Sorozatok a TV-ben 2017. június 5. és június 18. között

Premier

 • Fear the Walking Dead 3. évad június 5., 22 óra AMC
 • Uram, segíts! /Madre, aiutami/ június 9., 23.00 Duna TV
 • A sötétség kora /The Originals / 3. évad június 13., 21 óra Prime
 • Vámpírnaplók /The Vampire Diaries/ 6. évad június 14., 22 óra RTL Spike

Jelenleg nézett sorozataim

 • A bosszú /Intikam/ 2. évad minden hétköznap 19:10, AXN White
 • A visszatérők /The 100/ 2. évad kedd, 22:00, RTL Spike
 • A szultána /Muhtesem Yüzyil: Kösem/ 2. évad  csütörtök 22:00, TV2
 • Barátok közt 19. évad minden hétköznap 20:45, RTL Klub
 • Better Call Saul 3. évad csütörtök 22:00, AMC
 • Fatmagül /Fatmagül’ün Suçu Ne/ 2. évad minden hétköznap 16:50, TV2
 • Jóban rosszban 13. évad minden hétköznap 20:20 Super TV2
 • Kalandos nyár – Párizs /Les mysteres de l’amour/ 7. évad minden hétköznap 18:00, Izaura TV
 • Megtört szívek /Paramparça/ 3. évad szombat 16:40, TV2
 • Rólunk szól szombat 17:00, VIASAT3
 • Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/ 4. évad szerda 22:00,  RTL Klub

Sorozatok, amiknek olvasom az előzetesét.

A fülszövegek SPOILERT tartalmaznak.

A szultána /Muhtesem Yüzyil: Kösem/

2. évad, 14. rész
112. epizód, törökül a 35/2. rész
Murad az embereivel együtt megtalálja Kösemet és Kemankest is.
Ayse figyelmezteti Faryát, hogy a szultán talán meghagyta az életét, de sosem fogja elfelejteni, hogy elárulta őt.
A szultán pedig figyelmezteti Gülbahart, aki rosszullétet színlel…
2. évad, 15. rész
113. epizód, törökül a 35/3. rész
Ayse megpróbálja visszahódítani a szultánt, Farya legnagyobb bánatára.
Murad azonnali hatállyal elkobozza a jezsuiták, és a velük kapcsolatban állók vagyonát és száműzi őket.
Mustafa megvallja az érzelmeit Gevherhannak.

A visszatérők /The 100/

2×2 Zord hegyen zord idő
A gyanakvó Clarke szembeszáll Dante Wallace elnökkel és válaszokat követel.
2×3 Óvakodj a marcangolótól!
Miután Clarke fényt derít a hegyen lévő orvosi laborban zajló szörnyű kísérletekre, egy veszélyesnek tűnő szövetségessel kényszerül egyesíteni az erőit.

Barátok közt

19× 8431-8438. rész
Júlia Miklós tudta nélkül hoz meg egy lényeges döntést, ami nem várt következményekkel jár.
Brigitta kegyetlen terve úgy tűnik, hogy sikeres lehet.
Gigi szörnyű dolgot tesz a kicsi Bencével.
Kristóf hibát követ el Tóbiással kapcsolatban.
Emília és Félix kapcsolata nem úgy alakul, ahogy azt eltervezték.
Bandi bíróságon való szereplése nem a várakozásoknak megfelelően alakul.
Péter újabb inspirációt kap a filmjéhez.
19×8439-8448. rész
Félő, hogy Péter két szék közt a pad alá esik.
Emília Nóriék segítségére siet Bandi ügyében. A kérdés csak az, hogy a segítségével sikerül-e célt érni.
Tóbiás és Ádám viszonya a történtek miatt egyre feszültebb.
Stelláék vendége kalamajkát okoz.
Brigitta tovább halad az eltervezett, korán sem békés úton, ahol minden tette Ágnest célozza.
Natasa ultimátumot ad Péternek.
Tóbiás nehéz és fájdalmas döntést hoz.

Fatmagül /Fatmagül’ün Suçu Ne/

92. rész, 2. évad 9.
törökül 43/3-44/1. rész
Leman rátámad Resatra. Nine mama örül, hogy Kerim végre velük lehet, de tart tőle, hogy a fiú megharagszik majd rá, ha megtudja az igazságot az édesanyjáról.
93. rész, 2. évad 10.
törökül 44/2. rész
Turaner teljesen összeomlik a botrány miatt. Ender el akar vállni tőle. Resat eközben lábadozik. Nine mama még nem meri odaadni Kerimnek a levelet, amit még az édesanyja írt.
94. rész, 2. évad 11.
törökül 44/3-45/1. rész
Fatmagül próbál figyelni Kerimre, hiszen tudja, mennyire felkavarták a fiút az elmúlt időszak eseményei. Erdogan kitartóan udvarol a kórházban megismert doktornőnek. Turaner halála nagyon megrázza Endert és Meltemet is.
95. rész, 2. évad 12.
törökül 45/2. rész
Kerim még mindig haragszik Nine mamára. Munkát nem talál, így az italhoz is gyakrabban nyúl. Mustafa közben elmeséli Fatmagülnek, hogy Turaner az öngyilkossága előtt írt egy levelet.
96. rész, 2. évad 13.
törökül 45/3-46/1. rész
Kadir Ankaraba utazik Meltemhez és Enderhez. A Yasaran család is készül a kihallagtásra. Peridan közben újabb bizonyítékot talál Resat hűtlenségére.
97. rész, 2. évad 14.
törökül 46/2. rész
Kerim édesapja elintézi, hogy a fiát újra alkalmazzák a kovácsműhelynél. Leman és Hacer (Asude) találkoznak, hogy Vuralról beszélgessenek. Mustafa eközben el akarja hagyni Törökországot.
98. rész, 2. évad 15.
törökül 46/3-47/1. rész
Fatmagül elmondja Kerimnek, hogy ő egyáltalán nem szeretne elválni. Leman szinte megszállottként zaklatja Asudet, hogy valakivel beszélgethessen Vuralról.
99. rész, 2. évad 16.
törökül 47/2. rész
Kerim különleges étterembe viszi Fatmagült. Eközben Mustafat kihallgatják. Nine mama pedig reméli, hogy Kerim meg tud bocsátani neki valaha.
100. rész, 2. évad 17.
törökül 47/3-48/1. rész
Fatmagül és Kerim nem tudják elhagyni az éttermet a heves esőzés miatt. Mustafa pedig kénytelen megint együttműködni a Yasaran családdal.

Jóban rosszban

13×3116. rész
Gabi nem akarja újrakezdeni a kapcsolatát Szlávikkal. Enikőnek sikerül megnyernie a kórháziakat és felvételt nyer a HR-es pozícióra. Bori korábban hazaérkezik a vártnál, és szembesül Szabi döntésével. Szabi elmondja Borinak, hogy nem akarja feladni a jelenlegi életét. Konrád megígéri Milánnak, hogy nem fogja bántani Tündét.
13×3117. rész
Müllerék végre tényleg érdekes dolgokat tudnak meg Fehérékről a poloska segítségével. Szabiék döbbenten szembesülnek azzal, hogy Meli ki akarja csinálni Orsit. Kardos fogadást szervez arra, hogy Viktor összejön Enikővel. Szabi nem fogadja el az ösztöndíjat. Adél parázik az érettségi miatt, Milánnak elege lesz Meli hisztijéből és szakítani akar.
13×3118. rész
A rendőrök előveszik Mariann ügyét és lehallgatják, amint Konrádék szintén szóba hozzák a halálát. Úgy fest Konrádék megtalálják a poloskát. Szabi megtudja, hogy Meli csalt a pályázati tervvel és Deka ötletével akarja kifúrni Orsit. Péter szerződést köt Enikővel, így Ő lett a Klinika új HR-se. Enikő első terve rögtön ellenérzést kelt a kollégákban.
13×3119. rész
Miközben a rendőrök lehallgatnak, Konrád és Aliz megtalálják a poloskát. Konrád meggyőződik róla, hogy nem Roland hallgatta le. Roland egyértelművé teszi, hogy kész beáldozni Konrádot, hogy mentse magát. Szabiék beégetik Melit Zseni előtt, és ezzel megmentik Orsi állását. Szilárd biztosítja a kollégákat, hogy szemmel tartja Enikőt.
13×3120. rész
Roland visszahívja Fidót, hogy segítsen rendet tenni a szervezetben. Marótiék tudni akarják, hogy ki és mit tud róluk. Milán elhagyná Melit Tündéért, de egyelőre várniuk kell. Kardos fogadása kiderül, Enikő közli, hogy ő senkivel nem jön össze a kórházból. Meli előkapja Szabiékat, amiért lejáratták Zseni előtt. Zseni úgy dönt, hogy megtartja Orsit
13×3121. rész
Gabi felveti Mülleréknek, hogy Melinek jól jönne egy barát. Gabit leszerelik, hogy Meli közelébe férkőzhessen, közben Milán szakít a lánnyal. Roland Fidóval szövetkezik, hogy kiderítse, mit tud Konrád. Kardosnak bűntudata van, de úgy tűnik, Viktornak mégis van esélye. Kiderül, hogy Enikő mégsem ellenzi annyira a munkahelyi románcot.
13×3122. rész
Konrádék tervezgetik a találkozót a Maróti-fivérekkel, de nem bízhatnak Fidóban. Gabi felkelti Meli érdeklődését, ám az akciója máris becsődölni látszik, miután kiderül, hogy Milán szakított a lánnyal. Szabit frusztrálja az egyetem, a partnere miatt nem halad a vizsgamunkájával. Bandi megtudja a hazaérkező Orsitól, hogy Big álláspontja változatlan.
13×3123. rész
Konrádék lecsapnának a Maróti fivérekre, ám Roland gyanút fog. Bandiékat aggasztani kezdi Szabi állapota. Garai közli Gabival és Szlávikkal, hogy nem veheti vissza Gabit, de folytathatja az akciót a Macsekban. Gabi panaszáradata bizalmat ébreszt Meliben. Aliz közli Konráddal, hogy Tünde segítségével leszervezhetik a találkozót Marótiékkal.
13×3124. rész
Szabi továbbra sem hajlandó beismerni, hogy megbánta az ösztöndíj elszalasztását. A Maróti-fivérek Milán kivégzésére indulnak. Milán elutazik Tündével, Szabi viszont hazaér, miközben a bérgyilkosok a lakásban vannak. Gabi és Adél összevesznek. Gabi úgy érzi kudarcot vallott, és elmegy otthonról, végül Szláviknál köt ki. Szabit lelövik.

Kalandos nyár – Párizs /Les mysteres de l’amour/

7. évad, 2. rész (158. epizód)
Nico több vasat tart a tűzben, hiszen Ingrid a gyerek miatt ostromolja, Marie ismét vele akar lenni és Audrey is kezd érzelmeket táplálni iránta, miközben folyamatosan nyeri vissza az emlékezetét.
7. évad, 3. rész (159. epizód)
Mindenki Héléne és Étienne miatt aggódik, miközben ők egy liftben ragadva várják a segítséget. Peter egy bárban tölti az éjszakát, ahol lencsevégre kapják egy nővel.
7. évad, 4. rész (160. epizód)
Héléne nem hisz az újságban szereplő képeknek, médiafogásnak tartja. Peter végül mindent bevall, azonban zsarolni kezdik őt egy videóval.
7. évad, 5. rész (161. epizód)
Laly és Antonio viszonya majdnem kiderül, ezért a nő bajba sodorja magát, hogy alibije legyen. Peter elsimítja a körülötte zajló problémákat, azonban egy valamivel nem számol.
7. évad, 6. rész (162. epizód)
Kiderül, hogy miért nem lehet elérni a lányt, akit Peter megzsarolt. Fanny és Christian nem töltötték együtt az éjszakát, mert a lány a producerével volt egész este.
7. évad, 7. rész (163. epizód)
Marie értesíti Petert, hogy holtan találták az örömlányt, akivel lefotózták. Ezért el akar menekülni a média elől, de Héléne nem tart vele. Ingrid újabb cselszövést tesz Nicoval, de nem számol a Milénnel megváltozott kapcsolatával.
7. évad, 8. rész (164. epizód)
Rudy kitálal Niconak, aki így teljesen összezavarodik. Peter ellen vádat emelnek az ujjlenyomatai miatt. Fannyról titkos felvételeket készít a producere, majd felhívja Christiant, hogy elmondja, lefeküdtek egymással.
7. évad, 9. rész (165. epizód)
Fanny találkozik Christiannal és befogadja magához. John egy egész rajongótábort szerez magának fehérneműs fotói után. Petert gyilkossággal vádolják és nemzetközi elfogatóparancsot adnak ki ellene.
7. évad, 10. rész (166. epizód)
Peter Love Islandre megy Jeannehoz, eközben Nico Marie segítségével próbál kideríteni több dolgot az üggyel kapcsolatban. Egy lesifotós azonban felülírja a számításokat.
7. évad, 11. rész (167. epizód)
Ingrid Marieval és Nicoval együtt nyomoz Peter ügyében. Fanny együtt vacsorázik Eric Favaval, miközben összefutnak Christiannal és két újdonsült barátnőjével. Mindez problémákhoz vezet.

Megtört szívek /Paramparça/

254. epizód
III. évad 49. rész
törökül 88/1. rész
Dilara állapota még mindig nem stabilizálódott.
A rendőrség közben nyomozásba kezd, hogy kiderítsék, ki ölte meg Selmat.
Ozan kirándulni viszi Alazt, de ez hatalmas bonyodalmat okoz…
255. epizód
III. évad 50. rész
törökül 88/2. rész
Asuman próbál minél közelebb kerülni Damirhoz. Személyes információkat oszt meg a férfival a családjáról.
Cihan megtudja, hogy Selma meghalt.
Dilara állapota közben nem javul.
Cansu pedig egyre nehezebben látja el Emre babát…

Rólunk szól /This is Us/

14. magyar tartalom most nincsen.
I Call Marriage. Toby throws a wrench in Kate’s plan; Anxiety takes hold of Randall’s family; Jack and Rebecca receive devastating news; Kevin examines his romantic past.
15.
Miközben Kevin nagyon izgul legújabb szerepének premierje miatt, nem várt támogatásra lel. Rebecca és Jack Valentin-napi programja nem úgy sikerül, ahogy eltervezték. Míg Toby és Kate úgy döntenek, hogy mélyre ásnak és felfedik egymás előtt legnagyobb titkaikat

Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/

228. rész
4×7/2, 110/2. rész
Az uralkodó magához parancsolja Musztafát, aki újabb vétséget követett el azzal, hogy titokban elhagyta a szandzsákot és meglátogatta a Kapudán pasát.
Fatma szultána egymás után rendezi az ünnepségeket, s úgy tűnik, beletörődött már a házasság gondolatába.
229. rész
4×7/3, 110/3. rész
Musztafa érzései megváltoznak, és felkeresi Barbarossa kapitány lányát, a szépséges Mihrimisszát, aki teljesen összezavarodik. Mindketten tudják, hogy kapcsolatuk végzetes következményekkel járna.
Szelim várandós ágyasa, Nurbánu szembesül a háremhölgyek irigységével és kegyetlenségével.
Fatma szultána mindent elkövet, hogy a palotában maradhasson, és hamarosan meg is találja a módját.
A szultán próbára teszi Musztafa hűségét.

Sorozatok, amiknek csak a tartalmát olvasom

Amerikaiak /The Americans/

4×5 A figyelmeztetés
Aderholt követi Marthát Philip lakására, de Philipet idejében figyelmeztetik, így már az egyre kétségbeesettebb Martha sem találja őt ott. Oleg nem tudja feldolgozni, hogy a bátyját nem temethetik el háborús hősként, hiszen egy olyan háborúban vesztette életét, amely a hivatalos szovjet álláspont szerint nem is zajlik. Paige nem akarja a szülei kívánsága szerint manipulálni Tim atyát, ráadásul neheztel a szüleire, amiért azok nem hajlandók többet elmondani neki a munkájukról.
4×6 Bizalom nélkül
Philip a saját feje után megy, és Marthát a KGB védett lakására viszi. Másnap Martha beteget jelent az irodában, ami tovább erősíti Stan gyanúját. Elmegy Clark lakására, majd helyszínelőket kér, akik találnak egy ujjlenyomatot. Gabriel azt gondolja, Philip aggodalma alaptalan, és nem akarja megszervezni Martha kijuttatását az országból. Williamet egy korábbiaknál is veszélyesebb kórokozó megszerzésére kérik. Martha nem bízik Gabrielben, Philip mégis kénytelen a gondjaira bízni.

Észak és Dél nővérei /Mercy Street/

6.
Lincoln elnök látogatása a lázadók ördögi tervét indítja el, mely lehetőséget biztosít arra, hogy kiszabadítsák Jamest. Dr Foster felfedez egy tervet, mely alá akarja ásni őt a betegek rovására. Aurelia felépül a műtétből és bátor döntést hoz.

Egyszer volt, hol nem volt /Once Upon a Time/

5×10 Megtört szív
Hook, miután újjászületett Zordonként, végre le akar számolni régi ellenségével, Zörgőfürgével; felkeresi Goldot a boltjában és párbajra hívja a hajó fedélzetén. Emma segítséget ígér a hősöknek, ha leveszik róla a bilincset, de erre még Henry sem hajlandó. Camelotban Emma meggyőzi Hookot, hogy még mindketten képesek lehetnek arra, hogy legyőzzék magukban a sötét erőt, de ennek érdekében azokhoz kell visszatérniük, akiket szeretnek.
5×11 Hattyúdal
Storybrookot megszállják a feltámadott Zordonok, hogy mindegyik elragadjon egyet az élők közül, akivel kiválthatja magát az alvilágból. Miután hőseink közül mindenkit megjelöltek, Gold már csak egyetlen tanáccsal szolgálhat nekik: használják ki az utolsó perceket, amelyeket szeretteik körében tölthetnek. Emma azonban nem hajlandó feladni a küzdelmet, és ehhez szövetségesnek az újra gonoszá vált Hookot akarja megnyerni, akinek – életében immár nem először – el kell döntenie, milyen ember akar lenni.
5×12 Az eltávozottak lelke
Emma és társai egy furcsa, megváltozott Storybrooke-ban találják magukat. Ez az alvilág, amelyet olyan holt lelkek népesítenek be, akiknek még maradt valami elintézetlen ügyük. Hookot nem sikerül megtalálniuk, Regina azonban találkozik anyjával, Corával, aki azt akarja, hogy térjen vissza a valódi Storybrooke-ba, különben apja fogja kárát látni. A mesebeli múltban a gonosz királynő apja a varázstükör segítségével megidézi Corát, aki nem nyugszik, amíg hozzá nem segíti lányát, hogy bosszúja Hófehérke ellen beteljesedjék.
5×13 Az utolsó munka
Hook alvilági börtönében egy lánnyal találkozik, akit saját maradása árán sikerül megszöktetnie, és üzenettel Emmához küldi. Mary Margaret viszontlátja a félisten Herkulest, akinek serdülőkorában döntő szerepe volt abban, hogy Hófehérke népének hősévé válhatott; most Herkulesből kell ismét hőst faragni, hogy legyőzhesse a Hookot fogva tartó háromfejű szörnyet, Cerberust. Robin Hood eközben bejuttatja Henryt Regina irodájába, hogy megkeresse Storybrook térképét, a fiú azonban ehelyett Szörnyella karjaiba szalad, aki Henryt mint a jelenlegi Írót akarja felhasználni, hogy kijusson az alvilágból.

Kártyavár /House of Cards/

3×10 A szenvedés völgye
A Jordán völgyében a helyzet percről-percre rosszabodik, aminek a tetőpontján Underwood és Petrov elnők személyesen találkoznak a háborús övezet kellős közepén. Félő, hogy fel kell adni a békefenntartó missziót, amiért Claire annyit küzdött, Petrovnak ráadásul van egy még keményebb feltétele is. Doug állapota sokat javult, ezért meghívja magához a testvére családját, akiket még szinte alig látott.
3×11 Kármin
Közeledik az első fontos televíziós vita a demokrata elnökjelöltek között. Frank Jackie-re bízza a piszkos munkát, akinek az lesz a feladata, hogy kíméletlenül támadja Dunbart, de nem tetszik neki a rárótt harapós kutya szerepkör, mert fél, hogy a családját is bemocskolja a politikai vagdalkozás. Claire eközben Franknek kampányol és Tom megpróbálja rávenni, hogy beszélgessenek a könyv miatt. Doug testvére hamarosan visszatér a családjához és kérdéses, hogy a férfi a továbbiakban hogyan bírkózik meg a még mindig kínzó rögeszméjével.

A sötétség kora /The Originals /

2×21.
Klaus, Dahlia segítségével, elindul bosszút állni a családján. Eijah, Rebekah és Freya terve nem sikerül. Hayley és Jackson menekülni próbál, de…
2×22.
Klaus terve mindenki számára világossá válik. Davina próbálja megtartani Kolnak tett ígéretét. Freya drasztikus lépést tesz azért, hogy megvédje magát Dahlia erejével szemben. A Mikaelson testvérek készek megvívni a legnagyobb harcot az életükben.
3×1. rész
Feltűnik a városban Klaus egyik régi barátja, Lucien, akinek jelenléte egyre több nyugtalanságot okoz. Cami és Vincent segítenek egy nyomozónak, aki egy kegyetlen gyilkossági ügyön dolgozik.
3×2. rész
Néhány felbérelt férfi farkasokat gyilkol az erdőben. Freya baljós jóslatot lát a Mikaelson-családdal kapcsolatban.

Uram, segíts! /Madre, aiutami/

1.
Germana anya, az idős olasz apáca harminc év afrikai missziós szolgálat után hazatér Rómába. A polgárháborús veszélyes Kongóban hagyja öt apáca tanítványát. Nem sokkal később szörnyű hírek jönnek, hogy a tábort felgyújtották és három apácát lemészároltak, egy, Maria eltűnt és csak Vera nővér, a gazdag gyáros lánya tér haza élve. Germana mindenáron ki akarja deríteni az igazságot, amit egyre nagyon homály fed. Maria bátyja, Matteo is nyomozni kezd, mivel kétes hírek keringenek a húgáról. Úgy tűnik, hogy Vera nővér súlyos dolgokat titkol el az anya, az ügyész és a családja elől.

Velvet Divatház /Velvet/

2. évad, 13. rész
Karácsonykor az áruház is kiürül, de Ana egy ajándékot talál a kirakatban álló fenyőfa alatt, ami neki szól.
Egy váratlan hószakadás miatt a Velvet alkalmazottai valamennyien ott ragadnak az áruházban.
Ana és a bácsikája no meg Isabel nekilátnak, hogy megszervezzék a közös karácsonyestét. Csak Clara ünnepel máshol, mert Mateo meghívja a családi házba, ahol az édesanyja és a nénikéi mellett ezúttal a testvére is ott lesz.
2. évad, 14. rész
Hála az erőfeszítéseknek, a közös karácsony remekül sikerül, Ana és Carlos is közelebb kerülnek egymáshoz. Csak Rita szenved, mert Rosamarí ragaszkodik hozzá, hogy így is meglegyen az eljegyzés.
Mateo számára nagy stresszt jelent a testvére felbukkanása, és ezt még fokozza, hogy Lucas azonnal szemet vet Clarára.
Az ünnep után Albertóék derűsen térnek vissza a Velvetbe, látszólag minden rendben van a párok között, és megkezdődik a repülős egyenruhák nagyszabású bemutatásának az előkészítése.

Vámpírnaplók /The Vampire Diaries/

6×1
Elena, miután az elmúlt néhány hónapban rendhagyó és veszélyes eszközökkel próbálta enyhíteni a Damon elvesztésével járó gyászt, másodéves hallgatóként tér vissza a Whitmore College-ba.

Reklámok

2 hozzászólás to “Sorozatok a TV-ben 2017. június 5. és június 18. között”

 1. Szandi12 Says:

  Végre Vámpírnaplók :)) Már nagyon várom

 2. Elhaym Says:

  Milyen volt az új évad?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: