Áprilisban néztem!

Hosszú vélemények előtt röviden:

15. Rólunk szól /This is Us/ 1. évad

Azért került az utolsó helyre, mert ebben a hónapban nem tudtam rávenni magam, hogy folytassam az 5. résszel, de májusban szeretném.

14. Barátok közt 19. évad
8347-8382. rész

A sorozat, ami nem szól semmiről és a mindennapi élet is életszerütlen. Sokszor csak hallgatom, hogy tudjam mi a válasz a nyereményjátéknál.

13. The Walking Dead 7. évad
16. rész

Ez az évadzáró sem ért sokat, nem szeretem a teljesen kiszámítható történeteket. Nagyon remélem a következő évad már nézhetőbb, életszerűbb lesz és foglalkoznak a karakterekkel is. Már Daryl sem érdekes.

12. Jóban rosszban 13. évad

3072 – 3091. rész

❤ ❤

Búcsúznom kellett Dózsa Zoltántól. 😦 Nem tetszik, hogy nagyon fiatalítanak és a maffia szál is egyre nagyobb veszélyben van.

11. Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/ 4. évad
219-222. rész

Amióta Ibrahim nincs, azóta a szereplők teljesen hidegen hagynak. Nincs benne kedvenc szereplőm, de igazi egyéniség sem. Várom, hogy elkezdődjön a nagy harc a trónért, azok a részek talán izgalmasak lesznek.

10. Hupikék törpikék /Smurfs – Les Schtroumpfs/
11-50. rész

A régen látott részekkel nosztalgiáztam, de sokadjára már nem tudtak úgy lekötni, mint régen. Több részt csak hallgattam a teendőim elvégzése közben.

saul

❤ ❤ ❤

9. A szultána /Muhtesem Yüzyil: Kösem/ 2. évad
5-7. rész

Még itt sincs kedvenc szereplőm, de legalább a legutóbbi két rész nem volt teljesen unalmas. Elkezdett érdekelni, hogy mi lesz Faryával. A sorozat legnagyobb hibája, hogy már nem a valóságot mutatja be, hanem egy fiktív románcot.

8. A szökés /Prison Break/ 5. évad
1-4. rész

Sokat vártam az új évadtól, de eddig csalódás. Az új szereplők semmilyenek, a történet izgalmas, de összecsapott. A régi szereplőket jó látni, de a legtöbbjükkel az írók nem tudnak mit kezdeni.

7. Trónok harca /Game of Thrones/ 6. évad
6-8. rész

Egy év szünet után folytattam a sorozatot a 6. résszel. Sajnos nagyon sok benne az összecsapott, kidolgozatlan szál és már a szereplők jellemével sem foglalkoznak úgy, mint korábban. Egy többször megszúrt ember ne szaladgáljon fürgén, és ne vicceket meséljenek a fontosabb harcok helyett.

6. Megtört szívek /Paramparça/ 3. évad

❤ ❤ ❤ ❤

244- 248. rész

A történet és az érzelmi szál elrontása már csak felidegesíteni tud, de a szereplők többségét továbbra is nagyon kedvelem. Annyira, hogy hiányozna, ha egy héten nem látnám őket.

5. Kalandos nyár – Párizs /Les mysteres de l’amour/ 5. évad
9-26. rész

Az 5. évad történetileg nem hozza azt a szintet, mint korábban. Sok az unalmas, vagy kínos rész, de vannak benne életszerű, hétköznapi jelenetek is és még mindig ebben a sorozatban van a legtöbb kedvenc szereplőm.

4. Humans 2. évad
8. rész

Az utolsó rész tele volt váratlan, szívszorító és megdöbbentő fordulatokkal. A dobogó csak azért nem lett meg, mert kedvenc szereplő terén azért gyengébben teljesített, mint a 3 legjobb sorozat.

❤ ❤ ❤ ❤ ❤

3. Better Call Saul 3. évad

1-3. rész

Az első rész is jó volt, de azért a kezdéstől többet vártam volna. A 2. és 3. rész viszont már tökéletes volt. Chuck egyre ellenszenvesebb, Jimmyt egyre jobban sajnálom, Gust meg imádnivaló.

2. Fatmagül /Fatmagül’ün Suçu Ne/ 1. évad
50-67. rész

Néha eléggé lassú, de a szerelmi szál pont olyan, amire már régóta vágytam, Megható, szépen kidolgozott, idegesítő dolgoktól mentes. Remélem így is marad. De hiába nagyon jó, májusban szeretnék megdöbbentő fordulatokat is, máskülönben nem lesz meg a dobogó.

1. A bosszú /Intikam/ 1. évad
1-7. rész

A nagy meglepetés. Azt hittem nem fogom szeretni, de egyből lenyűgözött. Minden rész izgalmas, semmi unalom. A szereplők jók, vannak benne szívszorító jelenetek is és tele van elgondolkodtató idézetekkel is. Megszokott török sorozatos hangulata sincsen, mivel a történet megegyezik az eredeti amerikai változattal. Csak apróbb változások vannak, de ezek a változások csak jobbá tették a sorozatot, kidolgozottabbá.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: