Két anime premier a Viasat 6-on

animeviasat

Ninja Scroll

Szerda (December 31.) 22:00
Csütörtök (2015. január 1.) 0:45 (ism.)

Történet:

Dzsube Kibagami, a legendás harcos magányosan vándorol az országban. Útja során megment egy gyönyörű nindzsanőt, Kagerót, akinek társait lemészárolta Tesszaj, a démoni erejű harcos. Kagero a közeli Koga nindzsa klán tagja, és azért indult útnak, hogy kiderítse, mi okozta azt a szörnyű járványt, ami egy egész falut kipusztított. Hamar kiderül, hogy a támadó nincs egyedül, ő csak az egyik Kimón nyolc ördöge közül. Dzsube nem menekülhet előlük, egytől-egyig le kell győznie őket, ha életben akar maradni, de nem pusztán a saját élete a tét: egy olyan összeesküvés nyomaira bukkan, ami az egész sógunátus jövőjét veszélybe sodorhatja

Szentjánosbogarak sírja

Csütörtök (2015. január 1.) 22:00
Péntek (2015. január 2.) 0:25 (ism.)

Történet:

A film egy fiatal testvérpár szívszorító sorsát követi végig a második világháború sújtotta Japánban. Szeita és alig négyéves kishúga, Szecukó apja egy hadihajón szolgál, amikor anyjuk életét veszti bombázás okozta tűzvészben. A két árva egyik nagynénjükhez kerül, ám hamarosan kiderül, hogy a háborúban elszegényedett, bizalmatlanná vált társadalomban csak magukra számíthatnak, és kénytelenek egyedül szembenézni a háború poklával. A fenyegető éhség és a bombázók árnyékában csak a szentjánosbogarak halvány fénye képes a reményt életben tartani.

Reklámok

8 hozzászólás to “Két anime premier a Viasat 6-on”

 1. baniaa Says:

  Örülök, hogy a Viasat 6-on még vannak animék. Szentjánosbogarak sírját megnéztem, jó, megható film volt.

 2. Elhaym Says:

  Én is, meg talán idén lesznek még újabb premierek is.

 3. baniaa Says:

  Én ezekre látok esélyt:
  -Yu-gi-oh GX folytatás
  -Dragon Ball Z mozifilmek
  -Naruto Shippuden (Eddig a viasat6 anime szempontból elég shounen központú, ebből gondolom, hogy van esélye annak, hogy leadják. Én mondjuk nem örülnék, de nagy lenne nézettség,az már biztos.)
  -Kertvárosi gettó( illene a csatorna profiljába.)
  -Sailor Moon Crystal ( Ha már a DBZ fanoknak nyújtottak nosztalgiát, akkor a SM fanok se maradjanak ki. 2014-es anime, mangahű feldolgozás, 26 rész)
  -Darker Than Black ( Ha már a mangafan kiadta a mangáját. Egyébként ennek örülnék legjobban a felsoroltak közül.)

 4. Elhaym Says:

  Én is, bár talán a sima Yu-gi-oh -ra is van esély.

 5. bviktor Says:

  Az előző hozzászóló én voltam (baniaa). csak nem voltam bejelentkezve. Most olvastam az AA fórumon és megosztom veled, hátha érdekel:
  „De a lényeg itt van:
  “Az anime műsorokkal mi a helyzet? Ezekből vagy nem jön új, vagy csak összefoglaló fut, és ezért morognak páran a Facebookon.

  Kutatásaink alapján az animéket elsősorban a 13-17 éves korosztály nézi, másodsorban a 25-29 éves korcsoport. Kereskedelmi televízióként a 18-49-es korosztályt tekintjük fő nézőinknek, hirdetőink erre a célcsoportra tervezik kampányaikat, ezek értékesítése jelenti a csatorna elsődleges bevételi forrását. Az említett kutatási adatokból
  az derül ki, hogy az animét célcsoport alattiak választják,
  ez pedig azt is jelenti, hogy a műsorszámok körül megjelent hirdetések nem érik el azt a célközönséget, akiknek a reklám szólna. Emiatt született meg a 2014-es év végén – még a csatorna értékesítése előtt – az a stratégiai döntés, hogy az eddig animék megvásárlására fordított pénzösszegből, valamint a szinkronizálásukra felhasznált keretből a csatorna a jövőben elsősorban saját gyártású műsorok készítését, valamint premier sorozatok vásárlását finanszírozza.”

  Szóval nem éri meg, de ezt kb eddig is tudtuk. B)”
  Elég szomorú a helyzet. Emlékszem a 2008-2010-es időszakra, amikor gyakran voltak anime premierek, én gyakran olvastam a blogodat. Sokszor volt kritika animékről, szinkronstáb, hírek… Mostanában már semmi.

 6. Elhaym Says:

  Valóban szomorú, de azért nem adjuk fel. talán lesz olyan csatorna, aki lát sikert az animékben. A viasat meg ne csodálkozzon, hogy nem volt siker a felnőttek körében. ahhoz olyan animét kellett volna leadniuk.

 7. bviktor Says:

  Dragon Ball Z még oké, mert bár shounen, de sok felnőtt rajongója van. Yu-gi-oh!-val viszont nem tudom mit akartak.

 8. Elhaym Says:

  Én sem. Remélem az Űrzavar sikeresebb próbálkozás lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt kedveli: