Sorozatok a TV-ben 2017. augusztus 14. és augusztus 27. között

Hírek

 • A Szulejmán 3. évada  újra az RTL Klubon augusztus 15-től minden hétköznap 13:40-től.
 • Velvet Divatház 3. évada augusztus 15-én 21.25-től a Duna TV-n. Én egy rész után kaszáltam, nem fogott meg.
 • Kalandos nyár – Párizs 8. évada augusztus 17-én fejeződik be és nagy bánatomra a 9. évadra  várni kell. Ki tudja megint mennyit. 😦 A helyére régi telenovellák kerülnek majd, Esmeralda és Titkok és szerelmek.
 • A mi kis falunk első évada augusztus 19-én fejeződik be megint az RTL Klub-on. A 2. évad már készül és én nagyon várom.
 • A fehér hercegnő augusztus 19-én véget ér a HBO3-on. Nyáron ezt is meg kell néznem.
 • Augusztus 21-től napiban pörgeti ki az RTL Spike A visszatérők 2. évadát, és így 24-én már véget is ér a 2. évad. Majd a sorozat újraindul az első évad első részével szintén 21 órakor.
 • Piszkos pénz, tiszta szerelem 2. évadának premierje augusztus 23-án lesz az Izaura TV-n.  A 2. évad kb. 123 részes lesz magyarul.
 • A Riviéra fináléja augusztus 24-én lesz az RTL Klubon.
 • Augusztus 25-től 23:50-kor újra látható lesz az Outlander első évada az AXN-en.
 • A szultána 2. évada augusztus 26-tól már nem csütörtök este, hanem szombat délután 15:50-kor lesz látható a Megtört szívek előtt.

Jelenleg nézett sorozataim

 • A visszatérők /The 100/ 2. évad kedd, 22:00, RTL Spike – amerikai sorozat közepes
 • A szolgálólány meséje/The Handmaid’s Tale/  péntek 20:00, HBO – amerikai sorozat közepes
 • A szultána /Muhtesem Yüzyil: Kösem/ 2. évad  csütörtök 22:00, TV2 – török sorozat gyenge
 • Barátok közt 19. évad minden hétköznap 20:45, RTL Klub – magyar sorozat nagyon gyenge
 • Fatmagül /Fatmagül’ün Suçu Ne/ 2. évad minden hétköznap 16:50, TV2 – török sorozat
 • Jóban rosszban 13. évad minden hétköznap 20:20 Super TV2 – magyar sorozat  gyenge
 • Kalandos nyár – Párizs /Les mysteres de l’amour/ 8. évad minden hétköznap 18:00, Izaura TV – francia sorozat
 • Megtört szívek /Paramparça/ 3. évad szombat 16:40, TV2 – török sorozat nagyon gyenge
 • Piszkos pénz, tiszta szerelem/Kara Para Ask/ minden hétköznap 20:00,  Izaura TV –  török sorozat közepes
 • Riviéra csütörtök 21:30,  RTL Klub – angol sorozat közepes
 • Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/ 3. évad  minden hétköznap 13:25,  RTL Klub – török sorozat
 • Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/ 4. évad szerda 22:00,  RTL Klub – török sorozat gyenge
 • Trónok harca /Game of Thrones/ 7. évad hétfő 20:00 HBO közepes

Sorozatok előzetesei

A fülszövegek SPOILERT tartalmaznak.

Francia sorozatok

Kalandos nyár – Párizs /Les mysteres de l’amour/

8. évad 28 részes
9. évad 28 részes
10. évad 26 részes
11. évad 26 részes
12. évad 26 részes
13. évad 26 részes
14. évad 26 részes
15. évad 26 részes

8. évad, 25. rész (208. epizód)
Laly és John kapcsolata válságba kerül egy veszekedés következtében. Audrey tovább manipulálja Évet, miközben Nico Ingridért megy a kórházba, ahol a nő bevallja, miért hazudott a vetéléséről.
8. évad, 26. rész (209. epizód)
A rendőrségnek gyanússá válik Ingrid eltűnése majd előkerülése, így kihallgatják. José megtudja Katytól, hogy van egy közös gyermekük, eközben pedig Nicolat is a gyerektéma veszi körül.
8. évad, 27. rész (210. epizód)
Fanny és Christian ellen bosszút forral Hermione és egyik barátja. Tervük szerint a klipforgatáson a reflektor állványa rázuhan majd a két énekesre, de Hermione Ericet is az áldozatok között akarja tudni.
8. évad, 28. rész (211. epizód) (évadzáró epizód)
Audrey ráveszi Étiennet, hogy csábítsa el Hélénet, így kerülve közelebb a Watson vagyonhoz. Peternek és párjának feltűnik, hogy a férfi viselkedése megváltozott, azonban nem tudják mire vélni.

Török sorozatok

A szultána /Muhtesem Yüzyil: Kösem/

Törökül 60 részes

2. évad 24. rész
122. epizód
törökül a 38/3. rész
Ibrahimot nagyon megviseli, hogy a szultán Kasimot bezárta, de fia állapotát Hagi aga és Lalezar kalifa megpróbálják Kösem elől eltitkolni.
Atike figyelmezteti Estert, hogy kerülje el Mustafát, mire a nő befeketíti az anyjánál.
Hezarfen próbarepülése nem sikerül a legjobban, de ez nem veszi el a kedvét a további próbálkozástól.
2. évad 25. rész
123. epizód
törökül a 38/4-39/1. rész
Farya a palotán kívül sétálgat a szolgálójával, amikor megtámadják őt a közemberek, Aysa parancsára.
A valide megígéri Farya-nak, hogy megbosszulja unokájának elvesztését.
Kösem parancsba adja, hogy a felbújtokat a színe elé vezessék és elnyerjék méltó büntetésüket.

Fatmagül /Fatmagül’ün Suçu Ne/

Törökül 80 részes

141. rész
2×58.
törökül 65/2. rész
Mustafa megpróbál menekülni a rendőrök elől. Fatmagült nagyon megrázza az eset, sokat sír és nagyon nehezen tud elaludni esténként. Selim meggyőzi Erdogant, így elszöknek Isztambulból.
142. rész
2×59.
törökül 65/3-66/1. rész
Fahrettin beszélni szeretne Hacerrel. Mustafa egyre rosszabbul van, mivel nem mehet kórházba a sérülésével. Pénzsóvár nincstelenek próbálják gyógyítani őt. Perihan úgy érzi, eljött az ideje, hogy megkérje Yadigart.
143. rész
2×60.
törökül 66/2. rész
Fatmagül a történtek után már nem mer reménykedni, hiszen úgy érzi, soha nem lesz vége a szenvedéseiknek. Erdoğan felhívja az édesanyját, hogy megtudja, mi történt pontosan Münirrel.
144. rész
2×61.
törökül 66/3-67/1. rész
Fahrettin és Kerim folytatják tovább a nyomozást, így kiderítik, kinél bújkált Mustafa. Selim Erdoğant vádolja, amiért szökevényként kell élniük.
145. rész
2×62.
törökül 67/2. rész
Fahrettin közreműködésével a rendőrség végre megtalálja Mustafat. Erdogan és Selim közben reménykednek, hogy segítőjük mihamarabb külföldre juttatja őket.
146. rész
2×63.
törökül 67/3-68/1. rész
Resat nagyon rosszul viseli a bezártságot, ráadásul cellatársa sem hajlandó vele beszélni. Münir kideríti, hogy Erdogan üzent Hilmiyenek.
147. rész
2×64.
törökül 68/2. rész
Selim rosszul viseli a hajóutat, tengeribeteg lesz. Erdogan pedig kellemetlen modorával ismét kivívja segítőjük ellenszenvét. Mindeközben Ömer megpróbálja elintézni, hogy Hacer beszélhessen Mustafaval.
148. rész
2×65.
törökül 68/3. rész
Hacer volt férje feltűnik és pénzt követel a nőtől. Ender próbál többet megtudni a titokzatos Lale asszonyról. Fahrettin a legotthonosabb házat szeretné megvenni Fatmagülnek és Kerimnek.
149. rész
2×66.
törökül 69/1. rész
Münir egyre jobban megbízik Lale asszonyban. Fatmagül és Kerim megtalálják álmaik otthonát. Reşat, ahogy szabadul a börtönből közli, hogy a történtek után el akar válni.
150. rész
2×67.
törökül 69/2. rész
Mustafa továbbra sem eszik, s nem beszél a cellatársaival. Egyedül az élteti, hogy leveleket írhat Fatmagülnek. Selim és Erdoğan nem igazán tudják megszokni, hogy keményen kell dolgozniuk a megélhetésükért. Eközben Fatmagül és Kerim kitűzik az esküvő napját.

Megtört szívek /Paramparça/

Törökül 97 részes

III. évad 59. rész
264. epizód
törökül 91/2. rész
Harun elvesztése nagyon megviseli az egész családot. Cansu és Hazal próbálják mindenben támogatni Dilarat.
Rahmi és Ozan egyre többször vitatkoznak.
Cihan megtudja, hogy Mithat valójában nyomozó volt, akinek az volt a feladata, hogy beépüljön a cégbe.
III. évad 60. rész
265. epizód
törökül 91/3. rész
Dilara és Ozan szinte bénult a fájdalomtól. Harun temetésén próbálják tartani magukat, de nagyon nehéz időszak ez számukra. Eközben Asuman megpróbálja elhozni a pénzét a hotelből…

Piszkos pénz, tiszta szerelem/Kara Para Ask/

1. évad törökül a 13. részig tart
2. évad törökül az 54. részig tart

31. rész
törökül 11/3
Pelin és Emre találnak egy felvételt, amint Sibel és Ahmet egy étteremben vannak. A felvétel végén Ömer teljesen kiborul, Elif a férfi után rohan, mert aggódik érte, nehogy kárt tegyen magába. Zerrin asszony tudomást szerez lánya terhességéről. Hüseyin titkolózni kezd a családja előtt.
32. rész
törökül 12/1
Asli elszólja magát Taner előtt az állapotáról. A férfi megígéri neki, hogy vigyázni fog mindkettőjükre. Bahar próbálja másik férfi karjaiba lökni Elifet, de amikor Ömer ebédelni hívja a lányt, minden dolgát félbehagyja és egy fél napos túrára indulnak, hogy kipihenjék az elmúlt napok történéseit.
33. rész
törökül 12/2
Elif és Ömer egy csodálatos napot töltenek együtt, egy meseszép és nyugodt helyen. Nilüfer nem bírja tovább, ezért elmegy Metinhez. A lány esdeklik a fiúnak, hogy ne hagyja el őt. Asli állapota egyre csak romlik, ezért anyja, Zerrin úgy dönt a saját kezébe veszi az irányítást és kórházba szállítatja a lányát.
34. rész
törökül 12/3
Ömer és Elif vacsorázni készülnek, ám Bahar szónoklata megváltoztatja a férfi véleményét kapcsolatukról. Bahar nyomására Ömer úgy dönt, nem jelenik meg a vacsora asztalnál. Tanert a gyémántok miatt elkapják Tayyar emberei, ám Pinar ott terem és megmenti őt. Asli műtéte sikeres volt.
35. rész
törökül 13/1
Ömer nyomozó féltékenységében követi Elifet és Leventet a moziba. A lány élvezi a figyelmet, és mindent megtesz azért, hogy még jobban megnehezítse Ömer dolgát. Pinart kérdőre vonja Tayyar. Tanert letartóztatják.
36. rész
törökül 13/2
Ömer és Elif újra a hotelszobában töltik az éjszakát, ám most teljesen más okból, mint eddig. Ígéretet tesznek egymásnak. Pinar nagy bajban van, és Tayyar haragja nem csillapodik. Asli rájön, hogy elveszítette a kisbabáját. Nilüfer Merthez fordul segítségért.
37. rész
törökül 13/3
Nilüfer számon kéri Metint a róluk készült felvétel miatt. Tayyar rájön, hogy a két fiatalnak viszonya van. Elif elmondja Ömernek az igazságot. Aslit megfigyelés alatt tartják. Zerrin látogatása során baleset történik. Tanert elítélik.
38. rész, 2×1
törökül 14/1
Ömer megtudja, hogy Elif pénzt mosott Metinéknek, amit nem tud megbocsátani a lánynak. Nilüfer és Metin a rendőrőrsre kerülnek, ahol Nilüfer aggódik, hogy az Elif által készített rajz rács mögé juttatja a szerelmét. Tayyar próbálja eltussolni a kórházban történteket, és eltüntetni a videót amin Asli megöli Zerrint.
39. rész, 2×2
törökül 14/2
Tayyar egyre sürgeti Metint, hogy iktassa ki Tanert a börtönben. Ömer családja meglátogatja Elifet, Zerrin halotti torán, ahol együtt imádkoznak a halottért, Bahar legnagyobb sajnálatára. Hüseyin próbálja elterelni Ömer gyanúját miszerint nem Taner a gyilkos, de a fiú hajthatatlan.
40. rész, 2×3
törökül 14/3
Elif rájön, hogy Nilüfer Metinnel találkozgat ezért a lányt, mit sem sejtve fogadott bácsikája kilétéről, Tayyarra bízza. Ömer felhívja egy régi parancsnokát Samit, hogy segítsen leszámolni neki Metin bandájával, akinek érdekes ötlete támad, hogyan vonhatnák be Elifet az akcióba. Tayyar, Metint arra kéri, hogy Asli videójával tartsa továbbra is sakkban Elifet.

Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/

Törökül 139 részes

238. rész
törökül 4×11/2, 114/2. rész
Szümbül elhagyja a háremet Hürrem nagylelkű támogatásával.
Musztafa magához hívatja Bayezitet Amasyába, mellyel újabb kockázatot vállal.
Dzsahangír figyelmezteti bátyját, hogy ne támogassa Bajazid esküvői terveit Huridzsihánnal, mert ezzel mindannyian árulást követnek el. Musztafa azonban megbízik Bajazidban, és saját titkát is felfedi.
239. rész
törökül 4×11/3, 114/3. rész
Szelim életében először gondolja komolyan fogadalmát, és őszintén elhatározza, hogy hű lesz az uralkodónak tett ígéretéhez.
Rüsztem pasa átadja az uralkodónak azokat a leveleket, melyek Musztafát dicsőítik és a mint leendő szultánt emlegetik.
Dzsahangir mindent megtesz, hogy megvédje bátyját, akár anyjával szemben is.
Nurbanu teljesíti Hürrem parancsát.

Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/

2. évad törökül 63. részig tart
3. évad törökül 103. részig tart
4. évad törökül 139. részig tart

125. rész
2×39/3, törökül 63/3. rész
Gülfemet nem sokkal a pénzváltó elűzése után megtámadja a hárem egyik szolgálólánya, és kis híján végez vele. Ibrahim pasa úgy dönt, mindent egy lapra tesz fel, és elmondja az igazat Hatidzsének, így a nő tudomást szerez Ibrahim és Nigar viszonyáról. A szultána dönt Nigar sorsáról, melybe nem enged beleszólást. Amikor az uralkodó is megtudja, hogy Mahidevran kölcsönöket vett fel a hárem számlájára, és tudott a Gülfem elleni merényletről is, magához hívatja őt, hogy felelősségre vonja. A történtek ismeretében Szulejmán sorsdöntő parancsot ad.
126. rész
3. évad, törökül 64/1. rész
Hürrem átveszi a hárem irányítását, és most új terveket sző hatalma növelése érdekében. Ezúttal a birodalmi tanács, a Díván tagjai feletti befolyását szeretné kiterjeszteni. Hatidzse képtelen megbocsátani Ibrahimnak, aki elindul a hadjáratra, arra számítva, hogy közben titkos tervét is végre tudja hajtani. Nigar számára remény csillan egy ismeretlen segítő személyében, aki titokban felkeresi, és azzal biztatja, hogy hamarosan megszöktetik.
127. rész
3. évad, törökül 64/2. rész
Hürrem a fejébe veszi, hogy megszerzi a valide egykori lakosztályát, és ki is adja az utasítást Szümbül agának. Egyeduralmát azonban Hatidzse nem nézi jó szemmel, és szövetkezik Gülfemmel, aki a szultána tanácsára egy váratlan kéréssel fordul Szulejmánhoz. A háremben újra kiéleződik a harc, Hatidzse ugyanis minden követ megmozgat, hogy eltávolítsa Hürremet a szultán közeléből. A célja érdekében megpróbálja elérni, hogy egy bizalmasa, Afife kerüljön Nigar és Daje egykori pozíciójába. Ibrahim a sorsa elől a hadjáratba menekül, abban bízva, hogy a csatatéren éri majd a vég. Nem is sejti, hogy újabb merényletre készülnek ellene.
128. rész
3. évad, törökül 64/3. rész
Hürrem és Hatidzse szultána között kitör a háború. A két nő nyíltan vállalja a véleményét abban a biztos hitben, hogy Szulejmán támogatását élvezi. A valide lakrésze miatt a szultán is megharagszik feleségére, ám Hürrem kitart elhatározása mellett még azon az áron is, hogy esetleg el kell hagynia a háremet. A háborúskodás miatt Hatidzse meggondolja magát Ibrahimmal kapcsolatban, aki váratlan küldeményt kap uralkodójától a hadjárat közepén. Nigarban felébred a remény, amikor egy ismeretlen férfi megpróbálja megszöktetni a fogságból. Mahidevran eléri, hogy Hatidzse mellé álljon, és a segítségével a háremben maradhasson.
129. rész
3. évad, törökül 65/1. rész
Szulejmán neheztel Hürremre, amiért az engedélye nélkül elfoglalta a valide lakosztályát, és határozottan, büntetés terhe mellett felszólítja a távozásra. A szultána már-már beletörődik a kudarcba, amikor váratlan segítséget kap. Időközben megérkezik a palotába Afife asszony, aki azonnal ízelítőt ad kegyetlen módszereiből. Hatidzse közli a szultánnal, hogy még sem válik el Ibrahimtól, de mindezt csak a gyermekeik érdekében teszi. Új lányok érkeznek a hárembe Hürrem együttérzésének köszönhetően.
130. rész
3. évad, törökül 65/2. rész
Hürrem hatalma alapjaiban meginog, az uralkodó ugyanis nem hajlandó megbocsátani asszonyának, aki a valide lakosztályával kijátszotta. Hatidzse és Mahidevran nem haboznak megragadni a lehetőséget, és kihasználják a helyzetet. Megbízzák Afife asszonyt, hogy a legnagyobb titokban szervezzen egy ünnepséget az uralkodó tiszteletére, aki csatlakozni készül a hadjárathoz.
131. rész
3. évad, törökül 65/3. rész
Hürrem Nigarral kapcsolatos tervei sem válnak be, és úgy tűnik, Iszkender cselebi sem bír el Ibrahimmal.
132. rész
3. évad, törökül 66/1. rész
Megszületik Nigar gyermeke, ám a nő nem láthatja. Hatidzse közli vele a rossz hírt, miszerint a gyermek halva született. Hürrem számára sem alakulnak jól a dolgok, az uralkodó távolságtartóan viselkedik irányában, ráadásul beleegyezik, hogy ünnepséget rendezzenek a tiszteletére, ahol az új lányokat is bemutatják. Iszkender taktikát vált, megpróbálja elérni, hogy Ibrahim kudarcot valljon a hadjáratban. Musztafa megismerkedik a szép Helenával, aki alaposan kiosztja a származását titkoló herceget.
133. rész
3. évad, törökül 66/2. rész
Az uralkodó szeme megakad a szép Firuzén, akit Hürrem mentett meg az útonállóktól. Táncával eléri, hogy az övé legyen a lila kendő, ami hamarosan eljut a szultána fülébe. Hatidzse és Afife asszony biztosak benne, Hürrem mindent elkövet majd, hogy megtudja, melyik lány tetszett meg a szultánnak, és hogy megvédjék, különleges szolgálatra osztják be. Nigar kétségbeesésében megpróbál végezni magával. Iszkender cselebi titokban értesíti a szultánt Ibrahim nagyszabású tervéről, amivel veszélyeztetheti a hatalmát.
134. rész
3. évad, törökül 66/3. rész
Hürrem nem tudja időben megszöktetni Nigart, s ezzel az egykori szolgáló sorsa végképp kicsúszik a kezéből. Abban azonban biztos, hogy a gyermek él. Hatidzse terve beválik, és Firuze biztonságban eljut a szultán lakosztályába. Ezzel új fejezet kezdődik Hürrem életében, Firuze ugyanis teljesen elbűvöli Szulejmánt, és külön lakosztályt rendel számára. Musztafa nem szívesen indul útnak a palotába, hogy ideiglenesen átvegye apja helyét, fülig beleszeret ugyanis a szép és önfejű Helenába.

Magyar sorozatok

Barátok közt

19×8529-8538. rész
Bandi súlyos állapotba kerül a történtek után, majd döntést hoz ügyvédjével kapcsolatban is.
Félix és Emília kapcsolata ismét fordulatot vesz Emília készülő könyve miatt.
Krisztián és Tóbiás tovább színlelnek Sári előtt. A kérdés csak az, hogy mennyire sikeresen teszik mindezt.
Ludwig rájön, hogy mit tett Ágnes és változtat a tervén.
Úgy tűnik, Natasa és Rudi megtetszettek egymásnak.
László minden áron el akarja titkolni Gizella elől, hogy Piros a házban dolgozik.
Hanna szinte csak rossz híreket kap.
19×8539-8548. rész
Hanna döntést hoz Ágnes kérésével kapcsolatban, és talán egy másik rejtélyre is fény derülhet.
Judit és Miklós mégiscsak találkoznak, és nagyon jól érzik magukat egészen addig, amíg sokkoló dolog nem történik Judittal.
Rudi randira hívja Natasát, de a randi helyszínén Péternek köszönhetően kellemetlen meglepetés éri.
Bözsi elhatározza, hogy megtanul vezetni, a gyakorlás során több oktatót is „elfogyaszt”.
Tóbiás jó hírt kap Kristóftól, de ezt a jó hír nem biztos, hogy mindenki számára jót jelent.
Nóra új stratégiát dolgoz ki Bandi perével kapcsolatban.

Jóban rosszban

13×3165. rész
Roland béke ajánlatot tesz, de Konrád nem fogadja el. Milán hajlandó tanúskodni Roland ellen, de Garainak ez nem elég. Betti tudatja Konráddal Roland Barbarának tett ígéretét. Roland felhívja Konrádot és megkéri, hogy találkozzanak a kórházban. Konrád figyelmezteti Alizt, aki felkészül a támadásra. Szabi nehezen dolgozza fel Bori hűtlenségét.
13× 3166. rész
A rendőrök a maffia végét jelentő dokumentumokat keresik. Raul és Pepe behatolnak a Konrád lakásba, Aliz védekezni próbál, végül megmenekül, de súlyosan megsérül. Müllerék megállapítják, hogy a leszámolás elkezdődött. Bandiék próbálják felkutatni az ittasan eltűnt Szabit, közben Bandit telefonon értesíti, hogy valaki betört a Kisboltba.
13× 3167. rész
Péter próbálja feldolgozni, hogy Roland bűnöző és hogy a klinika súlyos helyzetbe került. Milán elmondja Konrádnak, hogy feladta Rolandot a rendőrségen. Garai Kellert is kihallgatja. Barbara túl van a műtéten, Péter tudni szeretné, hogy igazak-e a hírek Rolandról. Szabi megússza az alkoholmérgezést. Beállnak a frontvonalak Szabiék és Boriék között.
13× 3168. rész
Barbarát feldúlja Péter kérdése. A kórháziak aggódnak a jövőjük miatt. Keller elmondja Mülleréknek, hogy Roland valószínűleg Portofinóba menekült, de az új információ ellenére a központ elveszi tőlük az ügyet. Szabi szíve nem enyhül Bori iránt. Bori találkozik Orsival a Macsekban. Keller Roland után akar menni, de Milán lebeszéli.
13× 3169. rész
Konrád elmondja Aliznak, hogy Milán dobta fel a maffiát a rendőröknek. Milán bevallja Borinak, hogy szakítani akar Melivel, mert Tündét szereti. Garai vigaszképpen elárulja Müllernek, hogy kitüntetésre számíthatnak. Az ügyész sem tud segíteni Péternek, a kórházat be kell zárni. Milán szakít Melivel. Roland váratlanul beállít Barbarához.
13× 3170. rész
Roland bevallja, hogy nehéz lesz Barbara nélkül élnie és ígéretet tesz a feleségének, hogy sosem fogja elhagyni. Barbara magát hibáztatja a történtekért. Péter kétségbeesetten próbál megoldást találni a klinika jövőjére. Dóra felveti, hogy ha bezár a kórház, Kardossal külföldre mehetnének dolgozni. Úgy tűnik, Szabi Melivel vigasztalódik.
13× 3171. rész
Péter próbálja rávenni Kellert, hogy segítsen megmenteni a kórházat. Péternek súlyos döntést kell hoznia a kórházat illetően. Orsi és Marci attól tart, hogy Szabi rossz megoldást választott a bosszúállásra. Bori megérti, hogy Szabi mégsem feküdt le Melivel. Müller bizonyítékot akar Konrádról Kellertől. Péter bejelenti a kórház bezárását.
13× 3172. rész
Péter tanácstalan a kórház jövőjét illetően, de az orvosok egy része tovább dolgozna fizetés nélkül is. A kórház nem tud végkielégítést adni a dolgozóinak. Orsi szerint Szabinak döntést kell hoznia Borival kapcsolatban. Szabi közeledni próbál Borihoz, de a lány meg sem hallgatja. Milánék úgy érzik, elveszítették Bodolaiékat.
13×3173. rész
A kórházi büfé is veszélyben, de Károly bácsi nem csügged. Az önkéntes kórházi csapat összeáll, Konrád pedig segít Péternek a szervezésben. Orsi és Marci megpróbálja szembesíteni Szabit az érzéseivel, de Szabi egyelőre nem vevő erre. Böbe kérésére Bandi feladatokkal köti le Szabit. Bogdányiné közli Károly bácsival, hogy megtanítja a spórolásra.
13× 3174. rész
Szabi Orsiéknak, Bori pedig Milánnak kesereg. Meli megtudja, hogy a kórház befektetőt keres. Úgy fest, Meli apja érdeklődik a Klinika iránt. Aliz kórházban van. Milán azt tanácsolja Borinak, hogy lépjenek túl Bodolaiékon. Károly bácsi és Bogdányiné ingyenes termékmintát rendelnek egy mosószeres hirdetés alapján. Károly ismét csalók áldozatául esik.

Angol sorozatok

Riviéra

7. rész
Ördögi terv
Geogina ördögi tervet sző, hogy egyszer s mindenkorra megszabaduljon Jukes-tól. Mivel minden üzleti szál Brandeishoz vezet, és Carverrel kiderítették, hogy Brandeis valójában egy vak olasz trafikos, akinek fogalma sem volt Clios ügyleteiről, elhatározzák, hogy életre keltik a milliomos műgyűjtőt, és egy Schiele-t ajánlanak fel a nevében a Roche galériának. Amint Jukes tudomást szerez az ügyről, lerohanja embereivel a galériát.
8. rész
A kulcs
Nadiát megbízója meg akarja ölni, mert nem sikerült megszereznie egy adathordozót. A nő azt állítja, Georginánál van. Adam közeledése egyre terhesebb Georginának, hiszen valójában a mostohafia. Christos Fatimával kiszökik az elvonóról, miután Fatimát megpróbálja megölni egy betegtársa. Georgina megszerzi Grigorijtól a merevlemezt, ám az átadás során Nadiát valaki megöli.
9. rész
Emberrablás
Christos és Fatima egy benzinkúthoz mennek, ahonnan Christost elhurcolják Grigorij emberei, míg Fatima a mosdóban van. Fatima elmegy a Clios villába, és beszámol a családnak. Irina és Georgina próbálnak egyezkedni Grigorijjal, de míg a kulcsot nem kapja meg, nem hajlandó elengedni Christost, akit brutálisan megvernek és megkínoznak. Georgina elrabolja a maffiavezér kisfiát.
10. rész
Végjáték (évadzáró epizód)
Fatima pánikba esik, amikor a Clios villában látja Negrescut és embereit. Elmondja Irinának, hogy Negrescu megölte a testvérét, és az ő élete is veszélyben van, mert tanúskodnia kell ellene. Irina ravasz, azt kéri Necrescutól, hogy kezdje Fatima kiiktatásával a család védelmét, de közben a rendőrséget is értesíti.

Amerikai sorozatok

A sötétség kora /The Originals /

3. évad 22 részes
4. évad 13 részes
5. évad ?

3×11
A Strix hűség bűbájt végeztet minden taggal. Kérdés, hogy Marcell kiállja-e a próbát. Davina vállalja a veszélyt és kockára teszi életét, hogy átlépjen a holtak világába. Cami teljesen kifordul önmagából.
3×12
Cami Vincent segítségével megzsarolja Klaust. Azzal viszont nem számolnak, hogy Davina miatt már többen is tudnak a fegyverről, ami megölheti az ősieket. Elija harcba száll Aiaval, hogy ő vezethesse a Strixet.

A visszatérők /The 100/

2. évad 16 részes
3. évad 16 részes
4. évad 13 részes
5. évad ?

2×12 Rubicon
A feszültség egyre nő Clarke és Abby között, miután Clarke átlépi a határokart. Raven segít Bellamy-nak eljutni a Mount Weather-hez. Jaha és Murphy egy idegennel kerülnek szembe, aki vélhetően nem épp az, akinek elsőre látszik. Octavia felkészült arra, hogy egy olyan emberrel kezdjen harcolni, akit nagyon szeret. Eközben, a Mount Weather-en zajló események fordulóponthoz érkeznek.
2×13 Feltámadás
Clarke erősen megkérdőjelezi Lexa vezetői döntéseit. Abby minden erejével igyekszik segíteni a sebesült Kane-nek, míg Indra továbbra is sürgeti Octaviát. Eközben a Mount Weather-en Jasper megpróbálja átvenni az irányítást, Cage pedig egy életveszélyes helyzetbe kényszeríti Mayát.
2×14 A hazugságok őre
A csatára készülve Clarke és Lexa szorult helyzetbe kerülnek. Raven kétségbeesetten próbál segíteni, ennek érdekében Wicket a gépszobába hívja. Jaha és Murphy egy veszélyes útonállóba ütköznek, miközben a Mount Weather-en Bellamy versenyt fut az idővel.
2×15 A vért vérrel kell lemosni – 1. rész
Az évadzáró epizód első része. Clarke és Lexa továbbra is a sorsfordító csatára készülnek, míg Raven és Wick komoly hátráltató tényezőkkel szembesülnek. Eközben Octavia és Lincoln egy nagyon nehéz döntés elé néznek. A Mount Weather-en Jasper és Maya egy borzalmas eseménynek lesznek szemtanúi, Bellamy hű marad korábbi ígéretéhez, Cage pedig olyan információkkal áll elő, melyek alapjaiban rendezik át az erőviszonyokat.
2×16 A vért vérrel kell lemosni – 2. rész
Az évadzáró epizód második része. Folytatódik a Fény Városába tartó utazás, azonban Jaha egy olyan lépésre szánja el magát, ami megdöbbenti Murphy-t. Clarke egy váratlan helyről kap segítséget, egy látogató meglepi Octaviát, Lincoln pedig végre beteljesítheti személyes bosszúját. Eközben a Mount Weather-en Cage próbál haladni a küldetésével, míg Bellamy és a csoport a menekülést tervezik.

Egyszer volt, hol nem volt /Once Upon a Time/

6. évad 22 részes
7. évad ?

6×7 Szívtelenül
A gonosz királynő ultimátum elé állítja Hófehérkét: vagy önként átadja neki a szívét Daviddel együtt, vagy Storybrooke minden lakója el fog veszni. Felcsillan egy apró reménysugár, hogy a gonosz királynőt csapdába lehet ejteni egy varázserejű facsemete segítségével, amely valahol az erdőben rejtőzik. Hófehérke és David visszaemlékeznek első találkozásukra, amikor David egy fejvadász fogságából próbálta kiszabadítani Hófehérkét az Elvarázsolt erdőben.
6×8 Tükröd leszek
Miközben Mary Margaret és David igyekeznek hozzászokni, hogy csak akkor lehetnek ébren, amikor a másikuk alszik, Emma és Regina tervet eszelnek ki, hogyan tudnák foglyul ejteni a gonosz királynőt, de az túljár az eszükön. Belle megkéri Aladdint, hogy lopjon el Gold üzletéből egy varázserejű tárgyat, amelynek a segítségével aztán Zelena védelmet bocsájthat Belle-re és születendő gyermekére, hogy Gold soha többé ne árthasson nekik.
6×9 Tündérek gyermeke
Gold rábírja a gonosz királynőt, hogy ölje meg Zelenát, de Reginának időben sikerül közbelépnie. Amikor Belle megtudja, hogy Goldnak mi a terve születendő gyermekükkel kapcsolatban, varázsszert keres, amivel Goldot rövid időre megbéníthatják, amíg Emma és Hook megszerzik tőle az ollót, amely képes elvágni a sors fonalát. Jázmin talál egy varázslámpát, amellyel megmenthetné Agrabát, ebben a lámpában azonban nem lakik dzsinn.
6×10 Bárcsak itt lennél
Amikor a gonosz királynő szembesül azzal, hogy a hősök rendelkeznek olyan fegyverrel, amellyel legyőzhetik, megszerzi magának Aladdin csodalámpáját, és a kívánságával örökre el akarja tenni az útból a megmentőt. Míg Regina Emma megmentésével van elfoglalva, David, Hook és Henry szállnak szembe a királynővel. Belle és Gold megtudják, hogy kisfiukat elrabolta a fekete tündér, és a mindkettejüket ért csapás végül arra indítja őket, hogy összefogjanak.

Trónok harca /Game of Thrones/

7. évad 5. rész Keleti őrség
Daenerys demands loyalty from the surviving Lannister soldiers; Jon heeds Bran’s warning about White Walkers on the move; Cersei vows to vanquish anyone or anything that stands in her way.
7. évad 6. rész

Vámpírnaplók /The Vampire Diaries/

6. évad 22 részes
7. évad 22 részes
8. évad 16 részes

6×10 Karácsony a szemedben
Az ünnepek közeledtével Bonnie megpróbálja feleleveníteni a régi szokásait, miközben a barátaival az elmúlt boldogabb időszakokra emlékeznek. Caroline nem tud visszatérni Mystic Falls-ba, pedig számára ez az év legszebb időszaka, azonban meglepődik, amikor Forbes seriff elhozza neki az ünnepeket a Whitmore College falai közé. Eközben Alaric, miután megtudta, hogy Jo eltűnt, Damonhoz és Elenához fordul segítségért, amíg Liv és Luke patthelyzetbe kerülnek, amikor Tyler egy kockázatos tervvel keresi meg őket.
6×11 Egy szörnyeteg mellett ébredve
A minden eddiginél erősebbé váló Kai fogva tartja Elenát, közben pedig az újonnan szerzett mágikus képességeit gyakorolja. A Salvatore-villában Liv és Alaric próbálják felkészíteni Jo-t a Kai-jal való ‘összeolvadási ceremóniára’, azonban rá kell döbbenniük, hogy Jo gyengébb, mint azt gondolták. Forbes seriff kórházból való hazatérése után Caroline Stefannal Észak-Karolinába utazik, hogy meggyógyíthassa rákban szenvedő édesanyját. Eközben Stefant – aki önös érdekekből szintén Észak-Karolinába utazik – meglepetés éri, mikor megjelenik Enzo, aki tudni akarja, mit rejteget Stefan. Damonnak pedig tudomására jut, hogy Kai elrabolta Elenát, és muszáj stratégiát váltania, ugyanis egy hirtelen feltűnő látogató keresztülhúzza a számításait.

Spanyol sorozatok

Velvet Divatház /Velvet/

3. évad 25 rész
4. évad ?

3. évad 1. rész
(49. epizód)
Néhány boldogan eltöltött nap után Ana és Alberto reménykedve térnek vissza a Velvetbe.
Alberto meghozta a döntést: mindent meg fog tenni, hogy elváljon Cristinától. Jó hangulatát csak fokozza, hogy kiderül, fontos elismerésben fog részesülni. A feldúlt Cristina is megjelenik az áruházban, abban bízik, hogy visszaszerezheti a férjét.
Barbara még mindig Mateo lakásában lakik a kislányával, és ez egyre kellemetlenebb a férfi számára.
Pedro és Rita tartanak tőle, hogy házaspárként nem maradhatnak a Velvetben, ezért igyekeznek minél hamarabb visszatérni Madridba.

3. évad 2. rész
(50. epizód)
Pedrót és Ritát nagy meglepetés várja a Velvetben. Don Emilio igazi házaspári szobát rendezett be a számukra. Erre nagy szükség is van, mert a nászéjszaka Porrillosban nem alakult valami fényesen. Miután Esteban beszerezte a Raúl De La Riva új kollekciójához még hiányzó anyagokat, mindenki a legjobb érzésekkel készül az Év Embere díjátadójára, amelyen még a rivális Oxford Divatház tulajdonosa, Alberto nénikéje, Pilar is megjelenik. De az öröm nem tart sokáig, mert egy másik hívatlan vendég is érkezik.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt kedveli: