Sorozatok a TV-ben 2016. január 4. és 2016. január 17. között

Jelenleg nézett sorozataim

 • Az uralkodónő /Reign/ csütörtök  21:00  2. évad  AXN White
 • Barátok közt minden hétköznap 20:40 18. évad RTL Klub
 • Egyszer volt, hol nem volt /Once Upon a Time/ szerda 22:35  4. évad m2 / Petőfi TV
 • Fargo  Hétfő  22:00 1. évad AMC  újra
 • Foglalkozásuk: Amerikai /The Americans/ csütörtök 23:00 2. évad Cool
 • Jóban rosszban minden hétköznap 19:30 12. évad TV2
 • Kalandos nyár – Párizs /Les mysteres de l’amour/ szombat – vasárnap 11:00 4. évad Cool
 • Outlander – Az idegen /Outlander/ kedd éjfél körül  1. évad AXN
 • Shannara – A jövő krónikája /The Shannara Chronicles/ Csütörtök 21:00 VIASAT3 premier
 • Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/ szerda 21:15 3. évad RTL Klub
 • Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/ minden hétköznap 16:30 1. évad RTL Klub
 • Totál szívás /Breaking Bad/ csütörtök 22:00, péntek 22:45 4. évad AMC premier
 • Válótársak csütörtök 21:20 1. évad RTL Klub véget ér
 • Vikingek /Vikings/ csütörtök 22:00 2. évad Viasat6

Egyéb sorozatok

 • A farm, ahol élünk /A Little House on The Prairie/ minden hétköznap  20:10 STORY5
 • A fehér királyné /The White Queen/ Csütörtök 19:55 1. évad AXN White újra
 • A muskétások /The Musketeers/ vasárnap 18:40, 2. évad Duna TV
 • A zöld íjász /Arrow/ Vasárnap  23:50 3. évad Cool premier
 • Dragon Ball Z minden hétköznap 16:15 Viasat6
 • Gyilkos hajsza /The Following/ szombat 22:00 3. évad RTL II
 • Homeland  Péntek  0:40 1. évad RTL Klub premier
 • Medicopter 117 – A légimentők minden hétköznap 9:00 Cool
 • Odaát /Supernatural/ szerda 0:30 7. évad RTL Klub premier
 • Szentjánosbogarak sírja /Hotaru no haka/Grave of the Fireflies/ Szombat 22:05 AMC    újra  
 • The Walking Dead hétfő  21:50 6. évad FOX  újra  
 • Vámpírnaplók /The Vampire Diaries/ kedd 23:00 4. évad Cool
 • Váratlan utazás /Road to Avonlea/ minden hétköznap 19:05 STORY5
 • Yu-Gi-Oh! GX    6:55  minden hétköznap 1. évad VIASAT6 újra

Sorozatok, amiknek olvasom az előzetesét.

A fülszövegek SPOILERT tartalmaznak.

Kalandos nyár – Párizs /Les mysteres de l’amour/

9×18 vagy 4×18 Gyász
Antoine halála óriási csapás a gyermeket váró Chloénak, az egész társaságot mélyen megrendíti a hír. Franck váratlan felbukkanásai, és az, ahogyan Lalyra néz, azt az érzést keltik Johnban, hogy kettejük között van valami. A két férfi között egyre nő a feszültség.
9×19 vagy 4×19 Viszály itt és ott
Chloé úgy tűnik, elveszítette a realitásérzékét, már az utcán is magában beszél, mintha Antoine mellette lenne. Helene egyre jobban aggódik miatta, attól fél, hogy esetleg visszatér a drogokhoz, vagy valami őrültséget csinál. Ezúttal úgy tűnik, Laly és John végérvényesen szakítanak, mert John rájött, hogy Laly megcsalja Franck-kal. Aline képtelen elfogadni, hogy Christian életében ott van Fanny, és viszályt szít közöttük.
9×20 vagy 4×20 Vissza a valóságba
Miután Christiant kidobja Fanny, a lány még felkeresi Aline-t, és behúz neki egyet. Aline nem tágít, megjelenik a vidéki házban, azt várva, hogy Christian majd mellé áll. Laly döbbenten ismeri fel Christian szeretőjében a nőt, aki egykor elvette tőle élete szerelmét, Sebastient. Helene pszichiáterhez viszi húgát. Chloé epilepsziás rohamot kap a rendelő előtt. Nicolas nem tudja, hogyan vessen véget kapcsolatának Ingriddel.
9×21 vagy 4×21 A kocka el van vetve
Peter Watson biztonsági főnöke, Bill, felhívja Helene-t, hogy értesítse, Peter és húga, Eve, feltehetően meghaltak, ugyanis repülőgépük minden bizonnyal lezuhant. Helene-t teljesen összetöri a hír. Jean-Paul, Peter egykori bizalmi embere, megjelenik a vidéki házban, és azt állítja, Peter hagyatéki ügyeit intézi. Csak Ingrid tud arról, hogy Peter már régen kirúgta sikkasztás miatt. Olga azt ígéri Francknak, segít visszaszerezni Lalyt.

Breaking Bad – Totál szívás

4×1 Életbevágó döntés
Gale meggyilkolása után Gus fogva tartja Waltot és Jesse-t. Eközben Skyler kétségbeesetten próbálja felkutatni Waltot, aki a kocsiját az ő kocsifeljáróján hagyta: utolsó kísérletként egy lakatos segítségével, hazugságok árán bejut a lakásába, de ezzel nem megy túl sokra. Marie újabb számlákat visz át neki, de Skyler megnyugtatja, hogy nem gond számukra a fizetés. Walt könyörög Gusnak a Jesse és a saját életéért, és Gus meglepő döntést hoz.
4×2 38-as rövid csövű
Walt vásárol magának egy fegyvert, hogy meg tudja védeni magát – főleg Gustól. Jesse-t meglátogatja két cimborája, az épp leszokóban levő Badger és Pete, de Jesse sikeresen visszaszoktatja őket, sőt egy házibulit is rendeznek. Andrea megjelenik Jesse-nél és kérdőre vonja az öccse halála után a postaládájukban talált pénz miatt. Skyler megpróbálja megvenni az autómosót Bogdantól, de első alkalommal falakba ütközik.

Shannara – A jövő krónikája /The Shannara Chronicles/

1.-2. Több ezer évvel az emberiség veszte után, Négyföldre halálos
veszély leselkedik. A világ maradékénak sorsa három, nem hétköznapi fiataltól
függ: az elf hercegnőtől, aki a palotán túli világról ábrándozik, a gyönyörű,
fékezhetetlen, eszes romanó lánytól, és a félelf fiútól, akinek sejtelme sincs róla,
hogy ereiben nagy elődök vére folyik, mely kijelöli végzetét.
3. Allanon súlyosan megsebesül, Wil és Amberle pedig a palotába vezető úton Eretria és Cephalo fogságába kerül. De a romanók miatt kell a legkevésbé aggódniuk, Wilnek meg kell tanulnia, a Tündérkövek használatát, mielőtt a vérszomjas fúria mindannyiukkal végez.

Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/

1×17/2 (33)
Megszületik a legifjabb herceg, s a gyermekáldás újra szorosabbá fűzi Hürrem és Szulejmán kapcsolatát. Mahidevran továbbra is a háttérbe szorulva igyekszik az eseményeket irányítani. Ibrahim vacsorára hívja az uralkodó családot, ahol a válide nem kis megrökönyödésére az asztalhoz ülteti Hürremet is. Majd bemutatja az udvari arcképfestőt, Hürrem egykori szerelmét.
1×18 (34-35)
Hürrem találkozik régi szerelmével, Leóval. Az uralkodó megtapasztalva Leo művészi tehetségét, felkéri, hogy fessen Hürremről és róla közös képet. Mahidevrán a hír hallatán új tervet eszel ki Hürrem ellen. Hatidzse volt lakosztályát szemeli ki magának, hogy oda átköltözve közelebb lehessen a szultánhoz. Hürrem a tervről tudomást szerezve ugyanezzel a kéréssel fordul Szulejmánhoz. Egyiptomban Ahmet pasa önkényuralmat épít ki a mamelukokkal.
Az Egyiptomba száműzött Ahmet pasa szultánná kiáltatja ki magát, és fellázad az Oszmán Birodalom fennhatósága ellen. Szulejmán Ibrahimot küldi Ahmet ellen, hogy állítsa helyre a rendet Egyiptomban. Hatidzse állapotos, így a pasa még nehezebb szívvel indul útnak. A palotában a szultán parancsára Hürrem kapja meg Hatidzse üresen maradt lakosztályát. Viktória Hürrem és Leó beszélgetését kihallgatva tudomást szerez a pár féltve őrzött közös titkáról.
1×19 (36-37)
Ibrahim pasa Egyiptom felé tart, hogy leverje Ahmet pasa készülő lázadását. Ott tartózkodó hívei azonban megelőzik őt, így érkezésére fejét veszik a pasának, és helyreáll a rend. Szulejmán vadászatra indul, ahová Musztafát is magával viszi. Eredetileg úgy alakul, hogy a fiú miatt Mahidevran is megy, ám Hürrem fülébe jut a hír, és nem csak arra veszi rá a szultánt, hogy Mehmet fiúkat is vigye, hanem még ő maga is velük tart Mahidevran helyett.
Ibrahim Egyiptomba érkezve, az ottani lázadást leverve elkezdi a rend helyreállítását és a szultán törvényeinek beiktatását. Miután az áruló bégeket és Ahmet pasát lefejezik, a népnek támogatást és javaik visszarendelését ígéri. Eközben a birodalomban tétlenkedő janicsárok is felkelést szítanak. A szultán és Ibrahim pasa távolléte alatt a főváros ellen vonulnak, ahol rabolnak, fosztogatnak. A hír hallatán a szultán visszaindul vadászatáról. Hürrem és Musztafa herceg az uralkodót megelőzve érkezik a fővárosba.
1×20 (38-39)
A szultán hazatérése után a janicsárok lázadása véget ér. Az uralkodó hajlandó meghallgatni a követeléseiket, de a lázadók hangadóit kivégezteti. Hatidzse a zavargások során történt baleset miatt elveszíti gyermekét. Ibrahim is megérkezik, de egyelőre mit sem tud a Hatidzsével történtekről. Hürrem elveszíti azt a gyűrűjét, amit Szulejmántól kapott, és eltűnéséért Mahidevrant okolja. Kiderül, nem alaptalanul.
A szultán parancsára a janicsárok okozta károkat helyrehozzák, és kárpótolják mindazokat, akiket veszteség ért. A velencei követ külön panasszal fordul a diván felé, melyet Ibrahim részben elutasít. Előkerül Hürrem gyűrűje, Mahidevran Nigarral visszajuttatja azzal a feltétellel, hogy Hürrem ne tudja, hogy nála volt. A szultán Hürremnek ígért egy vacsorát, melyet azonban lemond, mert Hatidzse azt szeretné, hogy az uralkodó náluk vendégeskedjen. Szulejmán szemet vet az ott szolgáló Viktóriára.
1×21 (40-41)
Ferhat pasát, a valide idősebbik lányának urát mértéktelen harácsolással és önkényeskedéssel bevádolják az udvarnál. A szultána egyszer már megmentette a pasát, mikor Ahmet pasával szövetkezett. Ám ha a vádak igaznak bizonyulnak, már senki sem mentheti meg a haláltól. Leo a palotához szegődve kezd dolgozni. Hürrem gyanítja, hogy Szulejmán Viktóriával volt, mikor Ibrahimnál vendégeskedett. Nigart egyre több támadás éri, amiért elhanyagolja munkáját. Mahidevrannak köteles kémkedni, miközben Hürrem is ragaszkodik hozzá.
Ferhat pasa fölött ítélkezik a diván: fejére kimondják a halált, és rögtön ki is végzik. Asszonya, a szultán húga Bejhan csak ura halála után értesül a hírről. Mikor megtudja, hogy fivére parancsára végezték ki Ferhatot, megtagadja őt. Ezalatt új háremhölgyek és szolgálók érkeznek a palotába. Egyiküket pedig már szinte az első napokban a szultán elé viszik. Hürrem nehezményezi, hogy az uralkodónak több ágyasa van. Szerelmi bánatában olyan kéréssel áll az uralkodó elé, amely a szultánt az ágyasaival kapcsolatban döntésre készteti.
1×22/1 (42)
Az új háremhölgyek teljesen kihozzák a sodrából Hürremet. A féltékeny asszony megfenyegeti a szultánt, hogy elhagyja a palotát, ha ő nem küldi el az ágyasokat. Ez a fajta viselkedés magát az uralkodót is meglepi. Ennek ellenére Szulejmán enged asszonyának, és ágyasait eltávolíttatja. A döntés felbolygatja az egész palotát, kiváltképp Máhidevrant, aki már előre örült Hürrem távozásának. Az uralkodó felveszi a velencei kereskedők vezetőjével.

Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/

3× 15/3, 16/1 Hürrem ultimátumot ad Ibrahim pasának, ám a pasa kineveti. Tasli Dzsali kénytelen bevallani Mahidevran szultánának, hogy titokban szerelmes leveleket vált Mihrimával. Hatidzse szolgákat küld Ibrahim után, aki az utóbbi időben megint titkolózik előtte. A szultán és Hürrem között újra fellángol a szerelem, ám titokban Szulejmán továbbra is figyelemmel kíséri Firuze sorsát.
3×16/2 Hürrem halálra rémül, amikor megtudja, hogy fia, Mehmed herceg valójában nem Rüsztem agával lovagol, hanem valahol a kikötőben van Ibrahim pasával. Nigar asszony új esélyt kap a pasától, s engedélyt kap arra, hogy találkozzon a kislányával. Musztafa ellen merényletet kísérelnek meg. Mehmet bajba kerül az ágyasa miatt.

Jóban rosszban

12×2755-2764
Bandi és Gyöngyi leszedik a karácsonyfát, Kardos segít nekik és közben fogadalmat is tesz. Péter felkeresi Rolandot az adományozás ötletével. Közben Konrád úgy érzi, hogy Aliz féltékeny Mariannra. Miután Bori távozik, Milán bevallja Szabinak, hogy tart az apja bosszújától.
Szlávikot gyötri a lelkiismeret-furdalás. Konrád elmondja Aliznak, hogy szabad kezet kapott Rolandtól a Révészek eltávolítására. Közben Keller Mónikánál puhatolózik a környezetvédelmi támogatással kapcsolatban.
Felvetődik Eszes kettősügynöki megbízatása. Miközben Szabi Gyulát próbálja figyelni, Adri szóba elegyedik vele. Közben Roland Bettyt bízza meg a kórház környezetvédelmi programjával.
Reggeli készülődés közben Roland és Barbara Betty új munkájáról beszélgetnek. Milán, Szabi és Bori azon tanakodnak, hogy beavassák-e Mariannt Gyula öngyilkossági terveibe. Közben Adél leadja az infót Halmosnak, hogy nyomoznak utána.
Gabi számon kéri az ezredest. Mariann azt szeretné, ha a férje elvonóra menne, de Gyula Mariannt szeretné visszakapni. Közben Szilárd azt tanácsolja Verának, hogy teremtsen alkalmat arra, hogy Laci és a kollégák jobban megismerhessék egymást.
Megérkezik Szabi és közli Gyulával, hogy nem fogja hagyni, hogy terrorizálja Boriékat. Roland és Konrád már Milán likvidálására készülnek. Közben Kardos, Viktor és Szilárd a közelgő buliról és Veráékról beszélgetnek.
Mariann és Bori még a Gyulánál tett látogatás hatása alatt vannak, Milán pedig mérges az anyjára. Közben Laci meghallja, amint Vera kiönti a szívét Kardosnak. Kata elmondja Rolandnak és Barbarának, hogy Nándi nem akarja visszafogadni őt.
Keller baráti gesztusára Nándi durván reagál. Közben Szilárd azt tanácsolja Milánnak, hogy döntse el, ad-e még egy esélyt az anyjának. Az egész kórház Veráról pletykál, amit Alexa sem néz jó szemmel.
Vera bocsánatot kér Lacitól, aki nem érti, hogy miért nem bízik benne. Milán és Mariann rendezni próbálja a kapcsolatukat. Közben Katáék épp lemondóan konstatálják, hogy a tervük mégsem jött be, amikor Nándi telefonon jelentkezik.
Új rezidens érkezik a kórházba. Pongrácz Verát kéri fel, hogy legyen Patrícia mentora. Kardos épp beszámol Dórának és Viktornak az új rezidensről, amikor az érkező Vera arra kéri, hogy szedje fel a lányt. Közben Roland elújságolja Konrádnak, hogy Kata sikerrel járt Nándinál.

Barátok közt

18×7721-7740
Aliz és Krisztán közel kerülnek egymáshoz és ez zavart okoz a kapcsolatukban. Vajon hogyan kezelik a helyzetet? Péter olyat tesz, ami komoly bajt hozhat a fejére. Megindul a találgatás Róberttel kapcsolatban. Ottó és Liza is döntést hoz az életével kapcsolatban. Ádám még mindig féltékeny Hannára és Péterre, így meggondolatlan dolgot tesz, amikor szembesül azok üzleti sikerével. Nórára megdöbbentő hatással vannak az események.
Krisztián kockázatos játékba kezd Nikollal és egy nemzetközi hírű fegyverkereskedővel, hogy megvalósítsa Zsolttal kapcsolatos terveit. Ádám a Hannával való konfliktusok után belemegy, hogy modellt álljon Zsófinak egy meglehetősen pikáns képhez. Nóra mindenkit ki akar zárni a terveiből. Bizonyos emberek nyakán egyre inkább szorul a hurok az esküvőn történtek miatt, és mindenki gyanús. Az események megdöbbentő fordulatot vesznek a gyertyatartó miatt.

Az uralkodónő (Reign)

2×9 Miközben Ferenc és Bash Montgomeryt keresi, a protestánsok egyre aktívabban szervezkednek. Mária egyedül tartózkodik a kastélyban, amelyet hamarosan megtámadnak a protestánsok. Castleroy még mindig nem tudja, hogy a pénzével valójában nem iskolákat, hanem teljesen más ügyet támogatott.
2×10 A kastély elleni támadást követően Ferenc meglepő döntést hoz, amelynek komoly következményei lesznek az uralkodására nézve is. Eközben Mária és Condé herceg igyekeznek kideríteni, hogy ki támadta meg Máriát. Hamarosan a lázongás kiterjed az országra. Leith a súlyos helyzetre való tekintettel igyekszik rávenni Greert, hogy meneküljenek el Franciaországból.
2×11 Ferenc és Bash igyekeznek valahogyan véget vetni a vérontásnak, különböző terveket eszelnek ki. Eközben Mária és Greer próbálják megkímélni Condé herceget a bíboros kérdéseitől. A hölgyek hamarosan Condé bátyjának palotájában találják magukat egy botrányos mulatság kellős közepén.

A muskétások /The Musketeers/

2×8 Az elveszett apa
Porthos megtudja végre, hogy ki az apja, és azonnal útra kel, hogy személyesen vonja felelősségre. Amit megtud, arra indítja, hogy megkérdőjelezze helyét a muskétások között. A látogatásra elkíséri Aramis is, aki gyanús dolgokat fedez fel Porthos újonnan megtalált családja körül. A leánykereskedelem szálai egy párizsi szalonba vezetnek, ahol a muskétások személyesen járnak utána az üzlet tönkretételének. Eközben Rochefort a Milady segítségét kéri, hogy bizonyságot szerezzen a királyné hűtlenségéről.
2×9 A vád
A királyné egyedül a muskétásokra számíthat, amikor Rochefort ármánykodása következtében árulással vádolják. A Milady szabadulni akar Rochefort markából, ezért elárulja a muskétásoknak, hogy a király legteljesebb bizalmát élvező főúr valójában a spanyol királyság fizetett kémje. Rochefort befolyása egyre súlyosabb válságot idéz elő, és már a király élete sincs biztonságban.

Egyszer volt, hol nem volt

4×8 A tökéletes testvér – 1. rész
Az Elvarázsolt Erdőben a Hókirálynő elmondja a varázslóinasnak, hogy azért találkozni akar a varázslóval, hogy új testvéreket találjon magának, akik hasonlóan hozzá, mágikus képességekkel rendelkeznek; Elsa már megvan egynek, ezért már csak egy további nővérre volna szüksége? Storybrookban Emma a nemrég elszabadult varázserejét rejtegetve kerüli szerettei társaságát, egyedül Henry képes a nyomára akadni, de a találkozásnak nem lesz jó vége. Hook attól fél, Emma Goldtól fog segítséget kérni, hogy szabadítsa meg a mágiától, ő pedig tudja, hogy Goldra ilyesmit nem szabad rábízni.
4×9 A tökéletes testvér – 2. rész
Arendelle-ben Anna arra készül, hogy az úrnával csapdát állítson Ingridnek, de végül ő esik bele a csapdába, és varázserejű nagynénje hatása alatt tér vissza nővéréhez, Elsához. Storybrookban Emma Gold varázslata segítségével akar megszabadulni varázserejétől, és az sem állítja meg, amikor a Hókirálynő figyelmezteti, hogy Gold el fogja árulni. Hook megpróbál még időben közbelépni, de Gold folyul ejti. Robin eközben talál valamit a könyvtárban, ami arra utal, talán mégis létezhet boldog befejezés Regina számára.

Vikingek /Vikings/

2×3 Ragnar és emberei mind mélyebbre hatolnak Wessex területén. Ecbert király követeket küld a vikingekhez. Borg jarl megtámadja Kattegatot és elfoglalja a települést. Rollo megmenti Ragnar családját és Aslaug hercegnőt, de menekülni kényszerülnek. Ezalatt Lagertha új férje megkeseríti az asszony és az időközben felnőtt Björn életét.
2×4 Ragnar találkozik Ecbert királlyal, ám amikor értesül a Kattegat elleni támadásról, azonnal hazafelé veszi az irányt. Athelstan Wessex területén marad Horik királlyal, ám hamarosan fogságba esik, életét Ecbert menti meg. Ragnar megtalálja családját és rég nem látott rokonokat is üdvözölhet…

Foglalkozásuk: Amerikai

2×4 Kis éji zene
Váratlanul felbukkan Claudia és elmondja, hogy szerinte ki ölhette meg Emmettéket. Stan egyre nehezebben birkózik meg a Nina-Sandra helyzettel, s Philip előtt is felfedi a titkot, hogy szeretője van. Gaadet vonják felelősségre Vlad Koszigin haláláért. Oleg felhasználja a kapcsolatrendszerét, hogy többet tudjon meg Nináról, s a kezébe kerülnek Nina jelentései is a Stannel folytatott kapcsolatáról. Elizabethnek és Philipnek el kell rabolnia egy fizikust.
2×5 Fogolycsere
A balul sikerült akció után Moszkva ki akarja cserélni a Moszad-ügynököt Baklanovra, de az izraeliek nem akarnak tárgyalni. Eközben Philip egy elhagyott házban vigyáz az ügynökre. Elizabeth Clark testvéreként meglátogatja Marthát, hogy rábeszélje, ne adja ki az FBI-nak a férje nevét. Stanék forró nyomon vannak Baklanov eltűnése ügyében, és sejtik, hogy az oroszok ki akarják juttatni az országból.

Gyilkos hajsza /The Following/

3×9 A halál árnyékában
Theo Noble megfenyegeti Hardy ügynököt, hogy tönkreteszi az életét. Meg is kezdi ennek kivitelezését. Különféle számítógépes rendszereket tör fel, így a rendőrségét is, valamit Hardy bankjáét is, hogy megfossza minden javától. Gwenre, Ryan barátnőjére is rászáll, és kreál neki egy szabálysértést a munkahelyén, ami miatt a nőt akár el is bocsáthatják. Majd felveszi a kapcsolatot Joe Carrollal. Örök hírnevet és halhatatlanságot ígér neki, ha Carroll elárulja a kódot, amivel Strauss a követői és egyéb titkait őrzi valamilyen platformon. Joe nem áll kötélnek.
3×10 Túszjátszma
Elérkezett Joe Carroll kivégzésének a napja. Az utolsó vizsgálaton, a sorozatgyilkos kiszabadul, és túszul ejt egy orvost, egy jogászt és egy kabinetfőnököt. A követelése pusztán annyi, hogy Ryan Hardy jöjjön be hozzá. Az FBI természetesen nagy erőkkel vonul a helyszínre, Ryan pedig Joe kérésének eleget téve bemegy, hogy beszéljen vele. A célja, hogy ráébressze az FBI-ügynököt, igenis ő az, aki a legfontosabb szerepet tölti be az életében.
3×11 Démonok
Theo alatt egyre forróbb a talaj, felkeresi a húgát, hogy vele együtt tűnjenek el Hardy ügynök és az FBI elől. Ehhez azonban sok mindenre szükség volna. A férfi Strauss naplójából kinyomoz egy címet, ahol egy furcsa szektába csöppennek. A vezetőjéről tudott, hogy gazdag,és befolyásos ember. Theo ajánlatot tesz neki, hogy a kimenekítésükért cserébe, átadja neki Ryant, mondván erre a szektára is veszélyt jelenthet. Az FBI-nál közben egy beépített ember után is nyomoznak, illetve egy régi sorozatgyilkos ügye is napirendre kerül, miután Joe Carroll utolsó tippje összefüggésbe hozza Theo Noble eseteivel.
3×12 Mindenki valakié
Sloan ügynököt holtan találják. A gyilkosát, Tom Reyest, miután Mark és Daisy rajtakapja Sloan hullájával, megzsarolja, hogy telepítsen fel egy programot az FBI szerverére. Ezáltal Theo ismét be tud lépni a rendszerbe, és nyomon követheti az eseményeket. Ryanék közben azonosítják Theo húgát Pennyt, és el is fogják. Ám eközben Theo is elfogja Mike-ot. Patt helyzet áll elő.

Válótársak

7. Szonja közli, hogy terhes és hogy Joci az apa. Joci ezt elfogadja, de nem akar vele összeköltözni. Szonja megfenyegeti, hogy akkor elveteti a babát. Bálint találkozik Emillel, Zsófi pasijával. Bevallja Zsófinak, hogy Emil egyáltalán nem rossz ember. Dávid és Tamara randiznak, ami szenvedélyes szexszel zárul, Dávid mégis faképnél hagyja Tamarát. Hilda megpróbálja rábeszélni Szonját, hogy hagyja el az országot. Szonja a stressz hatására elvetél. Bálint nekimegy valaminek a kocsijával, de nem nézi meg, mi volt az.
8. Tamara Dávid vagyonának felét követeli, a házastársi szerződés alapján. Dávid felhívja Jocit, hogy nézze meg a szerződést, de Joci bepánikol. Rájönnek, hogy Joci nehezen tud olvasni. Zsófi elmeséli Bálintnak, hogy Emil kórházba került, mert elütötték. Ez erkölcsi dilemma elé állítja a férfit: elmondja, vagy tagadja-e az esetet. Joci összejön egy kishitű, félénk lánnyal. Bálint apósa potenciális vevőkkel érkezik a villába.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt kedveli: