Borítóleleplezés 14. – On Sai – Apa, randizhatok egy lovaggal?

lovaggal2015 decemberében jelenik meg On Sai ötödik regénye, az Apa, randizhatok egy lovaggal? A történet főszereplője Mia Anne, a Budapestre költöző külföldi lány, aki álmában Kószával, a titokzatos lovaggal randizgat, akiről szépen-lassan kiderül, hogy nem is csak a lány álmaiban létezik… A humoros, misztikus regényhez Magocsa-Horváth Éva készített megnyerő borítót.

Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Várható megjelenés: 2015. tél

Fülszöveg:

Mia Anne tizenhat éves, és nem túl lelkesen Pestre költözik apja munkája miatt.
Egyik éjjel azonban különös fantasy világgal álmodik, ahol ő egy mágus, és onnan kezdve álmában egy helyes, pimasz lovagot bosszant.
Bele lehet zúgni valaki állába?
Kósza csavargó kölyökből lett lovag, semmi kedve egy lányba beleszeretni, és feladni a nehezen kiküzdött életét. Ám nyugtalanítja a szemtelen varázslólány, túl sokszor kalandoznak felé a gondolatai.
Legszívesebben sose látná őt viszont, de a lány hatalmas veszélyben van,
két világ akarja holtan látni.
Mitől férfi a férfi, és lovag a lovag?
Amon, az apa, világhírű agykutató zseni, ám nincsenek érzelmei, és a gyereknevelést is könyvekből oldja meg. Budapestre rendelik, Közép-Európa legnagyobb titkos laborjába, a négyes metró alá, ahol a katonaság kétségbeesetten próbálja megakadályozni a két világ között lévő mágikus Fal átszakítását.
De ki lehet az ellenség? Mi erősebb, a mágia vagy a tudomány?
  • Részlet a könyvből:

– Hogy merészelted tönkretenni a tavat, te botcsinálta mágusfattyú?!

Kósza feltápászkodott a parton, kiköhögte a lenyelt vizet, és sürgősen a lány elé állt. A tisztesség úgy kívánta, hogy megvédje, de legszívesebben ő is kitekerte volna a nyakát. Szerencsétlen teknősök!

– A hölgy Lilloha úrnő vendége, és járatlan a szokásainkban. Kérlek, vedd ezt figyelembe, nagyhatalmú Bah mágus.

– A jó modorban is járatlan, lovag! Attól, hogy a vendé… – A szó benne akadt a mágusban, aki megrökönyödve nézett Kósza mögé. Mellette a fiatal tanoncok zavarukban lesütötték a szemüket, és fülük az alkonyi égbolt árnyalatát öltötte magára, midőn szelet hoz az éj.

Kósza sóhajtva megfordult. Sejtette, mit fog látni, mi az az egyetlen dolog, amivel egy rakás mérges férfit meghátrálásra lehet késztetni.

Miah ’En mindössze annyit tett, hogy felállt a földről, csak épp a szoknyájában tartotta az ázott macskát. Formás, gyönyörű lába illetlenül kilátszott.

  • A szerzőről

Író, szerkesztő, viselkedéselemző. Szerinte az élet játék, így aktív szervezője a hazai fantasztikus életnek, íróiskolát vezet, előadásokat tart. Szerkesztőként a Könyvmolyképző Kiadó Aranymosás projektét vezeti. Sci-fi novellistaként számos pályázatot nyert, regényíróként egyedi, humoros-szarkasztikus hangjáról ismert.  Három gyermeke van, Sülysápon él. Ötödik regényét az Apa, randizhatok egy lovaggal? könyvet Anna lányának írta, de készülőben egy mesekönyv a kisebbik fiának is.


Jegyezd elő a kötetet! 

(Az előjegyzés nem minősül rendelésnek. Előjegyzés esetén értesítést küldünk, amikor előrendelhetővé/rendelhetővé válik a könyv. Természetesen amint változik a könyv státusza, megrendelni is ezeken a linkeken lehet majd, nem fognak elavulni.)

Tedd a kívánság- és/vagy várólistádra Molyon! 🙂

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt kedveli: