Sorozatok a TV-ben 2015. december 21. és 2016. január 3. között

Premier

Szentjánosbogarak sírja /Hotaru no haka/Grave of the Fireflies/ AMC December 23. 22:45

Szérum RTL II: December 21. -től minden hétköznap 22:30

Újra

Az idők végezetéig /World Without End/ DUNA TV: December 28. – tól négy napon át éjfél körül

Sztárban sztár 3. évad Szuper TV2 december 21.-től mindennap 16:20-kor.

TV csatornák szerint

AMC

 • Totál szívás /Breaking Bad/ csütörtök 22:00, péntek 22:45 Két hét szünet, folytatás január 7. 4×1
 • Szentjánosbogarak sírja /Hotaru no haka/Grave of the Fireflies/szerda 22:45 premier

FOX

 • The Walking Dead hétfő  21:50 5×11-14

Cool

 • Kalandos nyár – Párizs /Les mysteres de l’amour/ szombat – vasárnap 11:00 4×14-17
 • Foglalkozásuk: Amerikai /The Americans/ csütörtök 23:00 Két hét szünet, folytatás január 7. 3×4
 • Medicopter 117 – A légimentők minden hétköznap 9:00
 • Vámpírnaplók /The Vampire Diaries/ kedd 23:00 4×21-22

RTL Klub

 • Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/ szerda 21:15 3× 15/2 majd egy hét szünet után január 6.-án jön a 3×15/3-16/1
 • Barátok közt minden hétköznap 21:20 18×7715-7720, majd január 4.-től folytatás
 • Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/ minden hétköznap 16:30 1×16-17/1, folytatás január 4. 1×17/2
 • Válótársak csütörtök 21:20 Két hét szünet, folytatás január 7. 1×7

RTL II

 • Gyilkos hajsza /The Following/ szombat 22:00 3×5-8
 • Szérum  December 21. -től minden hétköznap 22:30 premier

RTL+

 • Vámpírnaplók /The Vampire Diaries/ kedd 22:00 4×21-22
 • Celeb vagyok, ments ki innen! szombat 17:00 4×8-9
 • Revolution hétfő 22:00 1×12-13

Sorozat+

 • Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/ vasárnap 10:30 1×11-20

Duna TV

 • Maradj talpon! minden hétköznap 19:30 Két hét szünet, folytatás január 4. 78. rész
 • A muskétások /The Musketeers/ vasárnap 18:40, 2×6-7
 • Játék határok nélkül szombat 19:40 11. rész
 • Az idők végezetéig /World Without End/ December 28. – tól négy napon át éjfél körül újra

m2 / Petőfi TV

 • Egyszer volt, hol nem volt /Once Upon a Time/ szerda 22:35 Két hét szünet, folytatás január 6. 4×8

SuperTV2

 • Jóban rosszban minden hétköznap 11:50 12×2752-2754, majd folytatás január 4.
 • Sztárban sztár 3. évad december 21,-től mindennap 16:20-kor.

TV2

 • Jóban rosszban minden hétköznap 19:30 12×2752-2754, majd folytatás január 4.

STORY5

 • A farm, ahol élünk /A Little House on The Prairie/ minden hétköznap napi 3 rész 20:10
 • Váratlan utazás /Road to Avonlea/ minden hétköznap 19:05

AXN

 • Outlander – Az idegen /Outlander/ kedd éjfél körül  1×2, majd egy hét szünet

AXN White

 • Az uralkodónő /Reign/ csütörtök napi két rész 19:45 Két hét szünet, folytatás január 7. 2×9

Viasat6

 • Vikingek /Vikings/ csütörtök 22:00 1×9, 2×2 majd egy hét szünet
 • Dragon Ball Z minden hétköznap 16:15  37-45

 

Sorozatok, amiknek olvasom az előzetesét.

A fülszövegek SPOILERT tartalmaznak.

Szentjánosbogarak sírja /Hotaru no haka/Grave of the Fireflies/

A film egy fiatal testvérpár szívszorító sorsát követi végig a második világháború sújtotta Japánban. Szeita és alig négyéves kishúga, Szecukó apja egy hadihajón szolgál, amikor anyjuk életét veszti bombázás okozta tűzvészben. A két árva egyik nagynénjükhez kerül, ám hamarosan kiderül, hogy a háborúban elszegényedett, bizalmatlanná vált társadalomban csak magukra számíthatnak, és kénytelenek egyedül szembenézni a háború poklával. A fenyegető éhség és a bombázók árnyékában csak a szentjánosbogarak halvány fénye képes a reményt életben tartani.

Kalandos nyár – Párizs /Les mysteres de l’amour/

9×14 vagy 4×14 Újra otthon
Antoine sok időt tölt egy lánnyal, akinek létezéséről semmit nem mond Chloénak. A városban sétálva Helene azt látja, hogy egy ékszerüzletben Antoine gyűrűt vesz a lánynak, de Chloéval nem osztja meg, mit látott. Laly tovább folytatja titkos viszonyát Franck-kal. Josét végre kiengedik a kórházból, a társaság kitörő örömmel fogadja. Miközben Fanny a stúdióban énekel, Christian a folyósón megismerkedik egy nővel, aki rabul ejti.
9×15 vagy 4×15 Közös hullámhossz
Laly pszichológushoz fordul, hogy segítséggel rájöjjön, mi okozza azt, hogy képtelen véget vetni szeretői viszonyának, miközben Johnt szereti. Eve és Olga mindenki nagy megdöbbenésére elválaszthatatlan barátnők lesznek. Nicolas visszatér Franciaországba, és próbál beletörődni abba, hogy az érzelmi élete teljes kudarc. Ingrid elhagyja a házat, és fura búcsúlevelet hagy Nicolasnak.
9×16 vagy 4×16 Veszedelmes viszonyok
Chloé megismerkedik Emilievel, akiről kiderül, hogy Antoine testvére, és a két lány azonnal barátságot köt. Laly igyekszik okosan menedzselni a szeretőjével és a Johnnal töltött időt, de kalandjai egyre inkább a lebukás felé sodorják. Christian sem tud ellenállni Aline varázsának, és hogy le ne bukjon, kénytelen beavatni Nicolast a hazugságaiba.
9×17 vagy 4×17 A szakadék peremén
Chloe végre bejelenti a nagy hírt Antoine-nak, gyermeket vár. Antoine nagyon boldog, ám a sors közbeszól, és boldogságuk nem tarthat sokáig. Helene rájön, hogy Laly megcsalja Johnt, és próbál a lelkére beszélni. Ingrid visszamegy Svájcba, és arra készül, hogy a születésnapján öngyilkos lesz, leveti magát egy szikláról. Az aggódó Nicolas azonnal Svájcba repül, hogy megakadályozza.

Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/

3× 15/2 Mahidevran elcsíp egy titkos levelet, amit a hárembe küldtek. Biztos benne, hogy Hürrem kémkedik utánuk. Azonnal megkettőzik az őrséget, a hárem tagjait pedig kivallatják. Ibrahim rosszul viseli a szultán döntését, aki Ayas pasára bízza a mérgezés kivizsgálását. Az uralkodó Hürrem sugallatára, közvetlen környezetét, beleértve legbizalmasabb embereit is vizsgálatnak veti alá.

Barátok közt

18×7715-7720
Timi végül nem megy el az esküvőre. Attila körül akar szaglászni Ludwig irodájában. László mindent megtesz, hogy elhitesse Gizivel, hogy nem csalta meg. Vajon hisz neki az asszony? Rudi ráveszi Fasírtot, hogy segítsen megszervezni egy találkozót Nikollal. Róbert megpróbálja megcsókolni Ágnest, és ennek Ludwig is szemtanúja lesz. Az esküvőn számos meglepő és tragikus esemény is történik.

Szulejmán /Muhtesem Yüzyil/ 

1×16 (30-31)
Ibrahim és Hatidzse új palotájukba készülnek. Ezt használja ki a valide, s palota nézőbe hívja Hürremet, hogy a lány távolléte alatt Viktóriát, az új ágyas gond nélkül átküldhesse a szultánhoz. Közben baleset történik a palotában: Mehmet a legkisebb herceg beleesik a belső kert egyik tavába. Hürrem hamarosan tudomást szerez a valide szándékáról, és elhatározza, hogy mindenáron eltávolítja Viktóriát a palotából.
A palotában elterjed a hír, hogy Mahidevrán újra terhes, a bába vizsgálata azonban rácáfol erre. Hürremről azonban kiderül, hogy várandós. Úgy tűnik, hogy Viktóriát sikerül eltávolítani a szultán mellől, mert a valide hajlik arra, hogy Viktóriát Ibrahim és Hatidzse palotájába költöztessék. A festő Leo, Hürrem egykori szerelme a palotába kerül, s egyelőre nem tud arról, volt kedvese a szultán ágyasa.
1×17/1 (32)
Óriási készülődés kezdődik Ibrahim és Hatidzse esküvőjére, hogy a városban hatalmas ünnepség keretében házasságot köthessen az ifjú pár. Hürrem életet ad harmadik gyermekének, egy életerős fiúnak. Így kettős öröm éri az uralkodó családot, a szultán felhőtlenül boldog, Mahidevran már kevésbé.

Gyilkos hajsza /The Following/

3×5 Száműzöttek
Megkezdődik Dr. Strauss pere. A férfit több bűncselekmény miatt helyezték vád alá. Ryanék koronatanúját pedig a vallomása előtt meggyilkolják. Az FBI sejti, hogy az eset mögött ismételten Strauss áll, és hogy a férfi kapcsolatban áll a két bérgyilkossal, Daisyvel és Kyle-lal. Ryan szerint Strauss a börtönből adta ki a parancsait.
3×6 Mark Gray ezúttal egy New York-i tűzoltóállomásra csap le, és vérfürdőt rendez. Nyilvánosságra kerül, hogy az őrsön dolgozott Ryan elhunyt bátyja is, és a közvélemény az ügynököt okolja a szörnyű támadásért. Mark gyanakodni kezd, hogy segítői, Kyle és Daisy saját szakállukra is dolgoznak. Kételyei csak megerősödnek, amikor az FBI rátalál a búvóhelyére, és menekülnie kell.
Mark és követői elrabolják Clarke ügynök feleségét, Annát. Céljuk azonban nem az, hogy a nővel végezzenek, hanem az, hogy Ryan nyilvánosság előtt ismerje be, hogy hazudtak Lily Gray meggyilkolásának körülményeiről. Mark ultimátumot intéz az FBI felé: ha nem teljesítok követelését, végeznek Clarke ügynökkel, akit a felesége helyett magukkal hurcolnak egy ismeretlen helyre.
3×7 A vadászat
Strauss doktor meggyilkolása után, tanítványa, Theo azon fáradozik, hogy minden nyomot eltüntessen maga után. Elsőként kiszabadítja Dunkan Bankst, Strauss egy másik tanítványát, aki azonnal a társa lesz. Az FBI rájön, hogy valaki feltörte a központi szerverüket, és ennek volt köszönhető az is, hogy Strausst szabadlábra helyezték, a nyomok egy biztonságtechnikai vállalathoz visznek, melynek vezetőjét letartóztatják. Sokan úgy vélik, ő a tettes, de Ryan kitart saját elmélete mellett, miszerint az elkövető annál okosabb, mintsem könnyedén lebuktassa magát.
3×8 Hús és vér
Folytatódik a nyomozás Theo után. A sorozatgyilkos úgy próbálja eltűntetni a nyomait, hogy mindenkit, akivel kapcsolatba került, módszeresen eltesz láb alól. Az eseteket pedig öngyilkosságnak állítja be. A saját családjával sem tesz kivételt. Felesége mellett kis híján gyermekeivel is végez, majd megfenyegeti Ryant, hogy vele, vagy az ő szeretteivel is végezni fog.

A muskétások /The Musketeers/

2×6 A napfogyatkozás
Marmion a híres csillagász az egész királyi udvartartást vendégül látja kastélyában, hogy a napfogyatkozást ott tekinthessék meg egy egyedülálló tudományos előadás kíséretében. A muskétások és maga Rochefort is elkíséri a királyt, de ők sem tudják meggátolni, hogy Marmion álnok csellel foglyul ne ejtse mindannyiukat. A bosszúvágy által hajtott tudós őrült játszmába kezd, amelyben az áldozatoknak a vakszerencsére kell bízniuk maguk és szeretteik életét. Egyedül a Miladynek sikerül szabadulnia a csapdából, rajta áll a király, a királyné és a trónörökös megmentése.
2×7 Az üldözött menyasszony
A király unokahúgát a muskétások kísérik útján Mantovából Svédország felé, ahol előre elrendezett házasság várja, amely előnyösen fogja befolyásolni Franciaország és Svédország kapcsolatát. Út közben azonban fegyveresek törnek Lujza hercegnő életére, és a muskétások dolga lesz nemcsak a hercegnő védelme, hanem annak kiderítése is, milyen szándék áll a támadás hátterében, főleg miután az udvar más kulcsfiguráinak is az életére törnek. Egyre inkább úgy tűnik, hogy a gyilkosok már a palota falain belül keresendők.

Jóban rosszban

12×2752-2754
Konrád beleegyezik, hogy Kata is jelen legyen Kelemen vallatásán. Gyöngyiék karácsonyfát állítanak. Közben az ezredes felháborodásának ad hangot, amiért Gabi lánya is belekeveredett a rablásba. Müller és Szlávik kikérdezik Bandit…
Gabi a karácsonyi díszítéssel bíbelődik, Müller és Szlávik viszont terepre küldené, hogy nyugodtan nyomozhassanak az áruházi rablásban. Közben Bandinak Gyöngyi és Annamari ad ötletet a halászlé-probléma megoldására.
Miközben István és Betty egyeztetik az esti programot, Böbe és Bandi meghozzák a halászlevet, Adél pedig beszámol a fejleményekről Bignek. Közben Garai gratulál Szlávikéknak a sikeres nyomozáshoz. Kezdetét veszi végre a karácsonyi jótékonysági party.

Vikingek /Vikings/

2×2
Négy év telt el az előző epizód óta. Ragnar újabb portyára készül Angolföldre, és fivérét is visszafogadja a családba, ám büntetésként Rollo nem tarthat a portyázókkal. A korábban kötött béke felmondásával Ragnar magára haragítja Borg jarlt. Az inváziós sereg a tengeren viharba kerül, így Horik király és Ragnar hajói ismeretlen vidéken érnek partot, ahol már várnak rájuk…

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: