Melyik volt 2015. 44. hetének legjobb sorozatepizódja? Mi volt a hét csalódása?

A Homok titkait dobtam, így ez most nincs a listán. A Muskétásokat meg most nem volt kedvem  és időm nézni.

A 3 leggyengébb

revolution16. Revolution

2. évad 22. rész

Nagyon nagy csalódás.
Az egyik szálat összecsapva lezárták, a másiknál meg kaptam egy hatalmas függővéget. Ha nem utolsó rész lenne picivel több pontot adtam volna rá, de így sajnos nem tudok. Ennyire még a Lost végénél sem voltam csalódott.

10/1

rani15. Rani, a lázadó hercegnő

1. évad 3. rész

Ez a rész most nem tetszett. Unalmas is volt, meg Jolanne is kiakasztott. Két férfival is lefeküdt ebben a részben, de majdnem három is lett belőle. Sőt kétszer egy lánnyal is. Aztán meg várja a találkozást azzal a férfival, akit szerelmének tart. Walker helyében én aztán kidobnám és keresnék valami normális nőt.

10/3

bk14. Barátok közt

18. évad 3635-3644. rész

Visszatért végre Aliz, így ő egy kis életet visz a lapos történetbe. Luca viszont elkezdett zülleni, ha így folytatja Aliz korán lesz nagymama. Azért sajnálom, hogy  egy szerethető kislányból ez lett és ez nem a sorozat hibája.

10/6


amerikai13. Foglalkozásuk: Amerikai

1. évad 9. rész

A rész elejére megint be kellett tenni egy közönséges pornó jelenetet. Úgy voltam vele, ha még egy lesz benne, akkor inkább megyek aludni, úgyis 10 óra óta már nagyon fáradt voltam.
Szerencsére nem volt benne több és volt végre izgalom is, bár azért nem olyan nagy, hogy teljesen éber legyek tőle.

10/6

gyilkoshajsza12. Gyilkos hajsza

2. évad 7. rész

Itt azért voltak végre izgalmak, ami miatt többször is belenéztem a részbe. De most már Joe is kezd egyre bénább lenni. Nem értem, hogy egy zseni,  aljas,  rohadék, mint ő, miért hagyja, hogy más játszadozzon vele.

10/6

vikingek11. Vikingek

1. évad 3. rész

Még mindig nagyon lassú és vontatott a sorozat.  A szereplők közül is Athlestan a pap az egyetlen, akinek drukkolni tudok. A vikingek mutathatnának egy kis emberséget.

10/6

urzavar10. Űrzavar

1. évad 26-29. rész

Végre volt egy dupla epizódos rész is. Bárcsak több ilyen lenne. A legjobb rész viszont megint az időutazós volt. Szívesen adnék rá több pontszámot, de az epizodikussága miatt nem tehetem. Ahol nincs állandó függővég, annak sajnos csak ennyi jár.

10/7

éhezők29. Az éhezők viadala – Futótűz

Nem a legjobb könyvadaptáció, sok fontos jelenetet kihagytak, ami miatt a drámai részek nem ütöttek nagyot. Ennek ellenére rossznak sem tartom, másodjára is jó volt megnézni. Kedvenc szereplő viszont a filmben nincs. Nem jut idő a karakterek jellemére. Ha a könyvre 9 pontot adtam, akkor a film

10/7

egyszervolt8. Egyszer volt, hol nem volt

3. évad 22. rész

Megható egy rész volt. Az esküvő, a búcsú Nealtől, a nyomasztó hangulat mind nagyon lelket megérintőek voltak. Ha mindig ezt tudná nyújtani jó kis sorozat lehetne. De sajnos nem tudja. A 40. percig teljesen elégedett voltam.  Ha itt véget ér minden, ha ez lett volna az utolsó évad szép búcsú lett volna. De sajnos a készítők nem így gondolták és az utolsó 5 perccel nagy csalódást okoztak nekem. A pontszámmal emiatt nagy bajban vagyok, de végül az első 40 perc miatt nem leszek szőrös szívű.

10/8

humans7. Humans

1. évad 1. rész

Nem terveztem megnézni, de belefutottam a Totál szívásra várva és a rejtélyessége nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Sőt a szinkron is nagyon jó.

http://musorvizio.blog.hu/2015/10/08/ok_lesznek_a_humans_cimu_sorozat_magyar_hangjai

10/8

joban6. Jóban rosszban

12. évad 2712-2716. rész

Beindultak végre az események. Visszatért Aliz (Réti Adrienn) és Konrád (Mihályfi Balázs). Őket én nagyon – nagyon bírom.  Kezdetét vette a nagy harc is Nándi és Roland között. Kíváncsi vagyok ki fog győzni.  Az Adél szál is izgalmas, a függővég meg nagyon  ütős volt. Kár, hogy Pusztaszeri Kornél csak kis ideig tűnt fel. Állandó szereplő is lehetne. Sőt Szabó P. Szilveszter, aki Pikali Gerda exét játssza szintén maradhatna egy ideig. Vicces amikor Szlávik (Bozsó Peti ) féltékenykedik.

10/9

totalszívas5. Totál szívás

3. évad 5. rész

Jó rész volt, mégha nem is az évad legjobbja. Túl kevés Walter volt benne. Szerintem az összes rész közül most szerepelt a legkevesebbet.  Skyler nyafogásából viszont túl sokat kaptam. Nem szeretem az olyan női szereplőket, akik képtelenek eldönteni kit is szeretnek igazán. Ha Waltert szereti, akkor ne feküdjön össze mással, akkor sem, ha csalódott benne jó nagyot. Ha meg Tedet szereti, akkor lépjen tovább. Költözzön hozzá, ne ragaszkodjon a régi életéhez.

Meg milyen az, hogy tudja, hogy rossz és helytelen az, hogy a főnökével kavar, de csak azért megtenni, hogy ne neki kelljen kimondani az utolsó szót, hanem így akarja elkérni, hogy Walter tegye meg. Szemétség ez azzal a férfival szemben, aki szerette, sőt miatta lépte át a határt, hogy ne kelljen pénz nélkül nyomorognia.

Gus mondata nagyon tetszett:

“Aki férfi , az gondoskodik a családjáról. Még akkor is, ha.nem értékelik, nem tisztelik, nem szeretik, mindezt magára veszi és cselekszik. ettől férfi.”

10/9

szulejman4. Szulejmán

3. évad 11/3, 12/1 rész

Végre megvannak számlálva Firuze napjai. Rüsztem végre meglátta rajta a tetoválást, aminek már itt volt az ideje. Amúgy fura, hogy Szulejmán ezt soha nem látta, pedig már évek óta szeretők.  Remélem a Mehmettel történtek újra közel hozzák egymáshoz Szulejmánt és Hürremet.
Nigar és Kader találkozása nagyon megható volt.

10/9


A 3 legjobb

saul3. Better Call Saul

1. évad 4. rész

Szerettem ezt a részt is nagyon, még úgyis, hogy most nem volt olyan ütős, mint az előző két rész. Saul mindig képes mindenből kimászni, emiatt számomra egy hős, pedig valójában nem az.

10/9

kalandos2. Kalandos nyár – Párizs (2011–)

3. évad 24-25. rész

Nico döntésképtelensége odáig vezetett, hogy végül mindhárom lányt elveszítette. Megérdemelte, de azért rossz  volt látni, hogy sírva fakadt.
Kezdetét vette Jose és Bene esküvője.  Először végig azt hittem valami közbe fog jönni. Azt hittem Benéből újra előjön a ribanc én és lelép régi szeretőjével a 20 évvel fiatalabb Franckel, de szerencsére nem kellett benne csalódnom. A gyerek szereplők Diego, Lea, Luuna nagyon aranyosak. Fura volt az Űrzavar után egy 12 éves gyerek hangjaként hallani Berkes Bencét, de csajozni itt is tud. 😀

10/10

walking1. The Walking Dead

6. évad 3. rész

Ez a rész nagyon sokkolt, utoljára a Trónok harca 5. évadzárója volt rám ilyen hatással.

10/10

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: