Sorozatok a TV-ben 2017. július 17. és július 30. között

Premier

 • Trónok harca /Game of Thrones/ 7. évad július 17. 20:00 HBO
 • Egyszer volt, hol nem volt /Once Upon a Time/ 6. évad július 29. 20:00 M2/Petőfi TV

Újra

 • A korona hercege /Yi San/ július 18. 13:40 Izaura TV

Jelenleg nézett sorozataim

 • A visszatérők /The 100/ 2. évad kedd, 22:00, RTL Spike – amerikai sorozat közepes
 • A szolgálólány meséje/The Handmaid’s Tale/  péntek 20:00, HBO – amerikai sorozat gyenge
 • A szultána /Muhtesem Yüzyil: Kösem/ 2. évad  csütörtök 22:00, TV2 – török sorozat gyenge
 • Barátok közt 19. évad minden hétköznap 20:45, RTL Klub – magyar sorozat gyenge
 • Fatmagül /Fatmagül’ün Suçu Ne/ 2. évad minden hétköznap 16:50, TV2 – török sorozat
 • Hupikék törpikék /The Smurfs – Les Schtroumpfs/ 3. évad minden hétköznap Kiwi TV – belga sorozat közepes
 • Jóban rosszban 13. évad minden hétköznap 20:20 Super TV2 – magyar sorozat gyenge
 • Kalandos nyár – Párizs /Les mysteres de l’amour/ 8. évad minden hétköznap 18:00, Izaura TV – francia sorozat
 • Megtört szívek /Paramparça/ 3. évad szombat 16:40, TV2 – török sorozat gyenge
 • Piszkos pénz, tiszta szerelem/Kara Para Ask/ minden hétköznap 20:00,  Izaura TV –  török sorozat közepes
 • Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/ 2. évad 104. résztől minden hétköznap 13:25,  RTL Klub – török sorozat
 • Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/ 4. évad szerda 22:00,  RTL Klub – török sorozat gyenge

Sorozatok előzetesei

A fülszövegek SPOILERT tartalmaznak.

Francia sorozatok

Kalandos nyár – Párizs /Les mysteres de l’amour/

8. évad 28 részes
9. évad 28 részes
10. évad 26 részes
11. évad 26 részes
12. évad 26 részes
13. évad 26 részes
14. évad 26 részes
15. évad 26 részes

8. évad, 5. rész (188. epizód)
Zajlik Héléne és Peter esküvőjének szervezése, azonban közben furcsa dolgok történnek. Egy kisfiú jelenik meg időről-időre, aki figyelmezteti a társaságot, hogy vigyázzanak az esküvő napján.
8. évad, 6. rész (189. epizód)
Az esküvői készülődés tovább zajlik, ezzel együtt pedig a furcsaságok sem szűnnek meg. Minden jel arra utal, hogy a kastély Peter ellen van mindazzal, ami történik.
8. évad, 7. rész (190. epizód)
Fanny koncertjének napja van, a csapat pedig készül az estére. Közben azonban az élet is zajlik. Christian örlődik, hogy elmenjen-e a koncertre, Laly megpróbál bezavarni Antonio új kapcsolatába, Nico pedig bajba kerül Marie előtt.
8. évad, 8. rész (191. epizód)
Christian számára kiderül, hogy Fanny producere trágár üzeneteket küldött a nevében, így revansot vesz. A házban megjelenik a kisfiú az esküvőről, és ismét furcsak dolgok történnek.
8. évad, 9. rész (192. epizód)
Fannyt meglepő bejelentés várja Erictől, ami ismét a szakadék szélére sodorja Christiannal való kapcsolatát. Nico Ingridhez látogat. A nő helyett azonban csak álhasakat talál a lakásban.
8. évad, 10. rész (193. epizód)
Nico megtudja, hogy Ingrid több hete elvetélt és hazudott neki. Ingridet elrablói fogva tartják, a rendőrség pedig nyomozni kezd utána. A nőnek fogalma sincs arról, hogy ki rabolhatta el, azonban egy videóüzenet hamar fényt derít a tettesre.
8. évad, 11. rész (194. epizód)
Fanny és Christian közé egy amerikai út áll, ami nagy fejtörést hoz mindkettőjüknek. Eric, hogy elválassza a párt, gonosz tervet sző. Éve és párja Daniel bejelentik egybekelésüket Peternek, akinek öröme nem őszinte.
8. évad, 12. rész (195. epizód)
A boldogság egy időre elhagyja a társaságot. Laly látomása miatt próbálja megvédeni Fannyt, Marie nem tud dönteni férje és Nicola között, a média pedig újra Peter ellen fordul, ami az egészségébe kerülhet.
8. évad, 13. rész (196. epizód)
Peter kórházba kerülése miatt mindenki aggódva várja a fejleményeket. Éve párjáról, Danielről kiderül, hogy Audreyhoz is köze volt a múltban. Eric terve pedig, miszerint kiiktatja Christiant, balul sül el.
8. évad, 14. rész (197. epizód)
Audrey megtudja Danieltől, hogy a férfi mit tervez a Watson birodalommal. Ezért a nő becserkészi Éve-et, és az ügyvéd Corbieret, ezzel átvéve az irányítást.

Török sorozatok

A szultána /Muhtesem Yüzyil: Kösem/

Törökül 60 részes

2. évad 20. rész
118. epizód
törökül a 37/2. rész
Mustafa kideríti, hogy mi történt Elanurral, és Kösem kénytelen megmondani Muradnak az igazat.
Ilias pasa Ester asszonytól kér kölcsönt, de Sinan pasa és Cornelius ennek nem örülnek.
Farya azt javasolja Atike szultánának, hogy próbálja kideríteni, igazat mondott-e neki Mustafa.
2. évad 21. rész
119. epizód
törökül a 37/3. rész
Kösem rosszulléteit kivizsgálva, az orvosai arra a következtetésre jutnak, hogy diabétesz a betegsége.
Evlija elmondja a szultánnak, hogy mit láttak Hezarfennel az előző éjjel.
Beynam aga lebukik a Madame előtt, és kénytelen mindent bevallani Faryának.

Fatmagül /Fatmagül’ün Suçu Ne/

Törökül 80 részes

121. rész
2×38.
törökül 56/3-57/1. rész
Perihan képtelen tovább nézni, hogy Fatmagül az ő családja miatt szenved, így a tettek mezeéjére lép. Fatmagült és Kerimet nagyon felzaklatja a tudat, hogy Erdogan járt a házukban. Resat szeretné tisztára mosni saját és fia nevét, így attól sem riad vissza, hogy feláldozza Erdogant.
122. rész
2×39.
törökül 57/2. rész
Mustafa nem tudja, hogyan reagáljon, amikor megtudja a születendő gyermeke nemét. Ömer és Kadir olyan bizonyítékra bukkannak, amely a későbbiekben nagyon jól jöhet a Yasaran család ellen. Fatmagül eltökéli, hogy támogatni fogja Özget.
123. rész
2×40.
törökül 57/3. rész
Fatmagül meglátogatja Özgét. A lányt nagyon felzaklatja, hogy Kerim is elkísérte Fatmagült. A rendőrség közben keresi Mustafat. Hacer már nem tudja, mit hazudhatna Halidenak. Kadir beszél Kerimmel a Nine mama iránt táplált érzéseiről.
124. rész
2×41.
törökül 58/1. rész
Özge elmondja az igazat. Fatmagül természetesen mindenben támogatja, hiszen tudja, milyen nehéz helyzetben van a lány. A Yasaran család próbálja elkerülni, hogy a vállalat csődöt jelentsen, így inkább eladják a céget.
125. rész
2×42.
törökül 58/2. rész
Özge és a családja menekülni kényszerül otthonról. Mustafa eközben még mindig bújkál, még Hacernek sem mondja el, hogy hol van…
126. rész
2×43.
törökül 58/3-59/1. rész
Kerim súlyosan megsérül, amikor az erdei házat megy ellenőrizni Özge és családja számára. Mustafa közben Ildirbe megy, hogy ne találjon rá a rendőrség.
127. rész
2×44.
törökül 59/2. rész
Kerim állapota válságos. Fatmagül természetesen nem mozdul mellőle. Inkább a kórházban tölti az éjszakákat, csak hogy vele lehessen. Resat közben egyre mélyebb depresszióba zuhan.
128. rész
2×45.
törökül 59/3-60/1. rész
Selim beszél Meltemmel. Elmeséli neki, hogy mi történt Kerimmel. Halide állapota folyamatosan romlik. Resat ezalatt teljesen belefárad a küzdelembe, hogy tisztára mossa a család hírnevét.
129. rész
2×46.
törökül 60/2. rész
Fahrettin Isztambulba utazik, hogy lássa Kerimet. Meg akar bizonyosodni róla, hogy tényleg stabil a fia állapota. Hacer próbálja eltitkolni Halide és a rendőrség elől Mustafa tetteit.
130. rész
2×47.
törökül 60/3-61/1. rész
Halide haldoklik, így megkéri Hacert, hogy hívja fel Fatmagült. Feloldozást szeretne kérni a lánytól. Kerim váratlanul rosszul lesz. Seldar felhívja Hacert és elmondja a lánynak, hogy bűntudata van, amiért falaz Mustafanak.

Megtört szívek /Paramparça/

Törökül 97 részes

 

III. évad 55. rész
260. epizód
törökül 90/1. rész
Cihan figyelmét teljesen leköti Cansu és Dilara oltalmazása. Észre sem veszi, hogy Hazalnak és Ozannak is szüksége van az apai segítségre.
Asuman közben megtudja, hogy Candant megölték.
III. évad 56. rész
261. epizód
törökül 90/2. rész
Özkan megtudja Kerimantól, hogy Deniz elhagyta Cansut.
Cihan eközben szeretné megvenni Damır részvényeit, hogy ő legyen Harun új társa.

Piszkos pénz, tiszta szerelem/Kara Para Ask/

1. évad törökül a 13. részig tart
2. évad törökül az 54. részig tart

11. rész
törökül 4/3
Bahar ötlete, hogy csőbe húzzák Elifet kezd megvalósulni, amikor párja Levent is belemegy ebbe a szörnyű játékba. Ömer személyazonosságot vált és próbál Nilüfer elrablóira bukkanni.
12. rész
törökül 4/4
törökül 5/1
Elif megígéri Ömernek, hogy nem fog hazudni neki és elmond minden információt amit tud, de a férfi nem bízik meg a lányban, ezért lehallgatják a telefonját. A lehallgatott telefonbeszélgetés után a pendrive-on nem azt találja a férfi, amire számított. Elif bemutatja Ömert a családjának, mint a kedvesét.
13. rész
törökül 5/2
Elif és Ömer visszamennek oda, ahol néhány héttel a lányok elrablói tartották fogságba őket. Nilüfert megmenti Metin az egyik gerillától, akinek a lány épségére kéne vigyáznia. Metin és Tayyar bácsi horgászni mennek. Tayyar vacsorázni hívja a Denizer családot és Elif kedvesét, hogy jobban megismerhesse a férfit.
14. rész
törökül 5/3
A vacsorán Őmer meglepi Eilfet. Pinar felismeri Ömert, de egyezséget kötnek, hogy mindketten tartják a szájukat. Zerrin asszony kíváncsi, hogy lánya végre komoly kapcsolaton gondolkozik-e, de falakba ütközik. Metin a szokásosnál is jobban félti és óvja Nilüfert, amióta a lányt megpróbálták megerőszakolni. Az esti sétájuk alkamával viszont a lány szökni próbál.
15. rész
törökül 5/4
törökül 6/1
Bahar leszervez egy randit Levent és Elif számára. A randit megzavarja Ömer, Bahar viszont felismeri a férfit. Újabb Nilüfer felé vezető nyomot találtak. Nilüfer Metin parancsára szakít Mert-tel. Elif megtervezi a Metin által kért ékszereket és kiadja Baharnak, hogy csináltassa meg, de csak értéktelen kövekkel dolgozhatnak.
16. rész
törökül 6/2
Elif partyt szerveztet Baharral, hogy a Denizer Holding vállalat munkatársai egy kicsit kikapcsolódhassanak. A bulira Ömerrel érkezik, ahol Pinar megint kérdőre fogja a férfit. Elif egy telefon hívást kap. A férfi aki telefonál ultimátumot ad a lánynak. Pelin, Ömer és Arda lehallgatják Elif telefonját, hogy előbb találják meg a férfit, mint ahogy a lány találkozna vele.
17. rész
törökül 6/3
Arda és Pelin későn érkeznek, ám Ömer bátyja a fiatalok segítségére siet. Metin és Nilüfer között bizalmi kapcsolat alakul ki, együtt néznek filmet, kártyáznak, beszélgetnek. Metin megszervez egy romantikus reggelit, a tenger közepén.
18. rész
törökül 6/4
törökül 7/1
Arda beadja a válókeresetét, mert elege van felesége féltékenykedéseiből. A nő találkozik Pelinnel és a lánynak esik, ugyanis azt gondolja, hogy miatta akar szeretett férje elválni. Ömer az otthonába viszi Elifet, és anyjának elmondja az igazságot kapcsolatukról.
19. rész
törökül 7/2
Aslinak feltűnik, hogy Bahar túl sokat dicséri Levent munkáját, és ezt szóvá is teszi Elif előtt. Ömer beavatja a Denizer család összes piszkos ügyébe Hüseyin, azt reméli, hogy a bátyja segít neki megvédeni Elifet Metintől. Tayyar megpróbálja Mertet rávenni, hogy folytassa a tanulmányait, és ne keseregjen tovább Nilüfer után.
20. rész
törökül 7/3
Ömer az emberrablóktól kapott videón látható számla alapján folytatja tovább a nyomozást, Elif is vele tart. Metin megmutatja Nilüfernek a videofelvételt, ami bizonyítja, hogy Elif bűncselekményt követett el Rómában, a lány teljesen összetörik. Metin nyugtatja, meghitt perceket töltenek együtt.

Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/

Törökül 139 részes

234. rész
törökül 4×9/3, 112/3. rész
törökül 4×10/1, 113/1. rész
Mihrimah vacsorát rendez a testvéreinek abban a reményben, hogy Szelim és Bajazid majd kibékülnek. A vacsora híre eljut a szultánhoz is, aki meglepő figyelmet fordít az eseményre.
Hürrem egyik féltve őrzött titka lelepleződik, ami hamarosan hatalmas veszélybe sodorja őt.
Bajazid egyre kilátástalanabbnak érzi a helyzetét.
235. rész
törökül 4×10/2, 113/2. rész
Huridzsihant hazaküldik a palotából, ami nagyon lesújtja Bajazidot, aki újabb őrültséget tervez.
Musztafa a szandzsákba visszatérve titkos utasításokat ad bizalmasainak, akik azonnal elindulnak a fővárosba.
Fatma szultána megpróbálja összeugrasztani Rüsztem pasát és Hürremet.
Mahidevran szeretné, ha Mihrimissza visszaköltözne a saját palotájába, amíg várandós.

Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/

2. évad törökül 63. részig tart
3. évad törökül 103. részig tart
4. évad törökül 139. részig tart

106. rész, 2×30/1, törökül 54/1. rész
Hürrem legkisebb gyermekéért aggódik a palota. Az orvos olyan kezelést javasol, amit Hürrem nem engedélyezne, a szultán azonban jóváhagyja. Ajbige hazautazhat a Krímre, ahová Malkocsoglu kíséri. Mivel Efszun nem végzi el a titkos feladatát, Hürrem más módon igyekszik meggátolni Musztafa házasságát.
107. rész, 2×30/2, törökül 54/2. rész
Ajbige hazaindul a Krímbe Malkocsoglu kíséretével. Hürrem emiatt elindít egy szóbeszédet, miszerint a bég meg akarja szöktetni a herceg jegyesét, és nem a Krímbe készülnek. A szultán kiadja, hogy azonnal menjenek a hajójuk után és fordítsák vissza azt. Legkisebb fián eközben fájdalmas kezeléseket hajtanak végre.
108. rész, 2×31/1, törökül 55/1. rész
Szulejmán nehezen viseli beteg kisfia megpróbáltatásait, és rosszul lesz. Jaszef efendi sikeresen megmenti az életét, de az állapota válságos marad. Azonnal megindul a szervezkedés a háttérben. Mahidevran máris fiát látja a trónon, őt magát pedig a valide helyén, míg Hürrem rendületlenül próbálja tartani a lelket a Szultánban.
109. rész, 2×31/2, törökül 55/2. rész
Bali béget és Ajbigét visszahurcolják a palotába. A férfit tömlöcbe vetik annak vádjával, hogy viszonyt folytatott az úrnővel. Ajbigét Mahidevran kéri számon a történtekért, de a lány tagadja, hogy megcsalta volna a herceget. A valide miután kihallgatta Mahidevran terveit, féltve Hürrem gyermekeit, azokat Hatidzse palotájába küldi.
110. rész, 2×32/1, törökül 56/1. rész
Elfogják a lázadók vezetőjét, Szalim efendit. A férfit, amiért a birodalom, de különösen Ibrahim pasa ellen fordult, halálra ítélik. Ugyanez a sors vár Malkocsoglura is, aki fölött Musztafa herceg hozott határozatot. Bűnösnek találta Ajbigével folytatott viszonya miatt. Szulejmán egyre inkább visszanyeri erejét, ahogy legkisebb fia is.
111. rész, 2×32/2, törökül 56/2. rész
Musztafa parancsára Efszunt az edirnei palotába akarják titokban vinni, hogy így megmentsék születendő közös gyermeküket. Tervük azonban a valide fülébe jut, aki kiadja, hogy azonnal végezzenek a születendő gyermekkel, ahogy törvényeik azt megkívánják. Gülsah rájön, hogy Hürrem valamikor egy birtokot adományozott Daje asszonynak, és mikor megtalálja annak tulajdonlapját, megzsarolja, hogy hagyja el a palotát, és mondjon le a birtokról az ő javára, különben megmutatja az írást a validénak.
112. rész, 2×33/1, törökül 57/1. rész
Musztafa kedvenc ágyasa, Efszun meghal. A herceg ezt követően bepanaszolja Hürremet az uralkodónál. Ágyasa szavaira utalva azzal vádolja, hogy Hürrem meg akarta mérgezni. Állítását a Mahidevran is alátámasztja, de mert az egyetlen bizonyíték Efszun szava, Szulejmán Hürremnek ad igazat. Nigarról kiderül, hogy terhes Ibrahim pasától. A lány ismét Daje asszonyhoz fordul segítségért, aki bár lekorholja, de megvédi őt.
113. rész, 2×33/2, törökül 57/2. rész
Dajét felmentik tisztsége alól, amiért – ha nem is szándékkal- de megölte a bábaasszonyt. Helyére természetesen rögtön Gülsah pályázik, de mindenki megdöbbenésére, a valide Nigart jelöli ki a hárem vezető felügyelőjének. Musztafa és Mahidevran eltervezik, hogy elrabolják Hürrem fiait, hogy ezzel is támadják a szultánát. Idrisz aga, akit Ibrahim követésével bíztak meg jelenti a validénak, hogy a pasa Nigar asszonynál járt.
114. rész, 2×34/1, törökül 58/1. rész
A valide tudomást szerez Ibrahim és Nigar viszonyáról. A nagyasszony belebetegszik a hírbe, de elmondani nem tudja a szultánnak. Nigart előtte még bezáratja, de Gül aga megszökteti a palotából. Daje, aki Nigar házában tartózkodik, segít a menekülésében. Miután a valide betegsége miatt a hárem vezető nélkül marad, megkezdődik a találgatás, ki lépjen a helyére: Hürrem vagy Mahidevran?
115. rész, 2×34/2, törökül 58/2. rész
A valide továbbra is beteg. A hír, hogy Ibrahim hűtlen volt Hatidzséhoz, teljesen letaglózza. Gülsahról kiderül, hogy ő felel a Daje asszonyt ért támadásért. Tettét még Mahidevran is megveti, ezért elparancsolja a palotából. Annak érdekében, hogy Nigar ne kerüljön bajba, Ibrahim elküldené őt a városból, ám a nő végül nem megy el.

Magyar sorozatok

Barátok közt

19×8489-8498. rész
Alizék nászútja Sáriékkal nem úgy alakul, ahogy azt eredetileg elképzelték.
Miklós döntést hoz Nórával kapcsolatban.
Júlia elégedetlen Péter munkájával, és ez egyre több feszültséget szül köztük.
Natasa elhatározásra jut, ami nem feltétlenül támogatja a családi békét.
László nem igazán örül Pirosnak, és ezt ki is mutatja.
Ágnessel nem várt, ám sokkoló esemény történik.
19×8499-8508. rész
Ágnes mindent megtesz legdrágább kincse védelmében, de könnyen lehet, hogy az adott helyzetben a minden sem biztosan elég.
Júlia közreműködik Lászlónál Piros érdekében.
Milán és Luca új esélyt kapnak.
Ádám rájön Alizék titkára.
Gigi szégyenében súlyos döntést hoz.
Attila és Péter kérdőre vonják Júliát.
Félix visszatér, és ez Natasa kíváncsiságát is felkelti, aki emiatt nem mindennapi dologra szánja el magát.
Hanna fontos bejelentést tesz.

Jóban rosszban

13×3145. rész
A rendőrök vádalkut ajánlanak Tündének. Meli érzelmileg zsarolja Milánt, a fiú magát hibáztatja történtek miatt. Károly egyik kívánsága máris teljesül. Bogdányiné be akarja bizonyítani Adélnak, hogy igenis van értelme az életnek. Konrád nem alkuszik Rolanddal. Aliz szerint nyilvánosságra kell hozniuk a Roland bűnösségét bizonyító videót.
13×3146. rész
Tünde a megbeszéltek szerint vall Marótiékról. Tünde nem hajlandó a vádalkura, ezért Mülleréknek újból Meli segítségét kell kérniük. Konrádnak immár nem elég Roland halála, azt akarja, hogy a maffia buktassa meg. Orsi szerint Milán nem hagyhatja, hogy Meli érzelmileg zsarolja. Bogdányinénak meggyűlik a baja egy házasulandó párral.
13× 3147. rész
Konrád továbbra is le akar számolni Rolanddal, Barbara pedig menekülne. Betti próbálja meggyőzni Barbarát, hogy legyen türelemmel, hátha Roland és Konrád megbékél. A kórháziak úgy döntenek, móresre tanítják Enikőt, aki hónap dolgozója szavazást kezdeményez. Müller arra kéri Melit, hogy segítsen bizonyítékot szerezni Milán ellen.
13×3148. rész
Roland próbálja meggyőzni Barbarát, hogy várjon, amíg Konráddal dűlőre jut. Bár Milán nincs jelen, Konrád arra készül, hogy lejátssza Marótiék vallomását Tóth Paliéknak. Kardosék színjátékba kezdenek, hogy helyre tegyék Enikőt. Gabi közeledne, de Adél úgy érzi, az anyja nem bízik benne. Meli azt kéri Milántól, hogy adjanak maguknak még egy esélyt.
13×3149. rész
Konrád lejátssza a videót az alvezéreknek, de nem hisznek neki, így kénytelen elfogadni Roland ajánlatát és lemond a bosszúról a szervezetért cserébe. Bettinek sikerül maradásra bírnia Barbarát. Kardosék kis híján lebuknak Enikő előtt, de már nincs visszaút. Adél pasit akar találni Gabinak, hogy az anyja visszanyerje az önbizalmát.
13× 3150. rész
Roland először a polgármesternek jelenti be a hatalomátadást, majd tájékoztatja Milánt is. Keller aggódik a jövője és Csillagkút jövője miatt, a rendőrök pedig figyelik minden lépésüket. A hónap dolgozója Lachner, Enikő pedig rádöbben, hogy pofára ejtették, és megfenyegeti Kardosékat. Meli aggódik, hogy Milán mégis megcsalja.
13× 3151. rész
Roland elkezdi levezényelni az átadást, és figyelmezteti Konrádékat, vegyék komolyan a rendőrség jelentette veszélyt. Utasítást ad Kellernek, hogy vegye vissza Milánt a hivatalba. Úgy tűnik, Meli mégis hajlandó kémkedni Milán után. Lachner megtudja Enikőtől, hogy pénzjutalmat is kap a kollégák felajánlásából. A hónap dolgozója randira hívja Fannit.
13×3152. rész
A rendőrök behálózzák Melit, szabad az út Milán gépéhez. Meli ráveszi Gabit, hogy segítsen neki. Roland óvatosságra inti Milánt. Enikő úgy tesz, mint aki megbékél a vereségével. Fanni nem érti Lachner szándékait, de örül, hogy elhívta randizni. Adél társat keres az anyjának és az első kísérlete nem jár sikerrel, a hirdetésre ismerős jelentkezik.
13×3153. rész
Meliék nem találnak semmit Milán levelezőrendszerében, ráadásul Milán épp haza érkezik és gyanút fog. Meli és Gabi kitalálják, hogy feltörik Milán telefonját. Veráék összefognak, nehogy Viktor ismét belezúgjon Enikőbe és Vera figyelmezteti is Viktort Enikő miatt. Adél és Eszes szövetkeznek Szlávik és Gabi összehozására.
13× 3154. rész
Gabi Milánról, Milán pedig Gabiról akar infót szerezni. Enikő és Gabi találkozása botrányosra sikerül, Gabi nekimegy Enikőnek. Lachner váratlan vallomást tesz Fanninak, kiderül, hogy a fiúnak menyasszonya van. Barbara és Roland közlik Péterékkel, hogy elköltöznek Csillagkútról. Szilárd kiszedi Viktorból, hogy újabb esélyt érez Enikőnél.

Amerikai sorozatok

A sötétség kora /The Originals /

3. évad 22 részes
4. évad 13 részes
5. évad ?

3×7
Aurora olyan helyre rejti Rebecat, ahol senki nem találhatja meg.
Lucien Klausékhoz megy, Camit pedig egy gyilkosra bízza, aki megöli, ha nem ér haza napnyugtára.
Davina titkára mindeközben fény derül.
3×8
Aurora elrabolja Camit, hogy magához csalja Klaust. Ezalatt Freya és Elijah elfogják Tristant, hogy kiszedjék belőle, hol van eltemetve Rebeca teste.

A visszatérők /The 100/

2. évad 16 részes
3. évad 16 részes
4. évad 13 részes
5. évad ?

2×8 Űrséta
Clarke lesújtó hírekkel érkezik vissza a Jaha táborba. Finn eközben korábbi tetteinek utóhatásaitól szenved, Abby pedig egy nem sok jót ígérő forrástól próbál információt szerezni, hogy egy fontos harcra készüljön. Finn és Raven közös múltjáról pedig újabb és újabb dolgok derülnek ki.
2×9 Emlékezz rám!
Clarke egyezségre jut Lexával és Indrával, míg Abby és Kane kezdenek rájönni arra, hogy a döntéshozói hatalom egyre inkább kezd kicsúszni a kezeik közül. Eközben Raven háborog, képtelen kontrollálni az érzéseit, ráadásul egy vakmerő lépése miatt félő, hogy veszélybe kerül az “égiek” és “földiek” között újonnan kötött szövetség.

Egyszer volt, hol nem volt /Once Upon a Time/

6. évad 22 részes
7. évad ?

5×22 Only You
Gold az olümposzi kristály segítségével arra készül, hogy minden hatalmat a saját kezében összpontosítson. Henry újra találkozik Violettel, akit beavat a tervébe, hogy örökre elpusztítson minden varázslatot, mert az tapasztalatai szerint csak balszerencsét hoz mindenkire. Henry írói hatalmánál fogva magához ragadja a kristályt, és Violettel együtt útra kel, hogy ha megtudta annak módját, elpusztítsa. Emma és Regina kénytelenek félretenni legújabb keletű ellenérzéseiket egymás iránt, és együtt próbálnak Henry nyomára akadni. Eközben egy félresikerült varázslat következtében Zelena, Hófehérke, David és Hook átkerülnek egy ismeretlen világban, ahol egy Dr. Jekyll nevű emberrel találkoznak.
5×23 Egy elmondatlan mese
Dr. Jekyll kiszabadítja a hősöket börtönükből és megmutatja nekik a világot, amelybe csöppentek: ez az elmondatlan mesék földje, ahol a más világokból kitaszított szereplők bolyonganak. A doktor olyan szérumot hozott létre, amely elválasztja egymástól a személyiség jó és rossz oldalát, és végre Dr. Jekyll és Mr. Hyde külön testben élhet tovább, de hőseink kilátástalan helyzete ezzel még nem oldódik meg. New Yorkban Emma és Regina megpróbálják megszerezni Goldtól a varázskristályt, de Henry közbelép, hogy elpusztítson minden varázslatot.
6×1 A megmentő
Aladdin bajban van, nem képes szemeszállni Dzsafarral, aki elárulja, hogy ismeri a megmentők titkát. Emma, Regina és társaik Dr. Jekyll találmányát felhasználva foglyul ejtik Hyde-ot, az összecsapás során azonban Emmán valami megmagyarázhatatlan remegés lesz úrrá. Regina felismeri, hogy bármennyire is igyekszik jó testvére lenni Zelenának, őt hibáztatja a balszerencséje miatt. Zörgőfürge varázslattal belép Belle álomvilágába, hogy meglelje a módját, hogyan ébressze fel hitvesét.
6×2 Keserű korty
Hófehérke és a herceg meghívót kapnak az Elmondatlan Mesék Földjéről érkezettek egyikétől, aki Monte Cristo grófjaként megszállottan igyekszik beteljesítenie bosszúját, amelynek a hátterében egy olyan összeesküvés áll, amelyen csak Reginának sikerül átlátnia. A Reginától önálló életre kelt gonosz királynő eközben megpróbálja Zelenát a maga oldalára állítani. Emma folytatja a terépiát Archie-nál, és lassan kezdi megérteni a látomásaiban rejlő titkot.

Foglalkozásuk: amerikai /The Americans/

4. évad 13 részes
5. évad 13 részes
6. évad ?

4×11 Vacsora hét személyre
Timnek és Alice-nek bűntudata van, amiért Philipéknek fenyegetve kellett érezniük magukat, bár nem volt közük Tim eltűnéséhez. A Jennings család vacsorára hívja Timéket, ahol váratlanul Stan is megjelenik. Aderholtnak feltűnik az iratok közt, hogy a küldeményes robot javításakor haláleset történt a szervizben. Gaad halála után Stan nem akarja a lelkiismeretét Oleg megzsarolásával is terhelni, ezért elköszön tőle azzal, hogy többet nem találkoznak.
4×12 A poloska
Paige nehezen dolgozza fel, hogy az anyja a szeme láttára megölt valakit, de még jobban megdöbbenti, milyen profin és higgadtan cselekedett Elizabeth. Oleg, tartva attól, hogy a Szovjetunióban rossz kezekbe kerül az ellopott vírus, elmondja Stannek, amit megtudott Tatyjánától. Ezzel az FBI kezébe adja a kulcsot William leleplezéséhez. Miután megtalálják a küldeményes robotba rejtett poloskát, Stanék csapdába akarják csalni az orosz összekötőt, aki átvenné a felvételt. Matthew megcsókolja Paige-et.

Trónok harca /Game of Thrones/

7. évad, 1. rész: Dragonstone/Sárkánykő
Jon elkezdi szervezni Észak védelmét. Cersei továbbra is azon dolgozik, hogy kiegyenlítse az erőviszonyokat. Daenerys hazatér.
7. évad, 2. rész: Stormborn/Viharban született
Daenerys váratlan látogatót kap. Jon lázadással kénytelen szembenézni. Tyrion Westeros elfoglalását tervezgeti.

Vámpírnaplók /The Vampire Diaries/

6. évad 22 részes
7. évad 22 részes
8. évad 16 részes

6×6 Hiába futsz…
Amikor Alaric rájön, hogy Jo-t nem lehet semmire sem kényszeríteni, Elenát kéri meg arra, hogy kutakodjon egy kicsit Jo múltjában. Miután kiderül, hogy Tripp elfogta Enzót, Caroline Matt-tel és Stefan-nal lép szövetségre annak érdekében, hogy megmentsék Enzót, mielőtt Tripp kideríti a valódi kilétüket. Sarah, miután megtudott néhány fontos új információt a saját múltját illetően, betör Tripp irodájába és meglepődik, amikor ott találja Matt-et, amint a fiú éppen nyomoz valami után. Eközben Elena arra kényszerül, hogy szembenézzen korábbi tettei következményeivel.
6×7 Emlékszel az elsőre?
Elenát újra kísérti a múlt, ezúttal azonban végképp nem menekülhet: szembe kell néznie a problémáival. Stefan, Matt és Enzo extrém eszközökhöz folyamodik, amikor Tripp visszatartja az információt a saját vámpírgyilkos üzelmeiről. Forbes sheriffet időközben elkapják, miközben egy veszélyes tervet készült végrehajtani, Caroline így versenyt fut az idővel.

Spanyol sorozatok

Velvet Divatház /Velvet/

2. évad 22 részes
3. évad ?
4. évad ?

2×19. rész
Eljön a Valentin nap. Pedro és Carlos is nagy bejelentésre készülnek, és mindkettejüket meglepi, hogy Ana és Rita azt kérik, vacsorázzanak négyesben.
Clara munkával kívánja tölteni az estét, de Mateo furfangos cselt eszel ki, amivel szeretné visszahódítani a lányt.
Jonas elkíséri Luisát a rádióba és ez nagyon hasznosnak bizonyul, így jóval közelebb kerülnek egymáshoz.
Az Isabel megjelenése miatt is feldúlt Patricia úgy dönt, maga áll a Velvet élére.
2×20. rész
Pedro és Rita úgy döntenek, hogy nem várnak az esküvővel és megkezdődnek a lázas előkészületek. Csak a menyasszonyi ruhával van baj, mert az, amit Rita szeretne, nem tud elkészülni három nap alatt.
Carlos nem nyugszik bele, hogy Ana kikosarazta, megpróbál tovább küzdeni a lányért és ez egyre kellemetlenebb.
Barbara Patricia miatt ultimátumot ad a férjének.
Cristina megkéri Isabelt, segítsen neki visszahódítani Alebrtót, de ez csak tovább rontja a helyzetet.
Isabel felvilágosítja Albertót, hogy Patricia részvényeinek egy része őt illeti.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt kedveli: