Sorozatok a TV-ben 2017. április 10. és április 23. között

Premier

 • Better Call Saul 3. évad április 13. (csütörtök) 22:00, AMC
 • A bosszú /Intikam/ 1. évad április 19. (szerda) 19:10, AXN White

Jelenleg nézett sorozataim

 • A szökés /Prison Break/ 5. évad csütörtök 21:00, Prime
 • A szultána /Muhtesem Yüzyil: Kösem/ 2. évad  csütörtök 21:50, TV2
 • Barátok közt 19. évad minden hétköznap 21:45, RTL Klub
 • Fatmagül /Fatmagül’ün Suçu Ne/ minden hétköznap 16:50, TV2
 • Hupikék törpikék /Smurfs – Les Schtroumpfs/ minden hétköznap 19:00, Kiwi TV
 • Jóban rosszban 13. évad minden hétköznap 20:20 Super TV2
 • Kalandos nyár – Párizs /Les mysteres de l’amour/ 5. évad minden hétköznap 18:00, Izaura TV
 • Megtört szívek /Paramparça/ 3. évad szombat 16:40, TV2
 • Rólunk szól szombat 18:00, VIASAT3
 • Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/ 4. évad szerda 22:30,  RTL Klub

Sorozatok, amiknek olvasom az előzetesét.

A fülszövegek SPOILERT tartalmaznak.

A szökés /Prison Break/

5×2
Michael és társai tovább készülnek a szökésre az Ogygia fegyházban. Tervükhoz elengedhetetlen, hogy kinti segítőik, Lincoln, C-Note és Sheba életük kockáztatása árán kimerészkedjenek a radikális ISIL fennhatósága alá tartozó külvárosi kerületbe és megtalálják a Fény Sejkjét. Eközben Sara segítség helyett csak kiábrándító válaszokat kap egy a Külügyminisztériumnál váratlanul felbukkanó régi ismerősétől.
5×3
Folytatódik a szökés előkészítése az Ogygia börtönben. Michael és Whip a falak között, Lincoln és társai pedig az elesés küszöbén álló Sana’a-ban próbálnak megtenni minden tőlük telhetőt. A kintiek egy kódolt üzenetben megkapják a szökés előkészítéséhez használt műhely koordinátáját és fény derül a találkozási pontra is. A csapat ezután ketté válik, míg Lincoln és Sheba útleveleket próbál szerezni, addig C-Note és Mohammed az erőműbe siet hogy előidézzék a szökéshez szükséges áramszünetet.

A szultána /Muhtesem Yüzyil: Kösem/

2. évad, 6. rész, 104. rész, törökül a 32/3. rész
A Topal pasa zsebében talált birtoklevél elvezeti Gevherhan-t egy házhoz, ahol kellemetlen meglepetésben van része.
Kösem estélyt ad Farya tiszteletére a háremben.
Az erdélyi hercegnő összebarátkozik Atike szultánával, de Ayse kioktatja őt…
2. évad, 7. rész, 105. rész, törökül a 33/1. rész
Ayse értesíti Sinan pasát, hogy Kösem mégis átköltözteti Faryát Üsküdarba.
Murad megengedi Bayezidnak, hogy az anyja eljöjjön őt meglátogatni.
A szpáhik kirabolják Ester asszonyt, és megfenyegetik Kösem szultánát.
Atike közben üzen a padisahnak…

Barátok közt

19×8357-8364. rész
Natasa aggódik, hogy a professzora nem fogja elfogadni a kutatásról alkotott véleményét.
Kristóf próbál megbirkózni a történtekkel.
Felbukkan Péter exbarátnője, Renáta, és új „áldozatot” talál magának.
Ágnes és Liza úgy érzik, most végre minden megváltozhat az életükben.
Rudi családjának pénzre van szüksége.
Júlia találkozik az üzleti élet jóval keményebb oldalával is.
Margó felfedezi, hogy Gigi ijesztően viselkedik Bencével.
19×8365-8372. rész
Felvetődik a gyanú, hogy Gigivel nincs minden rendben.
Gizella aggódik, hogy a Ludwiggal történtek befolyásolják Stella iskolai előmenetelét.
Kristófot visszavárják a volt munkahelyére.
Emília és Félix kapcsolata más irányt vesz.
Renáta és Bandi ügyeskedni kezdenek a KisSzékben, aminek megjósolhatatlan következményei lehetnek.
Júlia elutasítja Miklós segítségét hexafa-ügyben, ám Attila hajlandó Miklóssal szövetkezni, ami könnyen hatással lehet Júlia és Attila kapcsolatára is.

Fatmagül /Fatmagül’ün Suçu Ne/

55. rész, törökül 27/2. rész
Rahmi megkéri Mukaddest, hogy többet ne menjen el így, hiszen nagyon szereti őt és Muratot. Fatmagül megnyílik Kerimnek, és elmondja neki, hogy szeretne újra egészséges ember lenni és nyitni a világ felé. Nine mama úgy gondolja, hogy a lánynak szakszerű segítségre lenne szüksége…
56. rész, törökül 28/1
Kerim megtudja az újságból, hogy Mustafa kórházban van. Vural véletlenül meghallja, hogy Erdogan kiket akar bajba keverni. Mukaddes kezd a régi lenni, ahogy gyógyulnak testi és lelki sebei. Kerim és Vural találkoznak…
57. rész, törökül 28/2. rész
Fatmagül hazafele meglátja, hogy Kerim és Vural beszélgetnek a parton. Nagyon elkeseredik, hiszen végre elkezdett bízni benne, hogy Kerim tényleg szereti őt. Mustafa már felkelhet, de még mindig nagyon gyenge. Fatmagül kirohanása mindenkit megdöbbent. Kijelenti, hogy soha többé nem tud megbízni Kerimben, mert becsapva érzi magát. Vural egyik ostobaságot követi el a másik után. Úgy gondolja, hogy már csak a halál könnyíthet a lelkén…
58. rész, törökül 29/1. rész
Kerim feladja magát a rendőrségen, illetve feljelenti Erdogant, Selimet és Vuralt is. Vural állapota még válságos. Leman és Semsi sokat veszekednek, hiszen megbénítja őket a fájdalom, amit a fiúk balesete miatt éreznek. Fatmagül eldönti, hogy végre kiáll az igazáért. Meltem pedig újra gyanakodni kezd…
59. rész, törökül 29/2. rész
Kerim feladja magát a rendőrségen, illetve feljelenti Erdogant, Selimet és Vuralt is. Vural állapota még válságos, Leman és Semsi ezért sokat veszekednek, hiszen megbénítja őket a fájdalom, amit a fiúk balesete miatt éreznek. Fatmagül eldönti, hogy végre kiáll az igazáért. Meltem újra gyanakodni kezd. Erdogan és Selim a család házánál járnak. Ez nagyon felzaklatja Kerimet és Fatmagült. Nine mama megpróbál találni egy jó ügyvédet. Galip mestertől kapott egy elérhetőséget, így Kadirhoz fordul segítségért. Vuralt megműtik. Leman közli Münirrel, hogy mindenről ő tehet…
60. rész, törökül 30/1. rész
Erdogant és Selimet rendőrök vezetik el. Mustafa nem tudja, mit tegyen, tart tőle, hogy őt is beidézik majd. Kadir védi végül Kerimet. Kiderül, hogy Asude gyermeket vár. Meltem eközben igyekszik bizonyítani az igazát…
61. rész, törökül 30/2. rész
Mustafa szembesül a gyarlóságaival, hogy eladta a lelkét pénzért. Nine mama és Kadir, az ügyvéd is Izmirbe utaznak. Turaner aggódik, hogy botrány lesz. És nagyon szeretné, ha nem szivárogna ki semmi Selim ügyéről…
62. rész, törökül 31/1. rész
Vural ugyan már magához tért, de vallomást még nem tud tenni. Resat szeretné, ha Vural és Mustafa vallomása az ő javukat szolgálná. Selim és Erdogan megtudják, hogy mi vár az erőszaktevőkre a börtönben…

Jóban rosszban

13×3077. rész
Kardosnak nem sikerül megállítani Szilviát, és Istvánnak sem képes elmondani az igazságot. Garai mielőbbi eredményt akar az adatlopás ügyében. Szlávikék őt is kihallgatják, Eszes pedig Zádort puhítja, mert gyanúsnak tűnik. Szlávik és Gabi biztosítják Müllert, hogy képesek lesznek együtt dolgozni. Roland vezető pozíciót ad Milánnak.
13×3078. rész
Müllerék visszanézik a biztonsági kamerák felvételeit és rájönnek, hogy Garai nem mondott igazat. Elhatározzák, hogy utánajárnak, mit titkol az ezredes. Istvánt kiengedik a kórházból, Kardos pedig küzd a lelkiismeretével. Milán megkapja az első feladatot, mint vezető. Zseni borkóstolója veszélybe kerül. Roland előlépteti Alizt.
13×3079. rész
Eszes követi Garait, és jelenti Mülleréknek, hogy az ezredes munka után nem haza ment. Elhatározzák, hogy kérdőre vonják Garait. Kardos hajlik rá, hogy elengedje a Szilvia-Tomi történetet, de a lelkiismerete tovább kínozza. Milán várakozáson felül teljesít a tárgyaláson. István belemegy, hogy Zseniék rendezvénye a Macsekba költözzön.
13×3080. rész
Szlávikék felelősségre vonják az ezredest, aki bevallja, hogy egy nőnél volt. Müllerék szerint az a nő lehet a beépített ember. Kardos Szilárdtól kér segítséget az István ügyben. Meli rosszul tűri Milán új időbeosztását és az sem tetszik neki, hogy nem akarja magával vinni az útjaira. Gyöngyi elárulja Bandiéknak, hogy Szilvia csalja Istvánt.
13×3081. rész
Szlávikék meggyőzik Garait, hogy ki kell hallgatniuk Edinát, aki meglép előlük. Roland újabb feladattal bízza meg Milánt. Meli hazugságon kapja a fiút és elhatározza, utánajár mi az igazság. István örömmel számol be Zsófi sikeres felmérőjéről Kardosnak, akit meghat István barátsága és egyben meggyőzi arról, hogy nem szabad tovább titkolóznia.
13×3082. rész
Milán elutazik a tárgyalásra, de lebukik Meli előtt. Kardos bevallja Dórának, hogy beszélni fog Istvánnal, de az akciója a vihar miatt tovább várat magára. Garait nyugtalanítja, hogy egyelőre nem bukkantak Edina nyomára, de Szlávikék meggyőzik, hogy ne dobja föl magát a központnál. Zseniék, a vihar ellenére megtartják a borkóstolót a Macsekban.
13×3083. rész
A Macsekban jó hangulatban zajlik a borkóstoló. Kardos lemond a közbeavatkozásról, de István így is megtudja az igazat. Tomi bevallja, hogy viszonya van Szilviával. Aliz szobalánynak öltözve segít Milánnak, aki kivágja magát a tárgyalópartnere előtt, de ezzel csak még durvább helyzetbe hozza Melit és önmagát. Rolandnak gyanús lesz Konrád és Aliz.
13×3084. rész
Kardos bevallja Istvánnak, hogy régóta tud Szilvia félrelépéséről. István teljesen magába zuhan, de Szilvia a bocsánatáért könyörög. Milán hazaküldi Melit és alkut köt Veressel. Konrád bepöccen Meli miatt és beszámol Rolandnak Milán üzleti útjáról Adél eltökélt, hogy újra összehozza Szlávikot és Gabit. Azt tervezi, hogy elszökik otthonról.
13×3085. rész
István összefeszül Tomival Szilvia miatt. Tomi Gyöngyit hibáztatja a történtekért. Meli megígéri Milánnak, hogy nem fogja többet zavarni a munkájában. Konrád számítása beválik, Milán visszakullog hozzá. Gabi megengedi Szláviknak, hogy találkozhasson Adéllal. Adél felszívódik, Szlávik aggódni kezd. A rendőrök továbbra sem találják Edinát.
13×3086. rész
István és Tomi egymásnak esnek a kórházban. Tomi mindenre képes Szilviáért. István hajlik rá, hogy megbocsásson a feleségének. Konrád elérkezettnek látja az időt Roland megbuktatására. Adél eltűnése vaklárma volt, de Gabi és Szlávik újbóli egymásra találása elmarad. Konrádék folytatják Milán kiképzését. Fidóék nehezményezik Milánék kinevezését.

Kalandos nyár – Párizs /Les mysteres de l’amour/

5. évad, 14. rész (118. epizód)
Diego őszinteségével felkavarja az állóvizet a csapatban. A fiú lelkiismeretfurdalása miatt elszökik otthonról, így mindenki az ő megkeresésére indul.
5. évad, 15. rész (119. epizód)
Chloé és Emelie hazatérnek utazásukból, ami során feltűnően közel kerültek egymáshoz. Christian és José körül egyre kuszábbak a szálak a megtámadásukat illetően.
5. évad, 16. rész (120. epizód)
Laly tovább folytatja fia apjának keresését, ezért megkéri Jeannet, hogy segítsen kideríteni, hol lehet a férfi. A nőt azonban elrabolják.
5. évad, 17. rész (121. epizód)
Nicola megérkezik Love Islandre, ahol elrabolták Jeannet, és Jimmyvel együtt a keresésére indulnak. A fogvatartók azonban nem akarják elhinni, hogy csak a fia szeretné megtalálni a férfit.
5. évad, 18. rész (122. epizód)
Laly megálmodja, hogy Christian és Fanny balesetet szenvednek. Ezért a nyomukba ered Johnnal együtt, hogy megvédje őket a közelgő bajtól.
5. évad, 19. rész (123. epizód)
Karácsonykor mindenki összegyűlik, hogy együtt ünnepeljenek. Feltűnik azonban egy titokzatos férfi, aki fotókat készít a társaságról. Audrey is jelt ad magáról, akit még mindig fogva tartanak.
5. évad, 20. rész (124. epizód)
Nicola és José elindulnak, hogy ajándékot vegyenek Nickinek. Az úton azonban felvesznek egy stoppost, aki fegyvert szegezve rájuk a reptérre irányítja őket. Az este végül egy váratlan vendéggel is bővül.
5. évad, 21. rész (125. epizód)
Diego apja Antonio felforgatja a társaság életét, ugyanis minden nő epekedni kezd utána. Azonban nem csak ez jelent problémát. Két fegyveres férfi túszul ejti Christiant és Johnt.
5. évad, 22. rész (126. epizód)
A túszejtők fogva tartják Nicolat, Christiant, Johnt, Fannyt és Ingridet. A többiek a segítségükre sietnek, azonban kiszabadításuk akadályokba ütközik.
5. évad, 23. rész (127. epizód)
Nicolat baleset éri és kórházba kerül kómában. A társaság női tagjai ezek után minden idejüket annak szentelik, hogy a férfi kedvében járjanak.

Megtört szívek /Paramparça/

246. rész (III. évad, 41. rész), törökül 85/2. rész
Cihan próbálja titkolni, de egyre egyértelműbb a környezete számára, hogy még mindig gyengéd érzelmeket táplál Dilara iránt.
Mithat egyre több információt tud meg Harun kelet-európai ügyleteiről.
Özkan és Rahmi folytatják a nyomozást, mert úgy hiszik, Asumannak és Candannak köze van egy gyilkossághoz.
Ozan képtelen elfogadni, hogy az apja békét kötött Harunnal…
247. rész (III. évad, 42. rész), törökül 85/3. rész
Harun nagyon szomorú a tudattól, hogy Ozan örökké gyűlölni fogja őt.
Rahmi folytatja a nyomozást Asuman és Candan után.
Cansu egyre jobban szenved, képtelen feldolgozni, hogy talán soha nem lehet gyereke.
Dilara nem bírja tovább nézni lánya szenvedését, így radikális lépésre szánja el magát.
Ozan közben szivességet kér Mithattól…

Rólunk szól /This is Us/

9.
Kate, Kevin és Randall számára kaotikussá válik a családi Hálaadás. Olivia szavai éket vernek Kate és Kevin közé.

Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/

220. rész, 4×3/4, 106/4. rész, 4×4/1, 107/1. rész
Szelim dührohamot kap a piaci események miatt, amit Cecilia kihasznál.
Hürrem úgy dönt, hogy maga választja ki az ágyast az uralkodó számára, hogy megelőzze Fatma szultána ügyeskedéseit.
Bayezit úgy érzi, hogy apja nem szereti, és ezért Szelimet okolja.
Rüsztem megtudja, hogy a janicsárok és Musztafa közös erővel megpróbálják tőrbe csalni.
221. rész, 4×4/2, 107/2. rész
Rüsztem pasa aggódik a családja biztonságáért, ellenségei legnagyobb örömére. Ráadásul a közös ima napján panaszlevelek sokaságát juttatják el az uralkodóhoz, amelyben Rüsztem igazságosságát kérdőjelezik meg.
Cecilia új tervet sző Szelim herceg behálózására. Kijátsszák Hürremet, és újra beküldik az ágyast Szulejmánhoz.

Sorozatok, amiknek csak a tartalmát olvasom.

Kártyavár /House of Cards/

3×3 Pingpong
Petrov orosz elnők érkezik látogatóba a Fehér Házba. Frank szereté, ha az elnök beleegyezne a jordániai tervébe, de Petrov kezdettől fogva kategórikusan nemet mond. Miközben a háttérben Claire és a külügyminiszter asszony a nagykövetekkel tárgyalnak, addig a két elnök között egyre fagyosabb lesz a hangulat. A díszvacsora kis híján botrányos irányt vesz, és a kérdés már csak az, hogy Frank enged-e az orosz nyomásnak.

Kuzey Güney – Tűz és víz

187. rész (2. évad, 80. rész)
Sami elszólja magát a Denise-től kapott kódról Güney előtt, a férfi azonnal rájön, hogy hol kell kersnie a sárga 8-ast. A Sinaner csoport helyzete Baris újabb botrányát már nagyon nehezen viseli, Burak azon van, hogy segítsen nekik. Cemre és Kuzey megkapják a házassági engedélyt.
188. rész (2. évad, 81. rész)
Gülten összetalálkozik Ömer úrral a házban, amit szeretne kibérelni. Zeynep a Tekinoglu Pékségből rendel süteményeket a diplomaosztó ünnepségre, amit Cemrével szerveznek. Seref egy véletlen folytán rájon, hogy Güney kivette Denise széfjének tartalmát.
189. rész (2. évad, 82. rész)
Cemre azt szeretné, ha Kuzey kimaradna a Güney körüli ügyekből, összeszólalkoznak ezen az eljegyzés alkalmából rendezett vacsorán. Baris úgy érzi, hogy mindenki ellene fordult, ezen az sem segít, hogy Buraknál ott találja Venust és Cant is. Seref Simay segítségével átkutatja Güney lakását.
190. rész (2. évad, 83. rész)
Cemre megkéri Güneyt, hogy üljenek le, és beszéljék meg a közös ügyeiket, amiket nagyon hosszú idő óta halogatnak. Ebru egyre jobban aggódik Baris miatt. Aynurt nagyon rosszul érinti, hogy Gülten és Handan együtt foglalkoznak a fiatalok esküvőjével, úgy érzi kirekesztik őt ebből is.
191. rész (2. évad, 84. rész)
Seref nem tudja meggyőzni Kuzeyt, hogy legyen óvatos a testvérével, mert nem annyira jószándékú, mint ahogy mutatja magát, ám a férfi meg sem hallgatja. Banu nagyon szomorú, amiért az árvaház projektet le kell állítani, Can próbálja vigasztalni. Husszein úr elviszi vacsorázni Gültent.
192. rész (2. évad, 85. rész)
Ömer úr felkeresi Gültent, hogy elköszönjün tőle, mivel elhagyja Isztambult elég hosszú időre. Güney szóvá teszi az anyjának, hogy nem szép, hogy kellemetlenkedik Aynurral. Banu állapota egyre rosszabb, folyamatos rémálmok gyötrik, és ezen az sem segít, hogy a rendőrségen összetalálkozik Güney-jel.
193. rész (2. évad, 86. rész)
Banu és Güney egy véletlen folytán összetalálkoznak a rendőrség épületében, a lány hisztériás rohamot kap. Kuzeyt kiengedik, első útja Cemréhez vezet. Baris eltűnése miatt a nyomozok ismét ellepik a Sinaner házat.
194. rész (2. évad, 87. rész)
Handan egy véletlen folytán megtudja a Sinaner ház egyik szobalányától, hogy Banu gyermeket vár, Samival úgy döntenek, hogy nem mondják el Güneynek. Kuzey, Cemre és Gülten elutaznak Isztambulból, néhány napot a tengernél töltenek.
195. rész (2. évad, 88. rész)
Güney egyre rosszabb állapotba kerül, az sem segít rajta, hogy Sami elintézi, hogy megkezdhesse a katonai szolgálatot. Cemre rájön, hogy Zeynep szándékosan tönkretette a menyasszonyi ruháját, nem akarja az esküvőn látni a lányt.
196. rész (2. évad, 89. rész)
Végre elérkezik az esküvő napja. Denise váratlanul beállít, és mindent összekuszál azzal, hogy elmondja Kuzeynek, Güney ölte meg Ferhatot, és bizonyítékai is vannak rá. Ebru és Banu azt tervezik, hogy elhagyják az országot, amint a lányt kiengedik a kórházból.

A sötétség kora /The Originals /

2×5
Esther egy cselnek köszönhetően fogságba ejti Elijaht, egy különleges bűbájt bocsájt rá, amivel a férfi újraéli a múltja egy elledett részét. A boszorkány azt reméli, a maga oldalára fordíthatja ezzel a fiát. Klaus és Camille igyekszenek megmenteni Davinat, Klaus rájön, hogy ehhez Callt is le kell győznie.
2×6
Hayley rosszul viseli, hogy nem segíthet Klausnak Elijah felkutatásában, ezért elmegy Marcelhez, és megkéri, hogy segítsen neki kiszabadítani a boszorkányok fogságába esett Olivert. Camille gyanut fog, amikor a pszichiátere megjelenik a bárban, és szokatlanul bensőséges tanácsokat ad neki.
2×7
Camille megpróbálja elcsábítani Finnt, végül azonban ő jár pórul. Hayley csatlakozik Marcellékhez. Elijah felébred.
2×8
Klaus igyekszik rávenni Finnt és Kalebet, hogy álljanak mellé az Esther elleni harcban. Hayley meg akarja győzni a falkát, hogy tartsanak össze. Rebekah visszatér a babával.

Velvet Divatház /Velvet/

2×6. rész
A Velvet Divatházba váratlanul megérkezik Párizsból Raúl De la Riva és ez alaposan felzaklatja a kedélyeket.
Ana és Alberto újratervezik az egyenruhákat Lorenzo Palacios kívánalmai szerint, de egyikük sem igazán elégedett az eredménnyel. Albertót az is aggasztja, hogy Patricia a részvények birtokában önjáró módon avatkozik be a Divatház terveibe.
Luisa Mateóval készül a fellépésre a rádióban, mert kiderül, angolul kell énekelnie.
2×7. rész
Alberto nagy meglepetésére az egyenruhák terveit nem Senor Ortega, hanem a lánya, Sara ellenőrzi, aki nem más, mint a titokzatos nő a bárból. De Sara merészebb terveket szeretne látni és el akar állni a Velvettel kötendő üzlettől. Alberto abban bízik, hogy ha időben meg tudják mutatni az eredeti vázlatokat, még meggondolhatja magát.
Luisa elindul a rádiós tehetségkutató versenyen, ahová nem csak a lányok, de Mateo is elkíséri.
Pedro akaratlanul többször is kihallgatja Adolfót, és ez meggyőzi arról, hogy a férfi csak szórakozik Ritával.
Christian elhatározza, hogy visszahozza Raúlt a Velvetbe és ehhez az apja segítségét kéri.
Blanca úgy érzi, itt az ideje, hogy lezárja kapcsolatát Maxszal.

Végtelen szerelem /Kara Sevda/

95. rész
Galip és Önder egyszerre látogatják meg Leylát, aki mindkettőjüket elküldi. Azt gondolja, hogy valamiben mesterkednek. Kemal és Méreg kihallgatják a férfit, aki az ominózus reggelen a faluban volt, de Emir előttük jár egy lépéssel. Kemal még egyszer felkeresi Nihant, de a lány hajthatatlan. Fehiméék szorgosan készülődnek a várva várt vacsorára, amin megünneplik Zeynep várandósságát, de az este nem várt fordulatokat hoz.
96. rész
Miután Kemal meglátja Zeynepet az ablakon keresztül Emir szobájában, a lánynak ki kell találnia egy tervet, amivel eltereli a bátyja figyelmét az igazságról. Nihan gyanúját azonban nem sikerül eloszlatni, azt gondolja, hogy Emir és Zeynep között van valami. Vildan mindeközben ünnepli, hogy a lánya újra Emirrel van, hiába mondja neki Önder, hogy mindez csak egy színjáték. Asu nem akar tovább Tufannal együtt dolgozni.
97. rész
Hakki úr szövetséget ajánl Kemálnak az Emir elleni háborúban. Emir felkéri Nihant egy építési projekt vezetésére, ám mind a ketten meglepődnek, amikor Kemált a tárgyalóteremben találják Leyla mellett. Kemal felajánl Méregnek egy állást, azt kéri legyen a cégvezetője. Nihan egy csellel megpróbálja leleplezni Emir és Zeynep viszonyát, de Emir rájön és megelőzi feleségét.
98. rész
Nihan, Leyla, Kemal és Asu együtt mennek a bejárásra, ahol megnézik a leendő iskola helyszínét. Kemal és Nihan között forr a levegő. Tufan elárulja édesanyjának, hogy miben vétkezett Kemal ellen. Emir úgy dönt, hogy Nihanért megy a terepszemlére, és elcsalja őt egy romantikus sétára. Mindeközben Vildan elárulja Fehimének, hogy Banu Emir szeretője volt. Kemal megtalálja az autót, amit Nihanék az erdő mellett parkoltak le és utánuk megy. Tufan új utat választ a bosszújára.
99. rész
Tufan elviszi Zeynepet a klinikára, de szerencsére Asu megmenti a lányt a kényszerített abortusz elől. Zeynep közben odahívja Kemált, így a két lánynak magyarázkodnia kell, miért is vannak a klinikán. Az elvágott féknek köszönhetően, Nihan és Emir balesetet szenvednek. Emir meg van győződve róla, hogy Kemal felel a balesetért. Tufan őrjöng, amiért Emir túlélte a balesetet.
100. rész
Ozan próbálja meggyőzni Zeynepet, hogy menjen vissza hozzá. Később megtudja, hogy a felesége el akarta veteni a babát. Emirnek gyanús lesz Asu, ezért elkezd nyomoztatni utána. Fehime miután megtudja, hogy Tarik szerelme, Banu, Emir volt szeretője, úgy dönt kezébe veszi az ügyet. Hakki úr rájön, hogy Tufan volt az, aki Emirt meg akarta ölni. Leyla pedig szövetséget ajánl Galipnak.
101. rész
A baleset utáni nyomozásban, Kemálék új nyomra bukkannak. Nihan észreveszi, hogy Emir és Zeynep találkoznak éjszaka és ez megerősíti a gyanúját a viszonyukról. Tarik beszámol a szerelmérő a szüleinekl, de nem a várt fogadtatásban részesül.
102. rész
Hakki úr megkéri Tufant, hogy végezzen Naziffal, ezzel megsemmisítve minden bizonyítékot a balestről. Kemal megpróbálja megmenteni Nihant Naziftól, még mielőtt Emir odaérne, de a dolgok kicsúsznak a kezük közül. Zeynep tovább játssza a kis trükkjét Ozannal. Emir meggyőzi Nihant, hogy mit mondjon a rendőrségen, ahol kihallgatják őt is, Emirt is és Kemált is.
103. rész
Banu elmondja Tariknak, hogy az anyja meglátogatta és megfenyegette. Hogy bizonyítsa szerelmét, Tarik megkéri a lány kezét. Fehime megtudja, hogy Zeynep elköltözött Ozantól. Miközben Nihanék a jótékonysági estély megszervezéséről tárgyalnak, Emir forró nyomra bukkan a zsarolóját illetően. Asu retteg, mert azt hiszi, hogy Emir rájött a titkára. Galip szövetséget ajánl Leylának.
104. rész
Zeynep folytatja a tervét, amivel a hálóját a Szezin család köré szőheti, ezért Ozannak felajánlja, hogy csak akkor marad vele, ha kötnek egy házassági szerződést. Banu nem akar hozzá menni Tarikhoz, de Emir nyomására elfogadja a fiú ajánlatát. Tufan megígérteti Kemállal, hogy ha átadja neki a bizonyítékokat Emir ellen, akkor nem keresi tovább Emir testvérét.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt kedveli: