Kara Para Ask magyarul?

Van rá esély, mert a Telenovella magazinban (Epizód) ezt olvastam.

“A Kara Para Ask nem egy klasszikus sorozat, mert itt a szerelmi szál mellett egy igen erős krimivonal is része a történetnek. A szériát már számos külföldi országnak eladták, úgy tudjuk nálunk is több tévécsatorna érdeklődik iránta. Figyelembe véve, hogy a Fatmagülnek, s benne Engin Akyüreknek mekkora sikere van, biztosak lehetünk benne, hogy nemsokára ezzel a sorozattal is találkozni fogunk valamelyik hazai adó műsorán.”

Történet:
A pénz és a kapzsiság mérgezett világában, Ömer Demir nyomozóként dolgozik. Párjával, Sibellel, már az esküvőjüket tervezik, amikor a lányt hirtelen holtan találják. Menyasszonyának halála és a vád, hogy egy gazdag üzletemberrel csalta őt, Ömert mélységes szomorúságba taszítja, ám a férfi ismerte szerelmét és tudja, hogy nem minden az aminek látszik.
Elif ékszertervezőként dolgozik Rómában, amikor haza látogat Isztambulba, megtudja,hogy édesapja meghalt egy balesetben. Kiderül, hogy tökéletesnek hitt apja rengeteg pénzzel tartozik a maffiának. Amikor kiderül, hogy a család nem tud fizetni, a maffia emberei elrabolják Elifet és húgát, Nilüfert. Elifet elengedik, Nilüfert viszont fogva tartják egészen addig, míg a lány ki nem fizeti az adósságot.
Míg Ömer eszeveszetten keresi az igazságot, Elif mindent megtesz, hogy családját megvédje és apja hibáit helyrehozza, ezáltal pedig a két fiatal élete összefonódik.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt kedveli: