Sorozatok a TV-ben 2016. március 14. és 2016. március 27. között

A Szulejmán 2. évados ismétlése sajnos szünetre vonul.

“Az RTL Klubtól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy egészen nyár végéig leállnak a korábbi részek ismétlésével, ám szeptembertől a terveik szerint újra sugározni kezdik őket. A szünet egyébként azért is indokolt, mert máskülönben a régi részek (amikből heti ötöt láthatunk) túl hamar utolérnék az új epizódokat. Amik természetesen továbbra is menetrendszerűen érkeznek minden szerda este.”

Forrás:Epizód magazin

Új premier:

Rejtjelek /Blindspot/ március 24-től a Coolon.

Jelenleg nézett sorozataim

 • Barátok közt minden hétköznap 20:40 18. évad RTL Klub
 • Egyszer volt, hol nem volt /Once Upon a Time/ szerda 22:35  4. évad m2 / Petőfi TV
 • Humans kedd 21 óra, szombat 23: 40 1. évad Filmcafe
 • Jóban rosszban minden hétköznap 19:30 12. évad TV2
 • Megtört szívek /Paramparça/ hétköznap 16:55 1. évad TV2
 • Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/ szerda 21:15 3. évad RTL Klub
 • Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/ minden hétköznap 16:30  2. évad  RTL Klub szünetre megy
 • The Night Manager hétfő 21:00 1. évad AMC
 • The Walking Dead hétfő  21:50 6. évad FOX
 • Totál szívás /Breaking Bad/ csütörtök 22:00, péntek kb. 23:00 4. évad AMC

Egyéb sorozatok

 • A halál kardja /The Bastard Executioner/ csütörtök 22:00 1. évad PRO4
 • A farm, ahol élünk /A Little House on The Prairie/ minden hétköznap  20:10 STORY5
 • A zöld íjász /Arrow/ Vasárnap  23:50 3. évad Cool
 • Az uralkodónő /Reign/ csütörtök  21:00  2. évad  AXN White
 • Borgiák /The Borgias/ vasárnap 23:35 2. évad m2 / Petőfi TV
 • Downton Abbey hétköznap 9:45 2. évad VIASAT3
 • Dragon Ball Z minden hétköznap 14:05 Viasat6
 • Fargo  hétfő  22:00 2. évad AMC
 • Fear the Walking Dead szombat 22:15 1. évad AMC
 • Flash – A Villám /The Flash/ kedd 21 óra 1. évad VIASAT3
 • Foglalkozásuk: Amerikai /The Americans/ csütörtök 23:00 3. évad Cool
 • Homeland  Péntek  0:40 2. évad RTL Klub, 22 óra RTL II
 • Medicopter 117 – A légimentők minden hétköznap 9:00 Cool
 • Mr Selfridge vasárnap 15:55 1. évad STORY5
 • Rani, a lázadó hercegnő vasárnap 1:25 m2 / Petőfi TV
 • Rejtjelek /Blindspot/ csütörtök 21:00 1. évad STORY5 Cool új
 • Tudorok /The Tudors/ szombat 23:20 1. évad Filmcafe
 • Vámpírnaplók /The Vampire Diaries/ kedd 23:00 5. évad Cool
 • Váratlan utazás /Road to Avonlea/ minden hétköznap 19:05 STORY5
 • Vikingek /Vikings/ csütörtök 22:00 3. évad Viasat6
 • Yu-Gi-Oh! GX    6:25  minden hétköznap VIASAT6

Sorozatok, amiknek olvasom az előzetesét.

A fülszövegek SPOILERT tartalmaznak.

Barátok közt

18×7821-7836
Gizella és László mindketten csak a magukénak akarják az új munkaerőt, és ez számos feszültséget szül. Vilmos és Bözsi elszántan készülnek az első külföldi szállóvendégük fogadására, de rájönnek, hogy a vendéglátás nem is annyira egyszerű tevékenység. Zsófi folyton ingerült, nagyon nehezen boldogul a gyerekkel. Tóbiás aggódik érte, még Hannát is megkéri, hogy próbáljon beszélni Zsófival. Attilának egyre gyanúsabb Nóra viselkedése, aki már újabb esküvőre készül. Ágnes és Ludwig mindent megtesznek azért, hogy alibit szolgáltassanak Lizának, de komoly hiba csúszik a számításukba, ami végzetes is lehet Lizára és a családra nézve.
Ágnes megtudja, hogy ki tette tönkre a Liza alibijét biztosító felvételt és mik a tervei Ludwignak. Attila próbálja ráébreszteni Nórát a kegyetlen valóságra. Zsolt lehetőséget kap Emíliától, hogy találkozhasson a fiával. Nóra meglátogatja Júliát a börtönben, hogy tisztázzák a vitás kérdéseket. Zsófi, miután veszélybe sodorja a kis Bencét, megrázó döntést hoz. Bözsiék második vendégfogadása közel sem olyan sikeres, mint az első. Péter és Ottó alkoholos joghurtot akarnak csinálni, de olyan valaki teszteli a próbaadagot, akinek egyáltalán nem kellene. Nóra névtelen levelet kap, ami szerint létezik egy hangfelvétel, melynek segítségével Zsolt kiszabadulhatna. Vajon kap segítséget a terve megvalósításához?

Egyszer volt, hol nem volt

4×18 Sebzett szívek
A mesebeli múltban a nottinghami bíró annyira szorongatja Robint az adó miatt, hogy az hajlandó egyezséget kötni Zörgőfürgével, hogy elmegy Oz varázslójának kastélyába és ellopja onnan a sebzett szívek elixírjét. A jelenben Zörgőfürge fogva tartja Reginát és az írót, akitől azt kívánja, hogy ne is egy, hanem több boldog befejezést írjon számára. A két idősík között megelevenedik egy harmadik is a közelmúltban, amikor Robin Hood családjával megérkezik New Yorkba, ahol összefutnak Storybrook másik száműzöttjével, Mr. Golddal.
4×19 Szimpátia az ördöggel
Szörnyella DeFrász sötét múltjából több fontos részletre derül fény, miután bevallja Demónának, hogy ő volt az, aki magára hagyta Demóna kislányát, Lilyt az Elvarázsolt erdőben – mindez azonban csak csel, hogy csapdába csalja a sárkányasszonyt. Szörnyellát anyja évekig bezárva tartotta, míg egy nap egy titokzatos újságíró – a sokak által keresett meseíró – megjelenése alkalmat nem kínál neki a szökésre. Regina eközben New Yorkba készül, hogy megmentse Robin Hoodot Zelinától, de gondoskodik arról is, hogy távollétében meg tudja akadályozni Gold további mesterkedéseit.

Jóban rosszban

12×2805-2812
Andi Elvirának hálálkodik, amiért segítenek Julin. Nándi és Barbara az akciójuk folytatásáról tanakodnak. Szabi elkészült a festménnyel, és eközben elmondja Milánnak és Borinak, hogy az apja iránti hálából készítette el a képet.
Péter beavatja Alexát, hogy hazudnia kéne Rolandnak a befektető személyéről. Patrícia közli Kardossal, hogy itt az ideje megismerkednie a szüleivel. Mariann és Böbe örömmel újságolják a gyerekeknek, hogy Mariannt felvették az óvodába.
Barbara megkérdezi Nándit, hogy megvan-e már a pénz a kórház megvételéhez. Misi és Gyöngyi örömmel fogadják Bandit, Böbét és Mariannt. Etelka megérkezik a férjével, s eközben kiderül, hogy Baker lebukott Péterék előtt.
Patríciát faképnél hagyják a szülei, eközben Barbara elbizonytalanítja Nándit. Roland és Betty elmondják az igazságot Péternek, Olivér halálával kapcsolatban. Mariann úgy érzi, hogy lőttek az új állásának. Patrícia felveti Kardosnak, hogy hozzá költözne.
Kardost aggasztja az összeköltözés Patríciával. A gyerekek izgatottan fogadják az érkező Mariannt. Roland, Konrád és Aliz a bizonyíték megszerzésének tervét egyeztetik. Bandi felhívja Böbét, hogy azonnal állítsa le Vilmát.
Aliz bevallja Rolandéknak, hogy nem járt sikerrel a rendszergazdával. Böbéék képtelenek lebeszélni Vilmát a cikkről. Bandihoz megérkezik az igazgatónő, aki hajlandó visszavenni Mariannt. Patrícia összeveszik Kardossal.
Bandi és Böbe izgulnak Mariann miatt, aki meg is érkezik a jó hírrel. Patríciát nem hatja meg Kardos bocsánatkérése. Tibornak sürgősen vissza kell mennie dolgozni, miközben Bandi bevallja, hogy stresszeli a Vilmának ígért videó.
Miközben Nándiék az előrehozott találkozó okát ecsetelik, Alexa értetlenül fogadja az adás-vételt. Böbe és a gyerekek benyugtatózva találják meg Bandit. Kardos tesz még egy próbát Patríciánál, de nem jár sikerrel.

Megtört szívek /Paramparça/

21. Miközben a család kétségbeesetten keresi Dzsanszut, Hazal egyre féltékenyebb rá. Ozan egyre kevésbé viseli el Hazalt. Derja és a fia segítenek Gülszerennek e-mailben felvenni a kapcsolatot Dzsanszuval, hogy elmondhassa neki az igazat. Dzsanszu az e-mail hatására felhívja az édesanyját. Közben Gürszel felhívja Dzsihánt, hogy a lány náluk keresett menedéket…
22. A Dzsanszunak írt levél hatására Ozan is megenyhül Gülszeren iránt. Hazal rájön, hogyha nem viselkedik kedvesen, hamar kirakhatják a házból. Kerimán is taktikát vált, amikor tudomást szerez az újságokban írottakról, és hazakönyörgi Gülszerent. Gülszeren megtudja, hogy Özkan börtönben van. A hitelező emberei megtalálják Rahmit a villában is, és az adósság rendezését követelik. Rahmi közben gonosz cselt eszelt ki, hogy Dzsihánt eltávolítsák Gülszerentől…
23. Dilara meghívja az alapítványból a hölgyeket egy szombati találkára, hogy bemutassa az édes lányát és egyben tisztázza a helyzetet. Alper továbbra is sakkban tartja Dilarát. Rahmi meghamisíttatja a Gülszerennel készült hangfelvételt, hogy Dzsihán azt higgye, Gülszerent a vagyon érdekli. Csakhogy ugyanarról a beszélgetésről Gülszeren is készített felvételt. Rahmi megpróbálja menteni a helyzetet és mindent magára vállal…
24. Ozan átlát Hazal kedvességén, és figyelmezteti Dzsanszut is. Hazal gorombán elzavarja Gülszerent, aki az iskola előtt várta. Az első bírósági tárgyaláson Dilara kijelenti, hogy nem akar elválni. Rahmi ebédre hívja Kerimánt az egyik legelegánsabb étterembe…
25. Kerimán Rahmira vár az étteremben, de a férfi, egy forgalmi akadály miatt késve érkezik a találkozóra, ami így majdnem meghiúsul. Kerimán az ebéd során rábírja Rahmit, hogy finanszírozza Özkán kiszabadítását a börtönből. Gürszelen pár napos üdülést kap ajándékba a munkahelyétől, ahova Dzsanszuval szeretne elmenni. Dilara azonban minden eszközzel meg akarja ezt akadályozni, miközben uzsonnát szervez, hogy bemutathassa az alapítványban dolgozó hölgyeknek Hazalt. Az esemény körüli felfordulásban Dzsanszunak sikerül kereket oldania…
26. Dzsihán, hogy megnyugtassa a gyorsan zajló események közt kissé zavarodottá vált Ozant, hosszan beszélget a fiúval. Dilara egyre vadabb téveszméket dédelget, azt gondolja, hogy férje együtt utazott el Dzsanszuval és Gülszerennel. Jildirim és Dzsihán megtudja, hogy Alper látta el információval a bulvárlapot. Dzsihán méregbe gurul, és ellátja Alper baját. Gülszeren kitartóan utasítja vissza Özkán közeledését. Özkán elhatározza, hogy egyesíti a családját, Gülszeren azonban már beadta a válópert…
27. Dilara feltárja Dzsihán előtt Alperrel való családi kapcsolatát, s Dzsihán nem érti, hogy Dilara miért titkolta előtte, hogy Alper a féltestvére. Dilara megpróbálja helyre utasítani Alpert amiatt, hogy a bulvárhoz fordult, de a férfi perrel fenyegetőzik. Gülszerent Özkán tovább ostromolja, egészen addig, míg saját maga is elhiszi, hogy újra szerelmes a nőbe. Nem válogat az eszközökben, megvárja Hazalt az iskolánál, de a rémült lány elmenekül…
28. Kerimán szeretne minél több pénzt kisajtolni Dilarából Hazalért, és Özkánt ehhez jó partnernek gondolja. Özkán azonban szeretné egyesíteni a családját, hazahozni Hazalt és Gülszerent. Gülszeren bármi áron menekülni akar Özkántól, nyugodt életet szeretne, ezért kiadó lakást keres. Dilara, miután megtudja, hogy Özkán megkereste Hazalt, és lecsapta Rahmi telefonját, a kezébe veszi a dolgokat, és maga keresi fel a férfit. Hazal meghívja a barátait a villába…

Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/

3×20/3 Ibrahim halálát mindenki Hürrem nyakába varrja, a szultánát azonban ez nem különösebben érdekli. Hatidzsee szövetkezik ellene, és egyre több támogatót talál az ügyéhez. Mahidevran azt állítja, hogy Ibrahim elárulta neki, mivel lehet a hárem úrnőjét tönkre tenni. Musztafa számon kéri apját, de nem kap egyenes választ. Ibrahim helyét Ajas pasa foglalja el.
3×20/4 – 21/1 Nigar megjelenik Hatidzse palotájában, és arra kéri a szultánát, hogy adják vissza neki a kislányát. Hatidzse azonban nem tudja, hogy Ibrahim hol rejtette el a kislányt. Hürrem összetűzésbe keveredik Şah szultánával, amikor megtudja, hogy a nő elhappolta férje számára a Rüsztem agának szánt pozíciót a dívánban. Elkeseredésében lakomát rendez a háremben, amivel még jobban magára haragítja a gyászoló ellenségeit. Megjelenik a városban Bali bég, hogy tiszteletét tegye Ibrahim örököseinél.

Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/

2×18/2 (83)
Hürrem az őt ért támadás után, a szultán parancsára a palotában maradt. A valide arra kéri Ibrahimot, hogy találjon módot arra, hogy a szultánát eltávolítsák az udvarból. Hatidzse újabb várandóssága ezúttal komplikációktól mentes, azonban a nőt erős félelmek gyötrik. Az idő múlásával elérkezik az ifjú hercegek körülmetélési ünnepsége. Ám a szultán azonban egy másik ünnepet is előkészít erre a napra. Mit sem törődve a valide intelmeivel, feleségül veszi Hürremet.
2×19 (84-85)
Nyilvánosságra hozzák, hogy Szulejmán feleségül vette Hürremet. A szultán nagyasszony megfogadja, mindent elkövet, hogy semmisé tegye ezt a nászt.
A szultán nagyasszony elhatározza, hogy beszámol a szultánnak Hürrem előéletéről.
Ibrahimot az ünnepségen valaki orvul meglövi egy mérgezett nyíllal. A pasa válságos állapotba kerül. Az orvosok Matrakos javaslatára egy barlangba viszik, melynek vize a hiedelem szerint minden bajra gyógyír.
Hürrem titokban koronát készíttet magának a palota ékszerészével. Erről azonban tudomást szerez a valide, aki úgy dönt, ideje, hogy Szulejmán tudomást szerezzen Hürrem viselt dolgairól.

Ibrahim felépül sérüléséből, és visszatér a palotába. A valide szembesíti azzal, hogy Hürrem lehetett a merénylet mögött, amit a pasa kétkedve fogad. Szümbül leleplezi, hogy Nigar szerelmes Ibrahim pasába. Hírét viszi Daje asszonynak, aki lépéseket tesz azért, hogy mielőbb kiházasítsák Nigart, akinek a valide – szolgálataiért cserébe – fényes esküvőt ígér.

Totál szívás – Breaking Bad

4×11 Rejtekhely
Walt úgy érzi, már nem tudja tovább halasztani azt, hogy Hank meglátogassa a gazdaságot. Miután Skyler mesél Tednek Walt “játékszenvedélyéről” és arról, hogy blackjackkel szerezte a pénzt, amit neki adott, Ted kijelenti, hogy így nem fogadja el az összeget. Walt csak kisebb autóbaleset árán tudja megakadályozni, hogy Hank a mosodában is körülnézzen. Skyler kénytelen Saul különleges segítségét igénybe venni a makacskodó Ted ügyében. Miután Gus megfenyegeti Walt családját, Walt Saultól kér segítséget, hogy eltűnhessen a családjával együtt.
4×12 Végítélet
Miután Marie-vel és Hankkel együtt Walt egész családját is védőőrizetbe helyezik, Walt kijelenti Skylernek, hogy mivel ő az oka mindennek, ő nem vállalja a védőőrizetet és megpróbálja egyszer s mindenkorra lerendezni az ügyet. Steve Gomez – Hank unszolására – körülnéz a mosodában, de semmi gyanúsat nem talál. Mikor Andrea kisfiát, Brockok kórházba viszik, Jesse rádöbben, hogy eltűnt a ricin tartalmú cigaretta a dobozából.

A halál kardja /The Bastard Executioner/

3. Wilkin nehezen türtőzteti magát és le akar számolni felesége gyilkosával. Közben elfognak egy fiatal lányt, akit Wilkin-nek meg kellene kínoznia, hogy információt szerezzen az árulókról.
4. Pryce báró Ventrishire-be érkezik, ahol Corbett felajánlja neki a bárónő kezét, aki mindeközben a királlyal tárgyalna az uradalma jövőjéről, de csak annak tanácsadójáig jut. Pryce egyik embere tudja, hogy Wilkin nem a valódi hóhér és értesíteni akarja az urát. Corbett pedig megzsarolja Wilkin-t a barátai életével.

Az uralkodónő (Reign)

2×20 Ferenc el akarja kapni Condét, Mária azonban mindent megtesz, hogy ezt megakadályozza. Eközben Katalin féltékenyen figyeli Narcisse és Lola kapcsolatát, és végül arra kéri a férfit, hogy hűségét egy borzasztó tettel bizonyítsa.
2×21 Az ellenséges csapatok már a kastély felé közelednek. Máriának és Ferencnek nézeteltéréseiket félretéve együtt kell kideríteniük, hogy pontosan mit is tett Condé, milyen mértékű árulást követett el. Hamarosan olyan súlyos titokra is fény derül, amelynek hatására Mária mindent átértékel, amit eddig gondolt és érzett. Eközben Katalin megleckézteti Narcisse-t, Bash pedig úgy dönt, hogy a kastélyba hozza Delphine-t.

Borgiák

2×8 Igazság és hazugság
Rómába visszatérve Juan a sebesülésével kérkedik, és megpróbálja megszépíteni kudarcát. Cesare eltökélt szándéka, hogy az apja megtudja az igazságot Juan gyávaságáról. Nem elég, hogy Juant megalázzák, de a szifilisztől és az elfertőződött sebétől egyre rosszabb állapotba kerül, végül ópiummal tompítja fájdalmát. Lucrezia, Giulia és Vanozza rájönnek, hogy a beígért árvaházat még el sem kezdték építeni, azért megzsarolják a bíborosokat. Közben Lucrezia a férjjelölt öccsével, Raffaellóval flörtöl. Della Rovere gyilkossági terve az utolsó fázisába lép.
2×9 A csodák világa
Húsvét van, ám VI. Sándor folytatja a böjtölést. Della Rovere terve sikerül, a bérgyilkosa, Antonello barát lesz a pápa új ételkóstolója. Raffaello megkéri Lucrezia kezét, ám VI. Sándor kiadja a testvérek útját. Giulia rábeszéli a pápát, fejezze be a böjtöt, és rendezzen ünnepséget Lucrezia kisbabájának keresztelőjére. Az összejövetelen Antonello meg akarja mérgezni a pápát, ám a terv véletlen folytán meghiúsul. Az ünnepségen Juan elveszíti önuralmát, és megfenyegeti Lucrezia gyermekét. Cesare végül beleegyezik abba, hogy jöjjön, aminek jönni kell.

Foglalkozásuk: Amerikai

3×1 Az afgán lista
Elizabeth megszerzi az afgán felkelőket támogató CIA-csoport taglistáját, de az FBI majdnem elfogja, és a dulakodás közben elveszíti a fontos iratot. Ezért Philip Annelise-t kéri meg, hogy tudja meg a neveket Juszeftől, ám Annelise meggondolatlansága tragédiához vezet. Visszatér Gabriel, Philipék összekötője, aki szóba hozza Paige esetleges beszervezését.
3×2 A börönd
Olyan orosz tisztviselő érkezik Washingtonba, aki átállt az amerikaiak oldalára. Miközben Nina új cellatársat kap, Oleg kétségbeesésében, hogy nem segíthet rajta, bosszút akar állni Stanen. Stan rádöbben, hogy az életében a legfontosabb két ember továbbra is Sandra és Matthew, ezért elmegy a feleségéhez, hogy beszéljenek. Mivel Juszef is csak a CIA-s alkalmazottak keresztnevét tudja, Philip és Elizabeth kockázatos tervet találnak ki, hogy megtudják, kik dolgoznak az afgán csoportban.

Tudorok /The Tudors/

3. Henrik megpillantja a bálon a gyönyörű Annát, és besétál a csapdájába. A király bármire hajlandó, hogy az udvarhölgyei között lássa, ezért a lány apját, Sir Thomast kinevezi az egyik fontos pozícióra. Károly, a német-római császár barátságáról és támogatásáról biztosítja Henriket.
4. Henrik útnak indítja Margitot a spanyol királyhoz. A hajón Margit enged Charles Brandon csábításának, ami csak tovább nehezíti a köszvényes és vén vőlegény elfogadását. Henrik kis híján meghal egy kiránduláson, és az életveszély elmúltával közli Volseyval, hogy el akar válni.

Vámpírnaplók

5×9 A cella
Damon egy cellában tér magához, Wes pedig elárulja neki, hogy rajta is kísérletezni fog. Elena aggódik, hogy nem találja Damont, ezért megkéri Aaront, hogy segítsen megkeresni West, mert akkor talán Damon is előkerül. Megdöbben, amikor megtudja, hogy Aaron vezetékneve Whitmore, és az ő családja alapította a főiskolát.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: