Sorozatok a TV-ben 2017. június 19. és július 2. között

Premier

 • A fehér hercegnő /The White Princess/ június 25., 21:00 HBO 3
 • Hupikék törpikék /The Smurfs – Les Schtroumpfs/ 3. évad június 27., 19:00 Kiwi TV

Újra

 • A mi kis falunk 1. évad július 01., 20:00 RTL Klub

Befejező rész

 • A bosszú /Intikam/ 2. évad június 19., 19:00, AXN White
 • Better Call Saul 3. évad június 22., 22:00, AMC
 • Uram, segíts! /Madre, aiutami/ június 30., 00:10, Duna TV

Jelenleg nézett sorozataim

 • A bosszú /Intikam/ 2. évad minden hétköznap 19:00, AXN White
 • A visszatérők /The 100/ 2. évad kedd, 22:00, RTL Spike
 • A szultána /Muhtesem Yüzyil: Kösem/ 2. évad  csütörtök 22:00, TV2
 • Barátok közt 19. évad minden hétköznap 20:45, RTL Klub
 • Better Call Saul 3. évad csütörtök 22:00, AMC
 • Fatmagül /Fatmagül’ün Suçu Ne/ 2. évad minden hétköznap 16:50, TV2
 • Fear the Walking Dead 3. évad hétfő., 22 óra AMC
 • Jóban rosszban 13. évad minden hétköznap 20:20 Super TV2
 • Kalandos nyár – Párizs /Les mysteres de l’amour/ 7. évad minden hétköznap 18:00, Izaura TV
 • Megtört szívek /Paramparça/ 3. évad szombat 16:40, TV2
 • Rólunk szól szombat 17:00, VIASAT3
 • Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/ 4. évad szerda 22:00,  RTL Klub
 • Uram, segíts! /Madre, aiutami/ szombat 00:10, Duna TV

Sorozatok, amiknek olvasom az előzetesét.

A fülszövegek SPOILERT tartalmaznak.

A szultána /Muhtesem Yüzyil: Kösem/

2×16. rész
114. epizód, törökül a 35/4.-36/1 rész
Sinan pasa megígéri Gülbahar szultánának, hogy Bayezid trónra kerüléséért bármit megtesz.
Faryát az anyja magával akarja vinni Brandenburgba, de Murad nem engedi el.
Kasim teljesen kétségbeesve elárulja a nagy titkát Ibrahimnak.

2×17. rész
115. epizód, törökül a 36/2. rész
Mustafa nemet mond Atikénak, de a nő nem fogadja el a döntését.
Kösem felelősségre vonja Kászimot, és elmondja neki, hogy az életével játszik.
Ayse bevallja az aggodalmát a szultánnak, aki azzal nyugtatja, hogy senki sem léphet a helyére.
Gülbahar hiába könyörög, hogy ne kelljen elhagynia a fiát, ezért aztán más eszközhöz folyamodik.

A visszatérők /The 100/

2×4 Sok ilyen szép napot!
Clarke, miután egy olyan ember árulta el őt, akiben teljes mértékben megbízott, a saját kezébe veszi az irányítást és bebizonyítja, hogy a feltétel nélküli megadás számára elképzelhetetlen.
2×5 Emberi kísérletek
Kane egy küldetést indít annak érdekében, hogy békét kössön a földiekkel, eközben Jasper egy kockázatos kísérletre vállalkozik.

Barátok közt

19×8449-8458. rész
Gigi szörnyű dolgokkal fenyegetőzik.
Ágnes gyanakodni kezd, hogy a mostanában történt furcsa dolgok nem a véletlen műve.
Megjelenik Sári, Kristóf testvére.
Milán és Rudi akcióba kezd.
Nóra nem érzi tisztességesnek, hogy a vele szemben álló ügyvéddel flörtöljön, bár egy jobban szimpatizál a férfivel.
Miklós úgy gondolja, hogy itt az ideje bevallania mindent Bandinak András halálával kapcsolatban. A kérdés csak az, hogy miként kezeli mindezt Bandi.
Natasa egyre jobban magába omlik Péter miatt.
Miklós és Bandi is botrányt rendez a Berényi Víz megnyitóján.
19×8459-8468. rész
Miklós komolyan aggódni kezd Bandi miatt.
Huszti olyan információkhoz jut, amelyek nagyban befolyásolhatják Bandi ügyének kimenetelét.
Ágnes számára sokkoló tény kerül napvilágra.
Natasa rádöbben, hogy milyen jövője lehet a Petivel való kapcsolatának.
Milán és Luca nagyon összevesznek.
Attila új munkát vállal, és nem is akárki mellett.
Emília döntést hoz Félixszel kapcsolatban.

Fatmagül /Fatmagül’ün Suçu Ne/

101. rész
2×18.
törökül 47/3-48/1. rész
Hacer üzenetet hagy Mustafanak, amelyben arra kéri, hogy ne keresse őt többé. Deniz képtelen tovább várni, mindenképpen látni szeretné a testvérét…
102. rész
2×19.
törökül 48/2. rész
Kadir mindent megtesz azért, hogy meggyőzze Lemant és Semsit. Szeretné megértetni velük, hogy Vural is a hazugságok terhe miatt halt meg. Deniz nagyon vágyik rá, hogy közelebbről megismerje Kerimet és a családját.
103. rész
2×20.
törökül 48/3-49/1. rész
Fatmagül, Kerim betegsége kapcsán ébred rá, hogy mennyire megszerette a fiút. Hacer közben megpróbál olyan lakóhely után nézni, ahol nem találhat rá Mustafa.
104. rész
2×21.
törökül 49/2 rész
Fahrettin üzenetet kap, amelyben az áll, hogy Kerim legyen óvatos, mert a Yasaran család és Mustafa készülnek valamire. Hilmiye felhívja Nilt. Arra kéri őt, hogy adjon még egy esélyt a fiának, hiszen Erdogan talán még soha nem volt ennyire szerelmes.
105. rész
2×22.
törökül 49/3-50/1. rész
Mukaddes elmondja Deniznek, hogy mi történt valójában Fatmagüllel. Erdogan azt hazudja a rendőrségen, hogy ellopták az autóját. Mustafa eközben szomorú hírt kap…
106. rész
2×23.
törökül 50/2. rész
Kerim teljesen kikel magából, amikor a rendőrségen újra találkoznia kell Erdogannal. Szeretné megtudni, hogy mit keresett Erdogan a család házánál. Fahrettin segít Hacernek, hogy biztonságos helyen legyen addig, amíg el nem készül az útlevele.
107. rész
2×24.
törökül 50/3-51/1. rész
Fatmagül és Kerim mindenben támogatják egymást, hiszen tudják, csak így lehetnek elég erősek lelkileg a tárgyalás napján. Mustafa az utolsó pillanatokban is igyekszik meggyőzni Meltemet arról, hogy veszélyes lehet kiállnia Fatmagül mellett.
108. rész
2×25.
törökül 51/2. rész
Perihan, Leman és Semsi balesetet szenvednek. Erdogan közben próbálja áldozatként beállítani magát Nil előtt. Fahrettin és Deniz, amiben csak lehet segítenek Kerimnek és a családnak.
109. rész
2×26.
törökül 51/3-52/1. rész
Mustafa meggyőzi Hacert, hogy maradjon vele. Meltem és Ender közben személyesen keresik fel Fatmagült, hogy közöljék, képtelenek tovább harcolni a Yasaran családdal szemben.
110. rész
2×27.
törökül 52/2. rész
Deniz és Fahrettin hazautaznak. Kerim kezd megenyhülni az apja felé, és szeretne elbúcsúzni tőlük a reptéren. Resat Yasaran sajtótájékoztatót tart, ahol mindent megtesz azért, hogy Fatmagül ellen hangolja a közvéleményt.

Jóban rosszban

13×3125. rész
Orsi és Bori arra jutnak, hogy segíteniük kell Szabinak leküzdeni a depresszióját. Bori megtalálja a meglőtt Szabit. Barbara összerakja, hogy Roland Milánt akarta megöletni. Konrád személyesen megy Rolandhoz, hogy leszámoljon vele. Konrád ki akarja szedni az igazságot Rolandból. Szabi túléli a merényletet, de az állapota válságosra fordul.
13×3126. rész
Konrádék eljátsszák, hogy elhiszik Roland meséjét Mariann haláláról. Aliz arra kéri Konrádot, hogy bízza rá Roland likvidálását. Konrád és Aliz megbeszélik, hogy mit mondjanak majd Milánnak a Szabit ért támadásról. Szabi felépülni látszik és kész rá, hogy tanúvallomást tegyen a támadóiról. Adélt felzaklatja, ami Szabival történt.
13×3127. rész
Roland megelőzi Konrádot, és behergeli Milánt a Maróti testvérek ellen. Milán közli Konráddal, hogy Roland segítségével mielőbb le akar számolni Marótiékkal. Szabi megrajzolja a támadói fantomképét, és elgondolkodik, mit üzennek neki a történtek. Enikő konspirál és azt javasolja Péternek, hogy szervezzen magához vacsorát a főbb munkatársainak.
13×3128. rész
Böbéék Adéltól tudják meg, hogy Szabi mégis Amerikába akar menni. A rendőrök már biztosak benne, hogy Marótiék az elkövetők, és azt is összerakják, hogy Milán és Tünde egy pár. Aliz arról győzködi Konrádot, hogy Milánnak addig kell megtudnia az igazságot Marótiéktól, amíg életben vannak. Enikő szép csendben fúrja Viktort, ami szemet szúr Verának.
13×3129. rész
Szabinak San Diego-ba kell utaznia, hogy visszaszerezze az ösztöndíjat. Tünde személyesen vigyáz Milánra, Meli pedig meg akarja menteni tőle a fiút. Vera figyelmezteti Viktort, hogy vigyázzon Enikővel. A rendőrök úgy döntenek, hogy a nyomozáshoz felhasználják Tündét. A társaság távozik, Enikő még maradni akar Péteréknél, ami nem tetszik Verának.
13×3130. rész
A barátok összefognak, és Szabi Borival és Böbével elindul San Diego felé. Szlávik Melit akarja beszervezni Milán ellen, Müllerék pedig Tündét, miközben Meli és Tünde összefut Milánnál. Roland leszámolásra készül, de Marótiék megnehezítik a dolgát. Roland elmagyarázza Barbarának, hogy miért is akarja likvidálni Marótiékat.
13×3131. rész
Végül Szlávik és Gabi nyer, úgy fest Meli kibékül Milánnal, így Tündét futni hagyják. Fidó felveti Rolandnak, hogy elkíséri Marótiék találkozójára, de Roland lerázza és egyedül megy Marótiékhoz. Fidó aggódik Rolandért, és Barbarához fordul. Adél kicselezi Károlyt és lelép az érettségi elől, Bálint segítségével akar elszökni otthonról.
13×3132. rész
Fidó elmondja Barbarának, hogy mire készül Roland. Barbara vissza akarja tartani Rolandot, Konrád pedig azon van, hogy ezt megakadályozza. Barbara Bettynek önti ki a szívét, aki azonnal kitálal Konrádnak. Bandi nehezen szokik bele, hogy kettesben maradtak, aggódik, hogy mi lesz velük Böbe nélkül Orsi viszont elemében van és megismerkedik Marcival.
13×3133. rész
Barbara kedvéért Roland eljátssza, hogy másra bízza Marótiék kiiktatását, de Konrádék is sejtik, hogy ez nem igaz. Garai az egyik Maróti után küldi Müllert és Szlávikot. Adél nem ment el az érettségire, le akar lépni otthonról. Bálint nem támogatja Adélt a szökésben, de a lány nem adja föl a tervét. Károly magát okolja Adél eltűnése miatt.
13×3134. rész
Roland beadja Barbarának, hogy Fidóék kinyírták Marótiékat, majd egyedül indul ellenük, ám Aliz és Konrád is résen vannak. Maróti Dávid megzsarolja Rolandot. Konrád és Aliz szemtanúja lesz, ahogy Roland lelövi Dávidot. Meli megpróbálja visszahódítani Milánt. Orsi kapcsolata jól alakul Marcival. Végre felcsillan a remény, hogy megtalálják Adélt.

Kalandos nyár – Párizs /Les mysteres de l’amour/

7×12. rész (168. epizód)
Nico elkíséri Ingridet az első ultrahangvizsgálatra, ahol kiderül a baba neme. A média hamar értesül Peterröl és Jeanneról, amivel szembesítik Hélénet is. A nő teljesen összezavarodik és nagyot csalódik Peterben.
7×13. rész (169. epizód)
Laly unokaöccse látogatóba érkezik, akivel Fanny az első pillanattól kezdve szimpatizál. Petert letartóztatják egy párizsi szállodában, ahol Jeannenal találják együtt. Nicola és Ingrid bejelentik, hogy babát várnak. Nicki reakciója azonban cseppet sem pozitív.
7×14. rész (170. epizód)
Petert és Jeannet kihallgatja a rendőrség. Laly csókolózáson kapja unokatestvérét és Johnt. Ingrid úgy dönt, Nickivel nincs többé helyük Nicola mellett.
7×15. rész (171. epizód)
Peter irodájában házkutatást tartanak a rendőrök, amiről természetesen a média is tudósít. Az irodában megtalálják a gyilkos fegyvert, ami azonban Peter állítása szerint nem az övé. Ügyvédjével úgy gondolják, valaki szándékosan csempészte oda a pisztolyt, hogy Peterre terelődjön a gyanú.
7×16. rész (172. epizód)
Héléne kikészül a Peter körül támadt felhajtás miatt. A férfi hiába próbálja ártatlanságát bizonyítani, a rendőrség nem hisz neki. Rudynek és Milénnek azonban bizonyítéka van arról, hogy nem Peter a bűnös.
7×17. rész (173. epizód)
Peter egy, a vállalatában dolgozó emberre gyanakszik, aki rá akarja kenni a gyilkosságot. Marie és Jeanne együtt kezdenek nyomozni az ügyben és bizonyítékokat keresnek.
7×18. rész (174. epizód)
José felbukkanása sokat segít Nico zavart kedvén. Ingrid lakásán megjelenik Jeanne, aki komolyan megfenyegeti a várandós nőt.
7×19. rész (175. epizód)
Ingrid megbosszulja Jeanne látogatását, és jelenti őt a rendőrségnek. Étienne furcsán viselkedik a nyomozás ideje alatt, végül pedig olyat tesz, ami arra ad okot, hogy köze van a Peter ellen támadt összeesküvéshez.
7×20. rész (176. epizód)
Helene értesül Étienne letartóztatásáról. A Watson vállalat egyik alkalmazottja vall a rendőrségen, aki szerint a férfi megszálottan szerette Helenet. Étienne végül olyat tesz, ami teljes mértékig rá tereli a gyanút.
7×21. rész (177. epizód)
Nicki eltűnése aggasztani kezdi Nicolat és Audreyt, ezért a rendőrséghez fordulnak. Azonban hamar kiderül, hogy ki is áll a gyerekek elrablása mögött.

Megtört szívek /Paramparça/

256. epizód
3×51. rész
törökül 88/3. rész
Damir egyre szerelmesebb Hazalba.
Asuman megtudja, hogy Candan mit tett Ekrem ausztrál ingatlanával.
Harun kideríti, hogy hol tartozkodik Ozan és Alaz.
Dilara eközben felébred a kómából…
257. epizód
3×52. rész
törökül 89/1. rész
Dilara átmeneti amnéziától szenved, nem emlékszik semmire a Cansu balesete utáni időszakból. Harun és Hazal nagyon megszenvedi mindezt.
Ozan megtudja, hogy Cihan a kezdetektől tudta, hogy nem ő a vér szerinti apja.
Asuman pedig örül, hogy végre elérte célját.

Rólunk szól /This is Us/

16.
Randall és William egy autós túrára indulnak Memphis-be, ahol Randall megtud néhány dolgot William múltjáról.
17.
Az egész Pearson család összegyűlik Randall szokatlan buliján, míg Kevin és Sophie kapcsolata kezd elmélyülni. Jack és Rebecca között nő a feszültség, mikor a lány a bandájával turnézni indul.

Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/

230. rész
4×7/4, 110/4. rész
4×8/1, 111/1. rész
Hürrem aggodalommal követi az ágyas gyermekének a születését, attól tartva, hogy újabb trónörökös születik.
Barbarossza megfenyegeti Rüsztem pasát azután, hogy az uralkodó biztosítja a bizalmáról.
Bajazid elcsábítja Hatidzse és Ibrahim lányát, Urigihant. Gihangir azonban meglátja titkos találkozójukat.
Nurbanu engedély nélkül ront be Szelimhez, és rajtakapja egy másik ágyassal.
Szulejmán megtudja, hogy Szelim miatt meghalt egy ember.
231. rész
4×8/2, 111/2. rész
Musztafa herceg döntése alaposan feldühíti Mahidevrant, aki biztos benne, hogy házassági szándékával végleg magára haragítja a szultánt.
Kapudán pasa váratlanul összeesik az uralkodó előtt, aki a legjobb orvosát rendeli mellé.
Rüsztem neheztel Mihrimah szultánára, aki titokban még mindig szereti Bali béget.
Nurbanu nem tud uralkodni a féltékenységén.

Uram, segíts! /Madre, aiutami/

2.
Germana a rendház vezetőjeként tovább folytatja az apácák tanítását. Lassan bontakozik ki előtte a valóság, hogy az afrikai falut nem az ottani lázadók dúlták fel, hanem fizetett zsoldodok. A háttérben az új lelőhelyek gazdag tuladonosa áll, akinek a terveit erősen kockáztatja egy túlbuzgó újságíró, Germana és egy kongói lány feltűnése is. Mariát valószínűleg megerőszakolták, aki a lázadók orvosának segített és valószínűleg szükség lesz a Vatikán bevonására is, hogy kiderüljön az igazság.
3.
Giuseppinát baleset éri a kolostorban, ezért leváltják Germana nővért, mivel az őt tartják felelősnek a történtekért. A befogadott Mikilát is meggyanúsítják, ám a nővér felsőbb szintre akarja vinni a nyomozást. Kiderül, hogy Vera nővér apja, a gazdag Molnár kongói pénzügyi érdekeltséggel rendelkezik, de az asszisztensére is gyanú vetül az ügy kapcsán. Az újságíró Oscar sem hisz abban, hogy véletlen volt az őt ért baleset. Matteo pedig Verával Kongóba szeretne utazni, hogy felkutassák bajbajutott nővérét. Feltéve, ha ott van még…
4.
Germana nővér elindul a kolostorba, ahol olajat gyártanak, mert kiderül, hogy az állapotos Mariát ott bújtatták el. Az ügyésznő engedélyt kér, hogy lehallgathassák dr. Molnár telefonját. A feldúlt kolostorban a szülés előtti utolsó pillanatban találja a lányt, sőt Verát és Matteót is, akik segítenek világra jönni a kisfiút. Maria elárulja, hogy egy pendrive miatt üldözik, amin tehelő adatok vannak, de azt nem, hol van, mert nem éli túl a szülést. Verának lelkiismeretfurdalása támad, hogy Afrikában nem segített nővértársának. Dr. Molnarnak szembesülnie kell azzal, hogy Luca pénzügyileg, Sofia pedig erkölcsileg játszotta ki. Germana, miután a püspöktől és Vittoriótól különös dolgokról értesül, végső leleplezésre készül.

Sorozatok, amiknek csak a tartalmát olvasom

Amerikaiak /The Americans/

4×7 Elárulva
Martha megszökik, és egy parkból felhívja a szüleit, hogy elbúcsúzzon tőlük. Philipék versenyt futnak a telefonhívást lehallgató FBI-jal, hogy előbb találják meg Marthát. A szövetségiek kiderítik, hogy Clark
Westerfeld nem létezik. Gaadet nagyon megviseli, hogy a titkárnője és bizalmasa elárulta, ráadásul a menesztésére számít az események után. Elizabeth, látva Philip törődését Martha iránt, elbizonytalanodik, hogy jelent-e még valamit Philipnek.
4×8 Mélypont
Philipnek bűntudata van, amiért Marthát egy olyan országba küldte, ahol nem ismer senkit, és a nyelvet sem beszéli. Eltávolodnak egymástól Elizabethtel, aki nem csak a küldetés miatt tölt sok időt Jang-hivel. Elmegy a tréningre is, amire Philip járt, de szkeptikus marad, és pénzsóvár szektának látja az egészet. Elmondja Philipnek, akivel összevesznek. A Northroptól információt szállító Lisa újra inni kezd, és fel akarja adni magát és Michelle-t, azaz Elizabethet, a rendőrségen.

Egyszer volt, hol nem volt /Once Upon a Time/

5×14 Aki az ördöggel paktál
Hádész azt várja Hooktól, hogy nevezze meg három barátját, akinek az alvilágban kell maradnia, és a többiek megmenekülhetnek; Hook nem hajlandó erre, ezért Hádész útnak indítja az Elveszett Lelkek Folyója felé. Gold felajánlja Emmának, hogy segít megkeresni Hookot, de ehhez még egyvalakire szükségük van, Zörgőfürge volt feleségére, Milah-ra. A mesebeli múltban Zörgőfürge és Milah gyermekét, Bealfire-t megmarja egy kígyó, a gyógyító ember pedig annyi pénzt kér a méreg ellenszeréért, amit nem tudnak megadni, így más eszközhöz folyamodnak.
5×15 A Jones fivérek
Henry hajlandó lenne alkut kötni Szörnyellával, ám a penna keresése közben összetalálkozik a varázslóinassal, aki figyelmezteti arra, hogy íróként az események lejegyzése a feladata, nem azok befolyásolása. Hook az alvilágban viszontlátja fivérét, Liamet, akinek titokban szörnyű súly nyomja a szívét egy múltbeli döntése miatt, amelyhez Hádésznek is köze volt. Hádész továbbra is a kezében tartja az idősebbik Jones fivért, és arra akarja felhasználni, hogy megakadályozza a hősök menekülését az alvilágból.
5×16 A mi pusztulásunk
Réges-régen Óz birodalmában Zelena időutazó varázslatra készül, amelyhez szüksége van a Madárijesztőre, akit azonban Dorothy az utolsó pillanatban kiment a boszorkány markából. Hádész felajánlja segítségét Zelenának, akitől azt várja, hogy cserében segítse véghez vinni bosszúját bátyjával, Zeusszal szemben. A jelenben Hádész arra kényszeríti Goldot, hogy nyisson átjárót a felvilágba, ahonnan Zelena kisbabáját akarja elrabolni, az átjárón azonban Zelena és Belle is átkerül az alvilágba.
5×17 Szíved igaz hőse
A mesebeli múltban Belle-t az apja feleségül akarja adni a szomszéd nagyúr fiához, Gastonhoz, annak reményében, hogy így segítséget kaphat a fenyegető ogretámadás ellen. Belle eleinte húzódozik, de amikor megismeri Gastont, vonzódni kezd hozzá – egészen addig, amíg meg nem ismeri valódi természetét. Hádész olyan fegyverrel szereli fel Gastont, amivel bosszút állhat Zörgőfürgén, aki az alvilágba juttatta őt. Hádész alkut ajánl Belle-nek, hogy lemond Belle születendő gyermekéről, akit Zörgőfürge neki ígért egy korábbi alkuban, ha nem akadályozza meg Gaston és Zörgőfürge összecsapását. Emma egy álomban azt látja, hogy egy szörnyeteg végez anyjával, Hófehérkével, ezért amikor a valóságban megismétlődik az álomban látott jelenet, mindenáron elejét akarja venni a tragédiának.

Kártyavár /House of Cards/

3×12 Hamu
Dunbar bekeményít és most már olyan eszközökhöz is folyamodik, amiktől korábban direkt távoltartotta magát. Ehhez Dougra lesz szüksége, aki így viszont sajátos utat talál magának a visszatérésre. Claire szerepe egyre nagyobb a kampányban, melynek során egyre inkább megmozgatják belül a Franket nem támogatók véleményei, és mindez kettejük további távolodásához fog vezetni.
3×13 Nem elég
Doug elindul, hogy megtalálja Rachelt, ehhez azonban előbb Gavint kell megkeresnie. Claire és Frank kapcsolata egy olyan mélypontra jutott, ahonnan talán már nincs is visszaút. Claire otthagyja a kampányt, ami eközben a finisbe ér, így a hiánya Iowában több szempontból is kellemetlen. Rachel egy eldugott kis porfészekben tengeti mindennapjait, miközben az új irataira, az új személyazonosságára vár. Ekkor jelenik meg Doug, hogy végképp lezárja a múltat.

A sötétség kora /The Originals /

3×3
Egyre több derül ki a Klaus és Lucien közötti barátságról. Eközben egy titokzatos vámpírközösség egyik tagja keresi fel Marcelt.
3×4
Klaus és Lucien Alexis keresésére indulnak. Elijah és Haley elfogadják a Srtix meghívását, ahol a meglepetés vendéggel is van szerencséjük találkozni.

Velvet Divatház /Velvet/

2×15.
Ritát lelkiismeret-furdalás gyötri, amiért lemondta Pedróék esküvőjét és ezt tisztázni akarja a vőlegénnyel, de mielőtt megtehetné kiderül, hogy Rosamari már megoldotta a problémát. Lucas továbbra is harcol Clara érdeklődéséért és rábeszéli, hogy most tőle vegyen vezetési leckét. Mindenki a Háromkirályok bűvöletében él. Isabel Albertónak akarja ajándékozni az édesapja díszes mandzsettagombjait abban bízva, hogy ebből az alkalomból őszintén beszélhet a fiával. Cristina partit ad a Háromkirályok tiszteletére, ahová Sara Ortegát is meghívja, aki mindannyiuk meglepetésére a férjével érkezik.
2×16.
Cristina és Alberto túl esnek egy nagy veszekedésen Sara Ortega miatt és Cristina kezdi érezni, hogy rózsaszín álmai a házasságról lassan a semmibe foszlanak. Rita hősiesen elmegy Pedro és Rosamari esküvőjére, a dolgok azonban másként alakulnak, mint azt bárki várta volna. Az esküvőre Luisa is visszajön a falujából épp időben, mert a Velvetben egy fontos telefon várja. Blanca végre találkozik halott fiának apjával, Esteban Marquezzel, hogy tisztázzák, mi is történt annak idején. Isabel összeszedi minden erejét és megmondja Albertónak az igazat.

Vámpírnaplók /The Vampire Diaries/

6×2
Elena tudja, hogy el kell fogadnia Damon elvesztését, ezért Alaric-hoz fordul, remélvén, hogy a férfi segíthet neki továbblépni.
6×3
Elena, hogy visszacsempésszen egy kis szórakozást az életükbe, elviszi Caroline-t az oázishoz, ahol szeretné bemutatni a lányt Liam-nek.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt kedveli: