2015. 38. hét hírei

Könyvkiadók

 • Vége! Ennyi volt az Ulpius könyvkiadónak!
 • General Press Kiadó: októberben elindítják a Romantikus könyvklubukat, ahol személyesen is elmondhatjuk véleményünket és javaslatokat tehetünk!
  Jövőre szeretnének egy kicsit módosítani a sorozaton. További részletek hamarosan. Addig is egy kihívás ezzel kapcsolatban.

Könyv megjelenések

 • Megjelent a Percepliquis – Az elveszett város, a Riyria krónikák befejező része. Roycera és Hadrianra  623 oldalnyi izgalom vár.  100%, hogy ez is 10 pontos lesz majd.
 • Előjegyezhető: Kresley Cole: Endless Knight – Végtelen lovag (Az Arkánum Krónikák 2.)
  Váratlan szövetségesek: Mivel minden sarkon veszély leselkedik rájuk, Evie kénytelen megbízni az újdonsült szövetségben. Nemcsak a többi Arkánummal kell megküzdeniük, hanem a zsákosokkal, a posztapokaliptikus viharokkal és a kannibálokkal.
  Torokszorító árulás: Amikor Evie találkozik a Halállal, a dolgok még bonyolultabbá válnak. Bár szerelmes Jackbe, a veszélyes lovaghoz is vonzódik. Valami összeköti a Császárnőt és a Halált. Evie nem emlékszik a történetükre – a Halál viszont képtelen felejteni…
 • Előjegyezhető: Gail Carriger :Heartless – Szívtelen (Napernyő prorektorátus 4.)
  A lélektelen Lady Alexia Maccon ismét alaposan benne van… ezúttal azonban a baj nem a saját hibájából szakadt rá. Amikor egy őrült kísértet megfenyegeti a királynőt, Alexia veszi kezébe az ügyet — és a nyomok a férje sötét múltjába vezetnek. Mindezt megtetézi a húga (döbbenetes!) csatlakozása a szüfrazsett-mozgalomhoz, Madame Lefoux legújabb találmánya és tarajos zombisülök áradata — Alexiának arra sem marad ideje, hogy saját előrehaladott terhességével foglalkozzék.
  Sikerül rájönnie, ki akarja megölni Viktória királynőt, mielőtt túl késő lenne? Megint a vámpírok szervezkednek, vagy az áruló ezúttal farkasbundát visel? És egészen pontosan micsoda fészkelte meg magát Lord Akeldama második legjobb szekrényébe??
 • Lisa Kleypas új sorozata csak jövőre fog megjelenni a Gabo Kiadónál.

Filmek, sorozatok

 • Tévésorozat lehet az Üvegtrónból! A sorozat jogait a The Mark Gordon Company vette meg. Történet: Az ismert világ leghíresebb orgyilkosa. Celaena Sardothien gyönyörű és halálos. A sors nagy dolgokat tartogat a lenyűgöző, ifjú nő számára. Távolvég sötét, nyomorúsággal teli sóbányáinak mélyén egy megviselt,tizennyolc éves lány robotol a rabszolgák között. Életfogytiglanig tartó kényszermunkára ítélték. Hiába képezték ki a földrész legjobb orgyilkosai. Hiába lett a halálos mesterség leghíresebb művésze. Elkövetett egy végzetes hibát. Elfogták. A kegyetlen börtönbe egy napon különös látogató érkezik. Az ifjú és felettébb jóképű Westfall kapitány meglepő ajánlatot tesz a rettegett orgyilkosnak. Szabad lehet, ha előtte végrehajt egy hihetetlenül vakmerő és elképesztően nehéz feladatot. Az ország koronahercege bajnokot akar küldeni az apja halálos versenyére. Csatasorba állnak a birodalom legtehetségesebb tolvajai és legkönyörtelenebb harcosai. A küzdelem tétje az életben maradás. Ha győz, Celaena visszanyeri a szabadságát. Függetlenül attól, hogy képes lesz-e megnyerni a kegyetlen versengést, megrázó felfedezés vár az ifjú hölgyre. Már csupán az a nagy kérdés, hogy meglágyulhat-e egy orgyilkos kőszíve. Vélemény a könyvről hamarosan.
 • Új Marsi trailer: Még mindig nagyon várós.

Game

Blog

 • Legnépszerűbb bejegyzések a héten:

1. Koreai sorozatok 13.
2. Várólista 5. – Űrzavar /Time Jam: Valerian & Laureline- Ando Rōrurinnu varerian/
3. Várólista 4. – Labirintus /Labyrinth/
4. Kívánságlista 11. – Robin LaFevers: Halandó szív
5. 2014 legjobb könyvei – szavazás végeredménye
6. Julia Quinn: És boldogan éltek – vélemény
7. Karen Marie Moning: Rossz hold kelt fel – Tündérkrónikák 4. – vélemény
8. Kate Mosse: Labirintus – vélemény

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: