Könyvajánló – Nicole Christie: Fallig for the Ghost of You: Érzéki csalódás

csalodas

Várható megjelenés: 2016.11.08

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Előrendelhető: ITT

Moly: ITT

Fülszöveg:

A tizenhét éves Violet Mercer arra tér haza Hawaii-on töltött nyári vakációjából, hogy a barátja megcsalja egy barátnőjével. És ha ez önmagában nem volna elég pocsék dolog, az anyja hozzámegy egy férfihoz, akivel csak nemrég ismerkedtek meg.

A dolgok még kínosabbra fordulnak, amikor Violet találkozik az új, gazdag mostohaapjával és annak fantasztikusan jóképű fiával ¬ aki előtt éppen aznap járatta le magát! Zane O’Connor szexi és elbűvölő… és egyáltalán nem Violet súlycsoportja. Őt látva Violet azt is elfelejti, hogy az exe egyáltalán létezik. De soha nem lehet esélye nála… igaz?

Az élet úgy hozza, hogy Violet egy hónapra összeköltözik Zane-nel. A kölcsönös vonzódás és a veszekedések közepette észrevétlenül összebarátkoznak – a barátságuk pedig valami mássá formálódik, valami sokkal magával ragadóbbá, mint amire Violet számított.

Zane azonban rejteget előle valamit – olyasmit, ami elválaszthatja őket egymástól, ha Violet megtudja. A gyanakvó Violet nem képes megbízni Zane-ben. Egyszer már megégette magát; vállalja-e újra a kockázatot?

Ahogy egyre több időt tölt Zane-nel, Violet ráébred, hogy elkésett: beleszeretett a súlyos titkot rejtegető szépfiúba. Túléli-e a szerelme az igazságot, vagy Violet szíve rövid időn belül újra összetörik?

Extra-idézetek a könyvből:

1.

“–Tudod, ebben a világban nagyon sokféle dolog mehet tönkre. Az egész életedet aggódással tölthetnéd, anélkül, hogy egyetlen pillanatot is élveznél, amit együtt töltesz valakivel. Később aztán rájössz, „Istenem, miért nem voltam hálás érte, amikor a kezemben volt?” Rám pillant. – Tudod, mi a boldog élet titka?

Megrázom a fejemet: az arcomon néma könnyek csorognak. Zane megszorítja a kezemet.

– Semmi aggodalom. Élj a pillanatnak!”

2.

“–Hidromasszázs-kád! Mindig szerettem volna kipróbálni egyet! kiáltok fel, és odahajolok, hogy jobban lássam. –Állíthatóak a fúvókák?

– Azt hiszem, igen.

Miért olyan nevetős a hangja? Megpördülök, és gyanakodva vizsgálgatom. Ártatlanul mosolyog vissza.

–A hátizmaim néha elmerevednek –mondom, hogy tisztázzam. Ha valami forrót és keményet irányítok rá, az határozottan segít ellazulnom.

– Semmi kétség. – Zane vigyora egyre szélesebb. Istenem! Mit mondtam?

–Nem úgy gondol… úgy értem, a vízsugarak, nem te! –magyarázkodok sietősen. –Nem mintha te valaha is betámadnál valami forróval és keménnyel! Mármint… amiről én beszéltem, az a hidromasszázs, nem a te… semmi, ami a tiéd, az egyszer biztos!

Veszek néhány mély lélegzetet. Hagyd abba, Violet! Fogd be!”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt kedveli: