Sorozatok a TV-ben 2016. január 18. és 2016. január 31. között

Jelenleg nézett sorozataim

 • A Dal (2016) szombat 19:40 5. évad Duna TV premier
 • Az uralkodónő /Reign/ csütörtök  21:00  2. évad  AXN White, 1. évad AXN újra
 • Barátok közt minden hétköznap 20:40 18. évad RTL Klub
 • Borgiák /The Borgias/ vasárnap 23:35 2. évad m2 / Petőfi TV újra
 • Egyszer volt, hol nem volt /Once Upon a Time/ szerda 22:35  4. évad m2 / Petőfi TV
 • Fargo  Hétfő  22:00 1. évad AMC
 • Jóban rosszban minden hétköznap 19:30 12. évad TV2
 • Kalandos nyár – Párizs /Les mysteres de l’amour/ szombat – vasárnap 11:00 4. évad Cool
 • Shannara – A jövő krónikája /The Shannara Chronicles/ Csütörtök 21:00 VIASAT3
 • Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/ szerda 21:15 3. évad RTL Klub
 • Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/ minden hétköznap 16:30 1. évad, 2. évad  RTL Klub újra
 • Űrzavar /Time Jam: Valerian & Laureline/ minden hétköznap 07:00 RTL II újra
 • Totál szívás /Breaking Bad/ csütörtök 22:00, péntek kb. 23:00 4. évad AMC
 • Válótársak csütörtök 21:20 1. évad RTL Klub véget ér
 • Vámpírnaplók /The Vampire Diaries/ kedd 23:00 5. évad Cool premier
 • Vikingek /Vikings/ csütörtök 22:00 2. évad Viasat6
 • X-akták /The X Files/ hétfő, kedd 21:00, 10. évad Cool premier

Egyéb sorozatok

 • A farm, ahol élünk /A Little House on The Prairie/ minden hétköznap  20:10 STORY5
 • A fehér királyné /The White Queen/ Csütörtök 19:55 1. évad AXN White
 • A muskétások /The Musketeers/ vasárnap 18:40, 2. évad Duna TV véget ér
 • A zöld íjász /Arrow/ Vasárnap  23:50 3. évad Cool
 • Dragon Ball Z minden hétköznap 16:15 Viasat6
 • Foglalkozásuk: Amerikai /The Americans/ csütörtök 23:00 2. évad Cool
 • Gyilkos hajsza /The Following/ szombat 22:00 3. évad RTL II véget ér
 • Homeland  Péntek  0:40 1. évad RTL Klub
 • Medicopter 117 – A légimentők minden hétköznap 9:00 Cool újra
 • Odaát /Supernatural/ szerda 0:30 7. évad RTL Klub
 • Outlander – Az idegen /Outlander/ kedd éjfél körül  1. évad AXN
 • The Walking Dead hétfő  21:50 6. évad FOX
 • Váratlan utazás /Road to Avonlea/ minden hétköznap 19:05 STORY5
 • Yu-Gi-Oh! GX    6:55  minden hétköznap 1. évad VIASAT6

Sorozatok, amiknek olvasom az előzetesét.

A fülszövegek SPOILERT tartalmaznak.

Kalandos nyár – Párizs /Les mysteres de l’amour/

9×22 vagy 4×22 A szerelem csodát tesz
Jean-Paul megbízza Ingridet, hogy szerezze meg Peter végrendeletét, melyben mindenét Helene-re hagyja. Aline nem hagyja annyiban, hogy Christian nem törődik vele, megesküszik, hogy bosszút áll. Nicolas közel kerül Helene-hez a gyász pillanataiban, és felelevenítik fájdalmas emlékeiket a múltból. José örül, mert azt hiszi, újra összejöhetnek.
9×23 vagy 4×23 Trópusi kalandok
Nicolas úgy dönt, tesz még egy próbát, hogy visszaszerezze Jeanne-t, ezért Love Islandre utazik. Christian, hogy felejtsen, elkíséri. Amikor a reptéren Nicolas megtudja, hogy Jimmy nemrég ott járt, úgy dönt, nem megy el Jeanne-hoz, felszedi az első csinos nőt az utcán. Christian nagy meglepetésére régi szerelmét, Joannát ott találja Jeanne-nál. Nicolas és Jeanne kibékülnek, mígnem a lány megtudja, hogy valójában Ingrid raboltatta el. Ekkor búcsú nélkül távozik.
9×24 vagy 4×24 Féktelen gonoszság
Mivel Fanny már régen eltűnt, és egyre furcsább üzeneteket ír apjának, John nagyon aggódik, és végül Christian és a fiúk segítségét kéri. A szomszéd biztonsági kamerájának felvételén látható, hogy Aline elrabolja Fannyt. Már csak az a kérdés, hová vihette, és mik a szándékai vele. Chloe nehezen dolgozza fel Antoine halálát, de a baba erőt ad neki. Laly Franck karjaiban vigasztalódik Johnnal való szakítása után. Aline gonoszul és érzéketlenül kínozza Fannyt.
9×25 vagy 4×25 Kilátástalanság
John, Christian, José és Nicolas Fanny keresésére indulnak. Chloe és Emilie egyre közelebb kerülnek egymáshoz, miután Chloe elvetél. Emilie bemutatja vőlegényét, Tomot. Chloét felháborítja, amikor Tom ajánlatot tesz neki. Rudy átmenetileg befogadja a lakásába Ingridet, aki kitalálja, hogy ő is taxisofőrként szeretne dolgozni. Rudy intéz neki egy kocsit. Aline kis híján végez Fannyval, de végül a lánynak sikerül jobb belátásra bírnia.

Breaking Bad – Totál szívás

4×3 Kis trükkök
Skyler nagy nehezen megtalálja Waltot, és megdöbben, amikor meglátja a monoklit a szeme alatt. Marie különféle, eladó házakat látogat meg, mindig más személynek adva ki magát, de az egyik ingatlanügynök leleplezi, így Hank segítségére szorul. Saul felajánlja ügyvédi szolgálatait a kocsimosó megszerzésének ügyében, de Skyler végül egyedül jár sikerrel. Jesse továbbra is folytatja önpusztító életmódját. Hanket felkeresi Roberts nyomozó és a segítségét kéri.
4×4 Fedősztori
Walt és Skyler egy kitalált történettel próbálja indokolni Walter, Marie és Hank előtt, hogy miként jutottak annyi pénzhez, hogy megvehessék a kocsimosót. Walt nagyon megrémül, amikor Hank elmeséli neki, hogy a rendőrség nyomoz Gale halála ügyében, sőt maga Hank is segít ebben Roberts nyomozónak. Waltot nyomasztja Jesse nemtörődöm viselkedése, attól tart, hogy Gus hamarosan megelégeli és elteszi láb alól.

Shannara – A jövő krónikája /The Shannara Chronicles/

4. Miközben Amberle veszélyes küldetésére készül bizonyítandó, hogy méltó az Ellcrys bizalmára, Dagda Mor megbízza Alakost, egy ősi alakváltó démont, hogy gyilkolja meg a lányt és mindenki mást, aki az útjába áll. Miután a démon képes bárkinek az alakját felölteni, szinte lehetetlen megtalálni.
5. Amberlének, Wilnek és Eretriának le kell győznie egymás elleni ellenérzését, hogy szembeszállhassanak igazi ellenségeikkel, köztük az iszonyatos erejű Aratóval. A palotában eközben Ander szövetséget próbál kovácsolni Dagda Mor ellen, ezért szabadon engedi bátyja gyilkosát, Slantert, a gnóm merénylőt.

Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/

1×22/2 (43)
Viktória kihallgatja Ibrahim és Hatidzse beszélgetését, amelyből kiderül, hogy a szultán folytatni akarja a hadjáratait, és Velencével szeretne szövetséget kötni. A közeli hadjáratról szóló hírt azonnal továbbítják az ifjú magyar uralkodónak, Lajosnak. Hürrem egyre komolyabb tekintélyre tesz szert a palotában, amit Mahidevrán egyre nehezebben visel, szolgálója, bizalmasa, Gülşah pedig Hürrem szultána életére tör.
1×23 (44-45)
Gülşah Hürremnek vélve rátámad Gülnihalra, aki kis híján belehal sérülésébe. Ezek után Gülşah Mahidevranhoz siet elújságolni a történteket, aki hála helyett félholtra vereti a szolgáját. Megindul a nyomozás, a keresés a tettes után, mert Hürrem biztosra veszi, hogy őt akarták meggyilkolni. Nigar Gülşaht kifaggatva megtudja, mi történt valójában, majd ezt kihasználva megzsarolja Mahidevrant.
Az elkövető személyére még mindig nem derült fény. Gülnihal felépül sérüléséből, ahogy Gülşah is. A szultán megkezdi tárgyalásait Alvise Grittivel, aki immáron az uralkodó személyes tanácsadója is. Leo megfogadja Hürrem tanácsát, és úgy dönt, elhagyja az országot, ám előtte levélben még arra kéri egykori kedvesét, hadd lássa őt még egyszer. A levél azonban Ibrahim kezébe kerül.
1×24 (46-47)
Nigart a szultán közvetlen szolgálói közé emelik, a nő ezt azzal éri el, hogy megzsarolja Mahidevrant, akire bizonyítható lenne, hogy felbujtotta Gülsaht Hürrem megtámadására. Ibrahim kezébe kerül egy levél, amit Leo Hürremnek írt. Ibrahim követi a festőt a titkos találka helyszínére, ahonnan Hürrem megérkezése előtt elviteti Leót. Hatidzse vacsorát ad Grittinek és húgának, melyre a szultán és Hürrem is hivatalosak.
Hatidzse vacsoráján a szultán megtudja, hogy a magyar király a Vatikántól kért segítséget. Azt azonban még csak nem is sejti, hogy Lajos határozott parancsára Viktóriának végeznie kell a szultánnal. Ibrahim börtönbe záratja Leót, aki végül mindent bevall neki Hürremről és korábbi szerelmükről. A pasa ezt felhasználva tőrbe csalja Hürremet. Megfenyegeti, hogy mindent kitálal, ha a nő nem végez magával. A szultánt támadás éri, Viktória késsel tör Szulejmán életére.
2×1 (48-49)
A szultán elleni sikertelen merénylet után Viktóriát börtönbe vetik. Ugyanakkor Matrakost is felelősségre vonják, hiszen az ő segítségével jutott a palotába Viktória. Ezért büntetésül a férfinak kell végeznie Viktóriával. Hürrem megorrol Nigarra, aki kiadta Leóval folytatott bizalmas levelezésüket, és amiért Ibrahim pasa az öngyilkosságba kergette a festőt. A szultán azonban továbbra sem tud Hürrem korábbi kapcsolatáról; Ibrahim pedig úgy dönt, hallgat a viszonyról.
A szultán elérkezettnek látja az időt, hogy megkezdje újabb hadjáratát. Az európai politikai helyzetet és az egyház válságát kihasználva megindul a Magyar Királyság ellen. A Vatikán későn ébred rá, hogy Lajos királynak segítségre van szüksége, de igyekszik menteni a menthetőt. Hürrem és az uralkodói család az edirnei palotában vendégeskednek, ahol Hürrem életet ad a harmadik fiának. Hazatérésük után kiderül, hogy Hatidzse is állapotos. Az edirnei palotából új szolgálót hoznak magukkal.
2×2 (50-51)
Az oszmán sereg megindul Buda ellen, a Dráváig el is jutnak, ahol azonban a folyó útjukat állja. A janicsárok hidat építenek, hogy eljussanak Mohácsig, ahol a magyar had vert tábort. Hatidzsét terhessége és Ibrahim hiánya is egyre aggasztja, ezért Hürrem javaslatára egy jóst hívnak magukhoz annak reményében, hogy megnyugtató híreket kapnak a jövőjükről.
Szulejmán seregei megérkeznek Mohács alá, ahol megvívják a történelmi csatát. A palotában az áldozatok ünnepét ülik, amelyet beárnyékolja, hogy Hürrem írt az uralkodónak Hatidzse terhességéről. Gül aga érkezésével, Szümbül is egyre ingerültebb. Nehezen viseli a minden lében kanál szerepvállalását. Ismét új háremhölgyek érkeznek, akik közül Hürrem kiszemeli új szolgálóját. Nigarral pedig közli, hogy többé semmilyen formában nem tart igényt a szolgálataira, amiért felfedte Ibrahim pasa előtt Leóval fenntartott kapcsolatát.
2×3/1 (52)
A mohácsi ütközet után a szultán páratlan zsákmánnyal hazatér hadjáratáról. A palotában Nigar elmondja Ibrahimnak, hogy Hürrem neheztel rá Leo halálával kapcsolatban, és bosszút forralhat ellenük. Időközben török kalózok megtámadnak egy spanyol királyi hajót, melyen Kasztília hercegnője utazik, s akit a szultánnak akarnak eladni.

Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/

3×16/3, 17/1 Tasli aga újra a palotában van – Mihrimah szultána legnagyobb örömére. Elkezdődik a ramadán, és az egész ország ünneplésre készül. Ibrahim pasa a rendkívül kellemetlen meglepetéssel várja Hürremet. A foglyaként tartja a saját palotájában Musztafa herceg merénylőjét, aki megbízójaként a szultánát nevezte meg.
3×17/2 Rüsztem aga megmenti Hürremet, ám mindketten tudják, hogy még egyszer nem hibázhatnak. Káli effendi felveszi a kesztyűt Ibrahim pasával szemben, és ellenőrzéseket tart a pasa területén. Musztafa fia bárányhimlős lesz, ezért karantént rendelnek el a palotában. Arra gyanakszanak, hogy szándékosan fertőzték meg. Mehmed megpróbálja elrejteni állapotos ágyasát.

Jóban rosszban

12×2765-2774
Roland és Barbara bízik abban, hogy Konrád sikeresen kimenti Katát. Közben Szabi próbálja meggyőzni Milánt és Borit, hogy nem felelősek a szüleik döntéseiért. Miután Laci átveszi a pultot Tibikétől, békülni kezdenek Verával.
Adél lelkesen készülődik az iskolába, Gabi pedig Szláviknak panaszkodik az ezredes miatt. Közben Fanni elpletykálja Gyöngyinek, hogy új szerelmespár van a klinika dolgozói között, az érkező Kardos feltűnően jókedvű. Vilma különös kéréssel keresi meg Bandit.
Patrícia közli Kardossal, hogy szívesen dolgozna együtt vele. Böbe lelkesen készül az interjúra, ám a lendülete kicsit alább hagy Dani kritikája miatt. Közben az Ezredes “színt vall” Gabinak, akinek meggyőződése, hogy tévúton járnak Halmossal kapcsolatban.
Szilárd azt tanácsolja Kardosnak, hogy igyanak meg valamit, Viktor és Dóra pedig csatlakoznak hozzájuk. Kardos mindenki előtt elmondja az igazságot. Miközben Adél és Big veszekednek, Müller arról győzködi Garait, hogy Adélt és Biget nem buktathatják le.
Orsi és Szabi készülnek a Böbe-féle gasztro-showra. Közben Gyöngyi szerint Kardos kapuzárási pánikban szenved. Müller reméli, Gabi nem jön rá, hogy Szlávik is tudott az akcióról. Bignek közben elege van a hazugságokból…
Gabi nem fogadja jól Szlávik őszinte vallomását és beolvas Adélnak és Bignek is. A két fiatal között sem rózsás a viszony. Közben Böbe Vilmán kéri számon a videót, Szabiék pedig szóhoz sem jutnak. Patrícia végzetes döntést hoz és bemegy Péterhez.
Müller vigasztalni próbálja az összetört Szlávikot. Adél dühös az anyjára, amiért az áthelyezését kérte. Közben Orsi egy esti koccintásra invitálja a szüleit. Dóra elnézést kér Patríciától. Kardos pedig elpanaszolja Viktornak Dóra lekezelő viselkedését.
Miközben Orsiék a modellkedésről beszélgetnek, befut Bori. Közben Szlávik, Müller és Eszes Garaira várnak, aki meg is érkezik az ügyészség engedélyével. Károly bácsi és Gabi észreveszik, hogy Adél lelépett. Big pedig bevallja Orsinak, hogy csak Adélra tud gondolni.
Böbe összeveszik Gyöngyivel a sikertelen forgatás miatt. Közben Szlávik és Gabi kifaggatják Andrást, és mialatt tovább keresik Adélt, Gabi megtudja az igazságot Halmosról. Orsi azt tanácsolja Bignek, hogy harcoljon Adélért.
Adél előbb Károly bácsit, majd Gabit üldözi el otthonról. Szabi, Bandi és Böbe izgatottan nézik a főzésről készült anyagot a Csillagszemen. Közben Kardos lebeszéli Patríciát a közös edzésről. Szlávik és Garai pedig elkezdik Halmos kihallgatását.

Barátok közt

18×7741-7760
Vilmos csúnya sérülést szerez, ami hosszú távra befolyásolja a mindennapjait. Nikol meglát egy majdnem csókot Krisztián és Aliz között, amit fel akar használni, de meglepetés éri. Nóra bejelenti, hogy megváltoztatja a nevét. Tóbiás felveszi Ádámot a Fittlaborba. Attila döntést hoz a befektetővel kapcsolatban, amiben Ágnes is támogatja, és ez nem teszi boldoggá Ludwigot. Zsófi egyre furcsábban viselkedik, így Tóbiás is akcióba lendül, hogy a kismamát ráébressze a viselkedésének árnyoldalaira.
Gizella ismét inni kezd, így amikor a várandós Zsófinak sürgős szüksége lenne rá, nem tud segíteni neki. Vajon Zsófival minden rendben lesz? Péter Renáta miatt megint összeveszik Hannával. Kiderül, hogy Nóra mit tett, de ez Ágnesnek gyanús és bizonyítékokat keres Nóra ellen. Rudi féltékeny lesz Alizra és Krisztiánra, ezért Lucát felhasználva próbálja összeugrasztani Alizt és Krisztiánt. Ludwig és Miklós között nem enyhül a viszony.

Az uralkodónő (Reign)

2×12 Mary Greertől megtudja, hogy milyen pletykák terjengenek a királyi udvarban. Olyan tettre ragadtatja magát, amely még saját magát is megdöbbenti. Miközben Mária egyre közelebb kerül Condé herceghez, Ferenc is felismeri, hogy a herceg személyében komoly vetélytársra lelt. Eközben Claude tovább nyomoz, hogy kiderítse, ki ölte meg az ikreket.
2×13 Miközben a királyi udvar az első tavaszi virág ünnepére készül, Antal navarrai király elárulja Ferencnek és Máriának, hogy Anglia bosszút forral Franciaország ellen. Bash találkozik egy titokzatos, fehér ruhába öltözött nővel. Katalin megtudja, hogy mi okozza a hallucinációit.

A muskétások /The Musketeers/

2×10 Per és büntetés
Miközben Rochefort cselszövésének eredményeként Aramist bíróság elé állítják felségárulás vádjával, Porthos Spanyolországba tart, hogy csapdába csalja Vargast, a spanyolok kémfőnökét, aki bizonyítékkal szolgálhat Rochefort árulásáról. Rochefort immár teljesen a markában tartja a királyt, így semmi sem áll az útjában, hogy a királyné életére törjön.

Egyszer volt, hol nem volt

4×10 Bukás
A Hókirálynő átka Storybrook felé közelít, napnyugtakor el fog szabadulni a pokol, és mindenki a másik ellen fog támadni. Egyedül a Hókirálynő, Elsa és Emma menekülhetnek meg, no meg Mr. Gold, aki meg akar egyezni a Hókirálynővel, hogy Belle-t és Henryt is megmenthesse. Emma kiutat keres a városból, de amikor kiderül, hogy minden irányban áthatolhatatlan jégfal veszi körül, Elsa váratlanul rátalál Anna nyakláncára, és felcsillan a remény, hogy mégis volna mód a város lakóinak megmentésére. Arendelle múltjában Hans és csapatai veszik át az uralmat a királyságban, Anna és Kristoff elszöknek, és a kikötőben Feketeszakáll, a kalóz segítségét akarják igénybe venni.
4×11 A tükör sötét oldalán
A Hókirálynő átka eléri Storybrooke-ot, amelynek lakóiból legrosszabbik énjük tör a felszínre. Elsa és Anna Emmával együtt mentesek az átok hatása alól, és megkeresik a Hókirálynőt, aki már várja őket, hogy végre beteljesítse tervét. Szintén nem hat a bűbáj Goldra és az ő jóvoltából Hookra sem, aki azt a feladatot kapja, hogy keresse meg Henryt, akit Gold ki akar menekíteni a tomboló városból. A múltban megelevenednek Emma emlékei kamaszkorából, amikor először találkozott Ingriddel, majd később, amikor először viszontlátta Storybrookban.

Vikingek /Vikings/

2×5 Ragnar és Björn ravasz tervvel próbálják kicsalni Kattegatból Borg jarlt. Eközben Athelstan Ecbert király udvarában nehéz helyzetbe kerül: régi és új hitével kell megküzdenie. A király csapatai megtámadják Horik embereit, Björn pedig úgy dönt: apja mellett marad.
2×6 A bosszúszomjas Horik király nem várt félhez fordul segítségért. Lagertha hazatér új férjéhez, ám az események nem várt fordulatot vesznek. Athelstan Ecbert király bizalmasa lesz. Ezalatt Kattegat újra csatatérré válik: Ragnar kegyetlen revansot vesz a korábbi támadásért.

Foglalkozásuk: Amerikai

2×6 Vörös ajtó
Philip és Elizabeth magukat a CIA tagjainak kiadva találkoznak Larrickkel, hogy kiderítsék, ő ölte-e meg Emmettéket. Larrick említ egy előkészítés alatt álló nicaraguai hadműveletet, ami fontos lehet Moszkva számára. Úgy tűnik, szükségük lesz még Larrickre. Oleg a rá vonatkozó megfigyelési jelentések átadását követeli Stantől, aki vívódásában Gaadhez fordul, de a felettese nem segít neki. Elizabeth fantáziáját megmozgatja szenvedélyes és vad Clark, akit Martha leírt neki..
2×7 Hazugságvizsgálat
Arkagyij utasítja Ninát, hogy vesse magát alá a hazugságvizsgálatnak. Oleg felajánlja, hogy megtanítja Ninának, hogyan lehet kijátszani a poligráfot. Philip azt a parancsot kapja, hogy szerezze meg az ARPANET szerverközpontjából a hálózaton lévő adatokat, ehhez azonban az alkoholproblémákkal küzdő Duluth segítségére lesz szüksége. Larricknek el kell utaznia, ezért Elizabethéknek új tervet kell kitalálniuk, hogy bejussanak a támaszpontra. Lucia nem örül a hírnek, ám emögött személyes okok állnak.

Gyilkos hajsza /The Following/

3×13 Halálos alku
Patt helyzet áll fenn a Theo Noble ügyben. Míg Ryan a sorozatgyilkos húgát, előbbi Mike Westont tartja fogságban. A két fél cserében állapodik meg. Ám az egész akcióról az FBI nem tudhat, mert az Mike életébe kerülhet.
3×14 Élve vagy halva
Mike Weston életveszélyesen megsérül, amikor Mark Grey megtámadja. Az orvosok kevés esélyt látnak a felépülésére. Ryan Hardy tudja, hogy a sorozatgyilkos minden lépésüket figyeli, mert újfent betört az FBI rendszerébe. Campbell ügynökkel és Max-szel kezd magánakcióba.
3×15 Halálnak halálával
Theo foglyul ejti Ryant és az egyik ügynöktársát. Utóbbit a szeme előtt ki is végzi. Hardyt is meg akarná ölni, ám ekkor váratlanul megjelenik Eliza, és meggátolja ebben. Theo újabb sikeres szökés után ezúttal Gwent ejti fogságba, de Hardy megtalálja őket.

Válótársak

9. A férfiak terve, hogy elijesszék a kanlak potenciális vásárlóit, becsődöl. Tamara ki akarja semmizni Dávidot. Dávid összeveszik az ügyvédjével és lecseréli, de később rájön, hogy ez hiba volt. Noémi ráhajt Jocira, Szonja mindent megtesz, hogy eltávolítsa a lányt a kanlakból. Dávid nehezen, de tudomásul veszi, hogy a doktornő csak a pácienseként tekint rá. Joci és Szonja együtt vacsoráznak, de a lány továbbra sem boldog. Bálint véletlenül összefut régi szerelmével, Leonórával. A találkozást szeretkezéssel ünneplik meg. Bálint bevallja a fiúknak, hogy a kanlakot megvették.
10. Bálint szállodába viszi Leonórát, Zsófi véletlenül rajtakapja őket. Meglepő módon mindannyian higgadtan kezelik a kínos szituációt. Szonja mindent megtesz, hogy felhívja Joci figyelmét magára, áthívja bojlert szerelni. Zsófi kérésére Bálint szakít Leonórával, a gyerekek iskolájában róluk pletykálnak. Dávidnak sikerül rávennie a doktornőt egy randira, pompás vacsorát főz, de az első csókot elrontja. Joci és Szonja újra összemelegednek. A meghitt együttlétet Szonja meglepetéssel szakítja meg.

Borgiák

2×1 A Borgia bika
A második évad nyitó epizódjában Rodrigo Borgia, azaz VI. Sándor pápa új szeretőre tesz szert. Az egyházfő nagyszabású pogány ünnepséget szervez, amikor ókori emlékekre bukkannak egy rejtekhelyen. A Borgia-testvérek semmibe veszik az apjuk hatalmát, Cesare és Juan leginkább egymással rivalizál, ellentéteiket kiviszik az utcákra. Lucretia az újszülött gyermekét gondozza, miközben új terveket sző. A pápa egykori riválisa, Della Rovere bíboros most újra lelkipásztorként dolgozik. Úgy tűnik, az Isten vele van, megússza az ellene irányuló merényletkísérletet.

X-akták

10×1 Az én harcom
Mulder ügynök ismét felkeresi Scullyt, mert egy különleges ügyre bukkant. Sveta olyan fiatal lány, akit saját bevallása szerint többször elraboltak a földönkívüliek. A hasa tájékán több mintavételi nyom látható, de Sveta ködös emlékeiben az él, hogy mesterségesen megtermékenyítették, majd kivették belőle a magzatot. Noha törölték az emlékeit, Sveta esküdni mer, hogy nem földönkívüliek, hanem emberek tették ezt vele. Ugyanekkor Ted O’Malley oknyomozó tévériporter a kormány és a hatalom titkait készül leleplezni, mígnem nyom nélkül eltűnik, Sveta pedig nyilvánosan cáfolja mindazt, amit addig állított.
10×2 Mutáció
Scully sosem tudja elfelejteni kisfiát, és azt, ami történt vele. Szeretné megtalálni a felelősöket. Egy kutató öngyilkossága kapcsán Scully és Mulder eljutnak egy kórházba, ahol csupa születési rendellenességgel született gyermekkel találkoznak. Scully és Mulder arra gyanakszanak, hogy valaki kísérletezik a magzatokkal.

Vámpírnaplók

5×1 Tudom, mit tettél tavaly nyáron
Elérkezett a szeptember, és Elena – a Damonnel töltött szenvedélyes nyár után – a Whitmore Főiskolára készül. A tervek szerint Jeremy ott marad Salvatore házban Damon felügyelete alatt, és mindenkivel elhitetik, hogy csak megrendezte a halálát. Jeremyn kívül még továbbra sem tud senki arról, hogy Bonnie meghalt, ugyanis tartja a kapcsolatot az ismerőseivel, a fiú segítségével. Caroline is lelkesen készül a főiskolára, ahol Tyler is csatlakozni fog hozzá, miután kisegített egy vérfarkasfalkát az Appalache-hegységben. Rebekah és Matt visszatérnek Mystic Fallsba európai körútjuk után, és próbálnak visszazökkenni a normál kerékvágásba. Stefan a tó mélyén újra és újra feltámad, majd pedig újból megfullad, Silas pedig arra készül, hogy átvegye a hatalmat a város felett.
5×2 Igaz hazugságok
Habár az egész város Katherine-t keresi, Matt és Jeremy találja meg, és biztonságos helyre akarják vinni, ahol Silas nem találhat rá. Azonban egy benzinkútnál felismerik őket, és Silas, Stefannak adva ki magát, kicsalja Elenából az információt, hogy hová tarthat Jeremy. Közben Elena és Caroline rájön, hogy Megan halotti bizonyítványát meghamisították, méghozzá az egyik professzor a főiskolán. Megpróbálnak nyomozni az ügyben, de megérkezik Damon.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt kedveli: