Sorozatok a TV-ben 2017. július 31. és augusztus 13. között

Premier

Most nincs.

Jelenleg nézett sorozataim

 • A visszatérők /The 100/ 2. évad kedd, 22:00, RTL Spike – amerikai sorozat közepes
 • A szolgálólány meséje/The Handmaid’s Tale/  péntek 20:00, HBO – amerikai sorozat közepes
 • A szultána /Muhtesem Yüzyil: Kösem/ 2. évad  csütörtök 22:00, TV2 – török sorozat gyenge
 • Barátok közt 19. évad minden hétköznap 20:45, RTL Klub – magyar sorozat nagyon gyenge
 • Fatmagül /Fatmagül’ün Suçu Ne/ 2. évad minden hétköznap 16:50, TV2 – török sorozat
 • Hupikék törpikék /The Smurfs – Les Schtroumpfs/ 3. évad minden hétköznap Kiwi TV – belga sorozat közepes
 • Jóban rosszban 13. évad minden hétköznap 20:20 Super TV2 – magyar sorozat nagyon gyenge
 • Kalandos nyár – Párizs /Les mysteres de l’amour/ 8. évad minden hétköznap 18:00, Izaura TV – francia sorozat
 • Megtört szívek /Paramparça/ 3. évad szombat 16:40, TV2 – török sorozat nagyon gyenge
 • Piszkos pénz, tiszta szerelem/Kara Para Ask/ minden hétköznap 20:00,  Izaura TV –  török sorozat közepes
 • Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/ 2. évad 104. résztől minden hétköznap 13:25,  RTL Klub – török sorozat
 • Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/ 4. évad szerda 22:00,  RTL Klub – török sorozat gyenge
 • Trónok harca /Game of Thrones/ 7. évad hétfő 20:00 HBO közepes

Sorozatok előzetesei

A fülszövegek SPOILERT tartalmaznak.

Francia sorozatok

Kalandos nyár – Párizs /Les mysteres de l’amour/

8. évad 28 részes
9. évad 28 részes
10. évad 26 részes
11. évad 26 részes
12. évad 26 részes
13. évad 26 részes
14. évad 26 részes
15. évad 26 részes

8. évad, 15. rész (198. epizód)
Fanny, Christian, Laly és John egy bárban múlatják az időt, ahol épp Fanny új számát akarják tesztelni. Az este folyamán azonban a reflektorfény nem arra vetül, aki igazán megérdemelné.
8. évad, 16. rész (199. epizód)
Marie kiszabadításába Nico is besegít, így együttesen segítenek a rendőröknek Marie férjével együtt. Béné és Cathy rájönnek, hogy ugyanazzal a férfival folytatnak viszonyt, amit Héléne nem fogad olyan boldogan, mint a két nő.
8. évad, 17. rész (200. epizód)
Marie és Nico úgy döntenek, Ingrid nyomába indulnak. Ez természetesen Audrey tudomására jut, ami után ő is útnak indul. Béné és Kathy tőrbe csalják Tomot, de megjelenik Olga is, akiről kiderül, hogy ő a titkos harmadik.
8. évad, 18. rész (201. epizód)
A Valentin nap mindenkit körbezsong. Laly nem alszik otthon, mindezt azonban John nem tudhatja meg. Peter meglepi Hélénet egy örökbefogadási nyilatkozattal. Az örömben az üröm egy túszejtéses boltrablás, melynek egyik elszenvedője Léa.
8. évad, 19. rész (202. epizód)
Kiderül, hogy Lora teherbe esett Diegotól, ráadásul a fiatalok meg is akarják tartani a babát. Laly először nem fogadja jól a nagymama szerepet, de később lehiggad. Mindeközben Rudy észreveszi Jeanne eltűnését, így a rendőrség nyomozni kezd.
8. évad, 20. rész (203. epizód)
Rudy Jeanne keresésére indul. Héléne Peterrel együtt úgy dönt, alapítványuk két segélykérőjét, egy tinédzser testvérpárt fogadnának örökbe. Laura apja el akarja vetetni lánya babáját, ezért Lalyék családja két tűz közé kerül.
8. évad, 21. rész (204. epizód)
Petert tájékoztatja Héléne, hogy Daniel csak az öröksége miatt akarja Évet feleségül venni. Később kiderül, hogy Éve mindenről tud, hiszen Audrey már figyelmeztette.
8. évad, 22. rész (205. epizód)
Nico telefont kap Ingridtől, amelyben a férfi segítségét kéri. A nő persze megjátsza magát, hogy ismét Nico közelébe kerülhessen. Peter, Héléne és Éve szövetkezik Daniel ellen, ezért üzleti útra küldik, ami a terv része.
8. évad, 23. rész (206. epizód)
Ingrid kórházba kerül, ahol depressziósnak tetteti magát Nico előtt. A férfi megfogadja, hogy bosszút áll azon, aki ezt tette a nővel. Peter és Héléne ellátogatnak az alapítványhoz, akiktől örökbe szeretnék fogadni a testvérpárt.
8. évad, 24. rész (207. epizód)
Nico és Rudy az eltűnt Jeanne miatt aggódnak, ezért a nő húgának és pár ismerősének segítségével a felkutatására indulnak. Audrey belopja magát Éve szívébe, és pénztárcájába, de csúnyán összedőlnek tervei, mikor megtudja, hogy a nő kire hagyná örökségét.

Török sorozatok

A szultána /Muhtesem Yüzyil: Kösem/

Törökül 60 részes

2. évad 22. rész
120. epizód
törökül a 37/4-38/1. rész
A szultán bezáratja Kasimot az őrült Mustafa mellé.
Kemankes segít Kösemnek, hogy beszélhessen a fiával.
A testvérek megpróbálnak beszélni Muraddal, de ő hajthatatlannak bizonyul.
A válide elküldi Melekit, és Lalezart nevezi ki a helyére.
2. évad 23. rész
121. epizód
törökül a 38/2. rész
Murad szultán megerősítteti Farya védelmét. Evlija és Hezarfen követik a perzsa követet, és meglátják Corneliust.
Kösem megtiltja Aysének, hogy bántsa Faryát, de Gevherhantól ötletet kap arra, hogy mit tehetne.

Fatmagül /Fatmagül’ün Suçu Ne/

Törökül 80 részes

131. rész
2×48.
törökül 61/2. rész
Mustafa gyászolja az édesanyját. Kerimet okolja, amiért nem látogathatta még meg utoljára Halidet a kórházban. Ender és Meltem elhatározzák, hogy Mustafa segítségét kérik a Yasaran családdal szembeni küzdelmükhöz.
132. rész
2×49.
törökül 61/3-62/1. rész
Fahrettin képtelen megnyugodni. Meg akarja tudni, hogy ki támadott rá valójában Kerimre. Úgy véli, Mustafa lőtte meg a fiát. Fatmagül közben segít Nine mamának ruhát választani az esküvőre.
133. rész
2×50.
törökül 62/2. rész
Fahrettin találkozik Enderrel. Elmondja neki, hogy Mustafa újra a Yasaran családnak dolgozik. Hacert egyre jobban elkeseríti, hogy Mustafa még mindig Fatmagült szereti.
134. rész
2×51.
törökül 62/3-63/1. rész
Az egész család boldogan készül Nine mama és Kadir esküvőjére, ami a szerelmesek napján lesz. Rahmi egy igazán mókás ajándékkal lepi meg Mukaddest Valetin-nap alkalmából. Míg Fatmagül egy megható gesztussal kedveskedik Kerimnek.
135. rész
2×52.
törökül 63/2. rész
Nine mama és Kadir élvezik a nászutat, hiszen végre kettesben lehetnek. Kerim különleges programmal készül Fatmagülnek. Hacer meglátogatja Fatmagült az étteremben. Elmondja a lánynak, hogy Mustafa támadott Kerimre, illetve Vuralt is ő ölte meg.
136. rész
2×53.
törökül 63/3-64/1. rész
Fahrettin tovább nyomoz, hogy megvédje Kerimet. Nine mama és Kadir egészen addig élvezik a nászutat, amíg híreket nem kapnak otthonról. Erdogan és Selim nagyon nyugtalan. Nem értik miért szeretné Resat és Münir, hogy Mustafa a Yasaran család házában bújkáljon a rendőrség elől.
137. rész
2×54.
törökül 64/2. rész
Münir megzsarolja Hacert, hogy a lány biztosan ne mondja el az igazat a rendőrségnek. Meltem beszél Nine mamával. Elmeséli, hogy mit találtak Mustafa számítógépén.
138. rész
2×55.
törökül 64/3-65/1. rész
Selim és Erdoğan nem érti, miért jó ötlet, hogy Mustafa a házukban bújkál. Reşat próbálja megértetni velük, hogy jobb szemmel tartani a férfit. Mindeközben Fatmagül újra veszélyes helyzetben találja magát…
139. rész
2×56.
törökül 65/2. rész
Fatmagül megpróbál elmenekülni Mustafa elől. Rahmi teljesen maga alatt van. Tart tőle, hogy az elképzelhető legrosszabb dolog történt a testvérével…
140. rész
2×57.
törökül 65/3-66/1. rész
Hacer segítségével Kerim megtudja, hogy hova vihette Mustafa Fatmagült. Selim és Erdoğan tartanak tőle, hogy hamarosan kiderül minden. Úgy érzik, eljött vesztük…

Megtört szívek /Paramparça/

Törökül 97 részes

III. évad 57. rész
262. epizód
törökül 90/3. rész
Dilara meglátogatja Asumant, hogy kiderítse az igazságot Ekrem úrról. Harun megpróbálja figyelmeztetni Hazalt, hogy Damir milyen ember valójában.
Özkan eközben nagy bajba kerül.
III. évad 58. rész
263. epizód
törökül 91/1. rész
Dilara nagyon aggódik Cansu miatt, hiszen a lány egyre nehezebben viseli a betegségét.
Cihan értesül a fegyveres támadásról, így azonnal a kórházba siet, hogy megtudja, ki milyen súlyosan sérült meg.

Piszkos pénz, tiszta szerelem/Kara Para Ask/

1. évad törökül a 13. részig tart
2. évad törökül az 54. részig tart

21. rész
törökül 8/2
Nilüfert kiszabadítják, Metin megszökik a rendőrök elől. A rendőrség nagy erőkkel keresni kezdi a férfit. Zerrin asszony teljesen kiakad amikor megtudja, hogy a kisebbik lánya végig Isztambulban tartózkodott.
22. rész
törökül 8/3
Bahart megkeresi Sibel anyja, hogy végre megtudja az igazságot lányáról és Ahmetről. Igaz semmi információt nem tud meg, de Bahar rájön arra, hogy valójában ki is az a férfi Elif oldalán. Elif boldog, amiért hazajött a testvére. Ömer színt akar vallani a Denizer család tagjainak, amit Elif nem igazán szeretne.
23. rész
törökül 9/1
Elif és Bahar Ömerről beszélgetnek. A két lány teljesen különböző véleményen vannak, Bahar próbálja meggyőzni Elifet, hogy hagyja békén a férfit. Nilüfer kétségbe van esve. A lány meglátogatja szerelmét a kórházban.
24. rész
törökül 9/2
Pelin és Arda a Denizer házba mennek, hogy felvehessék Nilüfer vallomását. Metint és Hüseyint hazaengedik a kórházból. Ömer meglátogatja jegyesének az anyját, hogy elmagyarázza mi is történt valójában, de a nő nem hisz neki.
25. rész
törökül 9/3
Metin felkeresi Nilüfert és randevúra hívja, amit a lány készségesen elfogad. A rendőrség tovább nyomoz Ahmet és Sibel gyilkosa után. Asli betegsége úrrá lesz a lányon, a családja aggódni kezd.
26. rész
törökül 10/1
Asli állapota egyre romlik, mivel nem szedi a gyógyszereket, ezért Elif megpróbálja megakadályozni, hogy a rendőrség őrizetbe a vegye a nővérét. Ömer elmegy a belvárosba egy ékszerészhez, ahol felbukkantak a hamis gyémántok, és legnagyobb meglepetésére, az ékszerész azonosítja Sibelt, mint egy korábbi hamis gyémántokkal üzérkedő fiatalt. Ömer meglátogatja Fatmát, hogy utána járjon az ügynek, de a nő, hallgat a történtekről.
27. rész
törökül 10/2
Nilüfer találkozni próbál Metinnel, de a testőrség megnehezíti a dolgát. Ömer meglátogatja Eliféket, hogy Asli után nyomozzon, ahol Hülya elmondja neki, hogy Asli lövéseket adott le a gyilkosság napján. Zerrin aggódik, hogy Asli betegsége kitudódik, ezért próbálja védeni a lányát, Elif pedig próbálja halogatni az őrizetbe vétel időpontját. Ömert kérésére áthelyezik a gyilkossági osztályra, amikor Ali azonnali elfogató parancsot ad ki Asli ellen, mikor kiderül, hogy Asli volt az utolsó aki beszélt Ahmettel.
28. rész
törökül 10/3
Miközben Asli a kihallgató teremben van, a család romokban hever. Elif a fejébe veszi, hogy Ömer elárulta őt, pedig a fiú nem is tudott a letartóztatási parancsról, hiszen a főparancsnoknál volt épp. Levent ezt a szituációt próbálja kihasználni, hogy közelebb kerülhessen Elifhez. Asli nem hajlandó elmondani, miért szökött ki a gyilkosság éjszakáján, amivel csak nagyobb gyanúba keveri magát, de Ömer biztos benne, hogy nem a lány tette.
29. rész
törökül 11/1
Miután Taner elmondja Ömernek, hogy a gyilkosság éjszakáján Pinarral volt, az ügy egyre kuszábbá válik. Ömerék nyomozása Asli éjszakai szökése után eredményesnek bizonyul, és kiderül, hogy miután felhívta az apját egy kórházba sietett. Hatice felveti az anyjának, hogy Sibel nyomába szegődik, hogy megkeressék apja műtétjére a pénzt.
30. rész
törökül 11/2
Miután kiderül, hogy Asli terhes volt, és a kórházba kivizsgálás miatt szökött ki, a rendőrség nem tehet mást mint elengedi őt. Hatice és Fatma próbálják elérni Metint, hogy a lány is belefogjon a pénzmosásba ahogy a nővére tette. Elif rájön, hogy az Ömer iránt táplált haragja alaptalan volt, Tayyar pedig tudomást szerez arról, hogy az unokahúga terhes. Mindenki legnagyobb meglepetésére Hüseyin felújítást végez a lakáson.

Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/

Törökül 139 részes

236. rész
törökül 4×10/3, 113/3. rész
törökül 4×11/1, 114/1. rész
Szulejmán megdöbben felesége, Hürrem árulásán. A titkos szoba felfedése óta az uralkodó senkiben sem tud bízni, csalódása Hürremben súlyosabb következményekkel járt, mint azt bárki is gondolta volna.
Miután kiderül, ki fedte fel Hürrem titkát, Szümbül aga új megbízást kap.
Rüsztem és Hürrem új tervet eszelnek ki az összeesküvés megállítására.
237. rész
törökül 4×11/2, 114/2. rész
Hürrem életében először érzi úgy, hogy igazán nagy a baj, az uralkodó ugyanis hosszú ideje látni se kívánja.
Szümbül is belebetegszik a szerelmi csalódásba.
Musztafa támogatói egyre nagyobb befolyásra tesznek szert, melyről a hercegnek sejtelme sincs.
Az uralkodó váratlanul meglátogatja Szelimet és újszülött gyermekét. A kicsapongó életű herceg ezúttal kénytelen színt vallani.

Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/

2. évad törökül 63. részig tart
3. évad törökül 103. részig tart
4. évad törökül 139. részig tart

 

116. rész
2×35/1, törökül 59/1. rész
Annak híre, hogy kitudódott Ibrahim és Nigar viszonya, csak súlyosbítja a valide állapotát. Szulejmán anyja betegsége miatt Mahidevrant bízza meg a hárem irányításával, amivel alaposan megbolygatja a palotát. Hürrem teljesen kiborul emiatt, és számon kéri a szultánnál ezt a döntését, miután Mahidevran egyik első intézkedésével el akar távolítani minden eddig szolgálót a szultána mellől.
117. rész
2×35/2, törökül 59/2. rész
Ibrahim hazatér külföldi útjáról. Hürrem terve, hogy Musztafát mielőbb a szandzsákba küldjék Mahidevrannal együtt, testet ölt. Öröme azonban korai, a szultána ugyanis elérheti, hogy ne kelljen a fiával mennie. Ibrahim megtudja, hogy Nigar terhes tőle. Ennek Gülsah is föltanúja lesz, aki csalódottságában, és mellőzöttségében úgy dönt, inkább Hürremet szolgálná, mintsem Mahidevrant.
118. rész
2×36/1, törökül 60/1. rész
Mahidevran elparancsolja Gülsahot a palotából. A szolgáló Hürremhez siet, hogy bekönyörögje magát hozzá, és ezzel maradhasson, de a szultána is elküldi. Mígnem Gülsah megüzeni neki, hogy fontos dolgot tudott meg Ibrahim pasáról. Ám mielőtt elmondhatná neki, megölik. A pasa ugyanezen oknál fogva megkéri Mahidevrant, hogy Nigart is távolítsa el a palotából.
119. rész
2×36/2, törökül 60/2. rész
Hürrem és Gül aga merényletet szervez a valide ellen, hogy aztán annak elkövetését Mahidevranra tereljék. A tervük majdnem sikerül, de Nigar lebuktatja őket. Az esetnek Gül aga issza meg a levét. Száműzik a palotából, Nigárral együtt, akit Ibrahim már korábban is el akart távolítani. A szultánt egyelőre nem értesítik a dologról.
120. rész
2×37/1, törökül 61/1. rész
A valide magához tér, de képtelen kapcsolatba lépni a környezetével, és nyaktól lefelé mozgásképtelen. A törvényeknek megfelelően az uralkodó Mahidevrant nevezi ki a hárem vezetőjének, amíg a valide felépül. Hürrem kétségbeesve tiltakozik, biztos benne, hogy őt és gyermekeit támadni fogják. Aggodalma beigazolódik, amikor Mahidevran minden lányt elküld mellőle, és Gül agát is sikerül eltávolítania. Hatidzse azonban közbelép. A birodalom a keleti hadjáratra készül, mert a díván gyűlése úgy határoz, csak így vethetnek véget az ottani lázongásoknak.
121. rész
2×37/2, törökül 61/2. rész

Hürrem mindent elkövet, hogy Musztafa elhagyja a palotát. Ügyeskedése sikerrel jár, a herceget az uralkodó kinevezi bégnek. A törvények szerint a herceget anyja is köteles követni a kijelölt városba, ám Ibrahim közbelép. Nigaron egyre jobban látszik, hogy állapotos, és csak idő kérdése, mikor derül fény a titkára. A valide hosszú idõ után a gyógyulás jeleit mutatja, azonban továbbra is szótlan. Szulejmán új kincstárnokot nevez ki a hárem élére, Gülfem asszonyt. A halottnak hitt Gülşah felbukkan. A szultáni seregek újabb hadjáratra készülnek.

Musztafa arra kéri anyját, hogy tartson vele, de Mahidevrannak esze ágában sincs feladni a hatalmát. Nigar és a pasa rájönnek, hogy valaki kihallgatta a bizalmas beszélgetésüket, és ezzel veszélybe kerülnek. Gülşah újra meghallgatást kér Hürremnél, hogy elmondhassa a hírt, amit megtudott. A pasa mindent elkövet, hogy eltávolítsa Nigart és megtalálja azt, aki ismeri a titkát. A valide tudomására jut, hogy a pasának és Nigarnak viszonyuk van, s hogy Nigar várandós. A hírtől a szultán nagyasszony egészségi állapota újra rosszabbra fordul.
122. rész
2×38/1, törökül 62/1. rész

Hürrem nagyszerű tervet eszel ki Mahidevran eltávolítására, ám Nigar váratlanul keresztülhúzza a számításait. Hatidzse megvetését fejezi ki, s újra Mahidevran mellé áll. A leleplezés miatt Szümbülnek el kell hagynia a palotát, ezért Hürremnek új bizalmasra van szüksége. Ibrahim kénytelen elviselni, hogy Cselebi nem csak visszakapja régi tisztségét, hanem újabb kinevezéssel tetézik meg. Mahidevran megkapja a hárem irányítását, és azonnal nekilát, hogy beköltözzön a valide lakrészébe, ami Hürremet érthetően bosszantja. Musztafa napokon belül indul a szandzsákba, ahová kedvenc ágyasát nem viheti, mert Máhidevran nem nézi jó szemmel a viszonyukat, és kitalálja, hogy Fatmára inkább neki van szüksége a hárem vezetéséhez.
123. rész
2×38/2, törökül 62/2. rész

A valide halála Dajét viseli meg talán a leginkább. Az idős asszony elajándékozza minden javát, és szolgálatba áll egy fogadósnál. Mikor Szümbül észreveszi őt a piacon, az asszony megkéri, hogy ne szóljon erről senkinek, de az aga mégis elmondja Hürrem szultánának, aki értetlenül fogadja a hírt. Hatidzse hazatér vidékről, és rögtön egy levél fogadja, amelyben Hürrem megírja, hogy Ibrahimnak viszonya van valakivel, és hónapok óta hűtlen hozzá. Azt nem írja le, hogy kivel, csak felszólítja a szultánát, hogy menjen el egy adott címre. Hatidzse a leírást követve Nigar házánál találja magát.
124. rész
2×39/1, törökül 63/1. rész

Hatidzse elviteti Nigart, miután kiderül, hogy terhes. Nigar váltig tagadja, hogy Ibrahim lenne a gyermek apja, azt állítja, hogy Naszuh efenditől állapotos. Hatidzse ezért elküld a Matrakosért, és kifaggatja. Ibrahim hírt kap az efendiről, aki államuk közellensége, és Szulejmán parancsára rajta üt Edirnében. Ibrahim és a szultán abban a hiszemben vannak, hogy végeztek ellenségükkel, Naszuhhal. Mahidevran segítséget kér Ibrahim pasától. Elmondja, hogy tetemes hitelt vett fel egy uzsorástól, és nem tudja miből visszafizetni. A pasa segítséget ígér neki.
125. rész
2×39/2, törökül 63/2. rész

Hatidzse tudomást szerez Ibrahim és Nigar viszonyáról. Eleinte nem hisz abban, hogy létezne, még úgy sem, hogy Gülşah is tanúsítja a kapcsolatukat. Azonban amikor rákérdez a pasánál, a férfi is bevallja. A szultána ezek után úgy dönt, elválik tőle. Szulejmán is megtudja, hogy Mahidevran túlzott költekezésbe esett, és kölcsönöket vett fel a hárem számlájára. Azzal pedig, hogy Mahidevran utasítására valaki Gülfem életére is tör, hogy ne jelentse ezt neki, betelik nála a pohár. Nem tűri tovább a szultána kihágásait, és megfosztja a tisztségétől. Helyére Hürremet nevezi ki.

Musztafa a szandzsákba megy, és elfoglalja helyét Manisza beglerbégjeként. Hatidzse miután megtudja, hogy Ibrahim hűtlen volt hozzá, el akar válni a pasától. Ám a férfi nem várja meg, amíg asszonya szembesíti ezzel. Az oszmán seregek élére áll és hadjáratra indul – a tervezett időpont előtt. Hürrem készül, hogy ténylegesen is átvegye a hárem irányítását. Iszkanderrel ügyesen csőbe húzzák Mahidevrant, aki alig pár hónap alatt a hárem egész évi költségvetését elköltötte. Egy közvetítőn keresztül pénzt kölcsönöznek neki, méghozzá a lehető legnagyobb kamattal.

Nigart titokban Hatidzse szultána palotájába viszik, hogy kiderítsék, kinek a gyermekét várja. Nigar megpróbálja elterelni a gyanút magáról, és Hürremet bemártani, nem is sejtve, hogy egykori támogatója pontosan erre számít. Nigar váltig tagadja, hogy Ibrahim lenne a gyermek apja, és Naszuh efendit nevezi meg a gyermek apjaként. Mahidevran úszik az adósságban, és kétségbeesésében Ibrahim pasához fordul segítségért, aki megdöbben, amikor megtudja, mekkora összeget kell visszafizetni az uzsora kamatra kölcsönző pénzváltóknak.

Nigar továbbra is tagadja Hatidzse szultána előtt, hogy Ibrahimtól lenne várandós. Mahidevran szultána körül szorul a hurok, hatalmas adósságaira fény derül, amikor a hitelező a kincstárnokhoz fordul panaszával. Hürrem nem habozik kihasználni vetélytársnője kilátástalan helyzetét, és készen áll arra, hogy gondosan felépített tervének utolsó, meglehetősen veszélyes lépését is megtegye. Ezek után szinte elkerülhetetlen, hogy a Mahidevrannal kapcsolatos hírek el ne jussanak Szulejmán fülébe.

Magyar sorozatok

Barátok közt

19×8509-8518. rész
Ágnes mindent megtesz, és minden áldozatot meghoz, hogy a dolgok ne forduljanak még rosszabbra.
Vilmost olyanok sértik vérig, akikről sosem gondolta volna.
Natasa és Peti megállapodnak a kapcsolatukat illetően.
Hanna szörnyű hírt közöl Ottóval, majd nem mindennapi titkos akcióba kezdenek.
Piros bajba kerül a bisztróban.
Emília döntést hoz Félixszel kapcsolatban.
Sári meglepő hírrel állít be Kristófékhoz.
19×8519-8528. rész
Hanna és Ottó akciója meglehetősen fordulatosra sikeredik, de a legnagyobb meglepetéssel csak akkor kell szembenézniük, amikor azt hiszik, hogy már minden nehézségen túljutottak.
Ágnesre újabb kellemetlenségek várnak.
Sári odaköltözik Kristófékhoz, akiknek a legújabb feladata az, hogy elhitessék Sárival, hogy Krisztián és Tóbiás egy pár.
Júliának nem várt üzleti nehézségekkel kell szembenéznie, amihez olyan személytől kap segítséget, akire egyáltalán nem is gondolt.
Bözsi és Vilmos kirándulni mennek, de a séta fájdalmas végeredménnyel zárul, és kiderül, hogy a halastóval is komoly gondok vannak.

Jóban rosszban

13× 3155. rész
Miután Gabi felpofozta Enikőt, Zseni kirúgja Gabit. Gabi felhasználja Enikőt, hogy eloszlassa Milán gyanakvását. Vera aggódik Viktorért, aki minden jel szerint ismét belezúgott Enikőbe. Bandi bevallja Orsinak, hogy már nagyon hiányzik neki Böbe, majd vészjósló telefonhívást kap Amerikából. Péter rákérdez Rolandra, hogy mi a terve a kórházzal.
13× 3156. rész
Betti lép Roland helyébe a kórházban. Müllerék új stratégiával szerveznék be Tündét. Vera meglátja, amint Viktor és Enikő bizalmasan beszélgetnek. Vera egyedül marad a Viktor iránti aggodalmában. Enikő meglepő manőverbe kezd. Böbéék hazafelé tartanak. Zseni nem veszi vissza Gabit. Meli elmeséli Gabinak mit talált Milán mobilján.
13× 3157. rész
A nyomozók lecsapnak a besúgóra és együttműködésre kényszerítik Zádort. A rendőrök Tünde Milánhoz fűződő kapcsolatát akarják felhasználni a maffia lebuktatásához. Böbéék rossz hírrel érkeznek haza Amerikából, Szabi és Bori szakítottak a San Diego-i út alatt. Orsi most inkább mégsem mutatja be Marcit Böbének. Péter meggyőzi Enikőt, hogy maradjon.
13× 3158. rész
Zádor első bevetése fontos információhoz juttatja a nyomozókat, de kevés az idő. Roland tudni akarja, hogy Konrád eljuttatta-e a videót a rendőröknek. Szlávikék mielőbb le akarják kapcsolni Rolandot. Szabi elbizonytalanodik a szakítást illetően, úgy érzi talán túlparázta a dolgot Borival. Böbe és Bandi örülnek egymásnak, de aggódnak Szabi miatt.
13× 3159. rész
Müllerék nem sokat érnek el Tündénél, de az ügyvédjével üzenni tudnak Milánnak. Barbara nem tud már megbízni Rolandban és úgy tűnik, a kisbabájukkal is baj van. Kardos a vizsgálat során nem hallja a baba szívhangját. Böbe tud Bori titkáról, a lány valóban megcsalta Szabit a mentorával San Diego-ban. Garai újra állományba veszi Gabit.
13× 3160. rész
Roland béke ajánlatot tesz, de Konrád nem fogadja el. Milán hajlandó tanúskodni Roland ellen, de Garainak ez nem elég. Betti tudatja Konráddal Roland Barbarának tett ígéretét. Roland felhívja Konrádot és megkéri, hogy találkozzanak a kórházban. Konrád figyelmezteti Alizt, aki felkészül a támadásra. Szabi nehezen dolgozza fel Bori hűtlenségét.
13× 3161. rész
Roland elhatározza, hogy visszaveszi a hatalmat. Konrád közli Alizzal, hogy Roland leállította az átadást. Szlávik figyelmezteti Milánt, Konrád pedig elmondja neki az igazat az anyja haláláról. Orsi kérdőre vonja Borit, Böbe pedig egyre kevésbé tudja tartani magát Szabi előtt és elárulja Orsinak, hogy Bori lefeküdt a mentorral.
13× 3162. rész
Milán a fejébe veszi, hogy megöli Rolandot, de Barbarát találja otthon. Milán épp fegyvert fog a lányra, amikor Roland hazaér. Raulék Roland visszatérését akarják. Roland visszaveszi a hatalmat Konrádtól. A Bodolai család újra össze akarja hozni Szabit és Borit. Böbéék döbbenten észlelik, amint Bori megérkezik Kardoshoz vizsgálatra.
13× 3163. rész
Barbara megmenekül, Roland közli Milánnal, hogy kizárólag Konráddal van dolga. Tünde úgy dönt, segít a rendőröknek lebuktatni a maffiát. Dr. Bárány átadja Tünde üzenetét Milánnak. Barbara végleg szakít Rolanddal. Böbéék azt találgatják, hogy Bori terhes-e. Bandi nekiszegezi a lánynak a kérdést. Bori ekkor eldönti, hogy elmondja Szabinak az igazságot.
13× 3164. rész
Rolandék új tervet szőnek Konrád ellen. Milán felveszi a kapcsolatot Tündével. A rendőrök Zádort vetik be Roland ellen, aki bepoloskázva érkezik a találkozóra. Müllerék döbbenten konstatálják, hogy Zádort elvesztették. Bandiék próbálják megakadályozni, hogy Bori elmondja az igazságot, de a lány bevallja Szabinak, hogy megcsalta.

Angol sorozatok

Riviéra

1. rész
A robbanás
Constantin, a befolyásos milliárdos a luxusjachton tartott parti számtalan utasával együtt életét veszti. Fiatal felesége, Georgina nem hajlandó elfogadni, hogy a felismerhetetlenségig megégett férje gyilkosa megússza, ezért nyomozásba kezd. Többen figyelmeztetik, hogy veszélyes vizekre evez, arra azonban nem számít, hogy amitől valóban félnie kell, az férje titkos élete.
2. rész
A végrendelet
Georgia hamar szembesül azzal, hogy férjének nem egy, hanem számtalan személyisége van. Teljesen elbizonytalanodik, ugyanis az eset óta mindenki megváltozik, és fogalma sincs róla, hogy kiben bízhat meg. Nehéz elfogadnia, hogy mindenki hazudik, és a világ, amelyben élt, hazugságokra épült. Rájön, hogy csak a saját kapcsolataiban bízhat. Csakhogy nincsenek saját kapcsolatai.
3. rész
Családi vacsora
Miután Georgina tudomást szerez arról, hogy férje egy pánikszobát építtetett a borospincébe, mindenáron szeretne bejutni. Ám oda csak Christos, Constantine kisebbik fia ismeri az ajtó kombinációját, és neki eszében sincs megosztani Georginával. Nadia, a túlélő, magához tér a kórházban, és a nővért leütve megszökik. Georgina megkéri Carvert, hogy törje fel a pánikszobát.
4. rész
A pánikszoba
Carvernek sikerül megfejtenie a pánikszoba kódját. Georgina talál néhány érdekes aktát, többek között egyet saját magáról, és úgy véli, férje talán nem is szerette, csak kihasználta ügyleteihez. Christos 600 ezer eurót veszít a kaszinóban. Anyja, Irina, a maga módján rendezte a tartozást. Georgina tovább nyomoz Carver segítségével.
5. rész
Az estély
A Clios rezidencián jótékonysági estélyt szervez Irina. Georgina tudja, hogy Christos drogozni jár a pánikszobába. Bilincset szerez, és a kábulatban fekvő Christost az ágyhoz bilincseli. Miután magához tér, arra kényszeríti, hogy eláruljon egyet s mást Constantine ügyleteiről. Nadia is elvegyül a partin, Adamre támad, de Antal közbeavatkozik…
6. rész
A trükk
Anderton segít Jukes-nak, annak reményében, hogy a Clios családtól lefoglalt festményekhez aprópénzért juthat hozzá a rendőrségtől. Eközben Georgina és Carver tovább nyomoznak Constantine ügyei után. A Művészeti szabadkikötő tájékoztatja Carvert, hogy az Interpol át akarja kutatni a páncéltermüket. Carvernek vad ötlete támad, amibe nem avatja be Georginát, akit közben letartóztatnak.

Amerikai sorozatok

A sötétség kora /The Originals /

3. évad 22 részes
4. évad 13 részes
5. évad ?

3×9
Kinley segítségre szorul, de Lucian ráolvasását nem lehet megtörni. Rebecán a tőr miatt egy ismeretlen átok ül, ami miatt kifordul önmagából. Freyanak ismét meg kell mentenie a családját.
3×10
Cami Aurora igézésének hatására ölte meg magát. Vincentet rákényszerítik, hogy megcsinálja a rituálét,különben újra a testébe költöztetik Finnt. Ezalatt Haileyt és Jacksont elrabolja a Strix.

A visszatérők /The 100/

2. évad 16 részes
3. évad 16 részes
4. évad 13 részes
5. évad ?

2×10 Természetes kiválasztódás
Clarke és Lexa egy új ellenséggel néznek szembe, és mindkettőjük élete veszélybe kerül. Bellamy és Lincoln megegyeznek, hogy összedolgoznak annak érdekében, hogy betörjenek a Mount Weather-be. Eközben Murphy segít Jahának abban, hogy a férfi szembenézhessen a múltjával, Indra pedig egy olyan ajánlatot tesz Octaviának, amit biztosan nem fog visszautasítani.
2×11 Kegyelemdöfés
Bellamy és Lincoln Mount Weather-be tett behatolási kísérlete brutális következményekkel jár. Abby azért küzd, hogy megőrizze irányító szerepét, amit Clarke készül elvenni tőle. Eközben a Monty és Harper eltűnése miatt elkeseredett Jasper szembeszáll Wallace elnökkel és válaszokat követel.

Egyszer volt, hol nem volt /Once Upon a Time/

6. évad 22 részes
7. évad ?

6×3 A másik cipő
Henry írói szakértelmével megpróbál segíteni az Elmondatlan Mesék Földjéről érkezetteknek, hogy megtalálják saját történetszálukat. Hamupipőke eközben meg akarja találni mostoháit, ami Emma szerint nem jó ötlet. Regina és a gonosz királynő egymás elleni küzdelmében Mr. Hyde lesz a kulcsfigura. Dr. Jekyll és Dr. Frankenstein egyesítik erőiket.
6×4 Különös eset
A gonosz királynő és Hyde mindent megpróbálnak, hogy megkaparintsák Jekyll szérumát, közben pedig fény derül a doktor és Mr. Hyde szörnyű titkára. Hófehérke újra tanítani kezd az iskolában, ahol úgy munkatársat kap, aki meglepően sokat tud arról, miként kell egy hősnek viselkednie. Hook meg akarja védelmezni Belle-t Goldtól, aki ellenben valaki mástól akarja megvédeni a feleségét, ezért védővarázzsal veszi körül.
6×5 Utcai patkányok
Jázmin hercegnő ráveszi Aladdint, a tolvajt, hogy segítsen neki megszerezni egy titkos fegyvert, amellyel megtörheti a gonosz Dzsafar nagyvezír hatalmát apja, a szultán felett, és így városuk, Agrabah megmenekülhet. Storybrookban a gonosz királynő csellel felfedi Emma titkát, hogy bizalmatlanságot ébresszen közte és a szülei, valamint Hook között.
6×6 Sötét vizeken
Emma megpróbálja meggyőzni Aladdint, hogy vállalja fel a megmentő szerepét Agrabah érdekében. Regina feltartja a gonosz királynőt, amíg Hófehérke és David megszöktetik a tücsök képében fogva tartott Archie-t a kalitkájából. Henry kérdőre vonja Hookot, amiért Emma kérésének ellenére megtartotta a sors fonalát elvágni képes ollót. Hookot utoléri életének egy újabb sötét titka, amelynek köze van ahhoz a kalandhoz, amikor találkozott Nemo kapitánnyal, aki magával vitte tengeralattjárójára, a Nautilusra.

Foglalkozásuk: amerikai /The Americans/

4. évad 13 részes
5. évad 13 részes
6. évad ?

4×13 Az amerikai álom
Az FBI elfogja Williamet, aki megfertőzi magát a vírussal. Kórházi ágyán lázálmában Philipékről beszél. Gabriel a veszélyt érezve közli Elizabethékkel, hogy nem maradhatnak Amerikában. Oleg az áthelyezését kéri Moszkvába, Arkagyijt kiutasítják az USÁ-ból, Tatjána pedig a rezidentúra ideiglenes vezetője lesz. Philip fia eldönti, hogy megkeresi az apját.

Trónok harca /Game of Thrones/

7. évad, 3. rész: The Queen’s Justice/A királynő igazsága
Daenerys tárgyalást tart. Cersei visszaad egy ajándékot. Jaime végre tanul a hibáiból.
7. évad 4. rész Hadizsákmány
Daenerys takes matters into her own hands. Arya reaches her destination. Jaime and Bronn collect the spoils from the war with the Tyrells.

Vámpírnaplók /The Vampire Diaries/

6. évad 22 részes
7. évad 22 részes
8. évad 16 részes

6×8 Beléd olvadok
Amikor Caroline és Elena a hálaadás-buli házigazdáiként készülődnek a kollégiumban, reménykeltő híreket kapnak Alarictól és Stefantól, akik épp Portlandbe tartanak, hogy utánajárjanak a Gemini Gyülekezettel kapcsolatos híreszteléseknek. Tyler elhatározta, hogy segít Livnek, miután a lány és Luke felkavaró információkhoz jutottak a vérvonalukat, valamint a boszorkány gyülekezet velük kapcsolatos küszöbön álló terveit illetően. Eközben egy vacsora komoly fordulatokat tartogat, mivel Jo, miután múltjának újabb felkavaró részleteire derül fény, az életéért kényszerül küzdeni.
6×9 Egymagam
Damon lába alatt egyre forróbb a talaj, mivel egy olyan tervet eszelt ki, amelynek megvalósításába Alaricot is belekeveri. Eközben Elena, amikor reményteli híreket közöl Jeremy-vel Bonnie sorsát illetően, a fiú reakciója miatt kiszolgáltatott helyzetbe kerül. Liv segít Damonnak és Elenának a Bonnie megmentéséért folyó küzdelemben, de amikor az események váratlan fordulatot vesznek, Livnek újabb nehéz döntéseket kell meghoznia.

Spanyol sorozatok

Velvet Divatház /Velvet/

2. évad 22 részes
3. évad ?
4. évad ?

2. évad, 21. rész
(47. epizód)
Miközben folyik az esküvői készülődés, Isabel is készül elhagyni a világot, és megpróbál mindent elrendezni maga körül. Emilióval való kapcsolatát is le kell zárnia, ezért meghívja a Marquez házba, hogy felidézzék a kubai éveket.
Ugyanekkor Alberto és Cristina is szembenéznek egymással és Albertónak már nincs ereje, se kedve, hogy megcáfolja, amire Cristina rájött, hogy az apja pénze miatt vette el.
Barbara nem tud visszamenni San Sebastianba. Szorult helyzetében váratlan segítséget kap Mateótól.
2. évad, 22. rész
(48. epizód)
Pedro és a barátai kalandos úton és nagy késéssel tartanak Porrillos felé, ahol Rita kétségbeesve várja az eltűnt vőlegényét.
Esteban enged Blanca kérésének, hogy töltse az éjszakát a Velvetben, de előbb alaposan körülnéz az áruházban, ahol évtizedek óta nem járt.
Alberto az Isabellel töltött időből erőt merít, hogy leszámoljon a hazugságokkal és rendezze az életét. A temetés után elindul, hogy visszaszerezze élete szerelmét.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: