Sorozatok a TV-ben 2015. augusztus 17. és augusztus 30. között

Vadiúj premier

Fear the Walking Dead 1. évad – AMC aug. 24.

magyar trailer

A rejtély 5. évad Cool, RTL+ aug. 19.
A Búra alatt PRO4 aug. 27.
Homeland RTL II aug. 29.

Véget ér
A muskétások 1. évad Filmbox

Újra
The Walking Dead Fox 4. évad
Medicopter 117 – A légimentők Cool 3. évad
Hannibal AXN Black 1. évad , AXN 3. évad
Vámpírnaplók RTL Klub 3. évad

Ha van kedvenc TV-ben futó sorozatod és szeretnéd, ha legközelebb szintén rajta legyen a listán, akkor kommentben jelezd nekem. 🙂

A fülszövegek spoilert tartalmaznak.

Amiket nézek

Fear the Walking Dead
AMC hétfő 22 óra, vasárnap 23:20

1×1. Milyen volt a világ, amikor elkezdett átalakulni azzá a horrorisztikus apokalipszissé, amelyet a The Walking Dead festett le? A Fear the Walking Dead, a Los Angeles-ben játszódó társ-sorozat pontosan erre a kérdésre válaszol. Új szereplők és egy teljesen új történet segítségével visszavisz bennünket a zombi-apokalipszis kezdetéhez. Abban az időben járunk, amikor teljesen ismeretlen okokból viharos sebességgel változott a világ, amikor senki nem tudta pontosan, mi is történik, amikor az emberek addig megszokott élete fenekestől fordult fel, ráadásul úgy, ahogyan azt korábban senki nem képzelte volna.

Kalandos nyár – Párizs
Cool szombat – vasárnap 11 óra

8×4 vagy 3×4 Ami sok, az sok
Jeanne és Nicolas összevesznek Fanny miatt, mert Jeanne úgy véli, a férfi semmit nem tesz, sőt, kedvére való a fiatal lány rajongása. Úgy dönt, jobb lesz, ha egy időre különválnak. Nicolas azonban szakít Fannyval, aki Christian karjaiban vigasztalódik meg. Benedicte Olgára bízza a vendéglőt, és leutazik vidékre, hogy segítsen a felújítási munkákban. Lalynak bevallja, hogy még mindig szereti Josét. Helene segít Chloenak leküzdeni drogfüggőségét.
8×5 vagy 3×5 Az ausztrál vőlegény
Josét kiengedik a fogdából, és Bénével újra egymásra találnak, ifjúkori szerelmük újra lángra lobban. Jeanne, aki el akar távolodni egy időre Nicolastól, Jimmyhez utazik Svédországba. Angele és Ingrid az amszterdami esküvőjükre készülnek. Chloéhoz megérkezik Ausztráliából a barátja, de ő egyelőre nem akarja bemutatni a csapatnak.
8×6 vagy 3×6 Titkok és szerelmek
Laly megnyugszik, amikor megtudja, hogy Francois-nak nem lehet gyereke, így egészen biztos, hogy csak Jimmy lehet az apa. Nicolas, noha sokat gondol Jeanne-ra, és nem tudja, hogy lehet, egyre közelebb kerül Helene-hez, ráadásul az egész csapat biztatja őket, hogy élesszék újra a kapcsolatukat. Fanny és Christian egyre szerelmesebbek egymásba, ami kétségbe ejti Antoine-t, Fanny eddigi barátját. Angele rájön, hogy Ingridnek hátsó szándékai vannak a házasságkötéssel, megkeresi Christiant, és elmondja neki, hogy szereti.
8×7 vagy 3×7 Drámai pillanatok
Laly, aki folyton leselkedik, látta Nicolast és Helene-t csókolózni, és meggyőződése, hogy újra össze fognak jönni. Ingrid, aki Angele nagybeteg bácsikájának örökségére pályázik, kicsit aggódni kezd, hogy a lány eltűnt, és a keresésére indul. Angele az egész társaságnak beszámol Ingrid szándékairól, mindenki döbbenten hallgatja. Antoine öngyilkosságot kísérel meg szerelmi bánatában, de Chloé megmenti. Chloé rájön, hogy Tomas nem szereti, csak kihasználta. A fiú elviszi a gyémántokat, amiket Chloé becsempészett az országba.

Sorozat+ szombat – vasárnap 15:50

7×10 vagy 2×10 Kölcsönös vonzalom
Philippe elhiszi az Ingrid által mutatott kép láttán, hogy Helene újra összejött Nicolas-val, és kezdi elfogadni Ingrid közeledését. Azt nem tudja, hogy a fotót Tonio vágta össze. Laly egy koccanásos balesetben csodával határos módon munkát talál, mert Francois-t lenyűgözi a beszédkészsége. Antoine felkeresi nagyanyját, hogy adja oda neki a vidéki hézat, de Marthe hallani sem akar róla, míg kicsapongó életet él. Ingrid megkéri Mariont, hogy foglalkozzon kicsit Joséval, mert ő minden idejét Philippe meghódításának szenteli.
7×11 vagy 2×11 Csábítás
Laly nagyon boldog, mert állást kapott a tévécsatornánál, ráadásul a sármos producer is bukik rá. Noemie végül beletörődik a sorsába, és Virgile, miután biztos a hűségében, rá akarja venni, hogy húgát is vigye be a szektába. Ingrid megbízza Mariont, hogy csábítsa el Josét. José belesétál a kelepcébe, Ingrid így könnyen kiadhatja az útját, hogy magába bolondítsa Philippe-et. Jeanne és Jimmy ismét csókolóznak.
7×12 vagy 2×12 Kémkedés
Angele még mindig nem emlékszik csak foszlányokra a múltjából. Noemie beköltözik a házba húgához, de füllent eddigi hollétét illetően. Virgile-t folyamatosan tájékoztatja a házban történtekről. José Benedicte-nek panaszolja el, hogy mi történt Ingriddel, de Bene figyelmét Julien köti le, a jóképű plasztikai sebész, aki bejár az éttermébe ebédelni. Christian bánatos, mivel Angele szakított vele.
7×13 vagy 2×13 Emlékezetkiesés
Julien elmegy vacsorázni Bene éttermébe, és végül együtt töltik az éjszakát. Christian dühös, mert Eve más előadókkal újra felvette a számot, amit írt. Angele emlékei lassan visszatérnek, de Virgile gyógyszerekkel eléri, hogy ne nyerje vissza teljesen az emlékezetét. José váratlanul bemegy Ingrid irodájába, és rajtakapja Philippe-pel. Jeanne és Jimmy ellenállhatatlan vonzalmat éreznek egymás iránt.

Sorozat+ hétköznap 10:30
9×5 vagy 4×5 – 9×14 vagy 4×14

Szulejmán
RTL Klub szerda 21:15

3×7/3 Hürrem helyzete egyre kilátástalanabbá válik, az uralkodó ugyanis már a kettőjük számára fenntartott napot sem tölti szívesen vele. Ráadás legkisebb gyermeke ragaszkodik Firuzéhoz, így el sem távolíthatja riválisát. Mihrimah is felelősségre vonja Firuzét, akit árulással vádol. Ibrahim még egy kísérletet tesz arra, hogy elnyerje Hatidzse bocsánatát. A szultána azonban egy váratlan kéréssel sarokba szorítja. Musztafa herceg visszatér a palotájába, és a folyónál felkeresi Helénát. A lány meglepő hírrel fogadja.
3×8/1 Nigar úgy dönt, hogy mindkét oldalt kijátssza, miután nincs semmi veszítenivalója. Még azt is elfogadja, hogy Hatidzse szultána újra ki akarja házasítani. Hürrem képtelen beletörődni mellőzöttségébe, ám hamarosan rá kell jönnie, hogy nem szabadulhat meg Firuzétől. Legkisebb gyermeke ugyanis a végsőkig ragaszkodik hozzá. Musztafa visszatér a vidéki palotába, és felkeresi Helénát.

Breaking Bad – Totál szívás
AMC csütörtök 22 óra, vagy péntek 23 óra

2×9 Négy nap a pokolban
Walt újabb felülvizsgálaton vesz részt, amelynek eredményétől függ az, hogy végső soron mennyi ideje lehet hátra. A legrosszabbtól tartva, és hogy felkészüljön a jövőre, elhatározza, hogy közli Jesse-vel: négy teljes napra ki kell vonulniuk a sivatagba, és annyi speedet kell előállítaniuk, hogy komoly készletet tudjanak felhalmozni belőle. A lakóbusszal el is indulnak, és akciójuk sikeres, de a visszatérés már problémát okoz.
2×10 Robbanáspont
Walt nehezen találja helyét az új szituációban, amikor a család kitörő örömmel ünnepli a jó hírt. Továbbra is arra koncentrál, hogy el tudja adni a felhalmozott speedet, de ez nem megy könnyen. A feszültség az ő tiszteletére rendezett összejövetelen robban ki belőle, ahol csúnyán összeveszik Hankkel.

Jóban rosszban
TV2 minden hétköznap 19:30
SuperTV2 minden hétköznap 12:20

11×2665-2672
Az ezredes visszaveszi az állásukba a nyomozókat és Eszest is. Roland tudni akarja, hogy valójában mi Betty célja, s ehhez Barbara és Konrád segítségét kéri. Közben a család nyomására Böbe ugyan lemond a gyakornoki vágyairól, de Orsira megsértődik.
Bandi beszámolóját hallva, Gyöngyi úgy dönt, hogy a kezébe veszi Böbe ügyét. Közben Fanni megosztja tervét Szilviával, miszerint máshol kezdene új életet. Konrád pedig beszámol Rolandnak Betty céljairól és Aliz kirúgásáról is.
Barbara hallani sem akar arról, hogy Betty beálljon a maffia kötelékébe. Konrád sem ért egyet Rolanddal Betty beszervezését illetően. Közben a Bodolai család tagjai rájönnek, hogy Gyöngyin keresztül visz az út Misihez.
Konrád szerint Betty nem reménytelen eset. Közben Böbe elújságolja Bandinak, hogy mégis mehet Misi éttermébe gyakornoknak. Szabi és Bori nem tudják lecsillapítani Böbe lelkesedését, aki egy menüsorral készül Gyöngyiékhez, így megzavarja a randijukat.
Péter és Alexa boldogok, amiért újra kiegyensúlyozottnak látják Bettyt, akiről nem is sejtik, mire készül. Közben Fanni átveszi a főnővéri teendőket Mónikától, Péter pedig megköszöni Kellernek a közreműködést. Bori ezalatt jól kezeli a Bodolai családban kitört konfliktust.
Fanni sírva meséli el Istvánnak és Szilviának, hogy belekötött egy beteg. Közben Böbe Misihez készülődik bocsánatot kérni, Orsi pedig tanácsokkal látja el. Betty elpanaszolja Konrádnak és Rolandnak, hogy Szilárd nem hajlandó őt visszavenni a kórházba.
Nándi Kata közreműködésével kíván sajtónyilvánosságot adni Keller tettének. Roland közben megpróbálja lenyugtatni Barbarát Betty jövőjét illetően. Ezalatt Gyöngyi ahelyett, hogy Elvirával foglalkozna, flörtölni kezd Antallal.
Barbara megígérteti Bettyvel, hogy nem kezd magánakcióba Nándi ellen. Közben miután Elvira tesztelte a hódító desszertet, Bandival és Böbével együtt biztosak Misi sikerében. Péter később visszarendeli Szilárdot a lenyugtatózott Bettyhez.

Barátok közt
RTL Klub minden hétköznap 20:40
RTL II minden hétköznap 23:00

17×7541-7556
A történtek után Aliz eltűnik. Ugyan Rudi tudja, hogy ki a tettes, de Krisztiánnal elhiteti, hogy Fasírt és Nikol a felelősök. Gizella kártyajóslásba kezd, hogy az így keresett pénzből visszafizesse a Lucától kapott kölcsönt. László igyekezete, hogy segítse a vállalkozást azonban balul üt ki. Hanna komoly döntés előtt áll. Attila és Júlia egy délutánt töltenek együtt Attila apja halálának évfordulóján. Attila elmeséli, húsz évvel ezelőtt mi volt az apja kérése, ami örök nyomott hagyott benne.
Róbert annyira belelovalja magát a szerelmes szerepébe, hogy Ágnes hatása alá kerül. Bözsi rajtakapja Rudit és Krisztiánt, amint Zsolt utasítására megsemmisítik a biztonsági kamera felvételeit. Bözsi megtudja tőlük, hogy ki lőtte le Zsoltot. Tóbiás a fitnesz DVD elkészítésével akar anyagi problémáitól megszabadulni. Miklós és Rita kapcsolata furcsa fordulatot vesz. Nóra arra gyanakszik, hogy Ritának köze lehet a férje halálához. Róbert kihallgat egy telefonbeszélgetését, ami komoly gyanúba keveri Ritát. Vajon mi az igazság?

Egyszer volt, hol nem volt
m2 / Petőfi TV szerda 22:35

3×12 New York-i szerenád
Miután a varázslat visszaröpítette a mesealakokat az elvarázsolt erdőbe, Hófehérke és az új életet kezdett gonosz királynő vissza akarnak térni kastélyukba, azt azonban valami hatalmas, ismeretlen varázslat védi, valaki ugyanis már beköltözött oda, és nem akarja, hogy zavarják. Eközben Emma és Henry New Yorkban élnek úgy, hogy semmi emlékük előző életükről. Egy nap váratlan vendég kopogtat be hozzájuk, egy kalóz maskarát viselő férfi, aki azt próbálja meg megértetni Emmával, hogy szükségük van rá a szüleinek egy Storybrook nevű helyen. Emmának esze ágában sincs hallgatni efféle sületlenségekre, inkább azzal van elfoglalva, mit válaszoljon barátjának, aki megkérte a kezét.
3×13 Boszorkányvadászat
Emma, aki visszanyerte emlékezetét, és Henry, aki nem, visszatérnek Storybrookba, ahol teljes zavarodottságban találják a mesehősöket, akik tisztában vannak ugyan saját kettős személyazonosságukkal, arról viszont fogalmuk sincs, mi történt velük az elmúlt egy évben. Regina hiába próbálja megtörni az újabb átkot varázsszereivel, ezért Emmával cselhez folyamodnak, hogy kiderítsék, a város lakói közül ki a felelős a történtekért. Eközben az elveszett év eseményei is megelevenednek, ahogy Regina föld alatti alagúton bejut a varászlattal védett kastélyba, ahol találkozik az azt bitorló gonosz boszorkánnyal.

A muskétások
Filmbox szombat 21:00

1×10 Egy muskétás nem hal meg egykönnyen
Constance visszautasítását követően D’Artagnan újra enged a Milady vonzerejének, aki arra akarja felhasználni a fiút, hogy bosszút álljon Athoson. A bíboros retteg, hogy a muskétások bizonyítékot szereznek arról, hogy ő állt a királyné elleni merénylet mögött, ezért a Miladytől nem kevesebbet vár el, mint hogy végezzen mind a négyükkel.

Revolution
Cool hétfő 23 óra után

2×12 Járvány
Willoughbyban tífuszjárvány tör ki, az új tábort karanténnak építették a katonák. Orvosként Gene kötelességének érzi, hogy segítsen a megbetegedett embereken, Charlie is úgy dönt, vele tart. Porter a rendelkezésére álló eszközökkel azt deríti ki, hogy a járványt feltehetően szándékosan idézték elő a hazafiak. Márpedig ha ez így van, bizonyára ellenszer is van a kezükben. Már csak az a kérdés, hogyan tudnák megszerezni?
2×13 Az alku
Miközben Monroe egy veszélyes küldetésre indul Connorral és Charlie-val, Rachel és Miles szemmel tartják az eseményeket Willoughbyban. Mivel Jasont letartóztatják, Julia és Neville azon dolgoznak, hogy kiszabadítsák. Ám Julia férje egy lépéssel előttük jár, ugyanis rájött, hogy korábban házastársak voltak. Neville és Julia saját csapdájukba esnek. Julia életéért cserébe Neville-nek végeznie kell Monroe-val. Aaron és Priscilla találkoznak egy régi barátjukkal.

Premierek még

Az utolsó angol úriember
Duna TV kedd 21:30

4. Christopher egy gyalogsági kiszolgáló bázison teljesít szolgálatot Rouenben, Campion tábornok parancsnoksága alatt. A frontra induló háromezer ember felszereléséért felelős. Valentine egy iskolában tanít, és kétségbe esik, amikor megtudja, hogy hol szolgál Christopher. Mark biztosítja, hogy egy még biztonságos helynek számít. Közben Sylvia azon munkálkodik, hogy meglátogassa férjét Rouenben. Meg akarja beszélni vele, hogy Grobyban akar élni Michaellel. Új tiszt, McKechnie kapitány kerül Christopher egységéhez. Sylvia találkozik Campion tábornokkal.
5. 1918, Valentin-napja. Miközben Valentine az üdvözlőlapokat olvassa, Christopher úton van a frontra. A nő csalódott, hogy a távirat a fivérétől és nem a férfitól jött. Ám kijelenti az anyjának, hogy a férfi szeretője akar lenni, bár tudja, hogy az soha nem fog elválni a nejétől. Chris a fronton találkozik a hadosztály parancsnokával és az egység orvosával, mindketten ittasak. Sylvia Grobyban él, és megpróbálja a barátja apja befolyását fölhasználni Campion érdekében. A hadosztályt támadás éri, a részeg parancsnok helyett Chris veszi át az irányítást.

A rejtély
Cool szerda 23:00
RTL+ szerda 22:00

5×1 A gondolategyesítő
2036-ban Péter, Astrid, Walter és Etta kiszabadítják Oliviát a borostyánból. Miután megtürtént, felfedezik Olivia kezében tarja a megfigyelők elleni fegyver megtalásának a kulcsát. Waltert pedig elfogják.
5×2 Kerülőút
Mivel a gondolategyesítő nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, és nem sikerül kinyerniük Walter elméjéből a figyelők legyőzésére irányuló tervet, a csapat kénytelen más megoldást keresni. Walter azt javasolja, hogy menjenek be a harvardi laboratóriumába, hátha készített valamiféle feljegyzést annak idején, Etta azonban rossz hírt közöl: a Harvardot évek óta megszállva tartják a figyelők. Ám Walter ismer egy titkos alagutat, amin át bejuthatnak az épületbe.

Homeland
RTL II szombat 22:00

3×1 Válaszlépések
A CIA elleni merényletben Estes igazgató is életét veszíti. A több mint 200 áldozatot követelő robbantás után egy kongresszusi bizottság összeül, hogy meghallgassa az ügynököket. A bizottság vezetője nagyon kritikus, és félő, hogy fel akarja oszlatni az ügynökséget. Átmenetileg Saul vezeti az irodát Dar Adallal. A kérdés az, kiadja-e a parancsot a merényletet kitervelő hat prominens iráni ellen. Legtöbbjükre légicsapást mérnek, ám Caracasban Quinnek személyesen kell végeznie egyikükkel.

A Búra alatt
PRO4 csütörtök 22 óra

3×1 fülszöveg nincs

+ még pár ismétlés

The Walking Dead
Fox hétfő 22:40 3×14-4×1

Medicopter 117 – A légimentők
Cool minden hétköznap 9 óra , 2×10-3×6

Hannibal
AXN hétfő 22 óra, szombat 23 óra 3×1
AXN Black péntek 22:40 1×1-4

Cobra 11
RTL Klub vasárnap 18:50 17×5-6

A farm, ahol élünk
STORY5 minden hétköznap 21 óra 79-88

Váratlan utazás
STORY5 minden hétköznap 20:00 3×4 – 3×13

Anna
Duna TV szombat 9:20 6/4-5

Dragon Ball Z
Viasat6 minden hétköznap 16:15 213-222

Vámpírnaplók
Sorozat+ hétvége 22:50 3×12-15
Cool kedd 23:00 4×3-4
RTL+ kedd 22:00 4×3-4
RTL Klub péntek 23:55 3×1

True Blood
AXN kedd éjfél körül 6×4-5

Wayward Pines
FOX szerda 21:00 3-4

Az élet csajos oldala
RTL Klub szombat 13:15 1×11-14
RTL II hétköznap 20:00 2×11-20

Tudorok
Filmcafe péntek 22:00 2×4-5

Borgiák
m2 / Petőfi TV csütörtök 22:35 3×4-5

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt kedveli: