Rossz hírek az Egmont kiadóval kapcsolatban

Egmont kiadó friss híre: 😥

“Kedves olvasóink, követőink, barátaink!

Szeretnénk veletek, mint hűséges társainkkal megosztani azt a hírt, ami sajnos befolyással lesz az eddigi sorozatok folytatására.
Az Egmont vállalatcsoport, központi döntés alapján, megszünteti magyarországi könyvkiadói tevékenységét. A változtatás után az Egmont-Hungary Kft. a fennmaradó két üzletágára, a jól ismert, nemzetközi márkákon alapuló magazinok kiadására és forgalmazására, valamint a Disney és Micimackó könyvklubokra kíván koncentrálni. A könyvkiadói területről való kivonulás eredményeképpen új könyves kiadványokat nem jelentet meg a kiadó. Bővebb információ, nyilatkozat kiadására kizárólag az Egmont központi szervei jogosultak.
Reméljük, hogy az eddigiekben sikerült olyat nyújtani nektek, amit szerettek, és ami értéket képvisel. Nagyon köszönjük, hogy ennyien és ilyen hosszú időn keresztül velünk voltatok/vagytok . Nagyon sok kedves emlékünk fűződik hozzátok és nagyon sok jó tippet, tanácsot is kaptunk tőletek! Köszönjük!
Az oldal bizonyos ideig még üzemel, küldhettek itt üzeneteket, kérdéseket nekünk, amiket továbbra is igyekszünk megválaszolni.
Az olvasás csodás dolog, legyetek továbbra is részei ennek a csodának!

Az Egmont csapata”

Remélem lesz olyan kiadó, aki átveszi a Nalini Singh, Larissa Ione, Tiffany Reisz, Ilona Andrews, Julianna Baggott és Andrea Cremer könyvek kiadását. Ilyen jó sorozatok nem maradhatnak félbe. 😥

Csalódott vagyok, mert így már csak két kiadó (Fumax, Gabo) maradt, akikben megbízom és akiknek  a könyveit megjelenés után azonnal  be merem szerezni. Többinél most már csak akkor kezdek új sorozatba, ha az összes rész megjelent. 😦   Nem jó érzés, hogy most már több mint 50 olyan sorozatom  van, aminek lehet soha nem láthatom a  folytatását a  szekrényem polcain. 😦

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt kedveli: