Sorozatok a TV-ben 2017. január 30. és február 12. között

Premier

 • Amerikai fater 9. évad, február 1. 20:30, Humor+
 • A mi kis falunk február 2. 21:25, RTL Klub
 • Katalin cárnő február 4. 20:00, Izaura TV
 • Rólunk szól február 6. 22:00, VIASAT3
 • A Dinoszauruszok királya 2. évad, február 6. 11:30, Kiwi TV
 • A gyanú árnyékában február 6. RTL2
 • The Originals – A sötétség kora február 7. 21:00 Prime

Véget ér

 • Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/ 3. évad február 8.  RTL Klub
 • Az uralkodónő /Reign/ 3. évad február 10.  AXN White

Jelenleg nézett sorozataim

 • A korona hercege /Yi San/ minden hétköznap 13:30, 22:00 Izaura TV
 • A szultána /Muhtesem Yüzyil: Kösem/ 1. évad hétfő, kedd, szerda 21:00 TV2
 • A visszatérők /The 100/ 1. évad  kedd, vasárnap 22:00  RTL Spike
 • Az uralkodónő /Reign/ 3. évad minden hétköznap 20:10 AXN White
 • Barátok közt 19. évad minden hétköznap 20:40 RTL Klub
 • Fatmagül /Fatmagül’ün Suçu Ne/ minden hétköznap 16:50 TV2
 • Hupikék törpikék /Smurfs – Les Schtroumpfs/ minden hétköznap 19:00 Kiwi TV
 • Jóban rosszban 13. évad minden hétköznap 20:20  Super TV2
 • Megtört szívek /Paramparça/ 3. évad szombat 16:50 TV2
 • Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/ 3. évad szerda 21:30  RTL Klub

Sorozatok, amiknek olvasom az előzetesét.

A fülszövegek SPOILERT tartalmaznak.

A korona hercege /Yi San/

61. rész Testvéri szeretet
Song-yeont letartóztatják, mert segített egy árulónak megszökni, ráadásul rejtegette a házában és ápolta is. Guk-young nem érti, miért védelmezi annyira a lány a szökevényt, hisz a király életére tört. Song-yeon Dae-soo-nak árulja el, hogy a keresett személy nem más, mint rég elveszettnek hitt fivére, Song-vuk. Megkéri őt, hogy segítsen öccsének a menekülésben. Bár sikerül a fiúnak kicsúszni a katonák keze közül, de Dae-soo-t elfogják és tömlöcbe vetik. Guk-young az, aki segítségére siet és kihozza onnan, megbízva egy különleges feladattal. Közben teljesül a titkár hőn óhajtott vágya is, mert megkapja Lee Santól az engedélyt, hogy örökbefogadhassa Ün-on fiát. Ehhez azonban a királynénak is lesz pár szava.
62. rész Az esküvő
Lee San anyja akaratának ellenszegülve visszahozza Song-yeont a palotába második hitvesnek, és hivatalos ceremónián feleségül veszi. Az özvegy királyné és Guk-young igyekszik meggyorsítani Van-pung herceg örökbefogadását, hogy ezzel is stabilizálja a király helyzetét.
63. rész Élet a királyi udvarban
A király anyja tiltakozik az új hitves ellen – mivel Lee San az ő beleegyezése nélkül választotta Song-yeont – ezért, ahol csak tudja, megalázza őt, és megnehezíti az életét. A király elhatározza, hogy mindenáron véghezviszi azt a tervét, hogy eltörli a törvényes kereskedők kiváltságait és egyenlővé tesz minden kereskedőt. Ezzel hatalmas felháborodást vált ki és lázadást idéz elő.
64. rész Ismeretlen ismerősök
A kis herceg ügye meglehetősen felkavarja a kedélyeket az udvarban: Guk-ypoung azt szeretné, ha a fiút kineveznék koronahercegnek, azonban Hyo-eui tiltakozik az ötlet ellen. Annak ellenére, hogy Hyo-eui nagyon kedveli Song-yeont, Hye-gyong még mindig nem fogadta be hivatalosan a családba. Hyo-eui még Cho-bi-t is a palotába hozatja, hogy enyhítse Song-yeon magányát. A király tárgyalást szervez a törvényes kereskedőkkel, azonban Guk-young – az özvegy királyné sugallatára – elfogja és megkínozza a kereskedőket. Dae-soo és Seok-gi most először helytelenítik Guk-young parancsait, Jang-bo azonban nehéz helyzetben van, két urat kell szolgálnia – erre társai is rájönnek. A palotában dolgozó Li-cheon, Ji-su és a damók nagyon örülnek, amikor Song-yeon megvendégeli és régi barátként kezeli őket, azonban nehezen viselik a hatalmaskodó Cho-bit.
65. rész Mérgező kapcsolatok
Guk-young nagyon megdöbben, amikor Hyo-eui elküldi a palotából Woon-pung herceget. Cho-bi megpróbálja behízelegni magát Kimnél, az udvarhölgyek vezetőjénél, mert nagyra törő tervei vannak. Kim jelenti Hyo-eui-nek, hogy együtt látta Choi és Kang udvarhölgyeket, akik között levélcsere zajlott. Cho-bi nagyon megrémül, amikor Song-yeon rosszul lesz, de aztán arra gondol, hogy úrnője állapotos; Song-yeon azonban – újabb rosszulléte ellenére is – elhessegeti kotnyeles udvarhölgyét. Hyo-eui és Song-yeon elkísérik a királyt vidéki körútjára, azonban Guk-young attól fél, hogy visszatérése után a királyné leleplezi az özveggyel folytatott tárgyalásait és ezért megszervezi, hogy Hyo-eui-t megmérgezzék.
66. rész Az árulás
Valaki meg akarta mérgezni a királynét, de végül visszatáncolt. Kiderül, hogy Guk-yeong állt a háttérben. Mindenki le van sújtva, és az ügyben ítéletet hirdetnek. Az elkövető és a felbujtó akár halálbüntetést is kaphat.
67. rész Váratlan döntés
Lee San Guk-yeongot és társait száműzetésre ítéli, mely nagy felháborodást kelt a nagyurak körében. A Noronok hevesen tiltakoznak e döntés ellen, és a titkár kivégzését követelik a királytól. Lee San azonban hajthatatlan és erejét inkább az országban dúló éhínség és rabszolgakereskedelem felszámolására fordítja. Egy egyetemi diák dolgozata hívja fel rá a figyelmét, hol lehet az illegális embercsempészet fészke. Három hűséges testőrével el is megy felfedezni a környéket. Egy véletlen folytán, míg várja vissza testőreit, egy diákkal ott ragad az egyik raktárban, ahova az embercsempészek zárták be őket. A diák leleményességének köszönhetően hamar kiszabadulnak és kettejük között egy különleges barátság kezd szövődni.
68. rész Az új bizalmas
Lee San találkozik a városban az éles eszű Yak-Yonggal, aki felkelti a figyelmét. Hong miniszter megbocsátást szeretne a királytól, akinek nagyon hiányzik, ezért elküldi hozzá Dae-Soo-t, aki majdnem későn érkezik, mert Hong haldoklik. Lee San a helyszínre vágtat, hogy megbocsásson volt miniszterének, aki így nyugodtan, a király kezei közt hal meg. Song-yeon bebizonyítja a nemes hölgyeknek, hogy nem csak egy tudatlan damo, amivel sokak tiszteletét kivívja.
69. rész A rajtaütés
Yak-yong, aki tudásával és éleslátásával lenyűgözte a királyt, kitűnő eredménnyel jut be a hivatalnokok közé. A katonák Dae-soo vezetésével rajtaütnek a kínai rabszolga-kereskedőkön és letartóztatják őket. Az éppen az országban tartózkodó kínai diplomaták nem örülnek ennek. Kiderül, hogy Song-yeon gyermeket vár.
70. rész A feszültség fokozódik
A Kína és Korea közötti feszültség fokozódik, a nagykövet és Lee San azonban megoldják a helyzetet. Dae-soo és társai valószínűleg előléptetésben részesülnek majd. Lee Sant nagy öröm éri, kiderül, hogy Song-yeon gyermeket vár.

Még 7 rész és vége.

A szultána /Muhtesem Yüzyil: Kösem/

86. rész, törökül 28. rész
Iszkender megfenyegeti Kösemet, hogyha trónra kerül, azonnal megöleti a fiait. A hadjáratban eközben a janicsárokat a padisah ellen hangolják…
87. rész, törökül 29. rész
Davud pasának elege lesz, és elhatározza, hogy komoly tettet hajt végre. Elfogja Safiye szultánát, hogy kiderítse, vajon hol rejtőzik a fia…
88. rész, törökül 29. rész
Safiye halála még Kösemet is nagyon megrendíti. A padisah ezalatt békét köt a lengyelekkel és visszatér Isztambulba…
89. rész, törökül 29. rész
Oszmán nem akarja megengedni, hogy Hümasa és Zülfikár elváljanak. Kösem eközben gyanúba keveredik Ömer herceg meggyilkolása miatt…
90. rész, törökül 29. rész
Kösem azt kéri az uralkodótól, hogy vonja vissza a száműzetésére vonatkozó parancsát. Akile ikreket szül, de Oszmán nem tud igazán örülni a hírnek. Ömer lala közben arra akarja rávenni a padisahot, hogy ölesse meg a testvéreit…
91. rész, törökül 29. rész
Davud pasa Oszmán elleni lázadásra biztatja a janicsárokat. Azok eközben Isztambul utcáin tombolnak, ráadásul gyújtogatva és fosztogatva készülnek a bosszúra…

Még 5 rész és vége az 1. évadnak.

A visszatérők /The 100/

10. Én lettem a halál
Miután a száz visszatérő egyike egy vírussal tér vissza a táborba, és sokan megbetegszenek, Octavia, Finn, Jasper és Raven kigondolják, hogyan szereljék le a háborúra készülő földieket.
11. Calm
Miután egy tűz miatt szinte minden ételük odalesz, a száz visszatérő közül a legerősebbek a földiek folyamatos fenyegetése ellenére vadászni kényszerülnek.

Még 2 rész és vége az 1. évadnak.

Barátok közt

19×8259-8268.
– Natasa bevallja Emíliának, hogy van valaki, aki meglehetősen közel került hozzá.
– Tóbiás megpróbál bizonyítani Kristófnak, hogy tud másképp is viselkedni.
– Judit terve nem úgy alakul, ahogy azt a legelején eltervezte.
– Emília és Gizella is megsejti, hogy Ágnes háza táján sokkal nagyobb gond, mint azt gondolják, és hogy a nő leplez valamit.
– Hanna veszélyes küldetésre vállalkozik.
– Júlia és Attila kapcsolata újabb fordulatot vesz.
– Rudi csapdát állít az őt fenyegető bűnözőknek. A kérdés csak az, hogy ki kerül a csapdába.
19×8269-8278.
– Kristóf Rudi akciójának következményei miatt aggódik.
– Gizella tanúskodása csak további problémákat és újabb ellenséget eredményez.
– Hanna Emíliához fordul segítségért az átélt trauma miatt.
– Júlia és Attila hiába próbálja titokban tartani, hogy miként alakult a kapcsolatuk.
– Milán ismét megjelenik a rokonoknál, de az egyáltalán nem biztos, hogy mindenki örül a feltűnésének.
– Ottó és Miklós is tudomást szerez arról, hogy milyen helyzetben van Judit, ami komoly hatással lesz a kapcsolatukra.

Fatmagül /Fatmagül’ün Suçu Ne/

6-7. törökül 3. rész
A kórházban a tomboló Mustafa rátör Fatmagülre és számon kéri a lányt a szörnyű éjszaka eseményeiről. A Yasaran családfői azon vannak, hogy mielőbb megoldást találjanak a megdöbbentő bűntényre. A megállapodást követően Münir és Mukaddes a csendőrségen megpróbálják rövidre zárni az ügyet, miszerint Fatmagül és Kerim valójában szeretők voltak és a fiú készen áll feleségül venni a lányt. Nine mama és Galip próbálnak rájönni az igazságra. Fatmagül, szembesülve a sorsával, megdöbbentő dologra készül…
8-9. törökül 4. rész
A megaláztatások miatt Fatmagül összeomlik, meg akar halni. Mustafa őrült tombolásba kezd, miközben a családja hivatalosan is felbontja az eljegyzést. Münir tovább folytatja a szervezkedést. Erdogan és Selim összevesznek Isztambulban. Végül sikerül meggyőzni Fatmagült és Kerimet is, Fatmagül így visszavonja a feljelentést és a két fiatal elindul a városba, a házasságkötő terem felé…
10-11. törökül 5. rész
A friss házasokat újabb sokként éri, hogy azonnal Isztambulba kell költözniük, mivel a faluban nincsenek biztonságban. Erre bizonyíték Mustafa őrjöngése, akit csak az édesanyja váratlan kórházba kerülése tart vissza a további ostobaságtól. Közben Kerim főnöke, Galip úr elintézi, hogy a helyi újság lehozzon egy feltáró cikket, amelyből kiderülhet, hogy a Yasaran családnak köze van az esethez. Kerim Isztambulba érve meglátogatja egykori barátait. Távozása után Vural újabb titkot fed fel…
12-13. törökül 6. rész
Meltem családja megdöbbenve olvassa a helyi hírlapban, hogy Selimet erőszak gyanújába keverték. Mustafa kis híján megöli Münirt, ám ő próbálja jobb belátásra bírni. Fatmagül nem hajlandó Kerimmel kommunikálni, annak ellenére, hogy a fiú mindent megtesz érte. Nine mama azzal szembesül, hogy a faluban mindenki elutasító vele szemben az erőszak miatt. Mustafát egy barátja arra sarkallja, hogy kezdjen új életet. Galip balesetet szenved…
14-15. törökül 7. rész
Mustafa az Isztambul felé tartó úton megismerkedik egy Asu nevű nővel, aki felajánlja a segítségét, ha szüksége lenne rá. Erdogan a kelleténél jobban szimpatizál Belginnel, nem tudván, hogy nem ő az egyetlen. Fatmagülék hosszas keresés után megtalálják a házukat, ám ettől nincs mindenki elájulva. Perihan tovább küzd a depressziójával, Vural pedig a démonjaival…

További tartalom:
törökül 8. rész
Mustafa telefonon életveszélyesen megfenyegeti Kerimet. A házban mindenki egyre feszültebb, állandóak a veszekedések. Selim egyre jobban retteg Mustafától. Erdogan és Resat között kiéleződnek az ellentétek. Münir legújabb terve miatt megvereti Mustafát, aki végül nem várt helyen talál menedéket. Mukaddes titokban megpróbálja eladni a tejüzemet. A hétvégén Isztambulban vendégeskedő Meltem pedig egyre furcsábban érzi magát…
törökül 9. rész
Meltem felkeresi Fatmagült, de Mukaddes megakadályozza, hogy bármit is kihúzzon belőle. Mustafa új állást szerez magának. Perihan Párizsba készül a menyével, hogy kiválasszák az menyasszonyi ruhát…
törökül 10. rész
Vural kétségbeesésében egyre többet iszik, Erdogan pedig félti őt. Kerim meghallgatja a régi üzeneteit a rögzítőn, és azonnal Vuralhoz siet, miután a barátja azt mondja neki, hogy nem is tett semmit azon a bizonyos estén…
törökül 11. rész
Kerim véletlenül találkozik Mustafával ügyintézés közben, de az nem ismeri fel őt. Nine mama egy szerencsés beszélgetés során lehetőséget kap egy gyógynövényeket árusító boltban a saját termékeinek forgalmazására. Kerim nem tudja eldönteni, hogy hova utazzon…
törökül 12. rész
Nine mama megpróbálja rávenni Mukaddest, hogy hagyja Fatmagült újra tanulni. Perihannak és Selimnek sikerül elintézni, hogy Turaner ne tolja el az esküvőt. S míg Nine mama üzlete beindulni látszik, többek életében baljós fordulatok közelegnek…
törökül 13. rész
Fatmagül és Kerim csúnyán összevesznek egymással. Mukaddes eközben megfenyegeti Rahmit, hogyha nem úgy tesz mindenben, ahogy szeretné, akkor elhagyja őt…
törökül 14. rész
Mustafa számára kiderül, hogy a Yasaran család Kerimet is támogatja, ezért felmond a munkahelyén. Kerim eközben különös dolgokról értesül…
törökül 15. rész
Kerim megtudja, hogy kellemetlen pletykák terjengenek a családjáról. Mustafát meglátogatja egy régi barátja Isztambulban, majd végül előkerül a pénztárcájából az a bizonyos névjegykártya.

16. rész

Fatmagül és családja kényszerű látogatást tesz a főbérlőjüknél, hogy bizonyítsák, nincsen semmi rendellenes náluk. Párizsból visszatérve Perihanék szörnyű dologgal szembesülnek…

17. rész

Miután Perihanék visszatértek Párizsból szembesülniük kell, hogy Rifat Yasaran meghalt. Erdogan persze Resatot hibáztatja. Asu nyomozásba kezd Fatmagül után, és különös módszerektől sem riad vissza…

18. rész

Asu a nyomozás érdekében nem rest elcsábítani a mit sem sejtő Emrét. Kerim levelet ír Fatmagülnek, majd elindul a reptér felé. Mukaddes eközben a szemetesben érdekes dologra bukkan…

19. rész

Mukkades sarokba szorítja Fatmagült, majd Kerimet is. Vural közben elkezd Erdogánnak dolgozni. Mustafa szülei Isztambulba érkeznek, hogy az édesanyját kezeltetni tudják…

20. rész

Asut elkeseríti, hogy nem viszonozzák az érzéseit. Kerim és Rahmi közös vállalkozást terveznek. Emre kétségbeesik, hogy a friss barátnője nem veszi fel neki a telefont, így aztán segítséget kér…

Jóban rosszban

13×3027.
Szlávik megcsalja Gabit Enikővel. Roland gyanútlanul segít Konrádéknak bosszút állni saját magán. Deka Zseni segítségét kéri, hogy szétválasszák Melit és Milánt, cserébe segít megtámadni a pályázat elleni döntést. Kardosék Gyöngyi kedvében akarnak járni, de hamar megbánják. A rendőrség tovább feszegeti Roland és Fidó üzleti kapcsolatát.
13×3028.
Konrád magabiztosan szövi a szálakat Roland ellen, de elsődleges célja Fidó kiszabadítása. Meli és Bori továbbra sincsenek jóban egymással. Szabi és Milán összebékítené őket, míg Zseni és Deka az ellenkezőjén dolgozik. Szlávik viszonya egyre problémásabb Enikővel. Gyöngyi erdei szeánsza bizarr fordulatot vesz, egy bagolyra bízzák az útmutatást.
13×3029.
Gyöngyiék varázslótúrája folytatódik, miközben a baglyot követik, elveszítik Viktort. Végül a szeánsz életmentő véget ér. Szlávik rájön, mekkora kalamajkába sodorta magát. Enikő veszélyesebb a Gabival való kapcsolatára, mint gondolta. Zseninek köszönhetően Bori végképp kiakad Melire. Konrád és Aliz folytatják bosszúhadjáratukat Roland ellen.
13×3030.
Szlávik küzd az érzéseivel és a lelkiismeretével. Zseni és István közös bizniszről tárgyal. Konrád bízik a tervében, de egyelőre nem tudni, mit lép az ügyvéd. Dr. Huszár jelzi a nyomozóknak, hogy fontos információ birtokába jutott. Zseni álságosan felajánlja, hogy kibékíti Melit és Borit. A megmentett hajléktalan kifoszt pár beteget és meglóg.
13×3031.
A rendőrség a kihallgatás után Kellert hozza összefüggésbe a csillagkúti alvilággal. Bori és Meli Orsi segítségével kibékül. Zseni minden igyekezete hiába való volt. Gyöngyi Péter segítségével helyére teszi magában a dolgokat Misivel és Verával kapcsolatban. A hajléktalan vallomást tesz a rendőrségen a kórházi lopásokról.
13×3032.
Milán megbízást kap Konrádtól. Át kell vennie egy szállítmányt, de vitába keveredik a raktárfőnökkel. Dekáék továbbra is szét akarják választani Meliéket. Adél szerint vagy Dekának kell felvállalnia az érzéseit Meli előtt, vagy Zseninek kell újra ráhajtania. Keller együttműködést színlel a rendőrökkel. Bandi aggódik Vera és Misi kapcsolata miatt.
13×3033.
Milán remekül helyt állt a raktárban, Konrád dicséretben részesíti. Zseni magabiztos Meli visszahódítását illetően. Szlávik és Enikő viszonya tovább folytatódik, egy teljes éjszakát töltenek együtt. Müller egyelőre falaz Szláviknak. Bandi és Böbe nem értenek egyet abban, hogy Verához, vagy Gyöngyihez kell lojálisnak lenniük.
13×3034.
Szlávik reggelig maradt Enikőnél, ezért Müllernek is szállodában kellett aludnia, hogy fedezze őket. Müllernek elege lesz abból, hogy hazudoznia kell Szlávik miatt. Úgy tűnik Fidó és Keller tisztázza magát a rendőrség előtt. Meli úgy tudja, hogy Zseni beleszeretett. Bandi rendezni akarja a helyzetet Gyöngyivel, de a próbálkozás rosszul sül el.
13×3035.
Meli igaznak hiszi Zseni szerelmét és elbizonytalanodik Milánnal kapcsolatban. Milán le akarja szerelni Zsenit Meliről, aki most már dacból is ráhajt a lányra. Fidó kiszabadul, Konrád továbbra is kézben tartja a szálakat. Szilárd közreműködésével Bandi megpróbál szót érteni Gyöngyivel, de nem sikerül. Gyöngyi választás elé állítja Bandit.
13×3036.
Meli Milánékhoz költözik. Zseni nyomozni kezd Milán után, kideríti, hogy Milán és Konrád között gyanús kapcsolat van. Fidóék úgy vélik, hogy a szabadulásáért Konrádnak tartoznak köszönettel. Roland kimarad az ünneplésből, ez előnyös hatással van Konrád bosszú tervére. Bandinak és Böbének elege lesz abból, hogy Vera és Gyöngyi őket hibáztatja.

Katalin cárnő /Ekaterina/

1. rész
Zsófia Auguszta Friderika porosz hercegnő Szentpétervárra érkezik, hogy I. Erzsébet orosz cárnő utasítására hozzáadják unokaöccséhez, Péterhez, a következő uralkodóhoz. A fiatal hercegnő mindenben meg akara felelni vendéglátóinak, ez azonban nem olyan egyszerű feladat a háttérben működő hatalmi játékok és a személyes vágyak közepette.
2. rész
Friderika váratlan súlyos betegsége megijeszti az egész udvart, a hír megdöbbenti az apját is, Berlinben mindenki mérgezésre gyanakszik. Péter írtózik a betegségektől, ezért nem látogatja meg a lányt.
3. rész
Egy új orvos megállapítja, hogy a cárnő képes gyermeket szülni, majd Katalint is kivizsgálják, hogy valóban érintetlen-e még. Johanna bajba kerül a tervrajzok miatt.
4. rész
Piotr nem akarja elhálni a nászt Katalinnal, ezért a nő csaláshoz folyamodik, hogy elhitesse az emberekkel, megtörtént az aktus. Nem sokkal később a férfi rosszul lesz.

Megtört szívek /Paramparça/

236. rész (III. évad, 31. rész), törökül 82. rész
Mithat segítségével a rendőrség megtalálja Harun titkos telefonját, és bár azt remélik, hogy annak nyomán a kis Alaz is meglesz, a gyerek egyelőre ismeretlen helyen van.
Dzsihán megbízza Mithatot, hogy bármi áron jusson a gyerek nyomára. A férfinak pedig, valódi foglalkozását titkolva, sikerül használható információt találnia Dzsihán számára.
A villánál megjelenik Ekrem, aki azt állítja, ő Dilara valódi apja…
237. rész (III. évad, 32. rész), törökül 82. rész
Cihan hazaviszi Alazt Dilarához. Az egész család végre megnyugodhat, hogy megtalálták a kisfiút. Dilara azonban furán viselkedik, nem akar elmenni a villából. Cihan nem érti, hogy mi ez a pálfordulás. Úgy hiszi, Harun zsarolja valamivel Dilarat.
Rahmit elengedik, így Ozan igyekszik mindenben támogatni szeretett nagyapját.
Hazal és Mithat szerelme kezd elmélyülni, de a talpraesett fiú egyre gyanúsabb Cihannak.
Maide váratlan tettre szánja el magát…

Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/

211. törökül 3×40/2, 103. rész
Rüsztem arra kéri feleségét, Mihrimah szultánát, hogy tartson ki a hárem élén, különben ellenségeik teljesen átveszik a hatalmat.
Hatidzse halála rendkívül megviseli az uralkodót, és szinte csak a gyász foglalkoztatja.
Bali bég ígéretet tesz Mihrimahnak, hogy tovább keresik Hürremet, ami felbőszíti Rüsztemet.
Mehmed reméli, hogy bátyja, Musztafa bízik benne, és nem haragszik rá a kinevezés miatt.
212. törökül 3×40/2, 103. rész
Mihrimah vacsorára hívja Şah szultánát, és a dolgot úgy intézi, hogy minden emberét eltávolítsa a közelből.
Szulejmán elindul a hadjáratra, és a palotában újra megkezdődik a rivalizálás.
Mehmed ellen merénylet készül, melynek hátterében Mahidevran áll.
Musztafa nem is sejti, hogy anyja miben mesterkedik.

A 3. évad befejező része.

Sorozatok, amiknek csak a tartalmát olvasom.

A mi kis falunk

1. A választás
Pajkaszeg a közelgő polgármester választás lázában ég – hisz ilyenkor lehet ingyen kajához és piához jutni. Tudja ezt a falu mostani “ura” is, és nem fukarkodik egyikkel sem. Pedig nem kéne erőlködnie, hisz ő az egyetlen jelölt – legalábbis egy ideig. Mert egyszer csak felbukkan a színen az unokaöccse, Laci is, mint kihívó, ami önmagában még nem lenne baj – ha nem támogatná a helység legnagyobb hatalmú embere. Ő Teca, a falu kocsmárosa.
2. A kamion
Egy irányíthatatlanná váló török kamion bolygatja meg Pajkaszeg nyugalmát, ami a főtéren áll meg a villanypóznát kidöntve. Mindenkit érdekel a mozdíthatatlan akadály, és annak titokzatos sofőrje, de mindenki mást szeretne kihozni a helyzetből. A Polgármester és Laci az eltűnt Stokit szeretnék megtalálni, és biztosak benne, hogy az eltűnésnek köze van a kamionhoz. Teca és Gyuri az üzleti lehetőséget látják meg a szállítmányban, és az elvégzendő javításokban. A Pap csak segíteni szeretne, Erika pedig a kamionsofőrre vet szemet, aki pedig csak szeretne ép bőrrel elmenni ebből a furcsa faluból, ahol senkivel sem tudja megértetni magát.

Kártyavár /House of Cards/

2×6. Fűtőszálak
Frank végképp ki akarja golyózni Tuskot az elnök mellől és ehhez az energiapiac felől lendül támadásba. Tusk nem hagyja magát és kíméletlenül támad vissza. Miután Lucast lecsukják Tom és Janine is megpróbálnak segíteni neki, de hamar kiderül, hogy a titkosszolgálattal szemben nem győzhetnek. Claire eközben a First Lady-Walker-Christina háromszögben gerjeszti a feszültséget.
2×7. Cselédbejáró
Raymond Tusk és Frank szembenállása egyre nagyobb viharokat kavar, aminek köszönhetően az elnök meg is haragszik az alelnökére, de végül Frankenk sikerül visszaférkőznie a kegyeibe. Kiderül, hogy az új kommunikációs vezető nem az akinek mondja magát. Freddy grillbárját felkapja a sajtó, miután kiderül, hogy az alelnök az egyik törzsvendég. Eközben Stamper Kínába utazik, hogy megpróbáljon egyezséget kötni Fenggel.

Kuzey Güney – Tűz és víz

137. rész (2. évad, 30. rész)
Cemre kérdőre vonja Zeynepet a fényképek miatt. Handan beengedi Serefet a villába a Sinanerek engedélye nélkül, aki a baleset körülményei felől érdeklődne Barisnál. Venus segítséget kér Kuzeytől, mert úgy véli, hogy valaki meg akarta ölni Burakot.
138. rész (2. évad, 31. rész)
Seref nem hivatalos minőségben belefolyik a Burak balesetét vizsgáló nyomozásba, maikor kiderül, hogy a férfi kesztyűtartójában volt a fegyvert, amellyek Ferhatot megölték. Kuzey minden nap megjelenik a Sinaner Csoportnál. Banunál talál valami nyugtalanítót az orvos, újabb szűrővizsgálatokat rendelnek el.
139. rész (2. évad, 32. rész)
Banu elkezd vizsgálódni a Sinaner Csoport könyelése után, mert elgondolkodtatja, amit Zeynepről hall. Cemre a Kuzey-jel történtek után kitesz egy homályos tweetet, amit azonnal felkap a média. Barist beviszi a rendőrség kihallgatásra.
140. rész (2. évad, 33. rész)
Banu felelősségre vonja Ebrut a kettős könyvelés miatt, az asszony végre őszinte a lányával. Cemre kihallgatja a beszélgetésüket, úgy dönt, segít Kuzeynek a nyomozásban. Sami bevallja Kuzeynek, hogy barátnője van.
141. rész (2. évad, 34. rész)
Banu azt szeretné, ha Güney-jel tiszta lapot kezdenének, és külföldre költöznének, ahol a Sinaner név befolyása nélkül élhetnek. Zeynep fájdalmában úgy dönt, hogy szétkürtöli a médiában a Cemre-Kuzey-Güney-Baris szerelmi sokszög történetét. Kuzey Cantól kér segítséget, hogy átlássa a cég pénzügyi helyzetét.
142. rész (2. évad, 35. rész)
Banu nekiront Cemrének a sajtóban megjelent cikkek miatt, annyira felidegesíti magát, hgy rosszul lesz, mentőt kell hívni hozzá. Simay próbál elhelyezkedni, de a róla szóló hírek nincsenek a segítségére. Kuzey és Güney ismét összeverekszenek.
143. rész (2. évad, 36. rész)
Cemre és Zeynep véletlenül összetalálkoznak Demetnél, összeszólalkoznak a sajtónak kiszivárogtatott hírek miatt. Burak magához tér, végre ki tudják kérdezni a rendőrök.
144. rész (2. évad, 37. rész)
Cemre elmegy Gültenhez hogy megcsináltassa a haját, összetalálkoznak Kuzey-jal, aki a pékségben dolgzik éppen. Handan folyamatos aggódása rettenetesen idegesíti Banut, összeszólalkoznak a vacsoránál, ahol Ebru megemlíti, hogy kereshetnének egy lakást Güney anyjának.
145. rész (2. évad, 38. rész)
Handan annyira megsértődik a vacsorán történtektől, hogy képes Kuzeyt felhívni, hogy vigye el a Sinaner házból. Simay teljesen eltűnik, még a válási tárgyaláson sem jelenik meg. Seref bevallja Demetnek, hogy tetszik neki, a lány nem tudja hogy mit válaszoljon.
146. rész (2. évad, 39. rész)
Kuzey és Demet Trabsonba utaznak, hogy meglátogassák Ali családját. Nagy fájdalmat okoz mindkettőjüknek az út. Handan titokban ellátogat a Tekinoglu házba, hogy körbeszaglásszon, majdnem összetalálkozik Samival. Banu nagyon rosszu viseli a baba elvesztését, egyre furcsábban viselkedik.

Velvet Divatház /Velvet/

22.
Alberto és Ana kis híján lebuknak Cristina előtt, de Mateo önefeláldozóan megmenti a helyzetet. Az izgatott Cristina mindenképp el akarja hinni, hogy Ana és Mateo együtt járnak, ezért vacsorát szervez a Marquez-házba, ahová meghívja a jegyeseket is. A hajnalban hazatérő Rita és Ana megtalálják az ájult Luisát, és végül sikerül megmenteni az életét. Eközben a műhely teljes gőzzel üzemel, hogy az esküvőre minden rendben legyen.
23.
A vacsora remekül sikerül, az ál jegyesek képesek fenntartani a látszatot. Eközben Rita végre tud beszélni Padróval telefonon, de a legfontosabb kérdést mégsem sikerül tisztázniuk. A hazatérő Ana még lemegy a műhelybe, hogy egy ékszert az esküvői ruha mellé tegyen és ekkor nagy meglepetés éri, a menyasszonyi ruha eltűnt. A döbbenetes helyzetben megtalálják De la Rivát, aki épp Albertót búcsúztatja Luis bárjában és megkezdődik a versenyfutás az idővel.

Végtelen szerelem /Kara Sevda/

46. rész
A Nihan és Leyla társaságában eltöltött éjszaka után, Kemal úgy dönt, kezébe veszi a cég körüli problémák elrendezését, és ellátogat a földekre. Az ott eluralkodott állapotok azonban egy különös döntésre sarkallják Kemalt. Emir terve, hogy megszerezze Zeynepet sikerülni látszik.
47. rész
Nihan és Kemal közös erővel megkezdik a nyomozást, amivel leleplezhetik a gyilkosság estéjét. A mindig rosszban sántikáló Méreg pedig szíves örömest segít nekik. Asu hazaviszi a zokogó Zeynepet és úgy dönt, utánajár annak, vajon mi történhetett szegény lánnyal.
48. rész
Kemal, Méreg segítségével egyre közelebb jut Karen előkerítéséhez. Emir Tarik segítségét kéri, hogy megakadályozzák a Kemal által indított pert. Asu megpróbálja megnyugtatni Zeynepet, amivel csak azt éri el, hogy Zeynep egy furcsa tervet eszel ki Emir ellen.
49. rész
Nihan egy újabb nyomra bukkan, ami segíthet megfejteni, vajon a nyaralóban elkövetett gyilkosság, tényleg csak egy színjáték része volt-e. Emirt egyre jobban zavarja a zsarolója fenyegetőzése. Feltételezve, hogy a zsarolás mögött Karen áll, ő is a nyomába indul.
50. rész
Kemal és Nihan megtalálják Karent. Mindeközben Emir egy lépéssel Kemalék mögött szintén Karent keresi, de velük ellentétben, ő nem beszédre, hanem hallgatásra akarja rábírni a lányt. Zeynep eléri célját Ozannál.
51. rész
A földműves, akit Tarik megfenyegetett, elviszi Kemálhoz a levelet, amivel visszavonja a feljelentést. Kemal haragra gerjed és úgy dönt, meglátogatja Emirt, aki felvilágosítja, hogy a bátyja volt az, aki megverte a földművest. Nihan meghallva, hogy Vildan el akarja venni Leylától a házat, úgy dönt odaköltözik.
52. rész
Ozan és Zeynep készülnek a nagy napra, ám Ozan gyanúját felkelti a lány hirtelen sietsége. Emir úgy dönt, ő is megpróbálja megvásárolni Leyla házát. Kemal terve, hogy a sajtó elé tárja Emir szennyesét, sarokba szorítja a Kozdzsuólo család gyermekét.
53. rész
Ozan és Zeynep házassága minden létező sérelmet előhoz a két családban. Miközben Ozan és Zeynep elmenekülnek az otthonukból, igazi bomba robban mind a Szezin, mind pedig a Szojdere családban. Kemal Tarikot vádolja, Vildan Nihant.
54. rész
A Szojdere család romokban, a Szezin család pedig lábadozik. Kemal a húga elvesztése miatt teljesen mélypontra kerül. Tarik Banuhoz menekül, hogy nyalogassa a lelki sebeit, miközben Fehime és Hüseyin próbálják feldolgozni a történteket.
55. rész
Az Emir által készített képek, amin Zeyneppel együtt szerepel, Asu kezébe jutnak, aki szembesíti a lányt a felelőtlenségével. Az építkezést érintő ülés hamar hidegháborúba torkollik. Zeynep még jobban magára haragítja Szezin családot.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: