Sorozatok a TV-ben 2016. április 11. és 2016. május 8. között

Az elmúlt hónapban folytatódott a  Fear the Walking Dead és a Cobra 11. Véget ért az Egyszer volt, hol nem volt /Once Upon a Time/.

A legfontosabb hír viszont az, hogy április 25.-én jön a Trónok harca 6. évad. Nagyon – nagyon várom már.

Jelenleg nézett sorozataim

 • Barátok közt minden hétköznap 20:40 18. évad RTL Klub
 • Fear the Walking Dead szombat 22:15 2. évad AMC premier
 • Jóban rosszban minden hétköznap 19:30 12. évad TV2
 • Megtört szívek /Paramparça/ hétköznap 16:55 1. évad TV2
 • Outlander csütörtök 21:35, péntek 23:30 1. évad AXN White
 • Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/ szerda 21:15 3. évad RTL Klub
 • Totál szívás /Breaking Bad/ csütörtök 22:00, péntek kb. 23:00 5. évad AMC
 • Trónok harca hétfő 20:00 6. évad HBO premier

Egyéb sorozatok

 • A halál kardja /The Bastard Executioner/ csütörtök 22:00 1. évad PRO4
 • A farm, ahol élünk /A Little House on The Prairie/ minden hétköznap  20:10 STORY5
 • Borgiák /The Borgias/ vasárnap 23:35 2. évad m2 / Petőfi TV
 • Cobra 11 vasárnap 19:00 20. évad RTL Klub premier
 • Dragon Ball Z minden hétköznap 16:05 Viasat6
 • Egyszer volt, hol nem volt /Once Upon a Time/ szerda 22:35  4. évad m2 / Petőfi TV véget ér
 • Foglalkozásuk: Amerikai /The Americans/ csütörtök 23:00 3. évad Cool
 • Medicopter 117 – A légimentők minden hétköznap 9:00 Cool
 • The Walking Dead hétfő 23:00 Fox
 • Tudorok /The Tudors/ szombat 23:20 1. évad Filmcafe
 • Vámpírnaplók /The Vampire Diaries/ kedd 23:00 5. évad Cool
 • Váratlan utazás /Road to Avonlea/ minden hétköznap 19:05 STORY5, 8:25 Duna TV
 • Vikingek /Vikings/ csütörtök 22:00 3. évad Viasat6
 • Yu-Gi-Oh! GX    6:25  minden hétköznap VIASAT6

Sorozatok, amiknek olvasom az előzetesét.

A fülszövegek SPOILERT tartalmaznak.

Barátok közt

18×7855-7874
Gizella a Rózsában aukciót szervez a bisztró tartozásainak kifizetésére. Hanna gyakorlásképp próbarandit szervez Tóbiásnak. Vilmos randevúra hívja Bözsit, de egy váratlan esemény majdnem tönkreteszi azt. Lili megtesz mindent, hogy az Ádám által róla készült képeket visszaszerezze. Péter házibulit szervez, ahol Ottó olyan lánynak csapja a szelet, aki miatt komoly problémái lehetnek. Attila rájön Péter titkára. Veintraub tájékoztatja Miklóst, hogy sínen van a terv, amelynek segítségével a Berényi Kft.-t tönkre akarják tenni. Zsolt várja a szabadulását, ami úgy tűnik, hogy komoly akadályokba ütközik. Nóra meglátogatja Emíliát, és nem veszi észre, hogy követik.
Bözsi azt reméli, Alizék végre hazajöhetnek. Gizella bisztróval kapcsolatban szőtt álmai egyre inkább rémálomnak tűnnek. Hanna és Ádám is Bencét használják ismerkedésre. Zsolt kemény feltételeket szab Lilinek ahhoz, hogy továbbra is nála lakhasson. Ottó szeretne közel kerülni Lilihez, ám lehet, hogy a vonzalom nem kölcsönös. Attila egyre jobban belegabalyodik Miklós és Veintraub csapdájába. Júliához megy panaszkodni, aki úgy reagál, ahogy Attila soha nem várta volna. Emília és Nóra élete könnyen lehet, hogy még mindig veszélyben van.
18×7875-7894
Zsolt és Rudi elhatározzák, hogy megkeresik Krisztiánt. Bözsi kézremegése fokozódik. Júliát a börtönben főnöknek választják a rabok, amihez egy különleges ajándékot is kap. Amikor Péter és Máté meglátogatják, ijesztő meglepetésben lesz részük. Zsolt megbántja Tóbiást, majd kárpótlásul beszáll az apasegítő rendszerbe. Tóbiásék fittrandit szerveznek, hogy növeljék az edzőterem bevételét. Hanna Rókussal, Natasa Ádámmal kerül párba. Gizella megrendíti László önbizalmát, aki úgy akar kompenzálni, hogy megpróbálja elkapni a kisbolt fosztogatóját. Emíliát meglátogatja az anyja, aki meg akarja ismerni a lánya udvarlóját. Miklós terve következő fázisaként egy uzsorást mutat be a cégtársainak. Ágnes és Nóra attól fél, hogy ha nem fogadják el az uzsorás ajánlatát, a másik lehetőség a csőd.
Miklós tervének egy újabb fázisa teljesül. Gizella és László komolyan összevesznek. Emília és Zsolt viszonya egyre személyesebbé válik. Alizék újabb problémával szembesülnek Bözsivel kapcsolatban. Bözsi többször is látja Vilmost Irmával beszélgetni, és féltékeny lesz. Péter veszélybe sodorja Mátét, amiért Attila súlyos döntést hoz. Felbukkan egy régi családtag, aki szembesül az elmúlt időszak sokkoló eseményeivel. Vajon mit tesz a történtek hatására? Júlia ismét nehéz választás elé kerül: a fia, vagy a szabadsága.

Jóban rosszban

12×2822-2831
Vera számonkéri Dórát, amiért titkolóznak Kardossal. Mariann és Bandi megoldást keresnek Böbe helyettesítésére. Vera ultimátumot ad Dórának: Patríciának meg kell tudnia az igazságot. Barbara pedig már hivatalossá tenné, hogy Rolanddal összetartoznak.
Bandi és a gyerekek ráveszik Böbét, hogy menjen el Szilárdhoz. Keller Roland szolgálatába szegődne. Kardos és Dóra átbeszélik a stratégiát Istvánnal. Roland és Betty elkezdik a szakítós műsort, miközben Dóra és Patrícia összebalhéznak.
Orsi és Szabi elmondják Bandinak, hogy Böbe képtelen bemenni a rendőrségre azonosítani a betörőt. Viktor és Vera ellenségesen viselkedik Dórával. Miközben Roland és a Pongráczok Dóra ügyén bosszankodnak, Fanni baleseteshez riasztja Pétert.
Orsi szerint Böbe egy ártatlan embert azonosított betörőként. A fegyelmi bizottság meghallgatja Dórát. Barbara megosztja kétségeit Bettyvel, Roland pedig előáll az utazás ötletével. A rabló lelövi Barbarát, mire Rolandék elütik a fickót.
Konrád és Alexa elkezdik Barbara műtétjét. Viktor tájékoztatja Patríciát és Verát Dóra büntetéséről. Elemér perrel fenyegetőzik Dóra pofozkodása miatt. Roland megfenyegeti Kellert. Hajnalka hazafelé készül, de kiderül, hogy nem érzi a lábát.
Miközben Roland a műtő előtt várakozik, Keller beszámol a helyszínelésről. Patrícia közli Viktorral, hogy visszavonná a Dóra ellen tett feljelentést. Péter és Roland megtudják Konrádtól, hogy Barbara állapota még válságos.
Bori és Milán vitatkoznak, s ekkor váratlanul beállít Kata. Kiderül, hogy Kata egy modell rejtélyes halála miatt kereste fel Boriékat. Elvira megmenti Renátát a fulladástól, majd Gyöngyi azon háborog, hogy Renáta hálátlanul otthagyta Elvirát.
Elvira vívódik a hálapénz miatt, de Gyöngyi meggyőzi őt. Eközben Péter kibékíti Dórát és Patríciát. Szabi, Milán és Orsi képtelenek lebeszélni Borit a nyomozásról. Müller abban reménykedik, hogy jutalmat kapnak majd.
Roland megígéri Barbarának, hogy véget vet eddigi bűnöző életmódjának. Bori beszámol Szabinak és Milánnak a Zitától szerzett információkról. Eközben Garai felhívja a figyelmet arra, hogy az ajándékba kapott pénz korrupció gyanúját keltheti.
Dóra megtudja Fannitól, hogy az egyik betegét Viktor átvette tőle. Péter és Roland Barbara állapotáról beszélgetnek, eközben Bori elfogadja az ügynökség felkérését. Roland elmondja Barbarának, hogy átadta a vezetést Konrádnak.
12×2832-2841
Dóra és Viktor megmentik Jánost. Szabi nyugtalankodik és Bori után ered. Elvira elmondja Gyöngyinek, hogy már nem tudta visszavonni a végtörlesztést. Eközben Kata úgy érzi, hogy folytatniuk kell a nyomozást. Péter rendre utasítja Viktort és Dórát.
Viktor közli, hogy a szakmai találkozón prezentálni kellene a kutatás legfrissebb eredményeit. Elvira befut az ötlettel, hogy tegyék közzé az adományozó fantomképét. Patrícia hiába kér segítséget Gyöngyitől, Bori szóba hozza Adrienn esetét.
Szlávik és Gabi meghallgatják Müller beszámolóját, eközben Elvira érkezik a hírrel, hogy valaki jelentkezett a nyomravezetői díjért. Borit felhívja Zita és megbeszél vele egy találkozót, majd Patrícia munkára jelentkezik Kardoséknál.
Miután Zita egy férfi segítségével betuszkol egy lányt az autóba, Lívia és Müller a nyomukba erednek. Viktor és Vera elégedetten állapítják meg, hogy érdemes volt rábeszélni Patríciáékat a közös munkára. Szlávik és Müllerék megállítják a furgont.
Mariann számon kéri Szabit és Milánt. Orsi kiakad, miután megtudja Szabiéktól, hogy mi történt Borival. Müller és Lívia kihallgatják Zitát. Dóra bepanaszolja Patríciát Péternél, majd a hallottak hatására Böbe a tettek mezejére lép.
Lívia kiáll Müller felfüggesztése mellett. Szilárd megtudja, hogy Böbééknek 25. házassági évfordulójuk van. Kardos beszámol a hotelben történtekről Verának és Szilárdnak. Miközben Böbe és Orsi titokban a házassági évfordulóra készülnek, váratlanul beállít Bandi.
Károly bácsi magát okolja a bolt bezáratásáért, Orsi ekkor úgy dönt, hogy beszél Bogdányinéval. Milán megtudja Marianntól, hogy hogyan halt meg a rabló. Elvira Gyöngyinek kesereg Müller miatt. Gabi és Lívia csapdába csalják Renátát.
A biztosítékokat nézegetve, Bandi nagy bajt sejt. Zita vallomásából az is kiderül, hogy Tímár miért ölette meg Adriennt. Miután Müller kinyitja a széfet, megtalálják a füzetet és némi készpénzt. Bogdányiné a házassági évforduló nem várt főszereplője lesz.
Müller és Lívia letartóztatják Tímárt, eközben Bodolaiék képtelenek megszabadulni Bogdányinétól. Milán tudni akarja, hogy miért kellett meghalnia a rablónak. Gyöngyi vigasztalni próbálja Elvirát. Gyöngyi jóslata később rosszat jelez.
Péter engedélyt ad Viktornak egy csapatépítő megszervezésére. Elvira elújságolja Gyöngyinek, hogy meglepetésbulit szervez Müllernek, ám eközben Lívia arra kéri Müllert, hogy hagyja el Elvirát.

Megtört szívek /Paramparça/

38. rész
Ozán a börtönből levelet ír Dzsanszunak. Dilara felkeresi Gülszerent az otthonában, de Gülszeren a sarkára áll, és kiutasítja a nőt. Hazal és az otthoni személyzet között egyre nő a feszültség. Dilara nem hiszi el, hogy Dzsanszu valóban Gülszeren lakását választotta otthonának, s egyre nő benne a bizonyosság, hogy Dzsihán már kibérelt egy szebb lakást Dzsanszunak és Gülszerennek. És ez valóban így van. Dzsanszu hazatér a holmijáért…
Cansu hajthatatlan és továbbra is Gülserennél akar maradni. Gülseren azonban belátja, hogy a környezet nem ideális a lánynak, így félreteszi a büszkeségét és Cihan segítségét kéri.
39. rész
Dzsanszu átviszi a holmiját az új házba, amitől Dilara haragra gerjed. Úgy gondolja, Kerimánt fizeti le, hogy arra biztassa Özkánt, rendezze házastársi kapcsolatát Gülszerennel. Dzsandan felhívja Dzsanszut, hogy kipuhatolja, merre van az új lakás, de a lánynak sikerül okosan lavírozva titokban tartani azt. Alper a kórházban, ahova Rahmi támadása után vitték, magához tér, de a rendőröknek nem árulja el, hogy ki követte el ellene a támadást. Dilara elolvassa a levelet, amit Özkan írt Dzsanszunak, és egy új terv fogalmazódik meg benne. Hazal átkerül abba az iskolába, ahová Dzsanszu is jár,, de kiderül, hogy már Seida is oda jár.
Rahmi Oroszországban tűnik fel, miközben Alper vallomást tesz a rendőröknek, támadója kilétét azonban elhallgatja előlük. Hazal beiratkozik Cansu iskolájába, de kiderül, hogy már Seida is oda jár. Cansu levelet kap Özkantól, de Dilara kapja kézhez.
40. rész
Rahmi egy ideje eltűnt, Szentpétervárra utazott, de nem telefonál, nem jelentkezik. Alper felkeresi Dzsihánt, és megzsarolja azzal, hogy ő pontosan tudja, hogy Rahmi sebesítette meg. Dzsandan és Dilara lefizetik Gülszeren ügyvédjét, hogy ne jöjjön létre a válás. Derja és Gülszeren boltja egyre jobban megy. Durmus, Gülszeren ügyvédje félre akarja vezetni Gülszerent, ezért hamis tárgyalási időpontot mond a nőnek. Dzsihán azonban gyanút fog, és Jildirimmel kinyomoztatja az igazságot. Hazal egyre kegyetlenebb a személyzettel, amit Dilara rossz szemmel néz, majd bocsánatkérésre utasítja a lányt…
41. rész
Gülszeren elmeséli Dzsanszunak, hogyan ismerkedett meg Özkannal, és miért haragudott meg emiatt rá az édesapja. Dzsandan elárulja Özkannak, hol a villa, amit Dzsihán bérel Gülszerenéknek. Dilara készül Ozan születésnapi bulijára, a legjobbat akarja a fiának nyújtani. Szolmaz és Alper egyre nagyobb anyagi zűrbe kerülnek, ezért Szolmaz felkeresi Dilarát, hogy újra csak felajánlja a szolgálataikat. Dilara jó üzletet lát az ajánlatban, és visszafogadja őket. Természetesen, Dzsihán is a legjobbat akarja Ozannak a 18. születésnapjára nyújtani, ezért vásárol neki egy autót…
42. rész
Elérkezik Ozan 18. születésnapja, mindenki izgatott, hogy vajon tetszeni fog-e az ajándék az ünnepeltnek. Az ünnepség alatt Gülszeren egyedül marad a házban. Éppen erre vár Kerimán és Özkán. Kerimán csellel bejut Gülszerenhez, majd szabaddá teszi az utat Özkánnak is. Miközben Ozan barátai és a család szórakoznak, Özkán leüti Gülszerent. Kerimán miközben elhagyja a házat, ellopja Dzsanszu nyakékét. Dzsihán gyanút fog, és elmegy a házba, ezzel megzavarja Özkánt. Dzsihán a házban rátalál az eszméletlen Gülszerenre, és kórházba viszi…
43. rész
Gülszeren, amikor hazaér a kórházból, megbizonyosodik arról, amit eddig csak gyanított, azaz Kerimán vette el a táskájában lévő végkielégítést. Kerimán lakásán megjelenik a rendőrség, és a nő hamarosan börtönben találja magát. Ozan megkapja Dilarától a születésnapi ajándékát, egy hetet tölthet a New York-i Egyetemen. Dzsanszu azt javasolja az apjának, hogy a kávéházban vegyék fel az étlapra Gülszerenék börekjét. Dilara mérhetetlen haragra gerjed, amikor kiderül, hogy Dzsihán egy autóval lepte meg Ozant. Egy régi fénykép alapján Rahmi és Dilara azt igyekszik elhitetni Dzsihánnal, hogy Gülszeren egykor konzumhölgyként dolgozott…
44. rész
Hazal és Dzsanszu csúnyán összevesznek, amikor Hazal rájön, hogy Dzsanszu akár haza is költözhet, és akkor a szobát, amiben lakik, esetleg vissza kell adnia neki. Gülszeren, miután úgy látja, hogy Dzsanszu kételkedik benne, elhagyja új otthonukat. Dzsihán elmegy Derja és Gülszeren boltjába, hogy megkóstolja a két nő híres börekjét. Az a terve, hogyha valóban finom, felveszi azt a kávéház étlapjára. Kerimán a börtönben sokat szenved, folyton éhes, és nehezen illeszkedik be a közösségbe. Megpróbálja Özkánt rávenni, hogy fogadjon ügyvédet, de a férfi nem hajlik arra, hogy segítsen. A Dark Blue, egyelőre inkognitóban, de leadja az első börek-rendelést Gülszerenék sütödéjének…
Hazal a vízbe hajítja Cansu Ozannak adott ajándékát. Özkan nem akar segíteni a börtönben lévő Kerimannak. Yildrim figyelmezteti Cihant, hogy Candan és Dilara összefogtak Gülseren ellen. Rahmi egyre jobban tart Alpertől. Cihan elhívja Gülseren hamisan megvádolt rokonát, hogy tisztázza a dolgokat Cansu előtt.
45. rész
Hazal addig ügyeskedik Jáiznál, míg ráveszi a fiút, hogy vele menjen el egy baráti összejövetelre. Alper újra nyeregben érzi magát, miután Dilara megbízza a képviseletével az igazgató tanácsban. Hazal, Jáiz és a fiú apja együtt indulnak hazafelé az összejövetelről, amikor útközben támadás éri őket. A fiút és az apját lelövik, Hazal pedig sokkos állapotba kerül. Dzsihán sajtónyilatkozatot ad ki, melyben hírül adja, hogy beadta a válókeresetet. Mivel Hazal látta a támadókat, Dzsihán úgy dönt, Gülszerennel védett helyre viszi a lányt. A döntés jónak bizonyul, mert hamarosan tele lesz a nevével minden újság…
Alper betoppan az igazgatói megbeszélésre.Cihan sajtónyilatkozatot tesz közzé, melyben bejelenti válási szándékát Dilarától. Yaiz és az apja viszik haza Hazalt, mikor fegyveresek rajtuk ütnek és lelövik a két férfit.
46. rész
Dzsihán az egyik szállodájába menekíti a szemtanú Hazalt és Gülszerent. Hazalt a rendőrök kikérdezik, és a lány a kikérdezés során felismeri az egyik merénylőt. Szolmaz és Alper pénzhez jutnak, így menten költekezni is kezdenek, bár Szolmaz aggódik, hogy bármikor megint fordulhat a helyzetük. Dzsanszu rendkívül nehezen viseli, hogy be van zárva a villába,és mindenképp el akar menni a lovas-klubba. Eközben jelenik meg a kapuban Özkan, aki vitába keveredik előbb egy őrrel, majd Dilarával. Dzsanszu megtalálja az apja neki írt levelét, amit Dilara az éjjeliszekrényében rejteget…
Hazal felismeri az elkövetőt. Alper ügyvédje Candannal szövetkezik. Gülseren szembesül azzal, hogy Hazal milyen ember lett. Cansu elolvassa Özkan levelét, majd titokban meg is látogatja a férfit.
47. rész
Dzsihán egyre csak tiltaná Dzsanszut Özkántól, a lány azonban megszerette az édesapját, és keresi az alkalmat, hogy találkozzon vele. Özkán felhívja Dzsihánt, hogy elmondja neki, ki pénzelte a börtönökből való kijutását, és hazakerülését Törökországba. Dzsihán ezek után kérdőre vonja Rahmit. Kerimán nehezen viseli a börtönben az életet, és folyton konfliktusba keveredik a zárka főnökével, Nezékettel. Dzsihán sajtónyilatkozatot adat ki válásáról. Dilara haragra gerjed, majd felveszi Özkánt testőrnek…
48. rész
Gülszeren, miután verekedésbe keveredik két suhanccal, a rendőrségen találja magát. Hamarosan megérkezik Dzsihán is az őrszobára, és helyre teszi a fiúkat. Gülszeren rájön, hogy a nagy rendelést Dzsihán kávéházából kapja. Hazal elkezd teniszezni, de nem találnak közös hangot Özennel, az edzővel. Pár lány videóra veszi Hazal ügyetlenkedését, és hamarosan fel is töltik a netre. Dzsihán, hogy Ozan szembesüljön balesete súlyával, elviszi egy szakértőhöz, aki elmondja a fiúnak, hogy kicsin múlt, hogy élve megúszta a dolgot. Dzsihán válasz elé állítja Dilarát: vagy elbocsájtja Özkánt és Alpert, vagy Dzsihán nem vállalja tovább a cégcsoport vezetését…
49. rész
Dzsanszu megnyeri a válogató versenyt, így bekerül az Európa Bajnokságra utazó csapatba. Balesete miatt Dilara elveszi Ozan bankkártyáját, így a fiúnak munkát kell keresnie, hogy a kiadásait fedezni tudja. Egy hotelben lesz londiner, ahol megismerkedik Mügével. Müge nem szereti a gazdagokat, ezért Ozan azt hazudja, hogy szegény fiú. Gülszeren rátalál egy kiadó üzlethelyiségre, s a börek-készítő bolt új helyre költözik. Amikor Dilara rájön, hogy a kávéházukban felszolgált börek honnan való, éktelen haragra gerjed…
50. rész
Özkán felkeresi Gülszerent a frissen nyílt üzletében, és megfenyegeti. Ozan és Müge kapcsolata egyre szorosabbra fűződik, párként járnak vacsorázni, sétálni. Egy reggel Dzsandan is felkeresi Gülszerent az új üzletben, és a szándékai felől puhatolózik. A lovas klubban a válogatott újdonsült tagjai tiszteletére fogadást tartanak. Hazal bár nincs meghívva, megjelenik a klubban. Az ünnepség alatt tűz üt ki az istállóknál…
51. rész
Dzsanszu napjai szomorúan telnek a tűzvész óta. Képtelen feldolgozni, hogy szeretett lova, Alper már nem versenyezhet vele. Dzsihán meggyőződéssel hiszi, hogy a tüzet Özkan okozta. Szolmaz felkeresi Beril szalonját, és Beril figyelmeztetése ellenére pletykálni kezd. Dilara az öltözőből mindent hall, Szolmaz nem ússza meg a haragját. Hazal sérült keze egyre rosszabb állapotban van, ezért az iskolából inkább hazamenne, az iskola udvarán azonban találkozik Dzsihánnal. Alper Dilarához készül vacsorára, de a délelőtti incidens után ez Szolmaznak rendkívül kellemetlen találkozás lenne…
52. rész
Dzsihán, miután rájön, hogy Hazal okozta a tüzet, leül a lánnyal beszélgetni. Dzsihán megpróbálja megértetni Hazallal, hogy ő épp olyan fontos számára, mint Dzsanszu. Dzsanszu még azt gondolja, Özkan gyújthatta fel az istállót, ezért nem akar vele telefonon beszélni, de Özkán megvárja az iskola előtt, hogy bebizonyítsa, neki nincs köze a tűzhöz. Egy figyelmetlen lépés után a férfit elüti egy autó, de szerencsére nem esik komoly baja. Dzsanszu azonban meginog abban a meggyőződésében, hogy Özkán a tettes, és hazakíséri a kórházból az apját. Dzsihán, amikor ezt megtudja, éktelen haragra gerjed. Rahmi felkeresi egy régi ismerősét, a mindenre rávehető Alevet…
53. rész
Mindenhol megjelenik a cikk Cihanról, aki azonnal megmagyarázza a dolgot Gülserennek és egyúttal szerelmet is vall a nőnek. Cansu érzi, hogy Gülseren és Cihan szeretik egymást. Candan lefekszik Özkannal. Osman elviszi vacsorázni Kerimant, de az este szerencsétlen véget ér. Rahmi megtudja, hogy Hazal nem volt otthon a gyújtogatás éjszakáján…
54. rész Dilara elmeséli Rahminak, hogy reggel Özkannal találkozott Dzsandan házában, ezért véget vet a Dzsandannal való barátságának. Müge megjelenik a villánál, Ozan pedig Bahtijárt, mint a nagybátyját mutatja be a lánynak. Alev interjút ad a tévének, melyben azt állítja, rég kapcsolatban áll Dzsihánnal. Dilara ezt kihasználva felkeresi Gülszerent, és azt meséli neki, hogy már rég tudott Dzsihán és Alev kapcsolatáról. Rahmi megtalálja a lovas klub biztonsági kamerájának felvételei között azt, ami bizonyítja gyanúját, azaz Hazalnak köze van a tűzhöz. Derja és Gülszeren üzleti ajánlattal keresik fel Alevet…

55. rész Rahmi zsarolni próbálja Hazalt, de a lány visszavág, és elmondja, hogy megtalálta az apjáról és Alevről készült videót, és arról másolatot készített. Özkán elújságolja Kerimánnak, hogy Dzsandan lett az ügyvédje, a kórházat kártérítésért perli, majd pert indít Dzsanszuért is. Rahmi felajánlja Ozannak, hogy a hétvégére elhagyja a házat, hogy a fiú nyugodtan Mügével tölthessen egy éjszakát, miközben Dilara és Hazal távol vannak, majd a személyzetnek is kimenőt ad. Szolmaz felkeresi Dzsihánt, hogy átadja neki a feszítővasat, amivel Rahmi megverte Alpert. Ozan vendégül látja Mügét a villában…

56. rész Dilara, Hazal és Rahmi arra térnek haza, hogy a házat kifosztották. Müge, a tolvaj, minden értéket elvitt magával, köztük Hazal laptopját is. Két suhanc látogat el Gülszerenék boltjába, és védelmi pénzt követelnek. Ozan szörnyen érzi magát, hogy Müge átverte, Dzsihán azonban igyekszik vigasztalni. Mügéről hamarosan kiderül, hogy minden irata hamis, és utolérhetetlen a lány. Dzsihán felkeresi Dilarát, hogy az ő szájából hallja, nincs köze az Alev-ügyhöz. Özkán, hogy Dzsihánon bosszút álljon, pert indít Dzsanszuért…

 57. rész Müge a Hazal gépén talált eredeti videót, amin Alev és Dzsihán találkozása szerepel, feltölti a netre, ezzel Rahmi minden cselszövése kútba esik. Özkán rendkívül nehezen tűri, hogy Oszmán Kerimán körül legyeskedik, s újra és újra elkergeti nővére mellől a férfit. Kerimán közben megpróbálja Özkánt meggyőzni, hogy Dzsandan helyett Oszmán unokaöccsét, Számit bízza meg a kártérítési és felügyeleti perrel. Dzsanszu meghívja a bátyját vacsorára, így Dzsanszu, Dzsihán, Gülszeren és Ozan együtt töltenek egy vidám estét, ahol már azt tervezgetik, mi lesz, amikor együtt látogatnak el Angliába…

Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/

3×22/2 Hürrem vakon megbízik Dianában, annak ellenére, hogy Afife asszony figyelmezteti, a lány múltja gyanúsan tiszta, és szinte lehetetlen leellenőrizni. Az uralkodó úgy dönt, hogy száműzi Hatidzsét, és Manisszába küldi, Mahidevran és Musztafa palotájába. Hatidzse azonban megmakacsolja magát, és szembeszáll bátyja akaratával.
3×22/3 – 23/1 A szultán kinevezi Bali béget a személyes védelmezőjének és bizalmasának azután, hogy a piacon megmentette az életét. Musztafa megtudja, hogy apja mégsem viszi magával a hadjáratra, melyre annyira készült. Helyette két öccse kíséri el az uralkodót, amitől a trónörökös összeomlik. Ezt a kétségbeesést használja ki Hatidzse, aki mindent elkövet, hogy Musztafát az uralkodó, és különösen Hürrem ellen fordítsa.
3×23/2
Hürrem a rémhír miatt összehívja gyermekeit attól tartva, hogy Musztafa a városba érve végezni fog a rivális trónörökösökkel. Şah szultána felajánlja segítségét, és arra utasítja Hürremet, hogy fiait küldje át Hatidzse egykori palotájába, melyben már otthonosan berendezkedett. Nigar bebocsátást kér a hárembe, és azt javasolja Hürremnek, hogy előzze meg Musztafát, és egyik fiát ültesse a trónra.
3×23/3 – 24/1
Hürrem úgy dönt, hogy egyelőre úgy tesz, mintha nem tudna Nigar árulásáról, és majd később fizet meg érte. Hatidzse egy levélből megtudja, hogy Şah szultána időközben beköltözött a palotájába. Felháborodásában azonnal útnak indul, Musztafa tiltása ellenére. A palotába érve rátalál Ibrahim ládájára, amelyben döbbenetes titokra bukkan. A nővérek között kiújul a háborúskodás, s ezzel úgy tűnik, Hürrem terve beválik.

A halál kardja /The Bastard Executioner/

6. A várandóssági teszt pozitív lett. Love emberrablás áldozata lesz, de kiderül, nagyon is jól ismeri a felbújtót. Maddox felesége egyre fenyegetőbben viselkedik. Love és Wilkin pedig egyre közelebb kerülnek egymáshoz.
7. Egy ártatlan embert kell kivégezni Pryce feleségének meggyilkolása miatt. Love már nem akar szoros köteléket Pryce-szal. Az ispán tüzes sötét titkot őriz, miközben a főesperes emberei eretneket keresnek. Wilkin pedig bevallja a bárónőnek, hogy ki is ő valójában.
8. Egyre több fény derül Annora titokzatos jeleire. Gaveston húgai lebuknak és az ispán utasítására a kínzókamrába kerülnek. Jessamy meglátja, ahogy Wilkin megcsókolja Love-ot, eközben azonban a főesperes emberei elrabolják a fiát.
9. Az elfogott nővér ki akarja használni Ash együgyűségét, hogy megszökhessen. Love egy ajánlatot tesz Jessamy-nak. Sikerül elfogni Gaveston-t. Később fény derül Wilkin származására.

Borgiák

3×2 A tisztogatás
VI. Sándor pápa felgyógyul a merényletkísérletből. Megbízza Sforza bíborost, derítse ki, kik fordultak ellene a nehéz időkben. Amikor kezében van a “bizonyíték”, száműzi az összes bíborost, akiben nem bízik. Csupán Orsini próbál szembeszegülni vele. Közben Catharina Sforza megparancsolja Rufiónak, hogy próbálja elnyerni a Romagna családok zsoldos hadurainak támogatását. Lucrezia dühös, hogy a nápolyi királyi család nem hajlandó elfogadni a fiát. Rádöbben, hogy vonzódik a testvéréhez, Cesaréhoz.
3×3 Testvérek
A kizárt bíborosokat megfosztják címűktől és vagyonuktól. Egyikük, Versucci mérgében felgyújtja a vatikáni kincstárat. Miután Ferdinánd elutasítja Lucretia fiát, Cesare Nápolyba utazik, hogy rendezze a problémát. Cesare szövetséget fontolgat a régi ellenséggel, Franciaországgal, miközben apja ragaszkodik a Nápollyal való egyezséghez. Az esküvője után Alfonso ráébred, hogy a politikai helyzet megváltozott, és nem az ő javára. Lucreziát így egyedül hagyja a nászéjszakán, akit a vágy Cesare karjaiba űz.
3×4 Gesztenyebankett
A kincstár élére kinevezett Farnese bíboros rájön, hogy Versucci megdézsmálta azt. Velence a pápa segítségét kéri a török kalózok ellen. VI. Sándor úgy érzi, itt a jó alkalom, hogy feltöltse a kincstárt, ezért keresztes hadjáratot hirdet. Giulia lakomával egybekötött orgiát rendez az új bíborosoknak. Ez valójában arra szolgál, hogy kiismerjék a szexuális szokásaikat, és később ezzel zsarolhassák őket. Közben Ferdinánd megtudja, hogy Lucrezia és Alfonso násza nem teljesült be. Nyilvános szeretkezést követel.
3×5 A farkas és a bárány
Cesare franciaországi diplomáciai küldetése teljes siker. A régi tanácsadója, Machiavelli segítségével szövetséget köt d’Amboise érsekkel, Charlotte d’Alberttel, egy nemes feleséggel, illetve katonai megállapodást Milano és a Borgiák ellenségei ellen. A csábító és őrült Bianca öngyilkosságot követ el, arra késztetve VI. Sándort és Sforza bíborost, hogy megfizessenek Gonzagának az összeesküvésért. Micheletto védelme alatt Lucrezia Nápolyba utazik férjével. Ferdinánd király kitart amellett, hogy nem ismeri el Lucrezia fiát.

Egyszer volt, hol nem volt

4×22 A Mongúz-hadművelet – 1. rész
Storybrookban Hook útmutatása nyomán sikerül kiszabadítani a varázslóinast a csapdából, ahová pont Hook közreműködésével került. A varázslóinas elmondja, hogy Isaacot, az írót a varázsajtót ábrázoló illusztráció segítségével lehetne foglyul ejteni. Erre azonban már nem kerül sor, mert a haldokló Gold utasításait követő Isaac már története megírásának végére ért. Henry hirtelen egyedül találja magát a városban.
4×23 A Mongúz-hadművelet – 2. rész
Isaac a megváltoztatott Elvarázsolt erdőben megkeresi Zörgőfürgét, és meggyőzi, hogy csak akkor tarthatja meg hős lovagi mivoltát, ha megállítja Henryt, aki Reginát hozzá akarja segíteni igaz szerelmének elnyeréséhez. Hófehérke a herceggel és a rettegésben tartott törpékkel szintén arra készül, hogy leszámoljon Henryvel és Reginával. Henry eközben Hookkal a Jolly Roger fedélzetén a feneketlen tenger közepén álló sziget felé tart, hogy kiszabadítsa a toronyban fogva tartott Emmát.

Foglalkozásuk: Amerikai

3×5 Fogolycsere
Stan Oleg segítségét kéri, hogy leleplezhessék Zinaidát, és egy esetleges fogolycsere keretében megmentsék Ninát. Kimberly kezd beleszeretni Philipbe, akinek súlyos lelkiismereti problémát jelent, hogy egy 15 éves lányt kellene a szeretőjévé tennie. Elizabeth rábeszéli Lisát, hogy költözzön el otthonról, és mesél neki a titokzatos férfiról, aki gyakran elviszi vacsorázni, és a munkájáról kérdezgeti.
3×6 Új élet
Paige keresztelője Philipet és Elizabethet is cselekvésre ösztökéli, bár eltérő módon próbálják a lányukat a szerintük helyes irányba terelni. Philipnek sikerül poloskát rejtenie Kimberly apjának táskájába. Nina szóra bírja a cellatársát. Meghal Stan egyik közeli barátja, de ez talán újra közelebb hozza őket Sandrával. Gabriel elmondja Philipnek, hogy elfogták Irinát, és az Irinával közös fiuk Afganisztánban harcol.
3×7 A poloska
Egy dél-afrikai ellenzéki érkezik Washingtonba, hogy a segítségével Philipék csapdába csalják a dél-afrikai titkosszolgálat emberét, Eugene Ventert. Aderholt felfedezi Gaad irodájában a poloskát, Martha gyanakodni kezd Philipre. A Stant ért tragédia, úgy tűnik, nem segít a Sandrával való kapcsolatán, de a fiával segít megtalálni a közös hangot.
3×8 Az álarc mögött
Ncgobo sajátos módszerei iszonyatot váltanak ki Elizabethből és Philipből. Taffet irritáló és lekezelő stílusa feszültséget kelt Gaadben és a beosztottjaiban egyaránt. Oleg apja igyekszik nyomást gyakorolni Arkagyijra a fia hazarendelése ügyében. Martha kérdőre vonja Philipet, miután rájön, hogy nem az, akinek mondja magát. Nina esélyt kap a szabadulásra, de ehhez Baklanovot kell az ujja köré csavarnia.

Tudorok /The Tudors/

1×7. A városban kitör az izzadás-járvány, pánik lesz úrrá. Boleyn Anna is elkapja a halálos kórt a szobalányától, ami kétségbe ejti Henriket. Wolsey és aggódva figyeli Luther ténykedését. A mindig jámbor Thomas legszívesebben megégetné a tanaiért.
1×8. A pápa vizsgáló bizottságot jelöl ki Henrik és Katalin házasságának a megvizsgálására. Voolsey arra számít, hogy a bíborosok véleménye megvásárolható, de tévednie kell. Henrik a tárgyalás előtt még megpróbálja rávenni Katalint, hogy önként vonuljon zárdába. Katalin gyónás révén tesz vallomást a tisztaságáról, megesküszik, hogy a férjhez menése pillanatában még szűz volt.
1×9
Woolsey feje fölött összecsapnak a hullámok. Már nem csak a Boleyn család és szövetségesei veszélyeztetik a pozícióját, ezúttal a király haragját is magára vonja, amiért hagyta, hogy Katalin megszégyenítse a tárgyalást és távozásával hiteltelenné tette a bíróságot. Anna irányítása egyre inkább kicsúszik a család kezéből.
1×10
A száműzött Wolsey, immár York-i érsekként Aragóniai Katalin támogatását keresi. Mórus Tamás kancellárként fellép a lutheránusok ellen. Thomas Cromwellt elküldi a különböző teológiai karokra, hogy próbálja kipuhatolni a véleményüket a király válását illetően. Fény derül Wolsey érsek és Aragóniai Katalin titkos kapcsolatára. A főpapot letartóztatják, és hazaárulással vádolják. A reménytelen helyzetben, miközben Londonba szállítják, öngyilkosságot követ el. Boleyn Anna teljesen az ujja köré csavarja a szereleméhes Henriket.

Vámpírnaplók

5×12 Az ördög benned lakozik
Ahhoz, hogy Katherine végérvényesen birtokba vehesse Elena testét, Nadia Mia segítségét kéri, akinek a bűbáj kivetéséhez szüksége van Katherine holttestére. Damon azonban már elásta a hullát, és nem hajlandó elárulni, hová. Katherine megigézi Matt-tet, és személyes információkat szerez tőle Elenáról, hogy sikeresen tudja őt alakítani a barátai előtt. Matt bulit rendez Tyler hazatértének az örömére, ahol Caroline, abban a hitben, hogy Elenával beszél, elmondja Katherine-nek, hogy lefeküdt Klausszal.
5×13 Meghasadt szívek
Katherine nagyon boldog az új életével, és elhatározza, hogy kiköszörüli Elena csorbáját, és visszaszerzi Stefant. Abban a reményben, hogy túljutnak a közelmúlt traumáin, Caroline ráveszi “Elenát” és Bonnie-t, hogy menjenek el az éves Whitmore Kesergő Bálba, amit az összetört szívű diákoknak tartanak. Bonnie-nak felkelti a figyelmét az egyik évfolyamtársuk, Liv, akinek úgy tűnik, hogy köze van a boszorkánysághoz. Tyler rádöbben, hogy Nadia rendszeresen megigézi Matttet, és figyelmezteti a barátját, hogy kerülje el a lányt. Amikor Nadia rájön erre, dühében megtámadja Tylert.
5×14 Nincs kiút
Damon és Enzo egyszerű megoldást találnak arra a problémára, hogy Damonnek vámpírvérre van szüksége: vámpírrá változtatnak valakit, akiből aztán táplálkozhat. Azonban Wes egy csapat Vándor segítségével bezárja őket egy házba kettesben, hogy lássa, Damon mennyi ideig tud ellenállni a vágynak, hogy igyon a barátjából, és ezzel megölje. Eközben Stefanban feltámad a bűntudat, és úgy dönt, hogy megkeresi a bátyját.
5×15 Viszlát a pokolban!

Nadia, miközben lázasan fekszik Tyler harapása miatt, felidézi, hogyan kutatott az anyja után évszázadokon keresztül. Katherine tudja, hogy Klaus vére meggyógyítaná, de nem mer kérni tőle, mert fél a lebukástól. Kétségbeesésében Weshez fordul segítségért, aki azt állítja, ha sikerül kivonnia a vérfarkas mérget Nadia véréből, elő tudja állítani az ellenszert. Eközben Caroline, Bonnie és Stefan különféle ürügyekkel megpróbálják odacsalni Katherine-t a Salvatore házba, hogy végezhessenek vele.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: