Sorozatok a TV-ben 2015. augusztus 3. és augusztus 16. között

Vadiúj premier
nincs

Véget ér:
A fehér királyné AXN, AXN White
Reign – Az uralkodónő 1. évad AXN White

Újra:
Az élet csajos oldala RTLII 2. évad
Kalandos nyár – Párizs 3. évad Cool
Kalandos nyár – Párizs 4. évad Sorozat+
Medicopter 117 – A légimentők 2. évad Cool
Váratlan utazás 3. évad STORY5
Vámpírnaplók 4. évad Cool, RTL+
Wayward Pines FOX

Ha van kedvenc TV-ben futó sorozatod és szeretnéd, ha legközelebb szintén rajta legyen a listán, akkor kommentben jelezd nekem. 🙂

A fülszövegek spoilert tartalmaznak.

Premierek

Szulejmán
RTL Klub szerda 21:15

3×6/3 Mahidevran szultána csalódott, hogy napjai meg vannak számlálva a palotában, és fiával együtt el kell majd utaznia. Ibrahim számára egyre világosabbá válik, hogy Hatidzse megbocsátását nem lesz olyan könnyű elnyerni. Hürrem kiválasztja Mehmet számára a háremhölgyeket, és Nigar tanácsára úgy dönt, hogy az első éjszakát Firuze töltheti el az ifjú herceggel. A váratlan helyzetből Firuze nem lát kiutat. Mihrimah szultána beleszeret bátyja személyes szolgálójába.
3×7/1 A szultán magához hívatja Ibrahimot, amikor megtudja, hogy a pasa minden olyan vezetőt lecserél, akiket egykor Iszkender cselebi tanított, vagy hozzá hűek voltak. Figyelmezteti, hogy amennyiben döntése személyes, úgy neki is távoznia kell. Ibrahim tesz még egy utolsó kísérletet, hogy Hatidzse szívét visszahódítsa. Hürrem tanácstalan a kialakult helyzetben, Firuzét árulással vádolja. Ám új tervet kell kitalálnia, Firuze ugyanis kitüntetett figyelmet kap a szultántól, és a háremben is megváltozik a helyzete.

Breaking Bad – Totál szívás
AMC csütörtök 22 óra, vagy péntek 23 óra

2×7 Akció Mexikóban
Jesse maga alatt van a történtek után, de Walt megérteti vele, hogy mivel elterjedt róla, hogy ő ölte meg Spooge-ot, ezért tartani fognak tőle. Arra utasítja a fiút, hogy erre alapozva építsen ki komoly terjesztői hálózatot Badger, Combo és Pete bevonásával. Hank az előléptetés révén átkerül El Pasóba.
2×8 A megmentő
Badger egy díler-akció során lebukik, amikor egy vásárlónak öltözött rendőr lépre csalja. Miután a szövetségiek is bekapcsolódnak a nyomozásba, egyre nagyobb rajta a nyomás, hogy adja fel az ellátóját. Szerencséjére Saul, a menő ügyvéd megszervezi a vádalkut, és csak felfüggesztettet kap. Ez viszont nagy csapás Waltnak, aki maga is lebukna.

Revolution
Cool hétfő 23 óra után

2×10 Irány Mexikó
Aaron Spring Citybe tart, hogy utánajárjon a nanobotoknak. Monroe, Miles és Rachel, Mexikóba indulnak, hogy megkeressék Monroe fiát, akit Miles rejtett el előle. Neville és Julia veszélyes tervet eszelnek ki, mivel Julia a felső tízezer életét éli, úgy véli,segíthet abban, hogy Neville újra hatalomhoz jusson.
2×11 Apák háborúja
Mexikóban Miles, Rachel és Monroe találkoznak Connorral, Monroe fiával, akinek Miles még a létezését is eltitkolta Monroe elől. Connor egy helyi drogbáró jobbkeze, akit apjaként tisztel és szeret, és hallani sem akar vér szerinti apjáról. Gene és Charlie észreveszik, hogy a katonák sietve egy tábort építenek Willoughbyban. Julia és Neville lassan próbálják a maguk javára fordítani Julia új férjének politikai státuszát. Jason megszerez egy dokumentumot Doyle irodájából, melyből kiderül, hogy Doyle az átnevelő táborok atyja.

Egyszer volt, hol nem volt
m2 / Petőfi TV szerda 22:35

3×10 Az új Sohaország
A Jolly Roger fedélzetén a Sohaországban járt hőseinkkel visszatér Storybrookba, amelynek lakói kitörő örömmel fogadják őket. Egyikük sem tudja azonban, hogy Pán Péter az utolsó pillanatban testet cserélt Henryvel, aki most Mr. Gold szelencéjébe van zárva, míg Henry alakjában Pán Péter szabadon jár a városban. A mesevilágban Hófehérke nászútjukon egy olyan vidékre viszi a herceget, ahol egy titokzatos szörnyeteg él az erdőben: Medúza, akinek a pillantásától kővé válik az, aki a szemébe néz. Hófehérke azt tervezi, Medúza levágott fejével fogja legyőzni a gonosz királynőt.
3×11 Hazatérés
Pán beavatja Felixet tervébe, hogyan fog az átokkal bosszút állni Storybrook lakóin: nem öli meg őket, csak eltörli emlékeiket arról, kik is voltak ők valójában. Mr. Gold azonban tud kiutat a város lakói számára: Regina kezében az utolsó esély, hogy Pán Péter és Henry újra testet cseréljenek. Míg Henry után családja felkutatja a várost, Goldra hárul a feladat, hogy leszámoljon apjával, Pán Péterrel.

Az utolsó angol úriember
Duna TV kedd 21:30

2. Christopher Németországba utazik, hogy hazavigye Sylviát, amikor megtudja, hogy az anyja meghalt. A házaspár egy vadászházban megállapodik kapcsolatuk további alakulásáról. A férfi nem avatkozik be Sylvia társadalmi életébe, és külön hálószobájuk lesz, ám ragaszkodik hozzá, hogy a nagy házból egy kis lakásba költözik. Sylvia lelkésze megpróbálja meggyőzni Christophert, engedje, hogy Michael katolikus nevelést kapjon. A férfi anyjának temetésén Sylvia divatos ruhában jelenik meg. Valentine-t egy krikettmeccsen Christopher szajhájának nevezik.
3. Valentint és családját kiközösítik a pacifista nézetükért. Mrs. Wannop Christopherhez fordul segítségért, aki elintézi, hogy a nő férje tanári állást kapjon. Valentin meglátogatja Edithtet, aki letört, hogy a férjét kiengedték a menhelyről. Másnap Edith összeházasodik McMasterrel, ám nászukat titokban akarják tartani. Sylvia családi udvarházában Consett atya az ír függetlenségről beszél. Brownlie-t meghívják a házba, de nem jut be Sylvia hálószobájába, a nő csak játszik vele. Bosszúból Christopherről pletykál. A férfi közben a harctéri sokkból gyógyul.

A fehér királyné
AXN szombat 12:55

1×7 Edward háborúra készül Franciaország ellen, de végül úgy dönt, hogy egyelőre felhagy a csatározással. Békét kínál Lajos királynak. György, aki eddig a franciaországi régensi cím elnyerésében reménykedett, mérhetetlenül csalódott. Elizabethet teszi felelőssé a történtekért, mivel szentül meg van győződve róla, hogy az ifjú királynő boszorkány, aki a királyt varázserejével irányítja. György elvakultságában Isabel elvetéléséért is Elizabethet okolja. Amikor Isabel meghal, György bevádolja Elizabethet a királynál: azt állítja, hogy a királynő megmérgezte feleségét. Edwardnál lassan betelik a pohár, elege van elvakult és akaratos fivéréből, aki talán hamarosan ellene is fordul.
1×8 1483: Edward király váratlanul súlyosan megbetegszik, tüdőgyulladást kap. Halála előtt öccsét, Richárdot nevezi ki a kiskorú trónörökös régensének. Anna, Richárd felesége ráveszi férjét, hogy inkább magát koronáztassa királlyá, hiszen a Lancester ház támogatói kihasználnák, ha egy ifjú, tekintély nélküli gyermek ülne a trónon. Richárd a londoni Towerba záratja az ifjú trónörökös Edwardot, meggyilkoltatja Anthony Riverst, majd királlyá koronáztatja magát.
1×9 Margit és Elisabeth királyné kegyetlen játszmába kezdenek, hogy megtörjék a másik hatalmát. Eközben a fiatal Edward herceg a Towerban senyved. Nem tudni, hogy mi lesz a sorsa.
1×10 Elisabeth lányaival visszatérhet a királyi udvarba, ahol a fiatal Lizzie és Richárd között fellobban a szerelem. Anna féltékenyen figyeli az eseményeket. Hamarosan meghal Anna és Richard fia. Annát felemészti a bánat, egészsége folyamatosan romlik, és végül hosszú testi és lelki szenvedés után meghal. Eközben Henry már lázasan szervezkedik, hogy Richárd uralmát megdöntse.

Jóban rosszban
TV2 minden hétköznap 19:30

11×2655-2664
Bandi örül a hírnek, hogy újra kisbaba lesz a háznál. Közben Aliz beszámolója alapján Rolandék számára bizonyossá válik, hogy Betty bosszúra készül Nándi ellen. Az ezredes szerint Eszes terve túl kockázatos, ezért egyúttal le is tartóztatja.
Müller nem biztos benne, hogy jó ötlet Eszest megszöktetni a kórházból, de Szlávik nagyon magabiztos. Közben Péter és Alexa megkéri Rolandot, hogy Barbarával karöltve segítsék Betty útkeresését. Orsi, Szabi és Bori pedig azon agyalnak, hogy miképp lehetne Böbének kedvet csinálni a babázáshoz.
Bandi bánatában leltározni kezd, de váratlanul rosszul lesz. Böbe is annyira felizgatja magát, hogy Vera kénytelen nyugtatót adni neki. Közben István segít Szlávikéknak megszöktetni Eszest.
A sikeres akció érdekében Fanni vállalja, hogy őrizetben tartsák. Közben Barbarát és Rolandot egyre jobban aggasztja, hogy Betty bosszúszomjas. Betty később kiképzésre jelentkezik Alíznál.
Mielőtt Eszes találkozik a bandafőnökökkel, telefonon egyeztet Gabival és Szlávikkal. Közben Szabi még mindig ki van akadva Orsira, de Milán és Bori szerint felül kellene kerekednie a sérelmein. Úgy tűnik, hogy Eszesnek sikerül lépre csalnia a bandavezért.
Bandi elpanaszolja Istvánnak a bánatát, míg Böbe őszintén bevallja Gyöngyinek, hogy leginkább azt szeretné, ha végre kibékülnének Bandival. Közben Aliz az elmélettel kezdi Betty kiképzését.
István, Szilvi és Zsófi legnagyobb örömére megjelenik Fanni. Közben Böbe Gyöngyihez fordul tanácsért, hogy vajon milyen hobbyt találjon magának. Garai közli Gabival és Szlávikkal, hogy bár a meghallgatás pozitívan alakult, ugyanakkor a banda tagjai még fogva tartanak lányokat.
Orsi és Szabi örülnek, hogy Böbe és Gyöngyi barátsága újraéled, viszont az apjuk miatt aggódnak. Barbara elégedetten veszi tudomásul, hogy Roland munkát intéz Bettynek. Közben Elvira még inkább kiborul, amikor megtudja, hogy Fanni teljesen maga alatt van.
Eszes elmagyarázza Szlávikéknak, hogy azért nem adta fel magát, hogy kiszabadíthassák a fogva tartott lányokat. Miközben Böbéék lelkesen készülődnek Misi éttermébe, épp befut Orsi. Közben Nándi előnyt kovácsolna a Bettyről kapott információkból.
Böbe saját éttermet nyitna, de megsértődik, amiért Gyöngyi és Bandi nem lelkesednek az ötletért. Közben a kollégák ünnepelve fogadják az érkező Fannit, aki viszont ettől nem dobódik fel, mert teljesen kiábrándult.

Barátok közt
RTL Klub minden hétköznap 20:40

18×7521-7540
Zsófi attól fél, valaki közé és Tóbiás közé állhat. Róbert attól fél, kitudódik a titka. Nórának feltűnik, hogy Róbert mennyire retteg az apjától. Zsolt régi üzlettársa vissza akar kerülni a körforgásba. Vajon Zsolt hagyja ezt neki? Az asszonyok mindent bevetnek, hogy férjeik azon szobor megépítésére szavazzanak, amit ők akarnak. Péter igyekszik ott betartani Hannának és Ádámnak, ahol tud. Hanna ezért úgy dönt, nem falaz tovább Péternek a korábbi támadás ügyében. Júlia megfenyegeti Attilát, hogy nyilvánosságra hozza a titokzatos levél tartalmát. Sikerül-e Péternek módot találnia arra, hogy leszerelje Hanna fenyegetőzését?
Hanna hírt kap arról, hogy meghalt az édesanyja, ám ezzel kapcsolatban sokkoló meglepetésben részesül. Ágnesnek új pártfogoltja lesz. Zsolt és Fasírt veszekedésébe Aliz véletlenül belekeveredik, és olyat tesz, ami miatt meggondolatlan és súlyos döntést hoz. Bözsi felfedezi, hogy a pánikoló Aliz a saját lányát is megkárosította. Ágnes megtudja, hogy Róbert juttatta börtönbe a férjét. Vajon Róbert meg tudja akadályozni, hogy Ágnes mindent elmondjon az apjának?

Ismétlések

Kalandos nyár – Párizs
Cool szombat – vasárnap 11 óra

7×26 vagy 2×26 Minden jó, ha a vége jó
Christian és barátai megpróbálják kiszabadítani Lucile-t a farmról. Végül Fanny segít nekik. Enged Virgile sármjának, majd a rendőrség kiérkezésekor azt állítja, Virgile megerőszakolta, így a szektavezér börtönbe kerül. Angele is kikerül Virgile hatása alól, és néhány napot a vidéki házban tölt. Timet megműtik, és telefonon arra kéri Helene-t, bontsa ki a levelet, amit arra az esetre írt, ha nem élné túl a műtétet. Kiderül, hogy a kisfiú játék közben a kertben megtalálta a nácik kincsét, így a társaságot gazdaggá tette.
8×1 vagy 3×1 A kistestvér
Az egész társaság beköltözik a vidéki házba, és elkezdik a felújítást, hogy megnyithassák a panziót, amit megálmodtak. Kihasználva, hogy Nicolas és Christian elmentek, a lányok összeülnek egy kis bizalmas beszélgetésre, amikor egy rendőr jelenik meg a háznál, és arra kéri Helene-t, menjen vele a kapitányságra. Helene jóhiszeműen vele tart, ám az autóban kiderül, hogy a férfi nem rendőr. José az autópályán felvesz egy stoppos lányt, akiről útközben kiderül, hogy Chloe, Helene húga, aki épp akkor érkezett Ausztráliából.
8×2 vagy 3×2 A gyémántcsempész
Chloé, Helene húga, veszélyes ügybe keveredett, és a gyémánytmaffia a nyomában van, ezért is rabolták el nővérét, Helene-t. Fanny továbbra is zaklatja szerelmével Nicolas-t. Jeanne és a társaság úgy döntenek, saját maguk szabadítják ki Helene-t. Laly gyermeket vár, de fogalma sincs, ki lehet az apja, mert nagyjából egy időben volt Francois-val és Jimmyvel.
8×3 vagy 3×3 Túszmentő akció
Az elkábított Helene-t Nicolas, Christian és José kiszabadítják. José túl nagyot ütött Günther fejére, aki meg akarta ölni Nicolas-t. A bűnöző eszméletét vesztette, Josét pedig előzetesbe helyezték. Helene-t megfigyelés alatt tartják a kórházban. Ekkor találkozhat végre húgával. Most már csak José miatt kell aggódniuk.

Sorozat+ szombat – vasárnap 15:50

7×6 vagy 2×6 Kölcsönkenyér visszajár
Miután Sean, Fanny és Antoine magukkal viszik Nicolas kulcsát, Jimmyvel és Joséval elindulnak felkutatni őket, hogy visszaszerezzék. A faluban meg is találják az autójukat. Egy garázsban zenélnek a fiatalok. Lucile aggódik, hogy nővére, Noémie, veszélyben lehet. Jeanne és Helene nyugtatni próbálják. Christian depresszióba esik, miután sikergyanús számát Eve szerint elutasítják a rádiók, még a gitárját is elajándékozza. Angele hiába is próbál lelket verni belé.
7×7 vagy 2×7 Nyom nélkül
Nicolasnak eszébe jut, hogy szétnézhetnének a közeli biofarmon, annyi lányt láttak zöldségeket hurcolni, hátha ott van Lucile nővére. Olgának feltett szándéka, hogy pasit kerít Bénédicte-nek, ezért elvisz az éttermébe egy férfit, és a figyelmébe ajánlja kisegítőnek, mivel szerinte Boris nagyszerű pincér. Christian is leutazik a vidéki házba, hogy elfelejtse kicsit a szakmai kudarcot. Angele-t összezavarja, hogy Ingrid megcsókolta. Fanny és a fiúk követelik, hogy a baráti társaság hagyja el a házat, de nekik eszükben sincs engedelmeskedni.
7×8 vagy 2×8 A gyanú árnyéka
A társaságnak nagyon gyanús a biofarm, és a vezető, Virgil. Úgy vélik, nagyon hasonlít egy szektára, mert a lányok különösen viselkednek. Virgile fogva tartja Noemie-t, míg jobb belátásra nem bírja. Rudy Ingridnél érdeklődik barátnője után, kérségbe van esve, mert Chrystale eltűnt, épp amikor elutaztak volna Sri Lankára. Ingrid sajnálkozik, hogy őt is cserben hagyta. Azt nem árulja el, hogy bosszúból elraboltatta, és egy marokkói bordélyba küldte. Ingrid megígéri Angele-nek, hogy próbál hatni az egyik vezető rádióra, hogy adják le Christian számát.
7×09 vagy 2×09 Kimerítő várakozás
Angele elindul Ingrid autójával vidékre, de balesetet szenved, amikor az úttesten Virgile és a lányok a megszökött Noémie-t tuszkolják a kocsiba. Az eszméletlen lányt a farmra viszik, a baleset nyomait eltüntetik. Christian hiába várja barátnőjét, Angele eltűnik. Antoine és Sean féltékenyek, mert Fannyt Jimmyvel találják.

Sorozat+ hétköznap 10:30
8×21 vagy 3×21 –  9×4 vagy 4×4

A fehér királyné
AXN White szombat 21:15

1×10 Elisabeth lányaival visszatérhet a királyi udvarba, ahol a fiatal Lizzie és Richárd között fellobban a szerelem. Anna féltékenyen figyeli az eseményeket. Hamarosan meghal Anna és Richard fia. Annát felemészti a bánat, egészsége folyamatosan romlik, és végül hosszú testi és lelki szenvedés után meghal. Eközben Henry már lázasan szervezkedik, hogy Richárd uralmát megdöntse.

Reign – Az uralkodónő
AXN White szombat 19:40

1×19 Mária nagybátyja kellemetlen híreket hoz Skóciából. A protestánsok és a katolikusok közötti feszültségek egyre jobban kiéleződnek, és Mária anyjának helyzete egyre bizonytalanabb. Mária Ferenchez fordul segítségért. Eközben az őrült Henrik király Calais elfoglalására készül, ami egyértelműen háborúhoz vezethet Angliával szemben. Bash és Kenna házassága újabb fordulatot vesz.
1×20 Mária maga is meglepődik, amikor rájön, hogy országa megmentése érdekében akár gyilkosságra is képes. Eközben Ferenc Franciaország élén hadba lép Anglia ellen, és Leith-ben szövetségesre lel. Lola egyre szerelmesebb Lord Julienbe, mindazonáltal attól tart, a férfi végül cserben fogja hagyni őt.
1×21 Medici Katalin azon mesterkedik, hogy az udvartól eltávolítsa Basht, akit távolléte idejére Henrik király régensnek nevezett ki. A Bash elleni merényletet azonban az ifjú herceg testőre meghiúsítja. Katalin ezt követően egy terhes parasztlányt vezet elő, aki állítólag Bash gyermekét hordja a szíve alatt.
1×22 Fülszöveg nincs hozzá.

A muskétások
Filmbox szombat 21:00

1×8 A verseny
A király megelégeli a muskétások és a bíboros gárdistáinak örök civakodását, és párviadalt hirdet, amelyben a két csapat egy-egy bajnoka küzdelemben döntheti el, melyik regiment a kiválóbb. D’Artagnan számára itt a nagy lehetőség, hogy bizonyíthassa, méltó rá, hogy teljes jogú muskétássá fogadják. Mivel egy vérszomjas adószedő, LaBarge felégette gascogne-i birtokát, az ifjúnak nincs elég jövedelme, hogy befizesse a nevezési díjat, ám a Milady a lehető legjobb pillanatban tűnik fel, hogy nagylelkű pártfogója legyen.
1×9 A királyné testőrei
Egy mindenre elszánt zsoldos és csapata merényletet kísérel meg az úton lévő királyné ellen, akit a muskétások egy közeli kolostorba menekítenek. Míg Athos és Aramis az apácák segítségével igykeznek kitartartani az ostromlókkal szemben, addig Porthos és D?Artagnan Párizsba mennek a felmentő seregért. Ki fizette a merénylőket? A gyanú csakhamar egy dúsgazdag német bankárra terelődik, akinek eladó lánya felettébb elbűvölte a királyt.

+ még

The Walking Dead
Fox hétfő 22:40 3×10-13
Medicopter 117 – A légimentők
Cool minden hétköznap 9 óra , 1×10 – 2×9
Cobra 11
RTL Klub vasárnap 18:50 17×3-4
A farm, ahol élünk
STORY5 minden hétköznap 21 óra 59-78
Váratlan utazás
STORY5 minden hétköznap 20:00 2×7 – 3×3
Anna
Duna TV szombat 9:20 6/2-3
Dragon Ball Z
Viasat6 minden hétköznap 16:15 193-212
Vámpírnaplók
Sorozat+ hétvége 22:50 3×8-11
Cool kedd 23:00 4×1-2
RTL+ kedd 22:00 4×1-2
True Blood
AXN kedd éjfél körül 6×2-3
Wayward Pines
FOX szerda 21:00 1-2
Az élet csajos oldala
RTL Klub szombat 13:15 1×7-10
RTL II hétköznap 20:00 1×24-2×10
Tudorok
Filmcafe péntek 22:00 2×2-3

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt kedveli: