Sorozatok a TV-ben 2016. február 15. és 2016. február 28. között

The Walking Dead 6. évada új részekkel folytatódik. Remélem tele lesz drámával és a sorozat újra ott lehet majd  a legjobbak között.

The Night Manager premierje február 22.-én lesz az AMC-n. Kíváncsi vagyok rá, mert kevés kiemelkedő sorozatot láttam az idén, kellene most már egy újabb a Szulejmán és a Totál szívás mellé.

Az X-akták 10. évada véget ér, de annyira nem nyűgözött le, mint vártam.

A Dal 5. évada szintén véget ér. Két dal esélyes nagyon a győzelemre, de én egyiktől sem vagyok elragadtatva.

Jelenleg nézett sorozataim

 • A Dal (2016) szombat 19:40 5. évad Duna TV véget ér
 • Az uralkodónő /Reign/ csütörtök  21:00  2. évad  AXN White
 • Barátok közt minden hétköznap 20:40 18. évad RTL Klub
 • Egyszer volt, hol nem volt /Once Upon a Time/ szerda 22:35  4. évad m2 / Petőfi TV
 • Fargo  Hétfő  22:00 2. évad AMC
 • Humans kedd 21 óra, szombat 23: 40 1. évad Filmcafe
 • Jóban rosszban minden hétköznap 19:30 12. évad TV2
 • Shannara – A jövő krónikája /The Shannara Chronicles/ Csütörtök 21:00 VIASAT3
 • Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/ szerda 21:15 3. évad RTL Klub
 • Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/ minden hétköznap 16:30  2. évad  RTL Klub
 • The Night Manager hétfő 21:00 1. évad AMC premier
 • The Walking Dead hétfő  21:50 6. évad FOX premier
 • Totál szívás /Breaking Bad/ csütörtök 22:00, péntek kb. 23:00 4. évad AMC
 • Vámpírnaplók /The Vampire Diaries/ kedd 23:00 5. évad Cool
 • Vikingek /Vikings/ csütörtök 22:00 2. évad Viasat6
 • X-akták /The X Files/ kedd 21:00, 10. évad Cool véget ér

Egyéb sorozatok

 • A farm, ahol élünk /A Little House on The Prairie/ minden hétköznap  20:10 STORY5
 • A fehér királyné /The White Queen/ Csütörtök 19:55 1. évad AXN White
 • A zöld íjász /Arrow/ Vasárnap  23:50 3. évad Cool
 • Borgiák /The Borgias/ vasárnap 23:35 2. évad m2 / Petőfi TV
 • Dragon Ball Z minden hétköznap 16:15 Viasat6
 • Foglalkozásuk: Amerikai /The Americans/ csütörtök 23:00 2. évad Cool
 • Homeland  Péntek  0:40 1. évad RTL Klub, 2. évad 22 óra RTL II
 • Medicopter 117 – A légimentők minden hétköznap 9:00 Cool
 • Odaát /Supernatural/ szerda 0:30 7. évad RTL Klub
 • Outlander – Az idegen /Outlander/ kedd éjfél körül  1. évad AXN véget ér
 • Rani, a lázadó hercegnő vasárnap 1:25 m2 / Petőfi TV újra
 • Váratlan utazás /Road to Avonlea/ minden hétköznap 19:05 STORY5
 • Yu-Gi-Oh! GX    6:55  minden hétköznap 1. évad VIASAT6

Sorozatok, amiknek olvasom az előzetesét.

A fülszövegek SPOILERT tartalmaznak.

Az uralkodónő (Reign)

2×16 Az udvarban elterjed a hír, hogy Mária és Ferenc elhidegültek egymástól. A nemesek sorra felvonultatják lányaikat a király előtt, remélve, hogy Ferenc az ő csemetéjüket választja ágyasának. Eközben navarrai Antal, aki szerint Navarra érdekei az angliai kapcsolatok erősítését teszik szükségessé, ráveszi fivérét, Condét, hogy titokban találkozzon Erzsébet királynő követével.
2×17 Ridley Mária szökését készíti elő. Időközben azonban Ridleyt meggyilkolják, és ellopják Ridley Máriának címzett, szökésről írt leveleit is. A levelek végül Katalin királynőhöz is eljutnak, aki azon nyomban mindent elmond Ferencnek. Eközben Basht új feladattal bízzák meg, ami majdnem az életébe kerül, Leith pedig Claude személyes testőre lesz.

Barátok közt

18×7781-7800
Zsófi és Tóbiás folyton veszekszenek, és az egyik ilyen veszekedés megdöbbentő eredményhez vezet. Péter mindent elmond a rendőröknek, amit tud, a kérdés csak az, hogy ez mire lesz elég. Hanna pártfogásába vesz egy hajléktalan lányt, Lilit. Krisztián nagy árat fizet a tetteiért. Vilmos megkapja az örökségét, ami nem kis meglepetést okoz. Aliznak komoly gondja akad a bisztróban, míg Gizi új munkát kap. Miklós úgy véli, hogy Nórának sürgősen segítségre lenne szüksége.
Zsófi és Tóbiás életében hatalmas változás történik, és Gizella speciális tréningnek veti alá Tóbiást. Vilmos és Bözsi ki akarják adni az egyik szobájukat turistáknak, hogy pénzhez jussanak. Ádám új modellt kér fel, hogy legyen a témája egy fotópályázat anyagához. Az események miatt Gizella hatalmas feladattal néz szembe. Ágnesnek ismét cselekednie kell, hogy Lizát megóvja. A Krisztiánnal történtek mindenkit sokkolnak. Egyre nagyobb a gond Nórával, és Miklós meglehetősen furcsa módon próbál segíteni neki.

Egyszer volt, hol nem volt

4×14 Nincs bocsánat
Mary Margaret és David nem lelnek nyugalmat, amióta Szörnyella és Ursula a városba érkeztek. Nem tudják elhinni, hogy a két gonosz egyszerre jó útra akar térni, és mindenáron titokban akarják tartani azt, amit ők ketten régesrég elkövettek Demónával szemben. A mesevilágban ugyanis Hófehérke és a Herceg egyszer már megpróbált együttműködni a három boszorkánnyal, akkor a gonosz királynő átkának elhárítása érdekében. Regina és Henry folytatják kutatásukat a mesekönyv írója után, nyomozásuk a kis Pinokkióhoz vezeti őket, aki azonban nem tud segíteni – Dzsepettó viszont talán igen.
4×15 A sárkány színre lép
Regina meg akarja győzni a sötétség három királynőjét, hogy neki is köztük a helye, és noha nem kevés kétellyel, de végül magukkal viszik baljós útjaikra. David és Mary Margaret bíznak Reginában, hogy beépített ügynökként kiderítheti, mi rosszban sántikálnak Demóna és társai, Emma azonban jobbnak tartaná, ha árnyákként követhetné Reginát. A mesevilágbeli múltban Zörgőfürge Demónához küldi a gonosz varázslatok terén tanulni vágyó Reginát, az éppen pályafutása mélypontján lévő Demóna azonban épp nagyon távol van attól, hogy kitörjön a benne rejlő sárkány.

Jóban rosszban

12×2785-2794
Péterék számára kiderül, hogy Betty nem aludt otthon. Müller megtudja Gabitól és Szláviktól, hogy Révész Gyula meglépett. Mariann magához tér, Bori és Milán megkönnyebbülnek, és Mariann vallomást tesz Szláviknak.
Barbara előadja Péternek, hogy megtalálta Betty karkötőjét és a segítségét kéri. Konrád elmondja Rolandnak, hogy mire kérte fel őt Milán. Közben Bori, Szabi és Milán rájönnek, hogy valaki ellopta a rezsi-befizetésre szánt pénzt.
Big jelzi Adélnak, hogy tudja: ő lopta el Boriék pénzét. Adél ezért bujkál Big elől. Péter és Alexa számonkéri Bettyt. Eközben Roland megkérdezi Milánt, hogy hajlandó lenne-e megölni a saját apját.
Big tudni szeretné, hogy miként döntött Adél az ellopott pénz visszaszolgáltatásáról. Péter elmondja Alexának, hogy nem tud megbízni Rolandban. Barbara felkeresi Pétert, hogy lebeszélje a felmondásról.
Betty jelenetet rendez. Bori bízik benne, hogy az apjuk messze elkerüli őket, Milán viszont nyugtalan. Ezalatt Péter közli Viktorral, hogy új gazdasági igazgató után kell nézniük. Big pedig nem árulja el Szabinak, hogy miért szakított Adéllal.
Adél és Károly Böbe segítségét kérik a meglepetés-vacsorához. Roland és Konrád megtudják, hogy Révész a gyerekein készül bosszút állni. Keller szövetséget kötne Barbarával. Roland pedig kiakad, amikor megtudja, hogy Keller lesz az utódja.
A Bodolai család rendkívül boldog, hogy Bandi újra itthon van. Dóra, Kardos és Viktor azon tanakodnak, hogy figyelmeztessék-e Pétert Roland fenyegetőzése miatt. Bori közben Adél nyomába ered, hogy beszéljen vele.
Gyula megfenyegeti Borit. Adélnak lelkiismeret-furdalása van Borival szemben. Bandi úgy dönt, hogy belevág a szerelős karrierbe. Nándi és Keller lehallgatják Betty és Szilárd beszélgetését. Bori, Szabi és Milán csalódottak a rendőrség tehetetlensége miatt.
Roland felkeresi Nándit és közli vele, hogy a történtek ellenére sem mond le a kórházról. Péter megtudja Alexától, hogy Betty Rolandhoz akar költözni. Bori túl veszélyesnek tartja Milán és Szabi tervét.
Milánék még egyszer átveszik a tervet, eközben Péter és Alexa Bettyvel veszekszik. Nándi Barbarához küldi Kellert, hogy közölje vele Roland és Betty összeköltözését. Kovács riasztja Gabit, aki kérdőre vonja Adélt. Milán eközben lebukik.

Shannara – A jövő krónikája /The Shannara Chronicles/

8. Wil és Amberle tűvé tesz mindet, hogy megtalálja Eretriát, akit fejvadászok raboltak el. Nem tudják, hogy a lány ráakadt egy titkos, emberlakta településre, és úgy érzi, végre megtalálta a helyét. De semmi sem az, aminek látszik. Andernek pedig Allanon biztatására van szüksége, hogy elfogadja sorsát.
9. Az idő egyre fogy. Wil, Amberle és Eretria kénytelen egy ősi, emberi település romjain átvágni, hogy a Vértűzhöz érjen. De a gonosz az újukat állja, próbára teszi barátságukat, és megpróbálja egymás ellen fordítani őket. A palotában Allanon és Ander felkészül Dagda Mor és démonseregének közelgő támadására.

Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/

3×18/3, 19/1 Az uralkodó kezébe kerül Ibrahim kétértelmű beszédének a jegyzőkönyve, mely alaposan felkavarja. Mihrima önkényesen rendelkezik Mehmed ügyében, ám erre fény derül. Azzal magyarázza, hogy az állapotos ágyas veszélyt jelentett a palotában, apja ki is tagadhatja érte, ha a tudomására jut. Şah szultána közli Hatidzsével, hogy nem áll a pártjára Hürremmel szemben, és az egész háborúskodásból ki akar maradni.
3×19/2 A kádi effendi lázas szorgalommal keresi a törvényes megoldást a szultán rendkívüli helyzetére, aki visszavonná Ibrahimra ruházott uralkodói felhatalmazását. Ibrahim semmit sem sejt, sőt úgy véli, hogy Szulejmán újra bizalmába fogadta. Şah szultána látszólag Hürrem oldalára áll nővérével szemben. Döntését azonban korántsem baráti alapon hozta, a pasa bukása neki is kapóra jön.

Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/

2×8/2 (63)
Hürrem Szulejmán fülébe ülteti, hogy Izabella és Ibrahim közelebbi kapcsolatba kerültek egymással, miután a pasa megszánja a nőt, és templomba viszi, hogy gyónhasson. A hercegnő azonban a papnak elmondja, hogy halálhírét keltették, és fogságban tartják, majd a segítségét kéri, hogy vegye fel a kapcsolatot Grittivel. Szulejmán visszarendeli a hercegnőt a vadászházba, ahol Hürrem meglátogatja, és megfenyegeti. Ibrahim pasa eközben lebetegedik, attól a méregtől, amivel korábban Hürrem átitatta a könyvét.
2×9 (64-65)
Európában hírét veszik annak, hogy Izabella hercegnő életben van. Frederick herceg azonnal segítségére indulna, ám Ferdinánd megtiltja, és türelemre inti.
Hürrem és Izabella viszonya egyre feszültebb, a szultána életveszélyesen megfenyegeti a hercegnőt, aki egyre inkább megkedveli a szultánt.
Nigart visszahelyezik a Topkapi palotába, hogy ő is megismerhesse a hercegnőt.
Izabella érkezésével Hürrem azonnal távozik, a szultán pedig magához rendeli a hercegnőt. A két nő az uralkodónál újra találkozik.
Hürrem sokadszor is kikel magából, mikor a mulatságra a valide meghívja Izabella hercegnőt. Olyannyira, hogy szembefordul a szultán anyjával és megfenyegeti őt. A valide ezt azzal viszonozza, hogy kiköltözteti Hürremet a lakosztályából.
Ibrahim pasa rosszul lesz a díván gyűlésén, ahonnan palotájába viszik, hogy ellássák, de az orvosok nem tudják, mitől romlott meg az egészsége.
Szulejmán újra ellátogat Izabellához, akit megmar egy mérges kígyó.
2×10 (66-67)
Ibrahim betegségéről kiderül, hogy mérgezés okozta. A pasa sejti, hogy az ügy mögött Hürrem áll, és szembesíti is őt ezzel, de hamar felednie kell saját ügyét, mert egy szerencsétlenség folytán – Hatidzse figyelmetlensége miatt – kisfia meghal.
Izabella is gyengélkedik a vadászkastélyban, életét a szultán lélekjelenlétének köszönheti, aki azonnal segített, amikor a kígyó megmarta.
A valide engedetlensége miatt kiköltözteti Hürremet a lakrészéből, ami a későbbiekben Musztafáé lesz.
Hatidzse teljesen összeomlik gyermeke halála miatt.
Ibrahim pasa rájön, milyen módon mérgezték meg, és úgy dönt, kiteríti Hürrem szennyesét Szulejmán előtt Leóval kapcsolatban.
A szultána, miután érzi veszélyét, ismét felkeresi Jákupot a méregkészítőt, hogy immár hatásosabb módszerrel tegye el láb alól Ibrahim pasát.
Izabella hercegnő szöktetését megszervezik hívei, de a nő az utolsó pillanatban visszakozik, így nem hagyja el az országot.
2×11(68-69)
Hatidzse öngyilkossági kísérlete után a valide úgy dönt, elviszi magával lányát Edirnébe, hogy azzal is elősegítse a felépülését. Távollétében Szümbül veszi át a hárem irányítását, azzal a feladattal is, hogy tartsa a szemét Hürremen. Közben Hürrem felajánlja Izabella hercegnőnek, hogy segít a szökésében. Leo naplója kis híján nagy port kavar Hürrem körül, ám egyelőre megússza, hogy a Leóval folytatott viszonya kiderüljön, ám a könyvecske Mahidevranhoz kerül.
Amikor a valide Hatidzsével és Dajéval az Erdinei palotába megy, Hürrem úgy érzi, itt az alkalom, hogy megint közelebb kerüljön a szultánhoz. Emellett szabadabban mozoghat, hogy megszervezze Izabella szökését, hiszen a hercegnő elfogadta a segítségét.
A városban pestis járvány tör ki, mely már a palotában is szedi áldozatait, ezért Ibrahim parancsára mindenkit orvosi vizsgálatra köteleznek, hogy megakadályozzák a járvány terjedését.
Hürrem továbbra is keresi Leo elhagyott naplóját, mely addigra Mahidevranhoz kerül, aki Nigar után egy másik oroszul tudó lánnyal akarja lefordíttatni, hogy fényt derítsen annak tartalmára.
2×12 (70-71)
Dúl a pestisjárvány, s többek között Bali bég kedvesét is magával ragadja. Nem sokkal azután, hogy Bali és a lány egybekelnek. Hatidzse arra kéri a validét, hogy térjenek vissza a palotájába. Ibrahim együtt tölt egy éjszakát Nigarral, majd elküldi a nőt Topkapiba, ahol szintén nem maradhat hosszabb ideig a hárem szabályainak értelmében. Szulejmán búcsút vesz Izabellától, és megígéri, hogy hamarosan hazatérhet Spanyolországba.
Hürrem ünnepséget szervez a háremben, balszerencséjére, épp a valide hazatérésekor, amiért a szultána megrója. Nigar eléri, hogy mégse száműzzék a palotából, és visszakapja korábbi rangját a háremben. Hatidzse összehívja az uralkodócsaládot a palotájában, ahol megjelenik Izabella hercegnő is. Hürrem ettől újra kiborul, és parancsot ad a szolgálójának a hercegnő megölésére. Ám Izabella már a háremben él, mint a szultán legújabb kegyeltje.
2×13/1 (72)
Izabella hercegnő a palotába kerül, és a szultán parancsára a hárembe költözik. Hürrem mindenképp tenni ellene, hogy ez semmiképp se legyen végleges. Ezért egy alkalommal, amikor a hercegnő lovagolni készül, megrongálja a felszerelését. Izabella balesetet szenved, ám túléli, így új tervre van szükség, hogy eltávolítsa őt a palotából. Nigarral az az ötletük támad, hogy megfertőzik Izabellát. Az országban dúló pestisjárvány adja az alapötletet, hiszen így senki nem gyanakodna arra, hogy Hürrem keze van a dologban. Azt azonban Hürrem nem tudja, hogy Nigar Ibrahim pasa kívánságára ajánlja fel segítségét a cselszövéshez.

Breaking Bad – Totál szívás

4×7 A problémás kutya
Walt elpanaszolja Saulnak, hogy attól fél: Gus el akarja tenni láb alól és nem tehet ellene semmit. Saul ösztönzésére Walt arra sarkallja Jesse-t, hogy mielőbb végezzen főnökükkel. Hank egyre jobban gyanakszik Gusra és ellop egy poharat a Pollos Hermanos étteremből, amin rajta van a férfi ujjlenyomata.
4×8 Kísért a múlt
Miután Hank elmondja a Főnöknek és a nyomozóknak a kételyeit, Gust behívják a rendőrségre vallomást tenni Gale halála ügyében. Azonban Gus szinte mindenre kész választ ad, alibije tiszta – egyvalami homályos a történetében, az, hogy kicsoda is ő maga pontosan.

Vámpírnaplók

5×5 Vámpírok bálja
Elena úgy próbál továbblépni Bonnie halálán, hogy teljes erejéből Maxfield professzorra koncentrál. Azt azonban még csak nem is sejti, hogy a professzor szándékosan vámpírrá változtatta Jesse-t, és most megfigyeli a viselkedését. Damon felajánlja Silasnek, hogy segít neki átverni Qetsiyah-t, ha cserébe a halálával segít visszahozni Bonnie-t az életbe. Silas elmondja, hogy Qetsiyah annak idején egy úgynevezett mágikus horgonnyal kötötte meg a másik oldalt létrehozó bűbájt, ezért csak úgy tudja elpusztítani, ha megtudja, mi a horgony, és hogy hol van.
5×6 Napkeltétől napnyugtáig
Silas, Damon és Jeremy elindulnak New Jerseybe, hogy megkeressék a horgonyt, amivel a másik oldal bűbája meg van kötve. Azonban ez nem könnyű, mert nem tudják, mit keresnek, ráadásul két vándor is megtámadja őket közben. Eközben Tessa is oda akar menni, hogy megakadályozza, hogy Silas megszerezze a horgonyt, de Silas átkot vetett ki a kunyhóra, így napnyugtáig nem tud kimozdulni onnan.

Vikingek /Vikings/

2×9 Ecbert rájön, hogyan csalhatná csapdába a vikingeket. A két sereg összecsapása közben Rollo súlyosan megsebesül, de Athelstan felismeri és megmenti a férfit. Ecbert elutasítja Aella javaslatát, helyette földet ajánl a vikingeknek, egyúttal zsoldosként is alkalmazná őket. Athelstan hazatér a vikingekkel.
2×10 Horik próba elé állítja Flokit, majd felfedni neki valódi tervét. Kattegat ismét csatatér lesz, ám a látszat most is csal, és csak egy ember tudja, hogy valójában mi történik..

X-akták

10×5 A merénylet
Öngyilkos merényletet hajt végre két muszlim fiatal. Egyikük, rettenetes állapotban, de életben marad. A fiú nem tud beszélni, de Scully és Mulder mindent elkövetnek, hogy kiderítsék, kik állnak a merénylet mögött. Az FBI két másik ügynököt is ráállít az ügyre. Einstein különleges ügynök egyáltalán nem fogékony a megmagyarázhatatlan dolgokra. Mulder ráveszi, hogy hallucinogén gombát szerezzen neki, hogy így kapcsolatba léphessen Shirazzal egy másik dimenzióban. Miller pedig Scullynak segít, hogy EEG segítségével válaszokra leljenek.
10×6 Az én harcom 2.
Pillanatok alatt szörnyű járvány terjed a világon. Először a katonák betegszenek meg a lépfene vírustól. Mivel az emberiség immunrendszere összeomlik, a korábban kapott vakcinák megbetegítik őket annak a vírusnak a kórokozójával, ami ellen kapták. Scully szerint egy mód van arra, hogy ellenszert készítsenek: a vérében lévő idegen DNS. Einstein nem hisz neki, de mindenben a segítségére van. Előkerül egy arc a múltból. Reyes ügynök felfedi a titkot Scully előtt.

Borgiák

2×4 Kóbor kutyák
Az ügyes trükkel, a gipszágyúk felvonultatásával sikerül félrevezetni VIII. Károly francia királyt, aki az ellenfél erejét látva így eláll az Örök város ostromától. Cesare azonban nem hagyja annyiban a dolgot. Egy csapat zsoldost toboroz Micheletto segítségével, hogy bosszút álljon a visszavonuló franciákon. Az ellenség ugyanis felgyújtotta az apácazárdát, ahol szeretett Ursulája is életét vesztette. VI. Sándor több stratégia szövetséget is kiépít, a helyzete így egyre kedvezőbbé válik. Lucretia csatlakozik Giuliához, hogy segítsenek Róma szegényein.
2×5 A választás
Cesare Borgia minden figyelmét a Sforzákra fordítja, egyezséget köt a családdal. Közben VI. Sándor pápa megint álruhát ölt magára. Ezúttal azonban nem a városban akar körülnézni, hanem Firenzébe utazik, hogy a saját fülével hallja a nagy tömegeket vonzó éles nyelvű, Domonkos-rendi szerzetes, Savonarola prédikációját. VI. Sándor pápa ellenlábasa, Della Rovere is nagy reményeket fűz a szent emberhez. Mindent megtesz annak érdekében, hogy megnyerje a saját ügyének, a lázongást szító lángoló beszédeivel támogassa őt a Borgiák ellenében.

Foglalkozásuk: Amerikai

2×10 Szerepcsere
Larrick hazatér, hogy bosszút álljon a társaiért. Pakisztáni delegáció érkezik Washingtonba, akik az afgán felkelőket támogatják az oroszok ellenében. Elizabeth-nek a delegációvezető-helyettes közelébe kellene férkőznie, de Philip javaslatára inkább Annelise-re bízzák a feladatot, Elizabeth hiába ellenkezik. Gaad visszatér a munkába, s rájön, hogy Emmették nem azok voltak, akinek mondták magukat.
2×11 A lopakodó
Bakalnov hajlandó elkezdeni dolgozni, s rájön, hogy a lopakodó repülőgép gyártásához szükség van egy Echo nevű számítógépes programra, és valamilyen, a radarjeleket elnyelő anyagra is. Előbbit Ninán keresztül Stantől próbálják megszerezni, míg az utóbbi Philipnek jelent új feladatot. Miután megölte George-ot, Larrick eljut Kate lakásába is.

Reklámok

2 hozzászólás to “Sorozatok a TV-ben 2016. február 15. és 2016. február 28. között”

 1. Andicilin Says:

  “A Dal 5. évada szintén véget ér. Két dal esélyes nagyon a győzelemre, de én egyiktől sem vagyok elragadtatva.”

  Mégpedig? Én csak a 30 dalt hallgattam meg, amikor kiderült melyek kerültek egyáltalán versenybe. Nem néztem aztán egy adást sem.

 2. Elhaym Says:

  Freddie, vagy Petruska.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt kedveli: