Premier: A császárság kincse /Ki Hwanghoo / Empress Ki/

Premier: DUNA TV november 14. 14:25

empresski

Jüanban a mongol császár házasodni készül. Felesége szegénysorból, sok hányattatáson keresztül tört fel ebbe a csillogó világba. Visszaemlékezéséből ismerjük meg Szüng-Nyángot, akit ágyasnak hurcolnak el Jüanba, csakhogy az ifjú, de hősies Vang Ju közbenjárására elmenekülhet, bár édesanyját elveszíti. Apja keresésére indul, majd kiköt Vang Ko, a senjangi király udvarában, ahol fiúnak adva ki magát bátor, rátermett harcossá cseperedik. A királyt szolgálja, közben pedig összefogva néhány szegény sorstársával, küzd az elnyomottakért. Így találkozik újra az immár férfivá érett Vang Ju-val.

2. Az elfogott Szüng-Nyáng leleplezi Vang Ko király kémét és összefogva Vang Ju-val meghiúsítják Senjang királyának a korjói trónra vonatkozó terveit, Vang Ju pedig visszavonuló apja után elfoglalja Korjó trónját. Ezután a Sakál felkerekedik, csakhogy Indzsu városparancsnoka, Dzsao elfogatja, de hamarosan szabadon engedi. A lány rájön, hogy a városparancsnok az apja. Jelentkezik az őrségbe, hogy a közelében legyen. Közben Jüan száműzött hercege Togon Korjóba indul és Indzsu városparancsnokára bízzák a védelmét. Vang Ko és a jüani régens mindketten meggyilkolását tervezik, amivel a herceg tisztában van és szökni készül.

3. Szüng-Nyáng találkozik a herceggel, akit szökevény katonának néz. Közben az álherceggel végeznek az orgyilkosok, de amikor kiderül, hogy Togon életben van Dzsaoék úgy döntenek, titokban tartják a hírt. Bajan, hogy kudarcáról ne szerezzenek tudomást, cselhez folyamodik. Szüng-Nyáng végre rájön, hogy kicsoda valójában Vang Ju, aki biztos helyre menekíti a koronaherceget. Jom Bjong Szu elárulja parancsnokát és királyát.

4. Szüng-Nyáng meghiúsítja a Togon elleni merényletet. Dzsao rájön, hogy hű katonája valójában az ő gyermeke. Szüng-Nyáng megpróbál harcost faragni a gondjaira bízott pipogya hercegből. A gonosz régens elküldi fiait, hogy számoljanak le minden bujkálóval Tecshong szigetén. Az álruhás támadók elől a herceg és Szüng-Nyáng a vadonba menekülnek.

5. Szüng-Nyáng és a herceg a hegyekben menekülnek, bár a lánynak nincs könnyű dolga a gyenge és kényes herceggel. Közben Wang Ko és a régens fiai Dzsao parancsnokot és Vang Jut akarják bűnösnek beállítani a támadás kapcsán. Jüanban meghal az ifjú császár. A sebesült Szüng-Nyánghoz Dzsombak orvost visz, aki meglepő titokról lebbenti fel a fátylat. Az áruló régens leleplezésére Szüng-Nyángék rafinált tervet eszelnek ki.

Reklámok

12 hozzászólás to “Premier: A császárság kincse /Ki Hwanghoo / Empress Ki/”

 1. racznemagdi22 Says:

  Kedvenc sorozataim közé tartozik, nagyszerű történet nagyszerű színészekkel. Gyönyörű szerelmi szál – egy lány, akiből császárné lesz és elmondhatja magáról, hogy két férfi is imádta…

 2. Andicilin Says:

  Tudtam, hogy valami ilyen címe lesz. Szinte sejtettem. Jó sok benne a csé.

 3. Szür Eszter Says:

  Így legyen ötösöm a lottón is. A szívem legmélyén éreztem és reménykedtem hogy koreai sorozat lesz a kövi sorozat is ❤

 4. adrika betti demeterova Says:

  deo legalabb van mit nezni . de silla kiralysag ekkovet miert nem adik ujra .. vagy akkor a folytatasat a elmarat 2 reszt

 5. Elhaym Says:

  adrika betti : Empress Ki után elvileg a Silla jön majd.

  Szür Eszter: reméljük ezentúl mindig így lesz. 🙂

 6. Holden Says:

  Az egyik szemem sír a másik örül! Örülök, hogy végre egy új koreai sorozatot vetítenek de könyörgök miért kora délután a dolgozó emberekre nem is gondolnak! Legalább hétvégenként megismételnék!

  • Szür Eszter Says:

   Gondolom azért tették erre az időpontra mert a Palota ékköve is ebben az időben volt és elég magas nézettséget produkált. Szerintem ennél a sorozatnál is ebben reménykednek. Nekünk akik nem tudjuk majd nézni ebben az időben biztos hogy lesz majd online nézhetőség és letöltési lehetőség.

  • Elhaym Says:

   Reméljük már holnap visszanézhető lesz online, bár sokan úgy sem tudják megnézni. Lehetne este 10 óra utáni ismétlés.

 7. Andicilin Says:

  A sorozatról bővebben a Koreai sorozatok témában szoktunk/fogunk írni:
  https://elhaym.wordpress.com/2016/09/16/koreai-sorozatok-15/

 8. desischado Says:

  Érdekelne, hogy HOL LEHETNE VÉGRE MEGNÉZNI???

 9. Elhaym Says:

  Elsősorban a Duna TV-n, a mediaklikk oldalán, vagy itt.
  https://elhaym.wordpress.com/2016/12/05/koreai-sorozatok-16/

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt kedveli: