Sorozatok a TV-ben 2017. november 6. és november 19. között

Hírek

 • November 7. Véget ért a Vámpírnaplók 6. évada. A 7. évadról nincs hír.
 • november 17. Befejeződik Az uralkodónő /Reign/ 4. évada.
 • November 18. Befejeződik a Pokoli macskák 9. évada
 • November 18. 22:15 Észak és Dél nővérei /Mercy Street / első évad újra.

Jelenlegi sorozataim

 • A szultána /Muhtesem Yüzyil: Kösem/ 1. évad  hétvége 20:00, Izaura TV – török sorozat közepes (csak hallgatom)
 • A szultána /Muhtesem Yüzyil: Kösem/ 2. évad  szombat 15:50, TV2 – török sorozat gyenge
 • Az uralkodónő /Reign/ 4. évad szombat 03:00,  TV2 – amerikai sorozat nagyon gyenge
 • Barátok közt 20. évad minden hétköznap 21:30, RTL Klub – magyar sorozat nagyon gyenge
 • Bosszú /Intikam/ 2. évad minden hétköznap 16:35, Sony Max – török sorozat nagyon jó (csak hallgatom)
 • Bosszú vagy szerelem /Cesur Ve Güzel/ minden hétköznap 16:50, TV2 – török sorozat nagyon gyenge (csak hallgatom)
 • Jóban rosszban 14. évad minden hétköznap 20:20 Super TV2 – magyar sorozat közepes
 • Királynő egy hétre /7 Ilui Wangbi/ minden hétköznap 19:15Story5 – koreai sorozat gyenge
 • Megtört szívek /Paramparça/ 3. évad szombat 16:40, TV2 – török sorozat nagyon gyenge
 • Piszkos pénz, tiszta szerelem/Kara Para Ask/ minden hétköznap 20:00,  Izaura TV –  török sorozat
 • Pokoli macskák /My Cat from Hell/ szombat 21:00, Animal Planet – amerikai sorozat
 • Rólunk szól /This is us/ 1. évad vasárnap 20:00, Sony Max – amerikai sorozat nagyon gyenge
 • Szerelemben, háborúban /Kurt Seyit ve Sura/ hétköznap hajnalban, RTL Klub – török sorozat nagyon gyenge (csak hallgatom)
 • Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/ 4. évad szerda 22:00,  RTL Klub – török sorozat közepes
 • The Walking Dead 8. évad hétfő 22:00, Fox – amerikai sorozat nagyon gyenge
 • Végtelen szerelem /Kara Sevda/ 2. évad minden hétköznap 19:35 DUNA Televízió – török sorozat gyenge (csak hallgatom)
 • Ha felhő lehetnék /Bir Bulut Olsam/1. évad – török sorozat 
 • Stranger Things 2. évad Netflix – amerikai sorozat nagyon jó
 • Trónok harca /Game of Thrones/ 7. évad – amerikai sorozat közepes

Sorozatok előzetesei

A fülszövegek SPOILERT tartalmaznak.

Török sorozatok

A szultána /Muhtesem Yüzyil: Kösem/

Törökül 60 részes

2. évad 36. rész
134. epizód
törökül a 42/3. rész
Egyre jobban lázad a nép, Gülbahar szultána és segítője pedig még inkább szítják a tüzet a nép körében.
Mustafa közben engedélyt kér a szultántól, hogy boldogsága teljes legyen Gevherhan szultánával.
2. évad 37. rész
135. epizód
törökül a 43/1. rész
Bayezid feltűnően sokszor hagyja el a palotát. Ezért Kösem szultána az egyik emberét küldi utána, hogy kiderítse, mi dolga van a fiúnak a városban.
Geverhan szultána fájdalma mérhetetlen, anyja keményszívűsége pedig még jobban összetöri a lányt.

Bosszú vagy szerelem /Cesur Ve Güzel/

Törökül 32 részes

22. rész
Törökül 8/1
Tashin bízik benne, hogy végre leleplezheti Cesurt. Terve nem sikerül, mivel a férfi nem jelenik meg. Sühan tovább folytatja a nyomozást. Még több hazugsággal kell szembenéznie.Şirin vendégségbe viszi Fügen asszonyt a Korludağ házba.
23. rész
Törökül 8/2
Thasin rádöbben ki is valójában Cesur és elhatározza, hogy félreállítja bármi áron. Cesur tudja, hogy Thasin nem fog tétlenül ülni, ezért saját felelőségre elhagyja a kórházat. Korhan érzi, hogy Hülyah titkol valamit, de Cahide a védelmébe veszi, emellett sikeresen rátereli a gyanut Turanra Dr. Nedim gyilkosságával kapcsolatban.
24. rész
Törökül 8/3
Sühan, apja kiszámíthatatlanságára hivatkozva megkéri Cesurt, hogy menjenek el. Korhan mindenképpen eltanácsolná Hülyat, de Cahide természetesen kiáll mellette. Banu a legkisebb részletekre is kíváncsi a gyilkossági üggyel kapcsolatban, mivel ezesetben nem Cesurt képviseli.
25. rész
Törökül 9/1
Cesur többszörös csalás és okitathamísítás vádjával bíróságra kerül. Banu mindent megtesz, hogy sikerüljön bizonyítani Cesur ártatlanságát. Ezalatt Sühan kezdi sejteni az igazságot, de még mindig nem tudja biztosan, kinek az oldalára állhat.
26. rész
Törökül 9/2
Adalet új személyzetet vesz fel és mindenkit kirúg, aki tiszteletlen vele. Cesur senkivel nem hajlandó beszélni, a többiek már kezdenek aggódni, hogy valami komoly baj lehet. Eközben Korhan és Sühan apjuk ellen fordulnak és nem engedik eltávolítani Cesurt a cégből.
27. rész
Törökül 9/3
Turant megfenyegetik, ezek után pedig semmit nem mer mondani Banunak. Tahsin úgy dönt, egy kis pihenésre van szüksége, ezért visszavonul a cég vezetésétől. Korhan egyre nyugtalanabb, a múlt ismét kísérti őt. Eközben Cesur és Sühan összefognak, hogy együtt derítsenek fényt Cesur apjának halálára.
28. rész
Törökül 9/4
Sühan megegyezett ugyan Cesurral, hogy együttműködnek, de még mindig képtelen bízni benne. Hülya drogot csempész Korhannak, hogy kettesben maradhasson vele. Tahsin elrontja a féket Cesur autójában, viszont arra nem számít, hogy Sühan is a kocsiban lesz.
29. rész
Törökül 10/1
Korhan felkeresi a házat, ahol Hülya fogadta, de csak egy ismeretlen férfival találkozik. Tahsin megtudja Sühan és Cesur hotelének címét és követteti minden lépésüket. Kemal nem engedi Sirinnek, hogy elárulja, amit megtudott, így kapcsolatuk veszélybe kerül.
30. rész
Törökül 10/2
Cesur bevallja Sühannak az igazságot, mielőtt Sirintől tudná meg. Korhan kilátástalannak érzi a helyzetét Cahide nélkül. A Korludağ háznál ismeretlen fegyveres emberek jelennek meg, így az este tragikus véget ér, ráadásul még Rifatot is letartóztatják.
31. rész
Törökül 10/3
Sühannak ismét csalódnia kell Tahsinban. Ezután megfogadja, hogy mindenért megfizet neki és akkora fájdalmat okoz, amilyet még soha. Cahide mostanra elérte, hogy Korhannal megromoljon a kapcsolatuk, a titka pedig biztonságban marad.

Elif – A szeretet útján

560+ részes

44. rész
Arzu nem akarja elfogadni Melih csekkjét és másik uzsorást próbál keresni, de végül megijed a férfi erőszakosságától és visszavonulót fúj. Husnu egyre fáradtabbnak érzi magát és azt tervezi, hogy visszatér a szülőfalujába, ezért megkéri Serife kezét. Veysel megtudja Goncától, hogy Arzu idegeneknek akarja adni Elifet. Gonca azon mesterkedik, hogy meghódítsa Selimet, ezért ellopja a mobilját, hogy a szabadnapján elvihesse neki az egyetemre.
45. rész
Veysel megkapja a pénzt Arzutól, és mindet odaadja Erkutnak, aki megfelezi a százezer lírát Nadirral. Melek Elif keresése közben rosszul lesz, és felhívja Zeynepet, aki megkéri Selimet, hogy helyettesítse a kávézóban egy fél órára. Selim pedig Gonca segítségét kéri, és nagyon hálás lesz neki. Serife és Husnu elmennek a házból. Veysel és Murat elviszik Elifet a farmra.
46. rész
Elif visszatér a birtokra, amit Ayse próbál titkolni, de Tugce leleplezi őket, így azt hazudja a gazdáinak, Elif anyja újból beteg, és ezért hozta el. Tugce meglepetésére mindenki örül Elif visszatértének, mintsem, hogy haragudjanak. Arzu felbérel egy bérgyilkost, hogy gondoskodjon Veyselről, azonban a dulakodás közben a fegyver visszafelé sül el: Veysel megöli a bérgyilkost.
47. rész
Arzu felvételt készít Veyselről, amit megmutat neki és most ő zsarolja meg a férfit. Elif visszakerül a birtokra, így Arzu terve, hogy eladja Elifet, füstbe megy. Hüsnü és Serife távozása után Aliye új alkalmazottakat keres. Melih a mesterkedéseivel két saját emberét juttatja a házba. Selim gyanakszik Melihre és nem nézi jó szemmel, hogy annyit jár a házhoz. Veysel vissza akarja kapni a pénzét Erkuttól, hogy megszökhessen a rendőrség elől.
48. rész
Zeynep és Melek megkapják első fizetésüket. Elif addig könyörög Meleknek, míg az el nem megy hozzá. Első fizetéséből új ruhát és egy tortát vesz. Perin tovább áskálódik Zeynep ellen. Kenan és családja nagyon elégedettek az új jövevények, Sadik és felesége munkájával. Arzu hiába kedveskedik Kenannak, az rideg és elutasító vele. Melek elmegy egy válóperes ügyvédhez és beadja a válókeresetet. Seyda azt mondja Muratnak, hogy a pénz, amit adott már nincs meg.
49. rész
Kenan megtalálja Meleket, és beviszi a kórházba. Beszél Zeyneppel, és elmondja neki, mi történt, és hol vannak. Zeynep azonnal bemegy. Kiderül, hogy Meleket meg kell műteni, de nullás negatív vérre van szüksége. Zeynep még Muratot is felhívja, hátha ő tud adni vért. Murat el akar menni a kórházba, de Veysel fél, hogy elkapják. Melih elmegy Zelihához, és megtudja tőle, hogy ő egy időre befogadta Meleket, de amikor a kislány beteg lett, a falu orvosánál hagyta. Melih hazafelé megtudja, hogy Kenan a kórházban van egy sérülttel, akit ő vitt be.
50. rész
A műtét sikeres, és Melek nincs többé életveszélyben. Melih számára különös, hogy Kenan ennyit segít egy idegenen, ezért megkéri Sadikot, hogy nézzen utána, kicsoda Melek. Másnap Meleket már nem tartják az intenzíven, és az orvos szerint még aznap fel fog ébredni. Arzu rettentően dühös, mert Kenan hajnalig bent volt a kórházban. Továbbá azt is megtudja, hogy Kenan vért szerzett Meleknek, és ettől még mérgesebb lesz.
51. rész
Melek állapota rohamosan javul, így hát szeretne mielőbb távozni a kórházból, hogy ne kelljen Kenannal beszélnie. Eközben Ayse visszatér a farmra Eliffel, ahol még mindig nem sejti senki Elif valódi kilétét. Zeynep, hogy segíthessen Meleknek, albérletet keres, és Selim segítségével talál is egy megfelelőt, azonban a féltékeny Pelin egymásnak ugrasztja őket.
52. rész
Melek kikerül a kórházból, de még sok pihenésre szorul az új lakásban, ahol azonban a körülmények nem túl kedvezők. Selim meglátogatja a két nőt, kérdőre vonni Zeynepet, hogy miért abba a házba költözött. Ekkor megtudja, Pelin nem bírta már a féltékenységét, és Selim ellen hangolta Zeynepet. Arzu és Melih között egyre feszültebb a viszony a nő tartozása miatt, így Melih felajánlja, hogy a készpénz helyett inkább Arzu céges részvényei felét írják át az ő nevére.
53. rész
Melih Arzu részvényeinek a felét akarja a kölcsönzött pénzért cserébe, amit Arzu elutasít. Tugce ártani akar Elifnek, de végül ő esik le a magas fáról, ahonnan le akarta lökni Elifet. Elif segítségért szalad, megmentve ezzel Tugcét a súlyosabb következményektől. Tugce mégis azt állítja, hogy Elif volt az, aki lelökte őt a fáról. Melih, megtudván, hogy Tugcét baleset érte, ajándékot hoz neki. Murat megtudja, hogy az apját keresik a rendőrök, azért figyelmezteti Veyselt.

Megtört szívek /Paramparça/

Törökül 97 részes

III. évad 71. rész
276. epizód
törökül 95/2. rész
Asuman átadja a telefont Hazalnak, amit Damir küldött, hogy kapcsolatban maradhasson a lánnyal.
Rahmi megkéri Ozant, hogy gondolkodjon el a történteken, és ismerje fel, Cihan mindig jót akart neki.
Cansu végre boldog, olyan munkát végezhet, ahol gyerekekkel foglalkozhat.
III. évad 72. rész
277. epizód
törökül 95/3. rész
Hazal és Damır csak titokban tudnak beszélni egymással. A férfi próbálja kitalálni, hogyan tudná megszöktetni a lányt.
Rahmi félelme bekövetkezik, Ozan hatalmas bajba keveredik. A kilátástalan helyzetben a fiú az apjához, Cihanhoz fordul segítségért.

Piszkos pénz, tiszta szerelem/Kara Para Ask/

2. évad törökül az 54. részig tart

91. rész
2×54
törökül 31/3
Hüseyin meghívja Ipeket és Pelint vacsorára, miközben Nedret asszony is elintézi, hogy átmenjenek Ömerékhez vacsorára. Arda tovább gyanakszik Hüseyinre és végre elmondja Ömernek is a kétyeit. Eliffel megnézetnek egy fényképalbumot amiben meglát egy fényképet Ömer és Ipek eljegyzéséről.
92. rész
2×55
törökül 32/1
Ömer fejében egyre csak Arda szavai kavarognak, miszerint Hüseyin a tégla közöttük. Elif kérdőre vonja Ömert a fénykép miatt és végül kibékülnek, bár a lány még nem teljesen nyugodt. Nilüfer csalódottságában felajánlja Mertnek hogy jöjjenek össze, de a fiú visszautasítja. Melike elmondja Ömernek, hogy Hüseyin egyre furcsábban viselkedik és biztos, hogy titkol valamit. Metin felhívja Elifet hogy elmondja neki, hogy nem ő ölte meg az apját, sem Sibelt, sem Bahart, valamint hogy egy ember ölte meg ezt a három személyt, ugyanazzal a fegyverrel.
93. rész
2×56
törökül 32/2
Rasim továbbra sem mond semmit Bahar gyilkosságával kapcsolatban. Ömer enged a gyanújának és követi Hüseyint, amikor az elmegy az irodából. Olyan dolgokra jön rá, amikre soha nem gondolt volna. Hüseyin előre megírt vallomást csempész be Rasimhoz, aki magára vállalja Bahar gyilkosságát. Elifék megbeszélést tartanak a cégnél, de Nilüfer makacssága miatt feszült kedélyekkel végződik az összejövetel.
94. rész
2×57
törökül 32/3
Ömer még mindig nem tudja felfogni, amit a bátyjáról megtudott. Figyelemelterelésként Eliffel elmennek a házasságkötőhöz, hogy esküvői dátumot válasszanak. Ömer és csapata Arda házában folytatják a nyomozást. Megtudják, hogy valaki becsempészte Rasim vallomását. Ömer azt is sejti, hogy ki lehetett, ezért visszatér Hüseyin másik családjához, hogy kutakodjon. Hüseyin azt hiszi, Arda a nyomában van, ezért elfogadja Tayyar ötletét a probléma megoldására.
95. rész
2×58
törökül 33/1
Ipeket és Ardát beviszik a kórházba, ahol végül mindkettőjük állapota stabilizálódik. Hüseyinnek hatalmas bűntudata van amiatt, amit tett, ezért meglátogatja a többieket a kórházban. Ömer és Arda azt tervezik, hogyan buktathatnák le Hüseyint úgy, hogy a férfi ne fogjon gyanút. Nedret és Aslı nagyon ellenzi, hogy Ömer ilyen sok időt tölt Ipekkel.
96. rész
2×59
törökül 33/2
Tayyar emberei elrabolják Ipeket, hogy rávegyék, szerezze meg a felvételeket Hüseyinről, amik akkor készültek mikor Bahar meggyilkolásának éjszakáján behajtott egy közeli benzinkútra. Ipek nem áll kötélnek, pedig a fiával zsarolják. Ömer megkéri Pinart, hogy keressen olyan iratot, felvételt, bármit Tayyar irodájában, amin szerepel Hüseyin Demir neve. Pinar ezt meg is találja, de lebukik Metin előtt. Ömer és Elif egyre többet veszekednek Ipek miatt.
97. rész
2×60
törökül 33/3
Nedret megkéri Elvan asszonyt, hogy tudja meg Ipektől, hogy a fia Ömertől van-e, de a lány nemmel felel. Nilüfer felajánlja a segítségét Ömernek, hogy elkapják Metint és Tayyart. Ipek végül beleegyezik abba, hogy megszerzi a felvételeket Hüseyinről. Mikor átveszi a pendrive-ot és elindul vele, Elif titokban követni kezdi. Pinar megszökik Tayyartól, mert fél a férfi bosszújától.
98. rész
2×61
törökül 34/1
Elif követi Ipkeet egy raktárba, ahol Ipek átadja a bizonyítékot a rossz fiúknak. A fickók meg akarják ölni, de Elif megmenti Ipek életét. Ipek kénytelen elmondani az igazat Ömeréknek. Nilüfer mindenki tudta nélkül elmegy a Fatihhal való találkozóra és feleségül megy hozzá.
99. rész
2×62
törökül 34/2
Elif megveszi a házat, amit Ömerrel kinéztek. Nilüfer egy hangüzenetben közli a családjával, hogy hozzáment Fatihhoz. A család egyből Tayyar házához megy, hogy kérdőre vonják a lányt.
100. rész
2×63
törökül 34/3
Ömer elmondja Elifnek, hogy tudott Nilüfer tervéről, miszerint hozzámegy Fatihhoz. Ömeréknek sikerül letartóztatniuk Arifot, ráadásul megtalálják Ipek fiát is egy házban, de Serhatnak nincsen nyoma. Az akció után Serhat felhívja Ömert, hogy nála van Elif és ha 24 órán belül nem kapja vissza a fiát, akkor megöli a lányt. Hüseyin kiejti a zsebéből a pendrive-ot, amin a bizonyíték van és Melike találja meg. Hüseyin megszerzi a DNS vizsgálat eredményét, amiből kiderül, hogy ki Ipek fiának az apja.

Szerelemben, háborúban /Kurt Seyit ve Sura/

Magyarul 40 részes

15.
Seyit és Sura összeházasodnak. Az esküvővel egyelőre még várnak. Mikor a házasság Petro tudomására jut, Billy századoshoz fordul, hogy akadályozza meg. Ám neki is meg van kötve a keze, mert Seyit a közvetlen felettesénél panaszt tesz a katonák rendbontásai miatt, így az ezredes kiadja, hogy kárpótolják a szállót.
16.
Petro, hogy megakadályozza Seyit és Sura esküvőjét, a százados segítségét kéri. Billy elraboltatja a bárónét és Seyitet is. Petro pedig úgy álcázza, mintha együtt elhagyták volna Isztambult. Sura és a többiek sem tudják magyarázni a dolgot, ezért keresni kezdik a férfit. Celil és Petro megnézik az Angliába induló hajók utas listáit, és az egyiken meg is találják Seyit nevét, az aláírásával együtt.
17.
Seyitet elrabolják, és egy Oroszországba tartó hajóra teszik. A férfi eljátssza, hogy fertőző beteg, ezért a többi rabbal együtt egy csónakba teszik, és a tengeren hagyják őket. Petro története, hogy Seyit a bárónéval Angliába ment, lépésekre készteti Surát. Ott hagyja addig szállását a nagynénjével, és új életet próbál kezdeni.
18.
Seyit visszatér Isztambulba. A városban azzal szembesül, hogy Surát egy másik férfi kíséri. Nem hajlandó elfogadni a tényt, amit Petro állít, hogy a lány új életet kezdett, ezért annak nagynénjéhez megy, hogy kérdőre vonja. Seyit Celilnek és a szállónak is megírja, hogy a városban van, s hogy hamarosan mindent elmond, ami vele történt.
19.
Petro értesíti Surát, hogy Seyit a szállóban van, ám úgy szervezi, hogy a lány a bárónét találja Seyit mellett. A terve, hogy elcsábítsa a férfit, aki abban a hitben él, hogy Sura máris elfelejtette, és elhagyta őt. A báróné hajlik a cselszövésre, ám végül nem megy el Seyithez. Helyette viszont a Seref Hotel egyik szolgálója, Ayse jelenik meg a szobájában.
20.
Sura megtudja, hogy a nagynénje átverte Seyitet. Úgy állította be őt és az unokatestvérét, Borist Seyit előtt, mintha egy pár lennék, Seyit pedig emiatt okkal hitte, hogy a lány új életet kezdett.
21.
Sura elköltözik a nagynénjétől, aki magával akarja vinni Angliába, és ehhez Seyit segítségét kéri. A férfi megtagadja. Bántja, hogy nem bízott Surában, és hogy a legjobb barátja Petro becsapta őt.
22.
Seyit a tudta nélkül igyekszik támogatni Surát, miután a lány elköltözött a nagynénjétől. Majd megtudja, hogy hamarosan Angliába mennek családostul. Beszélni továbbra sem hajlandó a lánnyal, hogy maradásra bírja. Celil és Güzide szerelme egyre jobban kibontakozik, noha tudják, szentségtörés volna. Yahja eltűnése csak jobban erősíti bennük az egymás iránti vágyat.
23.
Seyit végre rászánja magát, hogy beszéljen Surával, és úgy látja jobbnak, ha végérvényesen szakítanak. Megbékél a tudattal, hogy veszélyt jelent a lányra, és szeretné, ha ő inkább biztonságban élnek. Ám a beszélgetés közben egy orvgyilkos rájuk lő. Seyit helyett azonban Surát találja el. A lány kórházba kerül. Seyit megígéri Valentyinának, Sura nővérének, ha Sura felépül, többé nem látja őt. Egy levélben köszön el szerelmétől.
24.
Petro és Billy csapdába akarják csalni Seyitet, ehhez a bárónét használják fel. Utóbbi azzal zsarolta Petrót, hogy mindent kiad róla, amit a múltban elkövetett, ha nem fizet neki. Petro rááll az alkura, de a találkájukon megöli a bárónét. A gyilkosságot pedig Seyitre próbálják terelni. Eközben tűz üt ki a Seref Szállóban.
25.
Seyit börtönben tengeti a napjait. Azzal vádolják, hogy megölte a bárónét. Halálra ítélik, de az utolsó pillanatban megmenekül a kötéltől. Mint kiderül, Petro közbenjárásnak hála. Nyolc hónap fegyház után a kiengedik. Ez idő alatt a többiek élünkön Petróval, felújítják a leégett szállót, melynek Petro a résztulajdonosa lesz. A mosoda is üzemel – Sura vezetésével.
26.
Készülnek a szálló megnyitójára. Petro most már társtulajdonosként számos prominens vendéget meghívott, ezért nehezményezi, amikor Ali és Yahja megjelennek a szállóban a rokonságukkal, akik egy tűzvész miatt utcára kényszerültek. A többség ereje azonban győz, Petro fejet hajt a két férfi óhaja előtt, azaz, hogy átmenetileg befogadják a rászorulókat. Sura megkapja Seyit börtönben írt levelét.
27.
A szállóban készülnek a megnyitó ünnepségre. Billy százados egyre komolyabban támadja Petrót, hogy az minél több pénzt keressen neki, a férfi ezért már komolyan is fontolóra veszi, hogy megszabadul a rendőrtől, és ehhez Ayla segítségét kéri. Sura és Seyit között heves vita tör ki, miután a megbeszéltek ellenére, Sura mégsem akar összeköltözni Seyittel.
28.
A szálló megnyitó ünnepségét egy merénylet árnyékolja be. A török forradalmárok megölik az éppen odatartó angol polgármestert. A hatóságok nem tudják elfogni a tetteseket, mert Seyit segít nekik kereket oldani, amit Petro meglát. Szembesíti is ezzel Seyitet, de nem árulja el a századosnak. Sura, aki abban bízott, hogy végre egyenesbe jön az életük, már nem ilyen elnéző Seyittel.
29.
Seyit és Sura viszonya egyre inkább elmérgesedik. A lány megfogadja, hogy új életet kezd, és végleg elhagyja szerelmét, míg Seyit csatlakozik a forradalmárokhoz. Celil is meg akarja szakítani a kapcsolatát Güzidével, miután kiderül, hogy a lány várandós. Mindenki úgy hiszi, férjétől, Yahjától, de vélhetően Celil a születendő gyermek apja. Petro mindent elkövet, hogy magához láncolja Surát.
30.
Seyit és Celil pár hónap elteltével visszatérnek Isztambulba. Güzide terhessége után, Ali arra készül, hogy Aysét férjhez adja. A lány szíve Seyitért dobog, így megzsarolja Güzidét, hogy a férje, Yahja révén beszélje le az apját erről a tervéről, különben elárulja neki, hogy a gyermeke Celiltől van. Güzide ezt ugyan kikéri magának, de elgondolkodik a dolgon. Petro eltervezi Aylával, hogy megölik a századost.

Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/

Törökül 139 részes

249. rész
törökül 4×15/3, 118/3. rész
törökül 4×16/1, 119/1. rész
Nurbanu terve beválik, Szelim egyre népszerűbbé válik anyjánál, aki titokban Bajazidot támogatta idáig.
El-kas Mirza megdöbben, amikor emberei elárulják őt. Az uralkodó gondolkodóba esik, hogy valóban támogassa-e a perzsa heceget a továbbiakban.
Bajazid és Musztafa szövetsége megingathatatlannak tűnik, és Dzsahángír is csatlakozik hozzájuk.
Megérkezik Jagelló Anna a palotába Hürrem legnagyobb örömére.
250. rész
törökül 4×16/2, 119/2. rész
Szümbül aga meglátogatja Hürremet a palotában, és arra figyelmezteti, hogy veszély leselkedik rá.
Rüsztem megállapodik El-kas Mirzával, aki attól tart, hogy ellenségei azonnal levadásszák, amint elhagyja a szultán táborát.
Dzsahángír anyja előtt nyíltan felvállalja szövetségét Musztafa herceggel. Hürrem ellenséges reakciója arra készteti a herceget, hogy még inkább szembeforduljon az anyja akaratával.

Végtelen szerelem /Kara Sevda/

Magyarul 130 részes

2. évad, 9. rész
Emir úgy dönt, beszáll az aukcióba Kemálék ellen a szénbányák engedélyéért folyó árverésen. Amikor Asu el akarja mondani Kemálnak, hogy Emir megszerezte a cége felét, Emir és Nihan megzavarják a vacsorát. Mindeközben Zeynep bosszút akar állni Emiren, amiért megfosztotta az állásától
2. évad, 10. rész
Kemal, Ayhan fenyegetését megelőzve, ellentámadásba indul a maffiózó ellen, mindeközben építgetve Emir elleni bosszútervének első fázisát. Fehime számon kéri Zeynepet, az előző esti programjáról, aki Asuval próbál takarózni. Nihan házassági szerződést követel.
2. évad, 11. rész
Miután Emir megtudja, hogy mennyit veszített az üzleten, amit kötött, újabb problémája adódik. Amikor Kemal meglátja Denizt, az a gyanúja támad, hogy Zeynep őt hozta a családi vacsorára. Ayham megszerzi Tarik kölcsönszerződését.
2. évad, 12. rész
Nihan magához hívja Asut és elárulja neki, hogy Deniz Kemal gyermeke. Segítségét kéri, hogy mindez titokban maradjon Kemal előtt. Emir elmondja az apjának, hogy Kemal átverte, ezért sok pénzt vesztett. Apja nem hagyja, hogy a személyes sértettsége miatt a céget is magával rántsa. Kemal felkeresi Hakant.
2. évad, 13. rész
Kemal számonkéri Zeynepen Ozan levelét és Emirrel való kapcsolatát és azt akarja, hogy érezze a helyzet súlyát. Leyla megkérdezi Nihant, ki a gyermek apja, majd támogatásáról biztosítja őt az Emir elleni harcban. Tarik – az egész család előtt – részegen nekimegy Kemálnak, hogy miatta ment tönkre.
2. évad, 14. rész
Deniz hirtelen belázasodik, ezért Nihan kénytelen Kemal segítségét kérni, hogy mielőbb a kórházba érjenek vele. Kemal megtudja, hogy Deniz nem az ő lánya, de nem sejti, hogy mindez Emir aljasságának köszönhető. Kemal úgy dönt, mihamarabb összeházasodik Asuval. Ayhan azt tanácsolja Leylának, hogy állítsa meg Kemált, mielőtt késő lesz…
2. évad, 15. rész
Emir megzsarolja Hakant az öccsével, és hűségét kéri. Leyla felkeresi Ayhant és próbálja kideríteni, hogy mi köze lehet Kemálhoz. Mindeközben Kemal tovább nyomoz Ozan halálának ügyében, majd meglátogatja Tufant, míg Asu is éppen nála van.
2. évad, 16. rész
Nihan megkapja a képeket Emirről és Zeynepről, azzal az üzenettel, hogy ezeket láthatta Ozan utoljára. Később Kemal odaadja neki Ozan utolsó levelét is. Nihan bosszút esküszik a testvéréért és rájön, hogy nem Kemált kellett volna okolnia. Asu nem tud megbocsátani Tufannak
2. évad, 17. rész
Mindenki Emir születésnapi partijára készül, ki így, ki úgy. Nihan szerető feleségként áll a férje mellett. Kemal egy kellemetlen meglepetéssel szolgál Emirnek. Tufan pedig arra készül, hogy felfedje Asu kilétét Kemálnak…
2. évad, 18. rész
Zeynep elmenekül Emir partijáról, de Kemal megfenyegeti, hogy elárul mindent a szüleiknek. Kemál és Méreg megpróbálják kideríteni, hogy ki mérgezhette meg Ozant. Galip behívatja Nihant és aláírat vele egy szerződést a részvényei tulajdonjogáról, majd elküldi őt Ankarába, hogy helyettesítse egy értekezleten…

Magyar sorozatok

Barátok közt

20×8645-8654. rész
Gizelláék üzleti ügye megoldódni látszik, viszont Lászlónak komoly erkölcsi problémája akad Gizellával.
Gigi nehéz lépésre szánja el magát, csak hogy sógora békén hagyja.
Vajon Bandi tényleg a javulás útjára lépett?
Úgy tűnik, Milán cserbenhagyja a KisSzéket, és ezzel Pétert és Ottót is.
Ábel fia nem hagy nyugtot Nórának, és ebből számos félreértés és feszültség adódik.
Emília és Rudi mindent megtesz Krisztián érdekében. A kérdés csak az, hogy vajon sikerrel járnak-e.
20×8655-8664. rész
Emília szeretne kimászni az ékszerbizniszből, de az események nem feltétlenül úgy alakulnak, ahogy ő elképzeli.
Luca rendkívül kellemetlen dolgot tud meg Milánról.
Lehet, hogy Ábel fia miatt vége lesz Nóra karrierjének?
Péter sokkoló dologgal szembesül Hannával és Ottóval kapcsolatban.
Barna nagyon jó úton halad, hogy sarokba szorítsa a Berényieket.
Gizella tettei nem feltétlenül azzal az eredménnyel záródnak az új iskolában, amire Stella számítana.
Nóra olyan kéréssel fordul Ábel felé, amely vízválasztó lehet a kapcsolatukban.
Attila megtudja, hogy azt a földterületet akarják használatba venni, ahol Ludwig teste van.

Jóban rosszban

14×3224. rész
Misi segít Verának elhatározásra jutni a fizetéséről és arról győzködi, hogy ne mondjon fel. Dóra és Kardos az ellenállás mellett döntenek. Adél spontán randija Tónival rosszra fordul, Marci megmenti Adélt Tónitól. Meli köztudomásra hozza Tünde büntetett előéletét. Tünde vállalja az igazságot Böbéék előtt. Bori és Szabi elfogadják a múltját.
14×3225. rész
Vera közli Alexszel, hogy nem fogadja el a fizetésemelést. Meli elégedetten számol be Dekának a bosszúról. Tünde és Meli is a rendőrségtől vár magyarázatot a történtekre. Rita spórolásra utasítja a nővéreket. Péter Keller jelenlétében számonkéri Alexet a megszorítások miatt. Péter tehetetlennek érzi magát Alex ténykedéseivel szemben.
14×3226. rész
Szlávikék remélik, hogy lenyugszanak a kedélyek Meli és Tünde körül. Tünde értesül róla, hogy Meli volt a kórházi támadás felbujtója, és megfenyegeti. Szilárd Verával szeretne békét teremteni a kórházban. Alex sértetten veszi tudomásul Vera döntését. Alex beavatja Patríciát és Ritát Vera „árulásába”. Rita Alex tanácsára megosztja a beosztottjait.
14×3227. rész
Szilárd elmondja Kardosnak és Dórának, hogy Vera visszautasította a fizetésemelést. Annamari megsérül munka közben, Viktor azonnal elrendeli a kivizsgálását. Rita folytatja a nővérek megosztását, igazságtalanul bánik Mónikával. Gyöngyi összebarátkozik az új beteggel, Róza nénivel. Marci aggályai ellenére Adél ad még egy esélyt Tóninak.
14×3228. rész
Mónika elmondja Péternek, hogy összetűzésbe keveredett Ritával. Róza néni jobban van, de egyelőre rejtély, hogy mitől lett rosszul. Szilárd úgy érzi, tennie kell valamit a megosztottság ellen. Adél nem árulja el Gabiéknak, hogy Tónival találkozik, a fiú pedig mindent bevet, hogy megkapja Adélt. Gabi rákérdez Adélnál, hogy kavar-e Marcival?
14×3229. rész
Szilárd csapatépítőt szervez, amit Alex is támogat. Kardosnak kétségei vannak afelől, hogy Szilárd meg tudja békíteni a két tábort. Alex elengedi Kardost a csapatépítőről. Gyöngyi kártyából jósol Róza néninek, Róza néni egy vázával hálálja meg Gyöngyi kedvességét. Adél elmondja Károly bácsinak, hogy szerelmes Tóniba, és elhajtja az aggódó Marcit.
14×3230. rész
A kórház a csapatépítőre készül, Szilárdon kívül mindenki szkeptikus. Adél újra randizik Tónival, aki ráveszi a lányt, hogy igent mondjon az esti bulira. Szlávik találkozik Marcival. Gabinak rossz érzése támad a lányával kapcsolatban. Gyöngyi elmondja Szilárdnak és Verának, hogy mit szimbolizál a váza, majd megválik a kártyától.
14×3231. rész
Gyöngyi az ajándék vázájával együtt érkezik a Macsekba. A csapatépítő nehezen indul, és hamar véget is ér, mert Gyöngyi rosszul lesz. Marci végül megosztja Tónival és Adéllal kapcsolatos aggodalmát Szabiékkal, akik ráveszik, hogy szóljon Gabiéknak. A hajléktalan vészjósló megérzése nyugtalanítja Gabit. Róza néni újra kórházba kerül.
14×3232. rész
Gyöngyi és Annamari karanténba kerültek. Vera azt gyanítja, hogy a vázának lehet köze a rejtélyes betegségekhez. Alex hazamegy, amint tudomást szerez a fertőzés veszélyről. Vihar közelít Csillagkút felé. Úgy tűnik, Adél megérti, miért nem mehet el otthonról, de végül megszökik, hogy találkozhasson Tónival. Marci továbbra is aggódik miatta.
14×3233. rész
Vera megfejti a rejtélyt, Gyöngyi és Róza néni sugárfertőzött. Kitör a vihar, szedi az áldozatokat. Meli megsérül, amikor beázik a Macsek. Betti életveszélybe kerül, ráomlik a villa. Gyöngyi szerint itt a világvége. A kórházban homokzsákokkal próbálják megfékezni vizet, a mennyezet beázik, elmegy az áram. Innentől csak a generátorra számíthatnak.

Oltári csajok

100 részes

5. rész
Szilvia Manfréd segítségével teszteli Angéla lojalitását. Vajon átmegy-e ezen a teszten? Karola ürügyet keres, hogy Piros áthívhassa Kornélt szerelni az Erdész lányok lakásába. A szerelés közben egy másik problémára derül fény, ami megoldásában a két fiatal közelebb kerül egymáshoz. Márk bevallja apjának, hogy kivel csalta meg Hajnalt.
6. rész
Angéla rájön, hogy főnöke, Szilvia csapdába csalta. János segítségét kéri. Kimászik-e belőle? Piros megmenti Lehel napját és állásajánlatot kap. Márk, hogy feledtesse hűtlenségét, újból megpróbálja visszahódítani Hajnalt. Egy nagyszabású tervet kovácsol, de vajon sikerül neki? Hogy fog dönteni Hajnal?
7. rész
Hajnal először hallani sem akar arról, hogy ő is randizzon. Enged-e Hajnal a csábításnak? Márkot féltékenység gyötri, de nem Hajnal miatt. Karola betegségeket színlel, hogy „randizhasson” egy dokival. Piros tesóprogramra hívja Angélát, amit még gyerekkorukban játszottak. Piros gyanakodni kezd Angélára.
8. rész
Angéla elintézi egy menő kozmetikai blogger látogatását a szalonban. Angéla kénytelen Márk segítségét kérni, és a férfi megint nem tud nemet mondani neki. János végre ráhajt Hajnalra, de vetélytársa akad Xavér személyében. Kornél vitába keveredik az anyjával és majdnem lebukik, hogy ki is ő valójában.
9. rész
Karolának az új orvosa nagyon megtetszett és úgy érzi, hogy randizni kellene vele. Karola randizás helyett valami komolyabb üggyel találja szemben magát. Hajnal és friss barátja románcát Angéla egy aljas csellel szabotálja. Piros nem érti, Kornél hirtelen miért lett ellenséges vele. Lili Piroson áll bosszút.
10. rész
Hajnal olyan felfedezést tesz, ami mindent megváltoztat, amit eddig gondolt Márkról. Pirost meglátogatja gyerekkori jó barátja, Guszti, aki azt hiszi, a lány belé szerelmes. Jánost letöri, hogy nem jutott egyről a kettőre Hajnallal. Hogy felviduljon, végül egy escort lányt hív, ami több gondot okoz, mint várta.
11. rész
Hajnal még elszántabban rendbe akarja hozni Márkkal a kapcsolatát. János kénytelen vendégül látni a hosztesz lányt és a pasiját, akik tovább zsarolják Jánost. Angéla tudomást szerez róla, hogy Kornél milyen gazdag, és megpróbálja ezt kihasználni.
12. rész
Angéla ráhajt Kornélra, ám Piros tetten éri. Karola több mindenben csalódik, miközben rejtélyes fájdalom gyötri. Hajnalt Márk hűtlenségének emléke kísérti.
13. rész
Márk és Hajnal Franciaországba készülnek éppen akkor, amikor beindul Márk zenei karrierje. Piros váratlan szerelmi vallomást kap. János rájön, hogy a nő, akivel Márk lefeküdt az eljegyzése másnapján, nem más, mint Angéla.
14. rész
Karola ártatlan szédelgéséről kiderül, hogy súlyos betegség. Mi lesz vele? János meg akarja osztani Hajnallal azt, amit megsejtett Márkról és Angéláról. Piros gyanúja, hogy Béla hazudik Hópihéről, igaznak bizonyul.

Amerikai sorozatok

Észak és Dél nővérei /Mercy Street /

6.
Az Antietami csata után a Green családnak hatalmas nehézségekkel kell szembenézniük és Pinkerton is tovább kérdezősködik. Foster és Samuel meglátogatja Foster családi ültetvényét, ahol közbeavatkoznak egy nehéz szülés levezetésében. A kórházi személyzet egyesíti erejét, hogy elűzzék az utált főnököt. Bostonban Mary állapota rosszabbodik…

Pokoli macskák /My Cat from Hell/

9. évad 12 részes

9×11 Torkos macskák
Jackson segít egy macskának abban, hogy megvédje magát két támadójától. Találkozik egy párral, akiknek elegük lett mindent felzabáló két macskájukból.
9×12 Elszigetelt macskák
Jackson meglátogat egy házat, ahol négy macska folyamatosan küzd egymással. Egy macskapanzióban felfedezi, hogy két macska területi kérdések miatt évek óta elszigetelten él.

Vámpírnaplók /The Vampire Diaries/

6. évad 22 részes
7. évad 22 részes
8. évad 16 részes

6×22 Mindvégig rád gondolok
Alaric és Jo lakodalma után az események váratlan fordulatot vesznek, mikor feltűnik egy nem kívánatos vendég, akinek megjelenése kellemetlen helyzetbe hozza Elenát. Matt azt tanácsolja Bonnie-nak, hogy a saját biztonsága érdekében hagyja el a várost. Bonnie azonban megmakacsolja magát, és a saját kezébe akarja venni a dolgokat, de csúnyán pórul jár. Stefan és Caroline kapcsolata fordulóponthoz érkezik, a Livvel való találkozása pedig az egész életét megváltoztató döntés elé állítja Tylert. Lily vakmerő cselekedetei rádöbbentik Stefant, mi mindenre lehet képes édesanyja, hogy újra egyesítse a családját. Damon pedig élete legnehezebb döntését kénytelen meghozni.

Spanyol sorozatok

Velvet Divatház /Velvet/

3. évad 25 rész
4. évad ?

3. évad 12. rész
(60. epizód)
Az estély éjszakáján Ana nem tér vissza az áruházba. Senki se tudja, hogy hová lett, a kétségbeesett Emilio még a rendőrséget is értesíti.
Miután Esteban kilép a játékból, Pilar Lucíát akarja rávenni, hogy kémkedjen neki az áruházban.
Barbara kihasználja a főnöki helyzetét, hogy Víctor felhasználásával tegye féltékennyé a férjét
3. évad 13. rész
(61. epizód)
Bianca nehezen viseli az újabb súlyos csalódást, Lucía viszont úgy dönt, hogy elköltözik az apjától és a Velvetben kezd új életet.
Mindenki megfeszített munkával készül a divatbemutatóra, de Ana és Alberto örömét megmérgezi a szakítás.
Patrícia és Valentín készülnek egybekelni Albertónak viszont sikerül érvénytelenítettnie a házasságát. Ezt azonnal közli Cristinával, aki remek bosszút eszel ki.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt kedveli: