Sorozatok a TV-ben 2017. január 16. és január 29. között

Premier

 • Az uralkodónő /Reign/ 3. évad január 18. 20:10, AXN White
 • Fatmagül /Fatmagül’ün Suçu Ne/ január 23.  16:50, TV2
 • Hupikék törpikék /Smurfs – Les Schtroumpfs/ január 25. 19:00, Kiwi TV

Sorozatok újra

 • A fény hercegnője /Princess of Light/ Hwajeong/ január 23. 18:55, STORY5

Véget ér

 • A császárság kincse /Empress Ki/ január 24.
 • Válótársak január 26.
 • Az éjszaka királynője /Gecenin Kraliçesi/ január 29.

Jelenleg nézett sorozataim

 • A császárság kincse /Empress Ki/ minden hétköznap 14:25 Duna TV
 • A korona hercege /Yi San/ minden hétköznap 13:30, 22:00 Izaura TV
 • A szultána /Muhtesem Yüzyil: Kösem/ 1. évad minden hétköznap 20:30 TV2
 • Az éjszaka királynője /Gecenin Kraliçesi/ hétvége 20:00 Izaura TV
 • A visszatérők /The 100/ 1. évad  kedd, vasárnap 22:00,  RTL Spike
 • Barátok közt 19. évad minden hétköznap 20:40 RTL Klub
 • Jóban rosszban 13. évad minden hétköznap 20:20  Super TV2
 • Megtört szívek /Paramparça/ 3. évad minden hétköznap 16:50 TV2, 30. résztől szombaton
 • Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/ 3. évad szerda 22:00  RTL Klub
 • Válótársak 2. évad csütörtök 21:30 RTL Klub

Sorozatok, amiknek olvasom az előzetesét.

A fülszövegek SPOILERT tartalmaznak.

A császárság kincse /Empress Ki/

45. rész – A császárné terve
Ta-Tal tanácsos elterjeszti Vang Ju halálának hírét, csakhogy a tetemet hiába keresik. Miután rájön, hogy Bej Szuék kimenekítenék a sebesült királyt, a segítségükre lesz. Mivel többen is ragaszkodnak hozzá, hogy a császár megnevezze utódját, a császárné javasolja, hogy a két kis herceg mérje össze tudását. Ki úrnő ennek kapcsán akarja leleplezni a néhai császárné titkát, és ehhez szüksége lenne Jon Vára. Csakhogy a császárné közbelép. Ki úrnő végre megtudja, pontosan ki is Maha.
46. rész – Leleplezések
A császárné által felbíztatott Jom Bjong Szu Maha elleni merényletét Ki úrnő akadályozza meg. Az Anyakirálynő és a Pajan megpróbálják őt gyanúba keverni, csakhogy a merénylőtől bizonyíték maradt nála és még Szo udvarhölgy is az ő igazát bizonyítja. Végül a császár is megtudja, hogy Maha nem a fia, de persze a valódi szüleinek személyét nem árulja el hitvese. Vang Ju ismét elveszít egy barátot.
47. rész – Régensek
A császár a történtek ellenére is ragaszkodik a Régenshez, aki ettől vérszemet kapva igyekszik eltávolítani minden Ki úrnőhöz közel álló hivatalnokot. Az udvarból elküldött Mahát Vang Ju vigasztalja, de úgy dönt, hogy csak Korjóba érve árulja el neki, hogy ő az apja. A gyengélkedő császár helyett Ki úrnő veszi kezébe a birodalom irányítását. Szo udvarhölgy be akarja avatni a császárt Maha családi titkába.
48. rész – Békétlenség
Maha haláláról értesülve Ki úrnő keservesen siratja fiát. Úgy dönt, leszámol az egykori császárnéval és átviteti a császárt a maga palotájába. A Régens megpróbál szembeszállni vele, de a császár megakadályozza tervét. Az uralkodó szorgalmazza, hogy két legfőbb támasza békét kössön egymással, de mindkét fél tudja, hogy ez lehetetlen. Tal-Tal Ki úrnő mellé áll.
49. rész – Összeesküvők
Kol-Ta, a Sasok Házának feje egyre inkább hitvese ellen uszítaná az uralkodót. A császár haragjában vezeklésre kényszerítené Ki úrnőt, aki templombeli száműzetést kap vétkéért. A császárt Tal-Tal győzködi tévedéséről, eközben az Anyakirálynő immár Tangviszivel összefogva gyámfia trónfosztását tervezi. Az egykori hadvezér a császár életére törne, tervét ismét Vang Ju közbelépése hiúsítja meg, csakhogy a haldokló Tangviszi elárulja a császárnak, kik voltak Maha szülei.
50. rész – A császár bosszúja
A császár, hogy Ki úrnőt óvja, igyekszik leszámolni mindenkivel, aki ismerte Maha titkát. Ki úrnőt császárnévá koronázzák az Anyakirálynő legnagyobb bosszúságára, aki Kol-Tával és Jom Bjong Szuval szövetségben új császárt akar a trónra ültetni. Vang Ju és kísérete boldogan indul haza Korjóba, csakhogy a haragos császár fegyvereseivel útjukat állja.
51. rész – Az igazság pillanata (befejező rész)
A császár gyanakodni kezd eunuchjára és rájön, hogy hűségesnek hitt szolgája elárulta. Az Anyakirálynő és Jom Bjong Szu a Sasok Házának támogatásával tovább szervezkednek, a császár pedig látszólag belemegy a játékukba. Majd eljön az igazság pillanata.

A korona hercege /Yi San/

51. Összecsapó vágyak
Dal-ho felajánlja Song-yeonnak, hogy tartsanak kettős esküvőt: ő elveszi Mak-seont, Song-yeon pedig menjen feleségül Dae-soo-hoz. Dae-soo alaposan leteremti a bácsikáját és bocsánatot kér Song-yeontól. Lee San úgy dönt, visszafogadja az áruló Noronokat a kormányba; még maga Tae-woo is, korábbi ellenkezése ellenére, a király elé járul, aki fontos posztra nevezi ki őt és ezzel kivívja Guk-young nemtetszését. Hyo-eui felbosszantja Hye-gyongot azzal, hogy ragaszkodik ahhoz, hogy Song-yeon legyen a király ágyasa, azonban Lee San anyja Guk-young húgát, Won-bint látná szívesen ezen a poszton. Li-cheon azt hiszi, a nagy királyi portré festését őrá bízzák, azonban Young-moon Song-yeo-t kéri fel a munkára. Hye-gyong megfenyegeti Song-yeont: soha nem lesz belőle királyi ágyas. A lány ezért azt mondja Lee Sannak és Hyo-eui-nek, hogy nem kér az ágyasi pozícióból és inkább festő marad a Művészeti Hivatalban; Lee Sant lesújtja a hír.
52. Fellángoló ellentétek
Won-bin azt mondja az udvarhölgyeknek, hogy Lee San vele töltötte az éjszakát, azonban hamar kiderül, hogy a király Song-yeonnal volt a Művészeti Hivatalban. A Noron frakció néhány tagja és az ágyasok nemrég kinevezett fiai között komoly ellentét bontakozik ki: a nagyurak lenézik a náluk alacsonyabb rendűnek gondolt ágyas-sarjakat. Guk-young komoly összetűzésbe kerül Joo-sikkel, akiben veszélyes ellenségre talál, ráadásul Tae-woo is ellene uszítja a királyt. Hye-gyong megkéri Hyo-euit, legyen elnézéssel Won-bin iránt és segítsen neki, azonban a lány rögtön galibát okoz: elárulja, hogy Lee San nem vele volt közös éjszakájukon, így Hye-gyong is tudomást szerez arról, kivel is volt a király. Li-cheon addig könyörög Eum-damnak, amíg fel nem fogadja tanítványának. Guk-young nagyon megdöbben, mikor Lee San kitiltja őt az udvari gyűlésről, de később tisztázzák, hogy a király csak így akarta megvédeni legkedvesebb emberét a gyűlölködő Noronoktól. San megmutatja Guk-youngnak előterjesztését a rabszolgaság eltörlésére. A király döbbenten értesül róla, hogy több ágyas-sarjat megtámadtak, a főkönyvtáros házát pedig felgyújtották.
53. Nyomozás felsőbb körökben
Lee Sannak bűntudata van, hogy nem tudta megmenteni Cheon-ik életét. Guk-young megfogadja, hogy felkutatja azokat, akik megtámadták a könyvtárosokat és kideríti, ki bérelte fel őket. Seok-ju figyelmezteti Joo-siket: ha kiderül, hogy ő áll a támadás mögött, Tae-woo nem kegyelmez majd neki. Hye-gyeong keményen leteremti Hyo-euit, amiért szigorúan bánik Won-binnel. Hye-gyong egy paravánt rendelt a Művészeti Hivataltól Won-binnek, amit az ágyas kérésére Song-yeon fest meg, Cho-bi segítségével. A ravasz Eum-dam szinte teljesen kifosztja Li-cheont, aki buzgalmában bármit megtenne, csak hogy a neves festő a tanítványának fogadja. Dal-ho nagyon boldog, hogy Guk-young szép fizetéssel állást szerzett neki a palotában. Guk-young elraboltatja Joo-siket és bérencei alaposan elverik a Noron-hivatalnokot.
54. Szolgalázadás
Tae-woo meg van győződve róla, hogy Lee San meg akarja menteni Guk-youngot, aki szerinte a három gyilkosság gyanúsítottja. Won-bin egyre akaratosabb és dühében leönti Song-yeon elkészült festményét. Hamarosan kiderül, hogy a gyilkosságokat a Mestergyilkosok nevű, szökött szolgákból verbuvált banda követte el. Lee San elfogatja a banda tagjait és a főkolomposokat kivégezteti, azonban a többieknek kegyelmet ad, kivívva ezzel Tae-woo és a Noronok haragját. Guk-young egyezséget köt az özvegy királynéval: az asszony rendelkezésére bocsát egy olyan dokumentumot, amellyel egyszer s mindenkorra elűzheti az udvarból Tae-woo-t. Minden jel arra mutat, hogy Won-bin állapotos – a hír általános örömöt vált ki a királyi családban. Li-cheon és Ji-su töri magát, hogy Eum-dam tanítványává fogadja, azonban a festő Song-yeont választja helyettük. Lee San nagyon megdöbben, amikor az özvegy királyné – Guk-young közbenjárásával – kihallgatást kér tőle.
55. Az álterhesség
Lee San meg akarja változtatni a szolgák helyzetét a királyságban, ami nagy ellenállást vált ki az udvarban. Mindenki nagy várakozással és örömmel tekint Won-binre, terhessége sokat jelentene a dinasztia szempontjából. A király többek javaslatára visszafogadja az özvegy királynét.
56. Áldatlanul áldott állapot
Guk-young rábeszéli az orvost, ne árulja el senkinek, hogy Won-bin nem is vár gyermeket. Közben az egész udvar Won-bin óhaját lesi, hogy tehetné minél kényelmesebbé és fájdalommentesebbé a terhesség időszakát. Gazdag ajándékokat kap Hye-gyong úrnőtől is, aki nagyon várja már, hogy megszülessen a trónörökös. Azonban Won-bin tisztában van vele, hogy lassan kifutnak az időből, ezért Guk-young kieszel egy tervet. Eszerint húga, a születésnapi ünnepsége alatt, az egész udvar szeme láttára elvetél majd. Bár sikerül kivitelezni az ötletet, mégis vizsgálat indul.
57. A koholt vád
Az új királyi hitves, Won-bin azzal vádolja meg a királynét, hogy a tőle kapott gyógytea hatására veszítette el magzatát. Az udvarban megindul a pletyka, az anyakirályné nagyon felháborodik és vizsgálatot indít menye ellen. Egyedül Lee San hisz felesége ártatlanságában. A Won-bin lakosztályában festő Song-yeon felfigyel egy elejtett megjegyzésre, amit elárul a királynénak, így együttesen leleplezik az új hitves és bátyja cselszövését és a királyné tisztázhatja magát a vádak alól.
58. Vallomások
Song-yeon elmondja Dae-soo-nak, hogy Won-bin mégsem vetélt el, sőt állapotos sem volt. Amikor Won-bin őszintén Hye-gyong elé tárja a történteket, az asszony és Hyo-eui végleg elfordulnak tőle. Won-bin megkéri Guk-youngot, hogy tegyen úgy, mint aki mit sem tudott az egészről, azonban a titkár végül elismeri Lee San előtt a dolgot. Guk-young megdöbbenten hallja, hogy Won-bint elűzik az udvarból és közemberré fokozzák le. Amikor Lee San – Sa-cho és Guk-young kifejezett kérése ellenére – egyik este kilátogat a városba, egy merénylő majdnem lelövi. Song-yeont egy ismeretlen fiatalember megmenti egy zaklatótól.
59. Halál a családban
Mindenki megdöbben a hírtől, hogy Won-bin milyen súlyos állapotban van, azonban Guk-young az ország ügyeit előbbre helyezi húga meglátogatásánál. Hye-gyong nem tanácsolja Hyo-eui-nek, hogy meglátogassa az ágyast. Song-yeon ismét összetalálkozik a fiatalemberrel, aki a múltkor megmentette őt; nem sejti, hogy a fiú saját testvére, aki egy összeesküvő-csoport élén meg akarja dönteni a dinasztiát. Minden erőfeszítés ellenére Won-bin meghal és Guk-young szívtelenséggel és kegyetlenséggel vádolja a királynét. A vigasztalhatatlan titkár ivászatba és tivornyázásba menekül. Lee San kitalálja, hogy a könyvtárosokat fizikai gyakorlatozással teszi testileg is erősebbé. Guk-young rajtaütést szervez az összeesküvőkön és Wook súlyos sebet kap; az utcán fekve Song-yeon talál rá.
60. Váratlan fordulatok
Továbbra is keresik a merénylőket. Lee Sannak gyanússá válnak dolgok ezzel kapcsolatban. Song-yeon elviszi magához az egyik sérültet, akiről kiderül, hogy körözik. Később Song-yeon megtudja, hogy ez a férfi az ő régen halottnak hitt testvére. Hye-gyong új ágyast akar keresni. Guk-young pedig Won-bin utolsó akarta alapján, hogy legyen egy fiú gyermeke, örökbe akar fogadni egy fiút.

A szultána /Muhtesem Yüzyil: Kösem/

78. rész, Törökül 27. rész
Ömer azt javasolja Oszmánnak, hogy vigye magával Mehmetet is a hadjáratba. Zülfikár eközben kérdőre vonja Hümasát.
79. rész, Törökül 27. rész
Safiye örökös vádaskodása végre meghozza a gyümölcsét. Kösemnek ezért búcsúznia kell a gyermekeitől…
80. rész, Törökül 27. rész
Az uralkodó Hadzsi agát Egyiptomba száműzi. Oszmán pedig új törvényt hoz: a trónt az apa után a fiú örökli…
81. rész, Törökül 27. rész
Mehmet szörnyű félelmében elmenekül a palotából. Sajnos azonban azt nem tudván, hogy csapdát állítottak neki…
82. rész, Törökül 28. rész
Kösem nem tudja időben kiszabadítani Mehmetet. Oszmán nehéz lélekkel ugyan, de megteszi, amit eltervezett. A szultán parancsára a hercegek nem hagyhatják el a szobájukat és még nővérük sem lehet velük…
83. rész, Törökül 28. rész
Kösem megtiltja Oszmánnak, hogy anyjának nevezze őt. Safiye eközben nem hiszi el, hogy Zülfikár tényleg Iszkender pártjára állt…
84. rész, Törökül 28. rész
A nagy hideg és a nyomor miatt a nép zúgolódik az uralkodó ellen, és a városban már fosztogatnak is. Dilruba és Davud abban bíznak, hogy amint a padisah elindul a hadjáratba, minden megváltozik majd…
85. rész, Törökül 28. rész
A fosztogatás tovább folytatódik a városban. Melekszimát nagyon bántja, hogy Oszmán megnősül, de az uralkodó megnyugtatja ezzel kapcsolatban…

A visszatérők /The 100/

8. A kirándulás
Clarke és Bellamy a tél közeledtével ellátmányt keresnek. Közben Octavia egy barátját segíti a szökésben.
9. Az egyesülés napja
A Bárka és a visszatérők is az újraegyesítést ünneplik. A Bárkát előbb egy robbanás, aztán egy puccskísérlet rázza meg.

Az éjszaka királynője /Gecenin Kraliçesi/

46. rész, Törökül 14. rész
Oktáj túlélte a lövést, de a gyógyszeres kezelést elutasítja, ezért Burgu úgy dönt beszél a férfivel. Megtörik a jég közöttük. Mert megkéri Elif kezét.
47. rész, Törökül 15. rész
Aziz Alkan eltűnt, a rendőrség nagy erőkkel keresi. Ersa felbérel egy embert, hogy üsse el Selin-t. A nő az életéért küzd. Oktájt kieengedik a kórházból és bíróság elé állítják.
48. rész, Törökül 15. rész
Selin felépül a balesete után, Kartal pedig egy tengerparti vacsorával lepi meg ennek örömére. Esra szanatóriumba kényszerül, mert nem tudja feldolgozni a körülötte zajló eseményeket.
49. rész, Törökül 15. rész (Befejező rész)
Az Alkan család élete helyreállt és mindenki boldog. Selin és Kartal végre egymáséi lehetnek. Esra is megtalálta a boldogságát, és Hümaék házassága is rendeződik.

Barátok közt

19×8239-8248.
– Ádám azt hiszi, hogy nem kell többet színlelnie és a Veintraib üggyel kapcsolatban minden kérdésre választ kaptak, de a sértett Gigi nem így gondolja. Vajon mire készül a fiatal nő?
– A Vilmosék kocsijában talált csomag felbolygatja a ház lakóinak életét.
– Rudi kockázatos módon próbálja megsokszorozni a kétes ügylettel szerzett pénzt.
– Ottó és Liza végre együtt lehetnek.
– Gizellának döntenie kell Ágnes ügyével kapcsolatban.
– Emília újabb sokkoló felfedezést tesz Milánnal kapcsolatban.
– Nóra arra gyanakszik, hogy Judit valami rosszban sántikál, de Miklóst teljesen elbűvöli a nő.
19×8249-8258.
– Úgy tűnik, hogy Ágnes megoldást talál a problémáira Sas személyében, de az eredménnyel maga sem számol előre.
– Emília megtudja, hová tűnt Milán.
– Gizella meghozza a döntést Ágnes ajánlatával kapcsolatban.
– Ádámék nyomozásához új segítőtárs csatlakozik.
– Vilmosék droghistóriája fordulóponthoz ér.
– Judit Miklós behálózásán dolgozik, de Ottó veszélyezteti a tervét. Vajon mi a célja a nőnek?
– Szilvia olyat mond Máténak, ami örökre megváltoztathatja a kapcsolatát Attilával, és ezzel magára haragítja Júliát.
– Rudi pedig olyat tesz, ami komoly bajt okozhat másoknak.

Fatmagül /Fatmagül’ün Suçu Ne/

1.törökül 1. rész
Egy csendes török faluban él a gyönyörű Fatmagül, aki bátyja és sógornője tejüzemében dolgozik. Vőlegényével, Mustafával az esküvő már a küszöbön áll. Közben a környékre érkezik a kétes hírű és dúsgazdag Yasaran család, hogy megtartsák fiuk, Selim eljegyzését. Az unatkozó, tehetős fiatalok, egy rég nem látott helyi barátjukkal Kerimmel belevetik magukat az éjszakába, ahol útjuk kereszteződik Fatmagülével, az események pedig tragikus fordulatot vesznek…
2. törökül 2. rész
A helyi füves asszony, Nine mama megtalálja a magatehetetlen Fatmagült és kórházba szállítatja. Rahmi közben kétségbeesve próbálja megtalálni eltűnt testvérét. Az ébredező fiataloknak lassan összeállnak az előző esti események. Mialatt a legtöbben Fatmagült hibáztatják a történtekért, a tengeren lévő Mustafa elől is próbálják eltitkolni a dolgot. A négy fiú féltvén a Selim menyasszonyának befolyásos apja által megjelent új lehetőségeket, elhatározza, hogy segítséget kérnek a család ügyvéd rokonától, Münirtől…
3. törökül 3. rész
A kórházban a tomboló Mustafa rátör Fatmagülre és számon kéri a lányt a szörnyű éjszaka eseményeiről. A Yasaran családfői azon vannak, hogy mielőbb megoldást találjanak a megdöbbentő bűntényre. A megállapodást követően Münir és Mukaddes a csendőrségen megpróbálják rövidre zárni az ügyet, miszerint Fatmagül és Kerim valójában szeretők voltak és a fiú készen áll feleségül venni a lányt. Nine mama és Galip próbálnak rájönni az igazságra. Fatmagül, szembesülve a sorsával, megdöbbentő dologra készül…
4. törökül 4. rész
A megaláztatások miatt Fatmagül összeomlik, meg akar halni. Mustafa őrült tombolásba kezd, miközben a családja hivatalosan is felbontja az eljegyzést. Münir tovább folytatja a szervezkedést. Erdogan és Selim összevesznek Isztambulban. Végül sikerül meggyőzni Fatmagült és Kerimet is, Fatmagül így visszavonja a feljelentést és a két fiatal elindul a városba, a házasságkötő terem felé…
5. törökül 5. rész
A friss házasokat újabb sokként éri, hogy azonnal Isztambulba kell költözniük, mivel a faluban nincsenek biztonságban. Erre bizonyíték Mustafa őrjöngése, akit csak az édesanyja váratlan kórházba kerülése tart vissza a további ostobaságtól. Közben Kerim főnöke, Galip úr elintézi, hogy a helyi újság lehozzon egy feltáró cikket, amelyből kiderülhet, hogy a Yasaran családnak köze van az esethez. Kerim Isztambulba érve meglátogatja egykori barátait. Távozása után Vural újabb titkot fed fel…

Jóban rosszban

13×3017. rész
Milán és Meli boldog párként bukkan elő az együtt töltött éjszaka után. Vera megköszöni Böbének, hogy összehozták Misivel. Deka leteremti Zsenit, amiért Milán karjaiba hajszolta Melit. Adél bizonyítékot talál rá, hogy Enikőnek pasija van. Gyöngyi mindent tud, de egyelőre csendben figyel. Adél meggyőzi Gabit, hogy feleslegesen féltékenykedett.
13×3018. rész
Keller részletezi a Milánra váró feladatot. Gabi bocsánatot kér Szláviktól. Mónika megtudja Gyöngyitől, hogy Misi szakított vele. Úgy tűnik, Kellert és Milánt csapdába csalta a rendőrség, és mindenről tudnak. Lívia közli Garaival, hogy a felettesei csillagkúti munkával bízták meg. Gyöngyi minden jel szerint mágiát készül bevetni Vera ellen.
13×3019. rész
A rendőrök a közös munkára készülnek. Milánt keményen megizzasztják Roland emberei, de kiállja a próbát. Rolandék vacsoráján szóba kerül a szervzett bűnözés elleni rendőri nyomozás. Meli bevallja Borinak és Szabinak, hogy Milán fontos neki. Enikő elaltatja Gabi gyanakvását, de nem tesz le Szlávikról. Milán beolvas Rolandnak.
13×3020. rész
Konrád elkezdi Roland ellen fordítani Milánt. Gyöngyi vudu babával harcol Vera ellen, és úgy tűnik, a módszer hatásos. Konrád úgy véli, hogy eljött az ideje, hogy lőni tanítsa Milánt. Vera nem érzi jól magát, Dóra hazaküldi. Zseni projektje megkapja a támogatást Kellertől, de Melinek valami gyanús.Sanyi megzsarolja Szlávikot.
13×3021. rész
Dóra hívásából Gyöngyi számára is kiderül, hogy Vera egyre rosszabbul van. Meli beavatja Borit a nyertes pályázat okozta dilemmájába. A nyomozók eljutnak Fidó nevéhez, Enikő behálózza Szlávikot. Milán úgy érzi, minden jól megy végre, de Konrád elkezdi keverni a szálakat körülötte. Gyöngyi elégedetten figyeli, hogy Vera egyre rosszabbul van.
13×3022. rész
Szlávik egyelőre nem feküdt le Enikővel. Gyöngyi kétségbeesik Vera állapotát látva. Roland arra kéri Milánt, hogy vonják vissza a támogatást. Viktor tüdőgyulladásra gyanakszik Veránál. Laci eljátssza Mülleréknek, hogy nem ismeri Fidót. Misi nagyon rossz állapotban érkezik a kisboltba. Konrád tovább konspirál: most Rolandot hangolja Milán ellen.
13×3023. rész
Roland és Fidó tárgyalni készülnek egy gengszterrel. Barbara kérésére az utolsó pillanatban a Barlangba szervezik át a találkozót, amit azonban Müllerék megfigyelnek. Fanni gyanút fog, Gyöngyi állhat Misi és Vera megbetegedése mögött. Zseniék nyomást gyakorolnak Milánra, hogy segítsen nekik az önkormányzatnál. Szlávik újra találkozik Enikővel.
13×3024. rész
Roland még időben elmenekül. Müller és Eszes őrizetbe veszik Fidót és Palkovicsot. Eszest leütik, Müller életveszélybe kerül. Fanniék arra gyanakszanak, hogy Gyöngyi szándékosan betegítette meg Misit és Verát. Gyöngyi színt vall. Meli és Zseni barátsága veszélybe kerül Milán miatt. Aliz azt tanácsolja Milánnak, felejtse el, hogy segít Zseniéknek.
13×3025. rész
Rolandék körül szorul a hurok. A rendőrség egyre közelebb kerül hozzájuk. A csempész vallomása alapján Fidó előzetesbe kerül. Péter rábírja Gyöngyit, hogy rendezze a dolgait Misivel. Zseni nem jár sikerrel Kellernél. Milán lebukik a hazugságával Zseni előtt. Müller továbbra is falaz Szláviknak. Meli és Bori ki nem állhatják egymást.
13×3026. rész
A rendőrök rájönnek, hogy Roland és Fidó ismerik egymást. Roland vészmegoldást keres, Kellert akarja bűnbaknak. Barbara félti a családját. Gyöngyi rendezi a dolgait Misiékkel és Bodolaiékkal. Zseni leleplezi Milánt Meli előtt. Meli nagyot csalódott Milánban. Müller rájön, hogy Szlávik megint randizik Enikővel, de egyelőre falaz neki Gabi előtt.

Megtört szívek /Paramparça/

230. rész (III. évad, 25. rész), Törökül 80. rész
Máhide asszony lemezre vett vallomását Hatidzse tévedésből Ászumannak adja oda, aki Dzsandannal együtt meg is nézi a felvételt. A mentők közben megtalálják Dzsanszut és Burhant, akiket válságos állapotban szállítanak kórházba…
231. rész (III. évad, 26. rész), Törökül 80. rész
Dzsanszu a több órás műtétet követően is kómában marad. Rahmi is bemegy a kórházba, hogy láthassa az unokáját. Dzsandan és Ászuman közben a vallomással készül megzsarolni Máhidét…
232. rész (III. évad, 27. rész), Törökül 80. rész
Jildirim meg tudja győzni Vedatot, hogy egy komolyabb pénzösszegért vonja vissza a vallomását, és így Özkant is kiengedik. Rahmi közben elhagyja Kerimán lakását és elmegy Ozannal. Dzsanszu végre felébredni látszik a kómából…
233. rész (III. évad, 28. rész), Törökül 81. rész
Szelma, Dzsihán és Jildirim igyekeznek minden terhelő bizonyítékot összegyűjteni Harun ellen. Tervük eléréséhez segítségül Szelma hackerét, Alfát hívják…
234. rész (III. évad, 29. rész), Törökül 81. rész
Dzsanszut hazaengedik a kórházból, de a család tagjai még mindig nem szánták rá magukat, hogy elárulják neki, hogy a baleset során elvesztette a babáját. Máhide és Ászuman addig mesterkednek, míg Dilara szakít Harunnal…
235. rész (III. évad, 30. rész), Törökül 81. rész
Dilara és Dzsihán megpróbálják megmagyarázni Dzsanszunak, hogy miért nem árulták el neki, hogy elvetélt.
Máhide minden lehetséges módon próbálja elkapni Rahmit, de ő a fia és az unokája segítségével feladja magát a rendőrségen.
Ászuman megjelenik a villában, hogy összeszedje a cuccait, de Dilara újra kidobja.
Harun és Dilara ügyvédje megpróbál megegyezni a válásban…

Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/

209. rész, Törökül 3×39/2, 102. rész
Hürrem eltűnése miatt Bali bég kihallgatja az uralkodó családot, s ezúttal, a szultán külön kérésére, nem bánik kesztyűs kézzel senkivel. Közben Rüsztem pasa is nyomozásba kezd a saját embereivel és módszereivel. Ezúttal Şah szultána bizalmasa, Merdzsán aga is gyanúba keveredik, és biztos pozíciója meggyengül.
Mehmed meggondolja magát bátyjával kapcsolatban.
210. rész, Törökül 3×39/3, 102. rész
Mehmednek hamarosan gyermeke születik.
Musztafa egyre keserűbbé válik, és eddigi pártfogói lassan elfordulnak tőle.
Szulejmán nem tud megbocsátani két húgának Hürrem eltűnése miatt, és teljesen kivonja magát az ország ügyeiből. Rüsztem pasa komolyan aggódik a helyzet miatt, és arra kéri feleségét, Mihrimah szultánát, hogy azonnal beszéljen az apjával, és rázza fel, különben hamarosan elveszítik minden hatalmukat, és Musztafa lesz az uralkodó.

Válótársak

2×9.
A szoknyavadász Bálint régen volt nővel, ezért azt fontolgatja, hogy profihoz fordul. Ám egy véletlen találkozás egy csinos lakberendezőnővel eltéríti eredeti szándékától.
Szonját elkapja a fészekrakó ösztön, és nevet választ a babáknak. Joci igyekszik jó képet vágni a lány hangulatingadozásaihoz.
Dávid családostul kempingezni megy a kertbe, és míg ez a kaland váratlanul jól sül el, addig másik kapcsolata rosszul alakul.
2×10. (évadzáró)
Tamara és Dávid úgy döntenek, a gyerekek miatt újra megpróbálják együtt.
Joci folyamatos készenlétben várja, hogy bevihesse az állapotos Szonját a kórházba, de végül annyi hamis riasztást kap, hogy a valódi fájásokra alig ér oda időben.
Bálint gyűrűt vásárol, hogy újra megkérje Zsófi kezét, de épp amikor átadná, szembesül azzal, hogy Zsófi és Péter összejöttek.
A szülés rendben zajlik, Jociból pedig – a gyerekeket meglátva – előbújik az apa.
A kanlaknak Dávid távozásával csak két lakója marad.

Kártyavár /House of Cards/

2×4 Élő és egyenes
A szavazásig már csak pár óra, de még mindig hiányzik néhány képviselő a többséghez. Frank éppen Donald Blythe-ot győzködi, amikor egy fehér porral teli csomag érkezik és emiatt karantén alá vonják és lezárják a kapitóliumot. Claire eközben egy interjút ad a CNN hírcsatornán élő egyenes adásban és kap egy-két olyan kérdést, ami kellemetlenül érinti.
2×5 Kézi tusa
Frank egy kínai üzletemberrel tárgyal és rájön, hogy ez egy jó alkalom arra, hogy keresztbe tegyen Raymond Tusknak. Claire a botrány után nem akar jobban kitárulkozni, pedig valaki utánamegy a sztorijának és ellentmondásos bizonyítékokat talál. Lucas végül önként a saját vesztébe rohan.

Kuzey Güney – Tűz és víz

127. rész (2. évad, 20. rész)
Kuzey és Güney az apjuk betegágyánál sem képesek testvérként viselkedni, Sami intése ellenére is összevesznek. Cemre részt vesz egy fotózáson, ezzel bizonyítja Barisnak, hogy megtartja az ígéretét. Handan nem hajlandó hazaköltözni a Tekinoglu házba.
128. rész (2. évad, 21. rész)
Baris úgy dönt, hogy meghívja Gültent is a Cemrével való párizsi nászútjukra. Sherefet kirúgják a rendőrségtől, Kuzey munkát akar ajánlani neki. Güney mindent megtesz azért, hogy kitúrja a testvérét a Tekercs üzletből.
129. rész (2. évad, 22. rész)
Demet megátogatja a Párizsból hazatérő Cemrét, aki szeretné elkísérni őt és az anyját hazáig, ám Baris nem engedi neki. Sami és Kuzey végre úgy beszélgetnek a fiú utazási előtti estén, mint egy igazi család.
130. rész (2. évad, 23. rész)
Banu titokban kioson a házból, és terhességi tesztet vesz a gyógyszertárban. Kuzey, mielőtt Sheref kivinné a repülőtérre, meglátogatja Simayt, akinél éppen ott van Zeynep. A lány elbújik, hogy nehogy összetalálkozzanak.
131. rész (2. évad, 24. rész)
Baris rájön Gülten elszólásából, hogy Cemre a repülőtérre tart Kuzey után. Güneytől próbálja meg megtudni, hogy pontosan honnan indul a gép, aki azonnal hívja a testvérét, hogy kiderítse mi történik.
132. rész (2. évad, 25. rész)
Az egész Sinaner család együtt vacsorázik, hogy megünnepeljék Banu terhességét. Simay megpróbálja megzsarolni Güneyt, hogy pénzhez jusson rajta keresztül. Ebru azt javasolja Buraknak, hogy vegyen fel egy tanácsadót maga mellé a céges ügyek intézéséhez.
133. rész (2. évad, 26. rész)
Zeynep az első adandó alkalommal Banu tudomására hozza, hogy Cemre és Baris házassága csak látszat.Cemre elmeséli az anyjának, hogy mi történt a repülőtéren közte és Kuzey között.
134. rész (2. évad, 27. rész)
Cemre üzenetet küldd Kuzeynek a születésnapjára alkalmából. A nagy családi megbeszélésen Burak komoly meglepetést okoz a Sinanereknel. Handan átmegy a vendégházba, hogy kettesben beszélhessen Cemrével.
135. rész (2. évad, 28. rész)
136. rész (2. évad, 29. rész)
Burak felkeresi Venust, mert a segítségét szeretné kérni. Sami az erdőbe hívja Kuzeyt, mert beszélni akar vele. Handan ismét veszekszik a cselédekkel, Güney haragjával fenyegeti őket. Simay munkát keres.

Velvet Divatház /Velvet/

20.
Grace Kelly látogatása nem egészen úgy sül el, mint remélték, a forgalom mégis egy csapásra növekedni kezd. Az esküvőre megérkezik Cristina bátyja, Enrique a felségével, Barbarával. Kiderül, hogy nem csak családi vizitről van szó, ő fogja Gerardo képviseletét ellátni a Divatházban. Pedro bejelenti Ritának, hogy elutazik, hogy meglátogassa Manolitót Stuttgartban, de előtte még meghívja Ritát a bárba, hogy végre kettőjükről beszéljenek. Luisa bevallja barátnőinek, hogy terhes és hogy nehezére esik elfogadnia a babát. Már csak két nap van az esküvőig. Ana és Alberto a teraszon végre megbékülnek egymással.
21.
Clara úgy érzi, Mateo érzelmei nem komolyak az irányában, ezért bejelenti, hogy visszamegy eladónak. Pedro elutazik Stuttgartba, de még az indulás előtt sem mer nyíltan szerelmet vallani Ritának, akit gyötörnek a kétségek. Raul De la Riva úgy dönt, hogy inkább ingyen is dolgozik, csak a Velvetben maradhasson és Gererardo, akinek csak a pénz számít bele is megy a dologba.
Az esküvőt megelőző fogadás rosszul indul, mert Alberto és Cristina életükben először csúnyán összevesznek. Raul meglepetése, amibe váratlanul Anát is bevonja, látszólag oldja a hangulatot, de végül nem várt bonyodalomhoz vezet. Mindeközben Luisához megérkezik egy asszony, segítsen neki megszabadulni a terhességétől.

Végtelen szerelem /Kara Sevda/

36. rész
Kemal rájön, hogy annak az ominózus éjszakának a felvételei, Galip Kozdzsuólo zsebében lapulnak, és úgy dönt, megszerzi őket. Felkeresi a város legsötétebb körzetét, hogy találjon valakit, aki segíthet neki ebben. Zeynep közli a szüleivel, hogy nem akar házasodni…
37. rész
Zeynep úgy dönt végleg ott hagyja Salih-t, aki ettől teljesen összetörik. Nihan rájön, hogy a férje titokban Kemal húgával találkozgat és úgy dönt, megpróbál beszélni a lánnyal. Emir próbál visszajutni a céghez, ami csak újabb konfrontációt szül az apjával…
38. rész
Akárhogy is próbálkozik Leyla elmondani Nihannak a múlt titkait, valami mindig közbe jön. Nihan úgy dönt, megleckézteti Emirt a Zeyneppel való találkozgatása miatt, és eltűnik otthonról. Emir beteges félelme, hogy Nihan elhagyja őt, arra ösztökéli, hogy felesége nyomába induljon…
39. rész
Az estély, amit Kemal arra akar felhasználni, hogy megszerezze a felvételeket, elkezdődött. Emir azonban árgus szemekkel figyeli riválisát, mert úgy dönt, ezen az estén fog lépni ellene. Vajon sikerül megszerezni a felvételeket Kemalnak, anélkül, hogy baja essen?
40. rész
Kemal a kórházban lábadozik a szúrt sebeivel, ahol Emir meglátogatja. Kemal gyanúja, miszerint Emir áll a késelés mögött, immáron bizonyossá vált. Galip rájön, hogy valaki ellopta a széfben tartott felvételeket. Nihan mélyebb betekintést nyer Emir érzelmi világába..
41. rész
Emir megkezdi Leyla utáni nyomozását, ami egész eredményesnek tűnik. Nihan féltékenysége egyre csak erősödik, látva, hogy Asu ápolja Kemalt. Kemal fejében viszont főleg az jár, hogyan bizonyíthatja be, hogy az őt megtámadók mögött, Emir keze van.
42. rész
Kemal és Méreg folytatják a tervüket, amivel bizonyíthatják Emir bűnösségét. Emir miután rájön, hogy Leyla kicsoda, úgy dönt, hogy kijátssza apósánál és anyósánál az újonnan szerzett kártyáit. Ám ezt Nihan és Ozan is meghallja.
43. rész
Kemal a rendőrség segítségével próbálja megállítani Emirt, aki ettől szörnyű haragra gerjed. Nihan összetörve a múlt titkainak súlya alatt, Kemálhoz menekül. Nem csak a saját titkai mérgezik őt belülről, de most már a szülei titkaitól is szenvednie kell.
44. rész
Az igazság Leyla és Vildan múltjáról felkelti a média figyelmét is. Ozan úgy dönt, hogy meg akarja ismerni a nagynénjét, ezért megkéri Nihant, hogy vigye el hozzá. Emir újabb terve, amivel veszélybe sodorhatja Kemalt, sikerülni látszik
45. rész
Emir megpróbálja rávenni Zeynepet, hogy Asu segítségével szökjön ki egy közös találkára, ahol beteljesíthetik kapcsolatukat. Kemal nem hajlandó feladni a gyilkosság után való nyomozását.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt kedveli: