Sorozatok a TV-ben 2015. július 20. és augusztus 2. között

Cool: Kalandos nyár – Párizs, Revolution, Medicopter 117 – A légimentők, Vámpírnaplók
RTL Klub: Szulejmán, Barátok közt, Az élet csajos oldala, Cobra 11
Sorozat+: Kalandos nyár – Párizs, Vámpírnaplók
AXN white: A fehér királyné, Reign – Az uralkodónő
Duna TV: Az utolsó angol úriember, Anna
AXN: A fehér királyné, True Blood
Fox: Wayward Pines, The Walking Dead
Story 5: A farm ahol élünk, Váratlan utazás
AMC: Breaking Bad – Totál szívás
m2 / Petőfi TV: Egyszer volt, hol nem volt
TV2: Jóban rosszban
Filmbox: A muskétások
HBO2: Trónok harca
Viasat 6: Dragon Ball Z
RTL+ : Vámpírnaplók

Ha van kedvenc TV-ben futó sorozatod és szeretnéd, ha legközelebb szintén rajta legyen a listán, akkor kommentben jelezd nekem. 🙂

A fülszövegek spoilert tartalmaznak.

Premierek

Szulejmán
RTL Klub szerda 21:15

3×6/1 Hürrem alaposan meglepődik Nigar fondorlatosságán, aki kijátssza Gülsáhot, és elnyeri Hatidzse kegyelmét. Az uralkodó hosszú idő után visszatér a hadjáratból, s megdöbbenve konstatálja, hogy távolléte alatt Mehmet és Mihrimah felnőttek. Firuze epekedve várja a találkozást Szulejmánnal, és biztos benne, hogy a szultán vele tölti majd az estét. Hatidzse és Afife asszony azonnal hozzálátnak Firuze felkészítésének, miközben Hürrem is készülődik. Ibrahim helyzete megrendült, az uralkodó ugyanis őt okolja Iszkender cselebi haláláért.
3×6/2 Musztafa ágyasa, Fatma gyermeket vár. Hatidzse támadást indít Hürrem ellen, a szultán azonban megelégeli a két nő háborúskodását, és megfenyegeti őket. Nigar sorsáról is döntés születik, az uralkodói család jó híre miatt nem maradhat a palotában. Hürrem biztosítja támogatásáról, és közösen új tervet eszelnek ki Ibrahim és Hatidzse ellen. Mihrimah igazi hölgy lett, nem csak gyönyörű, de rendkívül okos is, aki erős támasza anyjának. A férfi korba ért Mehmet engedélyt kap apjától, hogy belépjen a janicsárok közé. Beavatása fenyegetést jelenthet Musztafa számára.

Breaking Bad – Totál szívás
AMC csütörtök 22 óra, vagy péntek 23 óra

2×5 Járulékos veszteség
Walt elhatározza, hogy újra nagy mennyiségben fognak speedet előállítani, de meg kell oldani a terjesztés kérdését. Jesse úgy dönt, hogy közvetítők nélkül, saját hálózatot fog létrehozni, és néhány drogos cimboráját menten be is szervezi. A termelés és a terjesztés sikerrel beindul, ám Jesse egyik emberétől, Pete-től egy drogos pár elrabolja az adagot.
2×6 Harag
Jesse ráakad Spooge-ra, aki elrabolta Pete-től a speedet. Elmegy a házába, és megvárja, amíg a barátnőjével együtt hazatér. Igyekszik minél keményebben fellépni, még a Walttól kapott pisztolyt is előrántja, de a két kemény drogossal nem megy sokra. Spooge végül felajánlja, hogy együtt feszítsék fel azt az ATM-et, amit nemrég rabolt el, és abból majd megadja Jesse-nek a pénzt. Ez azonban nehezebb, mint várták, és Jesse-ben közben felébred a szánalom a drogos nő kisfia iránt.

Revolution
Cool hétfő 23 óra után

2×8 Menekülés
Aaront menekíteni kell a városból, mert a nanobotok által generált képessége felkelti a városba érkező Horn figyelmét. Monroe segít kijuttatni őket, ám Rachel apja, aki évek óta a hazafiaknak dolgozik, hogy megmentse lányát, elárulja Aaron és Cynthia búvóhelyét. Horn kegyetlen kísérleteknek veti alá Aaront, hogy tanulmányozza öngyógyító képességét.
2×9 Arc a múltból
Neville döbbenten látja egyik pályaudvaron vonatra szállni halottnak hitt feleségét, Juliát. A nő szemmel láthatóan nincs egyedül, előkelő társasággal utazik. Amikor meglátja férjét, földbe gyökerezik a lába. Mint kiderül, férjhez ment egy magas rangú kormányhivatalnokhoz, Doyle-hoz. Rachel és Gene kapcsolata feszült, mióta kiderült, hogy Gene a Hazafiaknak dolgozik. Aaronnak egyre különösebb látomásai vannak.

Egyszer volt, hol nem volt
m2 / Petőfi TV szerda 22:35

3×8 Gondolj szép dolgokra!

Gyermekként Zörgőfürge sokat szenvedett attól, hogy szerencsejátékos apját mindig megverik azok, akiket becsap a kocsmabeli játszmákban. Amikor két fonóasszony megajándékozza a fiút egy szem varázsbabbal, hogy annak segítségével új életet kezdhessen egy másik világban, Zörgőfürge apja azt tanácsolja, menjenek arra a földre, amelyről gyerekként álmodozott: Sohaországba. Pán Péter a Koponyasziklához viszi Henryt, hogy végrehajtság a varázslatot, amiről Henry azt hiszi, a mágiát fogja megmenteni. Henry családtagjai eközben egyesítik erőiket a Királynővel és Zörgőfürgével, hogy megmentsék Henryt Pán aljas szándékától.
3×9 Mentsük meg Henryt!
A mesevilágban a fogságban tartott Zörgőfürge elárulja a gonosz királynőnek, hogy bár az átok kimondásában sikerrel járt, örökre űr marad a szívében. Tizenegy évvel ezelőtt Storybrookban Regina felismeri, hogy mi hiányzik az életéből: egy gyerek. Gold segítségét kéri hát, hogy a hivatalos utat felgyorsítva örökbe fogadhasson egy kisbabát, és kívánsága szempillantás alatt teljesül is; anyává válnia azonban nem ilyen könnyű a polgármesterasszony számára. Sohaországban az élettelenül fekvő Henry körül családtagjai azon tanakodnak, van-e esélyük még legyőzni Pánt, aki úgy hiszi, megszerezte magának az örök fiatalságot.

Az utolsó angol úriember
Duna TV kedd 21:30

1. A minisorozat az Edward-korabeli Anglia végnapjaiban játszódik, amely átadja helyét az első világháború jelentette káosznak és őrületnek. Ekkor veszi feleségül a konzervatív arisztokrata Christopher Tietjens a társasági életért rajongó, gyönyörű és terhes Sylviát. Kapcsolatukat beárnyékolja, hogy a gyermek nem biztos, hogy az övé. A férfi ennek ellenére kész kitartani a hűtlen asszonya mellett. A sors azonban közbeszól. Egy nap találkozik Valentine Wannoppal, a bájos és félelmet nem ismerő fiatal szüfrazsettel.

A fehér királyné
AXN szombat 12:55

1×3 Warwick Yorkban összehívja az országgyűlést, hogy lánya jegyesét, Edward fivérét, Györgyöt megválasztassa törvényes királynak. Csalódnia kell. Az országgyűlés ellenzi tervét, és végül Edwardot, Elizabethet és Jacquettát szabadon engedik. Az immár szabad IV. Edward békejobbot kínál Warwicknak, hogy elejét vegye a további harcoknak. Eközben azonban újabb lázadás tör ki, amelyet állítólag a trónjáról évekkel ezelőtt letaszított VI. Henrik és felesége, Anjou Margit szerveznek. Valójában azonban Warrwick mozgatja a szálakat a háttérben.

1×4 Warwick francia száműzetésben él, ám nagyratörő terveit továbbra sem adja fel. Felajánlja VI. Henriknek és feleségének, Anjou Margitnak, hogy házasítsák össze gyermekeiket, és szervezzenek újabb felkelést IV. Edward ellen. Margit szerint azonban a helyzet nem megfelelő a katonai beavatkozásra, és elutasítja az ajánlatot. György és Isabel is ellenzik Warwick terveit. György ráadásul levelet ír IV. Edwardnak, amelyben megígéri neki, hogy nem vesz részt semmilyen ellene indított felkelésben. Warwick forr a dühtől, és úgy dönt, hogy egymaga lát hozzá a katonai támadás megszervezéséhez.

1×5 1470-ben járunk. Warwick nagy bánatára György csatlakozik fivére, Edward király seregéhez. Eközben a bolond VI. Henriket a londoni Towerba zárják. Tudor Jasper, a Lancesterek elkötelezett híve elkíséri unokaöccsét, Henriket Walesbe. Lady Beaufortot feldühíti, hogy férje, Stafford átáll Edward király oldalára. Elérkezik a Barnet-i csata, amelyben Stafford és Warwick is életét veszti. Edward király és a Lancesteri ház támogatói között hamarosan újabb véres ütközetre kerül sor Tewkesbury-nél, ahol Edward hatalmas vereséget mér Jasper és Anjou Margit seregére.

1×6 A terhes Elizabethet sorozatos megpróbáltatások érik. Végig kell néznie VI. Henrik meggyilkolását, majd szemtanúja lesz férje és egy udvarhölgy, Jane Shore szerelmi kalandjának. Ráadásul anyja, Jaquetta is súlyosan megbetegszik. Eközben Edward király megbocsájtja Ann Neville-nek, hogy a felkelők oldalára állt, és a lány visszatérhet a királyi udvarba. Ann azonban kellemetlenül érzi magát a York párti nemesek között, tudja, hogy nem bíznak meg benne, és György és Isabel minden lépését figyelik. Ann-nek mindössze egy szövetségese akad az udvarnál, Richárd, Edward király öccse…

Jóban rosszban
TV2 minden hétköznap 19:30

11×2645-2654
Miután Gabi elmondja, hogy mit látott, Szlávik és Müller azt mérlegelik, hogyan kellene Eszest szembesíteni a tényekkel. Bori aggódik a bátyja miatt. Közben Nándi ultimátumot ad Katának…
István próbálja megnyugtatni a zaklatott Elvirát, aki úgy érzi, Müller megcsalja őt. Közben Nándi számon kéri Tárkányit a megjelent újságcikk miatt, majd ki is rúgja. Milán úgy dönt, hogy beszél Nándival…
Gyöngyi és Mónika próbálják jobb belátásra bírni a kiborult Elvirát. Dóra szeretné, ha a kutatásról szóló publikáción az ő nevét is feltüntetnék. Közben Keller megpróbálja behálózni Viktort..
Garai felülemelkedve sértettségén, besegít Szlávikék nyomozásába. Konrád meglátása szerint Kardost súlyos anyagi terhek érhetik a tisztázatlan szerzői jogok miatt. Dóra válaszát megtudva, Vera is bekeményít Kardosnál..
Miután Eszes távozik, Müller és Gabi elégedetten veszik tudomásul, hogy az akció beindult. Elvira Müllert próbálja elérni telefonon, de csak a hangposta fogadja a hívását. Közben Kardos hiába kéri Dórát, hogy legyen belátó. Majd Viktor is Kardost hibáztatja a kialakult helyzetért…
Garai azonnal letartóztatná Eszest, de Müllerék megpróbálják meggyőzni, hogy egyértelmű bizonyítékot kell szerezniük. Közben a kétségbeesett Dórát és Verát Mónika riasztja, hogy Konrád hívatja őket…
Kardos eltereli a szót a saját problémájáról és inkább Szilárdot faggatja az új szolgáltatásáról. Viktor hiába nyugtatja, Vera a fejébe veszi, hogy feleslegessé vált a kutatásban. Közben Gyöngyinek megesik a szíve Elvirán…
Kardos képtelen elfogadni, hogy Dóra elutasító vele, s az érkező Szilárd menti meg a helyzetet. Gyöngyi, Mónika és Elvira végül a Macsekban kötnek ki. Közben a meghiúsult rendőrségi akció után az ezredes kiosztja az újabb parancsokat…
Miután Szlávikék nem találnak senkit a házban, Müller azonnal erősítést kérne, de Eszes lebeszéli, majd elájul. Hazaérkezve Alexa fájlalja, hogy Betty nem volt partnere a gyász feldolgozásában. Aliz és Barbara is úgy látják, hogy Betty megváltozott…
Amikor Bandi épp elégedetten summázza, hogy a sok baj után végre rendbe jött a család élete, Böbe rosszul lesz. Bandi a fogyókúrát, Orsi a pszichés megterheltséget sejti Böbe rosszulléte mögött. Közben Péter felajánlja Verának, hogy újra orvosként dolgozzon a kórházban…

Barátok közt
RTL Klub minden hétköznap 20:40

18×7501-7520
Róbert bevallja Nórának, hogy mire használta a karkötő árát. Nóra biztosítja Róbertet, hogy megtartja titkát, és megerősítik a kapcsolatukat. Nóra véletlenül ötletet ad Brigittának, hogyan szerezhet bizonyítékot arról, hogy Ágnes zsarolta őt. Mónika bent ragad a liftben Miklóssal, ahol megindul a szülés. Luca interjút ad Hannának, a cikk hatására pedig megjelenik a színen Luca apja. Rudi és Krisztián együtt próbálják eladni Fasírt titkos megbízójának a fegyvereket, de a féltékeny Aliz is feltűnik a színen, és mindent tönkretesz. Ádám számára egy ösztöndíj hatalmas lehetőséget rejteget.
Ádám Ágnestől kap pénzt a fotós workshopra, amiért ő is megtesz egy szívességet Ágnesnek. Vajon mi lesz az? Péter aljas húzással akarja megnyerni a pert Hanna ellen. Gizella kampányba kezd azért, hogy szobrot állítsanak az udvaron a ház egy néhai lakójának. Zsófi hatalmas hírt közöl Tóbiással. Zsolt és Mónika egyre közelebb kerülnek egymáshoz, Zsolt ráadásul megígéri neki, hogy felhagy az illegális tevékenységeivel. Luca apja ismét megjelenik, de a kislány nem bízik benne. Zsolt múltja újra kísért, ami komoly veszélyt jelent Mónikára és a gyermekére is.

Wayward Pines
Fox több időpontban is 1×8-10

Ethan Burke titkosszolgálati ügynök azzal a küldetéssel érkezik Wayward Pines városába, hogy megtaláljon két eltűnt szövetségi ügynököt. Ám minden egyes lépés, amely Ethant közelebb viszi az igazsághoz, eltávolítja korábbi hétköznapi életétől, mígnem kénytelen lesz szembenézni a szörnyű valósággal, hogy talán soha nem jut ki élve a városból.

Fülszöveg nincs hozzá.

8. A legbarátságosabb hely a Földön
9. Felszámolás
10. Körforgás

Az élet csajos oldala
RTL Klub szombat 13:15 1×3-6

3. Max és Caroline elmerülnek a turkálók világában, de Max és egy Puerto Ricó-i lány alaposan összekülönböznek egy póló miatt. Caroline megtudja, hogy Max szokta sétáltatni a lovát reggelenként és nagyon meghatódik tőle. Amikor a Puerto Ricó-i lány megjelenik az étkezdében, Caroline úgy érzi, szembe kell szállnia vele Max iránt érzett hálája jeléül.
4. Caroline aggódik, mert a fogsínjét otthagyta a lefoglalt lakásukban. Egy éjjel Max-szel együtt „betörnek” a lezárt lakásba és Max ámuldozva fedezi fel, hogy barátnője milyen gazdag. Azonban amikor el akarják vinni a bundákat, megszólal a riasztó. Miután találnak kétszáz dollárt Caroline egyik táskájában, elmennek a kedvenc szusibárjába.
5. Caroline rádöbben, hogy Max alaposan el van maradva a számlák befizetésével, különösen a diákhitellel, ezért felajánlja a segítségét. Eközben az étkezdében megjelenik William, Caroline volt barátja, azonban Caroline hirtelen szégyellni kezdi azt, hogy pincérnőként keresi a kenyerét. A fiú sznob viselkedését alapul véve Max és Caroline belépti díjas bulit rendez…
6. Mivel Peach az ikrek első szülinapi partiját szervezi, Caroline megpróbálja rávenni Maxet, hogy adja oda neki a sütis vállalkozásuk névkártyáját, hátha felkéri őket a desszertek elkészítésére, Max azonban húzódozik a feladattól. Caroline rendel magának egy felhajtható ágyat, amit aztán nem tud összeszerelni, így Johnny, Max titkos szerelme segítségét kéri.

Ismétlések

Kalandos nyár – Párizs
Cool szombat – vasárnap 11 óra

7×22 vagy 2×22 Kínos helyzet
José dühös, mert nem tudja elviselni Philippe jelenlétét. Ingrid sem örül szerelme váratlan megjelenésének, és próbálja úgy menedzselni a helyzetet, hogy egyik férfi bizalmát se veszítse el. Amint a társaság nyugovóra tér, Ingrid és Noémie tovább kutatnak a kincs után. Laly felkeresi Bénét, hogy elmondja neki, Julien hűtlen hozzá, de nincs alkalma beszámolni róla, mert a férfit is ott találja, aki megesküszik neki, hogy már szakított Claude-dal, de Laly egy szavát sem hiszi.
7×23 vagy 2×23 A szökés
rystalnak sikerül megszöknie fogvatartóitól, akik Ingrid parancsára elrabolták, hogy egy marokkói bordélyba vigyék. Rudy és Jeanne a vidéki házba viszik. Ingrid próbálja elhitetni, hogy semmi köze a történtekhez, de Ceystale nem hisz neki. Amikor Noémie meglátogtja Lucile-t a farmon, húga elújságolja, hogy ő is Virgile ágyasa lett. Laly követi Julient, és bebizonyosodik, hogy még mindig viszonyt folytat Claude-dal. Bénédicte, Olga, és Julien épp Laly műsorát nézik, aki élő adásban figyelmezteti barátnőjét szerelme hűtlenkedésére.
7×24 vagy 2×24 Tettenérés
Amikor José és Christian hazatérnek a vásárlásból, Helene épp Dannal csókolózik. Helene bevallja Josénak, hogy nem tudja eldönteni, igazán vonzza-e Dan vagy sem, és lassít a tempón. Francois dühös Lalyra, amiért magánéleti dolgokat oszt meg élő adásban. Laly felmond, mert elege van a képmutató társaságból. Julien még mindig tagad Bénédicte előtt, ekkor jelenik meg Claude, aki megerősíti Laly beszámolóját.
7×25 vagy 2×25 Vallomások
A gyanútlan Antoine meglepi a Nicolas-val enyelgő Fannyt, és a férfit fejbe veri. Nicolas eszméletét veszíti. Amikor magához tér, Fanny és a fiúk segítenek biciklis balesetnek beállítani a történteket, hogy Jeanne ne fogjon gyanút. Noémie aggódik húgáért, és elhatározza, hogy megszökteti a farmról, ám szökés közben egy vadcsapdába lép, és míg Lucile segítségért siet, a szekta megtalálja és visszahurcolják. Jeanne átlát a helyzeten, és Nicolas kénytelen bevallani neki, hogy megcsalta.

Sorozat+ szombat – vasárnap 15:50

7×02 vagy 2×02 Megfigyelés
Ingridnek diákkorában viszonya volt Philippe-pel, aki a tanára volt, és most feltett szándéka megszerezni magának a férfit, aki a jelek szerint Helene-be szerelmes. Ingrid semmitől nem riad vissza, ami a módszereket illeti. Megbízza Toniót, hogy szereljen kamerákat Philippe irodájába. Marine sürgeti Franckot, hogy mondja el Benedicte-nek, hogy viszonyuk van, és teherbe esett. Franck tétovázik, mert nem szeretné megbántani az asszonyt.
7×03 vagy 2×03 Kész csoda
Laly munkát keres, mert kirúgták az újságtól, amit felháborítónak tart. Benedicte kislánya, Lea, érzi, hogy Franck el fogja hagyni az anyját, és rá is kérdez, de megkéri a fiút, hogy egy szót se szóljon anyjának, mert nem szeretné, ha szomorú lenne. Ingrid a laptopán követi Philippe minden mozdulatát, és ördögi tervet eszel ki a meghódítására. Christian, Jeanne, Jose és Nicolas találkoznak a vidéki ház tulajdonosával. Marthe a szívébe zárja a fiatalokat, és rábeszéli őket, hogy költözzenek oda.
7×04 vagy 2×04 A cél szentesíti az eszközt
Mivel Rudy lakása épp kiégett, Helene és Tim is a vidéki házba költöznek. Jimmy és Laly már beköltöztek, mivel otthon a fürdőszobájuk használhatatlan. Lucile zajt csap, és Jeanne felfedezi a titokzatos lakót. A lányról kiderül, hogy eltűnt nővérét keresi, és a társaság úgy dönt, hogy maradhat. Ingrid eljátssza, hogy Tonio a volt pasija, aki rosszul bánik vele, és fél tőle, így próbál Philippe ágyába férkőzni. Jimmy autójából kifogy a benzin, az országúton éjszakáznak, és Jimmy segélykiáltást hall. Másnap a fiúk feltérképezik a terepet. Rudy féltékeny Chrystale-ra.
7×05 vagy 2×05 Zsarolás
Benedicte rájön, hogy Franck megcsalja Marine-nal, de nem omlik össze, ő is érezte, hogy nem működhet sokáig a kapcsolatuk a nagy korkülönbség miatt. Lucilr nagyon kedveli Christiant, ez leginkább Lalynak tűnik fel, aki nem rejti véka alá a véleményét. A minden lépen kanál Olga úgy dönt, megoldja barátnője magánéletét. Rudy boldog, mert Chrystale megígérte, hogy otthagyja a munkáját, és kimegy vele Sri Lakára. Eve, akit bosszant, hogy Christian ügyet sem vet rá, elhatározza, hogy véget vet a karrierjének. Ingrid a szeretkezésükről készült videóval zsarolja Philippe-et.

A fehér királyné
AXN White szombat 21:15

1×8 1483: Edward király váratlanul súlyosan megbetegszik, tüdőgyulladást kap. Halála előtt öccsét, Richárdot nevezi ki a kiskorú trónörökös régensének. Anna, Richárd felesége ráveszi férjét, hogy inkább magát koronáztassa királlyá, hiszen a Lancester-ház támogatói kihasználnák, ha egy ifjú, tekintély nélküli gyermek ülne a trónon. Richárd a londoni Towerba záratja az ifjú trónörökös Edwardot, meggyilkoltatja Anthony Riverst és Elizabeth királyné másik fiát, Richard Grey-t, majd királlyá koronáztatja magát.
1×9 Margit és Elisabeth királyné kegyetlen játszmába kezdenek, hogy megtörjék a másik hatalmát. Eközben a fiatal Edward herceg a Towerban senyved. Nem tudni, hogy mi lesz a sorsa…

Reign – Az uralkodónő
AXN White szombat 19:40

1×15 Mária udvarhölgyei, Lola, Kenna és Greer férjre vadásznak, és különböző szerelmi kalandokba bonyolódnak. Eközben Katalin királynőben felmerül a gyanú, hogy Henrik király szerelmeskedés közben szánt szándékkal lökte ki az ablakon Bohémia főhercegének testvérét, most pedig egy prostituáltat gyilkolt meg saját kezűleg.
1×16 Henrik különös viselkedése most már mindenki számára feltűnik, és az udvar befolyásos emberei aggódni kezdenek. Szerencsére Henrik új szeretőre tesz szert, aki a jelek szerint kielégíti minden szeszélyét. Ferenc és Bash kibékülnek, miután Bash megmenti a herceg életét. Henrik király összeházasítja Basht és Kennát, abban a reményben, hogy így a fiú nem jelent majd többé veszélyt Mária házasságára. Eközben Greert rajtakapják, amint Leith-tel csókolózik a konyhában, és ezt a férjjelölt érhető módon nehezményezi.
1×17 Mária megtudja, hogy házassági szerződése egy titkos jegyzéket is tartalmaz, amely szerint Skócia Franciaország részévé válik, ha Mária meghal, mielőtt fiúgyermeket szülne. Mária elhatározza, hogy megszerzi a szerződést és megsemmisíti
1×18 Mária féltestvére, James a francia udvarba érkezik, hogy meggyőzze, térjen vissza Skóciába, mert az országnak szüksége van rá. Ferenc azonban megtudja, hogy Máriát útközben meg akarják gyilkolni, és beszámol a fenyegető veszélyről. Mária azonban ennek ellenére nem tágít tervétől. Eközben Henrik király állapota tovább súlyosbodik. Katalin királynő Kenna segítségével cselt eszel ki, hogy Henrik őrületét kordában tartsák.

A muskétások
Filmbox szombat 21:00

1×6 A száműzöttek
Aramis és D’Artagnan parancsot kapnak, hogy egy fiatal asszonyt és kisded gyermekét kísérjenek Párizsba abból a falusi templomból, ahol menedéket kaptak, ám későn érkeznek. Fegyveresek elrabolják a gyermeket, de D’Artagnan követi nyomukat – egészen Párizsig. Lajos király száműzött anyja, Medici Mária – dacolva a tilalommal – az udvarba érkezik, hogy egy merényletkísérletet követően védelmet kérjen fiától, aki azonban nehezen tud inni hataloméhségéről híres anyjának.
1×7 A rebellis asszony
Egy fiatal lányt halálos baleset ér, miközben a királyi pár átutazik Párizs utcáin, egy társnője pedig nyomtalanul eltűnik. A muskétások nyomozásuk során eljutnak egy arisztokrata dáma, Comtesse de Larroque szalonjába, aki a felvilágosodás jegyében a művelődés lehetőségét kínálja szegény sorsú lányoknak. Richelieu bíboros a Milady segítségét veszi igénybe, hogy boszorkányság vádjával állíttathassa bíróság elé a korát messze megelőző gondolatokat hirdető úrhölgyet, egy váratlan fordulat következtében azonban hamarosan a bíboros élete is veszélybe kerül.

+ még

Trónok harca
HBO2 szombat 23:00 5×7-10
The Walking Dead
Fox hétfő 22:40 3×6-9
Medicopter 117 – A légimentők
Cool minden hétköznap 9 óra 7×8, 1×1-9
Cobra 11
RTL Klub vasárnap 18:50 17×1-2
A farm, ahol élünk
Story 5 minden hétköznap 21 óra 39-58
Váratlan utazás
STORY5 minden hétköznap 20:00 1×10-13, 2×1-6,
Anna
Duna TV szombat 9:20 6/1
Dragon Ball Z
Viasat6 minden hétköznap 16:15 182-192
Vámpírnaplók
Sorozat+ hétvége 22:50 3×4-7
Cool kedd 23:00 3×21-22
RTL+ kedd 22:00 3×21-22
True Blood
AXN kedd éjfél körül 6×1

Reklámok

2 hozzászólás to “Sorozatok a TV-ben 2015. július 20. és augusztus 2. között”

  1. Aletha Says:

    Én pont mostanában végeztem a Muskétások első évadával. Amúgy IMBD-n azt írják valamikor 2016. elején jön egy harmadik évad a sorozatból. http://www.imdb.com/title/tt2733252/episodes?season=3&ref_=tt_eps_sn_3

  2. Elhaym Says:

    Neked mennyire tetszett az első évad?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt kedveli: