Új sorozat: El corazón del océano – Az óceán szíve

oceanA sorozat premierje még 2014. októberében volt az AXN White-on, de én csak tavaly futottam bele egy pillanatra. Azóta vártam arra a pillanatra, hogy végre jó időpontban is leadják és végre megnézhessem. Ez az alkalom most jött el.

spanyol sorozat
Műfaj: romantikus, kaland, dráma
Epizódok száma: 6

A történet valódi történelmi eseményeken alapszik. A XVI. században járunk. Amerika felfedezését követően a spanyolok sorra építik fel a kolóniáikat az új kontinensen. A spanyol király, I. Károly boldogan szemléli növekvő birodalmát, ugyanakkor a gyarmatokon tapasztalható faji keveredés aggodalommal tölti el. Úgy dönt, 80 eladósorba lépett, tiszta vérű spanyol hajadont küld a kolóniákra, hogy a birodalma legújabb területein is megőrizze a “tiszta spanyol vért”.

Juan de Sanabriára vár a feladat, hogy az utat megszervezze. Sanabria felesége, Dona Menicia beszervezi az egyik ismerősét, a fiatal, gyönyörű, álmodozó lányt, Annát. Eközben egy fiatal fiú, Alonso is tudomást szerez az útról. Alonso egy szerencsétlen baleset következtében gyilkosságot követett el, és elmenekült szülőföldjéről, Galíciából. Egy szerzetes tanácsát megfogadva, ő is csatlakozik a hajó legénységéhez.

A fiatal nőknek és felfegyverzett kísérőiknek hajóútjuk során súlyos megpróbáltatásokon kell keresztül menniük. A háborgó tenger, az éhezés, a betegségek azonban nem törik meg őket, és a mindenre elszánt csapat még a kalózok eszén is túljár. A társaság minden tagja fellélegzik, amikor végre elérik a szárazföldet. Viszontagságos útjuk azonban még korántsem ér véget.

Úticéljuk, Asunción a kontinens belsejében található, több ezer kilométerre a partoktól. A fiatal, bátor nők kísérőikkel együtt eleinte hajóval haladnak a dzsungelben, majd – mint ahogyan az a valóságban is történt -2000 kilométert gyalogolnak célállomásukig. Az őserdő  mélyén vadállatok és indiánok leselkednek rájuk, ráadásul meg kell küzdeniük az ellenséges portugál gyarmatosítókkal is. A csapat elképesztő kalandok és fájdalmas  veszteségek árán végül célba ér.  Az Antenna 3  új fordulatos sorozata hősiességről, bátorságról és kitartásról mesél, no és persze a szenvedélyes szerelemről, hiszen a hosszú, kalandos út során a fiatal nők és kísérőik között igaz szerelmek is szövődnek.  A minisorozat kihagyhatatlan a romantikus kalandfilmek kedvelőinek.

Vetítik:
1. rész AXN White augusztus 14. 17:55
2. rész AXN White augusztus 20. 11:00, augusztus 21. 17:30
3. rész AXN White augusztus 27. 11:00, augusztus 28. 17:05
4. rész AXN White szeptember 3. 11:00, szeptember 4. 17:10
5. rész AXN White szeptember 10. 11:00
6. rész AXN White szeptember 17. 11:00

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: