Sorozatok a TV-ben 2016. február 1. és 2016. február 14. között

A Fargo első évada véget ér és rá egy héttel jön a 2. évad premierje. Remélem az jobb lesz, mint az első.

A Humans újra látható lesz, de most a Filmcafén.

A Kalandos nyár – Párizs és az Űrzavar megint véget ér és nagy bánatomra az 5. évad nincs egyelőre az RTL tervében, sőt új anime sem lesz. Szörnyű. 😥

Jelenleg nézett sorozataim

 • A Dal (2016) szombat 19:40 5. évad Duna TV
 • Az uralkodónő /Reign/ csütörtök  21:00  2. évad  AXN White, 1. évad AXN
 • Barátok közt minden hétköznap 20:40 18. évad RTL Klub
 • Egyszer volt, hol nem volt /Once Upon a Time/ szerda 22:35  4. évad m2 / Petőfi TV
 • Fargo  Hétfő  22:00 1. évad AMC véget ér 2. évad premier
 • Humans kedd 21 óra, szombat 23: 40 1. évad Filmcafe újra
 • Jóban rosszban minden hétköznap 19:30 12. évad TV2
 • Kalandos nyár – Párizs /Les mysteres de l’amour/ szombat – vasárnap 11:00 4. évad Cool véget ér 😥
 • Shannara – A jövő krónikája /The Shannara Chronicles/ Csütörtök 21:00 VIASAT3
 • Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/ szerda 21:15 3. évad RTL Klub
 • Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/ minden hétköznap 16:30  2. évad  RTL Klub
 • Űrzavar /Time Jam: Valerian & Laureline/ minden hétköznap 07:00 RTL II véget ér
 • Totál szívás /Breaking Bad/ csütörtök 22:00, péntek kb. 23:00 4. évad AMC
 • Vámpírnaplók /The Vampire Diaries/ kedd 23:00 5. évad Cool
 • Vikingek /Vikings/ csütörtök 22:00 2. évad Viasat6
 • X-akták /The X Files/ kedd 21:00, 10. évad Cool

Egyéb sorozatok

 • A farm, ahol élünk /A Little House on The Prairie/ minden hétköznap  20:10 STORY5
 • A fehér királyné /The White Queen/ Csütörtök 19:55 1. évad AXN White
 • A zöld íjász /Arrow/ Vasárnap  23:50 3. évad Cool
 • Borgiák /The Borgias/ vasárnap 23:35 2. évad m2 / Petőfi TV
 • Dragon Ball Z minden hétköznap 16:15 Viasat6
 • Foglalkozásuk: Amerikai /The Americans/ csütörtök 23:00 2. évad Cool
 • Homeland  Péntek  0:40 1. évad RTL Klub, 2. évad 22 óra RTL II
 • Medicopter 117 – A légimentők minden hétköznap 9:00 Cool
 • Odaát /Supernatural/ szerda 0:30 7. évad RTL Klub
 • Outlander – Az idegen /Outlander/ kedd éjfél körül  1. évad AXN
 • The Walking Dead hétfő  21:50 6. évad FOX
 • Váratlan utazás /Road to Avonlea/ minden hétköznap 19:05 STORY5
 • Yu-Gi-Oh! GX    6:55  minden hétköznap 1. évad VIASAT6

Sorozatok, amiknek olvasom az előzetesét.

A fülszövegek SPOILERT tartalmaznak.

Az uralkodónő (Reign)

2×14 Mária és Ferenc megpróbálják kideríteni, hogy ki mérgezte meg Henrik királyt. Kutakodásaik közben súlyos titkok kerülnek napvilágra, amelyek hatására Máriának újra kell értékelnie Condé herceg iránti érzelmeit is. Eközben Guise herceg visszatér a királyi udvarba, és ezzel Katalin királynő szerelmi élete is új fordulatot vesz.
2×15 A francia udvarba érkezik Skóciából Mária anyja, Lotaringiai Mária, hogy részt vegyen Guise hercegének temetésén. Ottléte alatt elárulja Máriának, hogy ő maga is haldoklik, és figyelmezteti lányát, hogy tennie kell valamit, ha nem akarja veszni hagyni Skócia trónját. Mária úgy dönt, hogy visszatér Skóciába, és felajánlja Condénak, hogy tartson vele. Condé azonban habozik, mivel időközben házassági ajánlatot kapott Anglia királynőjétől, Erzsébettől.

Barátok közt

18×7761-7780
Aliz Rudi vádjai alapján Krisztiánnak támad. Vajon Rudi eléri a célját? Nóra magánnyomozásba kezd a történtekkel kapcsolatban. Gizella továbbra is iszik, és ennek hatására számos meggondolatlanságot, tesz, amit László meglehetősen rosszul visel. Péter fájdalmas tényekkel szembesül legújabb barátnőjével kapcsolatban. Kiderül, hogy milyen szerepe van a gyertyatartónak az eseményekben, így van, aki máris bajba kerül. Ludwig Nórának támad, mert sokkolja a kártyán látható név, amikor Nóra új névjegyeket készíttet magának.
A történtekkel kapcsolatban mindenki gyanús a másik számára, és megkezdődik az egymásra mutogatás. Gizella részegen komoly anyagi következményekkel járó hibát vét. Tóbiásnak és Zsófinak is ugyanaz a kiszemeltje. Krisztián veszélyes játékba kezd, azért hogy Zsoltot kihozza a börtönből, és még abból a bajból is ki kell másznia, amibe Rudi miatt került. Júlia, hatalmas áldozatot hoz. A Berényi testvérek mindent megtesznek, hogy terhelő, de még leplezett titkokat találjanak Ludwig múltjában.

Egyszer volt, hol nem volt

4×12 Hősök és gonoszok
Elsának sikerül lebontania a jégfalat Storybrook körül, de a várost lezáró varázslatból annyi még megmarad, hogy aki átlépi a határt, az többé nem térhet vissza. Elsa és Anna azonban mindenáron haza akar térni Arendelle-be, ahol jelenleg Hans herceg bitorolja a trónt, ezért megkezdik a kutatást egy lehetséges átjáró után. Ezt meg is találják – Gold közreműködésével, akinek persze megint van valami hátsó szándéka. A mesevilágban Belle-t elrabolják Zörgőfürgétől, és életéért cserébe egy varázserejű tárgyat követelnek tőle fogva tartói – három nagyhatalmú boszorkány, akik mindenáron a Zordon fölébe akarnak kerekedni.
4×13 Sötétség a város szélén
Sok-sok évvel ezelőtt a mesevilágban Ursula, Szörnyella DeFrász és Démóna találkozóra gyűlnek össze a Tiltott erődben. Zörgőfürge hívta meg őket, mert velük együtt akarja valóra váltani tervét, amivel ők, a gonoszok is elnyerhetik a boldog befejezést. E négy sötét lélek szövetsége a jelenig ível, amikor is a varázslat nélküli világba száműzött Zörgőfürge a három gonosz nőszemély segítségével tervezi meg visszatérését Storybrookba.

Jóban rosszban

12×2775-2784
Garai átadja a nyomozásért járó elismerést Szláviknak és Müllernek. Gyöngyi örömmel újságolja el Bandinak, hogy már a kórházban is mindenki őt sztárolja. Eközben Dóra rajtakapja Kardost és Patríciát, amint épp csókolóznak.
Bandi Böbe rosszkedvének okát puhatolja, Konrád és Roland pedig képtelen fogást találni Nándin. Szlávik sorstársra lel Bigben és további italokat rendel. Eközben Adél bevallja Szilárdnak, hogy úgy érzi, senki sem szereti. Adél ezért lúzernek tartja magát.
Péter feldobott az esküvő miatt, Alexa és Betty viszont nem. Elvira érdeklődésére Eszes hazudik Szlávikról, de Müllernek elmondja az igazságot. Közben Nándi megbízza Kellert, hogy derítse ki, mi baja Bettynek Barbarával és Rolanddal.
Müller hazazavarja a szolgálatban italozó Szlávikot, aki később állásajánlatot kap. Keller poloskát helyez el Szilárd irodájában. Bandi megtudja Böbétől, hogy mégis elutazhatnak. Közben Böbe elutasítja Hanna üzleti ajánlatát.
Bandi meglepetés-vacsorával várja Böbét. Keller kifigyeli, amint Betty újabb időpontot egyeztet Szilárddal. Adél előáll a családterápiával, Gabi pedig elgondolkodik. Barbara és Roland felkérik az esküvői tanúkat, mire Betty szó nélkül elrohan.
Böbe elmondja az igazságot, Bandi pedig csalódottan elviharzik. Gabi megtudja, hogy Szlávik is az irodaházban van. Gabi és Eszes berontanak a megbeszélésre és elrendelik az irodaház azonnali kiürítését, majd ezután Szlávik hatástalanítja a bombát.
Orsi vigasztalni próbálja az elkeseredett anyját. Müller kifaggatja Eszest és megtudja, hogy Szlávik új állást kapott. Betty beismeri Péternek, hogy méltatlanul viselkedett a vacsorán. Közben Gyöngyi megpróbál Böbe lelkiismeretére hatni.
Müller és Eszes elújságolják Gabiéknak, hogy elsimították Szlávik ügyét az ezredesnél. Adél bocsánatot kér az anyjától és Szláviktól. Garai bejelenti, hogy Eszest jutalomban részesítik. Milán az ígéretéhez híven, falaz Böbének.
Bori bevallja Szabinak, hogy aggódik az anyja miatt, amiért az semmi hírt nem ad magáról.Big és Adél újra együtt vannak. Keller együttérzően túlórázik Bettyvel. Milán rögzíti, amint Böbe elmondja a főzős videóban, hogy hiányzik neki Bandi.
Böbe és Milán épp elkészül a felvétellel, amikor Elvira telefonon értesíti Milánt az anyjaállapotáról. Betty és Keller a viszonzatlan szerelemről beszélgetnek, amikor feldúltan érkezik Roland. Milán bosszút esküszik.

Kalandos nyár – Párizs /Les mysteres de l’amour/

9×26 vagy 4×26 A meglepetésvendég
Hogy megünnepeljék, hogy a sok szerencsétlenség végül mind jóra fordult, Peter úgy dönt, hatalmas partit szervez a házban. Mindenki rajong az ötletért, de senki sem tudja, hogy Peter egy nagy meglepetéssel készül. Meggyőzi Jeanne-t, hogy jelenjen meg a partin, és érte küldi magánrepülőjét Miamiba. A hatás nem marad el.

Shannara – A jövő krónikája /The Shannara Chronicles/

6. Amberle, Will és Eretria könyörtelen üldözőjük, az Arató elől Pykonban, az apró, hófödte elf helyőrségben lel menedékre, mely szörnyű titkot rejteget. Eközben Ander és Slanter felméri Dagda Mor hadainak erejét, ami mély kétségbeeséssel tölti el őket.
7. Amberle és Eretria vérszomjas fejvadászok elől menekül, akik merő élvezetből elf-füleket vágnak le. Eközben Wil, aki a lányokat keresi, váratlan segítséget kap. A palotában pedig a király parancsot ad Arionnak és Andernek, hogy öljék meg Dagda Mort, aminek végzetes következménye lesz.

Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/

3×17/3, 18/1 Şah szultána megérkezik, ám nem nővéréhez, Hatidzséhez megy, hanem Szulejmán palotájában rendezkedik be. Hürrem kap az alkalmon, és mindent elkövet, hogy megnyerje Şah bizalmát, aki még mindig haragszik a nővérére. Ibrahimot szájára veszi a nép Rüsztem aga buzdításának köszönhetően. A pasa haragjában halálra ítéli az egyik rágalmazót, amivel magára haragítja az uralkodót.
3×18/2 Hatidzse egy családi vacsorán összevitatkozik húgával, Şah szultánával, és a régi viszály kiújul. Megkezdődik a per, amelyben ítéletet hoznak Ibrahim és a rágalmazója felett. Mihrimah szultána meggyőzi Mehmedet, hogy a saját érdekében mielőbb oldja meg állapotos ágyasa ügyét. Musztafa egyik ágyasáról kiderül, hogy gyermeket vár, ami féltékenységgel tölti el Fatmát.

Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/

2×3/2 (53)
Török kalózok foglyul ejtik Kasztília hercegnőjét. Gritti szerez elsőként tudomást a hírről, és jelenti Ibrahimnak a hírt. A szultán parancsára kiváltják a hercegnőt, és az uralkodó vadászházában őrzik. Nigart a valide parancsára a palotába viszik Hatidzse szolgálatára. Nigar egyre nehezebben tudja leplezni Ibrahim iránt érzett szerelmét. Hürrem egy jóstól kér segítséget, majd Ibrahim számára mérget akar készíttetni.
2×4 (54-55)
Megérkezik Konstantinápolyba a gazdag magyarországi hadizsákmány. A köznép és Hatidzse nagy megrökönyödésére Ibrahim saját kertjében állíttatja fel a Budáról származó szobrokat. A szultán kiváltságokban részesíti Mahidevránt, hogy fiát továbbra is hercegi méltóságban nevelhesse. Az asszony pedig rögtön ivókutak és fürdők építését szorgalmazza. Hürrem Jakuppal, a jóssal mérget készíttet Ibrahim pasa számára, de ehhez a jós szerint szükség van a pasa egyik személyes holmijára is.
A valide is tudomást szerez arról, hogy Ibrahim európai szobrokkal díszítette a kertjét, és ezt számon kéri a szultántól. Az uralkodó azonban védelmébe veszi pasáját. A nép sem érti a kialakult helyzetet, ám Ibrahim pasa közzé teszi, hogy a szobrokat ajándékba kapta a szultántól, így ezekért senki sem illetheti. Hürrem megszerzi a kért személyes tárgyat Ibrahimtól, hogy Jakup elkészíthesse a mérget. Közben Hatidzsénél megindul a szülés, s félő, hogy a gyermek halva születik.
2×5 (56-57)
Frederick herceg értesül jegyese, Izabella elrablásáról, és mielőbb a hercegnő segítségére sietne, amihez Ferdinánd főhercegtől kér támogatást. Ám Ferdinánd látva, hogy ez háborúhoz is vezethet, megtagadja a hajóhad bevetését, és arra szólítja fel a herceget, hogy diplomáciai úton próbálkozzon. Hatidzse gyermeke megszületik, az újszülött életét azonban Hürrem lélekjelenléte menti meg. Tettéért a szultán és Ibrahim pasa is nagyra becsüli Hürremet.
Amikor Ferdinánd megtagadja a katonai segítséget, Frederick herceg egymaga próbálja kiszabadítani jegyesét, Izabella hercegnőt. Grittitől hamarosan megtudja, hol őrzik Izabellát. Közben Gül aga is kinyomozza, hogy a vadászkastélyban őriznek egy fontos személyt. A hírt tovább viszi Hürremnek, és mert elterjed, hogy Ibrahim pasa gyakran jár oda, Hürrem úgy gondolja, szeretőt tart, így elmondja Hatidzsének is. A szultán újabb külországi feladattal bízza meg Ibrahimot. Az anatóliai lázadás leverésére küldi a pasát, aki így kénytelen újra egyedül hagyni feleségét és betegeskedő gyermekét.
2×6 (58-59)
Frederick herceg is a szultán fogságába esik, mikor jegyese megmentésére siet. Azt azonban nem tudják belőle kiszedni, ki árulta el neki a hercegnő hollétét. Hatidzse megkéri a validét, hogy beszéljen a szultánnal Ibrahim ügyéról, de a nagyasszony nem jár sikerrel. Szulejmán ragaszkodik hozzá, hogy a pasa menjen Anatóliába, és verje le az ott kirobbant felkelést. Hürrem megbízza Gül agát, hogy derítse ki, miért tart a szultán egy ismeretlen nőt a vadászkastélyában, ám a szolga Szümbülre hivatkozik, aki viszont semmit nem mondhat erről.
Ibrahim útnak indul, hogy leszámoljon az anatóliai felkelőkkel. A lázadó Kalender sah azonban igen komoly sereget állított fel, így a pasa titkos tárgyalásokat kezdeményez a sah híveivel. Ők azonban hűségesek maradnak Kalenderhez. Hatdizse egyre nehezebben viseli Ibrahim távollétét, és dühét rendszeresen Nigaron vezeti le. A szolga arra kéri Daje asszonyt, helyeztesse vissza a palotába, mert fél a szultánától. Hürrem továbbra sem sejti, ki a titokzatos nő a vadászkastélyban, ezért váratlanul megjelenik ott. Épp, amikor a szultán is tiszteletét teszi Izabella hercegnőnél. Izabella mindent megtenne, hogy jegyesét ne végezzék ki, ezért felajánlja Szulejmánnak a szolgálatait.
2×7 (60-61)
Ibrahim ultimátumot ad a lázadó Kalender sahnak. A sah visszautasítja azt, így a pasa a szultán nevében megindítja az elsöprő támadást. Hürrem egyre kíváncsibb, ki a rejtélyes vendég a vadászházban, és ki is szedi Szümbülből. Szinte egy időben Izabella felgyújtja lakrészét a vadászházban, amely emiatt kis híján leég, de mert a további lakhatáshoz alkalmatlan a Szultán parancsára a hercegnőt is kíséretét Hatidzse palotájába helyezik el átmenetileg. A tűzvészre hivatkozva pedig bejelenti a hercegnő halálát. Grittinek kell közölnie a hamis hírt az európai követekkel, de még ő maga sem tudja, hogy az egész csak cselszövés.
Ibrahim sikeresen leveri a felkelést, hazatértével ezért nagy jutalomban részesül. Szembesül azonban azzal, hogy Hatidzse letakarta féltve őrzött kerti szobrait, ami miatt összetűzésbe keveredik asszonyával. A leégett vadászház miatt Izabella hercegnő is átmenetileg Ibrahim palotájában kap szállást, ahol találkozik Hürremmel. A nő, temperamentumához híven megfenyegeti a hercegnőt, hogy a szultán közelébe se lássa, majd elkezdi saját hadjáratát Ibrahim ellen. A szultánnál mindennek elmondja, és ezzel alaposan felhergeli az uralkodót.
2×8/1 (62)
Izabella hercegnő egyre nagyobb ellentéteket vált ki az uralkodócsaládnál. Miután Hürrem megfenyegeti őt, elhatározza, hogy dacból is megkedvelteti magát Ibrahimmal és Szulejmánnal. Persze asszonyaik ezt nem nézik jó szemmel. Malocsolu megszökteti Ármint az apjától és a Matrakosnál keresnek menedéket. Az emberrablás miatt, Józsua a lány apja panaszt akar tenni Ibrahim pasánál. Szulejmán egyre inkább elhidegül Hürremtől, aki érzi, valamit sürgősen tennie kell.

Breaking Bad – Totál szívás

4×5 A testőr
Walternek nagyon elege van abból, hogy minden munka rá marad, mert Mike és Gus kiemelte Jesse-t a laborból, és más munkát is adtak neki. Hank úgy érzi, nem akar tovább nyomozni Gale Boetticher halála ügyében. Skyler és Walt végre aláírják az autómosó papírjait: hivatalosan is megvan az álca a pénzmosáshoz.
4×6 Sarokba szorítva
Skyler szemére veti Waltnak, hogy spiccesen túlságosan árulkodó volt a viselkedése, amikor Hank előtt kifejtette a véleményét Gale Boetticherről. Walt átveszi az autómosó kulcsait Bogdantól. Walter még mindig abban a hitben van, hogy az apja szerencsejátékozik és biztosítja támogatásáról. Apja, lelkifurdalástól hajtva vesz neki egy vadonatúj csodaautót. Walt kérdőre vonja Jesse-t a Mike-kal megejtett külön utak miatt.

Vámpírnaplók

5×3 Eredendő bűn
Nadia megpróbál Silas bizalmába férkőzni, aki azt kéri tőle, hogy szedje le Matt kezéről a Gilbert gyűrűt, majd végezzen a fiúval. Nadia azonban nem akarja megölni, mert Gregor lelke Matt testében van. Elenának újabb álma van Stefanról, és legnagyobb megdöbbenésére kiderül, hogy Katherine is ugyanazt álmodta, így hármasban indulnak el megkeresni Stefant.
5×4 Akiért a harang szól
Miközben a város a Megemlékezés napi ünnepségre készül, amikor az emberek meghúzzák a harangokat az elhunyt szeretteik emlékére, Damon és Elena megpróbálja visszahozni Stefan emlékeit. Stefan nem emlékszik sem a barátaira, sem pedig arra, hogy ő maga kicsoda, így a vámpírlét is újdonságnak hat a számára. Damon észreveszi, hogy ismét kezdenek feltörni benne a korábban már elnyomott gyilkos ösztönök, ezért Elena igyekszik emlékeztetni, hogy ő jó ember, aki nem lenne képes ártani senkinek. A terápia jól is halad, egészen addig, amíg Stefan rá nem döbben, hogy Elena az ő barátnője volt, amíg bele nem szeretett Damonbe.

Vikingek /Vikings/

2×7 Ecbert szövetséget köt Aella királlyal, így egyesült erővel várhatják a vikingek közelgő támadását. Ragnar is szövetségest keres, felhívására egy titokzatos jarl válaszol, akiről később kiderül, hogy Lagertha. Horik király elhiteti Borggal, hogy megmenekülhet, de Ragnar más sorsot szán a jarlnak.
2×8 Horik király a Floki és Ragnar között feszülő ellentétet kihasználva megpróbálja maga mellé állítani a hajóácsot. Aethelwulf, Ecbert fia visszaadja Ragnarnak Athelstan karperecét. Ragnar kifejezett tiltása ellenére Horik fiai rátámadnak Aethelwulf csapatára. Aslaug hercegnő fiúnak ad életet.

X-akták

10×3 A gyíkember
Egy pár gyilkosság áldozatára bukkan az erdőben. Ugyanakkor a bokrok közül egy emberméretű, pikkelyes, gyíkszerű élőlény rohan feléjük, majd eltűnik az erdőben. Scullyt és Muldert hívják a rejtélyes gyilkossághoz, mert a szemtanúk beszámolója szerint ismeretlen földi élőlényt keresnek. Mulder elindul egy szálon abban a motelban, ahol laknak.
10×4 A graffiti
Egy hajléktalanokat kilakoltató tisztviselőt brutálisan meggyilkolnak, szabály szerint széttépik. A nyomozók szerint ember nem képes ilyet tenni. További hasonló gyilkosságok történnek, Scully anyja az intenzívre kerül, ezért ő kezdetben nem vesz részt a nyomozásban. Ám amikor anyja meghal, úgy érzi, dolgoznia kell.

Borgiák

2×2 Paolo
VI. Sándor pápa elhatározza, hogy a saját szemeivel győződik meg arról, milyen szegénységben élnek a rómaiak. Miután látja az óriási nyomort, megbízza Juliát, hogy próbáljon megbirkózni ezzel a kérdéssel. Cesare és az anyja megszerveznek egy éjszakát Paolo és Lucretia között, hogy a férfi találkozhasson a gyermekével. Ennek feltétele, ha a férfi utána rögtön elhagyja Róma városát. Így is történik, ám Paolo balszerencséjére Juan karjaiba fut, aki dühös azért, hogy a húga összejött egy istállós fiúval. Juan elfogja Paolót és végez vele.
2×3 Fényes csalatás
VI. Sándor pápa elutasítja, hogy Paolót katolikus szertartással temessék el, bár kételyei vannak az istállós fiú öngyilkosságával kapcsolatban. Emiatt Lucretia éhségsztrájkba kezd, a babája életét is veszélyeztetve. Della Rovere titokban visszatér Rómába, és szervezkedni kezd a pápa ellen. VIII. Károly király Nápolyból visszatérve megpróbálja kifosztani a várost. VI. Sándor pápa ágyúkkal akarja visszaverni a rohamot, ám az öntödék nem tudnak annyit legyártani ilyen rövid idő alatt. Cesare irányításával a kézművesekkel gipszágyúkat készítenek a falakra.

Foglalkozásuk: Amerikai

2×8 Akció a támaszponton
Stan átadja Olegnek a róla szóló megfigyelési jelentéseket. Lucia megpróbálja megölni Larricket. Stan minden követ megmozgat, hogy hozzáférést kapjon a titkos katonai projekthez, amin Baklanov dolgozott. A központ új megbízást ad Philipéknek: be kell jutniuk a támaszpontra, ahol a nicaraguai felkelők kiképzése zajlik, és meg kell ölniük a felkelők vezetőit.
2×9 A hadművelet
Philip és Elizabeth sikeres akciót hajtanak végre a támaszponton, de végezniük kell két amerikai katonával is. Az egész család elkíséri Paige-et a templomi misére, s véletlenül kiderül, hogy Paige titokban pénzt adományozott az egyháznak. Stan végre beszélhet a titkos projekten dolgozó kutatókkal, s Freddel is találkozni akar, aki kikéri Philip tanácsát, hogy mit tegyen. Gaad megzsarolja Arkagyijt: ha kirúgják, nyilvánosságra hozza Patterson vallomását arról, hogy KGB-illegálisok rabolták el.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: