Melyik volt 2015. 42. hetének legjobb sorozatepizódja? Mi volt a hét csalódása?

A hét csalódása

amerikai14. Foglalkozásuk: Amerikai 1. évad 7. rész

Azt hiszem most érte el a mély pontot a sorozat, pedig milyen jól indult. Itt nincs egyetlen hűséges pasi sem, meg milyen nő az, aki lefekszik egy olyan férfival, aki előtte durván felpofozza. Sőt ez a rész nem szólt másról, csak megcsalásról. A sorozat egyetlen szerencséje, hogy évad közepén nem szoktam dobni semmit, csak az elején, meg a végén, máskülönben most itt intenénk egymásnak búcsút. 10/2

A középmezőny

gyilkoshajsza13. Gyilkos hajsza 2. évad 5. rész

Még a 2. évad első része után dobtam a sorozatot több, mint egy éve. Most úgy alakult, hogy tegnap megint belefutottam .

Még mindig ugyanúgy bénáznak benne, mintha a történet nem is haladna.

10/3

revolution12. Revolution 2. évad 20. rész

Még két rész.

Egyre kevésbé tetszik az az irány, amerre a sorozat tart. Már szinte mindent kivettek belőle, amiket szerettem. De azért, kíváncsi vagyok Neville eléri-e amit akar.

10/4

vikingek11. Vikingek 1. évad 1. rész

Amikor először ment a Viasat6-on, akkor napi három-négy részt adtak, emiatt sokszor csak hallgatni tudtam az első évadot. Most eljött az ideje, hogy rendesen is megnézzem.

Izgalom nem volt még benne, de a kezdet ígéretes. PL. a szereplők fiatalabban szimpatikusabbak.

10/6

rani10. Rani, a lázadó hercegnő 1. évad 1. rész

Tetszett:
– A kor. (1743.) Szeretem a 18. századi sztorikat.
– A történet. Van benne ármánykodó hataloméhes báty, egy fattyú hercegnő, aki akaratán kívül jó nagy bajba keveredik és egy humoros, lovagias angol katona, aki nem néz ki rosszul.
-Figyelemfelkeltő. Érdekel, hogy Jolanne-nak és Walkernek milyen nehézségekkel kell szembe nézniük, ami biztos nem lesz kevés és én abban sem vagyok biztos, hogy ők egy pár lesznek a végén.
– Nem volt benne unalmas pillanat.

Nem tetszett:
– A szerelmi szál. Jolanne a rész elején egy nővel hentereg, majd amikor egy férfi megcsókolja és megmenti, egyből lefekszik vele és beleszeret. Nekem ez nagyon gyors és életszerűtlen.
– Jolanne egyelőre nem szimpatikus. Nem szeretem az olyan szereplőket, akik egyszer nővel, majd férfival is kavarnak. Nekem ő most még túl ribancos és rideg.
-Pálmai Anna, mint hang nem illik hozzá. Ha már Jolanne külsőleg nagyon hasonlít a Kalandos nyár Fannyjára, akkor Szabó Zselyke sokkal jobb választás lett volna.
10/7

egyszervolt9. Egyszer volt, hol nem volt 3. évad 20. rész

Zörgőfürge az egyetlen karakter, aki miatt még elnézegetem a sorozatot. Ő az, aki ebben a kiszámítható történetben mindig meg tud lepni, ő az, aki a legtöbbet szenvedett, akit a legtöbb rossz ért. Nem egy vonzó jelenség, mégis ő néz ki itt a legjobban. Meg a magyar hangja is egy telitalálat.
+ pont, hogy Dorothy, aki úgy néz ki, mint Jelinek Éva, őt kapta magyar hangnak.
10/7

urzavar8. Űrzavar 1. évad 18-21. rész

18.-20. szórakoztató volt, de megint nagyon epizódikus.
A 21. rész viszont megint érdekes volt. Volt benne Franciaország, 1862, időutazás, Jules Verne, Láng Balázs, meg sok újabb kérdés a Földdel kapcsolatban.

10/7

bk7. Barátok közt 18. évad 3617-3626. rész

Csalódás, hogy Timit még mindig nem büntették meg.
Ludwigtól kiráz a hideg, de végre egy aljas, számító negatív szereplő, kellett már egy ilyen a sorozatba.
Jó volt egy pillanatra újra látni Lindát, ő olyan szereplő, aki nagyon hiányzik.
Hanna meg bebizonyította , hogy ő jelenleg a sorozat legnagyobb ribanca. Az állítólagos szerelme elutazik, erre ő már más ágyában köt ki.

„– Egy baba mindent felülír, sosem kérném arra a páromat, hogy például vetesse el azért, mert én a fél oldalamra lebénultam, és attól kezdve engem is gyerekként kellene ápolnia – mondta a színész. – És fordított esetben sem lenne más a véleményem: ha a párom mondaná azt, hogy ilyen helyzetben el­vetetné a babát, nem engedném neki. Olyan nincs, hogy a saját igényeinket a gyereké elé helyezzük. Megtanulnék akár fél kéz­zel is pelenkázni, vagy bármit, amit kell.”

Ezt ma olvastam Józan Lászlótól. Nagyon remélem, hogy ez a BK-ban is így lesz, mert ezzel példát lehetne mutatni.
10/7

walking6. The Walking Dead 6. évad 1. rész

Tetszett:
-Jó volt újra hallani a főcímet.
-Jó volt újra látni a kedvenc szereplőimet, már nagyon hiányoztak. ( Daryl, Maggie, Glenn, Carol, Rick )
– Kezdem megkedvelni Nicholast. Az újak közül neki van a legérdekesebb jelleme.
– A hangulat, a világ. Nincs olyan disztópia, aminek a hangulata ne fogna meg. Nyomasztóak, drámaiak.
– A függővég. Várom miatta a következő részt, ami előzetes alapján nagyon izgalmasnak tűnik. Nagyon érdekel mi történt a városban Carolékkal. Van egy olyan érzésem, hogy nekik nem zombik okozták a fejtörést. Végre. Szerintem egy emberi ellenfél sokkal félelmetesebb tud lenni, mint egy zombi horda.

Nem tetszett:
-A fekete-fehér jelenetek. Nagyon szemrontóak voltak, emiatt nem tudtam élvezni őket, sőt untam is.
– Az, hogy már a rész elején tudni lehetett ki fog meghalni.
– Egyre több a jellemtelen, semmitmondó szereplő. A felét kiírnám, hogy az egyensúly helyreálljon.
-A 60 percben szinte nem történt semmi. Két mondatban le tudnám írni mi történt az első részben. Ez meg nem jó, én azt szeretem, ha egy rész tartalmas.
-Hiába volt benne 5000 zombi, egy fontos szereplőnél sem éreztem, hogy veszélyben lenne és ez nem jó.

Azért bizakodó vagyok, hogy az évad összeszedi magát és megint olyan kiemelkedően jó lesz, mint amilyen a 3. és 4. évad volt. Lehetnének újabb románcok: PL. Rick- Jessie, Carl- Enid. Carolnak is kellene valaki. Meg remélem az írók megmernek majd ölni egy fontosabb szereplőt. Fájdalmas lenne, sokkoló, váratlan, de ez kell, hogy újra tudjak aggódni mindenkiért.
10/7

joban5. Jóban rosszban 12. évad 2703-2707. rész

Kár, hogy a maffia szál most félbemaradt egy időre, pedig az érdekelne a legjobban.
Helyette kaptunk mást.
Péter helyében én biztos nem fogadtam volna vissza azt, aki megcsal, akkor sem, ha szeretem.
Az új nagyképű, nyomulós új orvos nem szimpatikus. remélem nem sokáig marad.
A rendőri akció most is érdekes, mint mindig.
A Bodolai családot nagyon sajnáltam a héten. Nem jó érzés, amikor nincs pénz és persze, hogy ilyenkor romlik el minden. Mi is ennyit szenvedünk a fürdőszobával, sőt már minket is öntött el a víz, bár nem ennyire, mint őket.
Kíváncsi vagyok ki ez az Adél és miért lop meg a kiscsaj mindenkit.
10/8

A hét legjobbjai

totalszívas4. Totál szívás 3. évad 3. rész

Jesse kínlódása nagyon lelket megérintő volt.
Gustól kezdek egyre jobban félni, bár még nem annyira, mint a mexikói bandától. Szegény Walter még nem tudja milyen veszély leselkedik rá.
Skyler viszont ebben a részben nagyon felidegesített.

SPOILER
Kiakarja rakni Waltert a lakásból, amikor az a lakás félig az övé is. Majd a csecsemő mellett cigizik. Milyen anya az ilyen? Azonnal elvenném tőle a picit. Aztán meg megmutatja, hogy mekkora egy ribanc is ő. Nagyon nem bírom ezt a nőt.
SPOILER vége.

Skyler utolsó mondata viszont nagyot ütött. Olyan váratlanul mondta ki azt a mondatot, hogy Walt is csak ledermedt tőle.
Meg az a jelenet, amikor Walter nem tudott bejutni a fürdőszobába. Azt már Rufus is megtette, ezért Walterre sem tudok haragudni. E két jelenet miatt adok rá végül 10/10-et.

szulejman3. Szulejmán 3. évad 11/1

10/4 Szerencsére leadták az utolsó egy percet is.
11/1 Imádom, amikor egy hataloméhes férfi, mint Ibrahim is képes elérzékenyülni egy pici, cuki kislánytól. Nagyon megható jelenet volt. Közben meg azok a gyönyörűen szép szívszorító zenék. Ha mondanom kéne egy sorozatot, hogy melyikben vannak a legjobb zeneszámok, akkor a Szulejmán toronymagasan nyerne. Ibrahim meg jól átverte Hürremet. 😀

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.931500333609863.1073742005.392796607480241&type=3

10/10

saul2. Better Call Saul 1. évad 2. rész

Engem egy sorozat nagyon ritkán tud megnevettetni, de a 2. rész első 25 perce ezt is el tudta érni nálam.

Zseniális egy epizód volt.

Rinyanya! 😀

10/10

kalandos1. Kalandos nyár – Párizs 3. évad 20-21. rész

Mindig lenyűgöz a baráti társaság példaértékű hozzáállása. Csalódnak a legjobb barátjukban, sőt Jeanne a szerelmében. De amikor Nico nagyon komoly bajba keveredik, együttes erővel fognak össze és igyekeznek megmenteni őt a kolumbiai drogbáró fogságából.

Lalyn, Johnon, Chrisen és Fannyn meg annyit lehet nevetni. A két lány annyit tud beszélni, meg szerencsétlenkedni, mint Saul a Totál szívásban.

Aurelienek igaza van. Szerelemnél nem számít a kor, akkor sem, ha ő 24, Nico meg már 40.

Peter továbbra is elbűvölő. Úgy tud udvarolni, hogy az ne legyen csöpögős. Elhívja randira Helenet, de nem egy francia étterembe viszi, hanem Brüsszelbe, ahol felnőtt. Bár én meg nem enném a paradicsomos rákot, meg a sült krumplit kagylóval.
10/10

Reklámok

2 hozzászólás to “Melyik volt 2015. 42. hetének legjobb sorozatepizódja? Mi volt a hét csalódása?”

 1. Andicilin Says:

  Foglalkozásuk: Amerikai
  Arra a kémnőre gondolsz, aki Philip régi barátnője volt? Mármint, hogy Philip megpofozta, aztán később lefeküdtek. Mert az a munka része volt. Összeverve kellett elmennie a csajnak a rendőrségre, hogy azt a szovjet aktivistát befeketítsék valamivel.
  Ami a hűséget illeti, az egész sorozat úgy indult, hogy ha arra kapnak utasítást, akkor bárkivel lefekszenek. Ők kémek, és azt csinálják, amire utasítják őket. Szerintem pont az az érdekes az egészben, hogy szó sincs szerelmi házasságról, sőt a bizalom se feltétlen alakult ki 15 év alatt, és most kezdene, de nagyon nehezen tud, mert mindig akad valami, ami miatt újra és újra kételkedni kezdenek a másikban.
  Az FBI-os pasi házasságán nem a megcsalás rontott. Eleve romokban volt már akkor, amikor odaköltöztek, és most csak vergődnek. Nem lepne meg, ha a felesége egyszer csak elválna, vagy elköltözne. Akkor is, ha nem tud a megcsalásról.
  Egyébként nekem tetszik ez a sorozat, bár a szovjet részek eléggé amerikaiasak.

 2. Elhaym Says:

  Igen, rá.

  Lehet nem zavarna ez a része annyira, ha a szex jeleneteket kicsit ízlésesebb formában mutatnák be. Mert azok a részek, amikben ez nincsen, azok tetszenek. Eddig főleg a 6, 7 és 8. részel volt bajom. A 9. rész a héten megint jó volt.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt kedveli: