25/1
Sühan megtudja milyen bizonyítéka van Risanak az apja ellen. Cesur viszont éppen akkor ér a hotelbe, amikor Sühan kijön Risa szobájából. Cahide is jókor van jó helyen és meghallja, amikor Bülent kiadja a titkos információkat Tahsinnak. Ezek után Tahsin megpróbálja elcsábítani Risatól Turant.

Elif – A szeretet útján

560+ részes

88. rész
Arzu ismét kudarcot vall a tervével, mikor Selim lebuktatja az általa felbérelt színésznőt, aki Elif nagynénjének adja ki magát. Eközben Zeynep elhatározza, hogy bevall mindent Selimnek, de közben Erkut – aki leitatja Muratot – tudomást szerez mindenről Eliffel kapcsolatban.
89. rész
Ugyan a múltkori próbálkozása, hogy Elif eltűnjön a birtokról kudarcba fulladt, Arzu erősen próbálkozik, hogy legalább ne kerüljön a gyerek Tugce közelébe. Meleknek nincs könnyű dolga a börtönben, Naciye és bandája úgy állítják be, mintha meglopta volna őket, ezért magánzárkába kerül pár napra, de közben Zeynep élete sem fenékig tejfel.
90. rész
Arzu dühös, mert Elifet Tugce szobájában találja, de Selim megvédi a lányt. Arzu gyanúsnak találja, hogy Selimet hirtelen ennyire érdekli Elif, és rájön, hogy Ayse talán elmondta neki a titkot mielőtt meghalt. Megbízza Goncát, hogy kövesse és hallgassa ki Selimet. Veysel is beköltözik Zeynephez.
91. rész
Zeynep meglátja Kenant a ház előtt, kimegy, és azt mondja neki, hogy Melek nem akarja látni, akkor sem, ha Ayséről van szó. Kenan nagyon dühös lesz Melekre emiatt. Tugce és Elif a parkba akarnak menni a játszótérre, és ráveszik Selimet és Goncát, hogy vigyék el őket.
92. rész
Gonca Selim védelmére kel, mikor Arzu arról faggatja, hogy Selim tud-e valamit arról, hogy Elif Kenan lánya. Aliye leteremti Kirazt és Goncát, amiért kínos helyzetbe került a vendégek előtt. Elif és Tugce egyre elválaszthatatlanabbak és Tugce mindig igyekszik elterelni Elif figyelmét, ha a kislány elszomorodik Ayse miatt.
93. rész
Erkut egy lopott autóval próbálja meg törleszteni a tartozását Veyselnek, azonban mivel ő is érzi, hogy a jármű elszállítása a megrendelőhöz kockázatos lehet, Muratra bízza a feladatot. Az érzése beigazolódik, Muratot ugyanis megkéselik miközben az autót a címzetthez vinné. Eközben Arzu megtudja, hogy Kenan egy megtakarítási számlát nyitott Elif nevére.
94. rész
Arzu nem csak látogatást tesz a börtönben Meleknél, de elmondja neki azt is, hogy Ayse meghalt. Melek nagyon kiborul a hír hallattán, és alig várja Zeynepet, hogy elmondja, mi történt, mivel biztos benne, hogy Arzu hazudott neki. Melih mindent elkövet azért, hogy megtalálja a drogkereskedőt, aki besározta a húgát és börtönbe juttatta.
95. rész
Elif boldogan üdvözli Zeynepet, amikor meglátja a kávézóban. Selim nem érti, honnan ismerik egymást, ezért Zeynep elmondja neki az igazságot. Selim dühös lesz Zeynepre, mert eddig hazudott neki, és nem akarja többé látni. Arzu figyelmezteti Veyselt, hogy Kenan meg fogja találni. Veysel megtudja Erkuttól, hogy Murat ellopott egy autót, amelynek a tulajdonosa vagy a kocsi árát akarja, vagy elmegy a rendőrségre.
96. rész
Selim meg akarja tudni Melektől, hogy miért hagyta el Kenant, de ő nem mondja el. Melek arra kéri Selimet, hogy engedje Elifet Zeyneppel élni. Zeynep négyszemközt elmondja Meleknek, hogy Veysel és Murat beköltöztek hozzá, és jobb lenne, ha Elif Selimnél maradna. Melek beleegyezik. Később azon gondolkodik, hogy ha Selim és Kenan nem tudták, hogy ő itt van, akkor ki fogadta fel az ügyvédet?
97. rész
Selimben felmerül a gyanú, hogy Arzu talán pontosan tudja, hogy kicsoda Elif. Zeynep arra kéri, hogy ne mutassa ki Arzu előtt, mert az mindenkire bajt hozhat. Selim vesz egy kerékpárt Elifnek, amit Tugce irigykedve néz. Melih közben azon dolgozik, hogy kiderítse, ki csalhatta csőrbe Meleket a drogokkal. Melek azonban tudni sem akar az ügyvédről, ha nem árulja el neki, hogy ki a megbízója.

Piszkos pénz, tiszta szerelem/Kara Para Ask/

2. évad törökül az 54. részig tart

141. rész
2×104
törökül 47/2
Elif és Hande összeverekednek a cellában. A pszichiáter gyógyszert ad Elifnek, amitől csak még jobban megtébolyul, persze erről Elif nem tud. Nedret elküldi Metinnek a válási papírokat. Ömerék rájönnek, hogy az ő főnökük és a helyszínelők parancsnoka is benne volt a bizonyítékhamisításban.
142. rész
2×105
törökül 47/3
Ömerék megtalálják a helyszínelők parancsnokát, aki benne volt a bizonyítékhamisításban és zsarolással ráveszik, hogy tanúskodjon Elif előrehozott tárgyalásán. Elif elkezdi szedni a gyógyszert, amit a pszichiáter írt fel neki, és zavart lesz tőle, amit Ömerék is észrevesznek a a börtönben tett látogatás során. Metin megtudja, hogy Nilüfer terhes.
143. rész
2×106
törökül 48/1
Elif bevallja a bíróságon, hogy valószínűleg ő ölte meg Hüseyint. Osmant, a koronatanút lelövik a bíróság előtt, így nem tud vallomást tenni. Öt nap múlva hírdetnek ítéletet. Ipek elmondja Aslinak, hogy Nedret asszony hamisította meg a DNS tesztet és hogy ezen kívül is sok titka van. Ömer kérvényezi az igazgatónál, hogy találkozhasson Eliffel. Elif egyre rosszabb állapotban van.
144. rész
2×107
törökül 48/2
Ömer rájön hogy milyen gyógyszert adtak Elifnek. Metin Hüseyinnel akarja megölteni Tayyart, Tayyar veseátültetése után, de ő átszállíttatja magát egy másik kórházba, így keresztülhúzván Metin tervét. Hüseyin titokban elmegy a házához és messziről figyeli a családját. Ömer rájön, hogy volt egy másik gyilkossági helyszín is, nem csak a kiégett kunyhó.
145. rész
2×108
törökül 48/3
Ömerék megtalálják a mentőautó sofőrjét, aki aznap éjjel szolgálatban volt és a kunyhónál járt. Elif beárulja Handet az igazgatónál, hogy a nő drogot árul a börtönben. Metin megtalálja Tayyart és el is viszi Hüseyint a házhoz, ahol Tayyar lábadozik. Fatma meggyőzi Melikét, hogy dolgozzanak Mumtaznak és vigyenek el egy csomagot egy címre, jó pénzért.
146. rész
2×109
törökül 49/1
Hande leszúrja Elifet a börtön mosdójában. A lány sokáig marad egyedül, mire megtalálják és kórházba viszik. Ömerék gyanút fognak, hogy Hüseyin életben van, ezért mindent megtesznek, hogy bizonyítékot találjanak rá. Hüseyinnek nem sikerül megölni Tayyart, ezért Fatihnak új tervet kell kieszelnie. Fatma és Melike Mumtaz megbízására egy kétes ügybe keverednek.
147. rész
2×110
törökül 49/2
Elif állapota továbbra is súlyos. Aslı végül elmondja Ömernek, hogy Elif terhes volt. Fatma és Melike továbbra is nagy bajban vannak és úgy tűnik, nem fognak egykönnyen kijönni a helyzetből. Fatih újra megbízza a törvényszéki orvost, hogy hamisítsa meg a DNS-vizsgálat eredményét.
148. rész
2×111
törökül 49/3
Mumtaz megfenyegeti Melikét. Azt mondja, csak akkor törli el az adósságát, ha a nő neki adja Burhant. Ömer külön megkéri az orvost, hogy ezúttal ne a lábból vegyenek szövetmintát, hanem a csontokból, de az orvos nem működik együtt. Ardáék megtudják, hogy Fatih embere lábprotézist vett, ezért ellátogatnak az üzletbe. Melike úgy dönt, engedelmeskedik Mumtaznak. Levent meglátogatja Elifet és figyelmezteti, hogy vigyázzon a nagynénjével.
149. rész
2×112
törökül 50/1
Ömer elmegy a temetőbe, hogy bizonyítékot szerezzen, de Fatih meglepi és foglyul ejti. Elif összetörik, amikor megtudja, hogy elvetélt. Aslı nem mozdul mellőle és minden erejével azon van, hogy megvigasztalja. Hüseyin végre találkozik Burhannal. A férfi nagyon örül, de a kisfiú hiányolja a családját.
150. rész
2×113
törökül 50/2
Fatih anyja házában rejti el Nilüfert, de Tayyar rájön és megpróbálja megkerestetni őket. Elif teljesen magán kívül van Ömer eltűnése miatt, de Aslı minden erejével azon van, hogy megnyugtassa. Ömer végre kiszabadul Fatih fogságából és foglyul ejti a férfit. A társai segítségével beviszik kihallgatásra. Melike bevallja Elvannak, hogy Burhant odaadta egy ismeretlen férfinek. Tayyar egy új üzleti ajánlattal áll elő Nedret számára.

Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/

Törökül 139 részes

258. rész
törökül 4×19/2, 122/2. rész
Rüsztem pasa terve beválik, a szándékosan kiéheztetett janicsárok az új hadjáraton Musztafát követelik. Az uralkodó bizalmasa, Achmed pasa felfedi az összeesküvőket, akik Musztafát támogatják.
Dzsahángír nyíltan szembefordul Hürremmel, amikor megtudja, hogy Musztafa körül megint szorul a hurok.
Fatma szultána találkozik leendő férjével, és kellemes csalódás éri.
259. rész
törökül 4×19/3, 122/3. rész
törökül 4×20/1, 123/1. rész
A perzsa sah levele eljut Szulejmánhoz, aki ezek után végleg elhiszi, hogy legidősebb fia, Musztafa elárulta őt.
Musztafa nem is sejti, hogy milyen összeesküvés készül ellene, és felkészülni sem tud Hürrem és Rüsztem támadásával szemben.
Dzsahángír rájön, hogy anyja és Mihrimah miben mesterkedik, és azonnal az apjához siet, hogy megmentse bátyját és családját a közelgő vérontástól.

Szulejmán

3. évad

148.
Hatidzse szultána megtiltja Nigarnak, hogy látogassa a kislányát. Mehmed állapota válságos, és az uralkodó meglehetősen bizalmatlanul bánik emiatt Musztafával. Arra gyanakszik, hogy Musztafa áll a merénylet mögött, és ezt a gyanúját Hürrem is táplálja. Szulejmán a törvényekre hivatkozva utasítja Musztafát, hogy küldje el a háremből Helenát.
149.
Hürrem felelősségre vonja Rüsztem agát, amiért nem hajtotta végre a parancsát. Az aga azonban váratlan hírrel lepi meg a szultánát, s úgy tűnik, a szultána riválisa végleg eltűnik majd a palotából. Hatidzse eléri az uralkodónál, hogy Rüsztem aga és újdonsült felesége, Nigar minél messzebbre kerüljön a várostól. Rüsztemet kinevezik bégnek, s mindössze egy hónapja van, hogy valami megoldást találjon.
150.
Az uralkodó nyomozást rendel el Firuze ügyében, akiről kiderül, hogy egy ellenséges család tagja. Ibrahim mindent elkövet, hogy tisztázza a nőt és saját helyzetét. Hürrem biztos benne, hogy riválisát bűnösnek találják, és kivégzik. Musztafa ragaszkodik az esküvőhöz Helenával, ezért Mahidevran kénytelen más módszerekkel megakadályozni fia rossz döntését. Nigar helyzete kilátástalanná válik, amikor megtudja, hogy újdonsült férje, Rüsztem aga oldalán mindenképpen utaznia kell.
151.
Nigar kétségbeesett helyzetbe kerül, amikor nyilvánvalóvá válik, hogy el kell hagynia férje, Rüsztem aga oldalán a várost. Hürrem nagyobb összeget kap a kincstárból az alapítványa számára, és a szultán új bizalmasa tanácsára egy épületet emeltet Isztambulban a szegények számára. Rüsztem aga megfigyelés alatt tartja Musztafa herceg bizalmasát. Rajta is kapja amint Ibrahimtől egy titkos üzenetet vesz át.
152.
Nigar megszökik a kislányával, és ráadásul ellopja Rüsztem aga féltve őrzött pénzét. Az aga azonnal vadászatot indít utána, ám Ibrahim megpróbálja félreállítani. Musztafa őrlődik apja iránti hűsége és Helena iránt érzett szerelme között. Ibrahim mindent bevet, hogy Musztafát jobb belátásra térítse. Hürrem elcsíp egy szerelmes levelet, melyet Mihrimának címeztek.
153.
Nigar megpróbál hajóra szállni elrabolt kislányával, hogy elhagyhassa az országot, ám a pasa egy lépéssel előtte jár. A szultán hosszú idő után újra együtt vacsorázik a családjával, és feltűnik neki Mihrimah szomorúsága. Ibrahim levélben figyelmezteti Mahidevrant, hogy Hürrem nagy csatára készül, és addig nem nyugszik, míg Musztafát és Ibrahimot végleg el nem távolította.
154.
Hürremet feldúlja a hír, hogy a szultán kinevezi Mehmedet egy tartomány vezetőjének, ez ugyanis azt jelentené, hogy neki is ugyanúgy el kell majd hagynia a palotát, mint Mahidevrannak. Azonnal az uralkodó lakosztályába siet, ahol Szulejmánt a földön fekve találja. Az orvos vizsgálata kideríti, hogy megmérgezték, ám sejtelmük sincs, hogy milyen méreggel, így az ellenszerét sem tudják beadni.
155.
Mahidevran elcsíp egy titkos levelet, amit a hárembe küldtek. Biztos benne, hogy Hürrem kémkedik utánuk. Azonnal megkettőzik az őrséget, a hárem tagjait pedig kivallatják. Ibrahim rosszul viseli a szultán döntését, aki Ayas pasára bízza a mérgezés kivizsgálását. Az uralkodó, Hürrem sugallatára, közvetlen környezetét, beleértve legbizalmasabb embereit is vizsgálatnak veti alá.
156.
Hürrem ultimátumot ad Ibrahim pasának, ám a pasa kineveti. Taslidzseli kénytelen bevallani Mahidevran szultánának, hogy titokban szerelmes leveleket vált Mihrimával. Hatidzse szolgákat küld Ibrahim után, aki az utóbbi időben megint titkolózik előtte. A szultán és Hürrem között újra fellángol a szerelem, ám titokban Szulejmán továbbra is figyelemmel kíséri Firuze sorsát.
157.
Hürrem halálra rémül, amikor megtudja, hogy fia, Mehmed herceg valójában nem Rüsztem agával lovagol, hanem valahol a kikötőben van Ibrahim pasával. Nigar asszony új esélyt kap a pasától, s engedélyt kap arra, hogy találkozzon a kislányával. Musztafa ellen merényletet kísérelnek meg. Mehmed bajba kerül az ágyasa miatt.

Végtelen szerelem /Kara Sevda/

Magyarul 130 részes

2. évad, 59. rész
Nihan balesetet szenved, amiben életveszélyesen megsebesül. Kemal magát hibáztatja és nem is sejti, hogy ki áll mögötte. Kemal és Emir a kórházban találkoznak, Ayhan alig tudja szétválasztani őket. Nihannak közben sürgősen vérre van szüksége.
2. évad, 60. rész
Emirnek az a gyanúja, hogy Nihan autóbalesete nem úgy történt, ahogyan mondják, ezért ki akarja deríteni, hol volt Kemal előző nap. Közben Zeyneptől vesznek vért Nihan számára. Kemal nem léphet be a kórházba, de megtudja, hogy Nihan felébredt. Emir is retteg a magánytól és nem érti, hogyan történhetett a baleset.
2. évad, 61. rész
Kemal egy ügyesen kiterverlt, de nagyon kockázatos csellel megpróbál bejutni Nihanhoz. Közben Emir megtalálja Nihan naplóját, amit őrjöngve tép szét. Elrohan Asuhoz, hogy az előző estéről kikérdezze, de ott találja Kemalt.
2. évad, 62. rész
Emir egy ápolónőt állít Nihan mellé, de Kemal kijátssza és bejut szerelméhez. Addig nem hajlandó elmenni, míg Nihan meg nem bocsát neki. Emir egy kamerát rakott Nihan szobájába és végighallgatja a beszélgetésüket. Leyla úgy dönt, hogy átadja Emirnek a házát, és új életet kezd. Tarik szeretne belelátni Banu számlájába, de nem kap felvilágosítást a bankban.
2. évad, 63. rész
Nihan megtudja Müzgan asszonytól, majd később Kemal is, hogy Emir mindent tud és azt is, hogy tervez valamit ellenük. Kemal nem bízik meg Asuban sem, de amíg szüksége van rá, addig maga mellett akarja tartani. Hakan újrakezdi a nyomozást Ozan ügyében, amit el is újságol Zeynepnek, majd meghívja a lányt, hogy lakjon nála.
2. évad, 64. rész
Hüsseyn meghallja, amikor Fehime és Kemal Denizről beszélgetnek. Nihan megtalálja a kamerát, amit Emir a maciba rejtett és elmondja Kemálnak, hogy férje mindent tud. Később rájönnek arra is, hogy Emir el akarja rabolni Denizt. Tarik pedig megtudja Asutól, hogy lehet valami Emir és Banu között…
2. évad, 65. rész
Kemal arra készül, hogy szüleivel elviszi jó messzire Denizt. Igen ám, csak azt nem tudja, hogy Emir megtudta Banutól, hogy mire készül és csapdát állít ellene. Kemálnak mégis sikerül a terve, Emir őrjöng. Zeynep és Tarik közben a szüleiket keresik…
2. évad, 66. rész
Emir mindent megmozgat, hogy megtalálja Denizt. Sikerül is neki, hála Banunak, így azt hiszi, hogy Kemal előtt jár egy lépéssel. A rendőrség Hakannal együtt már úton van, hogy letartóztassa Kemált. Kemal azon gondolkodik, hogy ki lehet a tégla és Asura gyanakszik…
2. évad, 67. rész
Nihan úgy érzi, hogy Kemal terve kezd darabokra esni. Úgy dönt, hogy mindenáron el kell jutnia a rejtekhelyére, hogy beszélni tudjon vele. Tarik megtudja, hogy Banu csapdájába esett és rögtön elmondja Méregnek és Kemálnak. Ayhan pedig szerelmet vall Leylának…
2. évad, 68. rész
Asu nem éri el Emirt telefonon, ezért odamegy hozzá. Denizen kiütések jönnek ki, ezért Kemal és Nihan elrohannak vele egy orvoshoz. Az orvos gyanakodni kezd rájuk és jelenti a rendőrségen. Miután Emir felébred, elindul Denizért és elindul a lavina. Úgy tűnik, hogy most Emir áll nyerésre…

Magyar sorozatok

Barátok közt

20. évad

8733-8742. rész
Tóbiás kénytelen döntést hozni magával és Kristóffal kapcsolatban.
Luca és Milán iszonyatosan megdöbbennek, amikor meglátják, Vilmos és Bözsi mit rendelt nagy tételben.
Hanna és Péter belevágnak a Hedvig-átalakítós filmjükbe, Gigi hathatós segítségével.
Amikor Júlia már végre megbékélne Miklós tervével, újabb váratlan dolog történik.
Zsolt és Nóra végül döntést hoznak azzal kapcsolatban, ami Zsolttal a börtönben történt.
Úgy tűnik, Emília esetleg messzire költözik Natasától.
Lehet, hogy Aliz és Krisztián újra összejönnek?
8743-8752. rész
Újabb rámenős udvarló tűnik fel Hanna mellett.
Júlia alkut köt Miklóssal egy új alkalmazottal kapcsolatban.
Zsoltot tovább kísérti börtönbéli múltja.
Natasa megsértődik Emíliára, amiért beleavatkozott az életébe.
Bandi folyamatosan falaz Vilmoséknak a webshopjukkal kapcsolatban, és igen kellemetlen helyzetbe keveredik.
Gizella új ötlete nagy bevételt hoz a bisztrónak.
Tóbiás továbbra is magánéleti gondokkal küzd.
Ádám félteni kezdi Gigit.

Jóban rosszban

14. évad

3274. rész
Ági elhatározza, hogy végrehajtja a műhiba-akciót Károly bácsin. Aliz és Tünde közös vállalkozást tervez, Konrád pedig a maga eszközeivel segít nekik. Egy magánnyomozó iroda megnyitását fontolgatják. Konrád Müllerrel is beszél. Orsi állítja, hogy túl van Bigen, de Meli nagyon szeretne bekavarni Orsinak, ezért végképp elbizonytalanítja Marcit.
3275. rész
Károly megússza, hogy műhiba áldozatává váljon, de Alexék nem tesznek le a tervükről. Gabi megígérteti Szlávikkal, hogy magánnyomozó létére is a legális úton marad. Marci kiakad Bigre, Orsi pedig egyre furcsábban viselkedik, el akar menni a családi vacsorára Biggel. Tünde és Aliz lelkesedése megtorpan, de végül megalapítják a magánnyomozó irodát.
3276. rész
Szlávik közel akar férkőzni Enikőhöz, hogy információhoz jusson Alexről. Gabit nyugtalanítja, hogy Szlávik meg akarja környékezni Enikőt. Meli elhatározza, hogy bekavar Orsinak, de nélküle is bonyolódik Orsi élete, Big bevallja a lánynak, hogy még mindig őt szereti. Ági jelzi Alexéknek, hogy talált egy újabb potenciális áldozatot.
3277. rész
Károly magához tér az újabb beavatkozás után, de egy komplikáció következtében csak oroszul tud beszélni. Enikő ideges, hogy Ági keze van a dologban. Úgy fest Alex féltékeny Szlávikra. Orsi össze van zavarodva, Bori arra bíztatja, hogy legyen őszinte Marcival. Tünde és Aliz cége megkapja az első megbízatását. Tünde tart az új munkától.
3278. rész
Alizék első munkája mégsem olyan egyszerű, mint amilyennek látszott. Aliz és Tünde rájönnek, hogy Pókerarc felesége rosszban sántikál. Szlávik jó úton halad Enikővel. Károly úgy tűnik, hogy tényleg felépül. Marci feldúltan érkezik a Macsekba és megüti Biget. Gabi ráveszi Müllert, hogy hívja fel Konrádot és vegye rá, hogy szerződjön a rendőrséggel.
3279. rész
Zseni közli Orsival, hogy kitiltja Marcit a Macsekból. Melinek hála Marci szakít Orsival. Alizék úgy döntenek, hogy egyelőre titokban tartják, amit láttak, Gabiék letartóztatják Pókerarcot. Szlávik akciója, hogy behálózza Enikő úgy tűnik megtorpan, ezért új tervet sző Kardosékkal. Szlávik megkéri Kardost, hogy szerezze meg Alex telefonját.
3280. rész
Alex házibulija közben Szlávik kizsarol egy találkozót Enikőtől. Aliz megkéri Konrádot, hogy valami ürüggyel hívja el Pókerarcot, mert meg akarja látogatni Anettet. Aliz és Tünde összekülönböznek, Müller felkeresi Tündét és nyomást gyakorol rá. Orsi maga alatt van. A kissé ittas Marci Orsit és Biget keresi, hőzöngve további botrányra készül.
3281. rész
Enikő kikosarazza Szlávikot, de Alex telefonján lehet, hogy nyomra bukkannak. Alizék beavatják a rendőrséget, de cserébe ők is részt akarnak a nyomozásból. Pókerarc felhívja Alizt, hogy Anett meg akar lépni. Garai azonnal le akarja tartóztatni. Marci egyre mélyebbre ássa magát Orsi és a családja előtt, Meli pedig tovább manipulálja a fiút.
3282. rész
Pókerarc feleségének titka lelepleződik, a nyomozás pedig sikerrel zárul. Müller és Gabi kezet ráznak Alizzal és Tündével a kölcsönös segítségnyújtásra. Kardosék rájönnek, hogy Ági Alex embere. Fordul a kocka, most Enikő hívja találkára Szlávikot. Alex azt kéri Kellertől, hogy továbbra is tartsa a szemét Enikőn. Marci bocsánatkérése kudarcot vall.
3283. rész
Patrícia a vizsgájára készül, amely hamarabb bekövetkezik, mint gondolná. A lány rosszul lesz a Macsekban és ezt egy vendég táskája bánja. Patrícia Sietve érkezik a vizsgabizottság elé, melynek elnöke nem más, mint Etelka. Alex már nem bízik Enikőben, de kérdés, hogy Szlávik ellen tud-e állni a kísértésnek. Marci és Orsi kibékül, Meli hoppon marad.

Korhatáros szerelem

9. rész
Eszter nagylánya, Hanna jelmezes szerepjátékra készül egy közeli erdőben, ahova Dávid viszi el autóval. Dávid segítsége rosszul sül el: Hannát miatta kizárják a játékból.
Tetézi a bajt, hogy Dávid és Hanna véletlenül meglátják Júliát Andrással csókolózni.
Márta elveszíti a barátnőjét, de hamarosan nagy öröm éri: rég nem látott fia, Viktor váratlanul hazalátogat Kaliforniából.
10. rész
Eszter férje, Viktor nyolc éve lépett le, és most visszatér, mintha mi sem történt volna. A gyerekek szép lassan megbocsájtják a régi sérelmeket, de Eszter nem.
Hanna elmondja az anyjának, hogy látta Júliát csókolózni egy idegen férfival.
Dávid féltékeny Viktorra, aki bőven ad okot erre, hiszen mindent megtesz azért, hogy visszaszerezze a régi családját, és megnyerje magának Esztert.

Oltári csajok

100 részes

50. rész
Márk akcióba lép, hogy leleplezze Manfréd titkát és ezzel elérje célját. Mit szól ehhez Angéla? A Gyémánt kozmetikumok arca fotózáson Szilvia aljas módon tönkreteszi Angéla esélyeit. Piros bemegy a kórházba megérdeklődni Rózsa iránt. Piros galibát okoz a kórházban – de vajon hogyan reagál erre Kornél?
51. rész
Az első csók után Kornél és Piros végre közelebb kerülnének egymáshoz, ám valaki megzavarja őket. Kornél szorult helyzetbe kerül, apja tanácsát kéri. Egy vita hevében Karola olyasmit vág Hajnal fejéhez, amit maga is megbán. Angéla megpróbál keresztbe tenni Bélának. Ildikó nagy hírt közöl a lányokkal.
52. rész
Kit választ Kornél: Pirost és az új szerelmet vagy Rózsát és a régi szerelmet? Viki próbál beilleszkedni a családba, de nem sok sikerrel. Mit titkol Béla és Viki? Angéla gyanút fog Szilvia múltjában, ezért kutakodni kezd, de rögtön le is bukik Péter előtt. Angéla ki tudja vágni magát a helyzetből?
53. rész
Piros eldönti: csak azért is harcolni fog Kornél szerelméért. Viki és János egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Ennek egyedül Hajnal nem örül, aki azon kapja magát, hogy kezd féltékeny lenni Vikire. Péter és Angéla randiznak. Végül Péter lakásán Angéla rábukkan Szilvia múltjának egy sötét foltjára.
54. rész
Piros részegen olyat tesz, amit később nagyon megbán. Karola gyógyszeres kezelése nem túl sikeres, ismét gyengélkedik, Hajnal segít neki. Karola kipróbálja az új alternatívát a gyógyulásra. Kérdés, hogy beválik-e. Angéla tovább kutat és sötétebb titkokra talál Szilviával kapcsolatban, mint sejtette.
55. rész
A részeg Piros nem csak magából csinál hülyét, de Rózsát is kórházba juttatja. Lili az eset után még eltökéltebben utálja Pirost. Hajnal rádöbben, miért nem szimpatikus neki Viki. Angéla tovább folytatja a Szilvia utáni nyomozást, segítséget kér Márktól. A Farkas lakásba váratlan vendég állít be.
56. rész
Lili ajánlatot tesz Pirosnak, hogy távol tartsa a lányt Kornéltól. Hogyan dönt Piros? Bianca felbukkanása összezavarja mindenki életét, de leginkább Márknak okoz fejfájást. Hajnalt padlóra vágja a felismerés, hogy ő maga is szerelmes Jánosba. Bevallja-e végre Hajnal, mit érez János iránt?
57. rész
Lehel és Piros megtárgyalják Lili ajánlatát. De vajon elfogadja-e Piros Lili ajánlatát? El tudja-e fogadni Hajnal, hogy Jánost Viki lenyúlta az orra elől? Angéla új tervet kovácsol és mindent bevet, hogy Bianca hajlandó legyen kémkedni neki Szilvia után. Bianca alkut ajánl Angélának.
58. rész
Tünde látogatóba érkezik és szomorúan hallja a történteket Hajnal és Márk kapcsolatáról. Vajon beleegyezik, hogy verseny induljon a hozományért az Erdész lányok között? Angéla Bianca forrásától végre megtudja, milyen titok lappang Szilvia múltjában. Meg tud-e végre szabadulni Márk Biancától?
59. rész
Bianca a kutyával eléri, hogy Márk ne küldhesse el őt. Márk próbál jó képet vágni a kutyához. Hajnal gyanút fog, hogy Karola már a gyógyszereit sem szedi a csodatabletta miatt. Karola tagadja ezt, de lelepleződik. Tünde az Erdész lányoknak jósol, de a negyedik lappal halált jósol, amit eltitkol a család elől.

Válótársak

3. évad 3. rész
A három pasi úgy dönt, mégiscsak közösen folytatják életüket a kanlakban.
Az összeköltözés után a gyengédségre éhes Dávid – önmagát is meglepve – közelebbi kapcsolatba kerül új titkárnőjével.
Joci kénytelen hanyagolni a munkát, és még a rendőrséget is megjárja, hogy Szonja után eltakarítsa a szemetet.
Bálint úgy érzi, fivére kisemmizte őt az atyai örökségből, ezért ráveszi két cimboráját, hogy hárman együtt vegyenek elégtételt Péteren.
3. évad 4. rész
Szonja elutazik, így Jocira hárul a gyermeknevelés összes terhe. Szerencsére megismerkedik Lottival, a szépséges tanárnővel, aki nemcsak a gyerekeknek, de a férfiszíveknek is szakértője.
Bálint úgy felhúzza magát a Zsófival való hiábavaló beszélgetések után, hogy egyszerre két nőt visz fel a lakására.
Dávid és Tamara ügyvédjeik útján folytatják a háborúskodást, miközben Dávid megpróbálja magát távol tartani szerelmes titkárnőjétől.

3. évad 5. rész
Noémi kórházba kerülése átértékelteti Dáviddal a kompromisszum fogalmát, miközben új titkárnője, Aranka egyre tolakodóbban viselkedik.
A babák egyre több időt töltenek Jocinál, így ellátásuk a három férfira hárul. Bálint igyekszik nem kivenni részét a munkából, egészen addig, míg egy közös séta alkalmával fontos felfedezést nem tesz.
Dávid forradalmi megoldást talál Péter megbuktatására, Bálint azonban majdnem kockára teszi a hadműveletet, mert most sem fér a bőrébe.
3. évad 6. rész
Bálint kis hezitálás után elfogadja Péter javaslatát, hogy közösen ünnepeljék meg Zsófi születésnapját.
Szonja felfrissülve, kicserélve érkezik haza, képes ismét felelősségteljes anyaként viselkedni.
Aranka átcsábítja Dávidot magához egy romantikus vacsorára. Dávid sikeresen hárítja a nő ostromát, de másnap átadja magát az érzékiségnek.
Bálint lázasan készül, hogy Zsófi meglepetése tökéletesen sikerüljön.
Szonja magán bölcsődébe akarja járatni az ikreket, ami Jocinak jelent súlyos anyagi terhet.

Amerikai sorozatok

A védelmező /Believe/

13 részes

5. rész
Egy újságíró információt kap arról, hogy a kormány milyen titkos kísérleteket végez Bóval is. Az informátor le akarja leplezni a kísérleteket, amit persze Skouras nem engedhet, ezért hajtóvadászat indul a riporter, és annak forrása után. Bo a segítségükre siet.
6. rész
Jack, miután Bo leszedi róla a nyomkövetőjét hazatér a szülővárosába, hogy megkeresse egykori barátját és bűntársát, aki ellene vallott a bíróságon. Winter és a többiek utána erednek, de a rendőrség és az FBI is nyomot fog.
7. rész
Skouras fejvadászai ismét rajtaütnek Tate-en és Bón. A kislányt altató lövedék éri az egyik támadótól, ettől pedig kómába esik. Winter végső elkeseredésében felhívja Zoét – egykori munkatársát még az Orchestra kísérletek idejéből, és a segítségét kéri, annak kockázata ellenére, hogy a nőt valószínűleg követni fogják Roman Skouras emberei.
8. rész
Winter megtudja, hogy az Orchestra kifejlesztett egy gépet, amellyel be lehet mérni a telekinetikus jelenségeket, és ezáltal Bót is. Készítenek hát egy chipet, ami zavarja ezeket a jeleket, csakhogy azt magába a gépbe kell beépíteni, hogy működjön. Channing betör a kutatótelepre, és el is helyezi az eszközt, de elfogják.

Éjszakai szolgálat /The night manager/

2.
Angela Burr, a brit titkosszolgálat ügynöke Jonathan Pine-t szemeli ki a feladatra, hogy egy körültekintően megalkotott, hamis személyazonossággal Roper közelébe férkőzzön. A döntő lépésre Mallorca szigetén kerül sor, ahol a zavartalan kényelemben élő Ropert váratlan megrázkódtatás éri.
3.
Pine jóvoltából újabb és újabb titkokra derül fény Roper környezetének tagjait illetően, Corky viszont gyanakodni kezd az egyre inkább vetélytársának tekintett Pine-ra. Eközben Burr felettesei megkérdőjelezik a művelet hatékonyságát.

Shannara – A jövő krónikája /The Shannara Chronicles/

A 2. évad 10 részes

6.
Wil és Mareth az idővel fut versenyt annak érdekében, hogy egy értékes tárgy nyomára bukkanjanak számukra ismeretlen területen.
7.
Bandon és követői az idővel futnak versenyt, hogy feltámasszák a Boszorkánymestert. Mareth mindent kockára tesz, mielőtt túl késő lenne.

Szeplőtelen Jane /Jane the virgin/

10.
Mivel egy hurrikán épp végigsöpör Miamin, Jane kénytelet a Marbellaban maradni, de hamarosan a vihar lesz a legkisebb gondja. Amikor Rogelio tudomást szerez Alba állapotáról, Xohoz rohan a kórházba, hogy megvigasztalja. Rafael főnöki pozíciót kap, de hamarosan nehéz döntés elé néz a hotelben szükséges elbocsátások miatt. Eközben Michael segít Albanak, de minden tőle telhetőt megtesz, hogy ezt titokban tartsa.
11.
Amikor az apácák azzal lepik meg Jane-t, hogy állandó tanári állást kínálnak fel neki, Jane igen izgatott lesz, de a dolgok egyre bonyolultabbá válnak, amikor Rogelio forgatókönyv írói gyakornoki állást kínál neki a teleregényénél. Alba arra bíztatja Xot, hogy tartsa be, amit Istennek ígért Rogelioval kapcsolatosan. Eközben Michael meg van győződve róla, hogy Rafaelnek köze van a rejtélyes Sin Rostrohoz, ezért szembeszegül főnöke parancsával, hogy hagyja békén Rafaelt.
12.
Jane nagy áttörést ér el a karrierjében, de mindez túl jónak tűnik ahhoz, hogy igaz legyen, főként, amikor Rogelio is képbe kerül. Rafael aggódik amiatt, hogy Sin Rostro kapcsolatba került a hotellel, és családja biztonsága miatt izgul. Eközben Petrát utoléri a múltja, és nagyon csalódottá válik, amikor megtudja az igazságot valakiről, aki igen közel áll hozzá.
13.
Jane és Rafael igen izgatottá válik, amikor megtudják a kisbaba nemét, de egészségügyi megfontolások miatt lehet, hogy Jane-nek ki kell hagynia a diplomaosztót. Xo észreveszi, hogy valami történik édesanyjával, Albaval, de Alba túlságosan zavarban van ahhoz, hogy beszéljen erről. Eközben Michael úgy véli, rájött, hogy ki is Sin Rostro, de még az előtt kell elkapnia, hogy kicsúszna a kezei közül.
14.
Michael meg van győződve róla, hogy Rafael segédkezik azoknak, akik édesapját bújtatják, és elülteti a gondolatot Jane fejében is, ami miatt Jane gyanakodni kezd Rafael szándékaira. Eközben Jane arra kényszeríti Xo-t és Rogelio-t, hogy felfedjék az egymás iránti érzelmeiket, de egyikük sincs felkészülve arra, amit a másik mondani akar neki. Petra egy olyan új módját fedezi fel Rafael kínzásának, amelyet még talán ő sem tudott elképzelni korábban.
15.
Amikor Jane és Rafael híreket kap kisbabájuk egészségével kapcsolatosan, ismét megpróbálnak összeköltözni, ami oda vezet, hogy Rafael meglepetéssel áll elő. Alba olyan párkapcsolati tanácsot ad Jane-nek és Xo-nak, amelyet mindketten megfogadnak, de ami miatt váratlan súrlódás alakul ki Rafaellel és Rogelio-val. Eközben Petra váratlan szövetségesre lel. Michael elmondja Jane-nek, hogy kedvenc írója a Marbellaban szállt meg, Jane pedig megpróbálja mindenáron megmutatni neki saját könyvét.
16.
Jane úgy érzi, eltávolodott Rafaeltől, ezért inkább az írásra koncentrál, de nem jön az ihlet. Amikor Jane összetalálkozik Michaellel, megemlít neki egy írói tanfolyamot, és azt hiszi, hogy rájött a megoldásra. Petra megtalálta a zenei fellépőt a Mirabella Calle Ocho ünnepségére, de emiatt Rafaelnek Rogelio segítségét kell kérnie. Rogelio-nak még bele kell jönnie a nyomozói munkába, ezért az a briliáns ötlete támad, hogy követni fogja Michaelt, hogy igazi nyomozói tapasztalatot szerezzen.
17.
Amikor a hotelben kialakult válsághelyzet túlságosan is lefoglalja Rafael energiáit, Jane elkezd aggódnia amiatt, hogy esetleg nem is lesz akkora segítségére apaként, mint ahogy ő arra korábban számított. Alba számára komoly gondot jelentenek Xo életkörülményei, ami miatt feszültség alakul ki köztük. Michael segít Rogelionak Xohoz fűződő viszonyában, Rogelio pedig viszonzásul segít Michaelnek rájönni egy komoly dologra Jane-nel kapcsolatosan.
18.
Jane szándéka ellenére is elszúrja Rafael esélyét arra, hogy visszakapja a hotel alkoholárusítási engedélyét. Megpróbálja rendbe hozni a dolgot, de ez azt jelenti, hogy ki kell hagynia a Villanueva család szokásos húsvéti ünnepséget. Rafael hírt kap szülőanyjáról az általa felfogadott magándetektívtől, de nem tetszik neki, amit hall. Rogelio édesanyja, Sofia látogatóba érkezik, de ő és Xo nem kedvelik túlságosan egymást. Alba nagy lépést tesz a romantika terén. Petra egyre jobban meg van győződve róla, hogy komoly titokra bukkant, ezért Michael segítségét kéri ahhoz, hogy erről megbizonyosodhasson.
19.
Jane kétségbeesetten próbálja helyrehozni a dolgokat Rafaellel, és azt javasolja, hogy dolgozzanak ki valami módszert arra, amivel segíthetnek nekik megoldani a problémáikat. Xo valamit elhallgat Rogelio elől, de amikor végül is elmondja neki, Rogelio reakciója meglepi. Albanak bevillan, hogy ki lökte le a lépcsőn. Michael még mindig a Sin Rosto következményeitől szenved, és nyugtalanító felfedezést tesz azzal kapcsolatosan, hogy kinek a keze volt a dologban.

Totál szívás /Breaking Bad/

5×10
Hank vallomást próbál kicsikarni Skylerből, aki azonban össze van zavarodva és nem mond semmit. Hank elmondja neki, hogy Walt rákja kiújult. Marie megpróbál beszélni Skylerrel, de nem jár sikerrel, ezért úgy dönt, hogy magával viszi Hollyt. Walt azt hiszi, hogy Skyler elárulta őt Hanknek, és Saul tanácsára elássa a pénzt. Lydia Todd nagybátyja segítségével lemészároltatja Declant és az embereit. Jesse-t letartóztatják.
5×11
Walt és Skyler együtt próbálja meggyőzni Hanket és Marie-t, hogy felejtsék el a Walt elleni vádakat, és lépjenek tovább. Mivel nem járnak sikerrel, Walt fenyegetés gyanánt készít egy felvételt, amellyel Hanket is gyanúba tudná keverni. Hank hiába próbálja vallomásra bírni Jesse-t, aki azonban véletlenül rájön, hogy Walt hazudott neki a ricin cigaretta kapcsán, és eszét vesztve, őrjöngve rohan előbb Saulhoz, majd Walték házába, hogy bosszút álljon.

X-akták (The X-files/

11×3 Még egy
Egy árvíz számos ember életét követeli. A katasztrófa mögött olyan megdöbbentő titok lappang, amelyre Scully és Mulder életüket kockáztatva igyekszenek fényt deríteni.
11×4 A Mandela-hatás
Az epizód középpontjában a rejtélyes Mandela-hatás áll. Sok ezer ember teljesen másképp emlékszik a korábban lezajlott eseményekre, mint ahogy azok a múltban megtörténtek. Ez felveti a párhuzamosan létező univerzumok létkérdését is. Scully és Mulder számára pedig egyfajta bizonyítékként szolgálnak maguk az X-akták jelenségeinek fontosságára.

Angol sorozatok

Háború és béke

6. rész
Napoleon támadást indít Oroszország meghódítására, ami fegyverbe szólítja mind az orosz ifjakat. A francia előrenyomulás miatt Bolkonszkijéknak el kell hagyniuk otthonukat, és az öreg herceg halála után Marjának kell gondoskodnia a család maradékának biztonságáról. Egy véletlen találkozás folytán Nyikolaj Rosztov kel a segítségére.
Andrej nem hajlandó megbocsájtani Natasa botlását, hiába Pierre rábeszélése.
A borogyinói csata előestéjén Pierre újra találkozik régi barátjával.
7. rész
Pierre és Andrej a frontvonal más és más pontján élik át a borogyinói csatát, amelyben az orosz sereg megpróbálja útját állni a franciák előrenyomulásának.
A súlyos véráldozattal járó ütközet után Kutuzov, az orosz hadvezetés feje, a visszavonulás mellett dönt, így Napoleon csapatai előtt szabad az út Moszkva felé, ahol teljes a káosz, ahogy lakói fejvesztve menekülnek.
Így tesz a Rosztov család is, amelynek tagjai háborús sebesülteket is magukhoz fogadnak.

Spanyol sorozatok

Velvet Divatház /Velvet/

3. évad 25 rész
4. évad ?

3. évad 21. rész
(69. epizód)
Alberto búcsúztatása alatt Carlos új híreket kap a főnökétől. Alberto mégsem volt rajta a Kubába tartó gépen. Carlos azonban úgy dönt, hogy ezt az információt megtartja magának.
A Velvet új tulajdonosa, Enzo Cafiero is visszaérkezik Olaszországból és hamarosan szembesülnie kell azzal, hogy milyen ellentétek dúlnak a Velvet vezetői között.
Ana is részt kíván veni az első megbeszélésen, de váratlanul rosszul lesz.
3. évad 22. rész
(70. epizód)
Ana nehezen dolgozza fel, hogy Alberto gyermekét az apja nélkül kell majd felnevelnie. Terhességének híre sokakat felzaklat, különösen Ritát, aki egyre kevésbé reménykedik abban, hogy gyermeke lehet. Mateo nehéz időszakot él át, Alberto elvesztése mellett a Velvetben uralkodó bizonytalanság is megviseli, és ez válságba sodorja a kapcsolatát Clarával.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt kedveli: