Premier: Egyszer volt, hol nem volt 3. évad

3/1 Aki a legjobban hisz
m2 / Petőfi TV június 3. 22:40
Emma és társai a varázslatos átjárón keresztül megérkeznek Sohaországba, hogy megtalálják Henryt. Olyanok fognak most össze a közös célért, akik eddig egymás ellen harcoltak: Hófehérke, férje, a herceg és Regina, a gonosz királynő, valamint Zörgőfürge és Hook kapitány. Neal eközben az Elvarázsolt erdőben tér magához, ahol Mulan, Aurora és Fülöp herceg veszik őt gondozásba. Henryt elrablói, Greg és Tamara elviszik a megbízóik által megadott helyre Sohaországban, ahol hamarosan körülveszik őket az Elveszett Fiúk. A hajszál híján elmenekülő Henry mellé csakhamar titokzatos útitárs szegődik.

3/2  Elveszett lány
m2 / Petőfi TV június 10. 22:40
Emma az erdőben szemtől szemben találkozik Pán Péterrel, aki egy térképet ad neki, aminek a segítségével megtalálhatja Henryt. A térkép azonban üres, csak akkor jelenik meg a pergamenlapon, ha Emma el tudja fogadni azt, hogy ki ő valójában. Regina a saját kezébe veszi a dolgok irányítását és varázslattal Pán Pénter rejtekhelyére vezeti a csapatot. David emlékezteti Mary Margaretet, mi történt Hófehérke és a királynő között az Elvarázsolt Erdőben, és milyen választás előtt állt akkor, amikor királyságát meg kellett védelmeznie. Mr. Gold Zörgőfürge ruhájában járja az erdőt szintén Henry nyomában, amikor összetalálkozik Belle-lel.

3/3  Csak egy közönséges tündér
m2 / Petőfi TV június 17. 23:10
Emma és társai továbbra sem akadtak rá Pán Péter táborára, hiába náluk a térkép. Hook azt javasolja, kérjenek segítséget egy tündértől, aki ismeri Pánt. Csingilinget Regina is ismeri, a kis zöld tündér azonban egyáltalán nem jó szívvel emlékezik arra az időre, amikor egykor segíteni akart a királynőnek. Neal kitalálja, hogyan nyithat kaput, hogy Henry nyomát követhesse Sohaországba: Robin Hood segítségével meg akarja idézni az Árnyékot.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt kedveli: